ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
24 "
77 "
- 60,96 cm 195,58 cm
Felbontás
4K Ultra HD
(30)
Full HD
(1)
HD Ready
(3)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(15)
100 / 120 Hz
(19)
Évjárat
2023
(30)
2021
(4)
Alkalmazások
Vezeték nélküli kapcsolat

VISSZA AZ ÖSSZES TV-HEZ

Szeretnéd a tévénézés élményét egy teljesen új szintre emelni? Akkor a Philips TV minden bizonnyal le fog nyűgözni az általa nyújtott hihetetlenül élvezetes vizuális élménnyel. Ezek a készülékek elsőosztályú technológiákkal készültek minőségi európai formatervezéssel, autentikus anyagokból. Az Ambilight világítástechnológia, a tökéletes színkontraszt, a páratlan hangzás és a szakmai elismerések és még sok más tulajdonság is biztosítja a Philips TV helyét a piacvezetők között.

Philips TV Ambilight

Ambilight

Egyedülálló technológia, amely lágy fényt hoz létre a Philips TV körül egy valóban magával ragadó tévénézési élmény érdekében.

  TOVÁBB
4K Philips tévék

The One

The One - az egyetlen tévé, amely mindent tud. 4K UHD felbontást, lélegzetelállító Ambilight technológiát, Android TV, Google Assistant, Dolby Vision és Dolby Atmos funkciót, valamint HDMI 2.1-et kínál a következő generációs játékokhoz. Az új Philips tévé kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű.

  TOVÁBB
OLED Philips TV

OLED

A legújabb OLED panel technológia élénkebb színeket, mélyebb feketét és lenyűgöző képkontrasztot biztosít.

  TOVÁBB
Android Philips tévé

Smart Android

Válassz a rengeteg alkalmazás, film és egyéb izgalmas tartalom közül, amelyek még gazdagabbá teszik a Philips TV világát.

  TOVÁBB

Philips tévék

A Philips TV az Ambilight technológiának köszönhetően teljesen egyedülállónak számít, ezzel ugyanis egyetlen más gyártó termékeinél sem találkozhatsz. Az Ambilight fényeket vetít a televízió mögött a falra, így vizuálisan kiterjeszti a Philips TV képvilágát és egyúttal sokkal kevésbé terheli meg a szemed tévénézés közben. Emellett az egyes modellek beépített, szabadalmaztatott P5 processzorral is büszkélkedhetnek, amely a lehető legjobb minőségűre alakítja a készülék képét. Az elsősorban a mobiltelefonok körében ismert Android operációs rendszerrel rendelkező Philips tévék korlátlan mennyiségű játékot és alkalmazást biztosítanak az egész család számára a végtelen szórakozáshoz. A Philips emellett széles választékban elérhető, különböző átmérőjű és tulajdonságú OLED és LCD televíziókat kínál. A fő hangsúlyt tehát egyértelműen a páratlan televíziózás élményére fektetik a modelljeiknél.

Ambilight

Kizárólag a Philips TV által kínált funkció.
Mi lenne, ha ahelyett, hogy csak néznéd, éreznéd a tévét? Az Ambilight Philips LED TV intelligens fényei valós időben vetítik ki a színeket a falra vagy akár az egész szobába. A képernyő nagyobbnak fog tűnni, minden egyes pillanat sokkal megrendítőbb lesz, a zenét pedig fényjáték kíséri. Csak a Philips TV rendelkezik ezzel a technológiával.

Alza.hu - Philips TV
Alza.hu - Philips TV Ambilight

Intenzitás

Merülj el az akcióban, és élj át egy korábban elképzelhetetlen játék- vagy filmélményt.

Alza.hu - Philips TV Ambilight

A mozgás új dimenziója

Az Ambilight technológia a Philips TV képernyőjén megjelenő minden egyes mozgást leképez, így a jelenet érzékelése a televízión túlra is kiterjed.

Alza.hu - Philips TV Ambilight

Zene. A hang és a fény kombinációja.

Hangosítsd fel a basszust a másodperc tört része alatt. A szimfóniák villogó fényekké válnak. A Philips TV Ambilight üzemmódja a fényjátékot a te zenei ízlésedhez és annak ritmusához igazítja.

Alza.hu - Philips LED TV Ambilight

Filmnézés. Hagyd, hogy magával ragadjon.

Hozd el a film élményeit egyenesen a szobádba. A filmben történő robbanások a szoba falain tükröződnek. A horizontális felvételek még szélesebbnek tűnnek. Állítsd be az Ambilight üzemmód intenzitását az aktuális hangulatodnak megfelelően vagy akár teljesen ki is kapcsolhatod azt.

Alza.hu - Philips Tv Ambilight

The ONE.

Nagyszerű ár. Nagyszerű minőség.
Ha olyan tévét szeretnél, amely úgy működik, ahogyan szükséged van rá, és nem csinál semmit, amit nem szeretnél, akkor a Philips TV tökéletes választás! Élvezd az éles 4K képeket, a nagyszerű hangzást és az Ambilight varázsát.

Alza.hu - Philips tévé Ambilight

DTS Play-Fi

A DTS Play-Fi ökoszisztéma tökéletesen szinkronizált, kiváló minőségű hangot közvetít minden kompatibilis hangszóró, Philips TV és soundbar között. Minden szobában ugyanazt a hangot játszhatod le, vagy zónákat állíthatsz be. Könnyedén létrehozhatod a saját térhatású hangrendszeredet.

Otthoni audio egyszerűen

Zenét streamelhetsz bármelyik szobába. Élvezd a Philips TV hangját a konyhában elhelyezett hangszórón keresztül, miközben főzöl. Hozz létre térhatású hangrendszert. DTS Play-Fi és Philips Sound alkalmazás segítségével csatlakoztatható.

Bontsd ki. Csatlakoztasd. Jó szórakozást.

A Philips TV és a hangszórók párosítása után párosítsd a hangszórókat egymással. A Philips tévék akár a mobileszközhöz csatlakoztatott fejhallgatón keresztül is hallgathatók. A DTS Play-Fi technológiával mindezt az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül teheted meg.


Alza.hu - Philips TV Ambilight

Android TV

Az Android Philips TV a kívánt tartalmat bocsátja rendelkezésedre, amikor csak akarod. A kezdőképernyőt testre szabhatod kedvenc alkalmazásaidnak megjelenítéséhez, így bármikor könnyedén elkezdheted kedvenc filmjeid és sorozataid streamelését. Vagy folytasd ott, ahol abbahagytad. Választhatsz az előre telepített alkalmazások közül. Vagy töltsd le kedvenc IPTV, multimédia, oktatási vagy játék alkalmazásaidat a Google Play Áruházból. Billentyűzet/egér vagy kontroller csatlakoztatásával még szórakoztatóbb.

Alza.hu - Philips tévék Ambilight

Készen áll a játékokra

A Philips TV nagyszerű játékhoz. Amint bekapcsolod a konzolt, a TV automatikusan ultra alacsony késleltetésű üzemmódba kapcsol a gyors reagálású játék és a zökkenőmentes grafika érdekében. Támogatja a HDMI 2.1 csatlakoztathatóságot, a VRR és az Ambilight játékmódot, ami a Philips tévé képernyőjéről közvetlenül a szobába hozza az akciót. Bizonyos Philips TV modellek támogatják: FreeSync Premium, FreeSync Premium Pro vagy G-Sync Compatible.

Alza.hu - Philips TV Ambilight

Moziszerű hang és kép - Dolby Vision és Dolby Atmos.

A prémium Dolby hang- és videóformátumok támogatása azt jelenti, hogy a HDR-tartalmak, amelyeket nézel vagy lejátszol, mindig lenyűgözően fognak kinézni és hangzani. Olyan képet élvezhetsz, amely tükrözi a rendező eredeti szándékait, mindezt igazán tiszta és mély térhatású hangzással kiegészülve. Nagyszerű bármilyen filmhez, sorozathoz vagy játékhoz. A Philips tévék támogatják az összes HDR formátumot - HDR10, HLG, HDR10+, HDR10+ Adaptive és Dolby Vision.

Alza.hu - Philips tévék Ambilight

Bowers & Wilkins hang.

Autós üldözés. Suttogás. Zene. Az exkluzív Bowers & Wilkins hangrendszerrel minden, amit nézel, életre kel. Az ikonikus hangszóró biztosítja a jól kivehető párbeszédet, a felfelé néző hangszórók pedig lehetővé teszik, hogy teljesen elmerülj a Dolby Atmos hangzásban.

Philips TV - további tudnivalók

Philips OLED TV

Valósághű élmény

Nézd meg, miért »

The One

Az egyetlen, amit hazaviszel

Győződj meg magad »

A Philips TV hangzása

Érezd minden részletét

Lenyűgöző hangzás »
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
75" Philips The One 75PUS8818 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, E energiaosztály
444 990 Ft

2.
32" Philips 32PHS6808 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 100×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
83 790 Ft

3.
65" Philips 65PUS8118 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, Amazon Alexa, VESA 300×300, Dolby Digital, F energiaosztály
259 900 Ft

Még több
76 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
50" Philips The One 50PUS8518
Televízió - Google TV, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, F energiaosztály
224 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389n6j2b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
55" Philips 55OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" Philips 55OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
Szuper ár
517 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390s3a3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
65" Philips 65OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,5
65" Philips 65OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
750 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390v1a1a3a
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
65" Philips 65OLED908 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Philips 65OLED908
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistant, 360°-os videolejátszás, párosítás a mobileszközzel, 12V-os tápegység, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital 2.0, DTS Play-Fi, G energiaosztály, Magenta TV
1 139 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390v1a1a21
65" Philips The One 65PUS8818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 20×
65" Philips The One 65PUS8818
Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, E energiaosztály
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389r48c01d
5,0
43" Philips 43PUS7608
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 200×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
122 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389i8f4
65" Philips The One 65PUS8518 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
65" Philips The One 65PUS8518
Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, E energiaosztály
308 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389r48c01d1
65" Philips 65OLED718 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
65" Philips 65OLED718
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
584 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389r48c03
3,7
55" Philips 55PUS7608
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 200×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389o771
5,0
43" Philips The One 43PUS8518
Televízió - Google TV, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 100×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, F energiaosztály
179 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389i8f12
5,0
43" Philips 43PFS6808
Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, Full HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 100×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, D energiaosztály
Szuper ár
120 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389i8f3
4,4
75" Philips 75PUS7608
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0.3, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
298 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389u65
55" Philips The One 55PUS8818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" Philips The One 55PUS8818
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0.3, Ambilight, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
329 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WC389o78f1
5,0
43" Philips The One 43PUS8818
Televízió - Google TV, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0.3, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 100×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389i8f11
3,0 13×
65" Philips 65PUS8118
Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, Amazon Alexa, VESA 300×300, Dolby Digital, F energiaosztály
259 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389r48c01da
48" Philips 48OLED718 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
48" Philips 48OLED718
Televízió - Google TV, OLED, 121 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390q7c
4,0
32" Philips 32PHS6808
Televízió - SMART, LED, 81 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 100×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
83 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389e88a1
3,0
24" Philips 24PHS6808
Televízió - SMART, LED, 61 cm képátló, HD Ready, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 75×75, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
76 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389b11
3,7
50" Philips The One 50PUS8818
Televízió - Google TV, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0.3, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389n6j2b0
77" Philips 77OLED908 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
77" Philips 77OLED908
Televízió - Google TV, OLED, 195cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistant, 360°-os videolejátszás, párosítás a mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital 2.0, DTS Play-Fi, G energiaosztály, Magenta TV
Szuper ár
1 899 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WC390v6c2
42" Philips 42OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
42" Philips 42OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 50 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
449 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WC389i8f11a
65" Philips 65PML9008 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
65" Philips 65PML9008
Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, Ambilight, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, F energiaosztály
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389r48c02a
75" Philips 75PML9008 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
75" Philips 75PML9008
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10+, 4× HDMI, 2× USB, LAN, Ambilight, Linux, Dolby Atmos, G energiaosztály
499 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WC389u8b2
77" Philips 77OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
77" Philips 77OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
1 249 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390v6c

Philips TV

Philips TV

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips TV Philips Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább philips TV Philips
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ