AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Gamer billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(134)
Vezetékes
(262)
Billentyűzet típus
Irodai
(134)
Gamer
(313)
Numerikus
(4)
Televízióhoz
(3)
Tablethez
(19)
Mac kompatibilis
(23)
Lokalizáció
Cseh
(25)
Szlovák
(11)
Angol
(50)
US
(197)
Amerikai (nemzetközi)
(85)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(264)
Alacsony profilú
(67)
Chiclet
(38)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(298)
Mechanikus kapcsolók
(223)
Multimédiás gombok
(204)
Programozható billentyűk
(120)
Anti-Ghosting
(113)
Szín
Fekete
(305)
Fehér
(58)
Szürke
(23)
Kék
(13)
Grafit
(7)

Egy gamer billentyűzet már külsőleg jóval eltér a hagyományos irodai billentyűzetektől. Kis túlzással úgy is fogalmazhatunk, ha egy klaviatúra nem RGB színekben pompázik, az már nem is gamer billentyűzet. Ezenkívül akad számos funkciójuk, amely meghatározza a klaviatúrák között betöltött különleges pozíciójukat.

Tovább

Gamer billentyűzet típusok

Ahogy, az összes klaviatúrát, úgy a gamer billentyűzeteket is alapvetően két csoportba oszthatjuk: mechanikus és membrános. Aki egy picit is komolyan gondolja a játékot, az biztos, hogy a mechanikus billentyűzet mellett teszi le a voksát.

A másik lehetőség, hogy folyamatosan ér el valaki a váltáshoz membránosról mechanikus gamer billentyűzetre, amikor sorozatban megtapasztalja, hogy ellenfelei milyen előnyökre tesznek szert játék közben. Egy komoly gaming szettnek a gamer billentyűzet is a része, rövid válaszidővel és érzékelési ponttal, nem utolsósorban, időtálló kivitelben. Természetesen egy mechanikus gamer billentyűzet drágább és hangosabb, de e téren is számos választási lehetőségünk van.

Mechanikus gamer billentyűzet és a switch

A mechanikus gamer billentyűzet lényege a switch, vagyis kapcsoló. Ez határozza meg a billentyűutat, érzékelési pontot, a vájtfülű gamerek már hang alapján is képesek megkülönböztetni egymástól a gamer billentyűzet switcheket.

Mechanikus gamer billentyűzet – leggyakoribb switch típusok

A legelterjedtebb típus a gamer billentyűzetek között még mindig a Cherry MX. A Cherry MX aztán tovább bontható színek alapján, a különbségeket a lenti táblázat nagyszerűen bemutatja. Számos gyártó azonban saját utat szeretne járni a gamer billentyűzet switchek tervezésénél, de szinte az összes koncepció alapja a Cherry MX.

A gamer billentyűzetek szintén gyakran használják a Kailh switcheket. A Kailh kapcsolókat is színek alapján tudjuk csoportosítani. Vannak gyártók, amelyek kizárólag Kailh switcheket alkalmaznak, mint például a SilentiumPC.

Típus Cherry MX Red Cherry MX Black Cherry MX Blue Cherry MX Brown Cherry MX Speed
Leütésre szükséges erő 45 g 60 g 60 g 45 g 45 g
Billentyűút 4 mm 4 mm 4 mm 4 mm 4 mm
Érzékelési pont 2 mm 2 mm 2 mm 2 mm 1,2 mm
Zajszint Csendes Csendes Hangos Csendes Csendes

A gamer billentyűzetek piaca egyre inkább a Cherry MX Red felé tolódik, ennek legfőbb oka a streamelés elterjedése. Habár egy Cherry MX Blue igazán karakteres tud lenni, de a közvetítés során zavaró lehet a hangja. Gamer billentyűzet vásárlásnál ilyen szempontokat is figyelembe kell venni.

Gamer billentyűzet testreszabhatóság

A testreszabhatóság és a rengeteg "custom" funkció a gamer billentyűzet esetében kulcsfontosságú. Ez érintheti a funkciógombok programozását, a háttérvilágítás szabályozását vagy a gombok cseréjét.

Balkezes gamer billentyűzet

A testreszabhatóság valójában a gamer billentyűzet univerzalitását jelenti. A balkezes gamer billentyűzet víziója rendkívül könnyen megvalósítható egy gombkiszedő eszköz segítségével. A komolyabb gamer billentyűzetek csomagolásában biztos találsz egy ilyen kis szerszámot, ezzel elég felcserélni a kurzornyilakat a WASD gombokkal és meg is született a balkezes gamer billentyűzet. Számos gyártó, külön színű és anyagú WASD billentyűket is ad a klaviatúrához, ez pedig az FPS gamerek számára hasznos.

Gamer billentyűzet médiavezérléssel

A programozható makrógombok jelenléte kötelező a gamer billentyűzet felületén. A több sosem árt, mivel a több funkciógomb tartalomgyártás során is hasznos tud lenni. A prémium gamer billentyűzetek lehetőséget adnak profilok kialakítására is, így egy makróbillentyű csoport mást jelenthet játék közben és mást képszerkesztésnél.

A hangszabályozás, mikrofon némítás vagy STOP/PLAY gombok is sokat dobnak egy gamer billentyűzet ergonómiáján. Némely gamer klaviatúra gyártó ezt olyan túltervezett és minőségi potméterekkel oldja meg, hogy használatuk valóságos öröm.

Gamer billentyűzet és az RGB

Az RGB világítás és annak szabályozása már alap a gamer billentyűzet számára. Ha képes erre a processzorhűtő, a RAM vagy a videókártya, akkor a gamer billentyűzetnek is tudnia kell ezt. A gamer klaviatúrákhoz tartozó szoftverekkel ezek az effektek a végtelenségig hangolhatóak. Az RGB színkavalkád nem csak a billentyűkön kell, hogy jelen legyen, de számos gamer billentyűzet oldalát is világító LED-ek szegélyezik.

Mini gamer billentyűzetek

A kompakt gamer billentyűzetek már nem számítanak újdonságnak, a picit sűrűbb elrendezéssel és az egészen a keret széléig kivezetett billentyűkkel helyet és súlyt takarítanak meg a gyártók. A kompakt gamer billentyűzetek csapatát erősítik azok a megoldások is, amikor a numerikus billentyűzet lecsatolható. Hasonló vonalat képvisel a mini gamer billentyűzet tábor is, ezek jellemzően 30 cm-nél nem hosszabb klaviatúrák, kifejezetten hasznosak gamer laptop kiegészítőknek.

Magyar gamer billentyűzet

A kompetitív eSport világban használatos kifejezések a magyar gaming táradalomban is megragadtak, ez az egyik oka, hogy aránylag kevés magyar gamer billentyűzet van a kínálatban. Fölényben vannak az amerikai és angol kiosztással rendelkező gamer billentyűzetek.

A legnagyobb különbséget az jelenti, hogy a magyar gamer billentyűzet bal SHIFT gombja rövidebb és az ENTER csizma alakú. Az angol kiosztású gamer billentyűzetről legjobban az í betű hiányozhat. Mivel számos felhasználó nem kizárólag játékra használja a gamer billentyűzetet, hiányozhatnak gépelésnél az í és ű betűk.

Gamer billentyűzet kiegészítő funkciók

Számos egyéb tulajdonság van, ami javíthat a gamer billentyűzet ergonómiáján és a játékélményen is, közülük a legfontosabbak:

  • USB bemenet – használható gamer egér csatlakoztatására, vagy tölthetjük vele a telefonunkat is. Ha tökéletes rendet szeretnénk tartani az asztalunkon, a gamer billentyűzet USB csatlakozója segít ebben.
  • Kábelelvezető barázdák – a gamer billentyűzet alján található kábelelrendező vájatok, olyan irányba terelik a rakoncátlan vezetékeket, amilyenbe csak szeretnénk.
  • Csuklótámasz – szinte minden minőségi gamer billentyűzet csomagjában megtalálható. A kapcsolódás típusa és a csuklótámasz anyaga nagyon sokrétű, ahány gyártó annyi koncepció.
  • Masszív gumitalpak – a gamer billentyűzet aljának masszív gumizása kötelező, játék közben nem csúszhat a klaviatúra egy mm-t sem. A gumírozásnak ki kell terjednie a kihajtható lábacskákra is.

Gamer billentyűzet szettek

A gamer billentyűzet szettek kínálatában is látható, mennyire igyekeznek a gyártók kiszolgálni az ún. utazó gamereket is. Egy mini gamer billentyűzet és egér szett bőven elfér a gaming laptop hátizsákjában, így tudunk játszani vonaton, hotelszobában, szinte bármilyen kis területen. A különféle perifériák nagyon hasonló dizájnjára a legismertebb gamer szériák gyártói is figyelnek, így a felhasználó saját szettet is összeállíthat a különböző gamer cuccokból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Billentyűzet - irodai és mini, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit
29 290 Ft

2.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

3.
SteelSeries Apex Pro Mini - US Szállításra kész > 5 db
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
79 990 Ft

Még több
421 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0 46×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS024a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K8 TKL Gateron Hot-Swappable Red Switch Mechanical - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete és szürke
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KCHRON001a6
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex Pro Mini - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS25a1
4,6 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Tartarus V2
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, programozható makró gombok, USB, USB elemmel működik, fekete
43 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR070z1e
4,8 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Elgato Stream Deck +
Billentyűzet - a digitális tartalomgyártás programozható vezérlője, a felületén 8 gomb, egy érintőkijelző és 4 tekerőgomb található, USB-c kábellel csatlakozik a gépedhez
Leárazás -4 %
72 090 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHKda2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama KC-550, háttérvilágítással - CZ
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Membrános kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801o4a
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete - Billentyűzet
Típusok
3,9 154×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1
4,9 41×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és mini, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama Anzano Multimedia Keyboard Black HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, Membrános kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801n1hu
4,3 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 Fekete - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, fekete
6 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017
4,8 21×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
4,5 47×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Home Keyboard Wired KD2020 fekete - UA
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, Membrános kapcsolók, ukrán kiosztás, USB, csendes, fekete
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET2020c
4,1 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH KBN-01
Numerikus billentyűzet - USB, keskeny kialakítás, fekete színben
32 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b91
4,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard (2019) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, GX Blue kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete
Szuper ár
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m9hi1
3,8 177×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH Arcus CZ/SK
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, cseh és szlovák kiosztás, USB, USB elemmel működik, fekete
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b90b
4,6 190×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH NEREUS
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, fekete
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b7b
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF Gaming K3 (Kaihua) - HU
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Kailh Red kapcsolók, magyar kiosztás, USB, USB elemmel működik, fekete
39 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA706b8n
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 szürke - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, Membrános kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, csendes, fehér
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017b
4,2 34×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH KB-102M USB slim fekete
Billentyűzet - kompakt, mechanikus, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, fekete
2 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC399c1r3
4,7 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex Pro TKL (2023) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, programozható makró gombok, angol kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXS27a3
3,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Thomson ROC3506 - Sony TV-hez CZ+SK
Billentyűzet - pC / TV távirányításához, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, cseh és szlovák billentyűzetkiosztás, AAA elemmel működik, fekete
Leárazás -21 %
6 090 Ft 7 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM005a9
HyperX Alloy Origins Aqua - US - Gamer billentyűzet Típusok
4,9 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins Aqua - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Aqua kapcsolók, us kiosztás, USB-C, fekete
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS994a6c
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius Slimstar 230 II - CZ/SK
Billentyűzet - irodai és ergonomikus, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, ergonomikus, fekete
3 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME304d3

Gamer billentyűzetek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek

Gamer billentyűzetek

A Gamer billentyűzetek kategóriában összesen 421 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ