Levé ucho Alza dny ApF HU

TV reklámos játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alsó korhatár
0 éves kortól
10 éves kortól
-

A TV reklámos játékok között megtalálhatók a legjobb és legnépszerűbb gyermekjáték-márkák. Precíz kivitelezés, innovatív funkciók és magával ragadó szórakozás várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, milyen reklámos játékok vannak kínálatunkban, és mitől különlegesek ezek a játékok.

Tovább

TV reklámos játékok lányoknak – milyen változatok kaphatók nálunk?

Kínálatunkban sokféle reklámos játék megtalálható. Melyek a leghíresebbek?

Baby Annabell

A Baby Annabell interakítv baba minden leendő szülőnek tetszeni fog. Ezek a babák nemcsak megjelenésben, hanem viselkedésben is igyekeznek a lehető legjobban utánozni a valódi babákat. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek egész nap gondoskodniuk kell róluk, akárcsak egy élő babáról. A Baby Annabell TV reklámos játékok lányoknak felelősségre és empátiára tanítja a gyerekeket, valamint erősíti a szülői ösztönöket.

BABY Born TV reklámos játékok

A BABY Born a gyermekeknek szánt interaktív babák jól ismert márkája. Ezekre a babákra fejlett programozás jellemző, amely lehetővé teszi, hogy a babák egyenek, nevessenek, sírjanak vagy pisiljenek. Többféle típus áll rendelkezésre, így különböző korú gyermekek számára alkalmasak. A BABY Born babák felelősségre és szülői ösztönökre is tanítják a gyerekeket.

TV reklámos játékok lányoknak – Barbie

A Barbie kétségtelenül az egyik leghíresebb és legfelismerhetőbb baba a világon. Bár sokat változott a kezdetek óta, még mindig számos játékkészlet, ház, ruhák és kiegészítők kaphatók hozzá. A Barbie babák már több mint 60 éve léteznek, és arra inspirálják a gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni, és fedezzék fel a bennük rejlő lehetőségeket.

L.O.L. Surprise TV reklámos játékok

A L.O.L. Surprise TV reklámos játékok lányoknak a meglepetésről és a stílusos modern babákról ismertek. Sok baba el van rejtve a csomagolásban, így az új játék kinyitása a meglepetés extra izgalmával jár. A babákon kívül az L.O.L. Surprise TV reklámos játékok házakat, állatokat és számos kiegészítőt is tartalmazhatnak.


Schleich

A Schleich figurákra rendkívül részletes kidolgozás jellemző, különösen az állatok, de a tárgyak és járművek esetében is. A precíz részleteket főként a kézi festésnek köszönhetően érik el, amely nagyfokú realizmust kölcsönöz a figuráknak. A Schleich TV reklámos játékok mindenkinek kínálnak valamit - lovak, házi és vadállatok, dinoszauruszok és még sok más is kapható.

Sylvanian Families

A japán Sylvanian Families figurákat első pillantásra egyedi, bájos kialakítás jellemzi. Ezek a TV reklámos játékok a szeretetről, a családról és a barátságról szólnak, és saját történetek, társas interakciók kialakítására ösztönzik a gyerekeket, valamint fejlesztik az empátiát és a kreativitást.

FurReal Friends

A FurReal Friends TV reklámos játékok lányoknak különösen az interaktív állatokkal fog lenyűgözni. Minden játékot úgy terveztek, hogy a lehető legjobban hasonlítson élő társaira, nemcsak megjelenésében, hanem viselkedésében is. Képesek mozogni és hangokat kiadni, így a gyerekek úgy gondoskodhatnak a szőrös teremtményekről, mint egy élő állatról. Ezek a TV játékok elősegítik, hogy a gyerekek az állatokról és a felelősségről is tanuljanak.

My Little Pony

A My Little Pony TV reklámos játékok lányoknak népszerű pónikból, egyszarvúkból és pegazusokból álló széria az azonos című népszerű animációs sorozatból. A TV reklámos játékok segítségével a gyerekek felidézhetik az összes karaktert Rainbow Dashtől Applejacken át egészen és Spike-ig, a sárkányig, és kitalálhatják saját történetüket. Az Én kicsi pónim figurák fejlesztik a mesélési készségeket és a kreativitást.


LEGO

A LEGO építőkészletek mindenki számára ismertek, kortól függetlenül. Ezek a kiváló minőségű TV reklámos játékok nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek kreativitását is fejlesztik. Segítségükkel kedved szerint építhetsz épületeket, állatokat, járműveket és még sok minden mást. Bizonyos LEGO TV reklámos játékok a televízió vagy a játékok valós és kitalált világát is leképezik.

Playmobil

A Playmobil reklámos játékok népszerű tematikus építőkészletek, amelyek 10 éves korig alkalmasak. A csomagban általában egyedi, 7,5 cm magas figurákat és kiegészítőket, például épületeket, járműveket, állatokat és különböző tárgyakat találsz. A Playmobil TV reklámos játékok mindenkinek tetszeni fognak, hiszen lovagok, városok, mesék és még sok más kaphatók kínálatunkban.

Play-Doh

A Play-Doh a világ egyik leghíresebb gyurmakészlete. Nemcsak a színek széles választékával, hanem számos játékkal is kedveskedik a gyerekeknek, amelyekkel a modellezőgyurmát különböző módon lehet feldolgozni. Találkozhatsz ételkészítő készletekkel, állatokkal, járművekkel, de akár fodrász vagy fogorvos szettel is. Ezen a TV reklámos játékok segítségével gyerekek többféleképpen gyakorolhatják finommotoros képességeiket és fejleszthetik kreativitásukat.


Carrera autópályák

A Carrera autópályák nagyszerű választás mindazok számára, akik szeretik a jó távirányítós autóversenyeket. Számos különböző sorozat közül választhatsz, amelyek a pályák számát, a versenyzőket és más szempontokat is variálnak. A TV reklámos játékok segítségével lélegzetelállító versenyekre számíthatsz tele adrenalinnal, kicsiknek és az idősebb versenyzőknek egyaránt.

Hot Wheels

A Hot Wheels a kisautók és az autópályák legendás márkája. Ezek a TV reklámos játékok első pillantásra elkápráztatnak a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a kiváló minőségű és tartós kivitelezéssel, valamint a valós és a kitalált világból származó autókkal. A Hot Wheels autók fő vonzereje kétségtelenül a kreatív autópályák, amelyek gyorsulásra készültek, és gyakran lehetővé teszik, hogy összeépíthesd egymással a pályákat.

Nerf

A Nerf játékfegyverek nagyszerű szórakozást nyújtanak a kertben. Minden puska speciális habszivacs lőszert használ, ezért teljesen biztonságos. Lövedékek széles választéka kapható kínálatunkban. Bizonyos modellek olyan népszerű játékokból származnak, mint például a Minecraft, a Fortnite vagy a Roblox. Akcióra fel!


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Játék autó készlet - alsó korhatár: 3 éves
16 290 Ft

2.
MGA's Miniverse - Mini Food Cafe Szállításra kész > 5 db
Figura kiegészítő
3 690 Ft

3.
FurReal Blueberry Medve Szállításra kész > 5 db
Plüss - maci, magassága 50 cm, ajánlott 4 éves kortól, 4 C (UM2/LR14) elem (nincs mellékelve) - 1 db a csomagban
52 590 Ft

Még több
1 590 termék
Classic Kategória
4,1 18×
Play-Doh őrült fodrászat
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, téma fodrász, formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15902
Arany középút
4,6
Hot Wheels 10 db tematikus játék autó - Halálos iramban
Játék autó készlet - alsó korhatár: 3 éves
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05375
Arany középút
Barbie Looks Ken Sárga pólóban - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Looks Ken Sárga pólóban
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, gyűjthető, hajlik a keze és a lába, magassága 33 cm, barna hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól - 1 db a csomagban
17 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05522
Premium Kategória
4,0 10×
Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 18 töltény fér a tárba, 36 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 c típusú monocellás típusú elem (nem a csomag része)
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz02713
5,0
MGA's Miniverse - Mini Food Cafe
Figura kiegészítő
3 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06303
4,8 46×
FurReal Blueberry Medve
Plüss - maci, magassága 50 cm, ajánlott 4 éves kortól, 4 C (UM2/LR14) elem (nincs mellékelve) - 1 db a csomagban
52 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAps0426
4,9 58×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
4,0
Schleich Vadállatok készlet 42387
Figura - játék szett, állatkák, játékhoz és gyűjthető, anyaga műanyag, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól - 4 db a csomagban
8 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif1466
4,0
Barbie Malibu ház
Babaház - ajánlott 3 éves kortól
54 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif13877
L.O.L. Surprise! OMG Nagy lánytestvér, RE - 3. sorozat - Groovy Babe - Játékbaba Típusok
L.O.L. Surprise! OMG Nagy lánytestvér, RE - 3. sorozat - Groovy Babe
Játékbaba - műanyag, innen ismert L.O.L. Surprise, tematikus, hajlik a keze és a lába, magassága 25 cm, többszínű haj, szemüveg és kefe a csomag része, ajánlott 4 éves kortól - 1 db a csomagban
12 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06357
L.O.L. Surprise! OMG Nagy fiútestvér - Prince Bee
Játékbaba - műanyag, innen ismert L.O.L. Surprise, klasszikus, hajlik a keze és a lába, magassága 24 cm, barna hajszín, cipő, kefe és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól - 1 db a csomagban
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01174
4,9
Play-Doh Fagylalt készlet öntettel
Gyurma - könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és visszazárható csomagolás, téma élelmiszerek, formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 970 g
8 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00350
5,0
Barbie Ken filmes öltözékben 3
Játékbaba - műanyag, valósághű, innen ismert Barbie, hajlik a keze és a lába, magassága 35,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól - 1 db a csomagban
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05535
5,0
Schleich Horse Club Mia és Spotty 42518
Figura szett - kiegészítők, játékhoz, játék magassága 11,5 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif16127
5,0
Nerf Elite 2.0 Prospect Qs 4
Nerf puska - hab töltények, irányzék, 8 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
3 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRApv00360
L.O.L. Surprise! Sunshine Meglepetésekkel teli doboz
Játékbaba - műanyag, innen ismert L.O.L. Surprise, tematikus, hajlik a keze és a lába, magassága 25 cm, többszínű haj, cipő, kefe és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06347
L.O.L. Surprise! Fashion Show Ház
Kiegészítő babákhoz - alkalmas 4 éves kortól
26 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06404
5,0
Családi lakókocsi
Építőjáték - anyaga műanyag, ajánlott 4 éveskortól
21 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29245
Barbie Magas baba szivárványos ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, klasszikus, hajlik a keze és a lába, magassága 71 cm, szőke hajszín, ajánlott 3 éves kortól
21 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls2744
My Little Pony Musical készlet
Figura szett - kiegészítők, játékhoz, téma Én kicsi pónim, anyaga műanyag, játék magassága 30 cm, mozgó végtagokkal, hangeffektek, világító, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
21 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAkc04475
4,8 11×
Play-Doh Classic 4 tégely
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és visszazárható csomagolás, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, tömege 448 g, 4 darabos csomag
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00404
4,0
Barbie Color Reveal adventi naptár
Adventi naptár - Barbie babát + 24 ajándékot (tartozékot) tartalmaz, a baba és a cica vízbe történő áztatás után megváltoztatja a kinézetét, 3 éves kortól alkalmas gyermekeknek
18 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36224
4,8
Hot Wheels Track Builder Pályák csomagja
Autópálya játék - mechanikus, utak száma a pályán 1, méretarány 1 : 64, ajánlott 6 éves kortól, pálya és kisautó a csomag része, 20 darab, anyaga műanyag
4 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29935
Barbie Looks Vörös hajú piros szoknyában - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Looks Vörös hajú piros szoknyában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, gyűjthető, magassága 29 cm, vörös hajszín, cipő és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól - 1 db a csomagban
17 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05523

TV reklámos játékok

TV reklámos játékok

A TV reklámos játékok kategóriában összesen 1590 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV reklámos játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV reklámos játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV reklámos játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ