Férfi elektromos kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kerékpár típusa
MTB
(64)
Trekking
(11)
Cyclocross
(16)
Városi
(4)
Összecsukható
(9)
Gravel
(6)
Rendeltetése
Férfi
(126)
Női
(121)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(4)
Nyeregcső
(8)
Alsó vázcső
(111)
Maximális hatótáv
45 km
200 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(63)
Karbon
(60)
Acél
(3)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(26)
Rugós villa
(95)
Légvilla
(1)
Rugóút
40 mm
120 mm
-
Kerék átmérője
16"
(2)
20"
(8)
26"
(7)
27,5"
(39)
28"/700C
(1)
29"
(35)

 A férfi elektromos kerékpár segít a pedálozásban, csökkentve a fizikai aktivitás intenzitását. Többféle férfi eBike létezik, így a terep kedvelői és a városban tekerni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő változatot. Tudd meg, mi alapján érdemes elektromos férfi kerékpárt választanod és döntsd el, melyik változat lesz a Te ideális társad az utakon.

Tovább

Egy férfi elektromos kerékpár számos előnyt kínál

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek, és ez alól a férfi eBike sem kivétel. Az elektromos kerékpár férfi kivitele ugyanis megkönnyíti a mindennapi közlekedést és a hosszabb kirándulásokat a családdal vagy barátokkal.

 • A mozgás szabadsága a tereptől és az életkortól függetlenül.
 • Könnyebben tarthatod a lépést a fizikailag fittebb bringásokkal.
 • Több kilométert leszel képes megtenni.
 • Ha nem akarsz, nem izzadsz meg.
 • Ideális kirándulásokra és a munkába vezető utakra.
 • A közlekedés egy kifejezetten környezetbarát módja.
 • Magasabb beszerzési ár.

i

Férfi és női elektromos kerékpár: miben különböznek?

A férfi és női elektromos kerékpárok között bizonyos különbségek vannak. A női elektromos kerékpár szélesebb nyereggel és alacsonyabban elhelyezkedő felső csővázzal rendelkezik a könnyebb felülés érdekében. Ezzel szemben az elektromos férfi kerékpár inkább a férfiak testalkatához van igazítva.

Milyen férfi eBike-ot válasszak? A döntést leginkább az általad előnyben részesített terep alapján érdemes meghoznod

Az elektromos férfi kerékpár többféle változatban kapható, akárcsak a hagyományos kerékpárok. Mielőtt tehát kiválasztanál egy adott modellt, mérlegelned kell, hogy milyen terepen fogsz vele a leggyakrabban tekerni.

Jobban szeretsz terepen bizonyítani? Akkor számodra a hegyi elektromos kerékpár férfi változata lesz az ideális választás

A férfi hegyi elektromos kerékpárt elsősorban azok értékelik, akik szeretik „megmászni” a hegyeket, dombokat, ezért inkább az erdőkben tekernek szívesebben. A férfi hegyi eBike segít a nehéz terepek leküzdésében, és akár 150 kilométer is megtehető vele egyetlen feltöltéssel. Motorja nemcsak erős, hanem ellenáll a külső hatásoknak is.

Az elektromos városi férfi kerékpár a mindennapos használatra alkalmas

Szeretnél kerékpárral munkába járni, szórakozni vagy vásárolni menni? Akkor a férfi városi elektromos kerékpárt éppen neked találták ki! Nem fog megizzasztani az úton, sőt egyes modellek könnyen összecsukhatók és bevihetők az irodába vagy az autó csomagtartójában tárolhatók. A városi eBike-ok emellett alacsony karbantartási igényűek, és akár 100 kilométer megtételére is képesek egyetlen feltöltéssel.

A trekking elektromos férfi kerékpárok tökéletes partnerek a kirándulásokhoz

A férfi trekking eBike kiválóan alkalmas könnyebb terepre, ösvényekre és közutakra. Ezáltal remek választás a szabadidős kerékpárosok számára, akik szeretik élvezni a kirándulásokat a családdal vagy a barátokkal. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében gyakran sárvédőkkel, csomagtartóval és világítással van felszerelve.

Férfi hegyi elektromos kerékpár
Hegyi eBike

Leader Fox férfi elektromos kerékpár
Városi elektromos kerékpár

Trekking elektromos férfi kerékpár
Trekking eBike

Hogyan válassz férfi elektromos kerékpárt?

Ha már tisztában vagy a kerékpár típusával, akkor koncentrálhatsz az egyéb paraméterekre. Az elektromos férfi kerékpár kiválasztása ugyanúgy történik, mint a hagyományos kerékpáré, de fontos figyelembe venned az eBike-ra jellemző paramétereket. Ezek közé tartozik például a motor elhelyezkedése, az elektromos kerékpár sebessége és hatótávja.

Az elektromos férfi kerékpárokat a motor elhelyezkedése szerint különböztetik meg

A motor elhelyezése az egyik fontos szempont az elektromos kerékpár kiválasztásakor. Az elektromos férfi kerékpárban a motor középen vagy a hátsó kerekében is helyet kaphat.

 • A középen elhelyezett motorral rendelkező férfi eBike nagyobb stabilitást és általában jobb vezetési tulajdonságokat kínál. Ezért különösen alkalmas a terepen való használatra.
 • A hátsó motorral ellátott elektromos férfi kerékpár kevésbé karbantartásigényes, jobb a gyorsulása és olcsóbb is. Azonban inkább a sík utakon használatos.

Melyik a legjobb férfi elektromos kerékpár? Olvasd el a vásárlói véleményeket, amelyek megbízható útmutatást adhatnak neked.

Milyen hatótávolsággal rendelkezhet egy férfi elektromos kerékpár?

A hatótávolság egy másik fontos jellemző, amelyre érdemes figyelned az eBike megvásárlása előtt. Gondolnod kell tehát arra is, hogy milyen messzire akarsz eljutni az adott elektromos férfi kerékpárral. A hatótávolságuk általában 30 és 200 kilométer között mozog, de a tekerési stílus, a terep és a kerékpáros testsúlya is befolyásolja a végső értéket.

i

Előnyös, ha egy kicsivel nagyobb hatótávolságú elektromos kerékpárt választasz, hogy mindig legyen elegendő tartalékod. Így segédtekeréses üzemmódban is maximális hatótávolságot érhetsz el.

Az akkumulátor elhelyezése befolyásolja a haladási jellemzőket. Hol találod meg ezt az áramforrást egy elektromos kerékpár férfi változatában?

Az akkumulátor az elektromos kerékpárok nélkülözhetetlen része. Leggyakrabban lítium-ion akkumulátorral vannak felszerelve, amely egy nagy kapacitású és hosszú élettartamú akkumulátor. A férfi eBike-oknál az akkumulátort a vázra vagy az állványra szerelik.

 • A vázos akkumulátor nem zavarja meg a kerékpár súlypontját, így kifejezetten alkalmas a férfi hegyi elektromos kerékpárok esetében.
 • A vázakkumulátorokkal elsősorban a városi kerékpárokon találkozhatsz. A hátsó elhelyezés ugyan kissé eltolja a súlypontot, ami észrevehető az elektromos kerékpár irányítási tulajdonságain, ám a városi kerékpározás esetében ez nem különösebben zavaró.

Szeretnél pénzt megtakarítani elektromos kerékpár vásárlásakor? Tekintsd meg az olcsó férfi elektromos kerékpárokat a kínálatunkban.

Milyen gyorsan képes haladni az elektromos kerékpár férfi változata?

Az elektromos kerékpárok sebességét és teljesítményét nálunk törvények szabályozzák. Egy férfi eBike legfeljebb 250 wattos teljesítményt nyújthat, és óránként maximum 25 kilométeres sebességgel haladhat, 10%-os tűréshatárral. Kivételt képeznek a különleges teljesítményű férfi hegyi elektromos kerékpárok, amelyek speciális off-road üzemmóddal rendelkeznek, így csak közutakon kívül használhatók.

Egy férfi eBike-nak megfelelő méretűnek kell lennie

Mint minden más kerékpár, úgy a férfi elektromos kerékpár esetében is kulcsfontosságú a megfelelő méret kiválasztása. Csak így lesz biztonságos és kényelmes a rajta való tekerés.

A vázméretek tájékoztató jellegű táblázata:

Testmagasság cm-ben Kerékpár vázmérete megjelölés szerint
165 cm-ig 15", 16", S, 44 cm-ig
160–170 cm 17", 18", M, 48 cm-ig
170–185 cm 19", 20", L, 52 cm-ig
185–200 cm 21", 22", XL, 55 cm-ig
195 cm felett 23", 24", XXL, 58–60 cm

Milyen fékekkel rendelkezhet egy elektromos férfi kerékpár?

Mivel egy férfi eBike nehezebb, mint a hagyományos kerékpárok, a fékek minősége bizony nagyon fontos szempont. Az elektromos kerékpárok főként hidraulikus vagy mechanikus tárcsaféket használnak. A V-fékek ritkának mondhatók esetükben. Ha mégis rendelkeznek velük, akkor ezek főleg a városi elektromos kerékpárokon találhatók, amelyek a kezelhetőségi jellemzőik miatt nem igényelnek csúcsminőségű fékeket, mint más hasonló társaik.

i

Hogyan szerezhetsz be olcsó férfi elektromos kerékpárt? Az Outlet oldalunk használt modelleket kínál teljes leírással, felbontott állapotban, egy év garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ratikon eTK 8.1 méret 19"/L Szállításra kész > 5 db
Elektromos kerékpár - trekking, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
399 900 Ft

2.
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 19"/L - beige Szállításra kész > 5 db
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
-17 %
844 390 Ft
699 000 Ft

3.
Ratikon eTK 8.2 mérete 9"/L Szállításra kész > 5 db
Elektromos kerékpár - trekking, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
499 900 Ft

126 termék
Classic Kategória
Ratikon eTK 8.2 mérete 9"/L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Ratikon eTK 8.2 mérete 9"/L
Elektromos kerékpár - trekking, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
499 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb021
Arany középút
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
674 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav090
Premium Kategória
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 19"/L - beige - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 19"/L - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -17 %
699 000 Ft 844 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav373
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb011
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb001
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -23 %
849 000 Ft 1 096 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav111
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav097
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
849 000 Ft 976 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav100
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
699 000 Ft 799 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav101
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb009
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb005
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 15"/S -fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 15"/S -fehér
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav102
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb006
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb004
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9 13×
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav107
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -14 %
599 000 Ft 698 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav091
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -31 %
479 000 Ft 695 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb010
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
659 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb015
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb003
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -17 %
699 000 Ft 844 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav377
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -12 %
849 000 Ft 963 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav110
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - grey - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav382
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk...

Férfi elektromos kerékpárok

A Férfi elektromos kerékpárok kategóriában összesen 126 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi elektromos kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább férfi elektromos kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi elektromos kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi elektromos kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ