Shop roku AlzaBoxy Q1

Spotlámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(238)
Klasszikus
(42)
Rusztikus
(16)
VINTAGE
(5)
Retro
(4)
Indusztriális
(16)
Szín
Fekete
(175)
Fehér
(74)
Szürke
(52)
Világos
(24)
Antracitszürke
(17)
Anyag
Alumínium
(32)
Fém
(168)
Acél
(5)
Műanyag
(227)
Rattan
(10)
Helyiség
Nappaliba
(22)
Folyosóra
(22)
Hálószobába
(20)
Dolgozószobába
(19)
Gyerekszobába
(15)
Lámpa típusa
Fali
(175)
LED reflektor
(50)
Kerti oszlop
(43)
Fénydekoráció
(32)
Mennyezeti
(31)
További tulajdonságok
Vízálló
(113)
Mozgásérzékelő
(103)
Fényerő szabályzás
(74)
Smart
(55)
Fényszín beállítás (RGB)
(46)
Foglalat
E27
(61)
G13
(2)
G9
(2)
GU10
(17)
Integrált fényforrás
(221)
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(177)
Semleges fehér
(149)
Hidegfehér
(88)
Energiafelhasználás
0,03 W
100 W
-

A spotlámpa egy modern világítási megoldás, amely fokozatosan előtérbe kerül a hagyományos világítási típusokkal szemben, mint például a fali lámpa, csillár vagy állólámpa. Ez nem is csoda, mivel a spotlámpa felhasználási lehetőségei igen változatosak. Egyszerűen nem hibázhatsz, ha spotlámpa mellett döntesz. Olvass tovább, ha szeretnél többet tudni a spot világítás lehetőségeiről.

Tovább

Középpontban a spotlámpa

A spotlámpa intenzíven fókuszálja a fényt a megvilágítani kívánt területre. A spotlámpa különösen akkor hasznos, ha a helyiség különböző részeit kell megvilágítani, és egy lámpa nem lenne elég az egész helyiségre. Ugyanakkor egy spotlámpa értékes helyet takarít meg, ha alacsony a mennyezet, és egy csillár túlságosan alacsonyra lógna.

A spotlámpa elhelyezése - Konyhába, hálószobába és nappaliba

A spotlámpa olyan helyzetekben alkalmazható leghatásosabban, ahol erős fényforrásra és jó látási viszonyokra van szükség. A spotlámpák festmények dekoratív megvilágítására is alkalmasak, és mesterien egészítik ki otthonod hangulatát. Nézzük, milyen helyiségekben és helyzetekben használhatók: 

  • Fürdőszobai spotlámpa szerelhető a tükör vagy akár a zuhany fölé.
  • Megfelelően elhelyezve a nappaliba szerelt spotlámpák fő világításként is szolgálhatnak.
  • A konyhapult fölé helyezett konyhai spotlámpa is ideális fényviszonyokat biztosít a konyhában végzett munkához.
  • Az előszobában, folyosón vagy pincében elhelyezett spotlámpa tetszés szerint irányítható világítást biztosít. 

Az elhelyezést és felszerelést illetően milyen spotlámpa megoldások léteznek? A beépíthető spotlámpa teljesen a falba vagy mennyezetbe simul, így nem zavarja a belső tér egységét, de választhatsz falra vagy mennyezetre szerelhető spotlámpa modellt is, amely biztosan és erősen illeszkedik a mennyezethez, de a hagyományos lámpákhoz hasonlóan a térbe nyúlik.

Mennyezeti spotlámpa alacsony mennyezethez

A mennyezeti spotlámpa felszerelésekor a legfontosabb szempont, hogy úgy világítsa meg a helyiséget vagy munkaterületet, hogy elegendő fényt biztosítson anélkül, hogy vakítana. A mennyezeti spotlámpa használatával különböző fényzónákat hozhatunk létre a belső térben. A mennyezeti spotlámpa ideális csillár helyett az alacsony mennyezetű lakásokban, valamint biztonságos és törésbiztos világításként a gyermekszobában.

Légy eredeti: Fali spotlámpa modellek

A fali spotlámpák általában kicsit feltűnőbbek, mint a mennyezeti spotlámpa tásaik. Ez talán szándékos is, mivel a fali spotlámpák sok esetben fontos szerepet játszanak a belső tér stílusának és hangulatának kialakításában. 

i

Spotlámpák és az IP védelem

Ha a spotlámpa közvetlenül a kád vagy a zuhanyzó fölé kerül, akkor fontos, hogy vízálló legyen, és bizonyos mértékű IP minősítéssel rendelkezzen (jelen esetben legalább IPx5). Víz közeli elektromos eszközök és berendezések telepítésekor mindig fontos körültekintően eljárni és különös figyelmet fordítani a biztonsági szempontokra.

Spot világítás - Miről ne feledkezzünk el?

Spot világítás vásárlásakor a színhőmérséklet, az energiaosztály és a tartósság kulcsfontosságú. Az energiaosztály akkor fontos szempont, ha csökkenteni szeretnéd a háztartásod energiaköltségeit. A spotlámpa tartóssága azt jelzi, hogy a spotlámpa modellnek hány órát kell kibírnia meghibásodás nélkül, és a be- és kikapcsolások gyakorisága is jelentősen befolyásolja. 

Mind a mennyezeti spotlámpa, mind a fali spotlámpa biztosítja a világítás maximális testreszabhatóságát, legalábbis ha nem beépíthető spotlámpa modellekről beszélünk. Nagy előnyük, hogy a fényük teljes mértékben igény szerint irányítható.

LED spotlámpa - Minőség és gazdaságosság

A LED spotlámpa modellek egyre több követőre találnak, és a halogén izzók lassan, de biztosan kimennek a divatból. A LED izzók sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, és hosszabb élettartammal is büszkélkedhetnek. Ráadásul többféle fényszín és hőmérséklet közül választhatsz, és a kínálatban találhatók dimmelhető spotlámpák is, amelyek fényereje tetszés szerint szabályozható.

  • A 230V-os LED spotlámpák normál hálózati feszültségen használhatók bármely helyiségben.
  • A fürdőszobákba és a fokozott páratartalmú helyekre válassz alacsonyabb feszültségű, 12V-os LED spotlámpák közül.

Spotlámpa és egyéb izzók

Egy spotlámpa természetesen nem feltétlenül csak LED izzót használhat, hanem egyéb izzótípusokat is. A spotlámpa általában izzóval együtt vásárolható meg - de ha az izzót külön vásárolod, figyelj a menet és a foglalat típusára. Találkozhatsz halogén izzót használó mennyezeti spotlámpa modellekkel is. 

i

A hálózati áram nincs mindig elérhető közelségben, ezért az akkumulátoros vagy elemes spotlámpák is hasznosak egyes otthonokban vagy nyaralókban, hétvégi házakban. Az áramellátás szintén problémás lehet nagyméretű konyhák egyes részein, ahol nincs hálózati aljzat elérhető közelségben. Az akkumulátoros vagy elemes spotlámpa a konyhaszekrénybe is szerelhető. Egyre gyakoribb megoldás a konyhapult megvilágítása LED-szalaggal, amely ízléses és praktikus megvilágítást nyújt.

Szép és praktikus: gipszkartonba építhető spotlámpa

A gipszkartonba építhető spotlámpa a helyiség elsődleges világításaként is szolgálhat. Manapság egyre gyakrabban használják őket számos okból. A beépíthető spotlámpa praktikus, hatékony, ugyanakkor nem zavarja a belső tér megjelenését. Általában spotlámpa szett formában vásárolhatók meg, amely izzót, keretet és foglalatot tartalmaz.


Spot lámpa

A gipszkartonba építhető LED spotlámpa ízléses hatást kelt és kellemes megvilágítást biztosít.

A spotlámpa és a dizájn

A kínálatban találhatsz különböző típusú, stílusú és anyagú dizájner mennyezeti spotlámpa modelleket, valamint alig látható spotlámpákat, amelyek például pincébe vagy előszobába helyezhetők. A leginkább keresett színek a fehér és az ezüst, de a fekete spotlámpa is szintén népszerű.

A választék a kialakítás és a formák tekintetében is változatos. Vásárolhatsz négyzet alakú, kerek vagy téglalap alakú spotlámpa modelleket is.

A spotlámpák formája változatos

A spotlámpa tehát különböző formájú és színű lehet. De egy darabig időzzünk még el a megjelenésnél. A spotlámpa otthonod hangulatának és stílusának fontos eleme lehet. A spotlámpa lehet visszafogott, minimalista és modern kialakítású, de lehet szokatlan és feltűnő is rusztikus vagy retro stílusban.

  • Az üveg spotlámpák időtlen stílust képviselnek, elegáns és könnyed hatást keltenek.
  • A fából készült spotlámpa harmonikus hatást kelt, és kellemes, meleg hangulatot varázsol otthonodba.

i

Mit nyújthat még egy spotlámpa? - Hasznos tulajdonságok és funkciók

A spotlámpák további nagyszerű tulajdonságokkal is rendelkezhetnek. Ezek közé tartozik a mozgásérzékelő, az időzítő, a távirányító vagy az érintésvezérlés, a fényerő szabályzás, a vízállóság vagy az állítható világítási szín. Ha pedig okos funkcióval rendelkező spotlámpa modellre van igényed, akkor a smart termékek között biztosan megtalálod, amire szükséged van.

Spotlámpa kültéri használatra

A kültéri spotlámpa hasonló előnyöket kínál, mint a beltéri spotlámpa modellek. Használhatók kertben, pavilonban, erkélyen, teraszon, vagy verandán.

i

Spotlámpa ár

A spotlámpák ára rendkívül változó lehet típusuktól, kialakításuktól, minőségüktől és funkcióiktól függően. Ha az ár fontos tényező, akkor érdemes megtekintened olcsó spotlámpa modelljeinket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
IMMAX SIDE PIR érzékelővel Szállításra kész > 10 db
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft

2.
IMMAX PETTY PIR érzékelővel Szállításra kész > 5 db
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 990 Ft

3.
Philips Petronia 17394/93 / P0 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Fali lámpa - LED-es, 12 W teljesítmény, 1200 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 19,01 cm magas, 19,01 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
20 690 Ft

Még több
347 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Viking Kültéri szolár LED lámpa mozgásérzékelővel S181
Fali lámpa - LED-es, 15 cm magas, 29,4 cm széles, IP65 védelem
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc22
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 10×
Philips Bustan IR 16484/93/P0
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4,5 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 9,2 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415r3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White Turaco 16472/93 / P0
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18020
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,3
Philips Hue White and Color Ambiance Resonate 17464/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, 1180 lm fényáram, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 18 cm magas, 10 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
67 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20015
4,7 30×
IMMAX SIDE PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 9 cm magas, 13,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_08
5,0
Philips Hue Festavia Fényfüzér, 20 m
Fényfüzér - okos funkciókkal,, kültéri használatra, hálózati tápellátás, 0,48 m hosszú kábel, Tuya és Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással
88 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23019
3,6 12×
Solight LED kültéri világítás érzékelővel és állítható CCT-vel
LED lámpa - 18 W teljesítmény, 1350 lm fényáram,, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 7,1 cm max. magasság, 21,4 cm széles, IP54 védelem
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2022_001
4,4
IMMAX WING PIR érzékelővel, fekete színű
Fali lámpa - LED-es, 300 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 173 cm magas, 108 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_04
4,3
Immax SOLAR LED lámpa teraszra (1,5W, fekete)
LED reflektor - kültéri használatra, 1,5W teljesítmény, IP68 védelem, tápellátása napelemes, 50000 óra élettartam
4 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX19106
5,0
Philips Alpenglow 16494/30 / PN
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 17 cm magas, 18,1 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
Leárazás -28 %
9 690 Ft 13 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415k1
4,4
RETLUX RSL 243
LED reflektor - kültéri és beltéri használatra, IP65 védelem, tápellátása hálózati, méretei: 8 × 11,5 × 2 cm
3 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL013
VELAMP SL234
LED lámpa - meleg fényű (3000 K), anyaga: műanyag, 13,2 cm max. magasság, 6,7 cm széles, IP44 védelem
5 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IN23_07
3,0
IMMAX PETTY PIR érzékelővel
Fali lámpa - LED-es, 132 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 11,6 cm magas, 11,4 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
3 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX23_07
Rábalux - Kültéri fali lámpa 1xE27 / 60 W / 230 V - Fali lámpa Típusok
3,0
Rábalux - Kültéri fali lámpa 1xE27 / 60 W / 230 V
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), max. teljesítmény: 60 W, 35 cm magas, anyaga: fém és üveg, IP43 védelem
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D1501
Philips Bridge 16351/93/16 - Fali lámpa Típusok
4,8
Philips Bridge 16351/93/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 970 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 21,2 cm magas, 11,8 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
16 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2559v2
3,3
WOOX R5113 intelligens LED-es reflektor PIR érzékelővel
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, melegfehér, semleges fehér és hidegfehér, 6500K maximális színhőmérséklet, 120°-os fényszög, mozgásérzékelős, IP44 védelem, tápellátása hálózati, 25000 óra élettartam
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Woox22_27
Rábalux - kültéri fali lámpa 1xE27 / 14W IP44 - Fali lámpa Típusok
5,0
Rábalux - kültéri fali lámpa 1xE27 / 14W IP44
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), max. teljesítmény: 14 W, 10 cm magas, anyaga: műanyag, IP44 védelem
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D703
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc20
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily base kit 17414/30/P7
Kerti világítás - fali, kerti oszlop és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 1770 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
149 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PHL18026
Philips Creek 15381/30/16 - Fali lámpa Típusok
4,8 24×
Philips Creek 15381/30/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 24 cm magas, 17,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
11 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2566g4
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Outdoor LightStrips 5M
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
101 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18130
4,5
Philips Hue White and Color Ambiance Outdoor LightStrips 2M
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
55 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18129
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7 - Kerti világítás
Típusok
4,7
Philips Hue White and Color Ambiance Lily extention 17415/30/P7
Kerti világítás - fali és leszúrható, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 8 W teljesítmény, 590 lm fényáram, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 19,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
45 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL18027
4,3
RETLUX RGL 101
Kerti világítás - leszúrható, LED-es, 1,2 lm fényáram, hideg fényű (7500 K), 33,9 cm magas, 6,2 cm széles, anyaga: acél és műanyag, napelemes, IP44 védelem
1 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL009

Spotlámpák

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.

Spotlámpák

A Spotlámpák kategóriában összesen 395 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó spotlámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább spotlámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb spotlámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: spotlámpák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ