Akvizice ApF HU ApF HU

Hagyományos páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Aláépíthető
(41)
Kihúzható
(1)
Tulajdonságok
LED világítás
(30)
Halogén világítás
(4)
Visszacsapó szelep
(11)
Elektronikus vezérlés
(1)
Mechanikus vezérlés
(3)
Átmérő
12 cm
15 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(1)
Középen hátul
(9)
Jobboldali
(1)
Felül
(19)
Szívási teljesítmény
120 m3/óra
650 m3/óra
-

A hagyományos páraelszívó egy hagyományos típusú eszköz, amely tökéletesen kompakt. Ezáltal ideális olyan konyhákba, ahol szűkös a hely. A szekrény alá szerelhető, és nagyon egyszerű a telepítése. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, mit kínál egy hagyományos páraelszívó, és hogyan válaszd ki a megfelelőt a konyhádba.

Tovább

A hagyományos megoldás minden konyhába

A hagyományos szagelszívó egy feltűnésmentes, de teljesen funkcionális páraelszívó, amely már évek óta sok otthonban hatékonyan küzd a szagok és a zsír ellen. Más páraelszívókhoz képest kedvezőbb árú, sokkal kompaktabb, viszont alacsonyabb teljesítményű, és nem rendelkezik modern, kifinomult dizájnnal.


felfüggesztett hagyományos páraelszívó fekete

Az elegáns hagyományos páraelszívó tökéletesen illeszkedik konyhád stílusához.

Hogyan válasszunk hagyományos páraelszívó típust?

Tudd meg, milyen paramétereket kell figyelembe venned, amikor kiválasztod a számodra megfelelő hagyományos páraelszívó modellt.

A teljesítményre összpontosítva: a hagyományos páraelszívók ideálisak kis helyiségekbe

A hagyományos páraelszívó nem rendelkezik akkora teljesítménnyel, mint a nagyobb kéményes vagy sziget változatok. A készülékek szívóteljesítménye átlagosan 170-330 m³/h között mozog. A teljesítménynek egyenesen arányosnak kell lennie a konyha méretével, ezért kisebb helyiségekbe inkább egy függesztett páraelszívó illik.

Mindig olyan beépített készüléket válassz, amely egy kicsit nagyobb teljesítményű, mint amire szükséged van. Ez elegendő mozgásteret biztosít olyan kivételes helyzetekre, amikor a főzési terhelés nagyobb lehet.

Légkivezetési módszerek: hagyományos páraelszívó és recirkulációs eszköz

Míg a hagyományos elszívó a levegőt több szűrőn keresztül tisztítja, majd visszavezeti a helyiségbe, addig egy másik típus elszívócsatornán vezeti el a levegőt. Ez több irányban is elhelyezhető: bal oldalról, balról hátulról, középen hátulról, jobb hátulról, jobb oldalról vagy akár felülről is.


hagyományos páraelszívó hátsó kivezetéssel
Hagyományos páraelszívó hátsó elszívással

felfüggesztett hagyományos páraelszívó oldalsó elszívással
Felfüggesztett hagyományos páraelszívó oldalsó elszívással

i

Hagyományos páraelszívók visszacsapó szeleppel

Ha a hagyományos páraelszívó vezetéke a gőzt kéménybe, szellőzőaknába vagy egy speciális kivezetésen keresztül közvetlenül a kültérbe vezeti, ellenőrizd, hogy a készülék visszacsapó szeleppel rendelkezik-e, megakadályozva a külső hideg levegő bejutását a helyiségbe.

A hagyományos páraelszívók szűrési típusai

Egyetlen hagyományos páraelszívó sem nélkülözheti a funkcionális szűrést. Ez különösen a recirkulációs hagyományos páraelszívók esetében elengedhetetlen, ahol a megtisztított levegő visszakerül a helyiségbe. Kínálatunkban zsír- vagy szénszűrővel ellátott termékek is kaphatók. Ne feledd, hogy a szűrő rendszeres karbantartása és cseréje szükséges a készülék megfelelő működéséhez.

Hatékony hagyományos páraelszívó: mit mutat az energiajelzés?

Az energiacímke áttekintést ad arról, hogy a hagyományos páraelszívó mennyire hatékony a különböző módokon. Ezen megtalálod a szükséges információkat a gőzelvonás hatékonyságáról, a folyadékok áramlásáról, a világításról vagy a zsírszűrés hatékonyságáról.

Az egyes kategóriák hatékonysági osztályait az energiateljesítményhez hasonlóan az A-G betűk jelzik.

Hagyományos páraelszívó különböző méretekben

Fontos, hogy a hagyományos páraelszívó legalább akkora legyen, mint a főzőlap vagy a tűzhely, de egy kicsit nagyobb készülék jobb választás. A szekrény alatti páraelszívó szélessége 50 és 70 cm között mozog.

  • A 60 cm-es hagyományos páraelszívó a szabványos szélességet jelenti.
  • Az 50 cm-es, felfüggesztett hagyományos páraelszívó keskenyebb a normál méreteknél, nem tipikus méret.

i

Ha a konyhád a nappalival van összekötve, vagy egyszerűen csak kisebb, akkor a hagyományos páraelszívók zajszintjére is figyelni kell. Ez maximális teljesítménynél nem haladhatja meg az 58 dB-t. A hagyományos páraelszívók működése nem feltétlenül kellemes.

A hagyományos szagelszívó felszerelése

A hagyományos páraelszívó nem igényel bonyolult összeszerelést, egyszerűen a szekrények alá, a főzőlap fölé vagy szabadon a tűzhely fölé tehető. A helytakarékos beépítésnek köszönhetően előregyártott konyhákhoz alkalmas típus. Arra azonban figyelj oda, hogy a hagyományos páraelszívó ne legyen túl közel a tűzhelyhez - az ideális távolság 65-75 cm.

A ferde homlokzati üveggel ellátott hagyományos páraelszívók lehetővé teszik, hogy a tűzhelytől akár 45 cm-re felhelyezhesd az eszközt.

A legjobb hagyományos páraelszívók nagyszerű funkciókat kínálnak

A többi típushoz hasonlóan a hagyományos páraelszívó is halad a korral, és számos nagyszerű, fejlett funkciót kínál. A legtöbb modellnél például a halogén világítást már energiatakarékos LED-ekre cserélték. De vannak más funkciók is.

  • A Hob2Hood olyan funkció, amely okos kapcsolatot biztosít a főzőlap vagy a sütő és a páraelszívó között.
  • Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi a hagyományos páraelszívó könnyű vezérlését.
  • A LED kijelző a beállított teljesítményre vonatkozó információkkal szintén nagyon népszerű.
  • A Boost funkció praktikus rövid távú teljesítménynövelést biztosít a nagyobb főzéshez.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CFT610/4W/1 Idea Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - aláépíthető, 60 cm széles, évi fogyasztása: 44,2, 3 sebesség, elszívásra és recirkulációra alkalmas változat, 209,7 m3/óra szívási teljesítmény, mechanikus csúszókapcsolós vezérlés, 1 akril zsírszűrő, papír szagszűrő a csomag része - 1x CF152 modell, vezeték átmérője: 120 mm, méretei: 80 × 600 × 465 mm (ma × sz × m), fehér színben
23 990 Ft

2.
ELECTROLUX 600 FLEX LEDSpot LFP536X Szállításra kész 3 db
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 600 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
114 690 Ft

3.
AMICA OSS5232I (SP 52 AX) Szállításra kész 5 db
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
32 390 Ft

Még több
41 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 12×
Siguro HD-U210B Under Hood
Páraelszívó - beépíthető, C energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 70dB, elszívási kapacitás 220 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 1× szénszűrő - visszaforgatási lehetőség, a felső kivezető nyílás átmérője 120 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, Méretek 13,5 × 59,5 × 48 cm (H×Sz×M), súlya 5,2 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_U210B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 18×
CANDY CFT610/4W/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, 60 cm széles, évi fogyasztása: 44,2, 3 sebesség, elszívásra és recirkulációra alkalmas változat, 209,7 m3/óra szívási teljesítmény, mechanikus csúszókapcsolós vezérlés, 1 akril zsírszűrő, papír szagszűrő a csomag része - 1x CF152 modell, vezeték átmérője: 120 mm, méretei: 80 × 600 × 465 mm (ma × sz × m), fehér színben
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDI012
Arany középút Kiváló ár/érték arány
ELECTROLUX 600 FLEX LEDSpot LFP536X
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 600 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
114 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXDG040
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HAIER HAPY72ES6X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 71,4 cm, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 650 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
208 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HAIDI002
CIARRA Table Hood - Black - Páraelszívó Típusok
3,0
CIARRA Table Hood - Black
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
53 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH03
Guzzanti ZRW 60 fehér - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
Guzzanti ZRW 60 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400k2
GUZZANTI ZRW 60 fekete - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
GUZZANTI ZRW 60 fekete
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400m1
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
GUZZANTI ZRW 50 Inox - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 Inox
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l
4,2
CANDY CFT610/4N/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 209 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG023
4,0
AMICA OSS5232I (SP 52 AX)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
32 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMIOP047
GUZZANTI GSL 60 W - Páraelszívó Típusok
4,6 21×
GUZZANTI GSL 60 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 320 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
28 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EVP401e
4,8 14×
MORA OP 631 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG021
4,0
GUZZANTI GZC 50 WHITE
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 186 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP401g
4,3
MORA OP 531 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG020
MORA OP 640 X - Páraelszívó
Típusok
4,3 25×
MORA OP 640 X
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 175 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG028
4,8
MORA OP 540 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 175 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG029
AMICA OSC5231W (SP 52 AW)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP046
4,0
AMICA OSC6231W (SP 62 AW)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP048
4,0 10×
MORA OP 530 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
Szuper ár
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG016
MORA OP 640 W - Páraelszívó Típusok
4,3 25×
MORA OP 640 W
Páraelszívó - aláépíthető, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG022
4,0
MORA OP 530 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG018
4,1 19×
MORA OP 630 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 183 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG019
2,0
MORA OP 632 X
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 175 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG025
cikkHogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
A páraelszívók nemcsak elnyelik a főzés során keletkező gőzt és kellemetlen szagokat, ennek eredményeként tisztán tartják a konyha levegőjét, hanem még a penészképződést is megakadályozzák. Így tisztábbá és egészségesebbé teszik az egész lakást. De mire érdemes...

Hagyományos páraelszívók

A Hagyományos páraelszívók kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hagyományos páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hagyományos páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hagyományos páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hagyományos páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ