Počítače a NTB - EU ucho

Billentyűzetek

A billentyűzetek széles választékát találod kínálatunkban. Nemcsak irodai modellek, hanem gamer, mechanikus vagy kompakt klaviatúrák is kaphatók nálunk. A jó számítógép billentyűzet nagy hatással lehet mind a hatékonyságodra, mind a játékteljesítményedre, ezért ne becsüld alá a billentyűzet kiválasztásának fontosságát. Segítünk neked ebben.

Tovább

Billentyűzetek típusai

A billentyűzetek különböző típusokba sorolhatók. A különböző modellek nem feltétlenül csak egy kategóriába tartoznak. Például a legtöbb mechanikus billentyűzet egyúttal gamer billentyűzetnek is tekinthető, az összes jellemző funkcióval.

Irodai billentyűzet

Az irodai billentyűzetek sokoldalúak, és gépeléshez teljesen megfelelők, főleg, ha nem akarsz sokat fizetni egy mechanikus billentyűzetért. Ezek a billentyűzetek számos formát ölthetnek, háttérvilágítással rendelkezhetnek, vagy például multimédiás gombokat is tartalmazhatnak.

i

Billentyűzet-egér szettek

Ha a két perifériát együtt veszed meg, általában kedvezményesebb áron jutsz hozzá, továbbá más előnyökkel is járhat, pl. közös vevőegységet használnak (így nem lesz szükség két külön USB portra), egységes a dizájn, összehangolt a működés. Tekintsd meg billentyűzet-egér szett választékunkat!

Billentyűzet-egér szett

Gamer billentyűzet

A gamer billentyűzet a számítógépes játékosokat és e-sportolókat célozza meg, és az ő igényeiket igyekszik kielégíteni néhány alapvető funkcióval és szolgáltatással, mint például:

 • Vonzó gamer dizájn
 • Színben állítható háttérvilágítás
 • Makró gombok
 • N-Key Rollover (Anti-Ghosting)
Gamer klaviatúra

Multimédiás billentyűzet

A multimédiás klaviatúra multimédiás billentyűkkel rendelkezik a tartalom számítógépen történő lejátszásának egyszerű vezérléséhez. Ilyenek lehetnek például a hangerőszabályzó, zeneszám léptető és a lejátszás/leállítás billentyűk.

i

Az irodai, gamer- és multimédiás változatok mini klaviatúra formájában is elérhetők.

Kompakt billentyűzet

A kompakt billentyűzetek célja a lehető legkisebb méret biztosítása. Ezt általában a redundáns felületek és műanyagok kiküszöbölésével, alacsony profilú gombokkal, és kompakt elrendezéssel érik el. Gyakran nem találunk rajtuk speciális gombokat, sőt néha még numerikus billentyűzetet sem. Viszont nagyon gyakori esetükben a vezeték nélküli kialakítás.

Numerikus billentyűzet

A numerikus számítógépes billentyűzet csak numerikus billentyűket tartalmaz, vagyis azt a blokkot, amelyet a standard billentyűzetek jobb oldalán helyezkedik el. Nem minden billentyűzet rendelkezik ilyennel, viszont jelenléte kívánatos lehet egyes feladatoknál. Játék közben így lehetőséged van arra, hogy félretedd, és elegendő helyet biztosíts az egér számára, irodai munkánál pedig az asztal egy félreeső részén elfér a numerikus billentyűzet.

Programozható billentyűzet

A programozható billentyűzetek lehetővé teszik bizonyos funkciók hozzárendelését adott gombokhoz. Van olyan számítógépes billentyűzet, amely erre a célra dedikált makrogombokat tartalmaz. Mások megoldják például billentyűparancsok formájában. A magasabb szintű billentyűzetek teljesen programozhatók, ami azt jelenti, hogy az egyes billentyűk funkciója megváltoztatható.

A billentyűk átprogramozásakor megváltozik a funkciójuk vagy makrokiosztásuk. A makrók billentyűkombinációból álló parancsok. A makrók legegyszerűbb példája, ha a CTRL + C billentyűkombinációt egyetlen gombhoz rendeljük, de a makrók ennél sokkal hosszabbak és összetettebbek is lehetnek. Ez különösen akkor használható ki jól, ha speciális programokat használunk vagy számítógépes játékokat játszunk.

Világító billentyűzet

A világító billentyűzetek háttérvilágítással rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhasd sötétben is. Számos világító billentyűzet további dekorációs célokat kínál és állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. Tehát a szín nem előre meghatározott, hanem rajtad múlik, hogy melyik árnyalatot választod az RGB spektrumból. Különböző színű háttérvilágítás állítható be zónák szerint, vagy néha az egyes gombokhoz külön-külön.

Mechanikus billentyűzet

A mechanikus billentyűzetek kapcsolóikban különböznek a többitől. Számos hasznos tulajdonság szól mellettük: nagyfokú tartósság és hosszú élettartam, rövid aktiválási távolság, alacsony aktiválási erő, nagy löket és erős tapintási reakció. A mechanikus billentyűzetek otthont találtak sok gamer, valamint olyan elfoglalt irodai felhasználók asztalán, akiknek munkája sok gépeléssel jár. A mechanikus billentyűzetek által kínált prémium tulajdonságok magasabb árral is járnak.

i

Egyéb klaviatúra típusok

A billentyűk típusa szempontjából a mechanikus klaviatúra nem az egyetlen lehetőség. Létezik membrán, chiclet és virtuális (lézer) klaviatúra is.

 • A virtuális klaviatúra egy kompakt eszköz, mely billentyűket vetít az asztalra.
 • A membrán klaviatúra leginkább a szennyeződésállóságával tűnik ki a sorból.
 • A chiclet klaviatúra a laptopokéhoz hasonló alacsony profilú billentyűivel kényelmes gépelést biztosít.

Klaviatúra PC/TV távirányításhoz

A speciális kialakítású TV klaviatúrák a televízió vagy a számítógép távvezérlésére szolgálnak. Szinte mindig vezeték nélküliek, és a numerikus billentyűzet helyett egy érintőpad található. Ez azt jelenti, hogy egyetlen periféria elegendő ahhoz, hogy a kanapéd kényelméből teljes mértékben irányítani tudd számítógépedet vagy tévédet.

billentyűzetek

Klaviatúra Mac-hez vagy konzolhoz

Apple számítógépedhez vagy játékkonzolodhoz keresel klaviatúrát? Kínálatunkban egyaránt találhatsz MacOS, Xbox és PlayStation kompatibilis klaviatúrákat is.

Klaviatúra tablethez

Manapság már egyre többen intézik mindennapi teendőiket okostelefonon vagy tableten, melynek egyik legnagyobb hátránya a sokkal lassabb és kényelmetlenebb gépelés. Erre kínál megoldást a tablet klaviatúra. A tablet klaviatúra jellemzően kicsi és könnyű, de léteznek olyan modellek is, melyek egyúttal tokként is szolgálnak, így megvédi a tabletedet a sérülésektől.

A billentyűzetek csatlakozása

Csatlakoztatás szempontjából két típus közül választhatsz: vezetékes és vezeték nélküli klaviatúra. A kínálat mindkét típusból rendkívül széles, tehát a döntés valóban csak a személyes preferenciáidtól függ. Milyen előnyökkel rendelkezhet egy USB-kábeles klaviatúra és miben jeleskedik a vezeték nélküli billentyűzet?

Vezetékes billentyűzet

A vezetékes billentyűzetek USB-porttal ellátott kábelt használnak a számítógéphez való csatlakozáshoz. Ez az egyik leggyakoribb számítógépes periféria. A vezetékes klaviatúrák általában olcsóbbak. Milyen egyéb előnyeik lehetnek?

 • Vezetékes klaviatúra használata mellett nem kell aggódnod az elemek újratöltése vagy cseréje miatt.
 • A kábeles csatlakozás alacsonyabb reakcióidőt biztosít, stabilitása 100%-os.

Vezeték nélküli billentyűzet

A vezeték nélküli billentyűzetek WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak a számítógéphez. Az első esetben egy USB-vevő jár a klaviatúra mellé, amelyet számítógéphez kell csatlakoztatni. A Bluetooth klaviatúra nem igényel külön vevőkészüléket.

 • A vezeték nélküli klaviatúra korlátlan mobilitást tesz lehetővé.
 • Előnye továbbá a klaviatúra több eszközhöz történő csatlakoztatásának lehetősége.

Klaviatúra színek

Nem tudod eldönteni, melyik klaviatúra a neked leginkább megfelelő? Válassz egyszerűen a színe alapján, így a kiszemelt billentyűzet legalább a dizájn szempontjából biztosan passzolni fog a számítógépedhez, asztalodhoz vagy akár az egész belső térhez.

A billentyűk típusai

 • Klasszikus - teljesen általános forma. A gombok viszonylag magasak, és általában magas löketű kapcsolók használatával társulnak.
 • Alacsony profilú - alacsony profilú billentyűk alacsonyabbak, mint a szokásosak, de ezek is rejthetnek teljesen szokásos magas löketű kapcsolókat.
 • Chiclet - a chiclet gombok az alacsony profilú billentyűzetek speciális alkategóriájának tekinthetők. Ezek a legkisebb és legalacsonyabb gombok, amelyeket a legtöbb laptopon megtalálhatunk. Mindig alacsony leütési úttal rendelkeznek és függőleges a faluk.

A billentyűk alakja

A billentyűzet elrendezésétől függően egyes billentyűk mérete változhat. A Backspace, az Enter és a bal Shift billentyűk a leggyakrabban variált gombok. Ennek oka általában a különböző nyelvi kiosztásokban található eltérő számú gomb. A választás során fontos megbizonyosodni arról, hogy az új billentyűzet minden igényünknek és szokásunknak megfelel-e.


billentyűzet
klaviatúra

A klaviatúrák egyéb fontos tulajdonságai

 • Világító billentyűzet - a gombok háttérvilágítással rendelkeznek, így sötétben is kényelmes a gépelés a billentyűzeten.
 • Mechanikus kapcsolók - a mechanikus kapcsolók tartósságuk és tapintási reakciójuk miatt különlegesek. Jelenleg ezek a lehető legmagasabb minőségű billentyűzetek, a mechanikus billentyűzetek kategóriában bővebben olvashatsz róluk.
 • Makró gombok - a makró gombok teljes mértékben a programozható funkcióknak vannak szentelve. A megfelelő konfigurálás után összetett billentyűparancsokat hajthatsz végre egyetlen gombnyomással.
 • Multimédiás gombok - A multimédiás gombokkal könnyedén szabályozhatod a számítógépén lévő tartalom lejátszását. Ezek a billentyűk tartalmazzák például a hangerő szabályozását, a műsorszám kihagyását vagy a Pause/Play gombot.
 • USB Hub - az így felszerelt billentyűzetek USB bemenettel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy például beilleszthetsz egy pendrive-ot közvetlenül a billentyűzet házába, vagy ezen keresztül töltheted a telefonodat.
 • Magyar kiosztású billentyűzetek - a megfelelő nyelvi kiosztás kulcsfontosságú, hiszen magyar szöveget például nagyon nehéz bevinni, ha egy billentyűzet nem tartalmazza az ékezetes betűket.

i

Billentyűzet árak

A billentyűzetek ára kb. 2000 Ft-tól indul és a 150 000 Ft-ot is elérheti (Apple Magic Keyboard) , tehát nagyon fontos, hogy tisztában legyél a pontos igényeiddel. A kategória tetején a legfejlettebb gamer billentyűzetek találhatók. A legalapvetőbb dolgot, azaz a gépelést azonban általában egy olcsó billentyűzet is képes tisztességesen ellátni.

A klaviatúra tisztítása

A klaviatúra rendszeres tisztítása az alapvető higiéniai szokások részét képezi, mivel a klaviatúra egy olyan eszközök, amely a kezünkkel folyamatosan érintkezik. Ezenkívül a billentyűk közé morzsák vagy folyadék, a kézről származó zsírok és baktériumok kerülhetnek, valamint idővel a por is lerakódik benne, ennek következtében a klaviatúra csúnya lesz. A billentyűzet tisztításához használhatsz sűrített levegőt, folyékony tisztítószert, nedves kendőt és különböző billentyűzet tisztító pasztákat is. Bővebb információkért olvasd el a klaviatúrák tisztításáról szóló útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dell Multimedia Keyboard-KB216 - Hungarian (QWERTZ) - fekete Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Billentyűzet - irodai, membrán, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
5 590 Ft

2.
Dell Pro KM5221W fekete - HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk + optikai egér, 4000 DPI, 2 gomb, jobbkezeseknek, szimmetrikus és balkezeseknek
-28 %
20 690 Ft
14 990 Ft

3.
SPC Gear GK630K Tournament HU Kailh Brown RGB Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Kailh Brown kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, magyar kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete
22 890 Ft

Még több
920 termék
Classic Kategória
SPC Gear GK630K Tournament HU Kailh Brown RGB - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPC Gear GK630K Tournament HU Kailh Brown RGB
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Kailh Brown kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, magyar kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete

22 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPCa10d
Arany középút
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K2 Gateron Red, RGB háttérvilágítás - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető gombok, szürke

39 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON001c1
Premium Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G915 LIGHTSPEED US GL Tactile
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, cserélhető gombok, fekete

85 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m9f3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer és Tenkeyless, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete

31 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m7e5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Multimedia Keyboard-KB216 - Hungarian (QWERTZ) - fekete
Billentyűzet - irodai, membrán, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete

5 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ADP2c017c
HyperX Alloy Origins 60 - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins 60 - US
Gamer billentyűzet - gamer és Tenkeyless, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB-C, cserélhető gombok, fekete

29 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS994a7a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 Carbon US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech Romer-G kapcsolók, us kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete

36 850 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m7d
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
YENKEE YKB 3600US ATOM - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, us kiosztás, USB, szürke

21 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YEE060d
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G213 Prodigy - HU
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, magyar kiosztás, USB, vízálló, fekete

24 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m5a3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete

5 200 Ft 5 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MC061a1b
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, sötétszürke - Billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, sötétszürke
Billentyűzet - irodai és kompakt, membrán, vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, AAA elemmel működik, szürke

19 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys - US INTL
Billentyűzet - irodai, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit

38 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Ergo K860 Wireless Split Keyboard - US INTL
Billentyűzet - irodai és ergonomikus, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete

40 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c3c
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Satechi Slim X1 Bluetooth BACKLIT vezeték nélküli billentyűzet - Asztroszürke - USA
Billentyűzet - irodai, kompakt és pro Mac, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, us kiosztás, Bluetooth, csendes, titánium

21 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SATE00a3
Dell Multi-Device Wireless Combo KM7120W HU - Titan Gray
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk, programozható billentyűk és multimédiás gombok + optikai egér, 1600 DPI, 7 gomb, szimmetrikus

31 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADP2h005f
HyperX Alloy Origins Core Aqua - US - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins Core Aqua - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Aqua kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB, fekete

Szuper ár
32 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DS994a6a
SPC Gear GK630K Tournament HU Kailh Blue RGB - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SPC Gear GK630K Tournament HU Kailh Blue RGB
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Kailh Blue kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, magyar kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete

22 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPCa10c
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 fekete UK
Billentyűzet - irodai, membrán, vezetékes, chiclet billentyűzet, angol kiosztás, USB, fekete

Leárazás -12 %
5 790 Ft 6 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ADP2c018
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wired KD1001 HU
Billentyűzet - vezetékes, irodai és otthoni használatra, 12 multimédiás funkció, magyar kiosztású billentyűzet, USB-A, a vezeték hossza 150 cm

Szuper ár
3 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AET1001b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és mini, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit

38 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f8a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K2 75% Gateron Hot-Swappable Red Switch - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, Li-pol elemmel működik, fehér és fekete

51 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KCHRON001a3
Razer Huntsman Mini (Purple Switch) - US kiosztás - Gamer billentyűzet
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Huntsman Mini (Purple Switch) - US kiosztás
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Razer Opto-Mechanical kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete

43 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR074a9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair K60 RGB PRO Cherry Viola - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Cherry MX Speed kapcsolók, us kiosztás, USB, fekete

53 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CORkk601
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

21 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MS024a1

Billentyűzetek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának...
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
További cikkek

Billentyűzetek

A Billentyűzetek kategóriában összesen 920 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: billentyűzetek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ