Női nyakláncok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Ezüst
(254)
Általános fém (bizsu)
(36)
Orvosi fém
(35)
Sárga arany
(15)
Rozsdamentes acél
(8)
Kirakás
Cirkónium
(146)
Swarovski kristályok
(59)
Igazgyöngy
(45)
Kirakás nélküli
(34)
Kristályok
(28)
Szűrés

A nyaklánc női változata az egyik alapvető olyan ékszer, amelyet szinte minden nő szívesen visel. Ez a kiegészítő kiemeli szépségedet, mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt alkalmas. Ideális ajándék kislánynak, barátnőnek, feleségnek és anyukának. Akár megajándékozni szeretnél valakit, akár magadat szeretnéd meglepni, a választásnál több tényezőre is figyelj oda. Mire figyelj tehát a választáskor? Olvass tovább, és ismerd meg tanácsainkat a nyaklánc női változatának kiválasztásával kapcsolatban.

Tovább

A nyaklánc női változatának kiválasztása a stílusnak megfelelően

Egy női nyaklánc számos variációban kapható, legyen szó az anyagról, a hosszról, a kövek típusáról vagy a medál formájáról. A nyaklánc női változatának kiválasztásakor elsősorban a leendő viselőjének stílusát és azt az alkalmat kell figyelembe venned, amikor a nyakláncot viselni fogja. Míg a mindennapi viselethez inkább a rövidebb hosszúság illik, addig a különböző alkalmakra választhatsz hosszabb vagy rövidebb darabokat is, amelyek kiemelik az öltözékedet, és még szebbé teszik a megjelenésedet.

i

Különleges női nyakláncok után kutatsz? A filmek és játékok motívuma minden rajongónak tetszeni fog

A különleges nyaklánc női változatok film- és játékmotívumokkal minden rajongó számára kötelező darabok. Fordítsd vissza az időt a Harry Potter varázslatos óráival, vagy csatlakozz a kedvenc házadhoz. Ha pedig inkább a rajzfilmes történeteket kedveled, akkor például egy Minnie egér nyaklánc női változata is megtalálható a kínálatunkban.

Milyen anyagból készülhet a női nyaklánc? A fehér arany és az ezüst minden nőnek tetszeni fog

Az anyag szintén fontos szempont a nyaklánc női változatának kiválasztásánál. A fehérarany, az ezüst vagy akár az orvosi acél az utóbbi években nagyon népszerűvé vált, de számos hagyományos és kevésbé hagyományos anyagot is kínálunk. Gyakran több anyag kombinációjáról is szó van, amelyet különböző kövekkel vagy drágakövekkel lehet díszíteni. A választásnál fontos figyelembe venned az anyag minőségét, a kinézetét és a megfizethetőségét is.

A férfi nyaklánc gyakran kiváló minőségű sebészeti acélból készülnek, de természetesen ezüst és arany darabokat is találhatsz. Általában a férfi ékszerek masszívabbak és kevésbé díszesek, mint társaik. Vannak olyan nyakláncok, amelyek hölgyeknek és uraknak egyaránt megfelelnek.

Az arany nyaklánc női változata egyszerre kiegészítő és befektetés

Az arany női nyaklánc abszolút klasszikus az ékszerek között. Ez az anyag nemcsak nagyon esztétikus választás, hanem magas minőségével is kitűnik. Legfőbb előnye, hogy nem okoz allergiás reakciókat, rendkívül tartós, és a mindennapos viselés során sem veszít fényéből. Ráadásul az arany egyike azon nemesfémeknek, amelyek nem veszítenek az értékükből, így remek befektetésnek számítanak, különösen a kiváló tisztaságú darabok esetében. Jelenleg a piacon nem sok árnyalatot is találsz belőle.

  • A sárga arany a leggyakoribb választás a női nyakláncok esetében. Jellegzetes meleg színével az elegancia és a luxus szimbóluma.
  • A fehér arany remek választás azoknak, akik szeretnék élvezni ennek a fényűző fémnek az előnyeit, de nyakláncuk és egyéb ékszereik esetében inkább az ezüst árnyalatot részesítik előnyben.
  • A rozé- vagy feketearany nyaklánc női változata kevésbé gyakori, de annál érdekesebb opció. Ezeket az árnyalatokat a klasszikus sárga fém kikészítésével nyerik, de érdekes színük miatt semmit sem veszítenek minőségükből és tisztaságukból.

Női nyaklánc: az ezüst néha jobb választás, mint az arany

Ha megfizethetőbb nyaklánc női változat után kutatsz, akkor ezüst lehet a megfelelő választás. Ennek a fémnek gyönyörű lágy színe van, és tagadhatatlan előnye a kedvezőbb ár. Az ezüst antiallergén és nagyon jó minőségű fém, hátránya azonban az eredeti szín esetleges megtompulása. Ezért célszerű ródiummal bevont ezüst nyakláncot választanod, hogy megakadályozd az elszíneződést. Szerencsére az ezüst tisztítható, így, ha elveszíti a fényét, ne csüggedj.

Az ezüst vagy arany nyaklánc női változata kereszttel a hit és a védelem szép szimbóluma, de jelképezheti az egyensúlyt, a kiegyensúlyozottságot és védelmet nyújthat számodra a gonosz erőkkel szemben is. Bármilyen jelentést is tulajdonítasz a keresztnek, mindenképpen gyönyörű díszítés.

Az aranyozott női nyaklánc hagyományos ékszer

Az aranyozott női nyaklánc nagyon népszerű az eredeti kialakítás és a nagyon kedvező ár miatt. Ez egy hagyományos ékszer, amely első pillantásra megkülönböztethetetlen a valódi aranytól. Hátránya a gyengébb ellenállóság és az eredeti arany vagy ezüstszín esetleges elvesztése. Az érzékenyebb egyéneknél allergiás reakciókat okozhat. Ezeket a nyakláncokat gyakran cirkónium vagy más színes féldrágakövekkel díszítik, amelyek szintén megfizethetők.

Az orvosi fém vagy titán nyaklánc női váltaza rendkívül ellenálló

Az orvosi fémből vagy titánból készült, nagy tartóssággal rendelkező nyaklánc női az utóbbi évek egyik legnépszerűbb választása. Ezeknek az anyagoknak a színe az ezüsthöz hasonlít, de az ezüsttel ellentétben az eredeti szín nem mattul vagy feketedik el. Megfizethetőbbek, mint a nemesfémből készült ékszerek, és nem károsak az egészségre, így allergiások számára is alkalmasak. Hátrányuk, hogy az anyag keménysége miatt az ékszereket nem lehet jól beállítani, ha nem passzol a méret.

Ne feledkezz meg a hozzá illő fülbevaló vásárlásáról sem, amely gyönyörűen kiegészíti bármelyik nyaklánc női változatát, így igazán ragyoghatsz az ékszer szetteddel.

Az igazgyöngy vagy gyémánt nyaklánc női az igazi luxus jele

A gyöngy és a gyémánt női nyaklánc nagyon elegáns tud lenni. Típustól függően választhatod ezeket a darabokat mindennapos viseletre vagy ritka alkalmakra. Általában az igazgyöngyöket vagy gyémántokat ezüst- vagy aranyláncra fűzik. Míg a gyémántot a gyönyörű tiszta szín jellemezi, addig a gyöngyök lehetnek klasszikus fehérek vagy gyönyörű feketék, illetve a kettő kombinációja. Találhatsz olyan gyöngynyakláncokat is, amelyek csak gyöngyökből készültek.

nyaklánc női ezüst
Ezüst női nyaklánc

nyaklánc női swarovski
Arany női nyaklánc

nyaklánc női pandora
Virágos női nyaklánc

nyaklánc női fehér arany
Fehér arany női nyaklánc

Speciális nyaklánc női: drágakövekkel, gyöngyökkel és féldrága kövekkel

Nyaklánc női gyönyörű drágakövekkel, féldrágakövekkel vagy gyöngyökkel díszítve. A klasszikus, nagyon népszerű drágakövek közé tartozik a tiszta gyémánt, a zöld smaragd, az aranytopáz, a kék zafír vagy a vörös rubin. A féldrágakövek közül a bohém gránát, a jáde vagy a cirkon dominál. Nem kell aggódnod e kövek lehetséges kombinációja miatt. Természetesen választhatsz egyszerű, foglalat nélküli nyakláncot is.

i

BFF nyaklánc női, mint a végtelen barátság szimbóluma

A BFF nyaklánc női, ami a "Best friends forever" (legjobb barátok örökké) rövidítése, a jó barátok közötti kapcsolat hűségét és végtelenségét jelképezi. A BFF-női nyakláncok szokásos formája egy szív, amelyet gyakran kettéosztanak, és minden baráti párnak egy-egy fél van a tulajdonában.

A női nyaklánc tisztasága meghatározza a minőségét és értékét

Amikor női nyaklánc vásárlására adod a fejed, figyelembe kell venned a tisztaságát, amit a tisztasági jelző fejez ki. Az állami fémjelzéseken ezt tisztasági számként találjuk. Arany esetében a tisztaságot a karát száma jelzi, és a nyaklánc aranytartalmát jelzi. Minél magasabb a karátszám, annál alacsonyabb az egyéb szennyeződések tartalma. A tiszta arany 24 karátos, mert egy karát a fém tömegének 1/24-ed része. Ezüst, platina és más fémek esetében az arány ezrelékben van megadva.

Arany

Karátérték 6 8 9 14 18 22 24
Ezrelék 250 333 375 585 750 900 999
Finomsági szám 5 4 3 2 1

Ezüst

Ezrelék 750 800 835 900 925 959 999
Finomsági szám 6 5 4 3 2 1 0

Milyen hosszúságú női nyaklánc mellett tedd le a voksod? A hosszú női nyaklánc nem biztos, hogy mindenkinek megfelel

A hossz egy fontos választási tényező minden női nyaklánc esetében. A rövidebb inkább egy kisebb kivágáshoz, míg egy nagyobb kivágáshoz akár 100 cm hosszúságú darabot is választhatsz a női nyakláncok közül. Hétköznapi viselethez a 40-45 cm-es hosszúság az ideális. Ez a hossz alkalmas BFF nyakláncokhoz is, vagy ha ajándékba adnád ezt a kecses női nyakat díszítő egyedi ékszert. Ez azonban mindig a leendő viselő személyes stílusától és ízlésétől függ.

i

Hosszú nyaklánc női garbóval és ruhával

Bár a hosszú nyaklánc női változata nem alkalmas mindennapos viseletre, mégis érdemes legalább egy darabot az ékszerdobozodban tartanod. Nemcsak a mély dekoltázs mellett, de a sötét garbó vagy a háromszög alakú nyakkivágásnál is jól mutat.

A legszebb női nyaklánc: egy szív többet ér ezer szónál

Ha ajándékot keresel a szerelmednek, és egy nyakláncot választottál, akkor egy szív medál a legmélyebb érzéseket is kifejezi. Ha pedig más ajándékot kell választanod a barátnődnek vagy feleségednek, nézd meg az ajándékötletek kategóriánkat, ahol áttekinthetően, rendezve találod meg a kedvenceket.

Még egy olcsó női nyaklánc is nagyon boldoggá tehet valakit, ha szívből adod. A jobb áttekinthetőség érdekében a legalacsonyabb áraktól kezdve rendeztük összes a termékeket, így a költségvetésed megterhelése nélkül szerezhetsz örömet magadnak vagy másoknak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 3,83 g
34 890 Ft

2.
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 2,2 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
6 890 Ft

3.
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 42 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 1 g
14 990 Ft

Még több
345 termék
4,8
JSB Bijoux Életfa Swarovski kristályokkal (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
7 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8523
SIF JAKOBS SJ-N42276-CZ-YG Roccanova X-Grande (Ag 925/1000, 4 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst és sárga arany, tömege: 4 g
70 090 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18213
5,0
PANDORA 392387C02-45 nyaklánc (Ag 925/1000, 3,83 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 3,83 g
34 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18793
EVOLUTION GROUP 12006.1 cirkóniával díszített kristály (Ag 925/1000, 2,7 g) - Nyaklánc Típusok
4,5
EVOLUTION GROUP 12006.1 cirkóniával díszített kristály (Ag 925/1000, 2,7 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 3 g
13 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11862
EVOLUTION GROUP 12022.1 kristálycirkon (Ag 925/1000, 1 g) - Nyaklánc Típusok
4,5
EVOLUTION GROUP 12022.1 kristálycirkon (Ag 925/1000, 1 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 42 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 1 g
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11864
5,0
JSB Bijoux Swarovski kristállyal díszített baglyos nyaklánc
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 2,2 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
6 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8508
JSB Bijoux szív Swarovski kristályokkal 92300371cr (Ag925 / 1000, 2,23g) - Nyaklánc Típusok
4,8
JSB Bijoux szív Swarovski kristályokkal 92300371cr (Ag925 / 1000, 2,23g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 43 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 2,23 g
9 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11947
4,5
EVOLUTION GROUP 12018.1 (Ag 925/1000, 1 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 42 cm, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 1,6 g
11 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10758
4,8 16×
JSB Bijoux nyaklánc Swarovski® kristállyal díszített macska medállal (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 2,5 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
6 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8509
4,7
EVOLUTION GROUP 31252.1 Swarovski® kristályokkal dekorálva (ezüst 925/1000; 3 g)
Ékszer ajándékcsomag - női, ródiumozott ékszerek, kirakás swarovski kristályok, anyaga ezüst, tömege 3 g
24 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP9808
5,0
JSB Bijoux 61300751aq Swarovski® kristályokkal
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, tömege: 7 g
7 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10469
4,5 13×
JSB Bijoux Swarovski® kristállyal díszített angyal nyaklánc (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
7 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8518
5,0
PANDORA Passions 398821C01-50 (Ag925/1000, 2,7 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 2,7 g
28 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12152
5,0
Charmed Aroma Harry Potter Turner - Időforgató 298 g + aranyozott nyaklánc 1 db
Gyertya - illatos, kerámiaedény, kerek alakú, gyümölcsös illat, anyaga szójaviasz, kék kivitel
35 090 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SVI3141
4,3 19×
JSB Bijoux dupla szíves nyaklánc Swarovski® kristály kövekkel (fehér)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
6 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8506
3,9
JSB Bijoux infinity szív Swarovski Crystals 92300398cr (Ag925/1000, 2,59g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 43 cm, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 2,59 g
11 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11950
PANDORA Signature 397436CZ-45 (Ag925/1000, 4,3 g) - Nyaklánc Típusok
5,0
PANDORA Signature 397436CZ-45 (Ag925/1000, 4,3 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 4,3 g
28 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12424
4,0
HOT DIAMONDS Willow DN130 (Ag 925/1000, 5,60g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1, tömege: 5,6 g
49 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10816
PANDORA Signature 590514CZ-45 (Ag925/1000, 5,8 g) - Nyaklánc Típusok
5,0
PANDORA Signature 590514CZ-45 (Ag925/1000, 5,8 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, tömege: 5,8 g
36 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12426
5,0
Charmed Aroma Harry Potter Hufflepuff - Mrzimor 326 g + nyaklánc 1 db
Gyertya - illatos, kerámiaedény, kerek alakú, édes illat, anyaga szójaviasz, fekete kivitel
20 990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SVI3143
JSB Bijoux Szív chatonnal Swarovski Crystals aranyozott 92300371g-cr (Ag925/1000, 2,23g) - Nyaklánc Típusok
4,8
JSB Bijoux Szív chatonnal Swarovski Crystals aranyozott 92300371g-cr (Ag925/1000, 2,23g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 43 cm, aranyozott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 2,23 g
8 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11948
4,6
PANDORA Icons 590412-90 (Ag925/1000, 5,3 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 90 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, tömege: 5,3 g
21 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12430
4,3
JSB Bijoux Ezüst angyal Swarovski® kristály kövekkel 92300317cr (Ag 925/1000, 1,97 g)
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 43 cm, berakás: swarovski kristályok, anyaga: ezüst, tömege: 1,77 g
10 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11641
5,0
EVOLUTION GROUP Ékszerszett cirkonnal Fülbevalók és nyaklánc fehér szív 19019.1 (Ag, 925/1000, 3,5 g)
Ékszer ajándékcsomag - női, ródiumozott ékszerek, kirakás cirkónium, anyaga ezüst, tömege 3,5 g
20 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16112

Női nyakláncok

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...

Női nyakláncok

A Női nyakláncok kategóriában összesen 345 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női nyakláncok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női nyakláncok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női nyakláncok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női nyakláncok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ