AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mechanikus billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(149)
Vezetékes
(249)
Billentyűzet típus
Irodai
(130)
Gamer
(288)
Numerikus
(3)
Televízióhoz
(4)
Tablethez
(26)
Mac kompatibilis
(26)
Lokalizáció
Cseh
(29)
Szlovák
(13)
Angol
(48)
US
(191)
Amerikai (nemzetközi)
(79)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(260)
Alacsony profilú
(72)
Chiclet
(42)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(309)
Multimédiás gombok
(201)
Anti-Ghosting
(122)
Programozható billentyűk
(107)
Levehető kábel
(83)
Szín
Fekete
(289)
Fehér
(59)
Szürke
(19)
Kék
(12)
Ezüst
(11)

A mechanikus billentyűzet egy kompromisszummentes megoldás, nem csak játékra. A mechanikus billentyűzet lelke maga a switch, amely a membrános megoldásokkal szemben összehasonlíthatatlan élményt nyújt még egy sima gépelés során is.

Tovább

Érvek a mechanikus billentyűzet mellett

A mechanikus billentyűzet előnyé a klaviatúrán látott billentyűk alatt rejtőzik. Sőt, néha nem is rejtőzik annyira, a sok gyártó által előszeretettel használt pajzs nélküli gombokkal ellátott mechanikus billentyűzetet szemlélve, rögtön látjuk a különbséget.

A membrános megoldás lényege, hogy a billentyűk alatt egy egybefüggő panel, lap helyezkedik el, ami egy NYÁK laphoz csatlakozik. Ez a panel érzékeli a billentyűk lenyomását. Ezzel a szemben a mechanikus billentyűzet minden egyes billentyűje egy kapcsolót kapott, amit switch-nek is nevezünk. A switch fogalma azok számára biztosan ismert, akik kicsit is jártasok az elektrotechnikában. Ez a kialakítás teszi a mechanikus billentyűzetet egy időtálló és strapabíró perifériává.

A switchek lényege, hogy több millió leütést képesek elviselni és az, amit a mechanikus billentyűzet szerelmesei gyakran hangsúlyoznak: a reszponzivitás. A billentyű lenyomása azonban a gyakorlatban hamarabb végbemegy, mint ahogy véget érne a billentyűút. Ez azt jelenti, hogy a billentyűút harmadánál vagy felénél van egy ún. érzékelési pont, amikor valójában megtörténik a leütés. A legjobb mechanikus billentyűzetek gyártói ezen próbálnak folyamatosan fejleszteni, hogy az igényes gamer felhasználók is elégedettek legyenek a termékekkel.

Mechanikus billentyűzet típusok

A mechanikus billentyűzeteket néhány paraméter olyan pontosan tudjuk behatárolni, hogy már használatuk elött tudhatjuk, hogyan fognak viselkedni használat közben.

Mechanikus billentyűzet és a switch útja

A switcheket az alapján, hogy viselkednek a billentyűút alatt, három nagyobb csoportba soroljuk:

  • Lineáris switch – a lineáris mechanikus billentyűzet kapcsolója az útja során egy ponton sem akad meg, megszakítás nélkül ér a billentyűút végére.
  • Taktilis switch – a taktilis lineáris billentyűzet viszont egyértelműen tudtunkra adja, mikor értük el az érzékelési pontot (másnéven aktuációs pont). Ezt pici hanghatással is érzékelteti a billentyű. Csendesebb megoldásnak számít, mint a lineáris.
  • Mechanikus switch erőteljes kattintással – a billentyűút nagyon hasonló, mint a taktilis switch esetében. Az aktuációs pont elérése után hallható egy erőteljes kattintás, így egyértelműen a felhasználó tudtára adva, hogy megtörtént a leütés. Ez az egyik leghangosabb megoldás, de egyértelműen ez a jellemző a mechanikus billentyűzetekre.

Egyéb fontos mechanikus billentyűzet paraméterek

  • Lenyomáshoz szükséges erő – egy ritkán használt mértékegység, a centiNewton (cN) által kerül meghatározásra. 1 cN annyit jelent, mintha 1 g nehezedne a mechanikus billentyűzet egy gombjára. Kifejezi, milyen erőhatást kell kifejteni a billentyű leütéséhez.
  • Aktuációs pont – nevezzük érzékelési pontnak is, azt jelzi milyen utat jár be egy billentyűzet alapállásból az aktivációig. A legtöbb mechanikus billentyűzet esetében ez az egész billentyűút kevesebb mint fele.
  • Billentyűút – a teljes billentyűút kifejezi azt a távolságot, amit a billentyű megtesz az alapállástól a teljes leütésig. Ez az érték a mechanikus billentyűzeteknél 3-4 mm.
  • Élettartam – meghatározza azt a leütésszámot, amit a switch meghibásodás nélkül elbír. Több tízmilliós értéket garantálnak a gyártók, ami jövőbiztos kiegészítővé teszi a mechanikus billentyűzeteket.

Mechanikus billentyűzet – switch fajták

Switch Billentyűút típusa Lenyomáshoz szükséges erő Aktuációs pont Teljes billentyűút Élettartam
Cherry MX Red Lineáris 45 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Brown Taktilis 45 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Blue Kattanással 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Black Lineáris 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Speed Lineáris 45 cN 1,2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Logitech Romer-G Taktilis 45 cN 1,5 mm 3 mm 70 mil. leütés
Razer Green Kattanással 50 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Razer Orange Taktilis 45 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Razer Yellow Lineáris 45 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Kailh Red Lineáris 50 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Brown Taktilis 50 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Blue Kattanással 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Black Lineáris 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés

Mechanikus billentyűzet – legismertebb switchek

A mechanikus billentyűzet paramétereket böngészve rengeteg switch típussal találkozhatunk, nehéz eligazodni a rengeteg fantázianév között. Vannak hagyományos, régóta ismert megoldások, de számos gyártó saját fejlesztésű kapcsolókkal is ellátja mechanikus billentyűzeteit.

Cherry MX Red mechanikus billentyűzet

A Cherry MX switch típus a legelterjedtebb, a gamer mechanikus billentyűzetek leggyakrabban a Red modellt használják. Az ilyen klaviatúrák lineáris switchekből épülnek fel, előnyük az aránylag halk működés, amely tulajdonságuk a streamelés elterjedtével vált újra nagyon fontossá.

Cherry MX Brown mechanikus billentyűzet

A Cherry MX Brown a Red verzióval szemben taktilis kapcsolót használ, ezért népszerű azon felhasználók körében, akik sokat gépelnek és szükségük van az egyértelmű visszajelzésre a billentyű leütéséről. A Cherry MX Brown mechanikus billentyűzet felismerhető öblös, mélyebb hangjáról gépelés közben.

Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet

A Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet használatakor hallható élesebb, üveges kattanást semmivel sem lehet összetéveszteni. A billentyű visszajelzése egyértelmű, a környezet számára zavaró is lehet. Semminek sincs olyan jellegzetesebb hangja, mint egy Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet szóköz gombjának lenyomásának.

Logitech Romer-G mechanikus billentyűzet

Számos gyártó saját fejlesztésbe kezdett a mechanikus billentyűzetek terén, így születtek meg a különböző márka-specifikus switchek. Egyik közelük a Romer-G, ami a Logitech mérnökeitől származik. A japán Omron vállalattal közösen dolgoztak a kapcsolókon, kiaknázva partnerük elektrotechnikai alkatrészek gyártása során szerzett értékes tapasztalatait. Romer-G switch csak Logitech mechanikus billentyűzetben fordul elő, de nem ez az egyetlen kapcsoló típus tőlük.

Razer Green mechanikus billentyűzet

A gamer felhasználóknak nem kell a márkát bemutatni. A Razer mechanikus billentyűzetek szintén több választási lehetőséget kínálnak, leggyakrabban azonban a Green switch-et használják, ami nagyon hasonlít a Cherry MX Blue kapcsolóra.

Kailh Red mechanikus billentyűzet

A jelenlegi kínálatban a Cherry MX switchek után, a Kailh a második leggyakrabban használt alternatíva. A Kailh tekinthető a Cherry MX költséghatékonyabb változatának, elsősorban az olcsóbb gamer mechanikus billentyűzetekben fordul elő. A Red, Blue, Brown megjelölést a Kailh is alkalmazza, ezáltal lehet következtetni a mechanikus billentyűzetek tulajdonságaira.

Magyar mechanikus billentyűzet

Mivel a mechanikus billentyűzetek fogalma szinte már összeforrt a gamer billentyűzetekkel, amely világban a különböző angol kifejezések az uralkodóak. Emiatt nem túl széles a magyar mechanikus billentyűzetek kínálata. Azonban mivel a játékon túl is van élet, a magyar billentyű kiosztás a mechanikus billentyűzet számára is egyre fontosabb. Cikkírásnál kifejezetten hiányozhatnak az í és ű betűk, szerencsére ezt a gyártók is felismerték és a jövőben egyre több magyar mechanikus billentyűzet várható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett) Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft

2.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

3.
Dell KB-216 fekete - HU Szállításra kész > 10 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 990 Ft

Még több
413 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1 50×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 23×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett)
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron Q4 QMK TKL Carbon Black Gateron G Pro Mechanical Brown - US
Gamer billentyűzet - gamer és mac kompatibilis, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, us kiosztás, USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fém váz, fekete
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KCHRON004a3
Epico alumínium billentyűzet Apple iPad Pro 11" (2018/2020/2021/2022), iPad Air 10,9" (2020/2022)
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, integrált billentyűzet
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a108
4,9 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Li-pol elemmel működik, grafit
34 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
4,5 29×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 fekete - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017c
4,6 62×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wired KD1001 HU
Billentyűzet - vezetékes, irodai és otthoni használatra, 12 multimédiás funkció, magyar kiosztású billentyűzet, USB-A, a vezeték hossza 150 cm
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET1001b
Epico alumínium billentyűzet Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020/2021/2022) - qwerty
Tablet tok - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, integrált billentyűzet
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a110
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, SteelSeries QX2 Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
65 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a25
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama KC-550, háttérvilágítással - CZ
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801o4a
4,3 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 Fekete - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, fekete
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017
Epico alumínium billentyűzet Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020/2021/2022) - angol nyelven
Tablet tok - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, integrált billentyűzet
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a109
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Compact Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet - KB740 - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, programozható makró gombok, magyar kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, AA elemmel működik, szürke
31 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c020b3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama Anzano Multimedia Keyboard Black HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801n1hu
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete - Billentyűzet Típusok
3,8 155×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1
Epico alumínium billentyűzet Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020/2021/2022) - qwerty
Tablet tok - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EPICO120a110
4,6 60×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m7e5
4,5 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Home Keyboard Wired KD2020 fekete - UA
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, ukrán kiosztás, USB, csendes, fekete
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET2020c
4,1 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH KBN-01
Numerikus billentyűzet - USB, keskeny kialakítás, fekete színben
32 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b91
Epico alumínium billentyűzet Apple iPad Pro 12,9" (2018/2020/2021/2022) - angol nyelven
Tablet tok - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EPICO120a109
4,8 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard (2019) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, GX Blue kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, us kiosztás, USB, cserélhető gombok, fekete
Szuper ár
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m9hi1
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 szürke - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, csendes, fehér
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017b
3,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Thomson ROC3506 - Sony TV-hez CZ+SK
Billentyűzet - pC / TV távirányításához, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, cseh és szlovák billentyűzetkiosztás, AAA elemmel működik, fekete
6 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM005a9
cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek

Mechanikus billentyűzetek

A Mechanikus billentyűzetek kategóriában összesen 414 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mechanikus billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mechanikus billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mechanikus billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mechanikus billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ