Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hálózsákok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Használat
Uniszex
(208)
Női
(14)
Gyerek
(60)
Évszak
Három évszakos
(148)
Nyári
(83)
Téli
(24)
Két idényre
(32)
Töltelék
Üreges szál
(142)
Mikroszál
(18)
Toll
(74)
PolyPlus Extreme
(1)
Grade G6D
(16)
100% polyester
(31)
Szintetikus
(2)
Max. magasság
120 cm
220 cm
-
Komfort hőmérséklet
-15 °C
20 °C
-
Forma
Múmia
(210)
Négyszögletes
(53)
Ovális
(16)
Bekapcsolás
Baloldalt záródó
(155)
Jobboldalt záródó
(98)
Középen
(5)
Tömeg
540 g
3600 g
-
Hossz (kicsomagolva)
135 cm
230 cm
-
Szélesség (kicsomagolva)
39,4 cm
168 cm
-
Átmérő (összecsomagolva)
12 cm
41 cm
-
Hossz (összecsomagolva)
15 cm
54 cm
-

A hálózsákok a kényelmért és testünk melegen tartásáért felelnek a természetben, különösen sátorozás és kempingezés alkalmával. A jól kiválasztott hálózsák kellően szigeteli a testet a hideggel szemben. Fontos, hogy mérete és szabása is a testünkhöz illeszkedjen. Nézzük, hogyan válasszunk megfelelő hálózsákot.

Tovább

Mire szolgál a hálózsák töltete?

A szigetelő töltőanyag megköti a levegő molekuláit, és így képes megtartani a testhőt a hálózsákban. Minél inkább felfújódik a töltőanyag a hálózsák kicsomagolásakor, annál jobban szigetel. A töltet készülhet tollból vagy szintetikus anyagból is.

Tollal töltött hálózsákok

A tollal töltött hálózsákokat leggyakrabban libatollal töltik meg, amely kitűnő hőszigetelőként működik, azonban nem érheti nedvesség. Ezért ezeket a hálózsákokat hideg és száraz környezetbe ajánljuk.

 • Kisebb súly.
 • Remekül összenyomható.
 • Kiváló hőszigetelés.
 • Nem nedvességálló.
 • Körülményesebb karbantartás.
 • Magasabb ár.

i

A 90/10 vagy 80/20 számérték a toll és pehely arányát jelzi.

Hálózsákok üreges száltöltettel

Az üreges szál egy szintetikus anyag, ahol a szigetelt levegő az egyes szálakban és a szálak belsejében lévő üregekben marad. Az üreges szálakkal töltött hálózsák ellenáll a nedvességnek, emellett kiemelkedő tartóssággal rendelkezik.

 • Könnyen karbantartható.
 • Jobban vezeti a nedvességet.
 • Alkalmas allergiás felhasználók számára is.
 • Megőrzi az alakját és a loft képességét.
 • Alacsonyabb szigetelési képesség.
 • Nagyobb súly.

Mikroszálas hálózsákok

A mikroszálas hálózsák töltete olyan szintetikus szálakból készült, amelyek átmérője többszörösen kisebb, mint az üreges szálaké. A mikroszál előnye, hogy képes jelentős mennyiségű levegő megtartására, így ezt a hálózsákot kiemelkedő szigetelő tulajdonság jellemzi.

 • Kis tömeg.
 • Jó csomagolhatóság.
 • Allergiások is használhatják.
 • Remek hőszigetelés.
 • Gyakori használat és nem megfelelő tárolás esetén elveszíti a szigetelő tulajdonságát és a loft képességét is.

Hálózsák hőmérsékletének meghatározása

Jelenleg a hálózsákokat négyféle jelzéssel látják el a felhasználó tájékoztatására arról, hogy az adott terméket milyen hőmérsékleti viszonyokhoz tervezték. Az értékek kiszámításához az EN 13537 európai szabvány egy 60 kg-os nő és 70 kg-os férfi modellt használ.

A legfontosabb a komfort- és a határhőmérséklet

 • Komfort hőmérséklet (COMFORT) - a legalacsonyabb hőmérsékleti határértéket jelöli, amely mellett egy átlagos nő jól tud aludni az éjszaka.
 • Komfort limit hőmérséklet (LIMIT) - a legalacsonyabb hőmérséklet, amely mellett az alvás kényelmes a férfiak számára.

Limit hőmérséklet - felső és extrém

 • Felső limit hőmérséklet (MAX) - a legmagasabb hőmérséklet, amely mellett az átlagos férfi izzadni kezd. Előfordulhat, hogy nincs megjelölve.
 • Extrém (EXTREME) - elméleti hőmérséklet, amely mellett még nem áll fenn a veszélye a hideg okozta egészségkárosodásnak.

i

A melegség érzése rendkívül egyénfüggő, különösen az életkor, a fizikai állapot és egyéb tényezők függvénye.

Hálózsákok hőmérséklet-limit szerint

Milyen hálózsákot válasszuk esős időjáráshoz?

Az időjárást nem választjuk, ezért tanácsos minden változásra kellően felkészülni. A külső nedvesség behatolását megakadályozó membránnal ellátott vízálló hálózsák megvéd az esőtől és a téli csapadékoktól. Egy ilyen expedíciós hálózsák azonban viszonylag drága, költséghatékonyabb megoldás a vízálló hálózsák-takaró, amely általában kellően lélegző és ellenáll a nedvességnek.

i

A maximálisan meleg és tartós katonai hálózsák extrém körülmények között is alkalmas.

Hálózsákok méret és szabás alapján

Mindig a testmagasságodnál 25 cm-el hosszabb hálózsákot válassz. A túl nagy hálózsák kényelmetlenné válhat, míg a szűk hálózsákban összelapul a töltet, így romlik a szigetelő képessége.

 • A paplan szabású hálózsákokat igazán könnyű használni, például jó választás a klasszikus paplanok helyettesítésére a nyaralóba, és ideális a szokatlan alkatú felhasználóknak is. A paplanos hálózsák előnye a nagyobb mozgástér, illetve az, hogy takaróként is használhatod.
 • A múmia szabású hálózsák minimális hőveszteséget garantál. Ideális tópartra a sátorba, a hegyekben, vagy megpróbáltatást jelentő kültéri körülmények esetén. A múmia szabású hálózsák könnyű és követi az emberi test alakját.
 • A Selk'bag hálózsák gyakorlatilag egy kezeslábas hálózsák. Fő előnye a szabad mozgás lehetősége. A lábak azonban nagyobb hidegnek vannak kitéve, mint a hagyományos hálózsák használatakor.
 • A kerékpáros hálózsákok üreges szálból vagy szintetikus gyapjúból készülnek. Különös hangsúlyt fektetnek a kis súlyára és a tömörségére.

A kétszemélyes hálózsák nemcsak termikus kényelmet, hanem rengeteg helyet is kínál

A kétszemélyes hálózsákok olyanok számára alkalmasak, akik egymás közvetlen közelében szeretnek aludni. Nemcsak termikus kényelmet kínál, hanem rengeteg helyet is. A kétszemélyes hálózsák általában 110 -150 cm széles, így ideális a kényelmes alváshoz. Választhatsz a paplanos vagy múmia típusok közül. A kétszemélyes hálózsák ideális 195 cm magasságig.

Válassz hálózsákot a két alapvető méret és a súly figyelembevételével

Ha kompakt és könnyű, de kibontás után elég nagy hálózsákot keresel, figyelj a méretekre és a súlyra.

 1. A csomagolt méretnek a lehető legkisebbnek kell lennie. A szélesség 15-55 cm, a magasság 15-80 cm között van.
 2. A kicsomagolt méretnek a testhez kell alkalmazkodnia. A szélesség 60-150 cm, a magasság 20-230 cm között van.
 3. A súlynak mindenképpen a lehető legkisebbnek kell lennie. A kínálatban 450-2500 g közötti hálózsákokat találsz.

A szenvedélyes kerékpárosoknak és horgászoknak speciális hálózsákra van szükségük

Akár a horgászatot szereted, akár a kerékpározást, speciális hálózsákra van szükséged amely tartós, és a lehető legjobban megvéd.

 • A kerékpáros hálózsákok üreges szálakból vagy szintetikus anyagokból készülnek. Az ilyen  ultrakönnyű hálózsákok kis helyen tárolhatók.
 • A horgász hálózsákok is könnyűek és kompaktak, de mindenekelőtt vízállóak, tartósak és melegek, ezért alkalmasak vízpartra.

A kicsi és könnyű hálózsákok bárhol használhatók kirándulásokon és hosszabb túrákon, ahol az alacsony súly és a könnyű tárolás a legfontosabb tényezők.

Férfi vagy női hálózsák - miben különböznek egymástól?

Leggyakrabban unisex hálózsákokkal találkozhatsz a kínálatban, amelyek univerzális méretüknek és kialakításuknak köszönhetően nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmasak. Léteznek azonban kifejezetten női hálózsákok is, amelyek általában csak színükben és méretükben különböznek.

Gyerek hálózsák - fontos a megfelelő hossz

A gyerek hálózsákok jellemzői nem sokban különböznek a felnőttekétől, inkább más szempontok fontosak. Amikor gyerekeknek választasz hálózsákot, győződj meg arról, hogy a hossz megfelelő - a kisebb méret kisebb súlyt és kisebb csomagot is jelent, de mindenekelőtt megszünteti a felesleges szabad helyet a hálózsákban, így a hálózsák belül gyorsabban felmelegszik.

i

Baba hálózsákot keresel?

Ha babádnak keresel hálózsákot otthoni használatra, akkor figyelmedbe ajánljuk baba- és tipegő hálózsákjainkat.

A kiegészítők még magasabb szintre emelik a hálózsákokat

A hálózsák kiegészítők - például a párnák, hálózsákbetétek, bivakzsákok és derékaljak - még hasznosabb társaddá teszik a hálózsákot, amely így tökéletesen szolgál minden túra és családi kirándulás során.

Ha szeretnél egy kicsit spórolni a hálózsák árán, ehhez nagyszerű lehetőség hálózsák outletünk, ahol jelentős kedvezménnyel találhatsz termékeket.

Három tipp a hálózsákok használatához

 1. Hosszú távú tároláshoz csomagold ki a hálózsákot.
 2. Kézi mosással tisztítsd a hálózsákot. Ha mégis mosógépet használsz, válaszd a legkisebb sebességet, centrifugálás nélkül vagy a lehető legkisebb fordulatszámot.
 3. A szintetikus szállal töltött hálózsákot megszáríthatod egy kíméletes szárítóprogram segítségével is. Csak olyan szárítóra terítsd ki a hálózsákot, ahol azt nem éri közvetlen napfény.

Mielőtt kirándulásra indulnál, ne csak a hálózsákot ellenőrizd nagy gondossággal, hanem a matracot, a sátrat, a zseblámpát, a hátizsákot és egyéb felszereléseket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Campgo Wendigo -8 °C Szállításra kész > 5 db
Hálózsák - múmia, téli, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 0 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 39 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, zöld kivitel, tömege 1600 g
12 490 Ft

2.
Loap Salmo kék Raktáron változat szerint
Hálózsák - négyszögletes, három évszakos, uniszex, grade G6D töltelék, komfort hőmérséklet 4 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 40 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, piros és kék kivitel, tömege 1600 g
14 490 Ft

3.
Loap Fiemme Flowers rózsaszín Raktáron változat szerint
Hálózsák - négyszögletes, három évszakos, gyerek, grade G6D töltelék, komfort hőmérséklet 4 °C, max. testmagasság 150 cm, hossza összecsomagolva 36 cm, átmérője összecsomagolva 20 cm, kék és rózsaszín kivitel, tömege 1000 g
10 590 Ft

Még több
282 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 10×
Campgo Wendigo -8 °C
Hálózsák - múmia, téli, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 0 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 39 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, zöld kivitel, tömege 1600 g
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0039
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Trimm Balance 195 Lemon/Lagoon
Hálózsák - múmia, három évszakos és téli, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet -2 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 34 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, sárga kivitel, tömege 1550 g
23 690 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif2024nad
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Campgo Frost Feather -13 °C
Hálózsák - múmia, téli, uniszex, toll töltelék, komfort hőmérséklet 0 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 34 cm, átmérője összecsomagolva 20 cm, kék kivitel, tömege 1300 g
Szuper ár
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0038
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Therm-A-Rest Questar -6 °C Regular
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, toll töltelék, komfort hőmérséklet 0 °C, max. testmagasság 183 cm, hossza összecsomagolva 23 cm, átmérője összecsomagolva 19 cm, zöld kivitel, tömege 991 g
122 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTtar0166
4,8
Campgo Titan Black 2 °C
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 10 °C, max. testmagasság 200 cm, hossza összecsomagolva 37 cm, átmérője összecsomagolva 21 cm, fekete kivitel, tömege 1500 g
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0034
5,0
Campgo Naga -3 °C
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 5 °C, max. testmagasság 185 cm, hossza összecsomagolva 37 cm, átmérője összecsomagolva 21 cm, zöld kivitel, tömege 1400 g
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0040
4,8 11×
Trimm Balance Lemon/Lagoon hálózsák
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet -2 °C, max. testmagasság 185 cm, hossza összecsomagolva 34 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, sárga kivitel, tömege 1550 g
23 790 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif2025nad
4,7
HUSKY GIZMO -5°C 2020
Hálózsák - négyszögletes, három évszakos, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 9 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 40 cm, átmérője összecsomagolva 25 cm, fekete és narancssárga kivitel, tömege 1990 g
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HuskSpa024
4,4 18×
Brother PILOT 1
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 15 °C, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 18 cm, átmérője összecsomagolva 17 cm, kék kivitel, tömege 950 g
7 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14581
4,9 16×
Campgo Merlion Double -3 °C
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, kétszemélyes, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 5 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 50 cm, átmérője összecsomagolva 28 cm, fekete kivitel, tömege 2400 g
Szuper ár
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0035
4,7 10×
Campgo Kitsune 2 °C
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 10 °C, max. testmagasság 185 cm, hossza összecsomagolva 32 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, zöld kivitel, tömege 700 g
Szuper ár
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0036
5,0
Campgo Tarkus 5 °C
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 15 °C, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 39 cm, átmérője összecsomagolva 21 cm, kék kivitel, tömege 1280 g
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0008
5,0
Vango Atlas 250 Quad Black
Hálózsák - múmia, két idényre, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 6 °C, max. testmagasság 185 cm, hossza összecsomagolva 40 cm, átmérője összecsomagolva 23 cm, fekete kivitel, tömege 1423 g
17 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvng0417
4,7
Brother+ Mummy SPM7
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 10 °C, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 35 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, szürke kivitel, tömege 1500 g
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14870
4,7
Campgo Faunus Feather 0 °C
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, toll töltelék, komfort hőmérséklet 10 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 32 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, kék kivitel, tömege 800 g
Szuper ár
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0037
Campgo Ragana Pink -2 °C - Hálózsák
Típusok
3,2
Campgo Ragana Pink -2 °C
Hálózsák - múmia, három évszakos, gyerek, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 5 °C, max. testmagasság 155 cm, hossza összecsomagolva 34 cm, átmérője összecsomagolva 19 cm, lila kivitel, tömege 1000 g
Szuper ár
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtss0032
5,0
Regatta Hilo Boost OxfBlu / Ebony
Hálózsák - múmia, nyári, gyerek, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 15 °C, max. testmagasság 185 cm, hossza összecsomagolva 30 cm, átmérője összecsomagolva 20 cm, kék kivitel, tömege 1300 g
8 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt128
KingCamp Free space 250 red - Hálózsák
Típusok
KingCamp Free space 250 red
Hálózsák - ovális, három évszakos, uniszex, 100% polyester töltelék, komfort hőmérséklet 12 °C, max. testmagasság 200 cm, hossza összecsomagolva 42 cm, átmérője összecsomagolva 25 cm, piros kivitel, tömege 1700 g
17 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTking18
KingCamp Free space 250 blue - Hálózsák
Típusok
KingCamp Free space 250 blue
Hálózsák - ovális, három évszakos, uniszex, 100% polyester töltelék, komfort hőmérséklet 12 °C, max. testmagasság 200 cm, hossza összecsomagolva 38 cm, átmérője összecsomagolva 24 cm, kék kivitel, tömege 1700 g
17 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTking19
4,4
Loap Base Dinos zöld
Hálózsák - múmia, három évszakos, gyerek, grade G6D töltelék, komfort hőmérséklet 0 °C, max. testmagasság 150 cm, hossza összecsomagolva 36 cm, átmérője összecsomagolva 20 cm, zöld kivitel, tömege 1000 g
10 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTloa0236nad
KingCamp Protector 400 grey - Hálózsák
Típusok
5,0
KingCamp Protector 400 grey
Hálózsák - ovális, téli, uniszex, toll töltelék, komfort hőmérséklet 8 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 30 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, szürke kivitel, tömege 1000 g
44 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTking33
4,0
Loap Salmo kék
Hálózsák - négyszögletes, három évszakos, uniszex, grade G6D töltelék, komfort hőmérséklet 4 °C, max. testmagasság 195 cm, hossza összecsomagolva 40 cm, átmérője összecsomagolva 22 cm, piros és kék kivitel, tömege 1600 g
14 490 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTloa0224nad
5,0
Loap Fiemme Flowers rózsaszín
Hálózsák - négyszögletes, három évszakos, gyerek, grade G6D töltelék, komfort hőmérséklet 4 °C, max. testmagasság 150 cm, hossza összecsomagolva 36 cm, átmérője összecsomagolva 20 cm, kék és rózsaszín kivitel, tömege 1000 g
10 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTloa0242nad
5,0
Hannah Bike Pro 120 Midnight Navy/Lime Green Ii 190L
Hálózsák - múmia, nyári és téli, uniszex, üreges szál töltelék, komfort hőmérséklet 10 °C, max. testmagasság 190 cm, hossza összecsomagolva 30 cm, átmérője összecsomagolva 18 cm, kék kivitel, tömege 1100 g
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThann0914

Hálózsákok

turistafelszerelésHová menjünk kirándulni? (TIPPEK) A túrázás és a kirándulások egyre népszerűbbek, különösen a nyári hónapokban, és országunk valóban sok nagyszerű helyet kínál ebben a tekintetben. Gyere, és nézd meg érdekes tippjeinket hazánk egyes régióinak látnivalóival kapcsolatban, és hagyd, hogy inspiráljanak.
Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.

Hálózsákok

A hálózsákok meleget és kényelmet nyújtanak kempingezésnél, éjszaka a víkendházban vagy a szabadban. Különböző körülményekhez eltérő típusú hálózsákokat ajánlunk de a felnőtt hálózsákok mellett léteznek gyermek hálózsákok is. Válassz minőségi Hannah, Mivardy vagy Filmer hálózsákjaink közül.

Milyen hálózsákot válassz?

Választhatsz tollal vagy szintetikus szállal töltött hálózsákot. Nagyon hideg és száraz téli időhöz a tollal töltött hálózsákok a legmegfelelőbbek, mivel jobban szigetelnek. A szintetikus töltető hálózsákok viszont nedves környezetben és allergiások számára ajánlottak. Nagy különbség van a hálózsákok közt aszerint is, hogy milyen hőmérsékleti körülmények közt szeretnénk használni. A téli hálózsákok melegebbek illetve jobban megtartják a testhőt, míg a nyári hálózsákokat enyhe időhöz (kb. 10 °C-tól felfelé) tervezték. A háromszezonos hálózsákokat hidegebb időben és melegebb nyári estéken is használhatjuk.

Hálózsákok gyerekeknek

A gyerek hálózsákok tökéletes kényelmet biztosítanak  gyerekek vagy kisebb felnőttek számára. A gyerekek hálózsákja rövidebb, ennélfogva kissé könnyebbek. A gyerekek számára készített hálózsákok ideálisak iskolai kirándulásokhoz, táborozáshoz és egyéb utazásokhoz. A minőségi gyermek hálózsákok szabása követi a gyermekek anatómiáját és esetenként szigetelő gallérral rendelkeznek.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hálózsákok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hálózsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hálózsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hálózsákok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ