Tablet üvegfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Ívelés
2D
(15)
2.5D
(295)
3D
(14)
Üveg tulajdonságai
Kamera védő
(21)
Ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis
(12)
Matt
(35)
Antibakteriális
(22)
Fényes
(276)
Papír-érzet (Apple Pencil használatához)
(34)
Üvegvastagság
0,19 mm
1 mm
-
Szűrés

Az üvegfólia okostelefonok vagy tabletek kijelzőjének védelmére szolgál. Jelenleg ez a legjobb módszer a kijelző védelmére. A képernyővédő fóliákkal összehasonlítva az edzett üveg lényegesen tartósabb, és használatával nem kerül sor képminőség romlásra vagy buborékképződésre, amely hátrányosan befolyásolja az érintésvezérlést. Milyen további előnyöket kínál még a tablet üvegfólia?

Tovább

Tablet üvegfólia - Tökéletes védelem törékeny eszközöd számára

Az elmúlt egy-két évtizedben a digitális eszközök életünk szerves részévé váltak, s egyre ritkább az olyan ember, akinek valamilyen mobil eszköz - okostelefon, tablet, laptop - ne lenne szinte éjjel nappal a keze ügyében. Ezek az eszközök életünk szinte minden területére elkísérnek minket, a nappalink nyugalmától a munkahelyünk nyüzsgéséig, a baráti összejövetelek meghittségétől a nyaralások és kirándulások izgalmáig. A gyakori használat és az állandóan változó szituációk természetesen megemelkedett veszélyt jelentenek digitális eszközeinkre. A telefonokhoz képest a tabletek fokozott veszélynek vannak kitéve. Nagyobb méretüknél fogva könnyebben karcolódnak vagy csúsznak ki a kézből, s földre eséskor kijelzőjük könnyebben sérül vagy reped.

Ezt a veszélyt képes csökkenteni vagy teljesen kiiktatni a tablet üvegfólia, mely a tablet kijelzőjére felhelyezve nemcsak védi az eszközt a karcolódástól vagy repedéstől, hanem még a tablet használatát is könnyíti a hagyományos képernyővédő fóliával összehasonlítva. Hogyan? Nézzük a tablet üvegfólia fő előnyeit.

Üvegfólia tabletre
A tablet üvegfólia a kijelző védelme mellett megőrzi annak érzékenységét, tehát nem kell attól tartanod, hogy nehezíti majd a tablet használatát.

A tablet üvegfólia fő előnyei

A tablet üvegfólia további előnye a képernyővédő fóliákkal szemben, hogy az ujjad könnyebben, simábban csúszik az üvegfólia felületén. Ugyanakkor a tablet üvegfólia hátránya a kompatibilitás, mivel többnyire csak a legnagyobb márkák legnépszerűbb tablet modelljeire kapható.

 • Az üvegfólia a legjobb képernyővédelem a leesés és egyéb sérülések ellen
 • Az üvegfólia edzett üvegből és többrétegű technológiával készül, anyaga rugalmas, és ellenáll a mélyebb karcolásoknak
 • A tablet üvegfólia felhelyezésekor nem keletkeznek buborékok
 • Az üvegfólia felülete sokkal jobban csúszik, mint a védőfóliák (szinte megkülönböztethetetlen magától a kijelzőtől)
 • Az üvegfólia a képernyővédőfóliákkal összehasonlítva valamivel drágább, s csak a népszerű tablet modellekhez gyártják
 • Az üvegfólia nem kopik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és zsírtaszító tulajdonsággal rendelkezik
 • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető és könnyedén eltávolítható
 • Hőálló rétegének köszönhetően megvédi a kijelzőt a nagyobb hőhatásokkal szemben is
 • Az üvegfólia könnyedén felhelyezhető, nem szükséges hozzá szakértelem vagy tapasztalat

Tablet üvegfólia - Választáskor legfontosabb a tablet márkája, típusa és mérete

Tablet üvegfólia vásárlásakor egyetlen dolog biztosít teljes kompatibilitást és tökéletes illeszkedést: ha a tableted márkájának és modelljének megfelelő üvegfóliát választasz. Az Alzánál könnyű dolgod van, mivel tablet üvegfólia kínálatunkban könnyen navigálhatsz márka és modell szerint, így biztosan a tabletednek megfelelő üvegfóliát fogod választani. Ugyanakkor üvegfólia többnyire csak a legismertebb márkák legnépszerűbb modelljeire kapható. Jelenleg a leggyakoribb a 10 colos méret vagy a tablet üvegfólia 10,1 méretben, míg a tablet üvegfólia 7" méretben kevésbé gyakori, mivel egyre jobban kiszorítják a nagyobb kijelzőjű telefonok (phabletek). Nézzük, melyek a legnépszerűbb márkák, amelyek bizonyos modelljeire tablet üvegfólia kapható?

Üvegfólia tabletre - A legnépszerűbb márkák

 • Apple tablet üvegfólia - Az Apple iPad-jeit mindenki ismeri és rengetegen használják őket. Üvegfólia terén a kínálat rendkívül széles, így számos modellhez és mérethez vásárolhatsz üvegfóliát. Bizonyos modellek antibakteriális felülettel rendelkeznek.
 • Samsung tablet üvegfólia - Az Apple mellett a Samsung a másik legnépszerűbb gyártó, így nem meglepő, hogy a Samsung tabletekre alkalmazható üvegfóliák kínálata szintén meglehetősen széles.
 • Lenovo tablet üvegfólia - Szűkebb kínálat, mint az iPadek és a Samsung tabletek esetén. Ha Lenovo Tab M8, M10, Yoga, vagy P11 tableted van, akkor mindenképp érdemes megtekintened a kínálatot.
 • Huawei tablet üvegfólia - A kínálat itt a legszűkebb, amely megfelelően tükrözi a Huawei szerényebb piacrészesedését az óriásokkal szemben.

A tablet üvegfólia felhelyezése

Az üvegfólia felhelyezése egyszerű és könnyű folyamat, amely semmilyen szakértelmet vagy előzetes tapasztalatot nem igényel. A tablet üvegfólia felhelyezése előtt:

 • Hasonlítsd az üvegfóliát az eszköz kijelzőjéhez és győződj meg róla, hogy az üvegfólia kivágásai pontosan illeszkednek a kijelző részeihez - kamera, hangszóró, érzékelő. Ha nem megfelelő üvegfóliát helyezel az eszközre, a kereskedő nem fogja vállalni a garanciát a termékre. A csak a sík felületet védő üvegfóliák esetén előfordulhat, hogy az üvegfólia mérete kisebb, mint a kijelző mérete. Ez nem termékhiba. Az ívelt szélű készülékek esetén az ilyen üvegfólia nem tudna megfelelően feltapadni a kijelző ívelt részeire, ezért csak a kijelző sík részét fedi le.
 • Az üvegfólia felhelyezését végezd tiszta, pormentes helyen.
 • Ha már van más fólia az eszközön, azt az üvegfólia felhelyezése előtt távolítsd el.
 • Az üvegfólia felhelyezésekor a tablet kikapcsolt állapotban legyen.
 • A kezünket mossuk meg alaposan, s csak azután lássunk munkához.

Ha mindezekkel megvagyunk, jöhet az üvegfólia felhelyezése. Nem kell aggódnunk, csak néhány lépés és máris készen leszünk.

 • 1. lépés: A kijelző megtisztítása - Ehhez a csomagban található alkoholos nedves törlőkendőt használjuk, és segítségével alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt, ügyelve az ujjlenyomatok, zsírfoltok, por, vagy bármilyen egyéb szennyeződés eltávolítására.
 • 2. lépés: A kijelző szárazra törlése - Erre szintén a csomagban található száraz törlőkendőt használjuk, s töröljük teljesen szárazra a képernyőt, majd ellenőrizzük, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt rajta. Ha maradt, használhatunk poreltávolító matricát (ha a csomag tartalmazza).
 • 3. lépés: Az üvegfólia védőrétegének eltávolítása - Az üvegfólia védőrétegét távolítsuk el úgy, hogy semmiképpen sem érünk az üvegfólia ragasztós részéhez.
 • 4. lépés: Igazítsuk az üvegfóliát a kijelzőhöz - Tartsd az üvegfóliát a kijelző fölé úgy, hogy mindenütt pontosan illeszkedjen a kijelzőhöz. Tehát figyeljünk a sarkokra, a hangszoró és kamera kivágásaira, stb.
 • 5. lépés: Az üvegfólia felhelyezése - Óvatosan helyezd az üvegfóliát a kijelző felületére, továbbra is vigyázva, hogy ne érj az üvegfólia ragasztós felületéhez. Az üvegfóliát helyezheted vízszintesen vagy megdöntött helyzetben a kijelzőre, egyik végétől a másikig. Ha nem sikerült pontosan felhelyezni, akkor szedd fel az egyik szélét és helyezd fel újra.
 • 6. lépés: Végleges felragasztás - Ha biztos vagy benne, hogy helyesen került a kijelzőre az üvegfólia, akkor mutatóujjadat gyengéden húzd végig a felületén, vagy bökj egyszer a kijelző közepére. Ezután száraz kendővel bentről-kifelé törölgetve távolítsd el a buborékokat.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Üvegfólia - Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
-49 %
5 690 Ft
2 900 Ft

2.
Üvegfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) és iPad 10,9" (2024) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
8 390 Ft

3.
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
8 790 Ft

Még több
356 termék
4,7 78×
AlzaGuard Glass Protector iPad 10.2 2019 / 2020 / 2021 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -49 %
2 900 Ft 5 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT001
4,6 15×
AlzaGuard Glass Protector Apple iPad 10,9" 2022 / 2024 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) és iPad 10,9" (2024) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT51
4,3
AlzaGuard Glass Protector Xiaomi Redmi Pad SE üvegfólia
Üvegfólia - Xiaomi Redmi Pad SE üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT57
4,4
Spigen Glass EZ Fit 1 Pack iPad 10,9" 2022 üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
8 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a179
4,7
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab A9+ üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A9+ üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT61
4,5 23×
Spigen Glass EZ Fit 1 Pack iPad Air 10,9" (2022 / 2020)/ iPad Pro 11" (2022 / 2021 / 2020 / 2018) üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
8 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP061a178
4,4 65×
AlzaGuard Glass Protector iPad Air 10,9" (2020) / iPad Air 10,9" (2022) üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen) és iPad Air 10,9" 2022 (5th gen) üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT002
4,3
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S9 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT46
3,2
FIXED Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10,6" üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő
6 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg482
4,4
FIXED Samsung Galaxy Tab A9+ üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A9+ tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
9 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg837
4,4 17×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab A7 lite üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -30 %
3 420 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT011
4,6 22×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab A8 üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A8 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -30 %
1 460 Ft 2 090 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT031
4,7 25×
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab S6 Lite / Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite és Galaxy Tab S6 Lite 2024 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
6 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT012
5,0
FIXED Apple iPad 10,9" (2022) üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) tabletekhez, 9H keménység, ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis és fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
6 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg563
4,4 12×
Spigen Glas.tR SLIM iPad Air 10,9" (2022 / 2020)/ iPad Pro 11" (2022 / 2021 / 2020 / 2018) üvegfólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 9H keménység, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő és spatula
8 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP052a6
4,2
FIXED Apple iPad Air 2020 / 2022 üvegfólia - átlátszó
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes, 0,33 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, védőfólia folyadék és poreltávolító matrica
9 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP899vg101
4,6
AlzaGuard Glass Protector Samsung Galaxy Tab S9+ / S9 FE+ üvegfólia
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ és Galaxy Tab S9+ üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT47
5,0
Tempered Glass Protector Samsung Galaxy Tab S9 Ultra üvegfólia - olvasó támogatás, tokbarát
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, ujjlenyomat-olvasóval kompatibilis és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
10 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd1308
4,7
AlzaGuard Glass Protector HONOR Pad X8 üvegfólia
Üvegfólia - Honor üvegfólia Honor Pad X8 üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -56 %
2 450 Ft 5 660 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT45
4,5
AlzaGuard Glass Protector Xiaomi Pad 6 üvegfólia
Üvegfólia - Xiaomi üvegfólia Xiaomi Pad 6 üvegfólia, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, teljes felületű ragasztás, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Szuper ár
8 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT50
4,6
Tempered Glass Protector Xiaomi Pad 6 / 6 Pro üvegfólia + kamera védő fólia - tokbarát
Üvegfólia - Xiaomi Pad 6 és Pad 6 Pro tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, kamera védő és fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
9 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a110
4,1 16×
AlzaGuard Glass Protector Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) / M10 5G üvegfólia
Üvegfólia - Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) és TAB M10 5G üvegfólia, japán Asahi üvegből, 2.5D ívelés, full cover kialakítás, fényes felületű, 9H keménységgel, 0,33 mm üvegvastagsággal, a csomag részét alkotja: törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker
Leárazás -27 %
3 300 Ft 4 540 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGDTGT041
5,0
Tempered Glass Protector Lenovo Tab M11 11.0" (2024) üvegfólia - Case Friendly
Üvegfólia - Lenovo TAB M11 tabletekhez, 2.5D ívelés, fényes, 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
10 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd1373
5,0
Tempered Glass Protector iPad Air 10.9/iPad Pro 11 üvegfólia + mágneses durva rajz fólia
Üvegfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) tabletekhez, 2.5D ívelés, 9H keménység, fényes és papír-érzet (Apple Pencil használatához), 0,3 mm vastagság, a csomag tartalma törlőkendő, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és alkalmazási spatula
9 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TGPd974a115

Tablet üvegfóliák

AppleiPadOS 18: mesterséges intelligencia, még több testreszabási lehetőség és most először számológép Végre az Apple belép az AI világába, nevezetesen az Apple Intelligence technológiával rukkolt elő. De ezen túlmenően az iPad-ek más fejlesztéseket is kapnak, többek között új biztonsági, termelékenységi és személyre szabási funkciókat. Az iPadOS 18 megérkezett. Mi...
Az iOS az Apple zászlóshajós operációs rendszere, az iPhone-ok egyben a vállalat legkelendőbb termékei is. Éppen ezért az iOS 18-at nagy figyelem övezi, mindenki kíváncsian várja, hogy mit hoz magával. Az idei verzió több finomítást kínál, konkrétan például azt, hogy az...
Az iOS 18, az iPadOS 18, a macOS Sequoia, a watchOS 11 és még sok minden más is bemutatásra került az éves WWDC konferencián. Az idei téma egyértelmű volt - a mesterséges intelligencia. Az Apple tisztességesen integrálta az AI képességeket. Nézzük a konkrét példákat.
mobiltelefonokPOCO F6 Pro (TESZT): zászlóshajós specifikációk és középkategóriás ár – akár 16 GB RAM és 1 TB tárhely A POCO F6 Pro dizájnja és paraméterei egyszerűen lenyűgözőek. Lehetséges ez egyáltalán ilyen áron? Igen, az. Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB RAM és 1 TB tárhely található benne. A kérdés az, hogy a neves zászlóshajókhoz képest megfelelő minőséget és teljesítményt kínál-e az...
A különféle felszereltséggel rendelkező tabletek közül bizony nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelő modellt. Ezért készítettünk számodra egy útmutatót, amely összefoglalja a legfontosabb paramétereket, megkönnyítve ezzel a kiválasztás folyamatát.
A strapabíró telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így nem is csoda, hogy a kínálat folyamatosan bővül. Már rég nem csak egyszerű nyomógombos modellekről van szó. A Samsung, az Apple és más gyártók csúcskategóriás készülékei is már IP67-es vagy IP68-as...
További cikkek Összes cikk

Tablet üvegfóliák

A Tablet üvegfóliák kategóriában összesen 356 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet üvegfóliák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet üvegfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet üvegfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet üvegfóliák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ