Black Friday květen 2021 Maxi Pampers BFR

Pelenkák és pelenkázási kellékek

Mára a pelenkázás témaköre jóval kevesebb kihívást rejt mint régi időkben, s habár a szaglószerveinkhez továbbra sem kíméletes, hasznos termékek egész sora könnyíti meg a munkánkat: eldobható pelenkák, popsitörlők, pelenkázó alátétek és pelenkázó pultok, popsikrémek - minden, ami szem-szájnak (és fenéknek) ingere. Lépjünk be a pelenkázás világába és nézzük, milyen választék áll rendelkezésünkre életünk megkönnyítéséhez!

Tovább

Pelenka és pelenkázás - Ősi mesterség új köntösben

Bizonyára vannak, akik nosztalgiával gondolnak a régi időkre, amikor a textil pelenka volt az egyetlen opció és ugyanazt a néhány darabot kellett napi rendszerességgel kifőzni, mosni, teregetni. Maga a pelenkázás folyamata is sokkal bonyolultabb és körülményesebb volt, s még ennek ellenére is, vagy talán éppen ezért, gyakran került sor balesetekre, főleg hígabb állagú "hozam" estén. Ami kifolyhatott, gyakran ki is folyt.

Sokat változott a világ azóta, így a pelenkázás köré is egy egész iparág épült, amely hasznos termékek végtelen sorával próbálja a babák és odaadó szüleik minden igényét kielégíteni. Nemcsak maguk a pelenkák változtak sokat, de olyan pelenkázási kellékek is születtek, amelyek valóban megkönnyítik életedet.

Pelenka és pelenkázás
Hála a modern termékeknek, a pelenkázás ma már korántsem olyan megerőltető, mint a régi időkben.

Pelenkák - textil, eldobható, és minden a kettő közt

Aki még nem gondoskodott babáról, el sem tudja képzelni a modern pelenkák gazdag választékát, és azt a rettenetet, amit egy szülő érez, amikor este észreveszi, hogy napközben elfelejtett pelenkát venni, és épp az utolsó előtti pelenkát adta gyermekére. Ehhez az érzéshez csak a javíthatatlan dohányos iszonyata hasonlítható, amikor észreveszi, hogy épp az utolsó szál cigarettát kotorta ki a dobozból. Lehet nevetni, de a szülők tudják, hogy a modern pelenka a világ egyik legjobb és legfontosabb találmánya. Nézzük, milyen típusok közül válogathatsz, és melyiket mikor érdemes választani.

Mosható pelenka
A mosható pelenka újra és újra felhasználható. Egy 15-20 darabos szett évekig kitart, és akár két-három gyereket is képes kiszolgálni a szobatisztaság eléréséig.

Textil pelenka - Klasszikus megoldás modern időkre

Az adatok szerint egy baba a szobatisztaság eléréséig eldobható pelenkából körülbelül egy tonna hulladékot termel. A textil pelenka, vagy más néven mosható pelenka nagy előnye, hogy nem kell belőle többszáz, sőt több ezer darabot megvásárolni az évek során. Elég belőle néhány darab (legalább 15-20), amelyeket újra és újra fel lehet használni, akár második, harmadik gyereknél is. Ez nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcánknak is jót tesz, bár természetesen a költségekbe bele kell számolni az állandó mosással járó víz- és energiahasználatot, illetve extra munkát, de a mosható pelenkák költsége még így is töredéke az eldobható pelenkák költségének. A mosható pelenkáknak számos fajtája létezik. A teljesség igénye nélkül:

 • Klasszikus fehér mosható pelenka - Általában tiszta szövésű pamutból készülnek, s a mindennapos mosás ellenére is megtartják alakjukat.
 • Pamut pelenka - Tartós és nagy nedvszívó képességgel rendelkező pelenkák.
 • Muszlin pelenka - Pamut és muszlin keveréke, tartós, használható kiságyba vagy babakocsiba is. Kiváló nedvszívó képesség.
 • Flanel pelenka - Flanel felhasználásával készül, kíméletesen simul a baba bőréhez és csökkenti az allergiás tünetek kialakulásának lehetőségét.
 • Színes és mintás pelenkák - Színes, izgalmas gyerekmotívumokkal díszített mosható pelenkák.
 • All-in-one pelenkák - Ezek többrétegű tépőzáras pelenkák, amelyeket bugyipelenka megnevezéssel is illetnek, bár a bugyipelenka tágabb fogalom, amelybe nem csak a mosható pelenka tartozik.

i

A mosható pelenka kedves a baba csípőjéhez. A mosható pelenkával használt betét egy hosszúkás, merevebb anyag, amely, ellentétben az eldobható pelenkákkal, széttartja a baba combjait, így szerepet játszhat a babák csípőficamának megelőzésében a combfej megfelelő szögben tartásával. Tehát elmondhatjuk, hogy a mosható pelenka használatával elősegítjük a baba csípőjének helyes pozícióban tartását.

Eldobható pelenka
Az eldobható pelenka használata könnyebb és gyorsabb, de ezen túl is számos előnnyel rendelkezik.

Eldobható pelenka

Bár kevésbé környezetkímélő, az eldobható pelenka egyszerű, gyors és kényelmes megoldás. Talán nem véletlen, hogy a legtöbb szülő eldobható pelenkát használ (piacrészesedése 95%). Nézzük, melyek az eldobható pelenka előnyei és hátrányai:

 • Könnyű és gyors használat - Elég csak ráhelyezni a gyereket és rögzíteni a pántokat.
 • Kiváló nedvszívó képesség - Egy pelenka akár egy egész éjszakát kibír.
 • Megfelelő szellőzés - Alacsony fertőzés vagy pirosodás veszély.
 • Gumírozott szélek - Tartalmuk nehezen tud kicsorogni.
 • Nyugodtabb baba - A pici nem érzi a nedvességet, így nyugodtabb, jókedvűbb.
 • Magasabb ár - Egy pelenka egyszer használható. Napi átlag 5-6 pelenka, a többit számold te ki.
 • Kevésbé környezetbarát - Egy baba a szobatisztaság eléréséig egész hegynyi koszos pelenkát termel, akár 3-4000 darabot.

i

A leszoktató pelenka vagy más néven leszoktató bugyi tulajdonképpen nem más, mint egy bugyipelenka. A szerepe az, hogy a gyermek szokja a bugyi viselését, de még beleférjenek balesetek, tehát ha becsurran némi pisi, az nem fogja átáztatni a bugyit. A leszoktató pelenka vízhatlan PUL réteget tartalmaz, illetve patentokat a méretállításhoz.

Öko pelenka
Az öko pelenka nemcsak a baba bőrét, de a környezetet is kíméli.

Öko pelenka

Az eldobható pelenkák fontos altípusa az öko pelenka, amely az eldobható pelenka káros környezeti hatását enyhíti. Nézzük, melyek a legfontosabb előnyei és hátrányai.

 • Parfümmentes, klórmentes, nem tartalmaz semmilyen vegyszert
 • A fenti okokból jelentősen csökkenti a pelenka kiütés kockázatát
 • Nem fehérítik klórral a gyártás során
 • Csomagolása nem műanyag, hanem kukoricakeményítőből készül, így komposztálható
 • Légáteresztő
 • Magasabb ár
 • A szagok jobban érezhetők benne, mivel nem tartalmaz illatanyagot
 • A gyártási eljárás és a felhasznált anyagok miatt kevésbé erős mint a hagyományos eldobható pelenka
Bugyipelenka
A bugyipelenka kényelmesen és gyorsan feltehető, bár a levételhez nem árt ismerni egy-két hasznos trükköt.

Bugyipelenka

Mint a neve is jelzi, a bugyipelenka kialakítása bugyihoz, vagy kisnadrághoz hasonló, így a használata egyszerűbb, mint a pántos eldobható pelenkáké. A dereka gumis, és a szárak jól illeszkednek a gyerek combjaihoz is, de mégsem szorítanak. A bugyipelenka viselése kényelmes, így a baba jól érzi magát benne, s kacagva kúszik-mászik és teszi meg első lépéseit a nagyvilág felfedezése felé.

A bugyipelenka használata körül az egyetlen kihívás a koszos pelenka levétele, hiszen ekkor könnyen kicsoroghat a pelenka tartalma és a baba combjára vagy lábaira kenődhet. Ez legegyszerűbb úgy megelőzni, hogy a bugyipelenkát elszakítod a legvékonyabb részénél, tehát mindkét oldalon a baba csípőjénél. Így már könnyen letörölgetheted a baba popsiját, a pelenkát pedig ugyanúgy összetekerheted és kidobhatod, mint a pántos eldobható pelenkát.

Úszópelenka
Úszópelenka - hogy a pancsolás ne legyen gond.

Úszópelenka

Az úszópelenka elengedhetetlen társ medencében történő pancsoláshoz. A medence vízét óvni kell a szennyeződéstől, ezért:

 • Az úszópelenka rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik, így nem enged ki semmilyen folyadékot.
 • Az úszópelenka olyan anyagból készül, amely a vízben nem duzzad meg, így gyermek kényelmetlenség nélkül élvezheti a fürdés minden pillanatát.
 • Az úszópelenka elasztikus, így könnyű felvenni. Lényegében vízálló bugyipelenka.
 • Az úszópelenka fürdőruhaként is használható.

Újszülött van a családban és megfelelő ajándékot keresel? Kézzel csomagolt, ízléses, és mindenekelőtt praktikus pelenkatortáink minden kismamát megörvendeztetnek. Minden megtalálható bennük, amire egy újszülöttnek szüksége lehet, például bambusz törlőkendő, minőségi, mintás textil pelenka, eldobható pelenka, vagy akár fürdőkendő és fürdető kesztyű.

Pelenka méretek

A mosható pelenkák esetén a pelenka méretek nem játszanak olyan fontos szerepet, hiszen e típusok mérete leggyakrabban 70 x 70 cm vagy 76 x 76 cm. Az eldobható pelenkáknál viszont egy nemzetközi méretrendszer van használatban, amely segít a szülőknek a megfelelő méretű pelenka kiválasztásában. A méretrendszer a csecsemő tömegét veszi alapul.

Pelenka méretek
Hála a nemzetközi méretrendszernek, a megfelelő méretű pelenka kiválasztása nem jelent gondot.

Popsitörlő és popsikrém

A pelenkán kívül elengedhetetlen kellék a popsitörlő és a popsikrém. A popsitörlő nem más, mint egy nedves törlőkendő, amely segít hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket a baba popsijáról. A magasabb ár ellenére sokan előnyben részesítik a bio és öko popsitörlő

termékeket, mivel ezek nem tartalmaznak alkoholt, illatanyagokat és parfümöket, amelyek irritálhatják a csecsemő bőrét. A bio és öko popsitörlő ezért ideális száraz és érzékeny bőrre. Bizonyos típusok növényi kivonatokat is tartalmaznak, például aloe verát.


A popsikrémek nyugtatják és táplálják a baba bőrét, illetve óvják pelenka kiütés ellen, illetve attól, hogy a pelenka kidörzsölje érzékeny bőrüket. A legtöbb típus lemosható.

Pelenkázó alátétek

Pelenkázó alátét nélkül életveszély pelenkázásba kezdeni, hiszen nem tudhatod mi vár rád a koszos pelenka eltávolításakor. Amint meglazítod a pántokat, bármi kicsoroghat és bármilyen mennyiségben! Nagyon nem mindegy, hogy imádott gyermeked végtermékei egyből az ágyra, paplanra, esetleg a kanapé kárpitjára csorognak, vagy inkább a pelenkázó alátétre, amelyet utána nyugodtan kimoshatsz. A pelenkázó alátét szintén elengedhetetlen utazáskor.

i

Bizonyos nézetek szerint a pelenkázás nem a pelenkával kezdődik, hanem a megfelelő pelenkázó pult beszerzésével. Pelenkázó pult használatával nem kell állandóan lehajolgatni a babához vagy megfelelő helyet keresni a pelenkázáshoz. A pelenkázó pult általában egy praktikus, többfiókos komód része, így egy helyen tárolhatsz mindent, amire csak szükséged lehet: pelenkákat, popsikrémet, pelenkázó alátétet, váltás ruhákat.

Egyéb pelenkázási kellékek

 • A pelenkázó táska életmentő tartozék minden alkalomra, amikor elhagyod otthonodat kisbabáddal, mivel minden szükséges dolog egy helyen. Elég csak felkapni, és máris útrakész vagy.
 • A pelenka kuka egy pelenkatároló kosár vagy vödör, amelybe a használt pelenkákat rakhatod. Praktikus fedelüknek köszönhetően bent tartják a szagokat. Alkalmasak eldobható pelenkákhoz és egyéb hulladékokhoz.
 • A pelenkagyűjtő zsákok és zacskók  szintén a koszos eldobható pelenkák tárolásához nyújtanak segítő kezet. Hatékonyan tartják bent a szagokat.

Gazdaságos pelenka

Figyelembe véve, hogy a szobatisztaság eléréséig egy gyermek akár 3-4 ezer darab eldobható pelenkát is elkoszolhat, a gazdaságos pelenka vásárlása nem elhanyagolható szempont egyetlen szülőnek sem. Ezért biztosan érdekelni fog havi pelenkacsomagok kínálatunk, ahol 100 darab feletti vagy akár 200 darabos pelenkacsomagokat vásárolhatsz kedvező áron.

i

Ha a legolcsóbb pelenka az, amit keresel, vagy a neked bevált típust szeretnéd a legjobb áron megvásárolni, akkor érdemes szemmel tartanod pelenka akció oldalunkat, ahol az akciós termékek kínálata gyakran változik, így mindig kiváló vásárt csaphatsz. Nem kell várnod, nálunk mindig pelenka akció van.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sudocrem 400 g Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Pelenkakiütés elleni krém – lemosható, űrtartalom: 400 ml, nyugtató és tápláló, alsó korhatár: 0 éves kortól, érzékeny (sensitive) és csecsemő bőrre,
Kezdőár: 4 620 Ft

2.
Baba törlőkendő – normál és érzékeny bőrű babák számára, alkoholmentes, öko/bio és hipoalergén, illatmentes - 9,56 Ft/db
-22%
5 270 Ft
4 130 Ft

3.
Tommee Tippee szett SANGENIC Twist & Click kosár + 4 utántölő Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Pelenkakosár - kapacitása kb. 28 pelenka
11 590 Ft

Még több
747 tétel
Tommee Tippee szett SANGENIC Twist & Click kosár + 4 utántölő
Pelenkakosár - kapacitása kb. 28 pelenka

11 590 Ft áfa nélkül 9 130 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9188
PAMPERS Sensitive 12× 52 db - Baba törlőkendő
-35%
Típusok
PAMPERS Sensitive 12× 52 db
Baba törlőkendő – érzékeny bőrű babák számára, alkoholmentes és semleges ph, illatmentes - 6,62 Ft/db

-35% 6 390 Ft
4 130 Ft áfa nélkül 3 250 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 117 db
Termékkód: BABY9124
PAMPERS Aqua Pure nedves törlőkendők 9× 48 db - Baba törlőkendő
-22%
Típusok
PAMPERS Aqua Pure nedves törlőkendők 9× 48 db
Baba törlőkendő – normál és érzékeny bőrű babák számára, alkoholmentes, öko/bio és hipoalergén, illatmentes - 9,56 Ft/db

-22% 5 270 Ft
4 130 Ft áfa nélkül 3 250 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 116 db
Termékkód: BABY8550
Sudocrem 400 g
Pelenkakiütés elleni krém – lemosható, űrtartalom: 400 ml, nyugtató és tápláló, alsó korhatár: 0 éves kortól, érzékeny (sensitive) és csecsemő bőrre,

Kezdőár: 4 620 Ft áfa nélkül 3 640 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVE088
PAMPERS Active Baby-Dry 5 Junior (150 db) - Havi kiszerelés - Pelenka
-22%
Típusok
PAMPERS Active Baby-Dry 5 Junior (150 db) - Havi kiszerelés
Pelenka - ajánlott testsúly: 11-16 kg, méret: 5, nedvességfelszívó csatornák - 77,39 Ft/db

-22% 14 810 Ft
11 610 Ft áfa nélkül 9 140 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 35 db
Termékkód: PLN139
PAMPERS Pants méret 5 (152 db) - Bugyipelenka
-22%
Típusok
PAMPERS Pants méret 5 (152 db)
Bugyipelenka - ajánlott testsúly: 12 -17 kg, méret: 5, nedvességfelszívó mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 85,98 Ft/db

-22% 16 780 Ft
13 070 Ft áfa nélkül 10 290 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 82 db
Termékkód: PLN184
Sangenic Simplee cserekazetta - 3 db
Pelenkazsák - 3 antibakteriális fólia kazetta 180 pelenkához (méret: 2-5 kg)

Kezdőár: 5 480 Ft áfa nélkül 4 310 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: FOB437
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés - Bugyipelenka
-22%
Típusok
PAMPERS Pants 4-es méret (Maxi) 176 db, havi kiszerelés
Bugyipelenka - ajánlott testsúly: 9 -15 kg, méret: 4, nedvességfelszívó mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 74,26 Ft/db

-22% 16 780 Ft
13 070 Ft áfa nélkül 10 290 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 76 db
Termékkód: PLN183
PAMPERS Fresh Clean 12× 52 db - Baba törlőkendő
-35%
Típusok
PAMPERS Fresh Clean 12× 52 db
Baba törlőkendő – normál bőrű babák számára, alkoholmentes és semleges ph, illatosított - 6,62 Ft/db

-35% 6 390 Ft
4 130 Ft áfa nélkül 3 250 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 54 db
Termékkód: BABY9123
PAMPERS Pure Protection, 3-as méret (31 db) - Pelenka Típusok
PAMPERS Pure Protection, 3-as méret (31 db)
Pelenka - ajánlott testsúly: 6-10 kg, méret: 3, nedvességjelző, hipoallergén, parfümmentes és klórmentes - 128,71 Ft/db

3 990 Ft áfa nélkül 3 140 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN232
PAMPERS Pants 4-es méret (72 db) 9-15 kg - Bugyipelenka
-11%
Típusok
PAMPERS Pants 4-es méret (72 db) 9-15 kg
Bugyipelenka - ajánlott testsúly: 9 -15 kg, méret: 4, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, anatómiailag formázott abszorbens mag és rugalmas szalag - 112,36 Ft/db

-11% 9 070 Ft
8 090 Ft áfa nélkül 6 370 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY15001
PAMPERS Coconut Pure 378 db - Baba törlőkendő
-22%
Típusok
PAMPERS Coconut Pure 378 db
Baba törlőkendő – normál és érzékeny bőrű babák számára, alkoholmentes, természetes olajok és növényi kivonatokkal, illatosított - 10,92 Ft/db

-22% 5 270 Ft
4 130 Ft áfa nélkül 3 250 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 34 db
Termékkód: BABY11617
Aquaint 500 ml - természetes fertőtlenítő folyadék
Fertőtlenítő - a baktériumok 99,9%-át elpusztítja néhány másodpercen belül, 100%-osan természetes fertőtlenítő folyadék, alkalmazható kézen, bőrön, szájon és más testrészeken, alkalmazható cumi, játékok, evőeszközök, etetéshez szükséges eszközök, nyilvános mosdók, pelenkázók, stb. fertőtlenítésére

Kezdőár: 4 220 Ft áfa nélkül 3 320 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AVE089
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 4-es méret (22 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Premium Pants Carry Pack 4-es méret (22 db)
Bugyipelenka - ajánlott testsúly: 9 -15 kg, méret: 4, nedvességfelszívó csatornák - Kezdőár: 125,71 Ft/db

Kezdőár: 2 770 Ft áfa nélkül 2 180 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY4838
T-tomi ortopédiai terpeszpelenka - patentos, éjjeli rókák mintával (5-9 kg) - Terpeszpelenka Típusok
T-tomi ortopédiai terpeszpelenka - patentos, éjjeli rókák mintával (5-9 kg)
Terpeszpelenka - ortopédiai terpeszpelenka, 5-9 kg-os gyermekek számára, 100% pamut, a gyermek csípőjét a megfelelő helyzetben tartja

7 090 Ft áfa nélkül 5 580 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9114
PAMPERS Active Baby-Dry 3 Midi (208 db) - Havi kiszerelés - Pelenka
-22%
Típusok
PAMPERS Active Baby-Dry 3 Midi (208 db) - Havi kiszerelés
Pelenka - ajánlott testsúly: 6-10 kg, méret: 3, nedvességfelszívó csatornák - 55,81 Ft/db

-22% 14 810 Ft
11 610 Ft áfa nélkül 9 140 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 56 db
Termékkód: PLN137
HUGGIES Elite Soft 1-es méret (82 db) - Pelenka
-15%
Típusok
HUGGIES Elite Soft 1-es méret (82 db)
Pelenka - ajánlott testsúly: 3-5 kg, méret: 1, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg, hipoallergén, meggátolja a pelenkakiütést és parfümmentes - 57,20 Ft/db

-15% 5 490 Ft
4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN436
Tommee Tippee Sangenic Twist utántöltő - 3 db
Pelenkazsák - 3 univerzális utántöltő, 1 utántöltő kapacitása: 84 pelenka (5-9 kg méret) - 2 896,67 Ft/db

8 690 Ft áfa nélkül 6 840 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY8806
LINTEO BABY Nedves törlőkendő körömvirággal 120 db - Baba törlőkendő
-26%
LINTEO BABY Nedves törlőkendő körömvirággal 120 db
Baba törlőkendő – érzékeny bőrű babák számára, növényi kivonatokkal, illatosított - 3,66 Ft/db

-26% 590 Ft
440 Ft áfa nélkül 350 Ft
1 csomag
Kosárba
Akciós ár
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 139 db
Termékkód: BABY7266
HUGGIES Dry Nites Nagy 8-15 év Fiú (9 db) - Pelenka
-17%
HUGGIES Dry Nites Nagy 8-15 év Fiú (9 db)
Pelenka - ajánlott testsúly: 27-57 kg, méret: 6, gyermek inkontinenciához - Kezdőár: 279,50 Ft/db

-17% 3 020 Ft
Kezdőár: 2 520 Ft áfa nélkül 1 980 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN012
Tommee Tippee használt pelenka tároló tartály Sangenic Twist&Click (Univerzális) 6 db
Pelenkazsák - 6 cserélhető tartály antibakteriális fóliával, 84 db pelenkának elegendő (5-9 kg méret), minden Sangen tárolóhoz alkalmas

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
1 db
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7375
LINTEO KIDS nedves WC-papír, lehúzható (50 db)
WC papír - illatosított - 9,78 Ft/tekercs

490 Ft áfa nélkül 390 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 22 db
Termékkód: BABY7271
PAMPERS Premium Care méret: 2 (46 db) - Pelenka
Típusok
PAMPERS Premium Care méret: 2 (46 db)
Pelenka - ajánlott testsúly: 4-8 kg, méret: 2, nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző és vízhatlan PUL réteg - Kezdőár: 68,31 Ft/db

Kezdőár: 3 140 Ft áfa nélkül 2 470 Ft
1 csomag
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN352
PAMPERS Pure Protection, 4-es méret (28 db) - Pelenka Típusok
PAMPERS Pure Protection, 4-es méret (28 db)
Pelenka - ajánlott testsúly: 9-14 kg, méret: 4, parfümmentes és klórmentes - 142,50 Ft/db

3 990 Ft áfa nélkül 3 140 Ft
1 csomag
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN233

Pelenkák és pelenkázási kellékek

Pelenkák és pelenkázási kellékek

A Pelenkák és pelenkázási kellékek kategóriában összesen 747 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pelenkák és pelenkázási kellékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pelenkák és pelenkázási kellékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pelenkák és pelenkázási kellékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pelenkák és pelenkázási kellékek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.