ApF HU ApF HU

Okoskarkötők és aktivitásmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Női
(13)
Uniszex
(36)
Gyerek
(20)
Operációs rendszer kompatibilitás
IOS
(68)
Android
(60)
Android GMS-el
(7)
Szíj anyaga
Gumi
(4)
Rozsdamentes acél
(1)
Műanyag
(6)
Poliuretán
(1)
Szilikon
(57)
Szíj színe
Fehér
(3)
Bézs
(6)
Arany
(1)
Piros
(3)
Rózsaszín
(12)
Lila
(3)
Zöld
(10)
Kék
(2)
Szürke
(2)
Fekete
(26)
Sporttevékenységek
Séta
(64)
Futás
(46)
Kerékpározás
(46)
Evezés
(36)
Fitnesz
(35)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(69)
Pulzusfrekvencia
(52)
Távolságok
(52)
Kalóriaszámítás
(44)
Sebesség
(36)

Okoskarkötő, fitness karkötő, vagy aktivitásmérő. Többféle néven találkozhatsz vele. A lényeg, hogy olyan okos eszközt takar, amely figyeli a napi fizikai aktivitásodat. Leggyakrabban ez a lépések és az elégetett kalóriák számlálását és az alvási aktivitás figyelését jelenti. Az okos karkötő Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonhoz, és napi statisztikákat jelenít meg a megfelelő alkalmazásban. Az alábbiakban többet is megtudhatsz az aktivitásmérőkről.

Tovább

Okos karkötő (fitness karkötő, aktivitásmérő) választás - funkciók és ár

Az okosóra karkötő hasznos lehet a hobbisportolók vagy azon felhasználók számára, akik tökéletes áttekintést szeretnének kapni a fizikai aktivitásukról. Az okoskarkötők két alapvető csoportba oszthatók a funkciók száma és a speciális tulajdonságok alapján.

Okosóra karkötő

Alapvető okos karkötők

Az okos karkötő alapmodellek általában csak az aktivitásmérő funkciót töltik be. Rögzítik a felhasználói tevékenységet a nap folyamán, és statisztikai adatok és grafikonok formájában kiértékelik ezeket egy telefonos alkalmazásban. Egyes olcsóbb okoskarkötők mérik a pulzusszámot, figyelik az alvást, valamint számolják a kalóriákat, a távolságot vagy a sebességet is. Az emberek szívesen használják az okoskarkötőt a kezükön óraként is.

 • Alacsony ár
 • Abszolút elegendő az alapadatokhoz
 • Nem támogatnak annyi sportágat, mint a drágább modellek

i

Okos karkötő ár

Okosóra karkötő már 4.000 forintért kapható, ezek az alapdarabok futáshoz, kerékpározáshoz alkalmasak. A legdrágább okos karkötő darabok ára valamivel 60.000 forint fölött van, természetesen sokkal több sporttevékenységet támogatnak, de a design is nagyobb hangsúlyt kap ezeknél a daraboknál. Nézd meg az okoskarkötők kínálatát ár szerint növekvő sorrendben.

Korszerű okos karkötők

A korszerű okoskarkötők az alapfunkciók mellett képesek kezelni például a vérnyomásmérést, útvonalrögzítést, emeletszámlálást, intervallum edzéseket, menstruációs ciklus nyomon követését. Ezenkívül általában egyéb érzékelőkkel is rendelkeznek, például GPS-rendszerrel, iránytűvel, magasságmérővel vagy giroszkóppal. A drágább aktivitásmérők általában nagyon ellenállók az ütésekkel szemben, és vízállók, ami lehetővé teszi, hogy úszáshoz is viseld őket.

 • A pulzus és a lépések pontosabb mérése
 • Akár 100 különféle sportágat támogatnak
 • Vízállóságuk akár tíz méteres mélység is lehet
 • Magas ár

i

A vérnyomásmérős aktivitásmérők segítenek figyelemmel kísérni a vérkeringést

Egyes korszerű okos karkötő modellek forradalmian új EKG mérés + kettős vérnyomás PPG mérés funkcióval rendelkeznek. Az okos karkötő figyeli és megbecsüli a szív egészségi állapotát. A kapott adatok segítségével jobban az erőnlétedhez igazíthatod az edzéseket és növelheted a teljesítményed.

Aktivitás mérő óra vérnyomásmérővel

Mire kell még figyelni a fitness karkötő kiválasztásakor?

Fitnesz karkötő választásánál a funkciókon és az áron kívül egyéb paramétereket és jellemzőket is érdemes figyelembe venni.

Az okos karkötő és a mobil platformok - telefon nélkül is használható az okosóra karkötő?

Mindig ellenőrizd, hogy a kiválasztott okos karkötő modell kompatibilis-e mobiltelefonod operációs rendszerével. Az okoskarkötők telefon nélkül is használhatók, de ebben az esetben elveszíted a részletesebb statisztikák és a rögzített adatok egy részét.

Okoskarkötők Android telefonokhoz

A gyártók általában saját mobilalkalmazással rendelkeznek. Az alkalmazás segítségével pillanatok alatt csatlakoztathatod aktivitásmérődet egy Android mobiltelefonhoz. Vannak olyan okos karkötő modellek is, amelyek bármilyen fitness karkötő alkalmazással kompatibilisek.

Okos karkötők iPhone készülékekhez

Ha iPhone készülékedhez vásárolsz fitness karkötőt, akkor végül is ugyanahhoz a mobilalkalmazáshoz csatlakozol, mint az Androidos modellek. Ezen felül képes leszel összefésülni az okoskarkötőd által mért adatokat a Health alkalmazás adataival, amely a lépésszámon kívül különféle egyéb értékeket is megmutat.

Aktivitásmérők

Az okoskarkötők kijelzője háromféle lehet

Az okos karkötők kijelzője lehet kicsi, csak az alapvető információkkal, vagy nagy, ami az értesítéseket is mutatja, de létezik teljesen kijelző nélküli okos karkötő is.

 • A kijelzős aktivitásmérő órák a napi cél teljesülését vagy a kijelzőn megjelenő konkrét információkat mutatják.
 • A speciális kijelzők az értesítéseket vagy a bejövő hívásokat is megjeleníthetik. Ezek a funkciók tekintetében közelebb állnak a jobb felszereltséggel rendelkező okosórákhoz.
 • A kijelző nélküli aktivitásmérők csak a telefonos alkalmazásra támaszkodnak. Előnyük az elegánsabb megjelenés.

i

Lépésszámláló alkalmazás az okosóra karkötő ideiglenes helyettesítésére

A lépésszámláló alkalmazás képes számolni a lépéseidet és az elégetett kalóriákat. A fitness karkötőhöz képest azonban jelentős eltéréssel mér, és nem kínál további korszerű funkciókat. Tartalékként azonban hasznos lehet például, ha otthon marad a fitnesz karkötő.

Az okoskarkötő konstrukciója - anyag és tartósság

Okosóra karkötő szíj szilikonból, fémből vagy textilből készülhet. Még ha nem is vagy aktív sportoló, érdemes figyelni arra, hogy a modell ellenálljon a víznek, karcolásoknak, pornak vagy az esetleges ütéseknek.

 • A szilikon szíjak könnyebbek, de olcsóbb benyomást keltenek.
 • A fém szíjak robusztusabbak és elegánsabbak.
 • A textil szíjakat nagyobb állóképesség, jó megjelenés jellemzi, de könnyen koszolódnak.

Javasoljuk, hogy vedd figyelembe azt is, hogy az okos karkötő szíj anyaga mennyire kényelmes a csuklódnak. Nem számít, milyen jól néz ki az aktivitás mérő óra, ha kényelmetlen a viselete, kellemetlenséget okoz.

Pulzusmérő okos karkötők

Ha az aktivitásmérőt futáshoz, gyalogláshoz vagy túrázáshoz használod, értékelni fogod a pulzusmérést. Az eszköz infravörös fény segítségével méri a szívverést, amely figyeli az artériák mozgását és felismeri a pulzusszámot.

Okosóra karkötő akkumulátor üzemidő

A legtöbb okosóra karkötő alapfelszereltségként a mobiltelefonokhoz hasonlóan tölthető. A töltésenkénti üzemidejük általában napokban, néha hetekben mérhető. Egyes modellek gombelemmel működnek, amelyek élettartama több hónaptól egy évig is tarthat.

A fitness karkötő mérési pontossága

Az aktivitásmérő órák két módszerrel mérnek. Az egyik a háromdimenziós, amely pontosabb és felismer minden nem valós mozgást. A kétdimenziós módszer kevésbé pontos, de sokkal olcsóbb. A mérés pontossága azonban kevésbé fontos, mint a motiváció a mozgásra, amit a okoskarkötőnek köszönhetünk.

Ha magyar nyelvű okos karkötő érdekel, a magyar menüvel rendelkező okos karkötők között nézz körül.

Okoskarkötő kiegészítők

Okosóra karkötő vásárlásakor érdemes átgondolni, milyen kiegészítőkre lehet szükség. Az okos karkötő kiegészítők kínálata akkor is érdekes lehet számodra, ha már egy ideje használod az eszközt. Milyen okos karkötő kiegészítők kaphatók?

 • Okos karkötő szíj - ha elhasználódott a régi vagy egyszerűen szeretnéd kicsit megváltoztatni az okosóra karkötő kinézetét, új szíjra lesz szükséged. A márka/modell választó segítségével az adott okos karkötő modellhez megfelelő szíjakra szűkítheted a kínálatot.
 • Okos karkötő védőfólia - a kijelző védelme szintén fontos, különösen, ha keményebb terepen használod majd az okoskarkötőt. Itt is könnyen megtalálhatod az adott aktivitás mérő óra modellhez alkalmas védőfóliákat a legördülő menü segítségével.
 • Okos karkötő töltő - egy tartalék töltő bármikor jól jöhet, így lehet egy otthon és az irodában is.

Okoskarkötő időseknek

Bármelyik olcsóbb okosóra karkötő aktivitásmérőként szolgálhat idősek számára is. Nem kínálnak sok funkciót, de könnyen használhatók, amit az idősek értékelni fognak. Például megbízhatóan számolják a lépéseket és figyelik az alvást.

i

A senior okoskarkötők esetében nagyon fontos a jól olvasható kijelző

A senior okos karkötő kiválasztásakor ügyelj arra, hogy a kijelző könnyen olvasható, a készülék maga pedig könnyen kezelhető legyen.

Gyerek okos karkötők

A gyerek okos karkötő biztosítja, hogy gyermeked jól érezze magát mozgás közben. Akár egyetlen dologgal felkeltheted az érdeklődését. Például versenyezhettek, hogy ki tesz meg több lépést egy nap alatt.

Az okos karkötő óra helyett is viselhető, így elsősorban az idő követésére használható. Egyéb funkciói is jól jönnek sportesemények alkalmával.

Okos karkötő női felhasználóknak

Az okos karkötő női felhasználók számára nemcsak a szín és a design tekintetében különbözhet a többi modelltől, hanem az olyan funkciók meglétében is, amelyek kifejezetten a nők számára relevánsak, mint például a menstruációs ciklus figyelése.

Okos karkötő férfi felhasználóknak

A férfi okoskarkötők között találhatod azokat a modelleket, amelyek robusztusabb kialakításuk miatt jobban mutatnak a férfi felhasználók csuklóján. A funkciók tekintetében univerzálisnak mondhatók.

Gyerek okosóra karkötő
Gyerek okos karkötő

Okos karkötő férfi
Férfi okos karkötő

Okos karkötő női
Okos karkötő női

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HUAWEI Band 8 Sakura Pink Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 590 Ft

2.
HUAWEI Band 8 Midnight Black Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
21 690 Ft

3.
Amazfit Band 7 Black Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
15 890 Ft

Még több
69 termék
Classic Kategória
4,7
Xiaomi Smart Band 7
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 360 óra, szilikon tok
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000a
Arany középút
Huawei Watch Fit SE Starry Black - Okoskarkötő
Típusok
4,0
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, felszállás észlelése, műanyag tok
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s1
Arany középút
Huawei Watch Fit SE Nebula Pink - Okoskarkötő Típusok
4,0
Huawei Watch Fit SE Nebula Pink
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, felszállás észlelése, műanyag tok
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s2
Premium Kategória
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M) - Okoskarkötő Típusok
4,0
Garmin vivosmart5 Mint (méret: S/M)
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s3
HUAWEI Band 8 Midnight Black - Okoskarkötő
Típusok
4,5 26×
HUAWEI Band 8 Midnight Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b1
HUAWEI Band 8 Sakura Pink - Okoskarkötő
Típusok
4,5 26×
HUAWEI Band 8 Sakura Pink
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b2
Amazfit Band 7 Black - Okoskarkötő
Típusok
4,3 36×
Amazfit Band 7 Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIgt402b1
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
4,0 36×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
36 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b2
Honor Band 7 Coral Pink - Okoskarkötő
Típusok
4,4 31×
Honor Band 7 Coral Pink
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HONb007b2
HUAWEI Band 8 Emerald Green - Okoskarkötő
Típusok
4,5 26×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUB8b3
HONOR Band 7 Emerald Green - Okoskarkötő
Típusok
4,4 31×
HONOR Band 7 Emerald Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HONb007b3
Amazfit Band 7 Pink - Okoskarkötő
Típusok
4,3 36×
Amazfit Band 7 Pink
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt402b3
3,4 87×
Niceboy X-fit Plus
Okoskarkötő - uniszex, OLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, alumínium tok
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ncbxfplus
4,6 11×
Garmin vívofit junior3 Iron Man
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
33 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUGjr304
WowME Kids Fun Light Purple - Okoskarkötő
Típusok
2,9 22×
WowME Kids Fun Light Purple
Okoskarkötő - gyerek magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 600 óra, műanyag tok
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowmKFlp
Huawei Watch Fit SE Forest Green - Okoskarkötő Típusok
4,0
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, felszállás észlelése, műanyag tok
34 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s3
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M) - Okoskarkötő Típusok
4,0
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
51 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s1
4,6 11×
Garmin vívofit junior3 Black Panther
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
33 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUGjr303
Amazfit Band 7 Beige - Okoskarkötő Típusok
4,3 36×
Amazfit Band 7 Beige
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 672 óra, műanyag tok
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt402b2
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple - Okoskarkötő Típusok
4,5 14×
Garmin vívofit junior2 Disney Princess Purple
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra, műanyag tok
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPjr215
4,6 11×
Garmin vívofit junior3 Pink
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 8760 óra
36 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUGjr301
Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse - Okoskarkötő Típusok
4,5 14×
Garmin vívofit junior2 Minnie Mouse
Okoskarkötő - gyerek, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra, műanyag tok
26 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPjr210
2,0
Garmin vivosmart 5 Black (L-es méret)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
52 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s5
3,9 15×
Canyon SmartCoach SB-75 fekete
Okoskarkötő - uniszex, LCD kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése és időjárás előrejelzés, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 360 óra, műanyag tok
27 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CanySCb

Okoskarkötők és aktivitásmérők

mobiltelefonokMajdnem olyanok, mint a csúcsmodellek. A Xiaomi 13T és 13T Pro fejlett kamerákat és funkciókat kap, de kevesebbe kerül A kínai Xiaomi 2023 vége felé visszatér a színpadra, hagyományosan a T névvel ellátott modellekkel. A legújabb Xiaomi 13T és Xiaomi 13T Pro a felső-középkategóriában és a zászlóshajó kategóriában elsősorban a finomhangolt kamerával tűnik ki a tömegből, de a kijelző és a...
Blackview není pouze o odolných telefonech, které toho vydrží opravdu hodně. Ve svém repertoáru má i stylový smartphone A200 Pro s nevídanými funkcemi a luxusním zevnějškem.
A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik.
összehajtható telefonokSamsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?
Az Apple DEP egy speciális program a vállalati és iskolai Apple-eszközök biztonságos, gyors és egyszerű kezelésére. Hogyan vághatsz bele? Mire van szükséged hozzá? Egy költséges szolgáltatásról van szó?
A legjobban felszerelt iPhone-ok új generációja jelentős fejlesztéseket hoz magával. Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modellek először rendelkeznek titánszerkezettel, amely könnyebb, erősebb és tartósabb, mint az acél. Mindezek mellett még jobb teljesítményt és...
További cikkek Összes cikk

Okoskarkötők és aktivitásmérők

Az elmúlt években az okos karkötők a nappali és éjszakai tevékenységek nyomon követésének nélkülözhetetlen eszközévé váltak. Az okoskarkötők olyan vezeték nélküli aktivitásmérők, amelyeket bármikor a csuklódra csatolhatsz, vagy a ruhádra csíptethetsz. Érzékelők segítségével követik nyomon a mozgást, a pulzusszámot, és mindent kiértékelnek, majd visszajelzést adnak. Az aktivitásmérők növekvő népszerűségével az elmúlt években számos okos karkötő jelent meg a piacon, a legnépszerűbbek a Garmin, Fitbit és Xiaomi okoskarkötők.

Tökéletesen nyomon követheted az aktivitásodat

Az okos karkötők érzékelők és funkciók egész garmadájával számolják a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat és még az aktivitások időtartamát is mérik. Az okosóra karkötő az adatok begyűjtése után kiértékeli azokat, és visszajelzést ad neked. A lépésszámláló folyamatos mozgásra ösztönöz, ezért nagyszerű eszköz, ha azt szeretnéd, hogy fittebb legyél. Az okoskarkötőkkel ellentétben a fitness órák csak egy miniatűr kijelzővel rendelkeznek, és sok karkötő kijelző nélkül, csak a diódák elvén működik.

Milyen minőségű az alvásod?

Az okosóra karkötő nemcsak a nappali, hanem az éjszakai tevékenységek megfigyelésére is alkalmas. Ezek a készülékek a mozgás alapján értékelik az alvás minőségét, és egyes alvásfigyelők még akkor is a legjobb időben ébresztenek, ha éber alvó vagy. Az okos karkötők előnye a modern megjelenés. Akkor is jól mutatnak, ha zakót vagy kosztümöt viselsz.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okoskarkötők és aktivitásmérők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okoskarkötők és aktivitásmérők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okoskarkötők és aktivitásmérők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okoskarkötők és aktivitásmérők vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ