Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Fúrógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Derékszögű
(2)
Mini
(1)
Állványos
(4)
Ütvefúró funkció
Ütvefúrás
(79)
Ütvefúró funkció nélkül
(59)
Teljesítmény
9 W
3200 W
-
Max. fordulatszám
650 ford/perc
40000 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
1,5 Nm
140 Nm
-
Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás
(85)
Fordulatszabályozás
(110)
Ergonómikus markolat
(71)
Bal/jobb forgásirány
(104)
Akkumulátor-állapot mérő
(46)
LED világítás
(108)
Tömeg
0,11 kg
11,9 kg
-

Az elektromos fúrógépek alkalmasak műhelyben történő használatra. A fúrógép kiválasztásakor fontos tudni, hogy milyen anyagot fogunk a berendezéssel fúrni, és milyen mértékű pontosságra van szükségünk a fúrás során.

Tovább

A fúrógépek fajtái

Ütvefúrók - ideális fúró betonba, falba

Az ütvefúrók elsősorban kemény anyagok, például beton, tégla vagy puha szerekezetű kőzetek fúrására használatosak. Puhább anyagok (fémlemez, műanyag és fa) fúrásához az ütvefúrás nem alkalmas, ilyenkor az ütőmechanizmus kikapcsolható. Ezek a fúrógépek rendszerint ellentétes irányú forgással és fordulatszám-szabályozással is rendelkeznek, így elektromos csavarhúzóként is használhatók.

fúrógép

Elektromos kalapács - fúrók az extra kemény munkához

A fúrókalapácsok nagyon kemény munkára való szerszámok. Három változatban állnak rendelkezésre. A kalapácsfúrókat nagyon kemény anyagok, például beton vagy panelek fúrására használják. A bontókalapácsokat bontási munkákhoz használják, például felújítások során, a kombinált kalapácsok pedig egyszerre képesek precíziós fúrásra és bontásra.

Akkus fúrógépek

Az akkumulátoros fúrógép fúrásra és csavarozásra is használható. Innen ered a fúró-csavarozó megnevezés, ami szinte már az akkumulátors fúrógép szinonimájává vált. Legfontosabb előnye az akkumulátoros működés, ami teljesen mobil használatot tesz lehetővé, így alkalmas olyan helyeken történő munkára is, ahol nincs áramellátás. Hátránya, hogy általában alacsonyabb teljesítménnyel rendelkezik, mint az elektromos fúró modellek, emellett az akkumulátort tölteni kell. A hasonlóan felszerelt elektromos fúrógépekkel szemben általában drágább a beszerzése.

fúrógép

Asztali és állványos fúrógépek

Az asztali és állványos fúrógépek sík elemek fúrására alkalmasak. Nagyon pontos furatok készíthetők vele, mivel a fúrót nem a kezünkben tartjuk, hanem szilárdan egy állványhoz van rögzítve. A furatmélység szabályozható. Az állványos vagy asztali fúrógép alkalmas például bútorok gyártására, vagy más olyan esetekben, amikor nagyon precíz furatokra van szükségünk. Ajánlatos oszlopos fúró használata fém körkivágó használata mellett is, amikor kézből nehezen kivitelezhető a koronafúró helyben tartása.

fúrógép

Mini fúrógépek

Használd ki a minifúrókat a legapróbb munkálatokhoz. Használhatók mini lyukak fúrására a műhelyben vagy akár makettezéshez is. A minifúrók általában különböző tartozékokkal kaphatók, így akár köszörülni is lehet velük.

fúrógép

A fúrógép áramellátása

Az állványos fúrógép és az ütvefúrógépek többsége szabványos dugaszolóaljzathoz csatlakoztatva működik. Az ütvefúrók akkumulátoros kivitelben is elérhetőek. Ezek valójában továbbfejlesztett fúró csavarozók, amikor az akkus fúrógép kap egy ütőművet, így alkalmassá válik falfúráshoz is, de megmarad a csavarbehajtó képessége is. Az akkus fúrógép nem rendelkezik tápkábellel, és végtelenül mobilis.

Hogyan válasszak elektromos fúró készüléket?

Minden elektromos fúrógép kissé eltérő nyomatékkal, teljesítménnyel, méretekkel vagy jellemzőkkel rendelkezik. Ezeket az alábbiakban sorrendbe állítjuk.

Tápegység elektromos fúrókhoz

Az elektromos fúrógépeket kábellel vagy akkumulátorral lehet működtetni. A jó öreg megoldás a kézi meghajtású opció.

 • Az elektromos konnektoros fúrógép klasszikus kábellel működik. Ezek általában nagyobb teljesítményűek, mint a vezeték nélküliek.
 • Az akkus fúrógépek akkumulátorral működnek, amelyet időről időre fel kell tölteni. Nincs szükség konnektorra, hogy dolgozni tudj velük, ráadásul fúrás közben nem kell küzdened az útban lévő vezetékkel.
 • A múltból már ismerjük a kézi fúrókat. Azonban még ma is használják őket kisebb munkákhoz. A fúrószárat a fogantyú elforgatásával saját erődből forgathatod.

A legnépszerűbbek közé tartozik a 18 V-os akkus fúrógép, amely képes a precíz fúrásra, miközben elegendő teljesítménye van a keményebb anyagok átfúrásához is.

A fúrógép maximális forgatónyomatéka

Azt az erőt jelenti, amellyel a fúrógép képes lyukat fúrni, vagy csavart meghúzni. Némelyik fúrógép szabályozható forgatónyomatékkal rendelkezik, ennek köszönhetően meghatározhatjuk, milyen erősen húzza meg a csavart.

Ajánlott forgatónyomaték a használat módja szerint:

 • 5 -20 Nm – csavarozás puhább anyagokba, pl. fa, bútorlapok
 • 20 -50 Nm – furatok kb. 10 mm átmérőig
 • 50 Nm és több – nagy átmérőjű furatok kemény anyagokba, csavarok és anyák meghúzása kemény anyagokban

Fúrógép tokmányok

A régebbi és olcsóbb fúrógép modellek tokmányát tokmánykulccsal kell meghúzni. A tokmánykulcsot azonban könnyű elhagyni és a fúrószárak cseréje időigényesebb, mint a gyorstokmánnyal ellátott fúrók esetében.

A gyorstokmányos fúrógép modelleknél a végdarab elforgatásával tudod kicserélni a fúrószárat vagy a biteket. Ha nagy átmérőjű fúrószárral szeretnél fúrni, ellenőrizd az adott fúrógép tokmányába rögzíthető fúrószár maximális méretét.

Profi fúrógépek esetében egyre gyakoribb az SDS befogás, amely lehet SDS Plus (12-14 mm átmérőig) és SDS Max (16 mm felett). Az SDS befogással nem tud megfordulni a fúrószár a tokmányban, elsődleges felhasználói területük a beton- és falazatfúrás. Emellett a fúrószárak cseréje is rendkívül egyszerű és gyors.

A fúrógépek ergonómiája

Az ütvefúrógépek általában kiegészítő fogantyúval is rendelkeznek a stabilabb fogás érdekében. A balkezesek számára fontos szempont, hogy a fogantyú a fúrógép másik oldalára is áthelyezhető legyen. Ha rendszeresen szeretnénk használni a fúrót, válasszunk alacsonyabb tömegű modellt.

Az asztali és állványos fúrógépeket nem kézben tartjuk. A fúrni kívánt tárgy szilárdan rögzítve van a fúrógép asztalán. A furat mélységét forgókarral szabályozhatjuk. Ennek köszönhetően az ilyen berendezésekkel történő munka nagyon biztonságos.

A fúrógépek maximális fordulatszáma

Ez a paraméter határozza meg a fúrószár maximális forgási sebességét. A nagy sebesség segíthet a furat gyorsabb kifúrásában, ugyanakkor nagy sebességnél a fúrógép alacsony nyomaték mellett beakadhat.

Fémek fúrásánál ajánlatos a fúró fordulatszámát alacsonyra állítani és gondoskodni a fémfúrószár és a fúrt anyag hűtéséről. A nagy súrlódás miatt kialakuló hő képes megolvasztani a fúrószár hegyét.

A fúrógépek teljesítményfelvétele

A teljesítményfelvétel olyan teljesítményparaméter, amely hatással van a maximális fordulatszámra és forgatónyomatékra. Ezek az értékek azonban jobban függenek magától a motor átvitelétől, így a teljesítményfelvétel nem meghatározó adat a fúrógép kiválasztása során.

Kínálatunkban a fúrógépek teljesítménye nagyjából 1200 W-ig terjed, azonban a profi fúrók között vannak nagyobb és erősebb fúrógépek is, amelyek a megfelelő fúrófejekkel falbontásra, vasbeton fúrására vagy magfúrásra használatosak. Ebbe a kategóriába tartoznak a vízhűtéssel rendelkező speciális fúrógépek is.

A fúrógépek hasznos funkciói és felszerelései

 • Kapcsoló - ütvefúrók esetében a segítéségével választhatunk a gyors fordulatszám (fúráshoz) és az erős forgatónyomaték (csavarozáshoz) között.
 • Tartozékcsomag, készletek - néhány fúrógéphez hordozó koffer is tartozik, amely védi a fúrót a szállítás során. Fúrószár- és bitfej készletek is kaphatók.
 • LED világítás - lehetővé teszi a sötétben való munkát.
 • Gyorsbefogó tokmány - a szerszám gyors cseréjéhez. A fúrószárat mérsékelt sebesség mellett kézzel rögzítik.
 • A kiegészítő fogantyú megkönnyíti a fúrott anyagra gyakorolt nyomást.
 • A mélységütköző figyeli helyetted a fúrási mélységet, így nem fúrsz át a szomszédokhoz.
 • A nyomaték- és fordulatszám-szabályozás a fúrógép jobb optimalizálását szolgálja az egyes feladatokhoz.

Kiegészítők fúrógépekhez

Fúrószár

Attól függően, hogy milyen anyagba szeretnél fúrni és milyen a fúrógéped befogása, különböző fúrószárakra lehet szükséged. Ezeket egyedileg, illetve különböző gazdaságos készletekben is megtalálod kínálatunkban.

Fúrógép adapterek

A legtöbb fúrógépet különböző feltétekkel egész sor szerszámmá alakíthatod. Kaphatók átalakítók szegecseléshez, körkivágáshoz, vagy például fúrógépbe fogható kefe tisztításhoz. Ide tartoznak a koronafúrók is, amelyekkel akár 15 cm átmérőjű lyukak is fúrhatók.

Akkumulátorok és töltők - akkus fúró tartozékok

Az akkumulátoros modellekhez külön is vásárolhatsz akkumulátorokat és töltőket. A nagyobb gyártók akkumulátorai több szerszámukkal is kompatibilisek, így lehetőséged van külön, akku nélkül megvenni az eszközöket, és hozzájuk megvásárolni a kívánt számú és típusú akkumulátort és töltőt.

i

AlzaTools fúrógép - elérhető ár és minőség egyben

Ha megbízható fúrógép eszközökre van szükséged, akkor látogass el az AlzaTools fúrógépek kategóriánkra

AlzaTools ütvefúró
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1800 ford/perc, max. forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg
60 060 Ft

2.
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1250 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 44 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,39 kg
35 320 Ft

3.
Makita HP488DWAE 18V, 2 x 1,5 Ah Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg
49 990 Ft

Még több
180 termék
Classic Kategória
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20V
Akkus fúró ütvecsavarozóval, 20 V, 2 - 13 mm-es acél tokmány, 2 sebességgel: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 csapolási frekvencia: 0 - 7500 bpm vagy 0 - 30000 bpm, max. 60 Nm nyomaték, Nyomatékbeállítás 21+1, kétirányú működés, LED világítás, szénmentes motortípus, tömege 1,2 kg, 8 fúrószár és 8 fúrószár + bittartó, övhurok és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE rendszerrel kompatibilis, 5 év garancia

Szuper ár
33 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATPT003
Arany középút
Bosch Mobil műhely PSB 1800 18V, 2x1,5Ah
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, maximális fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 38 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,3 kg

Leárazás -6 %
56 590 Ft 60 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCh0310
Premium Kategória
Bosch GSR 12V-15 FC Professional Set
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe és fába történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1300 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,6 kg

97 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOFAC9f1
BOSCH GSB 18V-50 2x2.0 Ah + L-Case
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1800 ford/perc, max. forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,5 kg

60 060 Ft
Átvehető: azonnal
Utolsó 39 db
Termékkód: BOC07022
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró - 20 V, 2 -13 mm-es tokmány reteszeléssel, 2 sebesség: 0 - 400 vagy 0 - 1400 fordulat/perc, max. forgatónyomaték: 35 Nm, forgatónyomaték-beállítások: 25+1, kétirányú működés, oldalsó mágnes a bitek számára, LED világítás, szénkefés motor, tömeg: 1,1 kg, a csomagban található tartozékok: 6 fúrószár és 6 bit + tartó, övpánt és szállítótáska, akku és töltő nélkül, BatteryONE rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia

12 710 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
15 890 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATPT001
EXTOL LADY 402401
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1500 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 18 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1 kg

24 440 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MADVR35
Makita HP488DWAE 18V, 2 x 1,5 Ah
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg

49 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DANG0007
Black&Decker BEH550
Fúró - ütvefúrás, 550 W, max. fordulatszám 2800 ford/perc, egysebességes, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 1,7 kg

13 410 Ft
Átvehető: azonnal
Utolsó 151 db
Termékkód: BODK143
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 sebességgel: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 csapolási frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. nyomaték 50 Nm, nyomatékbeállítás 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 fúrószár + bittartó, oldalsó fogantyú, övhurok és szállítótáska, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia

Szuper ár
21 190 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATPT002
BOSCH GSB 13 RE Professional
Fúró - ütvefúrás, 600 W, max. fordulatszám 2800 ford/perc, egysebességes, max. forgatónyomaték 1,8 Nm, tokmánykulcsos Press&Lock, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 1,8 kg

25 890 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC030j
Makita HP457DWE 18V 2x1,5Ah
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, szénkefés motor, max. forgatónyomatéka 42 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, bal/jobb forgásirány, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg

48 490 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIB131b
Black&Decker BDCDC18K
Akkus fúró - szénkefés motor, maximális fordulatszáma 650 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás és bal/jobb forgásirány, 1 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban

36 890 Ft
Átvehető: azonnal
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BODK152
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20V + 3,5A töltő + 2x 2Ah akkumulátor
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es acél tokmány, 2 sebességgel: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 csapolási frekvencia: 0 - 7500 bpm vagy 0 - 30000 bpm, max. 60 Nm nyomaték, nyomatékbeállítás 21+1, kétirányú működés, LED világítás, szénmentes motortípus, tömege 1,2 kg, 8 fúrószár és 8 fúrószár + bittartó, övhurok és szállítótáska + 2× 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 3,5 A töltő, BatteryONE rendszerrel kompatibilis

Szuper ár
61 790 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNATPT003b
AlzaTools CHD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es tokmány, 2 sebességgel: 0 - 440 vagy 0 - 1650 fordulat/perc, 2 csapolási frekvencia: 0 - 7040 bpm vagy 0 - 26400 bpm, max. nyomaték 50 Nm, nyomatékbeállítás 20+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,5 kg, 6 fúrószár és 6 fúrószár + bittartó, oldalsó fogantyú, övhurok és szállítótáska+ 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE rendszerrel kompatibilis

Szuper ár
33 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNATPT002
AlzaTools CD20V BatteryONE 20V + 2,4A töltő + 2Ah akkumulátor
Akkus fúró - 20 V, 2-13 mm-es tokmány, 2 sebességgel: 0 - 400 rpm vagy 0 - 1400 rpm, max. 35 Nm nyomaték, Nyomatékbeállítás 25+1, kétirányú működés, oldalsó mágnesek a bitekhez, LED világítás, karbon típusú motor, tömege 1,1 kg, 6 fúrószár és 6 fúrószár + bittartó, övhurok és szállítótáska + 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 2,4 A töltő, BatteryONE rendszerrel kompatibilis

Szuper ár
29 890 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNATPT001
AlzaTools PRO CBHD20V Brushless BatteryONE 20V + 3,5A töltő + 2Ah akkumulátor
Akkus fúró ütvecsavarozóval - 20 V, 2 - 13 mm-es acél tokmány, 2 sebességgel: 0 - 500 vagy 0 - 2000 fordulat/perc, 2 ütésszám frekvencia: 0 - 7500 bpm vagy 0 - 30000 bpm, max. 60 Nm nyomaték, nyomatékbeállítás 21+1, kétirányú működés, LED világítás, szénkefe nélküli motortípus, súlya 1,2 kg, 8 fúrószár és 8 bit + bittartó, övakasztó és szállítótáska + 20 V-os akkumulátor, 2 Ah kapacitás és 3,5 A töltő, BatteryONE rendszerrel kompatibilis

Szuper ár
49 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNATPT003a
Einhell Akkus csavarozó TE-CD 18/2 Li Kit (2x1,5 Ah)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1250 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 44 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,39 kg

35 320 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó 10 db
Termékkód: BOF104f5
Einhell TE-CD 18 LI Expert Plus
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximális fordulatszáma 1350 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 48 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,3 kg

49 460 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó 3 db
Termékkód: BOF104f
Bosch GSB 12V-30 2x2Ah + 14 db fúrószár + 25 db bit - táskában
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1600 ford/perc, maximum forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,82 kg

61 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC823a11
Dremel 8220 5/65
Egyenes csiszoló - 35000 ford/perc, akkumulátoros, mini fúró funkció, akkumulátor-állapot mérő, LED világítás

79 290 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCD007
Stanley FatMax FMEH850K
Fúró - ütvefúrás, 850 W, max. fordulatszám 3200 ford/perc, kétsebességes, SDS-plus befogás, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 2,4 kg

45 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BODK176
Bosch GSB 12V-30 2x2Ah
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefe nélküli motor, max. fordulatszáma 1600 ford/perc, max. forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,82 kg

Leárazás -4 %
59 790 Ft 62 390 Ft
Átvehető: csütörtök 8.12. 18:30-tól
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BOC823a10
Bosch GSB 120-LI 2x2Ah + 23 db-os bit és fúrószár készlet
Akkus fúró - ütvefúrás, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 30 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg

53 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOC823a16
Hyundai Akkus fúrógép 20 V - 100 db tartozékkal, alumínium kofferben
Fúró - max. fordulatszám 1650 ford/perc, kétsebességes, max. forgatónyomaték 20 Nm, gyorsbefogó tokmány, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 1,67 kg

44 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR321701

Fúrógépek

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a...
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó...
Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR...
akku eszközökNői szerszámok - Barkácsolás szoknyában gyorsan és egyszerűen A barkácsolást kedvelő hölgyek számára létezik olyan női szerszámkészlet, amellyel mindenféle apróbb és...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik....
További cikkek

Fúrógépek

A Fúrógépek kategóriában összesen 180 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fúrógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fúrógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fúrógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fúrógépek vélemények
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ