ApF HU 30 dnů na vrácení

Konyhai kisgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A modern konyhai kisgépek nem csak praktikusak, hanem egy valódi gasztronómiai forradalmat is jelentenek. Ahogy az életünk egyre gyorsabbá és rohanóbbá válik, a konyhai kisgépek segítségével nemcsak időt takaríthatunk meg, hanem olyan ételeket is elkészíthetünk, amelyekről korábban még csak nem is álmodtunk. A továbbiakban bemutatjuk a különböző konyhai kisgépek széles választékát, amelyek megkönnyítik az ételek elkészítését és hozzájárulnak a kényelmes és hatékony konyhai munkafolyamatokhoz.

Tovább

A konyhai kisgépek szerepe

A konyhai kisgépek olyan eszközök, amelyek segítik az ételek elkészítését és főzését. Ezek a konyhai kisgépek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a konyhai teendőket, és lehetővé teszik, hogy több időt töltsünk családunkkal és barátainkkal. Az alábbiakban megvizsgáljuk a leggyakrabban használt konyhai kisgép fajtákat.

A konyhai kisgépek sokszínűsége

A konyhai kisgépek világa rendkívül sokszínű. Az évek során számtalan eszköz és gép jelent meg, amelyek különböző funkciókkal és lehetőségekkel rendelkeznek. Ezek a kisgépek megkönnyítik a konyhai teendőket és lehetővé teszik, hogy kreatívan főzzünk. Nézzük meg néhányat a leggyakrabban használt konyhai kisgépek közül.

A konyhai kisgépek előnyei

A konyhai kisgépek számos előnnyel járnak, amelyeket nem szabad alábecsülni. Ezek az eszközök hozzájárulnak a konyhai munkafolyamatok hatékonyságához és kényelméhez. Nézzünk meg együtt a konyhai kisgépek előnyeit:

  • Időmegtakarítás: A konyhai kisgépek gyorsan és hatékonyan végzik el a feladatokat, így időt takarítanak meg számunkra. Például egy konyhai kisgép könnyedén dagasztja a tésztát, míg mi közben más feladatokkal foglalkozhatunk.
  • Egyszerű használat: A legtöbb konyhai kisgép könnyen kezelhető, így akár kezdők is könnyen használhatják őket. Az egyszerű vezérlőgombok vagy érintőképernyők segítségével könnyedén beállíthatjuk az eszközöket a kívánt módon.
  • Egyenletes eredmények: Ezek a konyhai kisgépek pontosan és egyenletesen dolgoznak, így biztosítva az ételek és italok minőségét. Például egy kávédaráló egyenletes őrlést biztosít, ami a kávé ízének javulását eredményezi.
  • Sokoldalúság: A konyhai kisgépek rendkívül sokoldalúak lehetnek. Például egy turmixgép alkalmas smoothie-k, levesek, és akár fagylaltok elkészítésére is, így egyetlen eszköz többféle feladatot lát el.
  • Kreativitás támogatása: Számos konyhai kisgép lehetővé teszi számunkra, hogy kreatívan kísérletezzünk az ételekkel és italokkal. Könnyedén készíthetünk egyedi recepteket és variációkat, amelyekkel meglephetjük családunkat és vendégeinket.
  • Energiatakarékosság: Sok konyhai kisgép kifejezetten energiatakarékos, és a modern modellek rendelkeznek energiahatékony funkciókkal, így nemcsak kényelmesek, hanem környezetbarátok is.
  • Higiénia: A konyhai kisgépek könnyen tisztíthatók, és bizonyos esetekben akár mosogatógépben is moshatók, így gond nélkül tarthatjuk őket tisztán és higiénikusan.

Az ételek aranybarnává válásának titka

A fritőzők és olajsütők olyan konyhai kisgépek, amelyek megváltoztatják az ételkészítés módját. Ezek a kompakt készülékek lehetővé teszik, hogy ropogósan sült ételeket készítsünk, miközben minimalizálják a zsiradékot (airfryer). Egy jó minőségű fritőz segítségével a házi fánk és sült csirke is olyan ízletes lesz, mint a kedvenc éttermeinkben.

A konyha, amely bárhová elkísér

A hordozható főzőlapok új értelmet adnak a szabadságnak. Ezek a konyhai kisgépek lehetővé teszik az ételek elkészítését bárhol, legyen az kempingezés a természetben vagy egy kerti piknik. A modern hordozható főzőlapok sokoldalúak és energiatakarékosak, így kulcsfontosságú szerepet tölthetnek be a finomságok elkészítésében.

i

Az ázsiai konyha oldalunk a különböző országok sokszínűségét tükrözi vissza, és izgalmas kulináris élményeket kínál. Az ázsiai konyhához tartozó konyhai kisgépek és felszerelések segítenek nekünk abban, hogy otthon is elkészítsük az autentikus ázsiai ételeket. Legyen szó wok-ról, rizsfőzőről vagy gőzölő edényről, ezek a konyhai kisgépek segítenek abban, hogy konyhánk egy darabkája az ázsiai kultúra része legyen.

A lassú főzés művészete

Az elektromos főzőedények lassú főzési technikájuk révén számos előnnyel rendelkeznek. Ezek a konyhai kisgép segítők lehetővé teszik, hogy húsok és zöldségek hosszú órák alatt tökéletesen elkészüljenek, így az ételek íze és zamatja teljesen kibontakozhat. A lassú főzők és multicookerek egyaránt megtalálhatók nálunk, és szinte bármilyen étel elkészítéséhez alkalmazhatók.


A kreatív főzés alapja

Az elektromos serpenyők a konyhánk elengedhetetlen eszközei. Használatukkal könnyedén sütögethetünk, párolhatunk, piríthatunk, és még sok más finomságot készíthetünk. Ezek a konyhai kisgépek rendkívül praktikusak és helytakarékosak, így ideálisak azoknak, akiknek kis konyhájuk van.

Az egyszerű rizsfőzés titka

A rizsfőzők olyan konyhai kisgépek, amelyek a rizs elkészítését a legegyszerűbb feladattá teszik. Csak öntsük bele a rizst és a vizet, kapcsoljuk be a készüléket, és pár perc múlva már illatozik is a friss, puha rizs. Ezek a készülékek gondoskodnak arról, hogy a rizs mindig tökéletesen elkészüljön.

i

A konyhai kisgépek mellé nem árt beszerezni pár segédeszközt. A különféle apróságok a konyhába sokszor a legfontosabbak. Ezek a kis konyhai eszközök és segédeszközök teszik lehetővé, hogy az étel elkészítése könnyed és hatékony legyen.

Remoska főzőedények: A Cseh Csoda

A remoska főzőedények kompakt konyhai kisgépek, amelyek Csehországból származnak, és igazi kulináris varázslatot végeznek. Ezek a készülékek hűvös külsejük mögött egyenletesen melegítik az ételeket, így a húsok és zöldségek mindig ízletesek és szaftosak lesznek. A remoska a hosszú főzési időt igénylő ételek tökéletes eszköze.


Az elektromos sütőedények sokoldalúsága

Az elektromos sütőedények olyan sokoldalú konyhai kisgépek, amelyek számos különböző étel elkészítését teszik lehetővé. Ezek a konyhai kisgép segédeszközök széles skáláját kínálják az elkészíthető ételeknek, legyen szó húsokról, zöldségekről, tésztaételekről vagy akár desszertekről. Az elektromos sütőedények rendkívül egyszerűen használhatók, így akár a kezdő szakácsok is könnyedén megtanulhatják őket kezelni.

Élvezetes grillezés egész évben

Az elektromos grillek révén a grillezés nemcsak nyáron, hanem egész évben elérhetővé válik. Ezek a konyhai kisgépek könnyen használhatók, és változatos hőmérsékleti beállításokkal rendelkeznek, így a grillpartik mindig nagyszerűen sikerülnek.

i

Az élelmiszer tárolás fontossága

Az élelmiszerek megfelelő tárolása alapvető szerepet játszik az otthoni konyhában. Ezért az élelmiszer tárolás oldalunkon a megfelelő tárolási eszközöket találod, amelyek segítségével megőrizheted az élelmiszerek frissességét, elkerülheted a romlást és hosszabb ideig élvezheted az ételek ízét

Kompakt konyhai kisgépek

A minisütők ideálisak kisebb adagok elkészítéséhez és melegítéshez. Ezek a kisgépek nemcsak helytakarékosak, hanem gyorsan felmelegednek, így gyorsan elkészülhetnek az ételek.


A friss kenyér varázsa

A kenyérsütők segítségével könnyedén készíthetünk friss, illatos kenyeret otthonunk kényelmében. Ezek a konyhai kisgépek különböző beállításokkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő kenyérreceptet.

Az egyszerűség receptje

A szendvics sütők egyszerű és gyors módját kínálják a finom szendvicsek elkészítésének. Ezek a kisgépek ideálisak reggelikhez vagy gyors ebédekhez.

i

A grillezés egy olyan tevékenység, amely a szabadban eltöltött időt és az ízletes ételeket ötvözi. A grillezés során olyan konyhai kisgépek és eszközök kerülnek előtérbe, mint a grillsütők, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző húsokat, zöldségeket és akár tenger gyümölcseit is készítsünk. A grillezés nemcsak az ízletes ételek miatt népszerű, hanem a közösségi élmény miatt is, amikor barátokkal és családdal együtt élvezhetjük a szabadtéri konyha örömeit.

A reggeli finomságok elengedhetetlen eleme

A kenyérpirítók segítségével gyorsan elkészíthetjük a tökéletes pirítóst vagy pirított zsemlét reggelire vagy tízóraira. Ezek a konyhai kisgépek különböző beállításokkal rendelkeznek, hogy az ízlésünknek megfelelő pirítást biztosítsák.


A gofrik különleges világa

A gofri szerelmeseinek a gofrisütők nélkülözhetetlenek a friss, ropogós gofrik elkészítéséhez. Ezek a konyhai kisgépek gyorsan felmelegednek és könnyen tisztíthatók.

i

Az egészséges táplálkozás egyre fontosabbá válik az életünkben. Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az étkezés is, és az egészséges táplálkozásban segítségünkre lehetnek különböző konyhai kisgépek és eszközök. Az egészséges táplálkozásra összpontosító konyhai kisgépek közé tartoznak például a turmixgépek, amelyek segítségével egészséges smoothie-ket és turmixokat készíthetünk, valamint a párolók, amelyek segítségével megőrizhetjük az ételek tápértékét. Az egészséges táplálkozás konyhai segédeszközei lehetnek az első lépések az egészségesebb életmód felé.

A palacsinták finomságához vezető út

A palacsintasütők lehetővé teszik a könnyű és egyenletesen sült palacsinták elkészítését. Ezek a konyhai kisgépek különböző méretű palacsinták készítésére alkalmasak.

i

Ha már beszéltünk a különböző konyhai kisgép segédeszközök széles választékáról, akkor nem feledkezhetünk meg a sütésről sem. Mivel a sütés egy olyan művészet, amely sok örömet hozhat az otthoni szakácsoknak. A sütés oldalunkon a sütőedényeket, sütőformákat, kelesztőtálakat és egyéb sütéshez szükséges eszközök széles választékát találod. Itt mindenki megtalálhatja a sütéshez szükséges eszközöket és inspirációt az ínycsiklandó sütemények és péksütemények elkészítéséhez.

Az otthoni kávézás élménye

A tejforrallók ideálisak forró italok és édességek elkészítéséhez. Ezek a készülékek gyorsan melegítik a tejet, így a kávé vagy a csokoládé mindig friss és meleg lesz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal EY245310 Easy Fry Max 5l Forest Szállításra kész > 5 db
Airfryer - űrtartalom 5l, teljesítmény 1500W, 10 előre beállított program (sültkrumpli, csirke, steak, hal, desszert, pizza, nuggets, zöldségek, garnélarák és bacon), étel akár 6 személyre, intuitív digitális képernyő, egyszerű tisztítás, akár 70% energia-megtakarítás, 46%-kal gyorsabb eredmény, tapadásmentes edény, 15 év javíthatósági garancia
37 790 Ft

2.
Philips HD9200/10 Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása és automatikus kikapcsolás, 5 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, tömege 4,5 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
29 990 Ft

3.
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill Szállításra kész > 5 db
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
58 800 Ft

Még több
3 170 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
Home AF-B250 Air Fry Compact
Airfryer - teljesítmény 1230 W, edény térfogata 1,8 l, sütési terület térfogata 1,5 l, az edény mosogatógépben mosható, 360° Hot Airflow technológia (a tökéletes forró levegő-keringetésért), időzítő, automatikus kikapcsolás, max. hőmérséklet 200 °C, kábel hossza 100 cm
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_AF_B250B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 109×
SENCOR SRM 0650SS
Rizsfőző - 350 W-os fogyasztás, 0,6 l-es űrtartalom, rozsdamentes acél, zöldségpároló
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRY648
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 20×
Tefal EY245310 Easy Fry Max 5l Forest
Airfryer - űrtartalom 5l, teljesítmény 1500W, 10 előre beállított program (sültkrumpli, csirke, steak, hal, desszert, pizza, nuggets, zöldségek, garnélarák és bacon), étel akár 6 személyre, intuitív digitális képernyő, egyszerű tisztítás, akár 70% energia-megtakarítás, 46%-kal gyorsabb eredmény, tapadásmentes edény, 15 év javíthatósági garancia
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf82
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 91×
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
Airfryer - forrólevegős, térfogat 11 l, kapacitás legfeljebb 1,7 kg élelmiszer, 8 automatikus program, kijelző, érintésvezérlés, időzítő, min hőmérséklet 45 ° C, max hőmérséklet 200 ° C, 2050 W, öntöttvas grillrács, sütőkosár, csirkenyárs, 2 klasszikus rács, csepegtetőtálca, 3 étel készíthető egyszerre, a levehető részek mosogatógépben moshatók, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
58 800 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR645
4,7
Rohnson R-2847
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, belső világítás, időzítő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 8 program, kivehető edény a csomag része, 1800 W teljesítmény, 8 l-es űrtartalom, fém edény, 1 fritőz kosár, 80 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, kábel hossza 104 cm, tömege 5,48 kg, mérete 32 × 33 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHfr83
4,6 15×
Tefal EY501815 Easy Fry & Grill Classic
Fritőz - forrólevegős sütő, Extra Crisp és 2 az 1-ben sütési technológia a zsír nélkül vagy minimális zsiradékkal készült, ropogós ételekért, 1550 W teljesítmény, 60 perces időzítő, XL belső térfogat: 4,2 l (akár 6 személy számára), állítható hőmérséklet 80-200 °C között, pontos szabályozással, mechanikus vezérlés, kivehető, tapadásmentes serpenyő, alumíniumöntvény grillrács, kiváló minőségű műanyagból, fekete színben, 15 év javíthatósági garancia
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR764
4,7 13×
Philips HD9200/10
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet megtartása és automatikus kikapcsolás, 5 program, 1400 W teljesítmény, 4,1 l-es edény, tömege 4,5 kg, mérete 29,5 × 26,4 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR465
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL - Fritőz
Típusok
4,8 172×
Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
Fritőz - forrólevegős, Extra Crisp sütési technológia és 2 az 1-ben grillezés a ropogós ételekhez zsír nélkül vagy minimális zsírral, kivehető Flexcook elválasztó két különböző étel egyidejű elkészítéséhez, teljesítményfelvétel: 1830 W, 8 automatikus program, akár 10 órás időzítő, XXL, 6,5 l-es űrtartalom (max. 8 fő számára), 40 és 220°C között állítható hőmérséklet precíz szabályozással, digitális kijelző, érintésvezérlés, kivehető edény tapadásmentes felülettel, grillrács öntött alumíniumból, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR768
4,8 22×
Tefal EY905B10 Dual Easy Fry and Grill 8,3l
Airfryer - 8,3 literes térfogat, 2700 W bemeneti teljesítmény, 8 előre beállított program (hasábburgonya, csirke, zöldség, hal, desszert, szárítás, kézi üzemmód és grill), akár 70%-kal energiatakarékosabb, 40%-kal gyorsabb eredmény, Extra Crisp az aranybarnára sült ételekhez, 2 edény (XXL 5,2l és 3,1l) egyidejű sütéshez és grillezéshez, könnyen tisztítható, 2 rácsot tartalmaz, 15 év garancia a javításra
78 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFhf43
5,0 21×
Tefal EY130815 Easy Fry Essential
Airfryer - forrólevegős, edény térfogata 3,5 l, méret akár 4 adaghoz, forrólevegős áramlási technológia, 4 főzési mód, kivehető edény tapadásmentes felülettel, kivehető rács, időzítő, min. hőmérséklet 80 °C, max. hőmérséklet 200 °C, mosogatógépben mosható, eltávolítható alkatrészek, fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR773
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black - Airfryer
Típusok
4,7 17×
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Black
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m4
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU - Airfryer
Típusok
4,7 17×
Xiaomi Smart Air Fryer 6,5 l White EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, mechanikus vezérlés, 40 - 240 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, fedél nyílással, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás, késleltetett indítás, automatikus programok és szárítás, 25 program, kivehető edény, csirkesütő rács és pléh a csomag része, 1800 W teljesítmény, 6,5 l-es edény, öntöttvas edény, 1 fritőz kosár, kábel hossza 50 cm, tömege 5,4 kg, mérete 31,7 × 28,7 × 38,9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300m3
4,7 58×
Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital
Airfryer - 1630 W teljesítményfelvétel, forrólevegős sütési technológia, 8 előre beállított program előmelegítés szükségessége nélkül, 60 perces időzítő, XL térfogat 4,2 l (6 főig), állítható hőmérséklet 200 °C-ig pontos szabályozással, digitális kijelző, minimális olaj használata az egészséges sütés érdekében, helytakarékos, 15 év javíthatósági garancia
38 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEY358
5,0
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 40 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tapadásmentes felület, kijelző, Wi-Fi, időzítő, hőmérséklet megtartása és hőmérséklet szabályozás, 11 program, kivehető edény és pléh a csomag része, 1600 W teljesítmény, 4 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 3,9 kg, mérete 33,5 × 25,1 × 30,4 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
38 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300m2
4,8 223×
Maxxo VM Profi vákuumos élelmiszercsomagoló gép
Vákuumozó gép - megnövelt teljesítménnyel, dupla szivattyú, megerősített dupla forrasztás, rozsdamentes acél kialakításban, a kompresszor megerősített teljesítménye 20 l/perc, maximális szívóteljesítmény: 900 mbar
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXXPR002
5,0
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, kijelző, mosogatógépben mosható részek, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, 2000 W teljesítmény, 6,2 l-es űrtartalom, 1 fritőz kosár, tömege 5,55 kg, mérete 30,7 × 31,5 × 40,3 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFR961
4,5 19×
Siguro IC-K311B Smart Cook Pro Vertical
Indukciós főzőlap - 3100 W bemeneti teljesítmény mellett, 2 db 12-26 cm átmérőjű zóna, 10 teljesítményszint, termosztát, 60 - 240 °C közötti hőmérséklet-beállítás, időzítő, LCD kijelző, érintésvezérlés, túlmelegedés elleni védelem, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, gyermek biztonsági zár, automatikus tányérfelismerés, automatikus problémafelismerés, csúszásgátló lábak, kábel hossza 1,5 m, méretek 31 × 62 × 4,3 cm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
51 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_IC_K311B
4,8 184×
Tefal Wok serpenyő 28 cm + Daily Cook G7309955 fedél
Wok - tapadásmentes és titánkeverék belső felület, rozsdamentes acél külső felület, anyaga: rozsdamentes acél, felső átmérő: 28 cm, alj külső átmérője: 17,1 cm, 8 cm magas, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható, sütésálló, hőindikátor, ellenálló felület és erős alj
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFWO123
Concept SV3055 4in1 700 W - Szendvicssütő
Típusok
4,2 35×
Concept SV3055 4in1 700 W
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, palacsintához/tükörtojáshoz, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 56 cm, fekete kivitel, mérete 9,3 × 22,9 × 23,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO832
4,2
Siguro MP-P400B Pro Chef
Multifunkciós főzőedény - elektromos, bemeneti teljesítmény 1500 W, 5 l belső térfogat, programok száma 10 (lassú párolás és főzés, rántás, lekvár előállítása, sütemények, az ételek melegítése, rizs főzése, gőzölés stb. ), kivehető zománcozott öntöttvas edény fedővel, digitális kijelző, levehető tápkábel hossza 0,8 m, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, akár 12 órán keresztül is fenntartja az étel hőmérsékletét, biztonsági zár, fényjelző, csúszásgátló lábak, szilikon párna és szilikon fogantyúborítás mellékelve, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_MP_P400B
Home TO-A150W Simply Toast - Kenyérpirító Típusok
4,6 91×
Home TO-A150W Simply Toast
Kenyérpirító - 2 pirítóshoz, a pirítás szabályozása, 7 fokozatú barnítási intenzitás beállítás, újramelegítés, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, kivehető morzsatálca, csúszásgátló lábak, felvett teljesítmény 700 W, a pirítós nyílás mérete 13 × 1,6 cm, kábel hossza 0,6 m, műanyag, fehér szín
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_TO_A150W
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával - Kontakt grill
Típusok
4,9 184×
Tefal GC724D12 Optigrill+ XL, sütőtálcával
Kontakt grill - 2000 W teljesítmény, 9 grillprogram, grillezési folyamatjelző, automatikus grillérzékelő technológia, állítható termosztát, öntött alumínium lemezek, 800 cm2 grillfelület tapadásmentes bevonattal, kivehető zsírtálca, a lemezek és a tálca mosogatógépben mosható, 15 év javítási garancia
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFEG722
4,2 12×
Siguro AF-S800 Air Fry Long
Airfryer - nagy térfogattal rendelkezik, teljesítménye 1700 W, tartály térfogata 8 l, 5 előre beállított program, 360°-os hot air flow technológia - 360°-os légáramlás a legjobb eredmény érdekében, digitális vezérlés, időzítő, automatikus kikapcsolás, max. hőmérséklet 200 °C, min. hőmérséklet 80 °C, kábel hossza 100 cm, méretek 30 × 27 × 47 cm, tömege 4,1 kg, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_S800B
Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL - Airfryer
Típusok
4,8 172×
Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL
Airfryer - forrólevegős, Extra Crisp sütési és 2 az 1-ben grillezési technológia a ropogós ételekért zsír nélkül vagy minimális zsiradékkal, kivehető Flexcook elválasztó két különböző étel egyidejű elkészítéséhez, teljesítmény 1830 W, 8 automatikus program, időzítő akár 10 órán keresztül, XXL térfogat 6,5 l (legfeljebb 8 személy számára), 40 és 220 °C között állítható hőmérséklet, pontos szabályozással, digitális kijelző, érintésvezérlés, kivehető tartály tapadásmentes felülettel, öntött alumíniumból készült grillrács, rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFFR253

Konyhai kisgépek

TefalStílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett...
Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és...
Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és...
fagylaltkészítőkHázi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek! Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a...
A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
További cikkek Összes cikk

Konyhai kisgépek

A Konyhai kisgépek kategóriában összesen 3170 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ