Akvizice ApF HU ApF HU

Szódagépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Üveg fogása
Becsavarással
(4)
Bekattintással
(8)
Beillesztéssel
(6)
Szén-dioxid tartalom szabályozása
Lenyomások számával
(17)
Előbeállított gombokkal
(1)
Szín
Fekete
(9)
Vörös
(2)
Fehér
(7)

A szódagép segítségével kényelmesen, saját otthonodban készíthetsz szódavizet. A szódakészítő gép időt és pénzt takaríthat meg és kíméli a környezetet, mert nem kell műanyag palackokban vásárolnod az italokat, amely sok hulladékot eredményez. A szódagép kiválasztása során vedd figyelembe a használat módját, a designt és a CO2 patronok méretét is.

Tovább

Szódavíz készítő - Régi-új divat

Ha az ásványvíz vagy szódavíz rajongója vagy, de zavar a rengeteg műanyag hulladék, amely az ásványvíz rendszeres vásárlásával jár, és szeretnél némi pénzt is spórolni, akkor a klasszikus szódás szifon vagy a modernebb, stílusosabb, változatos és ízléses megjelenésű szódagép kínálja az ideális megoldást.

Szódakészítő gép
A szódagép számtalan ízesítésben kínál frissítő szódavizet egyszerűen és gyorsan, otthonod kényelmében.

A szódavíz nyomás alatt lévő szénsavas ital, amelynek világszerte sokmillió rajongója van, hiszen pezsgő, frissítő és intenzíven szomjoltó ital, amely fogyasztható "tisztán", tehát szódavízként, vagy ízesítve, például gyümölcsdarabokkal vagy gyümölcslevekkel, esetleg szörpökkel, de akár alkoholos vagy alkoholmentes koktélok összetevőjeként is használható. Az ízeknek és kombinációknak valóban csak a képzeletünk szab határt. De milyen lehetőségeink vannak, ha szódavizet szeretnénk fogyasztani?

"Kézi" szódagép, avagy a klasszikus szódásszifon

Ki ne emlékezne a klasszikus szódásszifonra? Na jó, a nagyon fiatalok nem feltétlenül, mivel manapság már nem olyan népszerű, mint negyven éve, de ma is ugyanolyan jól használható és ugyanolyan kiváló minőségű szódavíz készíthető vele, mint akkoriban. Eldobható patronokkal használható, melyek mindegyike egy liter szódavíz készítésére alkalmas.

Asztali szódagép

Az asztali szódagép a klasszikus szódásszifon korszerűbb, elegánsabb, stílusosabb utódjának tekinthető, habár az egyik legismertebb szódagép márka, a Sodastream, már több mint 100 éve, 1903-ban dobta piacra első szénsavas ital-készítő berendezését. Ettől függetlenül egészen biztos, hogy az utóbbi években a szódagépek divatjának újjáéledésének lehetünk tanúi. Népszerűségüknek egyik oka, hogy a szódagép patronok mindegyike 70-80 liter szódavíz előállítására alkalmas, így a klasszikus szódásszifonnal ellentétben nem kell patront cserélned minden egyes liter szódavíz elkészítése után. További előny, hogy a szódagép patronok cserélhetők, tehát nem kell eldobni őket, s tulajdonképpen csak a gáz árát fizeted meg.

Hálózati szódagép

A hálózati szódagép hasonló elven működik, mint a hagyományos asztali szódagép, de hálózati adapterrel csatlakozik az elektromos hálózathoz. Működéséhez tehát áram szükséges, amely bizonyos szempontból akár hátránynak is tűnhet, viszont az áramos megoldás könnyebb, hatékonyabb és rugalmasabb használatot biztosít. Néha vezetékes szódagép névvel is illetik.

Szódagép - Hogyan válasszunk szódakészítő gépet?

A szódagép működtetése

A márkától függetlenül minden szódakészítő használata és működtetése gyors és nagyon egyszerű. Különbségeket elsősorban abban találunk, ahogyan a palackot a szódakészítőhöz rögzítjük - be lehet illeszteni vagy be kell csavarni. Egyes esetekben maga a palack a szódagép, ezért nem kell semmilyen más berendezéshez rögzíteni. A szóda készítésének mindhárom formája könnyen kezelhető, így válaszd azt, amelyik neked a legszimpatikusabb.

Javasoljuk, hogy válassz olyan modellt, amelyen beállítható a telítettségi szint. Így könnyen készíthetsz neked megfelelő ízű és pezsgésű italt.

Mi egyébre figyeljünk szódagép kiválasztásánál?

A szódagép patron típusa

  • Cserélhető – a legtöbb szódagép ezt használja. Nem kell eldobni őket, csak kicserélni a régit, így csak a gáz árát fizeted meg.
  • Eldobható – csak a népszerű retro kivitelű szódagép szifonokban használható. Kisebb térfogatuk van, és amikor a patronok elfogynak, újakat kell vásárolnod.

A szódagép patron térfogata

Ez az érték határozza meg, hogy milyen mennyiségű szódát tudsz egy patronból előállítani. A háztartásokba elegendők azok a patronok, amelyek 70-80 liter szóda előállítására alkalmasak. Egyes szódagép típusok azonban lehetővé teszik olyan patronok használatát is, amelyek akár 135 liter szódavíz készítésére elég CO2-t tartalmaznak. Ezeket különösen irodákban és olyan helyeken érdemes használni, ahol több ember számára kell italt biztosítani. A klasszikus szifonpalackhoz eldobható patronok kaphatók. Ezekkel 1 liter szódát lehet készíteni.

A legtöbb szódakészítő számára nem szükséges új patronokat vásárolni. Az üres (nem csak) Sodastream patronokat díj ellenében bármelyik Alza üzletben becserélheted.

A szódavíz készítő palackok anyaga

  • Műanyag – a leggyakrabban használtak a műanyag palackok. Előnyük a tartósság, nem károsak az egészségre és a változatos formákban hozzáférhetők.
  • Üveg – az üvegpalackok könnyen karbantarthatók és hosszú élettartamot kínálnak, ha óvatosan bánsz velük.

Szódagép tartozékok

A szódagép egyik fő előnye, hogy használata egyszerű, gazdaságos, és kevés tartozékot igényel. Néhány alapvető dologra azért szükségünk lesz szódakészítő gép használata során. Melyek ezek?

  • Patronok - Kaphatók csere patronok szódagépekhez vagy szódásszifonhoz is.
  • Csere üvegek - Lehet műanyag vagy üveg, s kaphatók többdarabos kiszerelésben is.
  • Szörpök - Számtalan íz kapható, kezdve a gyümölcsös ízektől a kóla, vanília, vagy gyümölcsös ízesítésekig.

A szódagép kiválasztásánál érdemes elolvasni az egyes modellek tartozékainak listáját is. Idővel szükség lehet új palackokra vagy zárókupakokra. Ha kedveled az édes limonádékat, nézd meg a szörpök menüjét is.

Szódagép design

A szódagépek sokféle formában és színben készülnek. Tökéletesen illeszkednek a konyhába, és stílusosan fel is tudják dobni a konyha látványát.

Szódagép ár

A szódásszifonok ára 20-25 ezer forint körül mozog, s bár találhatunk szódagépeket is ezen az áron, számos szódagép modell ára meghaladja a 30-40 ezer forintot is. Választáskor érdemes átgondolni az igényeinket a fentiekben összegzett szempontok alapján. A hálózati szódagépekért 35-40 ezer forintot kell fizetnünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SodaStream ART Black Tonik Megapack Szállításra kész > 5 db
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, fekete kivitel
43 490 Ft

2.
SodaStream TERRA Black Tonik Megapack Szállításra kész > 5 db
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fekete kivitel
34 290 Ft

3.
SodaStream Gaia White Szállításra kész > 5 db
Szódakészítő - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása bekattintással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése becsavarással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 42,8 × 13,6 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
30 890 Ft

Még több
18 termék
5,0 13×
SodaStream ART Black Tonik Megapack
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, fekete kivitel
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODsod20
SodaStream Terra Black - Sodastream Típusok
4,6 24×
SodaStream Terra Black
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fekete kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSsus1
SodaStream Gaia Black - Szódakészítő
Típusok
4,4 27×
SodaStream Gaia Black
Szódakészítő - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása bekattintással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése becsavarással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 42,8 × 13,6 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
30 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS366
4,8 11×
SodaStream Duo Black
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 44 × 15,8 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
54 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS352
4,9 29×
SodaStream Art Black
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, fekete kivitel
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS439
SodaStream Gaia White - Szódakészítő Típusok
4,4 27×
SodaStream Gaia White
Szódakészítő - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása bekattintással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése becsavarással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 42,8 × 13,6 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS557
SodaStream TERRA Black Tonik Megapack - Sodastream Típusok
5,0
SodaStream TERRA Black Tonik Megapack
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fekete kivitel
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODsod06
5,0
SodaStream E-Terra Black
Sodastream - elektromos, szénsavasság szabályozása előbeállított gombokkal, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, mérete 41,7 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,21 kg, fekete kivitel
53 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODvs86
SodaStream Terra White - Sodastream Típusok
4,6 24×
SodaStream Terra White
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fehér kivitel
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSsus2
4,8 20×
SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fekete kivitel
35 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS353
SodaStream TERRA White Tonik Megapack - Sodastream Típusok
5,0
SodaStream TERRA White Tonik Megapack
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron, ízesítés és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, fehér kivitel
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODsod13
SodaStream Terra Red - Sodastream Típusok
4,6 24×
SodaStream Terra Red
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése bekattintással, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, tömege 2,5 kg, vörös kivitel
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODVS255
4,7 23×
SodaStream Spirit Red + palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA íz
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, vörös kivitel
45 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAN416bBUN
SodaStream Spirit Black + palack + EPER, ERDEI GYÜMÖLCS, MÁLNA íz
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, fekete kivitel
46 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAN416aBUN
SodaStream Jet Pastel fehér + 3x palack + PEPSI, 7UP, MIRINDA ízpatron
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása becsavarással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése becsavarással, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, mérete 42 × 14 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
39 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAN4103BUN
SodaStream Jet Pastel fehér + palack + EPER, KERTI GYÜMÖLCS, MÁLNA ízpatronok
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása becsavarással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése becsavarással, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, mérete 42 × 14 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
37 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAN4103BUND
SodaStream Spirit White + palack+ EPER, KERTI GYÜMÖLCS, MÁLNA ízpatron
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása CQC technológiával, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron, ízesítés és 3 palack a csomag része, fehér kivitel
46 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAN416cBUN
4,7 311×
SodaStream Spirit White
Sodastream - mechanikus, szénsavasság szabályozása lenyomások számával, patron befogatása becsavarással, patron kapacitása 80 l, szódagép anyaga műanyag, palack rögzítése beillesztéssel, CO2 patron és műanyag palack 1 l űrtartalommal a csomag része, fehér kivitel
30 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: EAN416c

Szódagépek

cikkSodastream patron cseréje (ÚTMUTATÓ) Ha Sodastream eszközzel rendelkezel, időről időre le kell cserélned a patront. Cikkünkben egy egyszerű, részletes útmutatót találsz arról, hogyan kell ezt csinálni. Olvasd el a Sodastream patron cseréjének leggyakoribb hibáit is, és adunk hozzájuk néhány hasznos tippet,...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...

Szódagépek

Mindannyian ismerjük a szénsavas italok készítéséhez használt hagyományos szódásszifont. Ha már nincs meg a régi szifonod, egyszerűen szerezz be egy újat, vagy válaszd a modern asztali szódagép modellek egyikét. Segítségükkel a szódavíz készítése gyerekjáték, és az eredmény mindig lenyűgöző lesz. Készíts friss, pezsgő italt otthonodban, és vidd magaddal a munkahelyre, iskolába vagy a szabadba.

Szódagép - Nagyszerű szóda és limonádé minden nap

A szódakészítő gép lehetővé teszi a szóda intenzitásának beállítását, így könnyen készíthetsz enyhén szénsavas, szénsavas, vagy erősen szénsavas szódavizet. Az ízesítéshez finom szörpöket is használhatsz, amelyekkel finom és változatos ízű italokkal csillapíthatod szomjadat, s vendégeidet is megörvendeztetheted, különösen a forró nyári napokon. Csak készítsd el a szódát, és keverd hozzá a kedvenc szörpödet. Választhatsz SodaStream és Limo Bar szörpök közül.

Szódagépek - Egyszerű használat

A SodaStream vagy a Limo Bar szódagépek egyszerű működésük és modern kialakításuknak köszönhetően népszerűek a felhasználók körében. Segítségükkel egyetlen gombnyomással készíthetsz saját ízlésednek megfelelő erősségű szódát, s olyan ízben, amelyre csak kedved támad. A folyamat olyan egyszerű, hogy akár a gyerekek is elkészíthetik a saját üdítőjüket. Ezenkívül a Sodastream és Limo Bar szódagépek energiatakarékosak, mivel működésükhöz nincs szükség elektromos áramra. A csomag tartalma közé tartozik a CO2-tartalmú patron is, amely 70-80 liter szóda készítésére elegendő.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szódagépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szódagépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szódagépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szódagépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ