Nakupujte rychlostí budoucnosti

Hálózsákok

A hálózsákok a kényelmért és testünk melegen tartásáért felelnek a természetben, különösen sátorozás és kempingezés alkalmával. A jól kiválasztott hálózsák kellően szigeteli a testet a hideggel szemben. Fontos, hogy mérete és szabása is a testünkhöz illeszkedjen. Nézzük, hogyan válasszunk megfelelő hálózsákot.

Tovább

Mire szolgál a hálózsák töltete?

A szigetelő töltőanyag megköti a levegő molekuláit, és így képes megtartani a testhőt a hálózsákban. Minél inkább felfújódik a töltőanyag a hálózsák kicsomagolásakor, annál jobban szigetel. A töltet készülhet tollból vagy szintetikus anyagból is.

Tollal töltött hálózsákok

A tollal töltött hálózsákokat leggyakrabban libatollal töltik meg, amely kitűnő hőszigetelőként működik, azonban nem érheti nedvesség. Ezért ezeket a hálózsákokat hideg és száraz környezetbe ajánljuk.

 • Kisebb súly.
 • Remekül összenyomható.
 • Kiváló hőszigetelés.
 • Nem nedvességálló.
 • Körülményesebb karbantartás.
 • Magasabb ár.

i

A 90/10 vagy 80/20 számérték a toll és pehely arányát jelzi.

Hálózsákok üreges száltöltettel

Az üreges szál egy szintetikus anyag, ahol a szigetelt levegő az egyes szálakban és a szálak belsejében lévő üregekben marad. Az üreges szálakkal töltött hálózsák ellenáll a nedvességnek, emellett kiemelkedő tartóssággal rendelkezik.

 • Könnyen karbantartható.
 • Jobban vezeti a nedvességet.
 • Alkalmas allergiás felhasználók számára is.
 • Megőrzi az alakját és a loft képességét.
 • Alacsonyabb szigetelési képesség.
 • Nagyobb súly.

Mikroszálas hálózsákok

A mikroszálas hálózsák töltete olyan szintetikus szálakból készült, amelyek átmérője többszörösen kisebb, mint az üreges szálaké. A mikroszál előnye, hogy képes jelentős mennyiségű levegő megtartására, így ezt a hálózsákot kiemelkedő szigetelő tulajdonság jellemzi.

 • Kis tömeg.
 • Jó csomagolhatóság.
 • Allergiások is használhatják.
 • Remek hőszigetelés.
 • Gyakori használat és nem megfelelő tárolás esetén elveszíti a szigetelő tulajdonságát és a loft képességét is.

Hálózsák hőmérsékletének meghatározása

Jelenleg a hálózsákokat négyféle jelzéssel látják el a felhasználó tájékoztatására arról, hogy az adott terméket milyen hőmérsékleti viszonyokhoz tervezték. Az értékek kiszámításához az EN 13537 európai szabvány egy 60 kg-os nő és 70 kg-os férfi modellt használ.

A legfontosabb a komfort- és a határhőmérséklet

 • Komfort hőmérséklet (COMFORT) - a legalacsonyabb hőmérsékleti határértéket jelöli, amely mellett egy átlagos nő jól tud aludni az éjszaka.
 • Komfort limit hőmérséklet (LIMIT) - a legalacsonyabb hőmérséklet, amely mellett az alvás kényelmes a férfiak számára.

Limit hőmérséklet - felső és extrém

 • Felső limit hőmérséklet (MAX) - a legmagasabb hőmérséklet, amely mellett az átlagos férfi izzadni kezd. Előfordulhat, hogy nincs megjelölve.
 • Extrém (EXTREME) - elméleti hőmérséklet, amely mellett még nem áll fenn a veszélye a hideg okozta egészségkárosodásnak.

i

A melegség érzése rendkívül egyénfüggő, különösen az életkor, a fizikai állapot és egyéb tényezők függvénye.

Hálózsákok hőmérséklet-limit szerint

Milyen hálózsákot válasszuk esős időjáráshoz?

Az időjárást nem választjuk, ezért tanácsos minden változásra kellően felkészülni. A külső nedvesség behatolását megakadályozó membránnal ellátott vízálló hálózsák megvéd az esőtől és a téli csapadékoktól. Egy ilyen expedíciós hálózsák azonban viszonylag drága, költséghatékonyabb megoldás a vízálló hálózsák-takaró, amely általában kellően lélegző és ellenáll a nedvességnek.

i

A maximálisan meleg és tartós katonai hálózsák extrém körülmények között is alkalmas.

Hálózsákok méret és szabás alapján

Mindig a testmagasságodnál 25 cm-el hosszabb hálózsákot válassz. A túl nagy hálózsák kényelmetlenné válhat, míg a szűk hálózsákban összelapul a töltet, így romlik a szigetelő képessége.

 • A paplan szabású hálózsákokat igazán könnyű használni, például jó választás a klasszikus paplanok helyettesítésére a nyaralóba, és ideális a szokatlan alkatú felhasználóknak is. A paplanos hálózsák előnye a nagyobb mozgástér, illetve az, hogy takaróként is használhatod.
 • A múmia szabású hálózsák minimális hőveszteséget garantál. Ideális tópartra a sátorba, a hegyekben, vagy megpróbáltatást jelentő kültéri körülmények esetén. A múmia szabású hálózsák könnyű és követi az emberi test alakját.
 • A Selk'bag hálózsák gyakorlatilag egy kezeslábas hálózsák. Fő előnye a szabad mozgás lehetősége. A lábak azonban nagyobb hidegnek vannak kitéve, mint a hagyományos hálózsák használatakor.
 • A kerékpáros hálózsákok üreges szálból vagy szintetikus gyapjúból készülnek. Különös hangsúlyt fektetnek a kis súlyára és a tömörségére.

A kétszemélyes hálózsák nemcsak termikus kényelmet, hanem rengeteg helyet is kínál

A kétszemélyes hálózsákok olyanok számára alkalmasak, akik egymás közvetlen közelében szeretnek aludni. Nemcsak termikus kényelmet kínál, hanem rengeteg helyet is. A kétszemélyes hálózsák általában 110 -150 cm széles, így ideális a kényelmes alváshoz. Választhatsz a paplanos vagy múmia típusok közül. A kétszemélyes hálózsák ideális 195 cm magasságig.

Válassz hálózsákot a két alapvető méret és a súly figyelembevételével

Ha kompakt és könnyű, de kibontás után elég nagy hálózsákot keresel, figyelj a méretekre és a súlyra.

 1. A csomagolt méretnek a lehető legkisebbnek kell lennie. A szélesség 15-55 cm, a magasság 15-80 cm között van.
 2. A kicsomagolt méretnek a testhez kell alkalmazkodnia. A szélesség 60-150 cm, a magasság 20-230 cm között van.
 3. A súlynak mindenképpen a lehető legkisebbnek kell lennie. A kínálatban 450-2500 g közötti hálózsákokat találsz.

A szenvedélyes kerékpárosoknak és horgászoknak speciális hálózsákra van szükségük

Akár a horgászatot szereted, akár a kerékpározást, speciális hálózsákra van szükséged amely tartós, és a lehető legjobban megvéd.

 • A kerékpáros hálózsákok üreges szálakból vagy szintetikus anyagokból készülnek. Az ilyen  ultrakönnyű hálózsákok kis helyen tárolhatók.
 • A horgász hálózsákok is könnyűek és kompaktak, de mindenekelőtt vízállóak, tartósak és melegek, ezért alkalmasak vízpartra.

A kicsi és könnyű hálózsákok bárhol használhatók kirándulásokon és hosszabb túrákon, ahol az alacsony súly és a könnyű tárolás a legfontosabb tényezők.

Férfi vagy női hálózsák - miben különböznek egymástól?

Leggyakrabban unisex hálózsákokkal találkozhatsz a kínálatban, amelyek univerzális méretüknek és kialakításuknak köszönhetően nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmasak. Léteznek azonban kifejezetten női hálózsákok is, amelyek általában csak színükben és méretükben különböznek.

Gyerek hálózsák - fontos a megfelelő hossz

A gyerek hálózsákok jellemzői nem sokban különböznek a felnőttekétől, inkább más szempontok fontosak. Amikor gyerekeknek választasz hálózsákot, győződj meg arról, hogy a hossz megfelelő - a kisebb méret kisebb súlyt és kisebb csomagot is jelent, de mindenekelőtt megszünteti a felesleges szabad helyet a hálózsákban, így a hálózsák belül gyorsabban felmelegszik.

i

Baba hálózsákot keresel?

Ha babádnak keresel hálózsákot otthoni használatra, akkor figyelmedbe ajánljuk baba- és tipegő hálózsákjainkat.

A kiegészítők még magasabb szintre emelik a hálózsákokat

A hálózsák kiegészítők - például a párnák, hálózsákbetétek, bivakzsákok és derékaljak - még hasznosabb társaddá teszik a hálózsákot, amely így tökéletesen szolgál minden túra és családi kirándulás során.

Ha szeretnél egy kicsit spórolni a hálózsák árán, ehhez nagyszerű lehetőség hálózsák outletünk, ahol jelentős kedvezménnyel találhatsz termékeket.

Három tipp a hálózsákok használatához

 1. Hosszú távú tároláshoz csomagold ki a hálózsákot.
 2. Kézi mosással tisztítsd a hálózsákot. Ha mégis mosógépet használsz, válaszd a legkisebb sebességet, centrifugálás nélkül vagy a lehető legkisebb fordulatszámot.
 3. A szintetikus szállal töltött hálózsákot megszáríthatod egy kíméletes szárítóprogram segítségével is. Csak olyan szárítóra terítsd ki a hálózsákot, ahol azt nem éri közvetlen napfény.

Mielőtt kirándulásra indulnál, ne csak a hálózsákot ellenőrizd nagy gondossággal, hanem a matracot, a sátrat, a zseblámpát, a hátizsákot és egyéb felszereléseket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vango Nitestar Alpha Viridian Green 250 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 2 °C, limit hőmérséklet: -4°C, extrém hőmérséklet: -21 °C, mérete összecsomagolva: 29 × 20 cm, tömege: 1650 g
17 590 Ft

2.
Campgo Envelope 20 Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hálózsák - paplan, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 20 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: 0 °C, tömege: 900 g
4 290 Ft

3.
Hálózsák - paplan, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó és jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 7 °C, limit hőmérséklet: 2°C, extrém hőmérséklet: -12 °C, tömege: 3200 g
23 090 Ft

Még több
198 tétel
Classic Kategória
Brother Pilot 3
Hálózsák - paplan, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 10 °C, limit hőmérséklet: 0°C, extrém hőmérséklet: -7 °C, mérete összecsomagolva: 31 × 18 cm, tömege: 1400 g

6 400 Ft áfa nélkül 5 040 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal
Utolsó 40 db
Termékkód: SPT14860
Arany középút
Vango Nitestar Alpha Viridian Green 250 - Hálózsák Típusok
Vango Nitestar Alpha Viridian Green 250
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 2 °C, limit hőmérséklet: -4°C, extrém hőmérséklet: -21 °C, mérete összecsomagolva: 29 × 20 cm, tömege: 1650 g

17 590 Ft áfa nélkül 13 850 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0091
Premium Kategória
HUSKY DARVIN 0 °C 2020
Hálózsák - múmia, két idényre, uniszex, töltet: toll, 195 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 14 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: 0 °C, mérete összecsomagolva: 25 × 14 cm, tömege: 693 g

31 390 Ft áfa nélkül 24 720 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: szerda 9.22. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HuskSpa003
Campgo Envelope 20
Hálózsák - paplan, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 20 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: 0 °C, tömege: 900 g

4 290 Ft áfa nélkül 3 380 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTtss0010
Vango Atlas 250 lila - Hálózsák Típusok
Vango Atlas 250 lila
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 185 cm max. testmagasság, komforthőmérséklet: 7 °C, limit hőmérséklet: 2°C, extrém hőmérséklet: -13 °C, mérete összecsomagolva: 39 × 21 cm, tömege: 1250 g

7 990 Ft áfa nélkül 6 290 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0086
Vango Latitude Pro Viridian Green 200
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: mikroszál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 2 °C, limit hőmérséklet: -3°C, extrém hőmérséklet: -20 °C, tömege: 1350 g

25 290 Ft áfa nélkül 19 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0164
Cattara Roma szögletes hálózsák 10°C
Hálózsák - paplan, nyári, uniszex, töltet: mikroszál, 195 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 20 °C, limit hőmérséklet: 15°C, extrém hőmérséklet: 10 °C, mérete összecsomagolva: 35 × 17 cm, tömege: 920 g

5 790 Ft áfa nélkül 4 560 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTsc1692
Cattara Riga szögletes hálózsák 0°C
Hálózsák - paplan, három évszakos, uniszex, töltet: mikroszál, 200 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 10 °C, limit hőmérséklet: 5°C, extrém hőmérséklet: 0 °C, mérete összecsomagolva: 34 × 22 cm, tömege: 1680 g

9 990 Ft áfa nélkül 7 870 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsc1693
Loap Salmo Kid - kék-piros - Hálózsák
Típusok
Loap Salmo Kid - kék-piros
Hálózsák - paplan, három évszakos, gyerek, töltet: üreges szál, 155 cm max. testmagasság, komforthőmérséklet: 4 °C, limit hőmérséklet: -2°C, extrém hőmérséklet: -8 °C, mérete összecsomagolva: 36 × 20 cm, tömege: 1100 g

8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTloa0086
Vango Atlas Black 250 - Hálózsák
Típusok
Vango Atlas Black 250
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 185 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 7 °C, limit hőmérséklet: 2°C, extrém hőmérséklet: -13 °C, tömege: 1250 g

7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0166
Cattara mumie Sofia 10°C
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: mikroszál, 200 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 20 °C, limit hőmérséklet: 15°C, extrém hőmérséklet: 10 °C, mérete összecsomagolva: 34 × 18 cm, tömege: 1000 g

5 390 Ft áfa nélkül 4 240 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTsc1694
HUSKY DINIS -10°C 2020
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: toll, 195 cm max. testmagasság, baloldalt záródó és jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 5 °C, limit hőmérséklet: 0°C, extrém hőmérséklet: -10 °C, mérete összecsomagolva: 30 × 16 cm, tömege: 940 g

43 990 Ft áfa nélkül 34 640 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HuskSpa002
Brother Envelope 1
Hálózsák - paplan, uniszex, töltet: mikroszál, 185 cm max. testmagasság, komforthőmérséklet: 18 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: 7 °C, tömege: 1200 g

6 690 Ft áfa nélkül 5 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPT14874
Brother Pilot 2
Hálózsák - paplan, uniszex, töltet: mikroszál, 200 cm max. testmagasság, bal, komforthőmérséklet: 15 °C, limit hőmérséklet: 8°C, extrém hőmérséklet: 3 °C, tömege: 1000 g

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPT14872
Hannah Bike Pro 120 Midnight sötétkék / lime zöld 190L
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 10 °C, limit hőmérséklet: 5°C, extrém hőmérséklet: -8 °C, tömege: 1150 g

10 190 Ft áfa nélkül 8 020 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 49 db
Termékkód: SPThann0830
Loap Dahlia L szürke
Hálózsák - múmia, nyári, női, töltet: grade g6d, 185 cm max. testmagasság, baloldalt záródó és jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 12 °C, limit hőmérséklet: 4°C, extrém hőmérséklet: -3 °C, tömege: 1100 g

6 550 Ft áfa nélkül 5 150 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 50 db
Termékkód: SPTloa0188
Coleman Biker
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 195 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 14 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: -2 °C, mérete összecsomagolva: 30 × 26 cm, tömege: 990 g

18 690 Ft áfa nélkül 14 720 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkn0516
Brother+ Mummy SPM7
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, komforthőmérséklet: 10 °C, limit hőmérséklet: 0°C, extrém hőmérséklet: -10 °C, mérete összecsomagolva: 35 × 22 cm, tömege: 1500 g

10 090 Ft áfa nélkül 7 940 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT14870
Cattara NAVY 10°C
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: mikroszál, 198 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 20 °C, limit hőmérséklet: 15°C, extrém hőmérséklet: 10 °C, mérete összecsomagolva: 37 × 18 cm, tömege: 1100 g

5 090 Ft áfa nélkül 4 010 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 19 db
Termékkód: CAT1009
Vango Atlas Bondi Blue 250 - Hálózsák
Típusok
Vango Atlas Bondi Blue 250
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 185 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 7 °C, limit hőmérséklet: 2°C, extrém hőmérséklet: -13 °C, mérete összecsomagolva: 39 × 21 cm, tömege: 1250 g

7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0085
Brother Envelope 2
Hálózsák - paplan, nyári, uniszex, töltet: mikroszál, 185 cm max. testmagasság, komforthőmérséklet: 16 °C, limit hőmérséklet: 9°C, extrém hőmérséklet: 5 °C, tömege: 900 g

6 690 Ft áfa nélkül 5 270 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPT14875
Vango Planet Volt Blue 50
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 11 °C, limit hőmérséklet: 7°C, extrém hőmérséklet: -6 °C, mérete összecsomagolva: 22 × 15 cm, tömege: 900 g

15 090 Ft áfa nélkül 11 880 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvng0098
Campgo Envelope 10
Hálózsák - paplan, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 190 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 15 °C, limit hőmérséklet: 10°C, extrém hőmérséklet: 5 °C, tömege: 1030 g

4 210 Ft áfa nélkül 3 320 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal
Utolsó 49 db
Termékkód: SPTtss0007
Trimm Highlander 195P tengerkék
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: üreges szál, 195 cm max. testmagasság, jobboldalt záródó, komforthőmérséklet: 2 °C, limit hőmérséklet: -3°C, extrém hőmérséklet: -20 °C, mérete összecsomagolva: 34 × 18 cm, tömege: 1400 g

16 990 Ft áfa nélkül 13 380 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT5305

Hálózsákok

turistafelszerelésHová menjünk kirándulni? (TIPPEK) A túrázás és a kirándulások egyre népszerűbbek, különösen a nyári hónapokban, és országunk valóban sok...
Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a...

Hálózsákok

A hálózsákok meleget és kényelmet nyújtanak kempingezésnél, éjszaka a víkendházban vagy a szabadban. Különböző körülményekhez eltérő típusú hálózsákokat ajánlunk de a felnőtt hálózsákok mellett léteznek gyermek hálózsákok is. Válassz minőségi Hannah, Mivardy vagy Filmer hálózsákjaink közül.

Milyen hálózsákot válassz?

Választhatsz tollal vagy szintetikus szállal töltött hálózsákot. Nagyon hideg és száraz téli időhöz a tollal töltött hálózsákok a legmegfelelőbbek, mivel jobban szigetelnek. A szintetikus töltető hálózsákok viszont nedves környezetben és allergiások számára ajánlottak. Nagy különbség van a hálózsákok közt aszerint is, hogy milyen hőmérsékleti körülmények közt szeretnénk használni. A téli hálózsákok melegebbek illetve jobban megtartják a testhőt, míg a nyári hálózsákokat enyhe időhöz (kb. 10 °C-tól felfelé) tervezték. A háromszezonos hálózsákokat hidegebb időben és melegebb nyári estéken is használhatjuk.

Hálózsákok gyerekeknek

A gyerek hálózsákok tökéletes kényelmet biztosítanak  gyerekek vagy kisebb felnőttek számára. A gyerekek hálózsákja rövidebb, ennélfogva kissé könnyebbek. A gyerekek számára készített hálózsákok ideálisak iskolai kirándulásokhoz, táborozáshoz és egyéb utazásokhoz. A minőségi gyermek hálózsákok szabása követi a gyermekek anatómiáját és esetenként szigetelő gallérral rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hálózsákok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hálózsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hálózsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hálózsákok vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ