Akvizice ApF HU ApF HU

RC modellek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fekete
(108)
Piros
(76)
Kék
(55)
Zöld
(53)
Sárga
(50)
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
14 éves kortól
-
RC autó típusa
Gyerek
(112)
Közúti
(46)
Monster truck
(39)
Crawler
(20)
Buggy
(16)
Funkció
Összecsukható
(2)
Akadály észlelése
(1)
Objektumkövetés
(1)
Gesztusvezérlés
(2)
Magasság fenntartása
(1)
Használat
Ideális otthonra
(198)
Kültérre alkalmas
(163)
Igen
(7)
Speciális funkció
Fényeffektek
(59)
Vízálló
(33)
Hangeffektek
(32)
Proporcionális vezérlés
(2)
Led világítás
(43)

Az RC modellek számtalan típusú távirányítós földi és légi járművet hoznak a piacra. A gyerekek klasszikus távirányítós autók, repülőgépek, hajók vagy építőgépek közül választhatnak, amelyekkel órákig elszórakozhatnak. Szerezz be a gyerekeknek egy nagyszerű távirányítós játékot, amivel még apa vagy nagypapa is örömét lelheti a játékban. Hogyan válasszunk RC modellt?

Tovább

Mi is az az RC modell?

Az RC modell vagy másnéven rádióvezérlésű modell olyan távirányítós játék, amely egy adó által továbbított rádiójel elvén működik. Ezek a távirányítós játékok olyan távirányítóval működnek, amely ugyanarra a frekvenciára van beállítva, mint a hozzá tartozó játék.

i

Az RC modellek vezérléséhez 2,4 GHz-en működő rádióadót használnak, vagy kisebb modellek esetén 27-40 MHz-en működő rádióadót. Az adóról érkező jelet a távirányítós játékban lévő vevő fogadja, és a szervomotor működésbe lép, hogy a kívánt mozgást végrehajtsa.

RC autók - szórakozás nem csak fiúknak

A távirányítós autók a legszélesebb és legjellemzőbb csoportot alkotják. Ezek lehetnek közúti autók, katonai felszerelések, terepjárók, vagy versenyautók távirányítós játék modelljei. Némelyikük még hasonlít is a valódi járművekre, amelyeket az utakon láthatunk. Ezeknek a távirányítós játékoknak a választéka nagyon széles, és tényleg minden fiú és lány megtalálja a számára megfelelőt.

RC repülők lehetővé teszik a szabadidős repüléseket és a harci műveleteket

A távirányítós repülők az egyik legnépszerűbb távirányítós játékok közé tartoznak. Segítségükkel gyermekeid vadászgép vagy városnéző repülőgép pilótává válhatnak. A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a levegőben.

RC helikopterek felderítéshez vagy katonai gyakorlatokhoz

A távirányítós helikopterek számos lehetőséget kínálnak. A gyerekek a távirányítós helikopterek segítségével játszhatnak felderítő vagy katonai küldetéseket. A LED-ekkel megvilágított helikopter golyó is távirányítós helikopternek számít. A kifinomult érzékelőknek köszönhetően a repülési magasság kézzel vagy lábbal vezérelhető.

RC hajók - vitorlás vagy inkább motorcsónak?

A távirányítós hajókat vízfelületen való hajózásra tervezték, legyen szó akár egy fürdőkádról vagy egy tóról. A gyerekek választhatnak motorcsónak, vitorlás, vagy jacht közül.

Vezényelj távirányítós tankokat háborús ütközetekben

A távirányítós tankok népszerűek a csaták és lövészetek szerelmesei körében. Számos színválaszték áll rendelkezésre, ha a gyerekek a dzsungelben akarják álcázni távirányítós tankjukat, vagy akár árkokban illetve sárban akarnak közlekedni velük. A távirányítós tankok akár 5 m-es lövést is képesek szimulálni infravörös sugár segítségével.

RC kamionok különféle rakományok szállítására

távirányítós kamionokat mindenki imádni fogja, aki szereti a hosszú és végeláthatatlan útvonalakat. Vannak klasszikus távirányítós kamionok, pótkocsis változatok amelyekkel mindenféle rakományt (például távirányítós autókat) lehet szállítani.

RC traktorok igazi gazdáknak

távirányítós traktorok lehetőséget kínálnak a gazdák és a városlakók számára egyaránt. Egyes távirányítós traktorok fényeffektusokkal vagy dudával rendelkeznek, így a vezetés minden bizonnyal hiteles élmény lesz. Homlokrakodóval ellátott traktorokat is találsz kínálatunkban.

Az RC bágerek tökéletes választás lesz a kis építészek számára

A távirányítós bágerek segítségével a gyerekek betekintést nyerhetnek az építkezésbe, ahol gödröket áshatnak vagy különféle anyagokat mozgathatnak meg. Egyes távirányítós bágerek még forgó toronnyal, hiteles hangokkal, valamint fényszórókkal is fel vannak szerelve.

Az RC munkagépek segítségével a gyerekek megismerhetik a nehéz munkagépek különböző típusait

A távirányítós munkagépek közé tartozik például egy báger, tartályos pótkocsik vagy egy traktor, de például egy nehéz rakomány szállító kamion is megtalálható itt. A gyerekek kiválaszthatják álmaik szakmáját, vagy kipróbálhatják azokat a tevékenységeket, amelyekkel a való életben is találkozhatnak.

RC drónok - népszerű újdonság a távirányítós gépek világában

A távirányítós drónok a modern kor egyre népszerűbb távirányítós játékai. A komolyabb modellek még kamerával is fel vannak szerelve, amellyel nyomon követheted, hogy hol van éppen a drón. Vannak olyan mini távirányítós drónok is, amelyeket kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozhatók.

Az RC modellekhez kiegészítőket és tartozékokat is kínálunk, például tartalék elemeket, akkumulátorokat vagy töltőket.

Milyen meghajtás válasszuk az RC modellhez?

A választás során összpontosítsunk a meghajtás kiválasztására, amely meghatározza, hogy a távirányítós játék miként fog viselkedni és mennyire lesz kezelhető. Milyen típusú motorjaink vannak?

Távirányítós modellek elektromos motorral

Az elektromos motor a legelterjedtebb meghajtási típus a távirányítós játékok terén, és különösen alkalmas kezdők számára. Újratölthető akkumulátorokkal vagy elemekkel működik. Előnye, hogy csendes, alacsony karbantartási igényű és viszonylag olcsó. A távirányítós modellek meghajtását egyenáramú és váltóáramú motorokra osztjuk.

  • Az elektromos egyenáramú motor a legelterjedtebb és olcsóbb megoldás is egyben.
  • Az elektromos váltóáramú motor nagyobb teljesítménnyel és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik

Melyik távirányítós játékot válasszuk méretarány szempontjából?

Minden távirányítós játék egy bizonyos méretarányra épül, amely a modell méretarányát jelzi a valódi járműhöz képest. Tehát az 1:10 -es távirányítós játék csak 50 cm-es lesz, míg a valódi jármű mérete 500 cm. Az alapvető méretarányok: 1:64 , 1:32 és 1:16. A leggyakrabban használt arány 1:10 .

Mit kell még figyelembe venni egy távirányítós játék kiválasztásakor?

A távirányítós játék típusának kiválasztása mellett más fontos paramétereket is figyelembe kell vennie, például a felhasználás helyét, azt, hogy életkor szempontjából alkalmas-e, és hogy mekkora legyen az átviteli hatótávolság.

Távirányítós játékok otthoni vagy kültéri használatra

Az otthoni használatú távirányítós játékok szobai használatra vannak tervezve. Gyermeked a szobája kényelmében játszhat. Egyes távirányítós játékok kültéri használatra alkalmasak. Ezért vásárlás előtt győződj meg arról, hogy pontosan hol szeretnéd őket használni.

Távirányítós játékok a gyermek életkorának megfelelően

A távirányítós játékok kor szerint is fel vannak osztva. Néhányat a legfiatalabb gyermekek számára terveztek 1 éves kortól, más távirányítós játékok pedig 14 éves kortól alkalmasak az idősebb gyermekek számára. Nem javasoljuk ennek a paraméternek az elhanyagolását, mivel a gyermekek biztonságáról van szó.

Távirányítós játokok az átviteli hatótávolság és a csomagban lévő akkumulátor tartalma szerint

A választáskor az átviteli tartományt is figyelembe kell venni. Az olcsóbb távirányítós játékok hatótávolsága csak 6 méter, a jobb játékoké akár 15 km is lehet. Ellenőrizd azt is, hogy kell-e elemeket vásárolni a modellhez, vagy a csomag tartalmát képezik.

Távirányítós játékok különleges funkciói és jellemzői

A távirányítós játékok különleges funkciókat és jellemzőket rejthetnek magukban. Melyek ezek?

  • Az állítható lengéscsillapítók lehetővé teszik a felfüggesztés keménységének beállítását.
  • A sebességváltós tengelyek lehetővé teszik a kézi váltást a vezérlőn a jármű jobb irányítása érdekében.
  • A csapágyak a meghajtott alkatrészek simább futását szolgálják még nagyobb sebességnél is.
  • A Turbo jelentősen megnöveli a távirányítós játék sebességét, ami minden kis és nagy versenyzőt megörvendeztet.
  • vízállóság lehetővé teszi a vezetést esőben, pocsolyákon vagy nedves talajon keresztül. A vezérlőelektronika és a meghajtás védve van a vízzel való érintkezéstől.
  • fény- és hangeffektek világító vagy villogó fényszórók, dudák, szirénák stb. formájában aktiválódnak minden egyes használat során, más távirányítós játékok esetében viszont távvezérléssel aktiválódnak.
  • Az infravörös harci rendszer olyan sugarakat bocsát ki, amelyek akár több méteres távolságokra is képesek ellőni.

Ha pénztárca barát megoldást keresel, és szeretnél a gyerekednek kedvező áron távirányítós játékot vásárolni? Az outlet felbontott, használt vagy újszerű távirányítós játékokat kínál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Carrera 160011 Hell Rider (1:16) Szállításra kész 2 db
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, közúti, méretaránya 1:16
18 290 Ft

2.
Távirányítós autó - ajánlott 5 éves kortól, méretaránya 1:24
15 890 Ft

3.
RC Cars 3 Villám McQueen Szállításra kész > 5 db
Távirányítós autó - ajánlott 5 éves kortól, méretaránya 1:32, autó hossza 14 cm
6 990 Ft

Még több
337 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,7
Carrera 160011 Hell Rider (1:16)
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, közúti, méretaránya 1:16
18 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Hramhd41
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Carrera 142042 Ford F-150 Raptor (1:14)
Távirányítós autó - fiúknak a csomagolás tartalma: modell, töltő, távirányító és akkumulátor, alsó korhatár: 6 éves
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz16395
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
Overmax Monster 3.0 távirányítós autó
Távirányítós autó - ajánlott 2 éves kortól, négykerék-meghajtás
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz04353
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Overmax RC Hooligan
Távirányítós autó - ajánlott 4 éves kortól, méretaránya 1:10, elektromos egyenáramú motor, lengéscsillapítás olajos, négykerék-meghajtás, speciális funkciók led világítás, állítható lengéscsillapítók és független kerékfelfüggesztés
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2184
4,0
Lexibook Crosslander Flip - kaszkadőr
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, hatkerék-meghajtás, speciális funkciók fényeffektek, hangeffektek és forgás 360°
19 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04176
5,0
Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse (1:18)
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól
7 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16410
4,9 15×
LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó 42129
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 12 éves kortól, távirányítás, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 2129 db építőelem van
107 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42129
5,0
RC Cars 3 Villám McQueen
Távirányítós autó - ajánlott 5 éves kortól, méretaránya 1:32, autó hossza 14 cm
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif3311
3,6
Overmax Rally 2.0 távirányítós autó
Távirányítós autó - ajánlott 2 éves kortól
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz04351
5,0
Tank RC TIGER I
Távirányítós tank - 0,33 perc üzemidő, fényeffektek és hangeffektek, 3 éves kortól, tartozék: távirányító és modell, 1:28 méretarány, elemek nélkül
4 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10922
3,7
Fleg B-17 Army Távirányítós repülőgép
Távirányítós repülő - átviteli hatótávolság 100 m, meghajtás: akkumulátor, távirányító energiaellátása 3 darab AA típusú akkumulátor (külön vásárolható), a csomag tartalma: távirányító, modell és USB kábel, alkalmas 14 éves kortól
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03671
3,5
Carrera R/C helikopter 501027X Green Chopper II
Távirányítós helikopter - 6 perc repülési idő, led világítás, ajánlott életkor: 8 éves kortól, vezérlési távolság: 100 m, tartozék: távirányító, modell és USB kábel, tápellátás: akkumulátor, távirányító működése: 2 AA típusú elem, elemek nem tartozék
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03672
3,0
Carrera 200001 Lime Buggy 1:20
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, méretaránya 1:20, speciális funkciók felfüggesztett alváz
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03676
4,0
Dickie Rocking Flippy
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10128
5,0
Jamara Cubic Desert Buggy
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, elektromos egyenáramú motor
21 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAif12647
4,0
Buddy Toys BRC 18.610 Rock Climber piros
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, monster truck, méretaránya 1:18, elektromos egyenáramú motor, négykerék-meghajtás
12 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5389
Hot Wheels RC Barbie Corvette
Távirányítós autó - ajánlott 4 éves kortól
39 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls3004
3,4
RC Rendőrautó 1:43
Távirányítós autó - ajánlott 3 éves kortól, méretaránya 7,15277777777778E-02
4 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz11336
Dickie RC Sam, a tűzoltó - Jupiter, a tűzoltóautó 1:24, 2 csatorna
Távirányítós autó - ajánlott 5 éves kortól, méretaránya 1:24
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz23203
3,1 10×
Terepjáró díno 1:43
Távirányítós autó - ajánlott 3 éves kortól, méretaránya 7,15277777777778E-02
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz11334
3,7
Jeep Wrangler JL (1:14)
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól
15 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16404
Carrera 301016X Race Cat Motorcsónak 2,4 GHz
Távirányítós hajó - vízálló és USB töltő mellékelve, 8 éves kortól, 1:16 méretarány
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2540
3,5
Lexibook Crosslander Twist + fényhatások - kaszkadőr
Távirányítós autó - ajánlott 6 éves kortól, négykerék-meghajtás, speciális funkciók fényeffektek
20 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04177
4,0
Távirányítós tűzoltóautó
Távirányítós autó - ajánlott 3 éves kortól, elektromos egyenáramú motor
4 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz07016

RC modellek

RC modellek

A RC modellek kategóriában összesen 337 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RC modellek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RC modellek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RC modellek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RC modellek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ