AlzaPlus+ HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12

Mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(6)
(21)
(7)
Energiaosztály
A
(92)
B
(31)
C
(13)
D
(17)
E
(6)
F
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(143)
Szárítóval
(31)
Típus
Elöltöltős
(156)
Felültöltős
(18)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(128)
Keskeny (max. 50 cm)
(46)

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz- és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni, és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltésének módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

 • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
 • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
 • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

 • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
 • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

 • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
 • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
 • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

 • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
 • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
 • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
 • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Nem tudsz dönteni? Válassz akár szín szerint, vagy próbáld ki a díjnyertes mosógépeket.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

 • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
 • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
 • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
 • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
 • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
 • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódabikarbónával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft

2.
WHIRLPOOL TDLR 6240SS EU/N Szállításra kész > 5 db
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
122 690 Ft

3.
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
122 990 Ft

Még több
174 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8
Siguro WM-T711W Wash Master - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosógép - gőzölős, felültöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása (ECO program 40 - 60 °C) 7 kg, energiafogyasztás 44 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 45 l, AquaStop, Fuzzy Logic, SteamCare, inverteres motor, gyorsprogram, kijelző, LED kijelzők, gyermekzár, Soft Opening, 1200 rpm csavartatás, méretek 40 × 87,5 × 61 cm (Szé×Ma×Mé), súly 56 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_T711W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
CANDY RO 1284DWMCT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
147 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR161
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,0
CANDY RPW4856BWMBCB/-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
244 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS040
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
HAIER HWD80B14959S8U1S - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 22×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 8 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 46 cm (ma×szé×mé),
306 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS07
4,7 40×
WHIRLPOOL FFB 8469 BV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 63 cm (Sz×Ma×Mé)
156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR110
4,9 10×
INDESIT BWSA 61051 W EU N
Keskeny mosógép - elöltöltős, F energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 78 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 42,5 cm (Sz×Ma×Mé)
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPR045
4,5 22×
WHIRLPOOL FFL 7259 W EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR114
4,5 54×
WHIRLPOOL TDLR 6240SS EU/N
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, 6 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
122 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR105
4,8
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR051
4,8 17×
WHIRLPOOL TDLR 6040L EU/N
Mosógép - felültöltős, C energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram és gyerekzár, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
126 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR106
4,6 39×
CANDY CS4 127TXME/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, Fuzzy logic és Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -3 %
112 990 Ft 116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR122
4,8
CANDY ROW4854DWMST/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
164 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANPS038
4,5 14×
GORENJE WNEI84AS/B SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR049
5,0
HAIER HW90G-B1497979TU1S
Keskeny mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 57 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1330 ford/perc, mérete 59 × 85 × 44 cm (Sz×Ma×Mé)
+Ajándék Laundry Perfume Candy Hoover melynek értéke 390 Ft
192 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR016
4,9 41×
HAIER HW80-B14979-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, automatikus adagolás és gyerekzár, Fuzzy logic, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 46 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -20 %
200 000 Ft 249 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPR009
4,5
CANDY CSTG 26TME/1-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 41 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
144 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR149
4,8 65×
HOOVER HW4 37AMBS/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, mérete 60 × 85 × 46 cm (Sz×Ma×Mé)
128 270 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR026
4,7 77×
WHIRLPOOL FFS 7259 B EE
Mosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 45 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 57,5 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -20 %
120 000 Ft 149 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR113
4,2 44×
INDESIT BTW L50300 EU/N
Mosógép - felültöltős, D energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 60 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás és LED jelzőfények, centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc, mérete 40 × 90 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
119 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO25
5,0
CANDY RP4 476BWMBC/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
+Ajándék Laundry Perfume Candy Hoover melynek értéke 390 Ft
153 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR143
4,0
WHIRLPOOL WRBSS 6249 S EU
Keskeny mosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 42,5 cm (Sz×Ma×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR124
5,0
CANDY RO14146DWMCT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 56 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 67 cm (Sz×Ma×Mé)
188 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR145
4,8 35×
GORENJE WNEI84AS
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram és inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR048
3,9 10×
CANDY CSTG 46TME/1-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 41 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
129 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR144

Mosógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van a készülékkel. Annak érdekében, hogy ne lepődj meg a mosógép kijelzőjén felvillanó ismeretlen szimbólumoktól és a hangjelzésektől, részletes áttekintést...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy a vízcső váratlan meghibásodása által okozott elöntésektől. A rendszer mindehhez biztonsági intézkedésként úszókapcsolót vagy kiegészítő biztonsági tömlőt...
cikkHogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a...
Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre történő csatlakoztatásához, a szárítógép csatlakoztatásához a szennyvízcsatornához való csatlakozás nélkül, valamint a mosógép és a szárítógép egy lefolyócsőre...
A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és...
További cikkek Összes cikk

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 174 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ