Akvizice ApF HU ApF HU

Mechanikus billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(139)
Vezetékes
(232)
Lokalizáció
Cseh
(25)
Szlovák
(11)
Angol
(43)
US
(185)
Amerikai (nemzetközi)
(83)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(239)
Alacsony profilú
(64)
Chiclet
(43)
Billentyűzet típus
Irodai
(132)
Gamer
(274)
Numerikus
(5)
Televízióhoz
(4)
Tablethez
(20)
Mac kompatibilis
(27)
Szín
Fekete
(276)
Fehér
(54)
Szürke
(20)
Kék
(14)
Grafit
(9)

A mechanikus billentyűzet egy kompromisszummentes megoldás, nem csak játékra. A mechanikus billentyűzet lelke maga a switch, amely a membrános megoldásokkal szemben összehasonlíthatatlan élményt nyújt még egy sima gépelés során is.

Tovább

Érvek a mechanikus billentyűzet mellett

A mechanikus billentyűzet előnyé a klaviatúrán látott billentyűk alatt rejtőzik. Sőt, néha nem is rejtőzik annyira, a sok gyártó által előszeretettel használt pajzs nélküli gombokkal ellátott mechanikus billentyűzetet szemlélve, rögtön látjuk a különbséget.

A membrános megoldás lényege, hogy a billentyűk alatt egy egybefüggő panel, lap helyezkedik el, ami egy NYÁK laphoz csatlakozik. Ez a panel érzékeli a billentyűk lenyomását. Ezzel a szemben a mechanikus billentyűzet minden egyes billentyűje egy kapcsolót kapott, amit switch-nek is nevezünk. A switch fogalma azok számára biztosan ismert, akik kicsit is jártasok az elektrotechnikában. Ez a kialakítás teszi a mechanikus billentyűzetet egy időtálló és strapabíró perifériává.

A switchek lényege, hogy több millió leütést képesek elviselni és az, amit a mechanikus billentyűzet szerelmesei gyakran hangsúlyoznak: a reszponzivitás. A billentyű lenyomása azonban a gyakorlatban hamarabb végbemegy, mint ahogy véget érne a billentyűút. Ez azt jelenti, hogy a billentyűút harmadánál vagy felénél van egy ún. érzékelési pont, amikor valójában megtörténik a leütés. A legjobb mechanikus billentyűzetek gyártói ezen próbálnak folyamatosan fejleszteni, hogy az igényes gamer felhasználók is elégedettek legyenek a termékekkel.

Mechanikus billentyűzet típusok

A mechanikus billentyűzeteket néhány paraméter olyan pontosan tudjuk behatárolni, hogy már használatuk elött tudhatjuk, hogyan fognak viselkedni használat közben.

Mechanikus billentyűzet és a switch útja

A switcheket az alapján, hogy viselkednek a billentyűút alatt, három nagyobb csoportba soroljuk:

  • Lineáris switch – a lineáris mechanikus billentyűzet kapcsolója az útja során egy ponton sem akad meg, megszakítás nélkül ér a billentyűút végére.
  • Taktilis switch – a taktilis lineáris billentyűzet viszont egyértelműen tudtunkra adja, mikor értük el az érzékelési pontot (másnéven aktuációs pont). Ezt pici hanghatással is érzékelteti a billentyű. Csendesebb megoldásnak számít, mint a lineáris.
  • Mechanikus switch erőteljes kattintással – a billentyűút nagyon hasonló, mint a taktilis switch esetében. Az aktuációs pont elérése után hallható egy erőteljes kattintás, így egyértelműen a felhasználó tudtára adva, hogy megtörtént a leütés. Ez az egyik leghangosabb megoldás, de egyértelműen ez a jellemző a mechanikus billentyűzetekre.

Egyéb fontos mechanikus billentyűzet paraméterek

  • Lenyomáshoz szükséges erő – egy ritkán használt mértékegység, a centiNewton (cN) által kerül meghatározásra. 1 cN annyit jelent, mintha 1 g nehezedne a mechanikus billentyűzet egy gombjára. Kifejezi, milyen erőhatást kell kifejteni a billentyű leütéséhez.
  • Aktuációs pont – nevezzük érzékelési pontnak is, azt jelzi milyen utat jár be egy billentyűzet alapállásból az aktivációig. A legtöbb mechanikus billentyűzet esetében ez az egész billentyűút kevesebb mint fele.
  • Billentyűút – a teljes billentyűút kifejezi azt a távolságot, amit a billentyű megtesz az alapállástól a teljes leütésig. Ez az érték a mechanikus billentyűzeteknél 3-4 mm.
  • Élettartam – meghatározza azt a leütésszámot, amit a switch meghibásodás nélkül elbír. Több tízmilliós értéket garantálnak a gyártók, ami jövőbiztos kiegészítővé teszi a mechanikus billentyűzeteket.

Mechanikus billentyűzet – switch fajták

Switch Billentyűút típusa Lenyomáshoz szükséges erő Aktuációs pont Teljes billentyűút Élettartam
Cherry MX Red Lineáris 45 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Brown Taktilis 45 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Blue Kattanással 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Black Lineáris 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Cherry MX Speed Lineáris 45 cN 1,2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Logitech Romer-G Taktilis 45 cN 1,5 mm 3 mm 70 mil. leütés
Razer Green Kattanással 50 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Razer Orange Taktilis 45 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Razer Yellow Lineáris 45 cN 1,9 mm 4 mm 80 mil. leütés
Kailh Red Lineáris 50 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Brown Taktilis 50 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Blue Kattanással 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés
Kailh Black Lineáris 60 cN 2 mm 4 mm 50 mil. leütés

Mechanikus billentyűzet – legismertebb switchek

A mechanikus billentyűzet paramétereket böngészve rengeteg switch típussal találkozhatunk, nehéz eligazodni a rengeteg fantázianév között. Vannak hagyományos, régóta ismert megoldások, de számos gyártó saját fejlesztésű kapcsolókkal is ellátja mechanikus billentyűzeteit.

Cherry MX Red mechanikus billentyűzet

A Cherry MX switch típus a legelterjedtebb, a gamer mechanikus billentyűzetek leggyakrabban a Red modellt használják. Az ilyen klaviatúrák lineáris switchekből épülnek fel, előnyük az aránylag halk működés, amely tulajdonságuk a streamelés elterjedtével vált újra nagyon fontossá.

Cherry MX Brown mechanikus billentyűzet

A Cherry MX Brown a Red verzióval szemben taktilis kapcsolót használ, ezért népszerű azon felhasználók körében, akik sokat gépelnek és szükségük van az egyértelmű visszajelzésre a billentyű leütéséről. A Cherry MX Brown mechanikus billentyűzet felismerhető öblös, mélyebb hangjáról gépelés közben.

Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet

A Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet használatakor hallható élesebb, üveges kattanást semmivel sem lehet összetéveszteni. A billentyű visszajelzése egyértelmű, a környezet számára zavaró is lehet. Semminek sincs olyan jellegzetesebb hangja, mint egy Cherry MX Blue mechanikus billentyűzet szóköz gombjának lenyomásának.

Logitech Romer-G mechanikus billentyűzet

Számos gyártó saját fejlesztésbe kezdett a mechanikus billentyűzetek terén, így születtek meg a különböző márka-specifikus switchek. Egyik közelük a Romer-G, ami a Logitech mérnökeitől származik. A japán Omron vállalattal közösen dolgoztak a kapcsolókon, kiaknázva partnerük elektrotechnikai alkatrészek gyártása során szerzett értékes tapasztalatait. Romer-G switch csak Logitech mechanikus billentyűzetben fordul elő, de nem ez az egyetlen kapcsoló típus tőlük.

Razer Green mechanikus billentyűzet

A gamer felhasználóknak nem kell a márkát bemutatni. A Razer mechanikus billentyűzetek szintén több választási lehetőséget kínálnak, leggyakrabban azonban a Green switch-et használják, ami nagyon hasonlít a Cherry MX Blue kapcsolóra.

Kailh Red mechanikus billentyűzet

A jelenlegi kínálatban a Cherry MX switchek után, a Kailh a második leggyakrabban használt alternatíva. A Kailh tekinthető a Cherry MX költséghatékonyabb változatának, elsősorban az olcsóbb gamer mechanikus billentyűzetekben fordul elő. A Red, Blue, Brown megjelölést a Kailh is alkalmazza, ezáltal lehet következtetni a mechanikus billentyűzetek tulajdonságaira.

Magyar mechanikus billentyűzet

Mivel a mechanikus billentyűzetek fogalma szinte már összeforrt a gamer billentyűzetekkel, amely világban a különböző angol kifejezések az uralkodóak. Emiatt nem túl széles a magyar mechanikus billentyűzetek kínálata. Azonban mivel a játékon túl is van élet, a magyar billentyű kiosztás a mechanikus billentyűzet számára is egyre fontosabb. Cikkírásnál kifejezetten hiányozhatnak az í és ű betűk, szerencsére ezt a gyártók is felismerték és a jövőben egyre több magyar mechanikus billentyűzet várható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dell KB-216 fekete - HU Szállításra kész > 10 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 990 Ft

2.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

3.
Billentyűzet - irodai és mini, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit
29 290 Ft

Még több
389 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,0 46×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS024a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Mini Mechanical Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, tablethez és mac kompatibilis, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth és Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, fém váz, grafit
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f71a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex Pro Mini - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, SteelSeries OmniPoint kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, programozható makró gombok, us kiosztás, USB-C, fém váz, fekete
79 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MXS25a1
4,9 45×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és mini, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, grafit
29 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
4,5 28×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 fekete - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017c
4,3 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 Fekete - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, fekete
6 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Plus Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és kompakt, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, grafit
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6f1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama KC-550, háttérvilágítással - CZ
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Membrános kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801o4a
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete - Billentyűzet Típusok
3,9 154×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1
Logitech MX Keys S Graphite - US INTL - Billentyűzet
Típusok
4,5 77×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai és kompakt, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, grafit
45 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama Anzano Multimedia Keyboard Black HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, Membrános kapcsolók, magyar kiosztás, USB, fekete
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801n1hu
4,1 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH KBN-01
Numerikus billentyűzet - USB, keskeny kialakítás, fekete színben
32 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430b91
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet - KB700 - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, programozható makró gombok, magyar kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, AAA elemmel működik, szürke
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c019j
4,5 48×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Home Keyboard Wired KD2020 fekete - UA
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, Membrános kapcsolók, ukrán kiosztás, USB, csendes, fekete
Szuper ár
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET2020c
4,2 34×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH KB-102M USB slim fekete
Billentyűzet - kompakt, mechanikus, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, fekete
2 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC399c1r3
4,6 58×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete
Szuper ár
25 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m7e5
2,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 fekete UK
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, angol kiosztás, USB, fekete
7 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c018
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216, fehér - DE
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, Membrános kapcsolók, német kiosztás, USB, vízálló, csendes, fehér
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017e1
4,8 22×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 szürke - DE
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, Membrános kapcsolók, német kiosztás, USB, csendes, szürke
Leárazás -12 %
8 590 Ft 9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017e2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius Slimstar 230 II - CZ/SK
Billentyűzet - irodai és ergonomikus, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB, ergonomikus, fekete
4 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME304d3
HyperX Alloy Origins Aqua - US - Gamer billentyűzet Típusok
4,9 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HyperX Alloy Origins Aqua - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, HyperX Aqua kapcsolók, us kiosztás, USB-C, fekete
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS994a6c
4,7 19×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete
28 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m7e3
cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek

Mechanikus billentyűzetek

A Mechanikus billentyűzetek kategóriában összesen 389 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mechanikus billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mechanikus billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mechanikus billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mechanikus billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ