ApF HU AP+ plus nový vizuál

Portörlők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A portörlő nélkülözhetetlen eszköz az otthoni por, haj és egyéb szennyeződések elleni küzdelemben. Az anyagok, méretek és típusok széles választékával könnyen alkalmazkodnak bármilyen takarítási feladathoz, legyen szó kényes dekorációk, bútorok vagy nehezen hozzáférhető területek tisztításáról. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan választható ki a megfelelő portörlő a hatékony és kíméletes tisztításhoz, amely megóvja az egészségedet és otthonod felületeit.

Tovább

Melyik a legjobb poroló?

Azt kérdezed, hogy melyik a legjobb portörlő? Nem kell, hogy olyan nehéz legyen választani a széles kínálatból, mint amilyennek látszik. Elég néhány alapvető paramétert figyelembe venned, hogy kiválaszthasd a megfelelő segítőt, amely megfelel minden takarítási igényednek és egyéb speciális követelménynek. Fedezd fel, hogy a megfelelő portörlő hogyan takaríthat meg időt és fáradságot, és hogyan tarthatja otthonod makulátlanul tisztán. Nézd meg, milyen típusú és variációjú portörlő eszközöket találsz.

Tökéletes portörlő: a hatékony tisztításhoz a megfelelő anyag kiválasztása elengedhetetlen

A megfelelő portörlő anyag kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy hatékonyan tudd eltávolítani a port és a szennyeződéseket otthonod különböző felületeiről. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik a mikroszálas anyag, amely a legkülönbözőbb tisztítási helyzetekben ideális, vagy a fa és a strucctoll hagyományos kombinációja, amely azonban különleges gondoskodást igényel. Mindegyik anyag más-más előnyöket kínál, ezért fontos, hogy mérlegel, melyik felel meg leginkább az igényeidnek és preferenciáidnak.

  • Mikroszál: A kiváló minőségű mikroszálas portörlők szárazon és nedvesen is tökéletesen eltávolítják a port és a szennyeződéseket. Az anyag emellett nagyon tartós és mosógépben mosható, így könnyen karbantartható. Ezek a portörlők alkalmasak az allergiások számára, mivel a bennrekedt por nem száll tovább.
  • Toll: A fa nyél és a strucctoll kombinációja hagyományos eszköz a kíméletes tisztításhoz. Ez a fajta portörlő a tollak természetes rugalmasságának köszönhetően ideális a nehezen hozzáférhető helyek eléréséhez. A gondos karbantartás azonban elengedhetetlen, mivel a tollak érzékenyek lehetnek a nedvességre, és kíméletes tisztítást igényelnek.

i

A mosható poroló megkönnyíti a mindennapokat

Az anyag, amelyből a portörlő készült, szintén szorosan összefügg a lehetséges karbantartással. A mikroszálas portörlő általában mosógépben mosható, így biztosítva, hogy a tisztítási képességük könnyen és hatékonyan helyreállítható legyen. A tollból vagy más, nem eltávolítható faelemekkel rendelkező anyagokból készült portörlők kíméletesebb megközelítést igényelnek, például egyszerűen nedves ruhával kell áttörölni őket a sérülések elkerülése érdekében. Megfelelő karbantartás mellett egy portörlő hosszú évekig használható, és megőrizheti nagy hatékonyságát a por elleni küzdelemben.

Egy poroló minden feladatra - a falaktól a redőnyökig

A hatékony takarítás kulcsa az adott célra megfelelő portörlő típusának kiválasztása. A falakhoz és bútorokhoz való portörlő legyen elég kíméletes ahhoz, hogy ne karcolja meg a felületeket, ugyanakkor hatékonyan felfogja a port. A különösen tagolt felületekhez, például a redőnyök redőihez olyan egyedi kialakítású portörlők léteznek, amelyek a nehezen hozzáférhető helyekre és sarkokba is eljutnak. A megfelelő választással minimális erőfeszítéssel makulátlanul tisztán tarthatod otthonodat.

Az antisztatikus portörlő speciálisan úgy lett kialakítva, hogy antisztatikus tulajdonságainak köszönhetően tisztítás közben ne keverje fel a port és ne vonzza magához az egyéb részecskéket. Ez a fajta portörlő ideális az elektronikus berendezések és más olyan felületek tisztításához, ahol fontos a porfelhalmozódás megelőzése.

Fókuszálj a poroló nyelének típusára

A portörlő nyelének típusa fontos szerepet játszik a funkcionalitás, a variálhatóság és a használati kényelem szempontjából. A rövid nyelek ideálisak a közeli és könnyen elérhető területek tisztításához, míg a hosszú nyelek lehetővé teszik a magas falak és mennyezetek létra nélküli elérését. A cserélhető fejjel ellátott, levehető nyelek nagyfokú rugalmasságot biztosítanak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a porszívót az egyedi tisztítási igényekhez igazítsák.


Teleszkópos portörló
Teleszkópos poroló

Strucctoll poroló
Strucctoll poroló

Poroló a redőnyökhöz
Poroló a redőnyökhöz

i

Az állítható nyéllel ellátott teleszkópos portörlő lehetővé teszi, hogy a hosszát könnyedén az egyedi igényeidhez igazítsad, így ideális a különböző magasságokban történő tisztításhoz. Hajtogatható tulajdonságának köszönhetően könnyen tárolható is.

Hogyan használható és karbantartható megfelelően a portörlő?

A portörlő nélkülözhetetlen eszköz az otthoni por elleni mindennapi küzdelemben, és megfelelő használata és karbantartása elengedhetetlen a maximális hatékonyság és a hosszú távú fenntarthatóság érdekében. A portörlő megfelelő használata biztosítja a hatékony portalanítást a különböző felületekről karcolás nélkül, a rendszeres karbantartás pedig meghosszabbítja az élettartamát. A portörlő jó állapotban tartása biztosítja, hogy bármikor használatra kész legyen, amikor csak szükséged lesz rá.

  1. A poroló helyes használata: Tisztítás előtt fontos, hogy a portörlőt óvatosan kocogtasd meg, hogy a leülepedett por fellazuljon. Tisztítás közben könnyű, egyenletes mozdulatokkal vezesd végig a felületen. A tisztítás befejeztével ismét kopogtasd meg a portörlőt a szemetes felett, hogy eltávolítsad a felgyülemlett port.
  2. A poroló tisztítása: Tisztítsd rendszeresen a portörlőt a gyártó ajánlásainak megfelelően. Győződj meg róla, hogy a portörlő a tisztítás után megfelelően megszáradt, hogy megelőzd az anyag károsodását és a baktériumok elszaporodását. Egyes portörlők gépben moshatók, de mindig kövesd a címkén feltüntetett utasításokat.
  3. A poroló tárolása: Tartsd a portörlőt száraz, sötét, közvetlen napfénytől védett helyen, ami segít megelőzni az anyag károsodását. Ha a portörlő rendelkezik akasztóhurokkal, lógasd fel, ami lehetővé teszi a jobb szellőzést és a forma megőrzését.

Melyek a legnépszerűbb portörlők? Vásárlói véleményeink tippet adnak, és segítenek kiválasztani a megfelelő modellt.

Poroló és alternatívái

A poroló gyakran jobb választás, mint a portörlő rongy. A poroló speciálisan kialakított anyaga jobban felfogja és megtartja a porszemcséket, ahelyett, hogy csak szétterítené őket a felületen. Más alternatívák közül azonban egy forgó elektromos porszívó, amelynek elektrosztatikus töltése felfogja a porszemcséket, megkönnyíti a munkát, míg a nagy teljesítményű elektromos porszívó, amely légáramot használ a por eltávolítására, egy szinttel feljebb helyezkedik el.

i

Felfedezted kínálatunkban a legnépszerűbb, legjobb portörlő eszközöket? Nézd meg, mely termékek fogynak tömegesen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SWIFFER Porolók 10 db Szállításra kész > 10 db
Poroló - akár 3× több port, hajszálat és szőrt felfog, mint a hagyományos porolók, 10× poroló - 279 Ft/db
2 790 Ft

2.
SWIFFER készlet (1 nyél + 4 poroló) Szállításra kész > 20 db
Poroló - akár 3-szor több port, szőrszálat és szöszt is felfog, mint egy hagyományos poroló, 1× nyél, 4× poroló
1 790 Ft

3.
SWIFFER Duster tartalék portörlő 20 db Szállításra kész > 10 db
Poroló - a Swiffer nyéllel használható, a por, a hajszálak és a poratkákból származó allergének, valamint a macska- és kutyaszőr felületekről történő begyűjtésére - 309,50 Ft/db
6 190 Ft

Még több
19 termék
SWIFFER Porolók 10 db - Poroló
Típusok
4,8 260×
SWIFFER Porolók 10 db
Poroló - akár 3× több port, hajszálat és szőrt felfog, mint a hagyományos porolók, 10× poroló - 279 Ft/db
2 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL629
SWIFFER készlet (1 nyél + 4 poroló) - Poroló
Típusok
4,8 260×
SWIFFER készlet (1 nyél + 4 poroló)
Poroló - akár 3-szor több port, szőrszálat és szöszt is felfog, mint egy hagyományos poroló, 1× nyél, 4× poroló
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL627
SWIFFER Duster tartalék portörlő 20 db - Poroló
Típusok
4,8 260×
SWIFFER Duster tartalék portörlő 20 db
Poroló - a Swiffer nyéllel használható, a por, a hajszálak és a poratkákból származó allergének, valamint a macska- és kutyaszőr felületekről történő begyűjtésére - 309,50 Ft/db
6 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2120
4,7 30×
SWIFFER Duster szett XXL (1 nyél + 2 poroló)
Poroló - Swiffer nyéllel használandó, por, hajszálak és poratkák okozta allergének felfogására, valamint macska- és kutyaszőr felszínekről való felszedésére
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL626
4,7 40×
Orion, kézi
Poroló - kicsi, nagyon könnyen eltávolítja, gyorsan és kavargó por nélkül a bútorokon, lámpatesteken, televíziókon, redőnyökön, parapeteken, kereteken,. Antisztatikus - tökéletesen vonzza a port és mágnesként tartja. Anyag: műanyag, poliészter. Akasztás lehetősége. A porszívó könnyen tisztítható langyos vízben, amely mosóport vagy mosogatószert tartalmaz. Méretek: hossza 55 cm, tisztítófelület hossza 35 cm.
1 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPR583
4,5 48×
PRONTO Duster (1 + 2 db)
Poroló - 863,33 Ft/db
2 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL018
4,1 13×
LEIFHEIT - radiátortisztító
Poroló - radiátorok száraz és nedves tisztításához, speciális mikroszálas, a huzat mosógépben mosható, méretek 23,5 × 8,5 cm
2 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEICI164
4,9 69×
PRONTO Duster (5 db)
Poroló - eldobható utántöltő pamacs - 438 Ft/db
2 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL019
4,6 31×
SPONTEX Premium 1 db
Poroló - sztatikus hatás
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL037
4,4
Orion kefe redőnyök tisztítására UH
Poroló - redőnyök tisztításához - egyszerre 2 lamella tisztítása. Cserehüvely. Anyag: műanyag, mikroszálas. Méretek: H 21,5 cm, Szé 3,5 cm.
1 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPR437
5,0
Leifheit DUSTY 41524
Poroló - kifejezetten sarkak és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására, Easy Clip rendszerrel ellátva így az Easy Clip sorozat bármely eszközével használható
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIPR240
5,0
YORK poroló Salsa (színkeverék)
Poroló rugalmas, alkalmazkodik a tisztítandó felületek alakjához és textúrájához, kétoldalas - egyik oldala tisztításhoz, másik oldala törléshez és polírozáshoz, mikroszálas anyagból készült, mosógépben vagy kézzel mosható lágyító nélkül, a színválasztás véletlenszerű és nem befolyásolható
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD900
TESCOMA ProfiMATE rugalmas porrongy
Poroló - rugalmas, a por könnyű eltávolításához a bútorokról, falakról, redőnyökről stb., rugalmas, mikroszálas huzat tépőzáras cipzárral - 48 x 7 cm, tökéletesen összehajtható, használd egyedül vagy a ProfiMATE univerzális teleszkópos rúddal
6 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TESPR913
2,8
LEIFHEIT poroló redőnyre - fehér
Poroló - minden típusú redőnyhöz, speciális mikroszálas anyag + műanyag, száraz és nedves tisztításhoz
2 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEICI161
4,4
Orion kefe redőnyök tisztítására UH
Poroló - redőnyök tisztításához - egyszerre 2 lamella tisztítása. Cserehüvely. Anyag: műanyag, mikroszálas. Méretek: H 21,5 cm, Szé 3,5 cm.
1 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPR437
SWIFFER készlet (1 fogantyú + 15 poroló) - Poroló Típusok
4,8 260×
SWIFFER készlet (1 fogantyú + 15 poroló)
Poroló - por, hajszálak és atka allergének, de egyaránt macska- és kutyaszőr eltávolításához a felületekről, és mindezt a több ezer finom és felületkezelt szálnak köszönhetően
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UKL782
Swiffer Duster 360 Poroló 5 db utántöltő - Poroló Típusok
4,4
Swiffer Duster 360 Poroló 5 db utántöltő
Poroló - akár 3-szor több port, hajat és szőrszálat fog fel a hagyományos porolókhoz képest - 658 Ft/ks
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1780
Swiffer Duster 360 XXL Poroló - Poroló Típusok
4,4
Swiffer Duster 360 XXL Poroló
Poroló - akár 3-szor több port, hajat és szőrszálat fog fel a hagyományos porolókhoz képest
2 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1779
2,8
LEIFHEIT poroló redőnyre - fehér
Poroló - minden típusú redőnyhöz, speciális mikroszálas anyag + műanyag, száraz és nedves tisztításhoz
2 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LEICI161

Portörlők

A Portörlők kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó portörlők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább portörlők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb portörlők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: portörlők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ