Napszemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
UV-szűrés
UV400
(136)
UVA
(2)
UVB
(2)
Keret színe
Fekete
(45)
Kék
(29)
Rózsaszín
(23)
Barna
(11)
Fehér
(9)
Szűrés

A napszemüveg megvédi a szemed a napsugaraktól, ráadásul stílusos divatkiegészítőként is szolgálhat. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő a városban, a vízparton, de a hegyi túrákon is nagyszerűen használható. Kényeztesd a szemed minden körülmények között a dizájnos UV védelemmel, és nézd meg a minőségi napszemüvegek kínálatát.

Tovább

A napszemüveg kiválasztása

Nem tudod, hogyan válassz olyan napszemüveg típust, amely jól áll Neked, és a lehető legjobban ellátja a funkcióját? Mi segítünk kiválasztani a megfelelőt, csak olvass tovább. A férfi, női vagy gyermek napszemüveg modellek esetében egyaránt fontos a kinézet és a kényelem, de a megfelelő napszűrő és a lencse tulajdonságai sem elhanyagolandó szempontok.

Női napszemüvegek, amelyek tökéletesen illeszkednek

A női napszemüveg minden nő öltözékének kedvelt kiegészítője. Ezek a modellek gyakran több színben is kaphatóak. Minden vonásodat kiemelhetik, akár a romantikus, sportos vagy titokzatos stílusodat hangsúlyozod. Állandó klasszikusnak számítanak a tükrös lencséjű, nagyméretű- vagy a macskaszemet utánzó Cat Eye női napszemüvegek.

Hétköznapi férfi napszemüvegek

A férfi napszemüveg, különösen a pilóta napszemüveg modellek a legnépszerűbb férfi napszemüvegek közé tartoznak, és évek óta a trendek élén állnak. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is a divatos és a sportos stílusok közül választhatnak. A férfi, de az uniszex napszemüvegek is nagyon gyakran különböző színű lencsékkel rendelkeznek, ami fontos mind az esztétika, mind a fényviszonyok szempontjából.

Kizárólag UV védelemmel ellátott gyermek napszemüvegek

A gyermek napszemüvegek fontosabb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint gondolnád. A napfénynek kitéve a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a sugarakra. A kisebb gyermekek számára ezért feltétlenül szükséges az UV védelem. Nézd meg a fiú és lány napszemüveg modelleket is, amelyek a kényelem érdekében a lehető legkönnyebbek, ugyanakkor elég tartósak ahhoz, hogy ellenálljanak a sérüléseknek.

Az uniszex napszemüveg univerzális megjelenésű és méretű, így férfiak és nők egyaránt választhatják a szabadtéri tevékenységekhez vagy vezetéshez is.

Kritériumok, amelyeknek minden napszemüveg típusnak meg kell felelnie

Csak egy stílusos napszemüveg modellre vágysz, vagy megbízható védelmet keresel a nap ellen? Mi segítünk abban, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő típust a mindennapi vagy különleges viselethez, amely védelmet nyújt és tökéletesen alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. A napszemüveg funkciói mellett keresd az arcodhoz illeszkedő formát is.

Sport napszemüvegek vs. divatos modellek

A sport napszemüveg, más néven outdoor napszemüvegek főként a kerékpárosok és a hegyi túrázók körében népszerűek. Nemcsak a napfénytől, hanem a rovaroktól is védik az arcot és főként a szemet. A megfelelően megválasztott lencsetónus és a funkciók nagyszerű kiegészítővé teszik őket. A divatos napszemüvegek ezzel szemben inkább esztétikai funkcióval rendelkeznek.

i

A napszemüveg típusoknak megfelelő UV szűrővel kell rendelkeznie

Míg a napszemüvegek elsősorban a túl erős fényt tompítják, fontos, hogy olyan UV védő szűrővel is rendelkezzenek, amely nem engedi át a káros sugárzást a szemre és a szem körüli bőrre. A 400-as UV szűrővel rendelkező napszemüveg, amely nem engedi át a 400 nm-nél alacsonyabb hullámhosszúságú sugárzást, 100%-os védelmet biztosít.

A sötétítés intenzitása csökkenti a fényáteresztést

A sötétítés intenzitását az európai szabvány szerinti 0-4-es skálán számokkal jelzik. A színezett napszemüveg lencsék fényáteresztése a legmagasabb, míg a sötét lencséké a legalacsonyabb. Ezek leginkább a hegyekbe vagy a tengeren alkalmasak, viszont az autóba nem, mert ott csökkentik a reakció időt.

Napszemüvegek színezett lencsékkel

A színezett lencsékkel ellátott napszemüveg nemcsak jól nézhet ki, hanem többféle célt is szolgálhat.

  • A sárga és narancssárga lencsék nagyszerűek a sportoláshoz, és javítják a kontrasztot gyenge fényviszonyok mellett, például szürkületkor.
  • A barna napszemüveg lencsék többcélúak. Blokkolják a kék fényt és növelik a látásélességet. Különösen hasznosak a játszótéren.
  • A zöld napszemüveg lencse javítja a kontrasztot és csökkenti a vakító fényt, ami a túl sok fényre érzékenyeknek is alkalmassá teszik ezt a színű lencsét.
  • A kék és lila napszemüvegek stílusosak és népszerűek a téli sportokhoz. Kiemelik a körvonalakat és csökkentik a fényerőt.
  • A piros és rózsaszín napszemüveg lencsék megszűrik a kék fényt, így növelik a kontrasztot. Nagyon népszerűek a gépjárművezetők körében.
  • A szürke lencsék alkalmi és szabadtéri viselethez alkalmasak. Csökkentik a fény mennyiségét, miközben a színek valósághűek maradnak.

Női és férfi napszemüveg modellek a legnépszerűbb formákban

A legnépszerűbb férfi napszemüvegek közé egyértelműen a pilóta napszemüveg modellek tartoznak. A hölgyek azonban a Cat Eye, azaz macskaszem formát kedvelik, amely pont a megfelelő színt adja a megjelenéshez. A leggyakoribb uniszex napszemüvegek a téglalap és a kerek formák. A lényeg, hogy mindig az arc méretének és formájának megfelelően válassz, hogy a napszemüveg tökéletesen illeszkedjen.

A napszemüvegek szabványmérete M. A hitelkártya a méret választáskor praktikus segítő lehet. Állj egy tükör elé, és a kártya rövidebb élének a sarkát helyezd az orrod közepére. Ha a másik sarok eléri a szemed végét, akkor M-es méretű vagy, ha nem, akkor válassz L-es méretet.

Polarizációs napszemüvegek és a napszemüvegek egyéb nagyszerű tulajdonságai

A polarizáló napszemüvegek nemcsak a megjelenésükben különböznek, hanem praktikus tulajdonságokat is rejtenek. A sportolásra alkalmas egyéb tulajdonságok közé tartozik a karcolások és szilánkok elleni védelem, a jobb színérzékelés vagy a torzításmentes látás.

  • A polarizáló napszemüvegek tehermentesítik a szemet, miközben visszaverik a sugarakat, amelyek kellemetlenek lehetnek, különösen nedves utakon vagy tengerparti nyaraláskor hasznos funkció. Ezáltal élesebbé és kényelmesebbé válik a látásod.
  • A karcolásvédelem minden sportoló számára alkalmas, amely tevékenységek növelik az üveg sérülésének kockázatát. Az ilyen napszemüvegek magasabb minőségűek, de valamivel drágábbak is. A törésvédelem a legtöbb szemüveghez elérhető.
  • A torzított látás a nagy fényáteresztő képességnek köszönhetően éles képet biztosít tiszta kontúrokkal, és nem zavarja a horgászatra vagy más sportokra való koncentrálást. A víztaszító kezeléssel kombinálva nem maradsz le semmiről sem.
  • A javított színérzékelést különösen a kerékpárosok fogják értékelni, akik még nagyobb sebességnél is nagyobb pontossággal és jobb kontraszttal látnak majd a napszemüvegen keresztül. Emellett nem hatnak negatívan szemkörnyékre és csökkentik a szemfáradtságot.

i

Tükrös napszemüvegek

A tükrös napszemüvegek egy speciális réteggel rendelkeznek, amely csökkenti a szembe jutó fény mennyiségét. Ezért a káprázatos nyári napokon vagy síeléskor is alkalmasak. Gyakran rendelkeznek karcolás elleni védelemmel, de durva bánásmód esetén látható sérülések keletkezhetnek rajtuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Soundeus Soundglasses 5S Raktáron > 5 db
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
24 190 Ft

2.
Dooky Fiji Pink Raktáron 4 db
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: vászonzsák
8 190 Ft

138 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,0
Granite 7 napszemüveg - 212006-14
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, törés elleni védelem, tükrös, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: fekete
7 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau079
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 38×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
24 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNSf51
Arany középút Kiváló ár/érték arány
PREGO One Polarized 9948-00 - Napszemüveg Típusok
4,0
PREGO One Polarized 9948-00
Napszemüveg - négyszögletes, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete, tartozék: merev tok és puha tok
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle1852
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
ADIDAS AOK003 CK4091 149.PLR 51 21 145, Havana Multicolor
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: barna, kék és sárga
30 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2496
Dooky Fiji Pink - Napszemüveg Típusok
Dooky Fiji Pink
Napszemüveg kerek, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: vászonzsák
8 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5954
Koolsun WAVE - Rózsaszín 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Rózsaszín 3m+
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19765
Dooky Aruba Taupe - Napszemüveg Típusok
Dooky Aruba Taupe
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: bézs, tartozék: vászonzsák
8 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5956
Dooky Aruba Mint - Napszemüveg Típusok
Dooky Aruba Mint
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: zöld, tartozék: vászonzsák
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5959
4,4 38×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
22 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SNSf51
Koolsun WAVE - Fekete 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Fekete 3m+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fekete, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19757
Koolsun WAVE - kék 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - kék 3m+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19759
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 3m+
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19763
Koolsun WAVE - Neon kék 3m+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Neon kék 3m+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: merev tok
8 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19761
Koolsun SPORT - kék 6m+ - Napszemüveg
Típusok
5,0
Koolsun SPORT - kék 6m+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
Leárazás -15 %
7 090 Ft 8 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19751
4,7
Koolsun FLEX rózsaszín-narancssárga 3m+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
Leárazás -17 %
6 390 Ft 7 680 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19743
4,7
Koolsun FLEX - Rózsaszín 3m+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
9 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19745
Koolsun SPORT - Fehér / Rózsaszín 6m+ - Napszemüveg
Típusok
5,0
Koolsun SPORT - Fehér / Rózsaszín 6m+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fehér, tartozék: puha tok
Leárazás -18 %
6 890 Ft 8 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19753
CONVERSE SCO2955 CON SUN SCO2955 BLTO 54 16 145
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, szemfáradtság csökkentő, 0 dioptria, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: fekete, barna és sárga
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2514
CONVERSE SCO192 6AAZ CON SUN SCO192 6AAZ 55 20 145
Napszemüveg - ovális, férfi/fiú, UV400 védelem, szemfáradtság csökkentő, 0 dioptria, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: kék, keret színe: fekete és kék
14 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2509
ADIDAS AOM003 BI4799 025.000 52 19 145, Blue and White
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, műanyag és fém kombinációjából készült keret, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: fehér és kék
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2500
ADIDAS AOR028 CM1385 012.000 50 20 145, Crystal
Napszemüveg - ovális, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: fém, lencsék színe: lila, keret színe: víztiszta
22 490 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Bryle2505
ADIDAS AOR005 BA7009 TFS.009 54 21 140, Top Fashion S and Black
Napszemüveg - négyszögletes, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fehér, fekete és szürke
20 090 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2502
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold - Napszemüveg Típusok
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: kék és arany
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2498
ADIDAS AOM000 BI4785 078.055 51 20 145, Gun Metal and Orange - Napszemüveg Típusok
ADIDAS AOM000 BI4785 078.055 51 20 145, Gun Metal and Orange
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, műanyag és fém kombinációjából készült keret, lencsék színe: szürke, keret színe: barna és narancssárga
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2499
cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...

Napszemüvegek

A Napszemüvegek kategóriában összesen 138 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napszemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napszemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napszemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napszemüvegek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ