Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
A
(21)
B
(20)
C
(12)
D
(19)
E
(6)
F
(3)
Maximális mosógép kapacitás (ECO program 40-60)
4 kg
10 kg
-
Típus
Elöltöltős
(77)
Felültöltős
(10)
Szín
Antracitszürke
(3)
Fehér
(79)
Fekete
(2)
Kék
(1)
Ezüst
(2)
Szürke
(2)

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltés módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

 • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
 • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
 • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

 • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
 • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

 • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
 • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
 • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 4 kg, 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

A mosógépek energiafogyasztása

Minden mosógépnek van egy hozzárendelt energiaosztálya, amely meghatározza a felhasznált áram mennyiségét. Ezeknek az értékeknek a jelölésére egy A-tól G-ig terjedő skálát használnak, bár B-G közötti energiaosztályú készülékeket manapság szinte nem is gyártanak.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

 • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
 • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
 • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
 • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Még mindig bizonytalan vagy a döntésben? Böngészd végig a legjobb mosógép vélemények szerint rendezett rangsort.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

 • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
 • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
 • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
 • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
 • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
 • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE WA84CS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 39 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás és gyerekzár, power wash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 54,5 cm (szé×ma×mé), tömege 68 kg
124 590 Ft

2.
Whirlpool FFB 8458 BV EE Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, freshcare+ és clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (szé×ma×mé), tömege 67 kg
139 990 Ft

3.
GORENJE WNEI74SBS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, B energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (szé×ma×mé), tömege 60,8 kg
135 890 Ft

Még több
87 termék
Classic Kategória
Whirlpool FFB 8458 BV EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, freshcare+ és clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (szé×ma×mé), tömege 67 kg

118 990 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
Szuper ár
139 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR072
Arany középút
HOOVER H3WS437TAMCE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 45 cm (szé×ma×mé), tömege 60 kg

196 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR114
Premium Kategória
WHIRLPOOL W8 W046WB EE Supreme Silence
Gőzmosógép - elöltöltős, A energiahatékonysági osztály, 10 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás és gyerekzár, 6. érzék és freshcare+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, méretei 59,9 × 84,5 × 64,3 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 83 kg

289 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHPR094
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energiaosztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 68,8 kg

151 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
CANDY CS 147TXME/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 49 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 60 kg

135 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR090
CANDY CS 1410TXME/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energiahatékonysági osztály, 10 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 51 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 58 cm (szé×ma×mé), tömege 66 kg

159 390 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR089
CANDY RO 1284DWMCE/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energiahatékonysági osztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 53 cm (szé×ma×mé), tömege 63 kg

135 480 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
159 390 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR102
GORENJE WA84CS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 39 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás és gyerekzár, power wash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 54,5 cm (szé×ma×mé), tömege 68 kg

124 590 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR030
GORENJE WNEI74SBS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, B energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 46,5 cm (szé×ma×mé), tömege 60,8 kg

135 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR043
INDESIT BTW L50300 EU/N
Mosógép - felültöltős, D energiahatékonysági osztály, 5 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, késleltetett indítás és led jelzőfények, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, fehér kivitel, méretei 40 × 90 × 60 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 53 kg

120 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO25
CANDY RO41274DWMSE/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energiahatékonysági osztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 45 cm (szé×ma×mé), tömege 60 kg

166 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR117
BOSCH WAN28162BY
Mosógép - elöltöltős, D energiaosztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l/1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1388 ford/perc, fehér kivitel, mérete 59,8 × 84,8 × 55 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 71 kg

156 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR014
INDESIT BTW S72200 EU/N
Mosógép - felültöltős, E energiahatékonysági osztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 78 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l/1 ciklus, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, fehér kivitel, mérete 40 × 90 × 60 cm (szé×ma×mé), tömege 57 kg

126 220 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
148 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR060
WHIRLPOOL FFL 6238 W EE
Mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 65 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l/1 ciklus, késleltetett indítás, kijelző, led jelzőfények és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel

124 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR050
CANDY CS34 1252DE/2-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, D energiahatékonysági osztály, 5 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 38 l/1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 37,8 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 60,5 kg

172 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR097
CANDY RO1496DWMCRE/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energiaosztály, 9 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 46 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, antracitszürke kivitel, mérete 60 × 85 × 53 cm (szé×ma×mé), tömege 63 kg

185 630 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
218 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR087
AMICA PPF 61002 EW
Mosógép - elöltöltős, E energiahatékonysági osztály, 6 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 74 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l/1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, led jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, fehér kivitel, mérete 59,5 × 85 × 40 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 52 kg

111 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIPR009
GORENJE WA963PS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energiahatékonysági osztály, 9 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 57 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l/1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1600 ford/perc, fehér kivitel, mérete 60 × 85 × 61 cm (szé×ma×mé), tömege 78 kg

163 030 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
203 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR018
CANDY RO41274DWMCE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energiahatékonysági osztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 45 cm (szé×ma×mé), tömege 60 kg

179 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR094
CANDY CS 1272DE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, D energiahatékonysági osztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l/1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, méretei 60 × 85 × 49 cm (szélesség × magasság × mélység), tömege 61 kg

121 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR093
WHIRLPOOL FFS 7259 B EE
Mosógép - elöltöltős, B energiahatékonysági osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, freshcare+ és clean+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, méretei 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (szé×ma×mé), tömege 65 kg

172 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR113
INDESIT MTWE 71252 WK EE
Mosógép - elöltöltős, E energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 78 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l/1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, fehér kivitel, méretei 59,5 × 85 × 54 cm (szélesség × magasság × mélység)

136 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO29
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE
Mosógép - elöltöltős, B energiaosztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l/1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és freshcare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, fehér kivitel, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (szé×ma×mé), tömege 65 kg

164 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR114
Bosch WAL28PH0BY
Mosógép - elöltöltős, C energiaosztály, 10 kg töltetkapacitás (ECO program 40-60 °C), súlyozott energiafogyasztása 67 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 47 l/1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, fehér kivitel, méretei 59,8 × 84,8 × 59 cm (szé×ma×mé), tömege 73,319 kg

304 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BOPR035

Mosógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy...
cikkHogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig...
Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre...
A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj...
További cikkek Összes cikk

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ