Výměna nevhodného dárku 30 dnů na vrácení

Beépíthető indukciós főzőlapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Főzőlap típusa
Indukciós
(66)
Üvegkerámia
(1)
Főzőzónák száma
2
8
-
Tulajdonságok és funkciók
Időzítő
(54)
Érintésvezérlés
(44)
Booster
(43)
Gyerekzár
(41)
Maradék hőjelző
(35)
Magasság
4 cm
32 cm
-
Szélesség
28,8 cm
91,6 cm
-
Mélység
51 cm
75,3 cm
-
Kinézet
Fekete üveg
(58)
Fehér üveg
(4)

A beépíthető indukciós főzőlap a legoptimálisabb főzőeszközök közé tartozik. Ez a típus intelligens edényérzékelésre is képes, és közvetlenül az edény alját melegíti. Az edény eltávolítása után a beépített indukciós főzőlap gyorsan lehűl, így minimálisra csökkenti a sérülések és az étel megégésének kockázatát. Lássuk, milyen előnyökkel jár a beépíthető indukciós főzőlapok használata, és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő modellt.

Tovább

A beépíthető indukciós főzőlap működése

A beépíthető indukciós főzőlap az elektromágneses indukció elvén működik, így csak a mágneses vezető edények alját melegíti fel. Ennek a technológiának köszönhetően az eszköz használata szinte egyáltalán nem jár hőveszteséggel, és jelentős mennyiségű villamosenergia takarítható meg vele. A kerámialapos főzőlaphoz képest a beépíthető indukciós főzőlap azonnali hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé, így a főzés sokkal gyorsabb.

A beépíthető indukciós főzőlapok előnyei és hátrányai

A beépíthető indukciós főzőlapok használata számos előnnyel jár, ugyanakkor hátrányai is lehetnek.

 • A beépíthető indukciós főzőlapok segítségével a főzés rendkívül gyors.
 • Ezeknek az eszközöknek alacsony az energiafogyasztásuk.
 • Intuitív vezérlés.
 • Biztonsági funkciók.
 • Speciális tulajdonságok.
 • Könnyű karbantartás.
 • A beépíthető indukciós főzőlapok drágábbak.
 • Használatukhoz speciális eszközökre van szükség.

A beépíthető indukciós főzőlap használatához speciális edényekre és serpenyőkre van szükség

A beépíthető indukciós főzőlapok használatához ferromágneses alappal rendelkező edényre van szükség. Ezt az edénytípust könnyen fel lehet ismerni az alján lévő tekercs szimbólumról vagy az indukció jelölésről. Úgy is meg lehet állapítani, hogy a főzőedénynek mágneses alja van-e, ha egy mágnest helyezel rá. Válassz indukciós főzőlaphoz való edény kínálatunkból.

Ha nem indukciós főzőlaphoz való edényed van, válassz indukciós adaptert, amelyekkel a hagyományos főzőlapokat pótolhatod, vagy kombinált főzőlapot, amelyek indukciós és gázégős főzőlapokkal is rendelkeznek.

A beépíthető indukciós főzőlapok biztonságosak

A beépíthető indukciós főzőlap használata biztonságos. Ha nem teszel rá semmit, a főzőlapok még bekapcsolt állapotban sem melegszenek fel. Főzés után a felület gyorsan lehűl, így asz eszköz egyszerűen karbantartható. A főzőlapok hőmérsékletét az egyes modelleknél maradékhőjelzés mutatja. A beépíthető indukciós főzőlapok hőfokjelzővel is fel vannak szerelve. Ha leveszed az edényt a főzőlapról, az eszköz automatikusan kikapcsol.

i

Ha kíváncsi vagy, melyik a vásárlók által legjobban értékelt beépíthető indukciós főzőlap, a vélemények szekcióból megtudhatod.

A beépíthető indukciós főzőlapok 230 V-os aljzathoz is csatlakoztathatók

A beépíthető indukciós főzőlapok leggyakrabban háromfázisú áramhoz csatlakoztathatók. A klasszikus 230 V-os egyfázisú konnektorral rendelkező háztartásokban, ahol nincs lehetőség háromfázisú csatlakozásra, a 230 V-os beépíthető indukciós főzőlap az ideális megoldás. Ezt a típust PowerManagement címke jelzi, és az adott beépíthető indukciós főzőlap címkéjén fel vannak tüntetve a csatlakozásra vonatkozó információk.

A beépíthető indukciós főzőlap háromfázisú csatlakoztatása lehetővé teszi az összes főzőlap teljes teljesítményének egyidejű használatát.

Hány főzőlappal rendelkeznek a beépíthető indukciós főzőlapok?

Az indukciós főzőlapok általában 2-5 főzőlappal rendelkeznek. A főzőlapok számát a főzés gyakoriságának és a háztartásban élők számának megfelelően érdemes kiválasztani. Egy négytagú családnak általában 4 lapos indukciós főzőlapra van szüksége. Egy nagyobb család számára megfelelő választás lehet egy 5 főzőlapos beépített indukciós főzőlap, párok számára pedig elegendő egy 3 főzőlapos modell is.

A nagyméretű beépíthető indukciós főzőlap lehetővé teszi a nagy edények használatát is

A nagyméretű beépíthető indukciós főzőlap ideális eszköz, ha nagy fazekakban szeretnél főzni. A főzőfelület teljesen alkalmazkodik az edény vagy serpenyő méretéhez, így akár a karácsony sem okozhat gondot.

Electrolux beépíthető indukciós főzőlap

Az 5 variálható főzőlappal rendelkező beépíthető indukciós főzőlap végtelen lehetőségeket kínál a főzéshez.

Kisebb, 2 zónás beépíthető indukciós főzőlapok nyaralóba vagy stúdiólakásba

A kétzónás beépíthető indukciós főzőlapok megfelelő választás lehetnek stúdiólakásba, kollégiumi szobába vagy nyaralóba is. Kompakt méretüknek köszönhetően ideális pároknak, vagy olyanoknak, akik nem főznek sokat, így a fennmaradó helyet másra tudják használni. A kétzónás indukciós főzőlapok azonban drágábbak, és kevesebb modell közül lehet választani.

i

A hordozható indukciós főzőlap a beépített indukciós főzőlapok alternatívája. Fő előnyük, hogy hordozhatók, könnyedén tárolhatók és olcsók. Ezek a típusok azonban kisebb teljesítményűek, mint a beépített indukciós főzőlapok.

A beépített indukciós főzőlapok kiválasztása különböző paraméterek szerint

Beépíthető indukciós főzőlapok kiválasztásakor 4 paraméterre kell odafigyelni.

 1. A beépített indukciós főzőlap méretei nagyon fontosak, mivel ezek a készülékek közvetlenül a konyhapultba vannak beépítve. Ezért elengedhetetlen, hogy a lyuk pontosan a főzőlap méreteinek megfelelően legyen kivágva.
 2. A beépíthető indukciós főzőlap teljesítménye azt jelzi, hogy milyen gyorsan fog az étel megfőni. Ezt az értéket az egyes főzőzónák összegeként adják meg, és legalább 6 000 W körül kell lennie.
 3. A beépíthető indukciós főzőlapok vezérlése érintésérzékeny +/- gombokkal, vagy érintőképernyős kijelzőn keresztül történik. Az eszköz mindkét típus esetén hangjelzéssel válaszol.
 4. A beépíthető indukciós főzőlap anyaga mindig üvegkerámia, amely csak színében vagy kialakításában különbözik az egyes modelleknél.

Beépíthető indukciós főzőlapok páraelszívóval

A beépíthető indukciós főzőlapok páraelszívóval ellátott típusainál a főzőzónák között van egy páraelszívó, amely azonnal elszívja a szagokat és a gőzt. A beépített páraelszívóval ellátott indukciós főzőlap halkabb, hatékonyabb és gazdaságosabb is.

A páraelszívóval rendelkező beépíthető indukciós főzőlap Hob2Hood technológiát használ, amelynek köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathatod a páraelszívót a főzőlaphoz. A technológia maga állítja be a teljesítmény intenzitását, így nem kell semmit sem szabályoznod.

Mi a beépíthető indukciós főzőlapok keretének célja?

A beépített indukciós főzőlapok keret nélküli vagy rozsdamentes acélkerettel ellátott változatban kaphatók.

Beépíthető indukciós főzőlap kerettel

A keretes beépíthető indukciós főzőlapok rozsdamentes acélból készült szegéllyel vannak ellátva, amely a főzőlap teljes kerületét védi a mechanikai sérülésektől. A keretnek köszönhetően például nem fog lefolyni az étel, ha egy nehéz edényt a kerethez tolsz. A beépíthető indukciós főzőlapok keretét úgy tervezték, hogy az edények ne akadjanak meg bennük.

A keret nélküli beépíthető indukciós főzőlapok könnyebben karbantarthatók

A keret nélküli beépíthető indukciós főzőlapok könnyebben karbantarthatók. Sima felületüknek köszönhetően a szennyeződések nem rakódnak le. Az ilyen típusú eszközök kerete lehet vágott vagy lekerekített is. Ezek azonban hajlamosabbak a sérülésre.

A beépített indukciós főzőlapok színe

Azon gondolkodsz, hogy az adott beépíthető indukciós főzőlap illik-e a konyhádba? A fekete szín kortalan klasszikus, de a fehér indukciós főzőlapok is népszerűek. Tudd meg, melyik változat illik lakásod belső teréhez.

 1. A fehér beépíthető indukciós főzőlap egy világos, modern belső térben éppúgy megállja a helyét, mint egy hagyományos konyhában.
 2. A fekete beépíthető indukciós főzőlapok gyakoriak, kínálatunkban ebből a típusból található a legtöbb.
 3. Beépíthető indukciós főzőlapok kevésbé gyakori színekben, például barna, szürke vagy ezüst színben is kaphatók.

A beépíthető indukciós főzőlapok márka szerint lehetőség gyártó szerinti rendezést tesz lehetővé. Ez azok számára alkalmas, akik az összes készüléküket egy márkától szeretnék megvásárolni, és így teljesen egységes dizájnt hozhatnak létre.

Milyen funkciók teszik egyszerűbbé a beépíthető indukciós főzőlapok használatát?

A főzést és a készülék általános működését megkönnyítik a beépíthető indukciós főzőlap által kínált fejlett funkciók.

 • A booster olyan funkció, amely rendkívül gyors felmelegedést biztosít.
 • Az időzítő megkönnyíti az időbeosztást főzés közben.
 • A hőjelző figyelmeztet, ha a főzőlap még forró.
 • A Stop&Go funkció a főzőzóna gyors leállítására és újraindítására szolgál.
 • A Flexi zóna lehetővé teszi a főzőzónák méretének beállítását nagyobb edények használata esetén.
 • Az automatikus leállítás olyan funkció, amely egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsolja az eszközt.
 • A clean lock lehetővé teszi, hogy szükség esetén rövid időre (kb. egy percre) blokkold a főzőlapot.
 • A hőmérséklet fenntartásának köszönhetően a kész ételek melegen tarthatók a későbbi tálalásig.
 • A gyerekzár segítségével elkerülhető a főzőlap véletlen elindítása.

A beépített indukciós főzőlap és sütő szett költséghatékonyabb

A beépíthető indukciós főzőlap mellől a sütő sem hiányozhat. Az indukciós főzőlap és sütő szettek költséghatékonyabbak és egységesebb kialakításúak.

i

Érdekel a beépíthető indukciós főzőlap, de spórolnál is? Outlet oldalunkon az eredeti ár töredékéért találhatsz használt darabot. Inkább új árut vennél? Rendezd a termékeket ár szerint, hogy megtudd, melyik az olcsóbb beépíthető indukciós főzőlap.

Kövesd az alábbi 5 lépést, hogy a beépíthető indukciós főzőlap készüléked olyan maradjon, akár az új

Ahhoz, hogy beépíthető indukciós főzőlap eszközöd a lehető legtovább használható maradjon, karban kell tartanod.

 1. A főzőlap megfelelő kezelése elengedhetetlen. Azonnal töröld le, ha koszos lesz.
 2. A beépíthető indukciós főzőlapot rendszeresen tisztítani kell - ne csak azután mosd le, hogy étellel szennyezettek lesznek.
 3. Célszerű az eszközt azonnal letakarítani főzés után, így az ételmaradékok nem égnek rá.
 4. A rendszeres tisztításhoz csupán egy szivacsra és kifejezetten indukciós készülékhez kifejlesztett tisztítószerre van szükség.
 5. A zsír vagy ételmaradékok eltávolításához szerezz be erősebb tisztítószert vagy kaparót.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MIDEA MIH 654A Szállításra kész > 5 db
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
70 190 Ft

2.
Whirlpool WF S3660 CPNE Szállításra kész > 5 db
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, automatikus edényfelismerés, Booster és időzítő, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
-4 %
156 790 Ft
149 890 Ft

3.
WHIRLPOOL WS Q2160 NE Szállításra kész > 5 db
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, kijelző, érintésvezérlés, maradék hőjelző, KeepWarm és EasyMelt, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
113 290 Ft

Még több
66 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,3 12×
Siguro SGR-HB-I230B Boost
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 4, Booster és időzítő minden zónához, biztonsági gyerekzár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-kijelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 52 × 59cm, fekete szín, 3 év garancia
Leárazás -9 %
57 190 Ft 62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_I230B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 22×
WHIRLPOOL WS Q2160 NE
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, kijelző, érintésvezérlés, maradék hőjelző, KeepWarm és EasyMelt, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
113 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD013
Arany középút Kiváló ár/érték arány
2,0
AEG Mastery IKE64471FB főzőlap
Főzőlap - indukciós, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és Hob2Hood, páraelszívóhoz csatlakoztatható, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
295 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEGVD022
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
AEG Mastery SensePro IAE84881FB - Főzőlap Ingyen
Alzabox szállítás
AEG Mastery SensePro IAE84881FB
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, automatikus edényfelismerés, automatikus kikapcsolás, Booster, időzítő, gyerekzár, kijelző, flexi zóna , Hob2Hood, maradék hő felhasználása, hangjelzés és pause, páraelszívóhoz csatlakoztatható, keret nélküli, beépített, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,4 × 78 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
478 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXVD065
4,0 30×
Siguro SGR-HB-I250B Flexi zone
Főzőlap - indukciós, főzőlapok száma 4, Booster és időzítő minden zónához, 2 flexi zóna - függőlegesen, biztonsági gyerekzár, stop & go funkció, érintésvezérlés és maradékhő-kijelző, edényérzékelés, elülső ferde él, keret nélkül, fekete üveg megjelenés, üvegfelület, 2 × 230V-os csatlakozás, Ma×Szé×Mé: 5,6 × 52 × 59cm, fekete szín, 3 év garancia
Szuper ár
68 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HB_I250B
BOSCH PIV975DC1E - Főzőlap
Ingyen
Alzabox szállítás
BOSCH PIV975DC1E
Főzőlap - indukciós, 5 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, maradék hőjelző, hangjelzés és PowerBoost, ferdén vágott elülső él, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 91,6 × 52,7 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
398 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOVD86
3,6
CANDY CTP6SC4 / E14U Moderna
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, flexi zóna , maradék hőjelző, központi SLIDER vezérlés és power management, beépített, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
93 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD052
AMICA DI 6415 SBB
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, flexi zóna és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 4,9 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
163 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AMIVD078
4,2 10×
MIDEA MIH 654A
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
70 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDVDI005
4,5 38×
MIDEA MIH 653A
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6,2 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
84 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MIDVDI001
4,3
CANDY CID 30/G3
Főzőlap - indukciós, 2 főzőlap, automatikus edényfelismerés, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, túl-/alul feszültség védelem és maradék hőjelző, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 28,8 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
50 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD047
5,0
WHIRLPOOL WL S5360 BF / W
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna , KeepWarm, EasyMelt, központi érintésvezérlés és power management, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, beépített, fehér üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
186 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHVD022
Whirlpool WF S3660 CPNE
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, automatikus edényfelismerés, Booster és időzítő, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Leárazás -4 %
149 890 Ft 156 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD076
4,0
WHIRLPOOL WF S4160 BF
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna , KeepWarm, EasyMelt és központi SLIDER vezérlés, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
152 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD023
3,2
WHIRLPOOL WL S8560 AL
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna , KeepWarm, EasyMelt és központi SLIDER vezérlés, egyenes élek, keretes, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59,8 × 51,8 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
172 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHVD021
4,0
CANDY CI642CBB/1
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, érintésvezérlés és túlmelegedés elleni védelem, egyenes élek, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 6 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
73 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD057
3,0
WHIRLPOOL WF S2765 NE / IXL
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, 6, érzék, Booster, időzítő, érintésvezérlés, flexi zóna , KeepWarm, EasyMelt és központi SLIDER vezérlés, csiszolt élek, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 65 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
195 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHVD026
4,6 12×
Bosch PUE611FB1E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, csiszolt élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,1 × 59,2 × 52,2 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
138 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOVD36
CANDY CIS642SCTT/1
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és túlmelegedés elleni védelem, egyenes élek, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 400 V, mérete 5,5 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
91 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANVD058
MORA VDI 65D C
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, automatikus edényfelismerés, automatikus kikapcsolás, időzítő, gyerekzár és POWERBOOSTER, csiszolt élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 59,5 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
88 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MORVD095
BOSCH PVS611FC5E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, egyenes élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 12,6 × 60,8 × 75,3 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
170 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOVD80
BOSCH PXY675DE3E - Főzőlap Ingyen
Alzabox szállítás
BOSCH PXY675DE3E
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, maradék hőjelző és PowerBoost, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,1 × 60,6 × 52,7 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
405 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOVD85
WHIRLPOOL WVH 92 K/1 - Főzőlap Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL WVH 92 K/1
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, beépített páraelszívó és KeepWarm, lekerekített élek, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 21,1 × 83 × 51,5 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
530 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHVD072
CANDY CIS642SCTT/4U Timeless
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, automatikus kikapcsolás, Booster, gyerekzár, érintésvezérlés, KeepWarm és power management, keret nélküli, beépített, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,5 × 59 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
114 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANVD050

Beépíthető indukciós főzőlapok

sütőFőzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre...
A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a...
Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.
cikkHogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk...
Akár indukciós, kerámia- vagy gázos főzőlapod van, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd és tisztítsd. A megfelelő ápolás a kulcsa annak, hogy hosszú ideig jól szolgáljon. Tippjeink és tanácsaink vannak arra vonatkozóan, hogyan tisztítsd kíméletesen és hatékonyan a...
Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
További cikkek

Beépíthető indukciós főzőlapok

A Beépíthető indukciós főzőlapok kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető indukciós főzőlapok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető indukciós főzőlapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető indukciós főzőlapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető indukciós főzőlapok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ