Mosó-szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(1)
(29)
(11)
Energiaosztály
A
(23)
B
(6)
C
(4)
D
(7)
E
(1)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(40)
Keskeny (max. 50 cm)
(1)
Szűrés

A mosó-szárítógép két háztartási készülék stílusos kombinációját jelenti egyetlen berendezésben. Beszerzésével, használatával pénzt és helyet takaríthatsz meg. Kimossa és megszárítja a ruhákat - az opcionálisan elérhető gőzprogramokkal pedig a mosott ruha még puhább és illatosabb lesz. Olvass tovább, hogy megtudd, hogy mire figyelj mosó-szárítógép választásakor.

Tovább

A kombinált mosó-szárítógép előnyei és hátrányai

A mosó-szárítógéppel nem csak helyet, de időt is megtakaríthatsz, hiszen nem kell a mosott ruha szárítóra történő akasztásával törődnöd, sőt: egyes programok használatával a vasalásnak is búcsút inthetsz. A szárítós mosógépben tisztított ruhanemű illatos és finom tapintású lesz. Az ilyen készülékek hátránya viszont nagyobb energiafogyasztás lehet a hagyományos mosási művelet és az akasztva történő szárításhoz képest.

Mosó- és szárítógép egybe - vagy külön?

Mik egy kombinált mosó-szárítógép előnyei, ill. hátrányai két, különálló készülékhez képest? Íme néhány fontos pont, ami alapján eldöntheted, számodra melyik kivitel a megfelelőbb.

Előnyök

 • Helytakarékosabb, mint két különálló készülék.
 • Nem kell áttenni a mosott ruhát a mosógépből a szárítóba.
 • Alacsonyabb beruházási költség.

Hátrányok

 • Általában gyengébb szárítási képesség.
 • Kisebb modellválaszték.
 • Kevesebb ruha szárítására képes, mint egy különálló szárítógép.

Mégis inkább külön-külön készüléket vennél? Fedezd fel mosógép és szárítógép kínálatunkat.

Mit kell figyelembe venni a mosó-szárítógép kiválasztásakor?

Nézzük, milyen paraméterekre érdemes figyelni, amikor mosó-szárítógépet választasz. Ha ezek alapján döntesz, gyorsan megtalálod a számodra ideális készüléket.

i

Van kedvenc háztartási gép márkád? Tedd még könnyebbé a választást és keress mosó-szárítógépet márka szerint.

Mosó és szárítógép – elöltöltős kivitel

Az elöltöltős mosó-szárítógép modellek manapság már nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint az egyszerű, felültöltős mosógépek. Nem foglalnak akkora helyet, ugyanakkor a felső részük pakolófelületként is funkcionál.

Beépíthető mosó-szárítógépet kizárólag elöltöltős változatban gyártanak.

A mélység kérdése, avagy standard méretű vagy keskeny mosó-szárítógép

Ha elegendő hely van a lakásban és akár 48 cm-nél nagyobb mélységű készülék is elfér, a standard méretű mosó-szárítógép számodra megfelelő lesz. A keskeny, slim változat a maga max. 48 cm-es mélységével viszont kiváló megoldás a kisebb fürdőszobás lakásokba.

Mennyi energiát fogyaszt egy átlagos mosó-szárítógép?

A legtöbb mosó-szárítógép A vagy B energiaosztályú, de léteznek magasabb, akár G osztályú modellek is.

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft)
A 5,44 206,72
B 6,48 246,24

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk.

Egyéb fontos paraméterek a mosó-szárítógép kiválasztásához

Vessünk egy pillantást a többi paraméterre is, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni mosó-szárítógép kiválasztásakor.

 1. Vízfogyasztás: a leggazdaságosabb mosó-szárítógép modellek a mosáshoz min. 50 liter vizet használnak, a szárításhoz pedig kb. 25 litert.
 2. Maximális centrifugálási sebesség: fordulat/perc-ben jelölik. Minél nagyobb a sebesség, annál jobban összenyomódik a ruhanemű és annál gazdaságosabb a szárítási ciklus.
 3. Zajszint: eltérő érték lehet mosás, ill. centrifugálás közben. Néhány általános zajszint összehasonlításként: 30 dB (suttogás), 50 dB (csendesebb iroda), 60 dB (hétköznapi beszélgetés), 70 dB (televíziózás), 80 dB (porszívózás a közvetlen közelben).
 4. A készülék magassága: meghatározza, hogy a mosó-szárítógép elfér-e pl. egy faliszekrény alatt.

A mosó-szárítógép funkciói

Egyes mosó-szárítógép modellek néhány olyan plusz funkcióval is büszkélkedhetnek, amelyek még tovább egyszerűsítik a mosást és a szárítást.

 • A késleltetett indítás olyan funkció, amely lehetővé teszi a mosó-szárítógép programok kezdési idejének beállítását.
 • Az AquaStop automatikusan kikapcsolja a vízellátást a készülék károsodása vagy meghibásodása esetén.
 • A szárítóprogramokat általában a ruha anyagának megfelelően osztják pamut, szintetikus és gyapjú programokra.
 • A gőzprogramok frissé és üdévé varázsolják a mosott ruhát, sőt, a gyűrődéseket is kisimíthatják.
 • Az inverter motor megbízhatóbb, tartósabb és csendesebb a hagyományos motorhoz képest.
 • A Fuzzy Logic a betöltött ruhanemű mennyisége alapján állítja be a víz mennyiségét. Ez a funkció súlyérzékelésként is ismert.

Okos szárítós mosógép - plusz képességek a mosás és a szárítás szolgálatában

Az okos szárítós mosógép modellek lehetővé teszik például ruhanemű hozzáadását menet közben, vagy a programok kiválasztását és a készülék beállítását mobilalkalmazás segítségével. Sőt, az energiafogyasztás is figyelemmel kísérhető. Az okos mosó-szárítógépek minden okos készülék rajongót lenyűgöznek.

i

A tartozékok között mindent megtalálhatsz, amire a mosó-szárítógép helyes működéséhez szükség van.

Gőz mosó és szárítógépek - nem csak allergiásoknak

A gőz mosó és szárítógépek beszerzési ára kicsit magasabb, de az energiafogyasztásuk alacsonyabb, képesek kezelni a legfinomabb szöveteket is és az allergénekkel is elbánnak. A beruházás tehát garantáltan megtérül - különösen az allergiában szenvedők számára.

Sokallod egy új mosó-szárítógép árát? Nézz körül használt, felújított és újszerű készülékeink között az outlet kategóriában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY COW4854TWM6/1-S Raktáron 3 db
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Antioverflow, 85 cm × 60 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
-10 %
149 990 Ft
134 890 Ft

2.
Beko HTE7616X0 Raktáron > 5 db
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 265 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 46 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor és kijelző, 84 cm × 60 cm × 50 cm (ma×szé×mé),
194 290 Ft

3.
GORENJE WDSI96A Raktáron
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 89 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és ruhadarab hozzáadása, 84,5 cm × 59,5 cm × 61 cm (ma×szé×mé),
-10 %
195 190 Ft
175 000 Ft

Még több
41 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,2
GORENJE WDSI96A
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 89 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és ruhadarab hozzáadása, 84,5 cm × 59,5 cm × 61 cm (ma×szé×mé),
Leárazás -10 %
175 000 Ft 195 190 Ft
Raktáron
Termékkód: GORPS001
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 86×
HAIER HWD80-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, SteamCare, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
Szuper ár
236 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HAIPRS04
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
HAIER HWD90-B14959U1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 85 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
Szuper ár
279 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HAIPRS08
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH WNA13400BY Serie 4 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
BOSCH WNA13400BY Serie 4
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 313 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 70 l vízfogyasztás ciklusonként, gyerekzár, Aquaoverflow, 84,8 cm × 59,8 cm × 59 cm (ma×szé×mé),
370 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOPS006
4,5
CANDY COW4854TWM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Antioverflow, 85 cm × 60 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
Leárazás -10 %
134 890 Ft 149 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: CANPS047
4,7 11×
WHIRLPOOL FFWDB 864369 SV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 307 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és mosási program végét jelző hangjelzés, SteamCare és FreshCare+, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
209 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHPR117
3,8 21×
Beko HTE7616X0
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 265 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 46 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor és kijelző, 84 cm × 60 cm × 50 cm (ma×szé×mé),
194 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEPRS07
5,0
CANDY RPW 4856BWR8-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
173 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS044
4,9 10×
CANDY ROW4854DWMST/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
185 090 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: CANPS038
4,6 29×
Hoover HD 495AMBB/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
186 130 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HOOVPS026
4,4 19×
CANDY CSWS 4852DWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
141 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS028
4,3 28×
CANDY CSOW 4855TWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
145 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS029
5,0
WHIRLPOOL BI WDWG 751482 EU N
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 648 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 69 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, 6, érzék és FreshCare+, 82 cm × 59,5 cm × 53,8 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
229 900 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHPS002
4,5 42×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
291 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HAIPRS07
3,0
CANDY CBD 485D1E-S
Beépíthető mosó- és szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 397,2 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aquaoverflow, 82 cm × 60 cm × 52,5 cm (ma×szé×mé),, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
189 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS033
4,7
CANDY COW 4754TWM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
165 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS046
5,0
CANDY ROW 4854DWMT/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
166 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS039
INDESIT BDE 96436 EWSV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Push&Go, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
196 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: INDPR057
Electrolux EW9WN249W - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
Electrolux EW9WN249W
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 275 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 50 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 87 cm × 59,7 cm × 66 cm (ma×szé×mé),
401 190 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: ELXPR090
4,9
HOOVER H3DP4854TAM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
163 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HOOVPS037
CANDY RPW 41066BWMR8-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
194 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS043
BOSCH WNC254A0BY - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WNC254A0BY
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10,5 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 305 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és ruhadarab hozzáadása, Aqua stop, i-DOS és Iron Assist, 84,8 cm × 59,8 cm × 62,2 cm (ma×szé×mé),
498 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: BOPS014
INDESIT BDE 76435 WSV EE
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 7 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 65 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Push&Go, 85 cm × 59,5 cm × 54 cm (ma×szé×mé),
196 770 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: INDPR059
2,9 10×
CANDY CSWS596TWMCRE-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
179 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANPS026

Mosó-szárítógépek

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
mosásA gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...
Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá...
További cikkek

Mosó-szárítógépek

A Mosó-szárítógépek kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosó-szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosó-szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosó-szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosó-szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ