Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Mosó-szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(1)
(31)
(15)
Energiaosztály
A
(25)
B
(7)
C
(6)
D
(7)
E
(2)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(46)
Keskeny (max. 50 cm)
(1)

A mosó-szárítógép két háztartási készülék stílusos kombinációját jelenti egyetlen berendezésben. Beszerzésével, használatával pénzt és helyet takaríthatsz meg. Kimossa és megszárítja a ruhákat - az opcionálisan elérhető gőzprogramokkal pedig a mosott ruha még puhább és illatosabb lesz. Olvass tovább, hogy megtudd, hogy mire figyelj mosó-szárítógép választásakor.

Tovább

A kombinált mosó-szárítógép előnyei és hátrányai

A mosó-szárítógéppel nem csak helyet, de időt is megtakaríthatsz, hiszen nem kell a mosott ruha szárítóra történő akasztásával törődnöd, sőt: egyes programok használatával a vasalásnak is búcsút inthetsz. A szárítós mosógépben tisztított ruhanemű illatos és finom tapintású lesz. Az ilyen készülékek hátránya viszont nagyobb energiafogyasztás lehet a hagyományos mosási művelet és az akasztva történő szárításhoz képest.

Mosó- és szárítógép egybe - vagy külön?

Mik egy kombinált mosó-szárítógép előnyei, ill. hátrányai két, különálló készülékhez képest? Íme néhány fontos pont, ami alapján eldöntheted, számodra melyik kivitel a megfelelőbb.

Előnyök

  • Helytakarékosabb, mint két különálló készülék.
  • Nem kell áttenni a mosott ruhát a mosógépből a szárítóba.
  • Alacsonyabb beruházási költség.

Hátrányok

  • Általában gyengébb szárítási képesség.
  • Kisebb modellválaszték.
  • Kevesebb ruha szárítására képes, mint egy különálló szárítógép.

Mégis inkább külön-külön készüléket vennél? Fedezd fel mosógép és szárítógép kínálatunkat.

Mit kell figyelembe venni a mosó-szárítógép kiválasztásakor?

Nézzük, milyen paraméterekre érdemes figyelni, amikor mosó-szárítógépet választasz. Ha ezek alapján döntesz, gyorsan megtalálod a számodra ideális készüléket.

i

Van kedvenc háztartási gép márkád? Tedd még könnyebbé a választást és keress mosó-szárítógépet márka szerint.

Mosó és szárítógép – elöltöltős kivitel

Az elöltöltős mosó-szárítógép modellek manapság már nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint az egyszerű, felültöltős mosógépek. Nem foglalnak akkora helyet, ugyanakkor a felső részük pakolófelületként is funkcionál.

Beépíthető mosó-szárítógépet kizárólag elöltöltős változatban gyártanak.

A mélység kérdése, avagy standard méretű vagy keskeny mosó-szárítógép

Ha elegendő hely van a lakásban és akár 48 cm-nél nagyobb mélységű készülék is elfér, a standard méretű mosó-szárítógép számodra megfelelő lesz. A keskeny, slim változat a maga max. 48 cm-es mélységével viszont kiváló megoldás a kisebb fürdőszobás lakásokba.

Mennyi energiát fogyaszt egy átlagos mosó-szárítógép?

A legtöbb mosó-szárítógép A vagy B energiaosztályú, de léteznek magasabb, akár G osztályú modellek is.

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A 5,44 206,72
B 6,48 246,24

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk.

Egyéb fontos paraméterek a mosó-szárítógép kiválasztásához

Vessünk egy pillantást a többi paraméterre is, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni mosó-szárítógép kiválasztásakor.

  1. Vízfogyasztás: a leggazdaságosabb mosó-szárítógép modellek a mosáshoz min. 50 liter vizet használnak, a szárításhoz pedig kb. 25 litert.
  2. Maximális centrifugálási sebesség: fordulat/perc-ben jelölik. Minél nagyobb a sebesség, annál jobban összenyomódik a ruhanemű és annál gazdaságosabb a szárítási ciklus.
  3. Zajszint: eltérő érték lehet mosás, ill. centrifugálás közben. Néhány általános zajszint összehasonlításként: 30 dB (suttogás), 50 dB (csendesebb iroda), 60 dB (hétköznapi beszélgetés), 70 dB (televíziózás), 80 dB (porszívózás a közvetlen közelben).
  4. A készülék magassága: meghatározza, hogy a mosó-szárítógép elfér-e pl. egy faliszekrény alatt.

A mosó-szárítógép funkciói

Egyes mosó-szárítógép modellek néhány olyan plusz funkcióval is büszkélkedhetnek, amelyek még tovább egyszerűsítik a mosást és a szárítást.

  • A késleltetett indítás olyan funkció, amely lehetővé teszi a mosó-szárítógép programok kezdési idejének beállítását.
  • Az AquaStop automatikusan kikapcsolja a vízellátást a készülék károsodása vagy meghibásodása esetén.
  • A szárítóprogramokat általában a ruha anyagának megfelelően osztják pamut, szintetikus és gyapjú programokra.
  • A gőzprogramok frissé és üdévé varázsolják a mosott ruhát, sőt, a gyűrődéseket is kisimíthatják.
  • Az inverter motor megbízhatóbb, tartósabb és csendesebb a hagyományos motorhoz képest.
  • A Fuzzy Logic a betöltött ruhanemű mennyisége alapján állítja be a víz mennyiségét. Ez a funkció súlyérzékelésként is ismert.

Okos szárítós mosógép - plusz képességek a mosás és a szárítás szolgálatában

Az okos szárítós mosógép modellek lehetővé teszik például ruhanemű hozzáadását menet közben, vagy a programok kiválasztását és a készülék beállítását mobilalkalmazás segítségével. Sőt, az energiafogyasztás is figyelemmel kísérhető. Az okos mosó-szárítógépek minden okos készülék rajongót lenyűgöznek.

i

A tartozékok között mindent megtalálhatsz, amire a mosó-szárítógép helyes működéséhez szükség van.

Gőz mosó és szárítógépek - nem csak allergiásoknak

A gőz mosó és szárítógépek beszerzési ára kicsit magasabb, de az energiafogyasztásuk alacsonyabb, képesek kezelni a legfinomabb szöveteket is és az allergénekkel is elbánnak. A beruházás tehát garantáltan megtérül - különösen az allergiában szenvedők számára.

Sokallod egy új mosó-szárítógép árát? Nézz körül használt, felújított és újszerű készülékeink között az outlet kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CBD 485D1E-S Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 397,2 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aquaoverflow, 82 cm × 60 cm × 52,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
149 390 Ft

2.
CANDY COW 4754TWM6/1-S Szállításra kész > 5 db
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
159 790 Ft

3.
CANDY CSWS 4852DWE/1-S Szállításra kész > 5 db
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
137 990 Ft

Még több
47 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9
CANDY ROW4854DWMST/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
185 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS038
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
242 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHPS002
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 54×
HAIER HWD80-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, SteamCare, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
236 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS04
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HAIER HWD120-B14979-S - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 54×
HAIER HWD120-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 12 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 435 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 100 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, 85 cm × 59,5 cm × 60 cm (ma×szé×mé),
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS02
BOSCH WNG254U0BY Serie 6 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH WNG254U0BY Serie 6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 364 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 79 l vízfogyasztás ciklusonként, gyerekzár, Aqua stop, 84,8 cm × 59,8 cm × 59 cm (ma×szé×mé),
446 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOPS007
4,4 19×
CANDY CSWS 4852DWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
137 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS028
4,5
HOOVER H5DPB585AMBC/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
193 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HOOVPS034
3,8
GORENJE WDSI96A
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 89 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és ruhadarab hozzáadása, 84,5 cm × 59,5 cm × 61 cm (ma×szé×mé),
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPS001
4,8
HOOVER H3DP4854TAM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
158 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPS037
4,3 28×
CANDY CSOW 4855TWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
159 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS029
HAIER HWD80B14959S8U1S - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 33×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
306 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS07
4,4
HAIER HWD90-B14959U1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 85 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
279 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HAIPRS08
CANDY COW 4754TWM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
159 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS046
INDESIT BDE 76435 WSV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Push&Go, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
188 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPR059
CANDY ROW 4964DWMT/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 67 cm (ma×szé×mé),
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS041
CANDY RPW 41066BWMR8-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS043
CANDY ROW 4856DWMS7-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
188 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS045
GORENJE W3D2A854ADS
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 80 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Steam Refresh, 85 cm × 60 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPS002
CANDY RPW 4856BWR8-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
174 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPS044
2,9 10×
CANDY CSWS596TWMCRE-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
180 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS026
CANDY COW4854TWM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Antioverflow, 85 cm × 60 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
149 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPS047
4,3 28×
CANDY CSOW 4855TWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
143 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CANPS029
5,0
HOOVER HDP4106AMBC7/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPS035
4,5 33×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
275 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HAIPRS07

Mosó-szárítógépek

színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...
mosógépInverter motor Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Mosó-szárítógépek

A Mosó-szárítógépek kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosó-szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosó-szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosó-szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosó-szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ