Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Okos karkötők és aktivitásmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Női
(12)
Férfi
(6)
Uniszex
(48)
Gyerek
(14)
Operációs rendszer kompatibilitás
IOS
(80)
Android
(80)
Sporttevékenységek
Séta
(80)
Kerékpározás
(69)
Futás
(68)
Jóga
(44)
Túrázás
(39)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(79)
Kalóriaszámítás
(72)
Pulzusfrekvencia
(71)
Távolságok
(69)
Sebesség
(25)

Okoskarkötő, fitness karkötő, vagy aktivitásmérő. Többféle néven találkozhatsz vele. A lényeg, hogy olyan okos eszközt takar, amely figyeli a napi fizikai aktivitásodat. Leggyakrabban ez a lépések és az elégetett kalóriák számlálását és az alvási aktivitás figyelését jelenti. Az okos karkötő Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonhoz, és napi statisztikákat jelenít meg a megfelelő alkalmazásban. Az alábbiakban többet is megtudhatsz az aktivitásmérőkről.

Tovább

Okos karkötő (fitness karkötő, aktivitásmérő) választás - funkciók és ár

Az okosóra karkötő hasznos lehet a hobbisportolók vagy azon felhasználók számára, akik tökéletes áttekintést szeretnének kapni a fizikai aktivitásukról. Az okoskarkötők két alapvető csoportba oszthatók a funkciók száma és a speciális tulajdonságok alapján.

Okosóra karkötő

Alapvető okos karkötők

Az okos karkötő alapmodellek általában csak az aktivitásmérő funkciót töltik be. Rögzítik a felhasználói tevékenységet a nap folyamán, és statisztikai adatok és grafikonok formájában kiértékelik ezeket egy telefonos alkalmazásban. Egyes olcsóbb okoskarkötők mérik a pulzusszámot, figyelik az alvást, valamint számolják a kalóriákat, a távolságot vagy a sebességet is. Az emberek szívesen használják az okoskarkötőt a kezükön óraként is.

 • Alacsony ár
 • Abszolút elegendő az alapadatokhoz
 • Nem támogatnak annyi sportágat, mint a drágább modellek

i

Okos karkötő ár

Okosóra karkötő már 4.000 forintért kapható, ezek az alapdarabok futáshoz, kerékpározáshoz alkalmasak. A legdrágább okos karkötő darabok ára valamivel 60.000 forint fölött van, természetesen sokkal több sporttevékenységet támogatnak, de a design is nagyobb hangsúlyt kap ezeknél a daraboknál. Nézd meg az okoskarkötők kínálatát ár szerint növekvő sorrendben.

Korszerű okos karkötők

A korszerű okoskarkötők az alapfunkciók mellett képesek kezelni például a vérnyomásmérést, útvonalrögzítést, emeletszámlálást, intervallum edzéseket, menstruációs ciklus nyomon követését. Ezenkívül általában egyéb érzékelőkkel is rendelkeznek, például GPS-rendszerrel, iránytűvel, magasságmérővel vagy giroszkóppal. A drágább aktivitásmérők általában nagyon ellenállók az ütésekkel szemben, és vízállók, ami lehetővé teszi, hogy úszáshoz is viseld őket.

 • A pulzus és a lépések pontosabb mérése
 • Akár 100 különféle sportágat támogatnak
 • Vízállóságuk akár tíz méteres mélység is lehet
 • Magas ár

i

A vérnyomásmérős aktivitásmérők segítenek figyelemmel kísérni a vérkeringést

Egyes korszerű okos karkötő modellek forradalmian új EKG mérés + kettős vérnyomás PPG mérés funkcióval rendelkeznek. Az okos karkötő figyeli és megbecsüli a szív egészségi állapotát. A kapott adatok segítségével jobban az erőnlétedhez igazíthatod az edzéseket és növelheted a teljesítményed.

Aktivitás mérő óra vérnyomásmérővel

Mire kell még figyelni a fitness karkötő kiválasztásakor?

Fitnesz karkötő választásánál a funkciókon és az áron kívül egyéb paramétereket és jellemzőket is érdemes figyelembe venni.

Az okos karkötő és a mobil platformok - telefon nélkül is használható az okosóra karkötő?

Mindig ellenőrizd, hogy a kiválasztott okos karkötő modell kompatibilis-e mobiltelefonod operációs rendszerével. Az okoskarkötők telefon nélkül is használhatók, de ebben az esetben elveszíted a részletesebb statisztikák és a rögzített adatok egy részét.

Okoskarkötők Android telefonokhoz

A gyártók általában saját mobilalkalmazással rendelkeznek. Az alkalmazás segítségével pillanatok alatt csatlakoztathatod aktivitásmérődet egy Android mobiltelefonhoz. Vannak olyan okos karkötő modellek is, amelyek bármilyen fitness karkötő alkalmazással kompatibilisek.

Okos karkötők iPhone készülékekhez

Ha iPhone készülékedhez vásárolsz fitness karkötőt, akkor végül is ugyanahhoz a mobilalkalmazáshoz csatlakozol, mint az Androidos modellek. Ezen felül képes leszel összefésülni az okoskarkötőd által mért adatokat a Health alkalmazás adataival, amely a lépésszámon kívül különféle egyéb értékeket is megmutat.

Aktivitásmérők

Az okoskarkötők kijelzője háromféle lehet

Az okos karkötők kijelzője lehet kicsi, csak az alapvető információkkal, vagy nagy, ami az értesítéseket is mutatja, de létezik teljesen kijelző nélküli okos karkötő is.

 • A kijelzős aktivitásmérő órák a napi cél teljesülését vagy a kijelzőn megjelenő konkrét információkat mutatják.
 • A speciális kijelzők az értesítéseket vagy a bejövő hívásokat is megjeleníthetik. Ezek a funkciók tekintetében közelebb állnak a jobb felszereltséggel rendelkező okosórákhoz.
 • A kijelző nélküli aktivitásmérők csak a telefonos alkalmazásra támaszkodnak. Előnyük az elegánsabb megjelenés.

i

Lépésszámláló alkalmazás az okosóra karkötő ideiglenes helyettesítésére

A lépésszámláló alkalmazás képes számolni a lépéseidet és az elégetett kalóriákat. A fitness karkötőhöz képest azonban jelentős eltéréssel mér, és nem kínál további korszerű funkciókat. Tartalékként azonban hasznos lehet például, ha otthon marad a fitnesz karkötő.

Az okoskarkötő konstrukciója - anyag és tartósság

Okosóra karkötő szíj szilikonból, fémből vagy textilből készülhet. Még ha nem is vagy aktív sportoló, érdemes figyelni arra, hogy a modell ellenálljon a víznek, karcolásoknak, pornak vagy az esetleges ütéseknek.

 • A szilikon szíjak könnyebbek, de olcsóbb benyomást keltenek.
 • A fém szíjak robusztusabbak és elegánsabbak.
 • A textil szíjakat nagyobb állóképesség, jó megjelenés jellemzi, de könnyen koszolódnak.

Javasoljuk, hogy vedd figyelembe azt is, hogy az okos karkötő szíj anyaga mennyire kényelmes a csuklódnak. Nem számít, milyen jól néz ki az aktivitás mérő óra, ha kényelmetlen a viselete, kellemetlenséget okoz.

Pulzusmérő okos karkötők

Ha az aktivitásmérőt futáshoz, gyalogláshoz vagy túrázáshoz használod, értékelni fogod a pulzusmérést. Az eszköz infravörös fény segítségével méri a szívverést, amely figyeli az artériák mozgását és felismeri a pulzusszámot.

Okosóra karkötő akkumulátor üzemidő

A legtöbb okosóra karkötő alapfelszereltségként a mobiltelefonokhoz hasonlóan tölthető. A töltésenkénti üzemidejük általában napokban, néha hetekben mérhető. Egyes modellek gombelemmel működnek, amelyek élettartama több hónaptól egy évig is tarthat.

A fitness karkötő mérési pontossága

Az aktivitásmérő órák két módszerrel mérnek. Az egyik a háromdimenziós, amely pontosabb és felismer minden nem valós mozgást. A kétdimenziós módszer kevésbé pontos, de sokkal olcsóbb. A mérés pontossága azonban kevésbé fontos, mint a motiváció a mozgásra, amit a okoskarkötőnek köszönhetünk.

Ha magyar nyelvű okos karkötő érdekel, a magyar menüvel rendelkező okos karkötők között nézz körül.

Okoskarkötő kiegészítők

Okosóra karkötő vásárlásakor érdemes átgondolni, milyen kiegészítőkre lehet szükség. Az okos karkötő kiegészítők kínálata akkor is érdekes lehet számodra, ha már egy ideje használod az eszközt. Milyen okos karkötő kiegészítők kaphatók?

 • Okos karkötő szíj - ha elhasználódott a régi vagy egyszerűen szeretnéd kicsit megváltoztatni az okosóra karkötő kinézetét, új szíjra lesz szükséged. A márka/modell választó segítségével az adott okos karkötő modellhez megfelelő szíjakra szűkítheted a kínálatot.
 • Okos karkötő védőfólia - a kijelző védelme szintén fontos, különösen, ha keményebb terepen használod majd az okoskarkötőt. Itt is könnyen megtalálhatod az adott aktivitás mérő óra modellhez alkalmas védőfóliákat a legördülő menü segítségével.
 • Okos karkötő töltő - egy tartalék töltő bármikor jól jöhet, így lehet egy otthon és az irodában is.

Okoskarkötő időseknek

Bármelyik olcsóbb okosóra karkötő aktivitásmérőként szolgálhat idősek számára is. Nem kínálnak sok funkciót, de könnyen használhatók, amit az idősek értékelni fognak. Például megbízhatóan számolják a lépéseket és figyelik az alvást.

i

A senior okoskarkötők esetében nagyon fontos a jól olvasható kijelző

A senior okos karkötő kiválasztásakor ügyelj arra, hogy a kijelző könnyen olvasható, a készülék maga pedig könnyen kezelhető legyen.

Gyerek okos karkötők

A gyerek okos karkötő biztosítja, hogy gyermeked jól érezze magát mozgás közben. Akár egyetlen dologgal felkeltheted az érdeklődését. Például versenyezhettek, hogy ki tesz meg több lépést egy nap alatt.

Az okos karkötő óra helyett is viselhető, így elsősorban az idő követésére használható. Egyéb funkciói is jól jönnek sportesemények alkalmával.

Okos karkötő női felhasználóknak

Az okos karkötő női felhasználók számára nemcsak a szín és a design tekintetében különbözhet a többi modelltől, hanem az olyan funkciók meglétében is, amelyek kifejezetten a nők számára relevánsak, mint például a menstruációs ciklus figyelése.

Okos karkötő férfi felhasználóknak

A férfi okoskarkötők között találhatod azokat a modelleket, amelyek robusztusabb kialakításuk miatt jobban mutatnak a férfi felhasználók csuklóján. A funkciók tekintetében univerzálisnak mondhatók.

Gyerek okosóra karkötő
Gyerek okos karkötő

Okos karkötő férfi
Férfi okos karkötő

Okos karkötő női
Okos karkötő női

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Band 7 Nebula Pink Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
21 990 Ft

2.
Huawei Band 7 Graphite Black Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
21 990 Ft

3.
Huawei Band 7 Wilderness Green Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
21 990 Ft

Még több
80 termék
Classic Kategória
Xiaomi Mi Band 5
Okoskarkötő - uniszex,, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában és időjárás előrejelzés, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 360 óra, műanyag tok

Leárazás -12 %
9 990 Ft 11 390 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI2900f5j
Arany középút
Huawei Watch Fit New Sakura Pink - Okosóra
Típusok
Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, max. akkumulátor üzemidő 216 óra

Szuper ár
29 890 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU8057sp01
Premium Kategória
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex,, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 288 óra, egyéb fémek tok

46 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI7000b2
Huawei Band 7 Nebula Pink - Okoskarkötő
Típusok
Huawei Band 7 Nebula Pink
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok

21 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUB7b2
Huawei Band 7 Graphite Black - Okoskarkötő
Típusok
Huawei Band 7 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok

21 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUB7b1
Huawei Band 7 Wilderness Green - Okoskarkötő
Típusok
Huawei Band 7 Wilderness Green
Okoskarkötő - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok

21 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUB7b3
Xiaomi Smart Band 7
Okoskarkötő - uniszex,, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 360 óra, szilikon tok

22 790 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXI7000a
ARMODD Chicband 2 ezüst - Okoskarkötő
Típusok
ARMODD Chicband 2 ezüst
Okoskarkötő - női, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, egyéb fémek tok

28 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Armdsmt06a
Huawei Band 6 Amber Sunrise - Okoskarkötő
Típusok
Huawei Band 6 Amber Sunrise
Okoskarkötő - női, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok

22 490 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HUB6as
Xiaomi Imilab KW66
Okosóra - uniszex, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga acél

12 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: imKW66
WowME Roundwatch fekete - Okosóra
Típusok
WowME Roundwatch fekete
Okosóra - uniszex, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, tok anyaga műanyag

Szuper ár
7 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRSWb
WowME Roundswitch fekete - Okosóra
Típusok
WowME Roundswitch fekete
Okosóra - uniszex, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés, alkalmas, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga acél

Szuper ár
17 090 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRWb
WowME Roundswitch ezüst / kék - Okosóra
Típusok
WowME Roundswitch ezüst / kék
Okosóra - uniszex, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés, alkalmas, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga acél

Szuper ár
17 490 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRWsb
Wowme ID151 kék - Okoskarkötő
Típusok
Wowme ID151 kék
Okoskarkötő - uniszex,, TFT kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok

Szuper ár
3 590 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: wowm151b
WowME Roundsport kék - Okosóra
Típusok
WowME Roundsport kék
Okosóra - férfi, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 960 óra, tok anyaga acél

Szuper ár
21 090 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRSbl
WowME Sport GPS fekete / zöld - Okosóra
Típusok
WowME Sport GPS fekete / zöld
Okosóra - uniszex,, TFT kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 960 óra, tok anyaga acél

Szuper ár
17 590 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmGPSg
Niceboy X-fit Plus
Okoskarkötő - uniszex, OLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, alumínium tok

8 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ncbxfplus
WowME Roundwatch ezüst - Okosóra
Típusok
WowME Roundwatch ezüst
Okosóra - női, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, tok anyaga műanyag

Szuper ár
8 690 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRSWs
WowME Roundwatch fekete / zöld - Okosóra
Típusok
WowME Roundwatch fekete / zöld
Okosóra - uniszex, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, tok anyaga műanyag

Szuper ár
8 690 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmRSWbg
Xiaomi Mi Smart Band 6
Okoskarkötő - uniszex,, AMOLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés és alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra

19 290 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXI6000a
WowME Kids Fun Black - Okoskarkötő
Típusok
WowME Kids Fun Black
Okoskarkötő - gyerek, magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 600 óra, műanyag tok

Szuper ár
9 390 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmKFb
WowME KW66 rózsaszín - Okosóra
Típusok
WowME KW66 rózsaszín
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság IP68, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, tok anyaga alloy

Szuper ár
13 990 Ft
Átvehető: ma 3:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: wowmKW66pk