Mosógépek

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltés módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

 • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
 • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
 • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

 • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
 • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

 • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
 • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
 • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 4 kg, 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

A mosógépek energiafogyasztása

Minden mosógépnek van egy hozzárendelt energiaosztálya, amely meghatározza a felhasznált áram mennyiségét. Ezeknek az értékeknek a jelölésére egy A-tól G-ig terjedő skálát használnak, bár B-G közötti energiaosztályú készülékeket manapság szinte nem is gyártanak.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

 • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
 • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
 • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
 • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Még mindig bizonytalan vagy a döntésben? Böngészd végig a legjobb mosógép vélemények szerint rendezett rangsort.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

 • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
 • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
 • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
 • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
 • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
 • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WHIRLPOOL FFD 8638 BV EE Szállításra kész > 5 db
Mosógép FFD 8638 BV EE elöltöltős mosógép az új FreshCare+ terméksorozatból, 63 cm-es dobmélységgel
-10 %
129 290 Ft
116 690 Ft

2.
INDESIT BTW S6230P EU/N Szállításra kész > 5 db
Mosógép - felültöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6 kg, súlyozott energiafogyasztás: 64 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 43 l, főbb funkciók: késleltetett indítás és kijelző, fehér színű, méretek: 40 × 90 × 60 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 57 kg
114 990 Ft

3.
GORENJE WNEI84BS SteamTech Szállításra kész > 5 db
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: B, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 8 kg, súlyozott energiafogyasztás: 49 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 39 l, főbb funkciók: gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 54,5 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 68,8 kg + AJÁNDÉK Mosószer Truearth értéke 6 790 Ft
142 990 Ft

Még több
75 termék
Classic Kategória
WHIRLPOOL FFD 8638 BV EE
Mosógép FFD 8638 BV EE elöltöltős mosógép az új FreshCare+ terméksorozatból, 63 cm-es dobmélységgel

Leárazás -10 %
116 690 Ft 129 290 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR071
Arany középút
CANDY ROW 4854DWME/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé), tömege: 64 kg

Leárazás -4 %
163 990 Ft 169 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS025
Premium Kategória
GORENJE WS947LN IonTech
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: B, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 9 kg, súlyozott energiafogyasztás: 50 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 43 l, főbb funkciók: inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, LED jelzőfények és gyerekzár, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 61 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 78,5 kg

+ INGYEN Mosószer Truearth

216 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORPR007
WHIRLPOOL TDLR 7221BS EU/N
Mosógép - felültöltős, energiaosztály: E, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 78 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 45 l, főbb funkciók: inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, speciális technológiák: 6, érzék, fehér színű, méretek: 40 × 90 × 60 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 56 kg

Leárazás
133 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO24
CANDY CSOW 4855TWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé), tömege: 65 kg

151 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS029
INDESIT BTW S6230P EU/N
Mosógép - felültöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6 kg, súlyozott energiafogyasztás: 64 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 43 l, főbb funkciók: késleltetett indítás és kijelző, fehér színű, méretek: 40 × 90 × 60 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 57 kg

114 990 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO26
GORENJE WNEI84BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: B, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 8 kg, súlyozott energiafogyasztás: 49 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 39 l, főbb funkciók: gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 54,5 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 68,8 kg

+ INGYEN Mosószer Truearth

142 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR040
CANDY ROW 4964DWME/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, gyorsprogram és mobilos vezérlés, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé), tömege: 66 kg

Leárazás -10 %
169 790 Ft 187 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS024
WHIRLPOOL TDLRB 65242BS EU/N
Mosógép - felültöltős, energiaosztály: C, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6,5 kg, súlyozott energiafogyasztás: 57 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 44 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, speciális technológiák: 6, érzék, fehér színű, méretek: 40 × 90 × 60 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 56 kg

193 790 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR057
HOOVER HWP4 37AMBC/1-S
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: A, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 45 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 41 l, főbb funkciók: gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, fehér színű, méretek: 59,5 × 85 × 45 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 60 kg

198 240 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR120
CANDY CO4 1265TXE/1-S
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: C, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6 kg, súlyozott energiafogyasztás: 56 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 40 l, főbb funkciók: gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, speciális technológiák: Aquaoverflow, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 45 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 61 kg

132 790 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPR121
CANDY CS 1272DE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 69 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 41 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 49 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 61 kg

114 480 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR093
NAVON WMN 800 AA
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 5 kg, súlyozott energiafogyasztás: 60 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 41 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, automatikus adagolás, LED jelzőfények és gyerekzár, speciális technológiák: Quick Drive, fehér színű, méretek: 59,7 × 84,5 × 49,7 cm (Szé x Ma × Mé)

79 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUNAWM01
NAVON WMN 712 AAA
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 69 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 45 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás és gyerekzár, fehér színű, méretek: 59,7 × 84,5 × 52,7 cm (Szé x Ma × Mé)

98 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HUNAWM06
GORENJE WNEI14BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: C, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 10 kg, súlyozott energiafogyasztás: 60 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 42 l, főbb funkciók: inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 61 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 79,5 kg

+ INGYEN Mosószer Truearth

161 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR038
OneConcept Ecowash-Pico Black - Mini mosógép
Típusok
OneConcept Ecowash-Pico Black
Mini mosógép - fekete, mini mosógép, centrifuga funkció, 3,5 kg, 380 W

37 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ONEPR002
INDESIT BTW S60300 EU/N
Mosógép - felültöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6 kg, súlyozott energiafogyasztás: 64 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 42 l, fehér színű, méretek: 40 × 90 × 60 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 53 kg

114 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR074
WHIRLPOOL FFD 9458 BCV EE
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: B, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 9 kg, súlyozott energiafogyasztás: 57 kWh/100 ciklusonként, főbb funkciók: gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, speciális technológiák: FreshCare+, fehér színű, méretek: 59,5 × 85 × 63 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 71 kg

188 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WHPR092
GORENJE WNEI84SDS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 8 kg, súlyozott energiafogyasztás: 63 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 38 l, főbb funkciók: gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 46,5 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 64,6 kg

+ INGYEN Mosószer Truearth

141 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORPR042
HEINNER HWM-VF4814D+++
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 8 kg, súlyozott energiafogyasztás: 73 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 48 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, fehér színű, méretek: 59,7 × 84,5 × 55,7 cm (Szé x Ma × Mé)

100 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HNRWM006
CANDY CBW 27D1E-S
Beépíthető mosógép - elöltöltős, energiaosztály: D, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 69 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 41 l, főbb funkciók: súlyérzékelés, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, fehér színű, méretek: 60 × 82 × 53 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 66 kg

Leárazás -5 %
172 890 Ft 181 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR119
AEG SoftWater L9FEA69S
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: A, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 9 kg, súlyozott energiafogyasztás: 49 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 49 l, főbb funkciók: gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 61 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 82,5 kg

496 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGPR002
AMICA PPF 61002 EW
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: E, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 6 kg, súlyozott energiafogyasztás: 74 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 43 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, LED jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, fehér színű, méretek: 59,5 × 85 × 40 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 52 kg

108 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIPR009
INDESIT MTWE 71252 WK EE
Mosógép - elöltöltős, energiaosztály: E, mosógép kapacitása (ECO program 40-60 °C): 7 kg, súlyozott energiafogyasztás: 78 kWh/100 ciklusonként, súlyozott vízfogyasztás (1 ciklus): 44 l, főbb funkciók: késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, fehér színű, méretek: 59,5 × 85 × 54 cm (Szé x Ma × Mé)

134 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDPRO29

Mosógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép...
cikkHogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig...
Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről...
A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál...
További cikkek Összes cikk

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 75 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ