Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hangtechnika

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Hangtechnika-kínálatunkban a legjobb audioberendezéseket találod az otthoni és professzionális zeneszerzéshez, felvételek készítéséhez vagy keveréshez. Olvass tovább, és fedezd fel keverőpultok, nagy teljesítményű hangszórók, stúdió monitor hangfalak, mikrofonok, vezeték nélküli rendszerek és egyéb hangtecnikák kínálatát.

Tovább

Mire szolgál a hangtechnika?

Minőségi hangtechnikára van szükséged, akár hangmérnök, akár a keverőpultok mestere vagy, aki a színpadon lévő egyes hangszereket és mikrofonokat próbáloja funkcionális audioegységgé varázsolni, sőt még akkor is, ha Te magad vagy a zenész.

  1. A keverőpultok nagy teljesítményű műveleti központok, amelyek lehetővé teszik az egyes hangsávok kezelését.
  2. A nagy teljesítményű hangszórók egész koncert-, hangverseny- vagy próbatermek hangosítására tervezett hangszórók.
  3. A stúdió monitor hangfalak a felvételek és a mastering során hasznosak, mivel pontos és torzításmentes hangzást produkálnak.
  4. A hangszer- és énekmikrofonok a szinte nélkülözhetetlen tartozékok közé tartoznak, amelyek a legkülönbözőbb kivitelben kaphatók.

Az egyéb hangtechnika közé a vezeték nélküli rendszerek, a vezérlők és a hangkártyák tartoznak.


Hangtechnika

Hangtechnika

Hangtechnika

Hangtechnika

Keverőpultok – ellenőrzés alatt a hangzás

A keverőpultok nagy teljesítményű és funkciógazdag eszközök, amelyek kisebb vagy nagyobb számú hangsáv (csatorna) vezérlésére szolgálnak. Egy szabványos keverőpult több különböző bemenettel rendelkezik mikrofonok, hangszerek vagy MIDI-vezérlők számára, és könnyen képes kiszolgálni akár egy teljes zenekart. Ahogy nő a keverőpult mérete és ára, úgy nő az elérhető funkcionalitások száma is.

i

A legjobb keverőpultok több tucat bemenettel, effektek széles skálájával, erőteljes hangszínszabályozókkal és gyakran akár integrált hangkártyákkal vagy előerősítőkkel rendelkeznek.

Keverőpult

Nagy teljesítményű hangfalak és stúdió monitor hangfalak

 A nagy teljesítményű hangszórók és a stúdió monitor hangfalak akkor jönnek jól, amikor egy egész koncert- vagy próbaterem hangosítását kell megoldanod, esetleg egy zeneszám meghallgatására van szükséged a felvétel során.

  • A nagy teljesítményű hangfalak nagy hangszóró-összeállítások, amelyeket arra terveztek, hogy a színpadon lévő hangszerek hangját és az énekhangokat a közönség felé továbbítsák. Leggyakrabban a színpad felett vagy mellett helyezik el őket.
  • A stúdió monitor hangfalak torzítás nélkül adják vissza a hangot, ezért széles körben használják őket hangstúdiókban a zeneszámok vagy az egyes hangsávok végső hangolására.

 A nagy teljesítményű hangfal vagy a stúdió monitor hangfal kiválasztásakor vedd figyelembe a teljesítményüket, méretüket és frekvenciatartományukat.

Mikrofonok

A mikrofonok egy átfogó hangtechnika-kategória, amelyben a hangszermikrofonoktól az énekmikrofonokon át egészen a stúdiómikrofonokig minden típus megtalálható. Az XLR-változatok (dinamikusak és kondenzátorosak) széles választéka magától értetődő, de léteznek USB-mikrofonok is.

Mikrofon

i

Nem rajongsz a kábelekért? Akkor az olyan hangtechnika, mint a mikrofonok vagy a hangszerek vezeték nélküli csatlakoztatásához használj vezeték nélküli rendszereket.

DJ kontrolerrek

A kontrolerrek a lemezlovasok nélkülözhetetlen tartozékai. A keverőpultokhoz hasonlóan ezek az eszközök is számos bemenettel és kimenettel rendelkeznek, de az élő keveréshez és felvételhez sample padeket, szűrőket, scratch lemezeket, integrált effekteket és hasonló audio finomságokat adnak hozzá az egészhez.

Mire szolgálnak a külső hangkártyák?

A külső hangkártyák minden otthoni és professzionális stúdió nélkülözhetetlen felszerelése. Ezekkel az USB-eszközökkel XLR-mikrofonokat, MIDI-vezérlőket vagy hangszereket csatlakoztathatsz a számítógépedhez, így nemcsak dalokat, hanem podcastokat, interjúkat vagy audio/videoblogokat is rögzíthetsz.


Megafon

Szeretnéd, hogy meghalljanak, vagy szeretnél egyedi hangzást kölcsönözni a zenédnek? Akkor tekintsd meg a megafonokat.

A kábelekből sosem elég

Nem számít, milyen audio tartozékokat választasz, mindig gondolnod kell arra is, hogy elegendő jó minőségű és megbízható kábellel rendelkezz hozzájuk. Tömérdek mennyiségű típust és méretet találsz a Kábelek hangtechnikához kategóriában.

Gitárt, dobot vagy ukulelét vásárolnál? Látogasd meg a Hangszerek kategóriát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Veles-X akusztikai panel 500*500*50 - 2 db Szállításra kész 5 db
Akusztikai panel - öntapadós, piramis alakú, javítja a szoba akusztikáját, alkalmas hangstúdiókba, otthoni és nyilvános mozikba, tárgyalótermekbe, zeneiskolákba és próbatermekbe, öntapadó fóliával, méretek: 50 x 50 x 5 cm, 2 db-os csomag
több darab vásárlása esetén 5 590 Ft-tól

2.
RODE Wireless GO II Szállításra kész > 5 db
Mikrofon - csiptetős, 3,5 mm Jack és USB-C csatlakozás, kondenzátor mikrofon, gömb mikrofon, frekvenciatartomány 50 - 20000 Hz, zajszűrő a csomag része, alkalmas beszédhez
több darab vásárlása esetén 106 590 Ft-tól

3.
RODE Wireless PRO Szállításra kész 2 db
Vezeték nélküli mikrofon szett - vezeték nélküli mikrofonkészlet, 2x adó belső mikrofonnal + 1x kettős vevő, 2x Lavalier II lapos mikrofon ruhacsipesszel, Charge Case PRO újratölthető dokkolóállomás, szélvédelem a mikrofonokhoz, minden szükséges kábelezés, fényképezőgépekkel, okostelefonokkal és számítógépekkel kompatibilis, digitális titkosított átvitel, hatótávolság akár 260 m, stabil broadcast minőségű hang, 32 bites lebegő belső felvétel, biztonságos felvétel közvetlenül az adókra (több mint 40 óra felvétel minden adónál), időkód az egyszerű szinkronizáláshoz, GainAssist - intelligens, rugalmas bemeneti erősítésszabályozás, 3,5 mm-es TRS bemenet zárral mikrofoncsatlakozáshoz (adó), 3,5 mm-es TRS kimenet hanghoz vagy fejhallgatóhoz (vevő), egyszerű rendszerkonfiguráció a RØDE Central alkalmazáson keresztül
-3 %
170 790 Ft
165 190 Ft

Még több
710 termék
4,3 25×
AlzaPower External Sound Card X250 matt fekete
Külső hangkártya - kétcsatornás, 2× 3,5 mm-es Jack, USB-C csatlakozó, Realtek chipkészle ALC4030t, ellenálló fém test, nejlon kábelburkolat, Plug & Play és Hot Plug funkció támogatása
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSDCE105b
4,7
Veles-X akusztikai panel 500*500*50 - 2 db
Akusztikai panel - öntapadós, piramis alakú, javítja a szoba akusztikáját, alkalmas hangstúdiókba, otthoni és nyilvános mozikba, tárgyalótermekbe, zeneiskolákba és próbatermekbe, öntapadó fóliával, méretek: 50 x 50 x 5 cm, 2 db-os csomag
5 590 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: VELX01v4
Sonos Sub Mini fehér - Mélynyomó
Típusok
5,0 19×
Sonos Sub Mini fehér
Mélynyomó - passzív, min. frekvenciája 25 Hz
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007e
4,8
MAONO AU-AM200
DJ rendszer - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003
4,7 26×
Vention 2-port USB External Sound Card 0.15M Black
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, kimenet 2× Jack 3,5 mm
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh83
4,6 85×
PremiumCord SCART to HDMI 1080P átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a2
4,3 21×
M-Audio M-Track SOLO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet, 2× RCA, mérete 55 × 164 × 144 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a5
4,4
Numark DJ2GO2 Touch
DJ kontroller - Ultrakompakt kétcsatornás DJ vezérlő, érintésre kapacitív jog alkalmas scratching-ra, beépített hangkártya (1/8“ kimenet + 1/8“ fejhallgató kimenet), navigációs gomb, csatorna + master gain, hangerő gombok, USB plug & play kapcsolat PC / Mac-hez, SW Serato DJ Intro a csomagban (regisztráció után), stream támogatás a TIDAL és soundcloud. com, más márkák DJ SW-vel való használatának lehetősége
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NUM015e4
Sonos Sub Mini fekete - Mélynyomó
Típusok
5,0 19×
Sonos Sub Mini fekete
Mélynyomó - passzív, min. frekvenciája 25 Hz
172 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007f
4,5 65×
Creative SOUND BLASTER Play! 3
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, bemenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 22 × 138 × 9 mm (Ma×Sz×Mé), software a csomag része
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163e3
4,8 17×
Pioneer DJ DDJ-FLX4
DJ kontroller - 2 csatornás DJ kontroller a Rekordbox és a Serato DJ Lite / Pro számára, Bluetooth, lehetőség a PC-hez, Mac-hez, iPhone-hoz, iPadhez vagy Android telefonhoz illetve tablethez való csatlakoztatáshoz, profi elrendezés, Smart Mixing, USB tápegység, beépített hangkártya
139 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIO960d1
4,8
Focusrite Scarlett Solo 4th Gen
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, mikrofon előerősítők, potenciométer, hangerő beállítása és érzékenység beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192, bit mélység 24, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× XLR, 1× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 174 × 144 × 6 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 500 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSR002d1
4,7 112×
Vention USB External Sound Card Black Metal Type
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató és mikrofon csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL3
4,7 141×
AXAGON ADA-17 MINI HQ külső hangkártya
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, zenefelvétel, streaming és podcasting, LED-jelző, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, 4 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 39 × 24 × 12 mm (Ma×Sz×Mé), használati utasítás
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a46d
5,0
Shure SM58-LCE
Mikrofon - kézi, XLR csatlakozás, dinamikus, kardiodid, frekvenciatartomány 50 - 15000 Hz, impedancia 300 Ohm, alkalmas énekhez
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHU0Ra9
4,2 31×
Vention USB External Sound Card Black
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL4
4,7 47×
Vention USB External Sound Card 0.15M Gray Metal Type (OMTP-CTIA)
Külső hangkártya - az interfész típusa: USB 2.0 A male/3,5 mm-es female; interfész: aranyozott, alumínium ötvözet, kopásálló, tartós, jó hőelvezetés, interferencia-mentes, vezető: ónozott réz, PVC külső anyag, kompatibilis: Windows 7 / 8 / 10 / Mac OS
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL5
3,2 10×
M-Audio BX3, 1 pár
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 120W teljesítménnyel, 80 - 22000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, AUX, RCA (cinch)
36 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAU002e
4,7 282×
AXAGON ADA-10 MINI Külső hangkártya
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 3 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 39 × 24 × 12 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 g, használati utasítás
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a45
RCF NX 910-A - Hangszóró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
RCF NX 910-A
Hangszóró - aktív, 130 dB/mW, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 6,3 mm jack, XLR, 1050 W teljesítmény RMS
359 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RC00f1w
4,0
Veles-X diffúzor, akusztikai panel 500*500*50 - 2 db
Akusztikai panel - öntapadós, alakjának köszönhetően a habszivacs panel szabadon forgatható, így design elemeket is létrehozhatsz, alkalmas hangstúdiókhoz, otthoni és nyilvános mozikba, konferenciatermekbe, zeneiskolákba és próbatermekbe, öntapadó fóliát tartalmaz, falra szerelés a mennyezeten, méret 50 x 50 x 5 cm
5 760 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: VELX01v8
5,0
Veles-X hangelnyelő szivacs 300*300*30 - 2 db
Akusztikai panel - öntapadós, piramis alakú, javítja a szoba akusztikáját, alkalmas hangstúdiókhoz, otthoni és nyilvános mozikba, konferenciatermekbe, zeneiskolákba és próbatermekbe, öntapadó fóliát tartalmaz, méret 30 x 30 x 3 cm
3 290 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01v2
3,0
Xiaomi Smart Speaker Lite
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digi audio, Wi-Fi, mikrofon, Spotify, Apple Music, Google Play Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
14 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI300h24
5,0
M-Audio AIR 192|8
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192 kHz, bit mélység 24 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Jack 6,3 mm, 2× Combo XLR, 2× RCA, 1× MIDI, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, 2× RCA, 1× MIDI, mérete 70 × 198 × 152 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 900 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve, software a csomag része, használati utasítás
71 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a3a

Hangtechnika

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?

Hangtechnika

A Hangtechnika kategóriában összesen 710 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangtechnika Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangtechnika A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangtechnika A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangtechnika vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ