Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon XXL hetek

Mosógépek

0

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltés módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

 • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
 • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
 • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

 • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
 • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

 • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
 • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
 • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 4 kg, 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

A mosógépek energiafogyasztása

Minden mosógépnek van egy hozzárendelt energiaosztálya, amely meghatározza a felhasznált áram mennyiségét. Ezeknek az értékeknek a jelölésére egy A-tól G-ig terjedő skálát használnak, bár B-G közötti energiaosztályú készülékeket manapság szinte nem is gyártanak.

Energiaosztály Fogyasztás (kWh) Költség (Ft) Éves fogyasztás (kWh) Összköltség (Ft)
A+++ 0,65 24,7 130 4940
A++ 0,7 26,6 140 5320
A+ 0,75 28,5 150 5700
A 0,85 32,3 170 6460

Az adatokat 38 Ft/kWh átlag energiaárral számítottuk.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

 • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
 • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
 • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
 • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Még mindig bizonytalan vagy a döntésben? Böngészd végig a legjobb mosógép vélemények szerint rendezett rangsort.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

 • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
 • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
 • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
 • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
 • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
 • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE WEI84CPS Szállításra kész > 5 db
Gőzmosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 185 kWh éves energiafogyasztás, 10309 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 60 cm × 85 cm × 54,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 67 kg
-12%
116 070 Ft
102 390 Ft

2.
WHIRLPOOL FWSG 61253W EU Szállításra kész > 5 db
Mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 153 kWh éves energiafogyasztás, 8400 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 59,5 cm × 83,7 cm × 42,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 62,5 kg
94 990 Ft

3.
GORENJE WA84CS Szállításra kész > 5 db
Gőzmosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 185 kWh éves energiafogyasztás, 10309 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 60 cm × 85 cm × 54,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 68 kg
-14%
144 990 Ft
124 590 Ft

Még több
114 tétel
Classic Kategória
GORENJE WEI84CPS
Gőzmosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 185 kWh éves energiafogyasztás, 10309 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 60 cm × 85 cm × 54,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 67 kg

-12% 116 070 Ft
102 390 Ft áfa nélkül 80 620 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR027
Arany középút
BOSCH WAU24T60BY
Mosógép - elöltöltős, A+++ (-30%) energiaosztály, 9 kg mosási kapacitás, 152 kWh éves energiafogyasztás, 11220 l éves vízfogyasztás, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,8 cm × 59 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 69,673 kg

-14% 186 740 Ft
160 890 Ft áfa nélkül 126 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR025
Premium Kategória
BOSCH WAX32M40BY
Mosógép - elöltöltős, A+++ (-30%) energiaosztály, 9 kg mosási kapacitás, 150 kWh éves energiafogyasztás, 10560 l éves vízfogyasztás, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, Aqua stop, méretei: 59,8 cm × 84,8 cm × 59 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 83,4 kg

-1% 269 240 Ft
265 490 Ft áfa nélkül 209 050 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR022
BOSCH WAX32EH0BY
Mosógép - elöltöltős, A+++ (-30%) energiaosztály, 10 kg mosási kapacitás, 167 kWh éves energiafogyasztás, 12100 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, Aqua stop, méretei: 59,8 cm × 84,8 cm × 59 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 83,4 kg

-1% 393 120 Ft
387 590 Ft áfa nélkül 305 190 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR019
GORENJE W2S846LN - Mosógép
-31%
GORENJE W2S846LN
Mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 155 kWh éves energiafogyasztás, 10214 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, méretei: 60 cm × 85 cm × 61 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 80,2 kg

-31% 209 990 Ft
144 990 Ft áfa nélkül 114 170 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR022
CANDY GVS4 137TWHC3/1-S
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A+++ (-30%) energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 123 kWh éves energiafogyasztás, 9600 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és mobilos vezérlés, Aquaoverflow, méretei: 60 cm × 85 cm × 43,2 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 65 kg

135 590 Ft áfa nélkül 106 760 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR057
BOSCH WUU28T60BY
Mosógép - elöltöltős, A+++ (-30%) energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 137 kWh éves energiafogyasztás, 9900 l éves vízfogyasztás, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,5 cm × 59 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 66 kg

172 190 Ft áfa nélkül 135 580 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR024
CANDY CS4 1072D3
Keskeny mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 175 kWh éves energiafogyasztás, 9600 l éves vízfogyasztás, mobilos vezérlés, méretei: 60 cm × 85 cm × 44 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 66 kg

-3% 88 690 Ft
86 190 Ft áfa nélkül 67 870 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR079
WHIRLPOOL FWSG 61253W EU - Mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
WHIRLPOOL FWSG 61253W EU
Mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 153 kWh éves energiafogyasztás, 8400 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 59,5 cm × 83,7 cm × 42,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 62,5 kg

94 990 Ft áfa nélkül 74 800 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR045
GORENJE WA84CS - Gőzmosógép
-14%
GORENJE WA84CS
Gőzmosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 185 kWh éves energiafogyasztás, 10309 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, méretei: 60 cm × 85 cm × 54,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 68 kg

-14% 144 990 Ft
124 590 Ft áfa nélkül 98 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR030
Candy CSWS40 364D/2-S - Mosó-szárítógép
Több, mint99%Megbízhatóság
Candy CSWS40 364D/2-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, B energiaosztály, "B" mosási hatékonyság, 6 kg mosási kapacitás, 4 kg szárítási kapacitás, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és mobilos vezérlés, Aquaoverflow, 85 cm × 60 cm × 40 cm (ma×szé×mé), színe: fehér, tömege: 64 kg

127 890 Ft áfa nélkül 100 700 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 1.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS016
BOSCH WAN28162BY - Mosógép
-8%
Több, mint98%Megbízhatóság
BOSCH WAN28162BY
Mosógép - elöltöltős, A+++ (-10%) energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 157 kWh éves energiafogyasztás, 9020 l éves vízfogyasztás, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, méretei: 59,8 cm × 84,8 cm × 55 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 71 kg

-8% 145 340 Ft
133 690 Ft áfa nélkül 105 270 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR014
INDESIT BWSA 61253 W EU - Keskeny mosógép
-13%
Több, mint99%Megbízhatóság
INDESIT BWSA 61253 W EU
Keskeny mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 152 kWh éves energiafogyasztás, 8400 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 42,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 58,5 kg

-13% 91 790 Ft
79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR024
HOOVER HW4 37XMBB/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, 7 kg mosási kapacitás, 123 kWh éves energiafogyasztás, 9600 l éves vízfogyasztás, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás és kijelző, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 45 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 60 kg

129 090 Ft áfa nélkül 101 650 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 1.24. 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CANPR109
INDESIT BWSA 51052W EU - Keskeny mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
INDESIT BWSA 51052W EU
Keskeny mosógép - elöltöltős, A++ energiaosztály, 5 kg mosási kapacitás, 148 kWh éves energiafogyasztás, 7550 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 59,5 cm × 85 cm × 42,5 cm (szé×ma×mé), színe: fehér,

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIPR006
ZANUSSI ZWQ61235CI - Mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
ZANUSSI ZWQ61235CI
Mosógép - felültöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 150 kWh éves energiafogyasztás, 9490 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, Fuzzy logic, méretei: 40 cm × 89 cm × 60 cm (szé×ma×mé), színe: fehér,

120 290 Ft áfa nélkül 94 720 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ZANPR009
CANDY CS 1272DE/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 175 kWh éves energiafogyasztás, 9600 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, méretei: 60 cm × 85 cm × 49 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 61 kg

-3% 81 170 Ft
78 990 Ft áfa nélkül 62 200 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR093
ELECTROLUX PerfectCare 700 EW7T13372C
Mosógép - felültöltős, A+++ energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 157 kWh éves energiafogyasztás, 9490 l éves vízfogyasztás, ruhadarab hozzáadása, méretei: 40 cm × 89 cm × 60 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 61 kg

154 990 Ft áfa nélkül 122 040 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: vasárnap 1.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXPR054
CANDY CS4 1062D3/1-S - Keskeny mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
CANDY CS4 1062D3/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 153 kWh éves energiafogyasztás, 8900 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, Fuzzy logic, méretei: 60 cm × 85 cm × 40 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 67 kg

85 990 Ft áfa nélkül 67 710 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR020
GORENJE WEI62S3 - Keskeny mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
GORENJE WEI62S3
Keskeny mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 6 kg mosási kapacitás, 141 kWh éves energiafogyasztás, 9020 l éves vízfogyasztás, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Power Wash, méretei: 60 cm × 85 cm × 43 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 60,5 kg

-3% 105 310 Ft
102 390 Ft áfa nélkül 80 620 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR010
GORENJE WEI843B - Mosógép
Több, mint99%Megbízhatóság
GORENJE WEI843B
Mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 185 kWh éves energiafogyasztás, 10309 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, méretei: 60 cm × 85 cm × 54,5 cm (szé×ma×mé), színe: fekete, tömege: 68,5 kg

132 990 Ft áfa nélkül 104 720 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR019
CANDY CS 1482DE/1-S
Mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 8 kg mosási kapacitás, 196 kWh éves energiafogyasztás, 9850 l éves vízfogyasztás, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, méretei: 60 cm × 85 cm × 53 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 65 kg

86 990 Ft áfa nélkül 68 500 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR091
CANDY CSWS4 3642DE/2-S - Mosó-szárítógép
B
CANDY CSWS4 3642DE/2-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, "A" mosási hatékonyság, 6 kg mosási kapacitás, 4 kg szárítási kapacitás, 4,85 kWh energiafogyasztás (mosás és szárítás), 110 l vízfogyasztás, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 43,2 cm (ma×szé×mé), színe: fehér, tömege: 62,5 kg

-5% 140 140 Ft
133 590 Ft áfa nélkül 105 190 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS032
CANDY BWM 1410PH7B 1-S
Gőzmosógép - elöltöltős, A+++ (-40%) energiaosztály, 10 kg mosási kapacitás, 143 kWh éves energiafogyasztás, 12100 l éves vízfogyasztás, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, Aquaoverflow, méretei: 60 cm × 85 cm × 54 cm (szé×ma×mé), színe: fekete, tömege: 72 kg

128 090 Ft áfa nélkül 100 860 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: vasárnap 1.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR034

Mosógépek

cikkÚj energiacímkék 2021 márciusától: Milyen változások várnak ránk? Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan...

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 114 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket