Philips HUE

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Philips
(394)
Sorozat
White
(43)
White ambiance
(96)
White and color ambiance
(188)

VISSZA A VILÁGÍTÁSTECHNIKA KATEGÓRIÁHOZ

Több, mint világítás. A Philips Hue a Te fantáziád. Ébredj minden reggel napsütésre! Érezd magad otthonosan akkor is, ha nem otthon vagy! Helyezd át életed történetét egy másik világba, fedezd fel lehetőségeidet a Philips Hue rendszerrel!

Kezdőcsomagok

Kezdőcsomagok

A legegyszerűbb módja a kezdésnek. LED fényforrásokat, Dimmer Switch-et tartalmaz, valamint mindennek az alapját – Bridge-et.

 MEGJELENÍTÉS

Fényforrások

A Philips Hue LED fényforrások E27, E14, GU10 foglalatúak, és 3 típus közül választhatsz: Hue White, White Ambiance vagy White & Color.

 MEGJELENÍTÉS
Beltéri világítás

Beltéri világítás

Az elegáns és designos család fali-, mennyezeti és spotlámpákat is tartalmaz.

  MEGJELENÍTÉS
Kültéri világítás

Kültéri világítás

A kültéri világítás családban oszlopos, spot-, és falilámpákat is találsz majd, amelyeket mind fejlett funkciókkal láttak el.

 MEGJELENÍTÉS
Entertainment

Entertainment

Ismerd meg a gamerek számára tervezett család tagjait, gazdagítsd élményeidet a Philips Ambilight TV-vel kompatibilis technológiák segítségével!

 MEGJELENÍTÉS

A Philips Hue

Philips Hue alkalmazás – színbeállítási lehetőségek

Játszadozz el 16 millió színnel!

Ha 16 millió szín van karnyújtásnyira Tőled, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amikre eddig nem is gondoltál volna. Varázsolj történeteid mögé különleges hangulatot, igazítsd a színeket kedvenc csapatot színeihez a meccs napján, vagy használd ki a lakhelyed falfelületét dekorációként! Ha el tudod képzelni, a Philips Hue meg tudja valósítani.

Ébredj minden reggel napsütésre!

A Philips Hue ébredéskor és elalváskor szimulálja a természetes reggeli és esti fényeket. Lényegesen kellemesebb ugyanis fényre kelni, mint egy hangosan zajongó ébresztőórára. Este viszont a kellemes, fehér fényű LED világítás segít ellazulni, és felkészíti tested a jó éjszakai alvásra.

Ébresztő a Philips Hue segítségével
A Philips Hue világítás hangvezérlése

Kezeld a világítást a hangoddal!

Nincs is már szükség másra, csak a hangodra. A Philips Hue együttműködik az Amazon (Alexa), Google (Assistant) és Apple (HomeKit) vállalatok segédeivel, az asszisztensek segítségével a hangoddal vezérelheted a világításod. A világítást kapcsold be vagy ki, tompítsd vagy változtasd a fényt úgy, hogy megfeleljen hangulatodnak!

Home & Away

Beállíthatod, hogy ha hazaérkezel, a geolokáció funkció segítségével gyúljanak fel a lámpák. A Philips Hue lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, otthon vagy – akkor is, amikor valójában messze jársz. Kezeld a lámpákat távolról, vagy használd az időzítőt! Természetesen le is lehet kapcsolni távolról a fényeket, így nem kell izgulnod, hogy nem felejtetted-e őket felkapcsolva.

Ovládání světel Philips Hue na dálku
Philips Hue okos izzók

Philips Hue okos lámpák és világítótestek

Intelligens és energetikai szempontból hatékony LED világítótestek a Philips vállalattól. Erős és szépséges fényt adnak - mindennapos tevékenységekhez, különleges pillanatokhoz és élményekhez. Praktikusak, fényerejük állítható, villognak vagy pulzálnak. Röviden - pontosan azt csinálják, amit éppen szeretnél. Mindenféle alakban és méretben elérhetőek, pontosan olyat választhatsz, amilyen megfelel otthonodba.

Okos vezeték nélküli hub – Philips Hue Bridge

A Bridge a Philips Hue rendszered szíve, amely vezeték nélkül köti össze az okos készülékeid a Philips Hue világítótestjeiddel. Egy Bridge-re akár 50 égő és tartozék csatlakoztatható. A Bridge össze van kötve a routereddel, és összeköti a rendszeredet az internettel, hogy távolról is kezelhesd azt - ennek köszönhetően újabb okos funkciók válnak elérhetővé. A Bridge minden Philips Hue kezdőcsomagban megtalálható, vagy önállóan is meg tudod vásárolni, és egyszerűen saját Philips Hue rendszert kialakítani.

Okos központi egység - Philips Hue Bridge
Philips Hue okos vezérlés

Okos vezérlés

A Philips Hue rendszert tetszőleges eszközről vezérelheted, bárhonnan. Egyszerűen állíthatod be az intenzitást, választhatsz időzítőket, vagy változtathatod a színeket (és még sok minden mást), mindezt a Philips Hue applikációval. A még egyszerűbb kezelés érdekében válaszd a Hue Dimmer Switch-et, vagy Hue Tap-ot. Állíts be kedvenc jeleneteket, rutinokat, hogy mindig kéznél legyenek. Használhatod a Philips Hue Motion Sensor mozgásérzékelőt is, amely teljesen automatikusan kezeli majd a fényeidet. Ezek a vezérlők mindig rendelkezésre állnak majd, ha szükség lesz rájuk, bárhol is legyen ez. Akár akkor is, ha éppen nem otthon vagy.

ZigBee, a magas minőség záloga

A Philips Hue alapját a ZigBee LightLink technológia adja - egy megbízható, biztonságos technológia a világítás kezelésére, alacsony energetikai igénnyel. Folyamatosan új és új funkciókat és javításokat eszközölnek a rendszerben. 2018-ban már a ZigBee 3.0 támogatja a rendszert. A software és firmware vezeték nélküli módon is frissíthető, egyenesen a világítótestekben. A Philips Hue rendszert könnyedén integrálni lehet más, ZigBee technológián alapuló rendszerekbe.

Philips Hue - Zigbee tanúsítvány
Több megjelenítése Kevesebb megjelenítése

Fedezz fel minden lehetőséget, ami a Philips Hue okos világításban rejlik!

Hogyan kezdjünk hozzá a Philips Hue rendszer kialakításához?

Több megjelenítése

A Philips HUE egy olyan - háztartásokban használható - világítási rendszer, amelyet intuitíven kezelhetsz egy applikáción keresztül okostelefonodról vagy tabletedről. A vezérlőegység akár 50 világítótestet is tud kezelni, rajtad áll hogy milyen színben, milyen intenzitással, és mikor világítanak majd. Segítünk a választásban.

Tovább

Egyszerű telepítés 4 lépésben:

  1. Tekerd be az izzókat! Amennyiben Philips Hue Starter kit-ed van, tekerd be az izzókat a meglévő lámpákba, és kapcsold fel a kapcsolót! Más Philips Hue világítótesteknél - mint amilyen a Philips Hue Lightstrip plus - elég csatlakoztatni az áramforráshoz. Egyszerű.
  2. Csatlakozz a Bridge-edhez! Csatlakoztasd a Philips Hue Bridge-et hálózati kábel segítségével a routeredhez! Várj, amíg mindhárom dióda el nem kezd világítani!
  3. Töltsd le a Philips Hue applikációt! Töltsd le az applikációt a Google Play vagy az App Store áruházakból! Párosítsd össze a Philips Hue Bridge-et, és keresd ki világítótesteidet!
  4. Játssz! Most, amikor már működik a rendszered, itt az ideje megismerkedni a Philips Hue által nyújtott lehetőségekkel. Nézd át a Philips Hue applikációt, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit!

Miből áll a Philips Hue világítás-rendszer?

Bridge

A Bridge köti össze az okos készülékeket a Philips Hue világítótestekkel. A háztartás Wi-Fi hálózatára kell csatlakoztatni, vezérelni az interneten keresztül akkor is tudod, ha nem otthon vagy. Egy Bridge akár 50 világítótestet és tartozékot is tud kezelni.

Hue világítótestek

LED égők, LED szalagok, lámpák (asztali, függő-, fali-) számos különböző kialakításban. Miután összekötöttük őket a Bridge-el, a 16 millió szín bármelyikével világíthatnak. A világítótesteket egyenként is vezérelheted, vagy akár helyiségenként. Használhatóak Bridge nélkül hagyományos, egy színnel világító égőként is.

Tartozékok

Távirányító, fényerő-szabályozó vagy mozgásérzékelő. Segítik a lámpák kezelését és vezérlését okoskészülék nélkül.

Philips Hue alkalmazás

A Bridge minden funkciójához kényelmes hozzáférést biztosít okostelefonodról vagy tabletedről.

Zapojení Philips HUE

Bridge-hez kapcsolódó Philips Hue funkciók 

  • 16 millió szín – minden alkalomhoz hozzá illő színeket állíthatsz be
  • Távoli vezérlés – ha nem otthon vagy, akár interneten keresztül is le- vagy felkapcsolhatod a fényeket.
  • Időzítő –  a Hue felébreszt a naplemente szimulálásával, vagy lekapcsolja az összes fényt, amikor lefekszel.
  • Kompatibilis az Apple Homekit-tel – a Hue-t össze lehet kapcsolni további HomeKit eszközökkel, majd mindet vezérelheted Siri-nek adott hangutasításokkal. 
  • Más cégek alkalmazásai - van például olyan, amelyik gyertyafényt szimulál vagy a kandalló lángjait. másokkal arra van lehetőség, hogy az égő villogjon ütemre, mint egy diszkóban. Filmnézéskor változtathatja a színeket az aktuális jelenetnek megfelelően.
  • IFTTT -  ez a szolgáltatás össze tud kapcsolni a Philips Hue-val számos eszközt, például termosztátok szenzorait vagy okoseszközöket. Ha jön egy e-mail, villoghatnak az égők, ha változik az időjárás, a fény is változhat ennek megfelelően. Számos további funkciót találsz itt: www.ifttt.com/hue

Mivel kezdjünk?

Starter Kit – néhány LED égőt tartalmaz - és a legalapvetőbbet - a Bridge-t. Ideális a Hue-ben rejlő lehetőségek kiaknázására. Ezt követően vásárolhatsz még további fényforrásokat, bővítheted tovább a rendszered. A Hue LED égők a leggyakoribb foglalatokkal kaphatóak, E27, E14 és GU10.

Mire van szükség a Philips Hue rendszer beüzemeléséhez?

  • Csatlakoztatni kell az áramforráshoz - tekerd be az égőket a csillárba vagy lámpába, és kapcsold fel azt a fali A Hue állólámpát dugd be.
  • Bridge egység beállítása – dugd be a Bridge-et a, majd kösd össze a lakás Wi-Fi routerével a mellékelt kábel segítségével!
  • Tölts le Hue alkalmazást – elérhető az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból. Összekapcsolod a Bridge-eddel, és már látni is fogod az alkalmazásban a világítótesteidet.
  • Kész is – a rendszer csatlakoztatva van, és működésre kész. Tanulmányozd a Philips Hue rendszer által biztosított lehetőségeket!
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Szállításra kész > 5 db
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft

2.
Bridge - fővezérlő, kommunikáció ZigBee protokollon keresztül, akár 50 Hue izzó, akár 12 Hue kiegészítő, kompatibilis az Amazon Alexa-val
25 590 Ft

3.
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati egység, 2x állvány, 2x kapocs a tévére, ragasztószalag és telepítési anyag), fekete szín, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
58 590 Ft

Még több
394 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 87×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
97 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21040
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Hue Gradient lightstrip 75"
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
102 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20042
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fekete - Állólámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Gradient Signe állólámpa fekete
Állólámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 29 W teljesítmény, 2550 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), Bluetooth csatlakozás, mobilalkalmazás cseh, angol, német nyelven, Philips Hue kompatibilis, az összes funkció használatához bridge szükséges, anyaga fém, mérete 145,8 × 11,1 × 11,1 cm (Ma×Sz×H), IP20 védelem
Szuper ár
138 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL21038
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,9 56×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati egység, 2x állvány, 2x kapocs a tévére, ragasztószalag és telepítési anyag), fekete szín, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
58 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18123
4,8 205×
Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kompatibilis
Bridge - fővezérlő, kommunikáció ZigBee protokollon keresztül, akár 50 Hue izzó, akár 12 Hue kiegészítő, kompatibilis az Amazon Alexa-val
25 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2556s1
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
5,0
Philips Hue Festavia Fényfüzér, 20 m
Fényfüzér - okos funkciókkal,, kültéri használatra, hálózati tápellátás, 0,48 m hosszú kábel, Tuya és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
88 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23019
4,9 79×
Philips Hue dimmer switch V2
Vezeték nélküli távvezérlő - 1x CR2032 elem, kompatibilis az Amazon Alexa és az Apple Homekit platformokkal
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20056
4,8
Philips Hue Gradient Lightstrip
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
66 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21033
4,8 129×
Philips Hue Motion Sensor
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, 5m hatótávolság, magyar nyelvű alkalmazás, magyar és angol nyelvű alkalmazás, Android, Windows és iOS támogatása
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g15
Philips Hue Tap Dial Switch White - Vezeték nélküli távvezérlő
Típusok
4,6 40×
Philips Hue Tap Dial Switch White
Vezeték nélküli távvezérlő A távirányíó fekete és fehér színben kapható. Az egyes gombokkal akár három helyiséget vagy zónát is vezérelhetsz, a külső gyűrűt elforgatva pedig a fényerősséget változtathatod. A távirányítót a falra rögzítheted, mágneses felületre helyezheted, vagy távirányítóként használhatod
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL22008
Philips Hue Tap Dial Switch Black - Vezeték nélküli távvezérlő
Típusok
4,6 40×
Philips Hue Tap Dial Switch Black
Vezeték nélküli távvezérlő A távirányító fekete és fehér színben kapható. Az egyes gombokkal akár három helyiséget vagy zónát is vezérelhetsz, a külső gyűrűt elforgatva pedig a fényerősséget változtathatod. A távirányítót a falra rögzítheted, mágneses felületre helyezheted vagy távirányítóként használhatod
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL22009
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,8 36×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (1x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati tápegység, 1x állvány, 1x rögzítő csipesz TV-hez, ragasztószalag és installációs anyag), fekete, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18122
4,5 25×
Philips Hue White 15.5W E27
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 15,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 65 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
12 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20032
4,7 11×
Philips Hue White and Color Ambiance 9W 1100 E27 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1100 lm fényáram (2000 K), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21027
4,8 76×
Philips Hue White 9W E27 szett 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 61 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g7
4,8 11×
Philips Hue Wall Switch Module 2-pack
Vezeték nélküli távvezérlő - Phillips Hue lámpákhoz, elhelyezés: kapcsolódobozban, tápegység: gombelem, csomagolás tartalma: 2 db, szín: fehér, méretek: 4,33 × 3,8 × 1,02 cm
33 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21003
4,9 61×
Philips Hue White Ambiance, 6 W, E14, 2 db-os készlet
LED izzó - okos funkciókkal, E14 foglalat, 5,2 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 39 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, G energiaosztály, a csomagban 2 db található
Leárazás -16 %
21 190 Ft 25 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2557q2
4,5
Philips Hue White Ambiance 4,3W 350 GU10 3db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 3 db található
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21019
4,9 14×
Philips Hue Outdoor Motion Sensor
Mozgásérzékelő - akkumulátoros, Philips Hue kompatibilis, Android és iOS támogatása
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19021
4,8
Philips Hue White 5.5W GU10 2 darabos szett
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 5,2 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 400 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18146
4,7 38×
Philips Hue White Ambiance 8.5W A60 set 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521g9

Philips HUE

Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
világításÚj energiacímkék a fényforrásokra: Nagy változások előtt állunk? Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
Ismerkedj meg a Philips Hue vezérlés három újításával, amelyek egy lépéssel előrébb viszik az intelligens világítástechnikát. Ezek az újdonságok a továbbfejlesztett Hue Dimmer Switch V2, az új Philips Hue Wall Switch modul és a speciálisan kialakított Friends of Hue...
Most kezdesz megismerkedni a Philips Hue intelligens világítással, és szeretnéd kipróbálni az egy helyiségben található, összes lámpa kényelmes vezérlését? A Philips Hue Bluetooth ezt lehetővé teszi. Tudj meg mindent, mire van szükség a Bluetooth-on keresztüli...
További cikkek Összes cikk

Philips HUE

A Philips HUE kategóriában összesen 394 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips HUE A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb philips HUE A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: philips HUE vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ