Levé ucho Alza dny Visa

iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(259)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(222)
Hallójárati (in-ear)
(660)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(230)
Fülkampókkal
(57)
Csontrezgéses
(31)
Handsfree modul
(6)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(367)
Bluetooth
(1344)
USB Type-A
(38)
6,3mm Jack
(3)
USB-C
(120)
Funkciók
Hívásfogadás
(1143)
Számok közötti váltás
(1011)
Hangerőszabályzás
(863)
Hangsegéd
(637)
Ambient sound
(173)
Szín
Bézs
(32)
Fehér
(318)
Fekete
(699)
Piros
(33)
Lila
(35)
Barna
(10)
Kék
(142)
Narancssárga
(14)
Rózsaszín
(88)
Ezüst
(38)
Szürke
(75)
Zöld
(43)
Arany
(17)
Sárga
(12)

Az iPhone fülhallgatók terén a felhasználókban felmerülhetnek kétségek, ismerve az Apple zárt klímájú rendszerét. Azonban mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli iPhone fülhallgatók között nagyon könnyen ki lehet igazodni.

Tovább

„Eredeti“ iPhone fülhallgatók

Az összes iPhone vásárló tudja, hogy az új telefon doboza minden esetben rejt egy eredeti Apple fülhallgatót is. Az Apple termékpalettáján azonban találhatunk egyéb fülhallgató típusokat is.

iPhone vezetékes fülhallgatók

A vezetékes fülhallgatók terén rendkívül egyszerű a képlet, két típusú csatlakozóval találkozhatunk egy iPhone alján, 2017-től kezdve még tovább egyszerűsödött a helyzet.

EarPods iPhone fülhallgatók

A vezetékes, univerzális méretezésű iPhone fülhallgatók az EarPods elnevezést kapták. Ezek earbuds típusú, tehát a hallójárat bejáratához illeszkedő fülesek, a jobb oldali vezetéken van a mikrofon és egy távirányító egység elhelyezve. Az EarPods hangzására nem lehet panasz, tökéletes hangminőséget nyújt és a mikrofonnak köszönhetően, rendkívül minőségi headset is egyben.

iPhone fülhallgató Jack 3,5 mm dugóval

Utoljára az iPhone 6 széria modelljeinél találkozhattunk 3,5 mm Jack bemenettel. Itt még békésen megfért egymás mellett a Lightning és a Jack csatlakozó, ami az iPhone 7 megjelenésével megszűnt és maradt csak a Lightning.

Lightning EarPods
EarPods Lightning csatlakozóval

Ez a lépés máig heves vitákat vált ki az iPhone felhasználók körében, a döntést ellenzők legfőbb érvelése, hogy nincs lehetőség egyszerre zenehallgatásra és az iPhone töltésére. A másik oldal elfogadja az Apple ezen stratégiáját, főleg amiatt, hogy gombamód szaporodnak a különböző vezeték nélküli, Bluetooth fülhallgatók, tehát van miből választani.

iPhone fülhallgató Lightning csatlakozóval

Az iPhone 7 tekinthető tehát választóvonalnak a Jack és Lightning korszak között, az újabb Apple telefonok dobozában már egy Lightning csatlakozójú iPhone fülhallgató található. Így teljesen leegyszerűsödött a választás, ha vezetékes fejhallgatót szeretnénk iPhone telefonunkhoz, elég leszűrni a Lightning csatlakozóval rendelkező füleseket.

iPhone füles átalakítók

A Lightning és Jack csatlakozók kőrül kialakult probléma megoldható egy Apple fülhallgató átalakító segítségével. Így, ha ragaszkodunk a jól bevált Jack dugójú fülesünkhöz, de iPhone 7, vagy annál újabb telefonra váltottunk, az átalakítóval áthidalható a Jack hiánya.

iPhone vezeték nélküli fülhallgatók

Az iPhone 7 megjelenésével egyidőben egy új termékcsoporttal is bővült az Apple termékek kínálata, ezek pedig a TWS típusú vezeték nélküli fülhallgatók.

AirPods 1 iPhone headset

2016 végén került bemutatásra az első vezeték nélküli iPhone fülhallgató, amely az AirPods elnevezést kapta. Az első generációs AirPods megőrizte a vezetékes EarPods formavilágát, a mikrofon a 4 cm-es szár alján kapott helyet. Technológiai újításnak számított a Lightning csatlakozóval ellátott stílusos töltőtok, amely összesen 24 órás üzemidőt tesz lehetővé.

AirPods 2 iPhone füles

Majd három évvel az AirPods 1 után érkezett a második generáció. Újításnak számított a töltőtok vezeték nélküli töltésének a lehetősége. Az AirPods 2 új chip-et kapott, aminek köszönhetően még gyorsabban tud csatlakozni az iPhone vagy iPad eszközökhöz.

AirPods Pro iPhone fülhallgató

Röviddel a második generáció után érkezett az Apple fülhallgatók zászlóshajója, az AirPods Pro. Az új iPhone vezeték nélküli füles külső és belső változásokon is átesett. Változott a dizájn, rövidült a fülhallgató szára és az Apple alkalmazni kezdte az in-ear, tehát hallójáratba illeszkedő változatot. Az AirPods Pro dobozában különböző méretű gumiharangok is találhatóak, így már mindenki számára kényelmesen használható az eszköz.

A hangzást tekintve legnagyobb újításnak az aktív zajszűrés (ANC) tekinthető, ami közösen a jól illeszkedő gumiharangokkal képes teljesen kizárni a környezeti zavaró hanghatásokat. Az iPhone kezelőfelületén új beállítások is megjelentek, mint például a Transparency üzemmód, aminek segítségével tökéletesen érzékelhetőek a külső zajok, ez a funkció hasznos lehet közlekedés közben.

AiPods Pro
AirPods Pro

iPhone Bluetooth fülhallgatók

Az eredeti Apple termékek ára nem a legalacsonyabb, így, ha le szeretnénk cserélni vezetékes iPhone fülhallgatónkat és nincs keretünk egy eredeti AirPods fülesre, választhatunk más márkájú Bluetooth fülhallgatót is.

Mindenki számára ismert az Apple zárt klímája, ami megmutatkozik például a csatlakozók terén (Lightning, Thunderbolt) vagy az operációs rendszerek zárt infrastruktúrája esetében.

Ezért sokan bizonytalanok a iPhone fülhallgatók terén is, azonban szerencsére a kompatibilitással ezen a szinten nincs gond, amely vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth csatlakozást, működni fog iPhone mobiltelefonunkkal is.

Tehát a képlet a következő:

i

iPhone vezeték nélküli fülhallgatók = AirPods + Bluetooth vezeték nélküli fülhallgatók

Természetesen, ha fontos számunkra a tökéletes összehangoltság, könnyű kezelhetőség, megbízható szinkron és remek anyaghasználat érdemes előnyben részesíteni az AirPods füleseket.

iPhone 7 fülhallgató és ami utána jön

Az iPhone 7 tehát egyfajta vízválasztó az Apple fülhallgatók evolúciójában. A Jack bemenet eltüntetésével a gyártó igyekezett a vezeték nélküli fülhallgatókra irányítani az érdeklődők figyelmét. Azért az iPhone 7 esetében a használható vezetékes fülhallgatók kínálata drasztikusan lecsökkent, azonban az AirPods megjelenésével egy új korszak kezdődött az iPhone felhasználók számára.

iPhone 7 fülhallgató
iPhone 7 Ligthning csatlakozóval

iPhone 8 fülhallgatók

Ezután adja magát a kérdés és egyben a bizonytalanság, hogy az iPhone 8 érkeztével, volt-e egyéb „meglepetés“ a fülhallgatók között. Nem volt. Szóval maradt ugyanaz a felállás, mint az iPhone 7 fülhallgatók esetében, röviden maradtak a Lightning csatlakozóval szerelt vezetékes fülhallgatók vagy a vezeték nélküli Bluetooth fülesek. Na és persze az AirPods.

Jogos azonban a bizonytalanság az iPhone SE háza táján. Míg az első generációs iPhone SE rendelkezett Jack bemenettel, a 2020-ban bemutatott második generációs iPhone SE alján, csak a Lightning csatlakozó maradt.

Természetesen az iPhone fülhallgató átalakítók segítségével tovább használható bármilyen típusú, 3,5 mm Jack dugós fülhallgató is.

iPhone fülhallgató tokok

Az AirPods érkeztével egy teljesen új jelenség bukkant fel az Apple termékeknél, ez pedig a töltőtok. Az eredeti töltőtok rengeteg gyártót megihletett, így születtek meg a különböző színű, anyagú és márkájú AirPods töltőtokok.

Az utángyártott AirPods töltőtokok között találunk strapabíró ütésálló változatokat aktív, sportos felhasználók számára, vagy kifejezetten csajos alternatívákat is. A színváltozatok kínálata gyakorlatilag végtelen, nagyon ügyes és egyszerű fejlesztés a töltőtok rögzítő karabinerrel való ellátása, amely az eredeti Apple tokokról hiányzik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods 2021 Magsafe töltőtokkal Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
77 990 Ft

2.
Apple AirPods Pro 2022 Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
109 990 Ft

3.
Apple EarPods Lightning csatlakozóval Szállításra kész > 10 db
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Lightning, hangerőszabályzás, 1,2 m-es kábel
7 990 Ft

Még több
1 461 termék
Classic Kategória
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,1 31×
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, LDAC kodek támogatás, Hi-Res audio, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 24 Ohm impedancia, 36 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+27 óra)
Szuper ár
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe37
Arany középút
4,6 271×
Apple AirPods 2021 Magsafe töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d
Arany középút
4,6 147×
Apple AirPods 2021 Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i3d0
Premium Kategória
Apple AirPods Pro 2022 + MagSafe tok (USB-C) - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
A kiszállítás
ingyenes
4,9
Apple AirPods Pro 2022 + MagSafe tok (USB-C)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4bms
4,8 495×
Apple AirPods Pro 2022
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+24 óra)
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i4b
JBL Vibe 300TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 32×
JBL Vibe 300TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+20 óra)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q2a1
4,7 23×
Jabra Evolve2 65 MS Stereo USB-A Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, USB-A, PC konzolhoz, SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, 37 óra akkumulátor üzemidő
72 740 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ445t06
Apple AirPods Max Space Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 73×
Apple AirPods Max Space Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
235 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA940i5
Huawei FreeBuds SE 2, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6
Huawei FreeBuds SE 2, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC és SBC kodek támogatás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő (9 óra+31 óra)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU5012a2a1
4,6
Plantronics B825-M
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth, rációfrekvenciás kapcsolat, 15 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
63 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS030y1a
Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless AEBT black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 19×
Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless AEBT black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, AAC, aptX és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 6-22000 Hz frekvenciatartomány, 106 dB/mW érzékenység, 42 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel, 60 óra akkumulátor üzemidő
121 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JM165b6
JBL Vibe 300TWS kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 32×
JBL Vibe 300TWS kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 26 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+20 óra)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q2a2
4,4 45×
Xiaomi Redmi Buds 4 Active
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 28 óra akkumulátor üzemidő
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe46
JBL Wave Buds fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 25×
JBL Wave Buds fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
21 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c5bk
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 84×
Sony Noise Cancelling WH-CH720N, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 7-20000 Hz frekvenciatartomány, 325 Ohm impedancia, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
37 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO980h720a
JBL Tune 510BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 243×
JBL Tune 510BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 103,5 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor üzemidő
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d01
Apple AirPods Max Azure - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Típusok
4,6 73×
Apple AirPods Max Azure
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Hi-Res audio, hangsegéd, 7.1-es térhangzás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
235 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i7
JBL Wave Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 25×
JBL Wave Flex fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -7 %
27 990 Ft 30 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1c6b
Sony WH-XB910N Noise Cancelling, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 54×
Sony WH-XB910N Noise Cancelling, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 35 óra akkumulátor üzemidő
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b6b8
4,2 42×
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, számok közötti váltás, hívásfogadás, 32 Ohm impedancia, 20 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+20 óra)
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAhe45
JBL Vibe 300TWS rózsaszín - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 32×
JBL Vibe 300TWS rózsaszín
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 26 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+20 óra)
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q2a3
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,5 35×
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 - fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, LDAC, SBC és LC3 kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 24 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+16 óra)
125 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO972j0c4
4,7 263×
Apple EarPods Lightning csatlakozóval
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Lightning, hangerőszabályzás, 1,2 m-es kábel
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA934i
JBL Endurance Peak 3 fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 15×
JBL Endurance Peak 3 fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPx8 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő (10 óra+40 óra)
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ090e1pk

iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek

iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek

A iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek kategóriában összesen 1462 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: iPhone fülhallgatók és iPhone headsetek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ