AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Férfi elektromos kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(62)
Trekking
(14)
Cyclocross
(10)
Városi
(10)
Összecsukható
(4)
Gravel
(3)
Rendeltetése
Férfi
(111)
Női
(114)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(7)
Nyeregcső
(4)
Alsó vázcső
(108)
Maximális hatótáv
75 km
200 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(47)
Karbon
(71)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(20)
Rugós villa
(96)
Légvilla
(3)
Rugóút
40 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
20"
(4)
26"
(2)
27,5"
(37)
28"/700C
(34)
29"
(41)
28"
(3)

 A férfi elektromos kerékpár segít a pedálozásban, csökkentve a fizikai aktivitás intenzitását. Többféle férfi eBike létezik, így a terep kedvelői és a városban tekerni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő változatot. Tudd meg, mi alapján érdemes elektromos férfi kerékpárt választanod és döntsd el, melyik változat lesz a Te ideális társad az utakon.

Tovább

Egy férfi elektromos kerékpár számos előnyt kínál

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek, és ez alól a férfi eBike sem kivétel. Az elektromos kerékpár férfi kivitele ugyanis megkönnyíti a mindennapi közlekedést és a hosszabb kirándulásokat a családdal vagy barátokkal.

  • A mozgás szabadsága a tereptől és az életkortól függetlenül.
  • Könnyebben tarthatod a lépést a fizikailag fittebb bringásokkal.
  • Több kilométert leszel képes megtenni.
  • Ha nem akarsz, nem izzadsz meg.
  • Ideális kirándulásokra és a munkába vezető utakra.
  • A közlekedés egy kifejezetten környezetbarát módja.
  • Magasabb beszerzési ár.

i

Férfi és női elektromos kerékpár: miben különböznek?

A férfi és női elektromos kerékpárok között bizonyos különbségek vannak. A női elektromos kerékpár szélesebb nyereggel és alacsonyabban elhelyezkedő felső csővázzal rendelkezik a könnyebb felülés érdekében. Ezzel szemben az elektromos férfi kerékpár inkább a férfiak testalkatához van igazítva.

Milyen férfi eBike-ot válasszak? A döntést leginkább az általad előnyben részesített terep alapján érdemes meghoznod

Az elektromos férfi kerékpár többféle változatban kapható, akárcsak a hagyományos kerékpárok. Mielőtt tehát kiválasztanál egy adott modellt, mérlegelned kell, hogy milyen terepen fogsz vele a leggyakrabban tekerni.

Jobban szeretsz terepen bizonyítani? Akkor számodra a hegyi elektromos kerékpár férfi változata lesz az ideális választás

A férfi hegyi elektromos kerékpárt elsősorban azok értékelik, akik szeretik „megmászni” a hegyeket, dombokat, ezért inkább az erdőkben tekernek szívesebben. A férfi hegyi eBike segít a nehéz terepek leküzdésében, és akár 150 kilométer is megtehető vele egyetlen feltöltéssel. Motorja nemcsak erős, hanem ellenáll a külső hatásoknak is.

Az elektromos városi férfi kerékpár a mindennapos használatra alkalmas

Szeretnél kerékpárral munkába járni, szórakozni vagy vásárolni menni? Akkor a férfi városi elektromos kerékpárt éppen neked találták ki! Nem fog megizzasztani az úton, sőt egyes modellek könnyen összecsukhatók és bevihetők az irodába vagy az autó csomagtartójában tárolhatók. A városi eBike-ok emellett alacsony karbantartási igényűek, és akár 100 kilométer megtételére is képesek egyetlen feltöltéssel.

A trekking elektromos férfi kerékpárok tökéletes partnerek a kirándulásokhoz

A férfi trekking eBike kiválóan alkalmas könnyebb terepre, ösvényekre és közutakra. Ezáltal remek választás a szabadidős kerékpárosok számára, akik szeretik élvezni a kirándulásokat a családdal vagy a barátokkal. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében gyakran sárvédőkkel, csomagtartóval és világítással van felszerelve.

Férfi hegyi elektromos kerékpár
Hegyi eBike

Leader Fox férfi elektromos kerékpár
Városi elektromos kerékpár

Trekking elektromos férfi kerékpár
Trekking eBike

Hogyan válassz férfi elektromos kerékpárt?

Ha már tisztában vagy a kerékpár típusával, akkor koncentrálhatsz az egyéb paraméterekre. Az elektromos férfi kerékpár kiválasztása ugyanúgy történik, mint a hagyományos kerékpáré, de fontos figyelembe venned az eBike-ra jellemző paramétereket. Ezek közé tartozik például a motor elhelyezkedése, az elektromos kerékpár sebessége és hatótávja.

Az elektromos férfi kerékpárokat a motor elhelyezkedése szerint különböztetik meg

A motor elhelyezése az egyik fontos szempont az elektromos kerékpár kiválasztásakor. Az elektromos férfi kerékpárban a motor középen vagy a hátsó kerekében is helyet kaphat.

  • A középen elhelyezett motorral rendelkező férfi eBike nagyobb stabilitást és általában jobb vezetési tulajdonságokat kínál. Ezért különösen alkalmas a terepen való használatra.
  • A hátsó motorral ellátott elektromos férfi kerékpár kevésbé karbantartásigényes, jobb a gyorsulása és olcsóbb is. Azonban inkább a sík utakon használatos.

Melyik a legjobb férfi elektromos kerékpár? Olvasd el a vásárlói véleményeket, amelyek megbízható útmutatást adhatnak neked.

Milyen hatótávolsággal rendelkezhet egy férfi elektromos kerékpár?

A hatótávolság egy másik fontos jellemző, amelyre érdemes figyelned az eBike megvásárlása előtt. Gondolnod kell tehát arra is, hogy milyen messzire akarsz eljutni az adott elektromos férfi kerékpárral. A hatótávolságuk általában 30 és 200 kilométer között mozog, de a tekerési stílus, a terep és a kerékpáros testsúlya is befolyásolja a végső értéket.

i

Előnyös, ha egy kicsivel nagyobb hatótávolságú elektromos kerékpárt választasz, hogy mindig legyen elegendő tartalékod. Így segédtekeréses üzemmódban is maximális hatótávolságot érhetsz el.

Az akkumulátor elhelyezése befolyásolja a haladási jellemzőket. Hol találod meg ezt az áramforrást egy elektromos kerékpár férfi változatában?

Az akkumulátor az elektromos kerékpárok nélkülözhetetlen része. Leggyakrabban lítium-ion akkumulátorral vannak felszerelve, amely egy nagy kapacitású és hosszú élettartamú akkumulátor. A férfi eBike-oknál az akkumulátort a vázra vagy az állványra szerelik.

  • A vázos akkumulátor nem zavarja meg a kerékpár súlypontját, így kifejezetten alkalmas a férfi hegyi elektromos kerékpárok esetében.
  • A vázakkumulátorokkal elsősorban a városi kerékpárokon találkozhatsz. A hátsó elhelyezés ugyan kissé eltolja a súlypontot, ami észrevehető az elektromos kerékpár irányítási tulajdonságain, ám a városi kerékpározás esetében ez nem különösebben zavaró.

Szeretnél pénzt megtakarítani elektromos kerékpár vásárlásakor? Tekintsd meg az olcsó férfi elektromos kerékpárokat a kínálatunkban.

Milyen gyorsan képes haladni az elektromos kerékpár férfi változata?

Az elektromos kerékpárok sebességét és teljesítményét nálunk törvények szabályozzák. Egy férfi eBike legfeljebb 250 wattos teljesítményt nyújthat, és óránként maximum 25 kilométeres sebességgel haladhat, 10%-os tűréshatárral. Kivételt képeznek a különleges teljesítményű férfi hegyi elektromos kerékpárok, amelyek speciális off-road üzemmóddal rendelkeznek, így csak közutakon kívül használhatók.

Egy férfi eBike-nak megfelelő méretűnek kell lennie

Mint minden más kerékpár, úgy a férfi elektromos kerékpár esetében is kulcsfontosságú a megfelelő méret kiválasztása. Csak így lesz biztonságos és kényelmes a rajta való tekerés.

A vázméretek tájékoztató jellegű táblázata:

Testmagasság cm-ben Kerékpár vázmérete megjelölés szerint
165 cm-ig 15", 16", S, 44 cm-ig
160–170 cm 17", 18", M, 48 cm-ig
170–185 cm 19", 20", L, 52 cm-ig
185–200 cm 21", 22", XL, 55 cm-ig
195 cm felett 23", 24", XXL, 58–60 cm

Milyen fékekkel rendelkezhet egy elektromos férfi kerékpár?

Mivel egy férfi eBike nehezebb, mint a hagyományos kerékpárok, a fékek minősége bizony nagyon fontos szempont. Az elektromos kerékpárok főként hidraulikus vagy mechanikus tárcsaféket használnak. A V-fékek ritkának mondhatók esetükben. Ha mégis rendelkeznek velük, akkor ezek főleg a városi elektromos kerékpárokon találhatók, amelyek a kezelhetőségi jellemzőik miatt nem igényelnek csúcsminőségű fékeket, mint más hasonló társaik.

i

Hogyan szerezhetsz be olcsó férfi elektromos kerékpárt? Az Outlet oldalunk használt modelleket kínál teljes leírással, felbontott állapotban, egy év garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sava 29" DECK 9.2+ Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft

2.
Sava 29" DECK 9.1+ Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft

3.
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft

Még több
120 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 29×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
629 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sava eVikta 6.0 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava eVikta 6.0
Elektromos kerékpár - összecsukható, 20", férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, hátsó bafang motor, karbon váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
724 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav300
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav374
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sava 29" DECK 9.2+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav383nad
Sava eVandra 2.2, méret XL/21" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2, méret XL/21"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav313
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav374nad
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 432 mm magas váz, L vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav384
Sava eVandra 2.2 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav312nad
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav383
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 19"/L - grey - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 19"/L - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 432 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav381
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav101
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav371
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTsav103
Sava 27,5" DECK 9.2 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav108nad
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
805 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav095
Sava 29" DECK 9.1 piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
Sava 29" DECK 9.1 piros
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav099nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava 27,5" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav371nad
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 432 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav380nad
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav102nad
Sava 29" DECK 9.0 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
805 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav093nad
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav380
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTsav111
Sava 29" DECK 9.2 mérete 21"/XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2 mérete 21"/XL
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav113
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...

Férfi elektromos kerékpárok

A Férfi elektromos kerékpárok kategóriában összesen 120 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi elektromos kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább férfi elektromos kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi elektromos kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi elektromos kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ