AlzaPlus+ Alza days HU

Operációs rendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
Rendeltetés
Háztartás
(15)
Cégeknek
(24)
Iskolák számára
(15)
Hivatalok számára
(14)
Nonprofit szervezeteknek
(12)
SW típusa
DELL Microsoft Windows Server
(10)
MS SQL Server
(10)
MS Windows 10
(2)
Microsoft Windows 11 Pro
(3)
Microsoft Windows 11 Home
(3)
MS Windows Server
(21)
Parallels Desktop
(1)
Licenc típusa
Licenc
(6)
Elektronikus licenc
(49)
Operációs rendszer
Windows
(35)
MacOS
(3)
Beépítés módja
CD/DVD
(4)
Letöltés (elektronikusan)
(42)
Flashdisk
(2)
Nyelvi változat
CZ
(3)
EN
(16)
SK
(1)
Minden EU-nyelv
(14)
DE
(1)

Az operációs rendszer minden számítógép, szerver vagy okos eszköz része, a felhasználó az eszköz vezérlésére és a készülékkel való kommunikációra használja. Olvass tovább, és tudd meg, milyen egyéb funkciókkal rendelkezhetnek az operációs rendszerek, és melyek tartoznak a leggyakrabban használt típusok közé. Segítünk eldönteni, melyik operációs rendszer a legjobb választás számodra.

Tovább

Mire valók az operációs rendszerek?

Az operációs rendszer (OS) nemcsak a számítógépek, hanem a mobiltelefonok és más eszközök alapját képezi. Egyszerűen fogalmazva, az operációs rendszer határozza meg, hogyan futnak a programok az eszközön, és hogyan irányíthatja a felhasználó a rendszert. Operációs rendszer nélkül nem lesz felhasználói felület, így nem sokat tehetsz a számítógépen.

Az operációs rendszerek története

Az operációs rendszerek komoly múltra tekinthetnek vissza. Kezdetben minden számítógéphez egyedi programot kellett írni bináris kódban, majd ezek a programok később újabb és újabb fejlesztésekkel, például memóriavédelemmel egészültek ki. Az operációs rendszerek fejlődése akkor kezdődött, amikor szükségessé vált több program egyidejű használata. Így született meg az egyik legmeghatározóbb operációs rendszer, a UNIX, amelyet a Linux ma is használ. Az első operációs rendszer, amely felhasználói felületet vezetett be, a macOS volt, később pedig a DOS – az eredeti Windows is erre épült.

Milyen operációs rendszer való PC-hez? Érdemes Windows vagy Linux operációs rendszert választani

Azon tűnődsz, milyen operációs rendszert válassz a számítógépedhez? A leggyakoribb operációs rendszerek közé tartozik a Microsoft által forgalmazott Windows, vagy az előre telepített macOS vagy ChromeOS, amelyeket nem lehet külön megvásárolni, valamint az egyetlen teljesen ingyenes operációs rendszer, a Linux.

Windows operációs rendszerek - megoldások számítógépekhez és szerverekhez

A Microsoft Windows operációs rendszere 1985 óta van a piacon, és ez idő alatt több mint egy tucatnyi verziója jelent meg. Ma már szinte minden otthonban és irodában Windows-os számítógép van. A Windows operációs rendszerek több generációja, különböző kiadásai és többféle licencelési lehetősége áll rendelkezésre.

A Windows operációs rendszer jelenleg csak modernebb, 64 bites változatban kapható. A régebbi 32 bites Windows operációs rendszer csak 4 GB RAM-ot támogat, ezért már alig használják.

Windows 11 - számos újdonság és fejlesztés

A Windows 11 a Microsoft legújabb, 2021 második felében bevezetett operációs rendszere. A Windows 10 felhasználói számára ingyenesen elérhető a Windows Update-en keresztül, frissítés előtt azonban győződj meg arról, hogy a géped megfelel-e a Windows 11 minimális hardverkövetelményeinek. A Microsoft Windows 11-nek nem lesz könnyű dolga, az előző verzió globális sikerére kell építenie. Lássuk, milyen új funkciókkal és fejlesztésekkel próbálja magához csábítani a felhasználókat a Windows.

  • Újragondolt design modern külsővel, letisztult sarkokkal és új ikonokkal.
  • A Start menü mostantól középen található, és számos apró javítást tartalmaz.
  • A dinamikus frissítési frekvencia támogatása biztosítja a laptop akkumulátorának hosszabb élettartamát.
  • Az egyéb fejlesztések közé tartozik a Microsoft Store, a widgetek és a többképernyős munka.

A Windows Server a kiszolgálókra szabott operációs rendszer

A Windows Server operációs rendszert a vállalati szférában alkalmazzák a szervereken, amelyeket sokkal könnyebb kezelni. Nemcsak biztonságos hozzáférést és adatvédelmet, hanem problémamentes működést is ígér. Értékelni fogod, ha távolról csatlakoztatott eszközökön keresztül szeretnél a fájljaiddal dolgozni.

i

Az operációs rendszerek használatáról szóló könyvek hasznosak lehetnek a kezdők, vagy idősebb és tapasztaltabb szakértők számára is. Léteznek gyakorlati útmutatók, oktatóanyagok és használati útmutatók is.


A Windows 10 még mindig az egyik legkorszerűbb operációs rendszer

A Windows 10 operációs rendszer tökéletesen egyesíti a korábbi 7-es és 8.1-es verziók tulajdonságait, így nem csupán a klasszikus asztali számítógépekhez, hanem a táblagép módnak köszönhetően érintőképernyőkhöz is használható. Emellett minden évben új funkciókkal gyarapodik az ingyenes fejlesztéseknek köszönhetően. Többféle Windows 11 operációs rendszer kiadás közül választhatsz.

  • A Windows 10 Home a hétköznapi felhasználók és otthoni számítógépek számára alkalmas. Többféle bejelentkezési lehetőséget, Microsoft Store-t, érintésvezérlést, valamint a tökéletes játékélményhez DirectX 12 támogatást és sok más funkciót kínál.
  • A Windows 10 Pro hatékonyabb felhasználói fiókkezelést, vizualizációs támogatást, távvezérlést és nem utolsósorban jobb biztonságot és titkosítást kínál a Home kiadáshoz képest.

A régebbi, de nem elavult Microsoft operációs rendszerek közé tartozik a Windows 8/8.1, a nagyon népszerű Windows 7 és a legendás Windows XP.

Windows operációs rendszerek - licencek és rendszerek típusai

A Windows operációs rendszerek fizikai formában (úgynevezett dobozos változatban) vagy elektronikus licenc formájában is beszerezhetők. Ezeket egyszerűen letöltheted az eszközödre. Lássuk, miben különböznek, és melyik op rendszer a jobb választás számodra.

Az almás eszközök operációs rendszere a macOS

A Mac számítógépeken az Apple saját macOS operációs rendszere érhető el. A Windowshoz képest ez az operációs rendszer a gördülékenyebben működik, emellett gazdagabb szoftverfunkciókat kínál a telepítéstől kezdve, és természetesen jobb kapcsolódási lehetőségeket biztosít más Apple-eszközökkel. A macOS miatt azonban a számítógépek és a kiegészítők is drágábbak. A más programokkal való kompatibilitás szintén nehézkes lehet, különösen a játékok esetében.

Ingyenes operációs rendszer? Próbáld ki a Linuxot

A Linux egy ingyenes operációs rendszer, amelynek rendszermagja nyílt, így szabadon módosítható. Ez az operációs rendszer számos változatban érhető el, amelyek grafikai környezetükben és funkcióikban különböznek egymástól. A legismertebb változatok közé tartozik az Ubuntu, a Debian és a Fedora. A Linux operációs rendszerek hátránya, hogy a legtöbb változat nem rendelkezik technikai támogatással, rosszabb az illesztőprogramok elérhetősége, illetve a Windows vagy macOS operációs rendszerek alkalmazásainak csak töredéke kompatibilis velük.

Mobil operációs rendszerek - Android vs iOS

A mobil operációs rendszer a PC-s operációs rendszerekhez hasonló funkciókkal rendelkező szoftver. A különbség annyi, hogy ezeket az operációs rendszereket mobiltelefonokhoz és táblagépekhez használják. A Windowshoz vagy a macOS-hez hasonlóan a mobil operációs rendszer grafikus környezetet hoz létre a mobileszközök számára, összekapcsolja a hardvert és a szoftvert, és okossá teszi az eszközt.

Ha kiválasztottad a megfelelő operációs rendszert, nézz körül a számítógéphez tartozó egyéb szoftverek között is. Válassz irodai alkalmazásokat, grafikai szoftvereket vagy akár adatmentő programokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
56 990 Ft

2.
Microsoft Windows 11 PRO, EN, USB (FPP) Szállításra kész > 5 db
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
97 790 Ft

3.
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
97 790 Ft

Még több
55 termék
4,4 13×
Microsoft Windows 11 Home (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
56 990 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_H
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 PRO, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
97 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWW11PEN
5,0
Microsoft Windows 11 Pro (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
97 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_P
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Pro HU (OEM)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro 1 eszközre, nem átruházható, előfizetés időtartama: korlátlan, örökös licenc, nyelvi változat: angol, otthoni, üzleti, iskolai és kormányzati használatra alkalmas, PC-hez, kompatibilis a Windows rendszerrel, földrajzi korlátozás: csak az EU-ban, eredeti MS termék (nem másodlagos licenc)
73 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SW_W11OEM_P_EN
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWW11HEN
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Home EN (OEM)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: CD/DVD, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
55 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SW_W11OEM_H_EN
Microsoft Windows Server Standard 2022, x64, EN, 16 core (OEM) - Operációs rendszer Ingyen
Alzabox szállítás
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows Server Standard 2022, x64, EN, 16 core (OEM)
Operációs rendszer - MS Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, nyelv: EN, telepítés: CD/DVD, cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
396 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SWWSS2022EN
Parallels Desktop 19, Mac, Academic, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Parallels Desktop, 1 készülék számára, nyelv: CZ, EN, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: macOS
22 890 Ft
Letölthető
Termékkód: SWpd19_EDU
Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
118 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0712
Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
118 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0711
Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 Device CAL
Irodai szoftver - MS Windows Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
74 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0709
Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL
Irodai szoftver - MS Windows Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
74 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0708
Microsoft Windows Server 2022 - 1 User CAL
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
23 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0706
Microsoft SQL Server 2022 Standard Core - 2 Core License Pack Charity
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
814 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0731
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
397 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0705
Microsoft Windows Server 2022 Standard - 2 Core License Pack
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
68 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0703
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
3 176 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0704
Microsoft Windows Server 2022 Standard - 16 Core License Pack
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
551 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0702
Microsoft SQL Server 2022 - 1 Device CAL Charity
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
47 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0730
Microsoft SQL Server 2022 - 1 User CAL Charity
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
47 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0729
Microsoft SQL Server 2022 Standard Edition Charity
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
203 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0728
Microsoft Windows Server 2022 Standard - 2 Core License Pack Charity
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
27 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0721
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Charity
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
1 270 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0722
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity
Irodai szoftver - DELL Microsoft Windows Server, 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, OEM licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), nonprofit szervezeteknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
158 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWMM0723

Operációs rendszerek

AppleWWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote.
A szoftverek, különösen az operációs rendszerek vagy az Office és a Microsoft 365 termékek vásárlása nem éppen egyszerű dolog. A végfelhasználók gyakran hátrányos helyzetből indulnak, a választás számukra nehezebb, mint a tapasztalt informatikai szakemberek számára....
Azok az idők, amikor csak a számítógépes zsenik voltak képesek feltelepíteni az operációs rendszert, már régen elmúltak. Ha nem vagy elég magabiztos ezen a területen, cikkünkben segítségre találsz a Windows 11 telepítéséhez, így egyetlen lépésnél sem fogsz tétovázni,...
MicrosoftWindows 11: (nagy) előrelépés? A Microsoft állítása ellenére, miszerint a Windows 10 volt az utolsó operációs rendszer, mára minden megváltozott. Hamarosan érkezik a Windows 11. Milyen újdonságokat tervez a Microsoft? Mi fog változni a felhasználói környezetben? És hogyan próbálhatod ki te magad is a...
Ha Microsoft Office 2016-t vagy még régebbit használsz, akkor Microsoft 365-re való váltás hatalmas változást fog jelenteni. Mit tud ez a szolgáltatás? És hogyan szerezhetünk 3 hónapos előfizetést ingyen?
A Microsoft bejelentette az új Microsoft Family Safety alkalmazás érkezését, amely például a tevékenységek követését, az alkalmazások és játékok indításának korlátozását, a tartalmak ellenőrzését kínálja vagy a családtagok tartózkodási helyére vonatkozó adatokkal...
További cikkek Összes cikk

Operációs rendszerek

A Operációs rendszerek kategóriában összesen 55 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Operációs rendszerek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó operációs rendszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább operációs rendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb operációs rendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: operációs rendszerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ