ApF HU Akvizice ApF HU

Kerti szerszámok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A kerti szerszámok nem hiányozhatnak egy családi házból, vagy víkendházból, de a nyaralóból sem. A választott típustól függően segítségedre lehetnek ha egy gödröt kell ásni vagy a növények szükséges átültetni, és nélkülözhetetlenek akkor is, ha ki kell vágni egy fát, továbbá takarításkor vagy a nehéz tárgyak és szemes anyagok cipeléséhez. Nézzük meg, milyen kerti szerszámok lehetnek hasznosak otthonod számára. Az összes kategórián végig kalauzolunk!

Tovább

Kerti szerszámok a talaj előkészítéséhez

Talajelőkészítés során elengedhetetlenek bizonyos kerti szerszámok. Elsősorban gödrök ásására, átültetéshez vagy gyomláláshoz használjuk őket.

Lapátok és ásók

A lapátok és ásók egyértelműen a legfontosabb kerti szerszámok közé tartoznak. Míg az ásóval gödröket ásunk a földbe, addig egy lapáttal a különféle szemes, darabos anyagokat mozgathatunk meg és pakolhatunk át egy másik helyre. Együtt a kettő segítségével bármilyen kertépítési feladattal megbirkózhatunk, azonban a használatuk kemény fizikai munkával jár, és az izzadást sem spórolhatjuk meg!

Kapák és talajlazítók

A kapák és talajlazítók a kisebb kerti szerszámok kategóriáját erősítik. Ezekkel a szerszámokkal levegőhöz juttatjuk és fellazítjuk a talajt, valamint eltávolíthatjuk a nemkívánatos gyomokat, hogy tetszetős ágyásokat hozhassunk létre. Vannak olyan kialakítású kerti szerszámok, amelyek dupla pengével rendelkeznek, így multifunkciós szerszámként is megállják a helyüket, vagyis két kerti szerszámot kaphatunk egyben.

Ültetőlapátok

Az ültetőlapát a kertészkedés alfája és omegája. Kisebb, de hosszúkás alakjának köszönhetően pontosan és mélyen áshatunk le a talajba, így könnyedén átültethetünk bármilyen növényt az új helyére.

Gyomkiszedők

A kerti szerszámok közé soroljuk a gyomkiszedőket is. Speciálisan kialakított heggyel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gyomnövény könnyű kiemelését vagy kihúzását. A piacon találhatók elektromos modellek is, amelyek a magas hőmérséklet vagy a láng erejével segítenek megszabadulni a gyomoktól.

Kerti földfúrók

A kerti földfúrók az ásókhoz hasonlóan remekül kihasználható kerti szerszámok. Lyukak és gödrök ásására szolgálnak, de a hagyományos ásóknál sokkal keskenyebb a kialakításuk, ennek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt, vékonyabb lyukakat lehet a segítségükkel készíteni. A földfúróval fúrt lyukak ideálisak fák vagy virágok ültetésére. A nagyobb hatékonyság érdekében választhatunk elektromos meghajtású földfúrót is. 

i

Kerti szerszámok készletbe rendezve is elérhetők, így többféle szerszámhoz juthatunk hozzá egyszerre, és még az áruk is kedvezőbb. Ha igazán multifunkcionális megoldást keresünk, válasszuk a Fiskars QuikFit rendszert: ez esetben csak egy nyelet és a számunkra leginkább szükséges tartozékot vagy tartozékokat kell csak megvásárolni.

Kerti szerszámok fákhoz és cserjékhez

A kertekben gyakran találkozunk különféle fákkal és bokrokkal, amelyeket időről időre metszeni, nyírni és gondozni kell. Ezekhez a munkákhoz vajon milyen kerti szerszámok szükségesek? Nézzük meg a választékot!

Fejszék és balták

A fejszék és balták klasszikus segítők a fák kivágásában vagy a tűzrakáshoz szükséges fahasábok felaprításában. De nagyobb ágakhoz vagy egyes bokrokon is használhatjuk őket. Bizonyos fejszék jól jönnek egy hentesüzletben, de akár útközben is.

Kerti ollók

A kerti ollók is a kerti szerszámok táborát erősítik. Felhasználás tekintetében három csoportba sorolhatók: sövényhez, ágakhoz és fűhöz alkalmas ollók. Bizonyos típusok használata nagyobb fizikai igénybevétellel jár, ugyanakkor az elektromos kerti szerszámok, amelyek főként az ágak levágásánál játszanak fontos szerepet, sokszorosan megkönnyítik a munkát.

Kézi fűrészek

A kézi fűrészek ugyancsak számos formában és kialakításban kaphatók. Ezek a kerti szerszámok típustól függően különböző munkákra lehetnek alkalmasak. A kézi fűrészeket általában rönkök, vastag faágak vagy gerendák el- és levágására használjuk, míg a metszőfűrészekkel, a speciális kialakításuknak köszönhetően bokrokat és sövényeket formázhatunk meg.

Kézi kerti szerszámok - nyelek: különösen akkor hasznosak, ha egy már meglévő szerszám bizonyos részét kell kicserélni. Többek között választhatunk teleszkópos nyelet is, hogy bármikor beállítható legyen a kerti szerszám mérete.

Kerti szerszámok a kert tisztántartására 

Időről időre minden kertben rendet kell rakni. Ezekben a munkafolyamatokban a következő kerti szerszámok lehetnek a segítségünkre.

Hólapátok

hólapátok nélkülözhetetlenek, ha fehérbe borul a táj. Ezek a télen használatos kerti szerszámok kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy segítségükkel a lehető legtöbb havat könnyedén lapátolhassuk el a járdákról, a beállókról és az udvar más területeiről.

Vasillák

A vasillák különösen akkor jönnek jól, ha szénát és komposztot kell átforgatni, vagy kisebb ágakat, gallyakat kell összegyűjteni. Vannak olyan speciális villák, amelyek a talaj fellazítására, a gyomok eltávolítására vagy a kemény talajban történő ásásra használhatók. Szintén a nélkülözhetetlen kerti szerszámok sorába tartoznak. 

Gereblyék

A gereblye az egyik leggyakrabban használt, klasszikus kerti szerszámok közé tartozik, és remek szolgálatot tesz, ha lehullott falevelek, fű vagy széna összegyűjtése a cél. Az úgynevezett levegőztető gereblyével pedig kihúzhatjuk a gyomokat és fellazíthatjuk a talajt.

Seprűk és lapátok

A seprűk és lapátok nemcsak beltéren, hanem a kertben is nagyszerűen kihasználhatók. Leggyakrabban a teraszon vagy a járdán használjuk, ott, ahol leveleket, szemetet, füvet és egyéb szennyeződéseket kell felseperni.

i

Nehéz anyagok vagy tárgyak mozgatásához és kezeléséhez rendkívül hasznosak a talicskák és a kerti kocsik. A talicskával általában könnyebb a kanyarokban közlekedni, míg a kerti kocsik nagyobb stabilitást biztosítanak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fiskars X27 hasítófejsze (XXL) Szállításra kész > 5 db
Fejsze - lyukasztható, hossza 96,4 cm, fej tömege 1830 g, teljes tömege 2600 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
24 790 Ft

2.
FERRIDA teleszkópos ágvágó Szállításra kész > 10 db
Ágvágó - penge hossza: 9 cm, nyél hossza: 51-74 cm, maximális vágási átmérő: 32 mm, szénacél penge, ergonomikus markolat
9 890 Ft

3.
Bosch Pro Pruner Szett (2x 3.0Ah/12V, karton) Szállításra kész > 5 db
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 12 V, akkumulátor kapacitás 3 Ah
92 190 Ft

Még több
443 termék
5,0 53×
Fiskars X27 hasítófejsze (XXL)
Fejsze - lyukasztható, hossza 96,4 cm, fej tömege 1830 g, teljes tömege 2600 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
Szuper ár
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR005d
4,8 14×
Bosch Pro Pruner Szett (2x 3.0Ah/12V, karton)
Ágvágó - akkumulátoros, egykezes, kétpengés, hossza 311 mm, max. vágási átmérő 25 mm, penge anyaga rozsdamentes acél, 2 akkumulátor a csomagban, akkumulátor feszültsége 12 V, akkumulátor kapacitás 3 Ah
92 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0342
5,0 55×
Fiskars X11 hasítófejsze - S X11 1015640
Fejsze - lyukasztható, hossza 44,4 cm, fej tömege 840 g, teljes tömege 1100 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga gumi, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR005a2
5,0
Fiskars Prima hegyes gereblye 1011568
Ásó - 19,5 cm élszélesség, csúcsos alakú él
5 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: fiskars1011568
5,0 38×
Fiskars X17 Hasítófejsze (M)
Fejsze - lyukasztható, hossza 60 cm, fej tömege 1090 g, teljes tömege 1270 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal, tok a csomag része
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR010a
5,0
Fiskars kétpengés metszőolló (M) Solid™ P321
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 20 mm
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992i9
4,3
Campgo multifunkcionális ásó 90 cm
Ásó - összecsukható, 16 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen014
5,0 17×
Fiskars X21 hasító fejsze és Xsharp késélező
Szerszámkészlet - kempingezéshez, a szett tartalma: X21 hasító fejsze, Xsharp kés és fejsze élező
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR801c
4,3 14×
Fiskars kerti olló 1000597 univerzális
Ágvágó - egypengés,, max. vágási átmérő 32 mm
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR403d
4,1
Campgo multifunkcionális ásó 104 cm
Ásó - összecsukható, 15,5 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen015
4,9 62×
Fiskars XL X25
Fejsze - lyukasztható, hossza 77,4 cm, fej tömege 1800 g, teljes tömege 2400 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal, penge védő a csomag része
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR005c6
4,0 28×
FERRIDA WB 6020
Gyomégető - elektromos, 2000 W, teleszkópos fogantyú, légáram: 500 l/perc, 2 hőfokozat: 50°C / 600°C, két cserélhető tartozék (keskeny és széles), forró levegős pisztolyként, grillgyújtóként, leolvasztóként is használható
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FRDGT008
4,7
Fiskars dupla pengés metszőolló (L) Solid™ P341
Ágvágó - egykezes, kétpengés, max. vágási átmérő 20 mm
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR992i8
5,0 25×
Fiskars L X21
Fejsze - lyukasztható, hossza 72 cm, fej tömege 840 g, teljes tömege 1570 g, fej keménysége 48 HRC, penge keménysége 55 HRC, rozsdamentes acél fej, nyél anyaga üvegszál, ergonomikusan formázott nyél akasztólyukkal
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR011a
5,0
MEISTER Titan premium egypengés metszőolló
Ágvágó - egykezes, egypengés, hossza 215 mm, max. vágási átmérő 22 mm, ergonomikus markolat és csúszásgátlós, penge anyaga acél, markolat anyaga kompozit anyag
+Ajándék Munkakesztyű CONNEX melynek értéke 990 Ft
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEIhobb001
4,7 12×
Fieldmann FZNR 1101, 5 db
Szerszámkészlet - kerti, erős poliamid szálakkal megerősített műanyag, buborékcsomagolásban
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ155a
4,8 31×
Fiskars Solid ültetőlapát
Kislapát - akasztónyílás, műanyag él, műanyag nyél, hossza 32,3 cm, fekete és narancssárga kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR710b
4,8 22×
Campgo Axe AX3006
Fejsze - univerzális, hossza 35,2 cm, rozsdamentes acél fej, ergonomikusan formázott nyél, tok a csomag része
Szuper ár
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen002
4,9 13×
Fiskars SmartFit™ teleszkópos ágvágó L86 112500
Ágvágó - karos, két pengés, maximális hossz 915 mm, max. vágási átmérő 40 mm
25 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOR401r
4,7
Fiskars QuikFit™ csillagkapa fej
Levegőztető - kisebb gyepterülethez, anyaga: edzett acél, Quikfit zármechanizmus univerzális munkaadapter vagy nyél csatlakoztatásához, cikkszám: 1000689
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOR415i
5,0
Fiskars Solid Hólapát
Hólapát - fémélű, nyomszélesség 53 cm, teljes hossza 150 cm, műanyag ergonomikus nyél, él anyaga fém, tömege 1,6 kg
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR992i3
4,7 20×
Fiskars Solid
Autós hólapát - fém éllel, hossza 63 cm, szélessége 22 cm, tömege 0,52 kg
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOR745d
4,8 22×
Fiskars autós lapát SnowXpert
Autós hólapát - fém éllel, hossza 63 cm, szélessége 22 cm, fehér kivitel, tömege 0,52 kg
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BOR745a
4,7
FERRIDA teleszkópos ágvágó
Ágvágó - penge hossza: 9 cm, nyél hossza: 51-74 cm, maximális vágási átmérő: 32 mm, szénacél penge, ergonomikus markolat
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: FRDGT027

Kerti szerszámok

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Gondoskodj gyepedről egész évben. Az ősz jó alkalom a kertépítésre. A nedvesség és a kellemes hőmérséklet ideális környezetet biztosít az új fűmagok gyors gyökeresedéséhez. A megfelelő őszi trágya kiválasztása szintén fontos. Cikkünkből most megtudhatod, milyen egyéb...
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?

Kerti szerszámok

A Kerti szerszámok kategóriában összesen 443 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti szerszámok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti szerszámok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti szerszámok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti szerszámok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ