Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Spotlámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(246)
Klasszikus
(47)
Rusztikus
(15)
VINTAGE
(5)
Retro
(8)
Indusztriális
(16)
Szín
Fekete
(186)
Fehér
(72)
Szürke
(55)
Világos
(22)
Antracitszürke
(19)
Anyag
Alumínium
(36)
Fém
(172)
Acél
(6)
Műanyag
(238)
Rattan
(12)
Helyiség
Folyosóra
(22)
Nappaliba
(21)
Hálószobába
(19)
Dolgozószobába
(18)
Gyerekszobába
(14)
Lámpa típusa
Fali
(176)
LED reflektor
(51)
Kerti oszlop
(44)
Fénydekoráció
(35)
Mennyezeti
(33)
További tulajdonságok
Vízálló
(122)
Mozgásérzékelő
(98)
Fényerő szabályzás
(77)
Smart
(56)
Fényszín beállítás (RGB)
(48)
Foglalat
E27
(64)
G13
(2)
G9
(2)
GU10
(18)
Integrált fényforrás
(231)
Fényáram
0 lm
28000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(194)
Semleges fehér
(157)
Hidegfehér
(93)
Energiafelhasználás
0,03 W
100 W
-
Szűrés

A spotlámpa egy modern világítási megoldás, amely fokozatosan előtérbe kerül a hagyományos világítási típusokkal szemben, mint például a fali lámpa, csillár vagy állólámpa. Ez nem is csoda, mivel a spotlámpa felhasználási lehetőségei igen változatosak. Egyszerűen nem hibázhatsz, ha spotlámpa mellett döntesz. Olvass tovább, ha szeretnél többet tudni a spot világítás lehetőségeiről.

Tovább

Középpontban a spotlámpa

A spotlámpa intenzíven fókuszálja a fényt a megvilágítani kívánt területre. A spotlámpa különösen akkor hasznos, ha a helyiség különböző részeit kell megvilágítani, és egy lámpa nem lenne elég az egész helyiségre. Ugyanakkor egy spotlámpa értékes helyet takarít meg, ha alacsony a mennyezet, és egy csillár túlságosan alacsonyra lógna.

A spotlámpa elhelyezése - Konyhába, hálószobába és nappaliba

A spotlámpa olyan helyzetekben alkalmazható leghatásosabban, ahol erős fényforrásra és jó látási viszonyokra van szükség. A spotlámpák festmények dekoratív megvilágítására is alkalmasak, és mesterien egészítik ki otthonod hangulatát. Nézzük, milyen helyiségekben és helyzetekben használhatók: 

  • Fürdőszobai spotlámpa szerelhető a tükör vagy akár a zuhany fölé.
  • Megfelelően elhelyezve a nappaliba szerelt spotlámpák fő világításként is szolgálhatnak.
  • A konyhapult fölé helyezett konyhai spotlámpa is ideális fényviszonyokat biztosít a konyhában végzett munkához.
  • Az előszobában, folyosón vagy pincében elhelyezett spotlámpa tetszés szerint irányítható világítást biztosít. 

Az elhelyezést és felszerelést illetően milyen spotlámpa megoldások léteznek? A beépíthető spotlámpa teljesen a falba vagy mennyezetbe simul, így nem zavarja a belső tér egységét, de választhatsz falra vagy mennyezetre szerelhető spotlámpa modellt is, amely biztosan és erősen illeszkedik a mennyezethez, de a hagyományos lámpákhoz hasonlóan a térbe nyúlik.

Mennyezeti spotlámpa alacsony mennyezethez

A mennyezeti spotlámpa felszerelésekor a legfontosabb szempont, hogy úgy világítsa meg a helyiséget vagy munkaterületet, hogy elegendő fényt biztosítson anélkül, hogy vakítana. A mennyezeti spotlámpa használatával különböző fényzónákat hozhatunk létre a belső térben. A mennyezeti spotlámpa ideális csillár helyett az alacsony mennyezetű lakásokban, valamint biztonságos és törésbiztos világításként a gyermekszobában.

Légy eredeti: Fali spotlámpa modellek

A fali spotlámpák általában kicsit feltűnőbbek, mint a mennyezeti spotlámpa tásaik. Ez talán szándékos is, mivel a fali spotlámpák sok esetben fontos szerepet játszanak a belső tér stílusának és hangulatának kialakításában. 

i

Spotlámpák és az IP védelem

Ha a spotlámpa közvetlenül a kád vagy a zuhanyzó fölé kerül, akkor fontos, hogy vízálló legyen, és bizonyos mértékű IP minősítéssel rendelkezzen (jelen esetben legalább IPx5). Víz közeli elektromos eszközök és berendezések telepítésekor mindig fontos körültekintően eljárni és különös figyelmet fordítani a biztonsági szempontokra.

Spot világítás - Miről ne feledkezzünk el?

Spot világítás vásárlásakor a színhőmérséklet, az energiaosztály és a tartósság kulcsfontosságú. Az energiaosztály akkor fontos szempont, ha csökkenteni szeretnéd a háztartásod energiaköltségeit. A spotlámpa tartóssága azt jelzi, hogy a spotlámpa modellnek hány órát kell kibírnia meghibásodás nélkül, és a be- és kikapcsolások gyakorisága is jelentősen befolyásolja. 

Mind a mennyezeti spotlámpa, mind a fali spotlámpa biztosítja a világítás maximális testreszabhatóságát, legalábbis ha nem beépíthető spotlámpa modellekről beszélünk. Nagy előnyük, hogy a fényük teljes mértékben igény szerint irányítható.

LED spotlámpa - Minőség és gazdaságosság

A LED spotlámpa modellek egyre több követőre találnak, és a halogén izzók lassan, de biztosan kimennek a divatból. A LED izzók sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, és hosszabb élettartammal is büszkélkedhetnek. Ráadásul többféle fényszín és hőmérséklet közül választhatsz, és a kínálatban találhatók dimmelhető spotlámpák is, amelyek fényereje tetszés szerint szabályozható.

  • A 230V-os LED spotlámpák normál hálózati feszültségen használhatók bármely helyiségben.
  • A fürdőszobákba és a fokozott páratartalmú helyekre válassz alacsonyabb feszültségű, 12V-os LED spotlámpák közül.

Spotlámpa és egyéb izzók

Egy spotlámpa természetesen nem feltétlenül csak LED izzót használhat, hanem egyéb izzótípusokat is. A spotlámpa általában izzóval együtt vásárolható meg - de ha az izzót külön vásárolod, figyelj a menet és a foglalat típusára. Találkozhatsz halogén izzót használó mennyezeti spotlámpa modellekkel is. 

i

A hálózati áram nincs mindig elérhető közelségben, ezért az akkumulátoros vagy elemes spotlámpák is hasznosak egyes otthonokban vagy nyaralókban, hétvégi házakban. Az áramellátás szintén problémás lehet nagyméretű konyhák egyes részein, ahol nincs hálózati aljzat elérhető közelségben. Az akkumulátoros vagy elemes spotlámpa a konyhaszekrénybe is szerelhető. Egyre gyakoribb megoldás a konyhapult megvilágítása LED-szalaggal, amely ízléses és praktikus megvilágítást nyújt.

Szép és praktikus: gipszkartonba építhető spotlámpa

A gipszkartonba építhető spotlámpa a helyiség elsődleges világításaként is szolgálhat. Manapság egyre gyakrabban használják őket számos okból. A beépíthető spotlámpa praktikus, hatékony, ugyanakkor nem zavarja a belső tér megjelenését. Általában spotlámpa szett formában vásárolhatók meg, amely izzót, keretet és foglalatot tartalmaz.


Spot lámpa

A gipszkartonba építhető LED spotlámpa ízléses hatást kelt és kellemes megvilágítást biztosít.

A spotlámpa és a dizájn

A kínálatban találhatsz különböző típusú, stílusú és anyagú dizájner mennyezeti spotlámpa modelleket, valamint alig látható spotlámpákat, amelyek például pincébe vagy előszobába helyezhetők. A leginkább keresett színek a fehér és az ezüst, de a fekete spotlámpa is szintén népszerű.

A választék a kialakítás és a formák tekintetében is változatos. Vásárolhatsz négyzet alakú, kerek vagy téglalap alakú spotlámpa modelleket is.

A spotlámpák formája változatos

A spotlámpa tehát különböző formájú és színű lehet. De egy darabig időzzünk még el a megjelenésnél. A spotlámpa otthonod hangulatának és stílusának fontos eleme lehet. A spotlámpa lehet visszafogott, minimalista és modern kialakítású, de lehet szokatlan és feltűnő is rusztikus vagy retro stílusban.

  • Az üveg spotlámpák időtlen stílust képviselnek, elegáns és könnyed hatást keltenek.
  • A fából készült spotlámpa harmonikus hatást kelt, és kellemes, meleg hangulatot varázsol otthonodba.

i

Mit nyújthat még egy spotlámpa? - Hasznos tulajdonságok és funkciók

A spotlámpák további nagyszerű tulajdonságokkal is rendelkezhetnek. Ezek közé tartozik a mozgásérzékelő, az időzítő, a távirányító vagy az érintésvezérlés, a fényerő szabályzás, a vízállóság vagy az állítható világítási szín. Ha pedig okos funkcióval rendelkező spotlámpa modellre van igényed, akkor a smart termékek között biztosan megtalálod, amire szükséged van.

Spotlámpa kültéri használatra

A kültéri spotlámpa hasonló előnyöket kínál, mint a beltéri spotlámpa modellek. Használhatók kertben, pavilonban, erkélyen, teraszon, vagy verandán.

i

Spotlámpa ár

A spotlámpák ára rendkívül változó lehet típusuktól, kialakításuktól, minőségüktől és funkcióiktól függően. Ha az ár fontos tényező, akkor érdemes megtekintened olcsó spotlámpa modelljeinket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
343 termék
5,0
Philips Hue Play Gradient PC Lightstrip 32"/34" starter kit
LED szalag -, 116,5 cm hosszú, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Philips Hue kompatibilis, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
94 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL22028
4,0 11×
EXTOL LIGHT 43130
Kerti világítás - fali, LED-es, 120 lm fényáram, hideg fényű, napelemes, IPX4 védelem
5 080 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ268
4,8
Philips Bustan 16483/93 / P0
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4,5 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 9,2 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
24 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415r1
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab020
1 590 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS21BLiK207
5,0
Rabalux Odessa 8163
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), max. teljesítmény: 60 W, 27 cm magas, 21,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLX8163
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Appear 17463/30/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 16 W teljesítmény, 1180 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 24 cm magas, 12 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
69 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL20013
Philips Creek 15387/30/16 - Fali lámpa Típusok
4,8 24×
Philips Creek 15387/30/16
Fali lámpa - E27 foglalat (az izzó nem a csomagolás része), 19,5 cm magas, 18 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2566l2
4,0
Philips Petronia PIR 17395/93 / P0
Fali lámpa - LED-es, 12 W teljesítmény, 1200 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 22,71 cm magas, 19,01 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
31 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18011
Philips myGarden Stock 16465/93/16 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips myGarden Stock 16465/93/16
Fali lámpa - LED-es, 6 W teljesítmény, 600 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 24,6 cm magas, 18 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
27 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO415e
5,0
Philips Bustan 4000K 16483/93/P3
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 1000 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 9,2 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
24 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ESO415r2
3,0
Philips Hue White and Color Ambiance Daylo 17465/47/P7
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, 1060 lm fényáram, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 7,5 cm magas, 22 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
64 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20019
Philips Creek 15386/30/16 - Csillár Típusok
4,8 24×
Philips Creek 15386/30/16
Csillár - E27 foglalat (az izzó nem része a csomagolásnak), 82 cm magas, 17,5 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2566k2
Viking D66 Kültéri napelemes LED lámpa
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 8 W teljesítmény, 650 lm fényáram, hideg fényű (6000 K), 37,7 cm magas, 12 cm széles, anyaga: műanyag és polikarbonát, IP65 védelem
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VKNGc24
5,0
Philips Hue White and Colour Ambiance Impress 17432/30/P7
Kerti világítás - mennyezeti, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 15,8 W teljesítmény, 1180 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 77 cm magas, 10 cm széles, anyaga: fém, IP44 védelem, hálózati tápellátás
90 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHL19010
5,0
VELAMP LED napelemes lámpa mozgásérzékelővel SL362
LED lámpa - 10 W teljesítmény, 1150 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 22 cm széles, IP65 védelem
30 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_15
Philips Stratosphere 4000K 16489/93 / P3 - Kerti világítás
Típusok
5,0
Philips Stratosphere 4000K 16489/93 / P3
Kerti világítás - kerti oszlop, LED-es, dimmelhető, 4,5 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 77 cm magas, 6 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
38 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO415r14
Philips Stratosphere 4000K 16487/93/P3 - Fali lámpa
Típusok
5,0
Philips Stratosphere 4000K 16487/93/P3
Fali lámpa - LED-es, szabályozható fényerő, 4,5 W teljesítmény, 1000 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 7,6 cm magas, 20,3 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem
24 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO415r10
5,0
ST223 Tölthető zónafény 30W
Díszvilágítás - beltéri és kültéri használatra, anyaga polikarbonát és PVC megerősítések, Teljesítmény 30 W, nem vakít el, nem vet árnyékot, újratölthető LED, lítium-ion akkumulátorral, 3 óra működés egy töltéssel, töltés 3,5 óra, power bankként is szolgál
34 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp36
3,2
Rabalux Mora 8948
Lámpás - Mora, kültéri dekoratív napelemes lámpa (függő lámpás), beépített LED kapcsolóval, IP23
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLX8948
5,0
RABALUX 77005 Qesa
Fali lámpa - LED-es, 10 W teljesítmény, 460 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 7,5 cm magas, 10 cm széles, anyaga: műanyag, IP44 védelem
7 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rab23_010
Rabalux Napelemes LED fali lámpa szenzorral, IP65
Fali lámpa - Integrált fényforrás foglalat (az izzó a csomagolás része), 2,4 W teljesítmény, 225 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 11,5 cm magas, 19 cm széles, anyaga: műanyag, IP65 védelem
5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX21D86
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Calla extention 17420/30/P7
Kerti világítás - kerti oszlop, okos funkciókkal, LED-es, dimmelhető, 590 lm fényáram, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 25,2 cm magas, 10,4 cm széles, anyaga: fém és műanyag, IP44 védelem, hálózati tápellátás
56 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18024
4,6
Solight Easy LED reflektor, 20W, 1600lm, 4000K, IP65
LED reflektor - kültéri használatra, 20W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, semleges fehér, IP65 védelem, 25000 óra élettartam, méretei: 3,5 × 12,5 × 1 cm
2 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2021_114

Spotlámpák

Spotlámpák

A Spotlámpák kategóriában összesen 404 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó spotlámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább spotlámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb spotlámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: spotlámpák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ