Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(158)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(89)
Hallójárati (in-ear)
(527)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(102)
Fülkampókkal
(44)
Csontrezgéses
(19)
Handsfree modul
(8)
Kapcsolat típusa
3,5mm Jack
(221)
Bluetooth
(860)
USB Type-A
(18)
6,3mm Jack
(1)
USB-C
(52)
Funkciók
Hívások fogadása
(772)
Számok közötti váltás
(717)
Hangerőszabályzós
(610)
Hangsegéd
(458)
Aktív zajszűrő (ANC)
(369)
Szín
Bézs
(20)
Fehér
(198)
Bronz
(4)
Fekete
(475)
Piros
(22)
Lila
(11)
Barna
(5)
Kék
(80)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(35)
Ezüst
(28)
Szürke
(62)
Zöld
(16)
Arany
(16)
Sárga
(9)

Az iPhone fülhallgatók terén a felhasználókban felmerülhetnek kétségek, ismerve az Apple zárt klímájú rendszerét. Azonban mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli iPhone fülhallgatók között nagyon könnyen ki lehet igazodni.

Tovább

„Eredeti“ iPhone fülhallgatók

Az összes iPhone vásárló tudja, hogy az új telefon doboza minden esetben rejt egy eredeti Apple fülhallgatót is. Az Apple termékpalettáján azonban találhatunk egyéb fülhallgató típusokat is.

iPhone vezetékes fülhallgatók

A vezetékes fülhallgatók terén rendkívül egyszerű a képlet, két típusú csatlakozóval találkozhatunk egy iPhone alján, 2017-től kezdve még tovább egyszerűsödött a helyzet.

EarPods iPhone fülhallgatók

A vezetékes, univerzális méretezésű iPhone fülhallgatók az EarPods elnevezést kapták. Ezek earbuds típusú, tehát a hallójárat bejáratához illeszkedő fülesek, a jobb oldali vezetéken van a mikrofon és egy távirányító egység elhelyezve. Az EarPods hangzására nem lehet panasz, tökéletes hangminőséget nyújt és a mikrofonnak köszönhetően, rendkívül minőségi headset is egyben.

iPhone fülhallgató Jack 3,5 mm dugóval

Utoljára az iPhone 6 széria modelljeinél találkozhattunk 3,5 mm Jack bemenettel. Itt még békésen megfért egymás mellett a Lightning és a Jack csatlakozó, ami az iPhone 7 megjelenésével megszűnt és maradt csak a Lightning.

Lightning EarPods
EarPods Lightning csatlakozóval

Ez a lépés máig heves vitákat vált ki az iPhone felhasználók körében, a döntést ellenzők legfőbb érvelése, hogy nincs lehetőség egyszerre zenehallgatásra és az iPhone töltésére. A másik oldal elfogadja az Apple ezen stratégiáját, főleg amiatt, hogy gombamód szaporodnak a különböző vezeték nélküli, Bluetooth fülhallgatók, tehát van miből választani.

iPhone fülhallgató Lightning csatlakozóval

Az iPhone 7 tekinthető tehát választóvonalnak a Jack és Lightning korszak között, az újabb Apple telefonok dobozában már egy Lightning csatlakozójú iPhone fülhallgató található. Így teljesen leegyszerűsödött a választás, ha vezetékes fejhallgatót szeretnénk iPhone telefonunkhoz, elég leszűrni a Lightning csatlakozóval rendelkező füleseket.

iPhone füles átalakítók

A Lightning és Jack csatlakozók kőrül kialakult probléma megoldható egy Apple fülhallgató átalakító segítségével. Így, ha ragaszkodunk a jól bevált Jack dugójú fülesünkhöz, de iPhone 7, vagy annál újabb telefonra váltottunk, az átalakítóval áthidalható a Jack hiánya.

iPhone vezeték nélküli fülhallgatók

Az iPhone 7 megjelenésével egyidőben egy új termékcsoporttal is bővült az Apple termékek kínálata, ezek pedig a TWS típusú vezeték nélküli fülhallgatók.

AirPods 1 iPhone headset

2016 végén került bemutatásra az első vezeték nélküli iPhone fülhallgató, amely az AirPods elnevezést kapta. Az első generációs AirPods megőrizte a vezetékes EarPods formavilágát, a mikrofon a 4 cm-es szár alján kapott helyet. Technológiai újításnak számított a Lightning csatlakozóval ellátott stílusos töltőtok, amely összesen 24 órás üzemidőt tesz lehetővé.

AirPods 2 iPhone füles

Majd három évvel az AirPods 1 után érkezett a második generáció. Újításnak számított a töltőtok vezeték nélküli töltésének a lehetősége. Az AirPods 2 új chip-et kapott, aminek köszönhetően még gyorsabban tud csatlakozni az iPhone vagy iPad eszközökhöz.

AirPods Pro iPhone fülhallgató

Röviddel a második generáció után érkezett az Apple fülhallgatók zászlóshajója, az AirPods Pro. Az új iPhone vezeték nélküli füles külső és belső változásokon is átesett. Változott a dizájn, rövidült a fülhallgató szára és az Apple alkalmazni kezdte az in-ear, tehát hallójáratba illeszkedő változatot. Az AirPods Pro dobozában különböző méretű gumiharangok is találhatóak, így már mindenki számára kényelmesen használható az eszköz.

A hangzást tekintve legnagyobb újításnak az aktív zajszűrés (ANC) tekinthető, ami közösen a jól illeszkedő gumiharangokkal képes teljesen kizárni a környezeti zavaró hanghatásokat. Az iPhone kezelőfelületén új beállítások is megjelentek, mint például a Transparency üzemmód, aminek segítségével tökéletesen érzékelhetőek a külső zajok, ez a funkció hasznos lehet közlekedés közben.

AiPods Pro
AirPods Pro

iPhone Bluetooth fülhallgatók

Az eredeti Apple termékek ára nem a legalacsonyabb, így, ha le szeretnénk cserélni vezetékes iPhone fülhallgatónkat és nincs keretünk egy eredeti AirPods fülesre, választhatunk más márkájú Bluetooth fülhallgatót is.

Mindenki számára ismert az Apple zárt klímája, ami megmutatkozik például a csatlakozók terén (Lightning, Thunderbolt) vagy az operációs rendszerek zárt infrastruktúrája esetében.

Ezért sokan bizonytalanok a iPhone fülhallgatók terén is, azonban szerencsére a kompatibilitással ezen a szinten nincs gond, amely vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth csatlakozást, működni fog iPhone mobiltelefonunkkal is.

Tehát a képlet a következő:

i

iPhone vezeték nélküli fülhallgatók = AirPods + Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók

Természetesen, ha fontos számunkra a tökéletes összehangoltság, könnyű kezelhetőség, megbízható szinkron és remek anyaghasználat érdemes előnyben részesíteni az AirPods füleseket.

iPhone 7 fülhallgató és ami utána jön

Az iPhone 7 tehát egyfajta vízválasztó az Apple fülhallgatók evolúciójában. A Jack bemenet eltüntetésével a gyártó igyekezett a vezeték nélküli fülhallgatókra irányítani az érdeklődők figyelmét. Azért az iPhone 7 esetében a használható vezetékes fülhallgatók kínálata drasztikusan lecsökkent, azonban az AirPods megjelenésével egy új korszak kezdődött az iPhone felhasználók számára.

iPhone 7 fülhallgató
iPhone 7 Ligthning csatlakozóval

iPhone 8 fülhallgatók

Ezután adja magát a kérdés és egyben a bizonytalanság, hogy az iPhone 8 érkeztével, volt-e egyéb „meglepetés“ a fülhallgatók között. Nem volt. Szóval maradt ugyanaz a felállás, mint az iPhone 7 fülhallgatók esetében, röviden maradtak a Lightning csatlakozóval szerelt vezetékes fülhallgatók vagy a vezeték nélküli Bluetooth fülesek. Na és persze az AirPods.

Jogos azonban a bizonytalanság az iPhone SE háza táján. Míg az első generációs iPhone SE rendelkezett Jack bemenettel, a 2020-ban bemutatott második generációs iPhone SE alján, csak a Lightning csatlakozó maradt.

Természetesen az iPhone fülhallgató átalakítók segítségével tovább használható bármilyen típusú, 3,5 mm Jack dugós fülhallgató is.

iPhone fülhallgató tokok

Az AirPods érkeztével egy teljesen új jelenség bukkant fel az Apple termékeknél, ez pedig a töltőtok. Az eredeti töltőtok rengeteg gyártót megihletett, így születtek meg a különböző színű, anyagú és márkájú AirPods töltőtokok.

Az utángyártott AirPods töltőtokok között találunk strapabíró ütésálló változatokat aktív, sportos felhasználók számára, vagy kifejezetten csajos alternatívákat is. A színváltozatok kínálata gyakorlatilag végtelen, nagyon ügyes és egyszerű fejlesztés a töltőtok rögzítő karabinerrel való ellátása, amely az eredeti Apple tokokról hiányzik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods 2019 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)
59 990 Ft

2.
JBL Tune 510BT kék Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő
18 990 Ft

3.
JBL Tune 510BT fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő
18 990 Ft

Még több
944 termék
Classic Kategória
JBL Tune710BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune710BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 104 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,2 m-es kábel, 50 óra akkumulátor-üzemidő

26 950 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
33 690 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1i5h
Arany középút
Sony True Wireless WF-1000XM4, fekete, 2021-es modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony True Wireless WF-1000XM4, fekete, 2021-es modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

68 800 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
86 000 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0c1
Premium Kategória
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete, 2022-es modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, fekete, 2022-es modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt konstrukció, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatás, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

110 400 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
138 000 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0d1
Apple AirPods 2019
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)

47 990 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
59 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i1a
Sony WH-1000XM5, ezüst (2022) - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony WH-1000XM5, ezüst (2022)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 4-40000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 38 óra akkumulátor-üzemidő

110 400 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
138 000 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0d2
JBL Tune 510BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

18 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d02
Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Bang & Olufsen BeoPlay H95 Nordic ICE
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1 AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 101,5 dB/mW érzékenység, 12 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor-üzemidő

284 710 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
355 890 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO015i4
JBL Tune 230NC TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

28 470 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Leárazás -11 %
35 590 Ft 39 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g1
Xbox Wireless Headset
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, Bluetooth 4.2, USB-C, kompatibilitás PC, Xbox One és Xbox Series, SBC támogatása, játék mód, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány,, 15 óra akkumulátor-üzemidő

31 110 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
38 890 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MXO009d
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 S
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), Bluetooth hangsegéd, hívások fogadása, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 120 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 14,2 mm-es hangszóró,

17 190 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
21 490 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAhe22
JBL Tune 230NC TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

Leárazás -11 %
35 590 Ft 39 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g4
Soundpeats TrueAir2 Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Soundpeats TrueAir2 Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), félig zárt, Bluetooth 5.2 aptX és SBC támogatása, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 106 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 14,2 mm-es hangszóró, 25 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+20 óra)

14 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOUND002b2
JBL Tune 510BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

15 190 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
18 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d04
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0 számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor-üzemidő

41 350 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
51 690 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS010y8
JBL Tune 510BT rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 510BT rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő

18 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9d03
Bose QuietComfort Earbuds II fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Bose QuietComfort Earbuds II fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+18 óra)

107 990 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
134 990 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS9092c
Beats Studio Buds fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

53 910 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
67 390 Ft
Átvehető: ma 7:05-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MON302n01
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Graphite - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Graphite
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, fülkampókkal, nyitott, Bluetooth 5.1 AAC és SBC támogatása, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPx5 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)

11 990 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20