Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon 3D nyomtatók kölcsönzése

Billentyűzetek

0

A billentyűzetek széles választékát találod kínálatunkban. Nemcsak irodai modellek, hanem gamer, mechanikus vagy kompakt modellek is kaphatók nálunk. A jó billentyűzet nagy hatással lehet mind a hatékonyságodra, mind a játékteljesítményedre, ezért ne becsüld alá a billentyűzet kiválasztásának fontosságát. Segítünk neked ebben.

Tovább

Billentyűzetek típusai

A billentyűzetek különböző típusokba sorolhatók. A különböző modellek nem feltétlenül csak egy kategóriába tartoznak. Például a legtöbb mechanikus billentyűzet egyúttal gamer billentyűzetnek is tekinthető, az összes megfelelő funkcióval.

Irodai billentyűzet

Az irodai billentyűzetek sokoldalúak, és gépeléshez teljesen megfelelők, főleg, ha nem akarsz sokat fizetni egy mechanikus billentyűzetért.

Ezek a billentyűzetek számos formát ölthetnek, háttérvilágítással rendelkezhetnek, vagy például multimédiás gombokat is tartalmazhatnak. Gyakran billentyűzet-egér készletben is kaphatók.

Gamer billentyűzet

A gamer billentyűzet a számítógépes játékosokat célozza meg, és az ő igényeiket igyekszik kielégíteni néhány alapvető funkcióval és szolgáltatással, mint például:

 • Vonzó gamer dizájn
 • Színben állítható háttérvilágítás
 • Makró gombok
 • N-Key Rollover (Anti-Ghosting)
gamer billentyűzet

Kompakt billentyűzet (mini billentyűzet)

A kompakt billentyűzetek célja a lehető legkisebb méret biztosítása. Ezt általában a redundáns felületek és műanyagok kiküszöbölésével, alacsony profilú gombokkal, és kompakt elrendezéssel érik el. Gyakran nem találunk rajtuk speciális gombokat, sőt néha még numerikus billentyűzetet sem. Viszont nagyon gyakori a vezeték nélküli kialakítás.

Numerikus billentyűzet

A numerikus billentyűzetek csak numerikus billentyűket tartalmaznak, vagyis azt a blokkot, amelyet a standard billentyűzetek jobb oldalán helyeznek el. Nem minden billentyűzet rendelkezik ilyennel, viszont jelenléte kívánatos lehet egyes feladatoknál.

Játék közben így lehetőséged van arra, hogy félretedd, és elegendő helyet biztosíts az egér számára, irodai munkánál pedig a hely egy részén elfér a numerikus billentyűzet.

Programozható billentyűzet

A programozható billentyűzetek lehetővé teszik bizonyos funkciók hozzárendelését adott gombokhoz. Vannak olyan billentyűzetek, amelyek erre a célra dedikált makrogombokat tartalmaznak. Mások megoldják például billentyűparancsok formájában. A magasabb szintű billentyűzetek teljesen programozhatók, ami azt jelenti, hogy az egyes billentyűk funkciója megváltoztatható.

A billentyűk átprogramozásakor megváltozik funkciójuk vagy makrokiosztásuk. A makrók billentyűkombinációból álló parancsok. A makrók legegyszerűbb példája, ha a CTRL + C billentyűkombinációt egyetlen gombhoz rendeljük, de a makrók ennél sokkal hosszabbak és összetettebbek is lehetnek. Ez különösen akkor használható ki jól, ha speciális programokat használunk vagy számítógépes játékokat játszunk.

Világító billentyűzet

Néhány billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhasd sötétben is.

Számos világító billentyűzet további dekorációs célokat kínál az előnyeihez, és állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. Tehát a szín nem előre meghatározott, hanem rajtad múlik, hogy melyik árnyalatot választod az RGB spektrumból. Különböző színű háttérvilágítás állítható be zónák szerint, vagy néha az egyes gombokhoz külön-külön.

Mechanikus billentyűzet

A mechanikus billentyűzetek kapcsolóikban különböznek a többitől. Számos hasznos tulajdonság szól mellettük: nagyfokú tartósság és hosszú élettartam, rövid aktiválási távolság, alacsony aktiválási erő, nagy löket és erős tapintási reakció.

A mechanikus billentyűzetek otthont találtak sok gamer, valamint olyan elfoglalt irodai felhasználók asztalán, akiknek munkája sok gépeléssel jár. A mechanikus billentyűzetek által kínált prémium tulajdonságok magasabb árral is járnak.

Klaviatúra PC/TV távirányításhoz

Speciálisan tervezett klaviatúra a televízió vagy a számítógép távvezérléséhez. Szinte mindig vezeték nélküliek, és a numerikus billentyűzet helyett egy érintőpad található. Ez azt jelenti, hogy egyetlen periféria elegendő ahhoz, hogy a kanapéd kényelméből teljes mértékben irányítani tudd számítógépedet vagy tévédet.

billentyűzetek

A billentyűzetek csatlakozása

Vezetékes billentyűzet

 • USB - Az USB interfész modern csatlakozást biztosít az összes vezetékes billentyűzet csatlakoztatásához.
 • PS/2 - a PS/2 csatlakozó ma már eléggé elavult, és az új billentyűzetek általában nem rendelkeznek ilyennel, de a csatlakozást a modern alaplapok is lehetővé teszik.

Vezeték nélküli billentyűzet

 • Wi-Fi - Ez nem a szó valódi értelmében vett Wi-Fi, csak a 2.4 GHz-es kommunikációs sávot osztja meg az említett billentyűzet-szabvánnyal. Ezeknek a billentyűzetek USB vevőegységgel rendelkeznek, és a billentyűzet csatlakoztatásakor nincs szükség további konfigurálásra vagy párosításra.
 • Bluetooth - A Bluetooth-kapcsolatot lehetővé tevő billentyűzetek általában kompatibilisek a legtöbb, ezt a technológiát támogató rendszerrel.

A billentyűzet gombjainak típusa

 • Klasszikus - teljesen általános forma. A gombok viszonylag magasak, és általában magas löketű kapcsolók használatával társulnak.
 • Alacsony profilú - alacsony profilú billentyűk alacsonyabbak, mint a szokásosak, de ezek is rejthetnek teljesen szokásos magas löketű kapcsolókat.
 • Chiclet - a chiclet gombok az alacsony profilú billentyűzetek speciális alkategóriájának tekinthetők. Ezek a legkisebb és legalacsonyabb gombok, amelyeket a legtöbb laptopon megtalálhatunk. Mindig alacsony a körvonaluk és függőleges a faluk.

A billentyűzet gombjainak alakja

A billentyűzet elrendezésétől függően egyes billentyűk mérete változhat. A Backspace, az Enter és a bal Shift billentyűk a leggyakrabban variált gombok. Ennek oka általában a különböző nyelvi kiosztásokban található eltérő számú gomb. A választás során fontos megbizonyosodni arról, hogy az új billentyűzet minden igényünknek és szokásunknak megfelel-e.


billentyűzet
billentyűzet

Egyéb fontos tulajdonságok a klaviatúra mellett

 • Világító billentyűzet - a gombok háttérvilágítással rendelkeznek, így sötétben is kényelmes a gépelés a billentyűzeten.
 • Mechanikus kapcsolók - a mechanikus kapcsolók tartósságuk és tapintási reakciójuk miatt különlegesek. Ezek jelentik a lehető legmagasabb szintű billentyűzetet, ezekről a Mechanikus billentyűzetek kategóriában olvashatsz bővebben.
 • Makro gombok - a makró gombok teljes mértékben a programozható funkcióknak vannak szentelve. A megfelelő konfigurálás után összetett billentyűparancsokat hajthatsz végre egyetlen gombnyomással.
 • Multimédiás gombok - A multimédiás gombokkal könnyedén szabályozhatod a számítógépén lévő tartalom lejátszását. Ezek a billentyűk tartalmazzák például a hangerő szabályozását, a műsorszám kihagyását vagy a lejátszás / leállítás gombot.
 • USB Hub - az így felszerelt billentyűzetek USB bemenettel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy például beilleszthetsz egy pendrive-ot közvetlenül a billentyűzet házába, vagy ezen keresztül töltheted a telefonodat.
 • Billentyűzet magyar kiosztással - a megfelelő nyelvi kiosztás kulcsfontosságú, hiszen magyar szöveget például nagyon nehéz bevinni, ha egy billentyűzet nem tartalmazza az ékezetes betűket.

i

Billentyűzet-egér szettek

Ha a két perifériát együtt veszed meg, általában kedvezményesebb áron jutsz hozzá, továbbá más előnyökkel is járhat, pl. közös vevőegységet használnak (így nem lesz szükség két külön USB portra), egységes a dizájn, összehangolt a működés. Tekintsd meg billentyűzet-egér választékunkat!

Billentyűzet-egér


A billentyűzetek ára

A billentyűzetek ára kb. 2000 Ft-tól indul és a 100 000 Ft-ot is elérheti, tehát nagyon fontos, hogy tisztában legyél a pontos igényeiddel. A kategória tetején a legfejlettebb gamer billentyűzetek találhatók. A legalapvetőbb dolgot, azaz a gépelést azonban általában egy olcsó billentyűzet is képes tisztességesen ellátni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Keys Plus US Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: Bluetooth, színe: fekete
36 890 Ft

2.
Dell KM636 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 3 gomb, szimmetrikus
-2%
14 190 Ft
13 890 Ft

3.
Hama uRage Cyberboard Premium Gaming - Magyar kiosztás Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer billentyűzet - magyar kiosztás, vezetékes, membrános, háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete
13 190 Ft

Még több
432 tétel
Classic Kategória
Hama uRage Cyberboard Premium Gaming - Magyar kiosztás - Gamer billentyűzet
Hama uRage Cyberboard Premium Gaming - Magyar kiosztás
Gamer billentyűzet - magyar kiosztás, vezetékes, membrános, háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

13 190 Ft áfa nélkül 10 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MB801m1
Arany középút
Logitech MX Keys Plus US - Billentyűzet
Több, mint98%Megbízhatóság
Logitech MX Keys Plus US
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: Bluetooth, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
36 890 Ft áfa nélkül 29 050 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f6
Premium Kategória
HyperX Alloy Elite 2 Red switch (US)
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, mechanikus, HyperX Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

65 190 Ft áfa nélkül 51 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU355b33b1
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard US (2019) - Gamer billentyűzet
-19%
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard US (2019)
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, mechanikus, GX Blue kapcsolók, dinamikus háttérvilágítás, kompakt kivitel, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
Ideális ajándék tiniknek
-19% 46 120 Ft
37 390 Ft áfa nélkül 29 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m9hi1
HyperX Alloy Core RGB - Membrane Gaming Keyboard
Gamer billentyűzet - angol kiosztás, vezetékes, háttérvilágítás, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
Ideális ajándék tiniknek
20 790 Ft áfa nélkül 16 370 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU355a5
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, fehér - Billentyűzet Típusok
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, fehér
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, angol kiosztás, csatlakozófelület: Bluetooth, AAA elemmel működik, színe: fehér

18 790 Ft áfa nélkül 14 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a2
Logitech Keyboard K120 Business HU - Billentyűzet
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - vezetékes, magyar kiosztás, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Kezdőár: 5 500 Ft áfa nélkül 4 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MC061a1b
HyperX Alloy FPS RGB Mechanical Gaming Keyboard - Gamer billentyűzet
-20%
HyperX Alloy FPS RGB Mechanical Gaming Keyboard
Gamer billentyűzet - angol kiosztás, vezetékes, mechanikus, háttérvilágítás, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

-20% 43 690 Ft
34 990 Ft áfa nélkül 27 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU355a4
Az akcióból hátralévő idő: 15:26:01
C-TECH Arcus CZ/SK - Gamer billentyűzet
-52%
C-TECH Arcus CZ/SK
Gamer billentyűzet - cseh és szlovák kiosztás, vezetékes, háttérvilágítás, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
-52% 5 590 Ft
2 690 Ft áfa nélkül 2 120 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 26 db
Termékkód: MC430b90b
Sades Neo Blademail US
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, membrános, dinamikus háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Ideális ajándék a barátoknak
Ideális ajándék fiútestvéreknek
Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
14 490 Ft áfa nélkül 11 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SADEk01
Corsair K70 MK.2 US - Gamer billentyűzet Típusok
Corsair K70 MK.2 US
Gamer billentyűzet - angol kiosztás, vezetékes, mechanikus, Cherry MX Red kapcsolók, háttérvilágítás, programozható makró gombok, multimédiás billentyűk, beépített USB hub, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

57 990 Ft áfa nélkül 45 660 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CO001h9a8
Logitech Wirelles Combo K540 HU - Billentyűzet+egér szett
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

-2% 22 430 Ft
22 090 Ft áfa nélkül 17 390 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MS024a1
Logitech MK850 US - Billentyűzet+egér szett
-21%
Logitech MK850 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 8 gomb, jobbkezeseknek

-21% 55 090 Ft
43 690 Ft áfa nélkül 34 400 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC049d3
Logitech Billentyűzet K120 Magyar - Billentyűzet
Több, mint98%Megbízhatóság
Logitech Billentyűzet K120 Magyar
Billentyűzet - irodai, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, magyar kiosztás, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Kezdőár: 4 480 Ft áfa nélkül 3 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MC001b1a
HyperX Pudding Keycaps Full Key Set, black - Tartozék
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
HyperX Pudding Keycaps Full Key Set, black
Tartozék - 104 db-os csere billentyű készlet, kompatibilis a standard kapcsolókkal rendelkező mechanikus billentyűzetekkel

9 590 Ft áfa nélkül 7 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DU355b5a1
Logitech MX Keys (UK)
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, angol kiosztás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: Bluetooth, színe: fekete

41 990 Ft áfa nélkül 33 060 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050c22f4
Hama uRage M3chanical - HU kiosztás - Gamer billentyűzet
Hama uRage M3chanical - HU kiosztás
Gamer billentyűzet - magyar kiosztás, vezetékes, mechanikus, háttérvilágítás, programozható makró gombok, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

Ideális ajándék fiúknak
29 590 Ft áfa nélkül 23 300 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MB801m3
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, piros - Billentyűzet
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, piros
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, angol kiosztás, csatlakozófelület: Bluetooth, AAA elemmel működik, színe: rózsaszín

18 790 Ft áfa nélkül 14 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC055v2a1
Razer Huntsman Elite USA
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, mechanikus, Razer Opto-Mechanical kapcsolók, háttérvilágítás, programozható makró gombok, multimédiás billentyűk, színe: fekete

-3% 81 690 Ft
78 990 Ft áfa nélkül 62 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR059n1
YENKEE YKB 3400US PANZER
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, mechanikus, Outemu Blue kapcsolók, háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

27 490 Ft áfa nélkül 21 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YEE005a2
Trust GXT 865 Asta Magyar - Gamer billentyűzet
-10%
Trust GXT 865 Asta Magyar
Gamer billentyűzet - magyar kiosztás, vezetékes, mechanikus, dinamikus háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

-10% 18 590 Ft
16 690 Ft áfa nélkül 13 140 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JS250a2a
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus UK - Billentyűzet
Több, mint98%Megbízhatóság
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus UK
Billentyűzet - PC/TV távirányításhoz, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, angol kiosztás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB és Vezeték nélküli USB vevőegység, AA elemmel működik, színe: fekete

17 790 Ft áfa nélkül 14 010 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC050d1c1
Logitech G213 Prodigy - Gamer billentyűzet
-19%
Logitech G213 Prodigy
Gamer billentyűzet - us kiosztás, vezetékes, háttérvilágítás, multimédiás billentyűk, csatlakozófelület: USB, színe: fekete

-19% 28 090 Ft
22 790 Ft áfa nélkül 17 940 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC054m5a
Yenkee YBK 1010BK - Tablet tok
Több, mint98%Megbízhatóság
Yenkee YBK 1010BK
Tablet tok - univerzális, billentyűzettel, anyaga: műbőr, zárható, integrált billentyűzet

4 090 Ft áfa nélkül 3 220 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: YEEc02

Billentyűzetek

KoronavirusA billentyűzet tisztításával csökkented a fertőzés kockázatát (ÚTMUTATÓ) A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...

Billentyűzetek

A Billentyűzetek kategóriában összesen 432 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább billentyűzetek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod billentyűzetek vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket