AlzaBoxy Q1 ApF HU

TV reklámos játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
10 éves kortól
-

A TV reklámos játékok között megtalálhatók a legjobb és legnépszerűbb gyermekjáték-márkák. Precíz kivitelezés, innovatív funkciók és magával ragadó szórakozás várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, milyen reklámos játékok vannak kínálatunkban, és mitől különlegesek ezek a játékok.

Tovább

TV reklámos játékok lányoknak – milyen változatok kaphatók nálunk?

Kínálatunkban sokféle reklámos játék megtalálható. Melyek a leghíresebbek?

Baby Annabell

A Baby Annabell interakítv baba minden leendő szülőnek tetszeni fog. Ezek a babák nemcsak megjelenésben, hanem viselkedésben is igyekeznek a lehető legjobban utánozni a valódi babákat. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek egész nap gondoskodniuk kell róluk, akárcsak egy élő babáról. A Baby Annabell TV reklámos játékok lányoknak felelősségre és empátiára tanítja a gyerekeket, valamint erősíti a szülői ösztönöket.

BABY Born TV reklámos játékok

A BABY Born a gyermekeknek szánt interaktív babák jól ismert márkája. Ezekre a babákra fejlett programozás jellemző, amely lehetővé teszi, hogy a babák egyenek, nevessenek, sírjanak vagy pisiljenek. Többféle típus áll rendelkezésre, így különböző korú gyermekek számára alkalmasak. A BABY Born babák felelősségre és szülői ösztönökre is tanítják a gyerekeket.

TV reklámos játékok lányoknak – Barbie

A Barbie kétségtelenül az egyik leghíresebb és legfelismerhetőbb baba a világon. Bár sokat változott a kezdetek óta, még mindig számos játékkészlet, ház, ruhák és kiegészítők kaphatók hozzá. A Barbie babák már több mint 60 éve léteznek, és arra inspirálják a gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni, és fedezzék fel a bennük rejlő lehetőségeket.

L.O.L. Surprise TV reklámos játékok

A L.O.L. Surprise TV reklámos játékok lányoknak a meglepetésről és a stílusos modern babákról ismertek. Sok baba el van rejtve a csomagolásban, így az új játék kinyitása a meglepetés extra izgalmával jár. A babákon kívül az L.O.L. Surprise TV reklámos játékok házakat, állatokat és számos kiegészítőt is tartalmazhatnak.


Schleich

A Schleich figurákra rendkívül részletes kidolgozás jellemző, különösen az állatok, de a tárgyak és járművek esetében is. A precíz részleteket főként a kézi festésnek köszönhetően érik el, amely nagyfokú realizmust kölcsönöz a figuráknak. A Schleich TV reklámos játékok mindenkinek kínálnak valamit - lovak, házi és vadállatok, dinoszauruszok és még sok más is kapható.

Sylvanian Families

A japán Sylvanian Families figurákat első pillantásra egyedi, bájos kialakítás jellemzi. Ezek a TV reklámos játékok a szeretetről, a családról és a barátságról szólnak, és saját történetek, társas interakciók kialakítására ösztönzik a gyerekeket, valamint fejlesztik az empátiát és a kreativitást.

FurReal Friends

A FurReal Friends TV reklámos játékok lányoknak különösen az interaktív állatokkal fog lenyűgözni. Minden játékot úgy terveztek, hogy a lehető legjobban hasonlítson élő társaira, nemcsak megjelenésében, hanem viselkedésében is. Képesek mozogni és hangokat kiadni, így a gyerekek úgy gondoskodhatnak a szőrös teremtményekről, mint egy élő állatról. Ezek a TV játékok elősegítik, hogy a gyerekek az állatokról és a felelősségről is tanuljanak.

My Little Pony

A My Little Pony TV reklámos játékok lányoknak népszerű pónikból, egyszarvúkból és pegazusokból álló széria az azonos című népszerű animációs sorozatból. A TV reklámos játékok segítségével a gyerekek felidézhetik az összes karaktert Rainbow Dashtől Applejacken át egészen és Spike-ig, a sárkányig, és kitalálhatják saját történetüket. Az Én kicsi pónim figurák fejlesztik a mesélési készségeket és a kreativitást.


LEGO

A LEGO építőkészletek mindenki számára ismertek, kortól függetlenül. Ezek a kiváló minőségű TV reklámos játékok nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek kreativitását is fejlesztik. Segítségükkel kedved szerint építhetsz épületeket, állatokat, járműveket és még sok minden mást. Bizonyos LEGO TV reklámos játékok a televízió vagy a játékok valós és kitalált világát is leképezik.

Playmobil

A Playmobil reklámos játékok népszerű tematikus építőkészletek, amelyek 10 éves korig alkalmasak. A csomagban általában egyedi, 7,5 cm magas figurákat és kiegészítőket, például épületeket, járműveket, állatokat és különböző tárgyakat találsz. A Playmobil TV reklámos játékok mindenkinek tetszeni fognak, hiszen lovagok, városok, mesék és még sok más kaphatók kínálatunkban.

Play-Doh

A Play-Doh a világ egyik leghíresebb gyurmakészlete. Nemcsak a színek széles választékával, hanem számos játékkal is kedveskedik a gyerekeknek, amelyekkel a modellezőgyurmát különböző módon lehet feldolgozni. Találkozhatsz ételkészítő készletekkel, állatokkal, járművekkel, de akár fodrász vagy fogorvos szettel is. Ezen a TV reklámos játékok segítségével gyerekek többféleképpen gyakorolhatják finommotoros képességeiket és fejleszthetik kreativitásukat.


Carrera autópályák

A Carrera autópályák nagyszerű választás mindazok számára, akik szeretik a jó távirányítós autóversenyeket. Számos különböző sorozat közül választhatsz, amelyek a pályák számát, a versenyzőket és más szempontokat is variálnak. A TV reklámos játékok segítségével lélegzetelállító versenyekre számíthatsz tele adrenalinnal, kicsiknek és az idősebb versenyzőknek egyaránt.

Hot Wheels

A Hot Wheels a kisautók és az autópályák legendás márkája. Ezek a TV reklámos játékok első pillantásra elkápráztatnak a részletekre való aprólékos odafigyeléssel, a kiváló minőségű és tartós kivitelezéssel, valamint a valós és a kitalált világból származó autókkal. A Hot Wheels autók fő vonzereje kétségtelenül a kreatív autópályák, amelyek gyorsulásra készültek, és gyakran lehetővé teszik, hogy összeépíthesd egymással a pályákat.

Nerf

A Nerf játékfegyverek nagyszerű szórakozást nyújtanak a kertben. Minden puska speciális habszivacs lőszert használ, ezért teljesen biztonságos. Lövedékek széles választéka kapható kínálatunkban. Bizonyos modellek olyan népszerű játékokból származnak, mint például a Minecraft, a Fortnite vagy a Roblox. Akcióra fel!


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nerf Minecraft Sabrewing Szállításra kész > 5 db
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft

2.
Play-Doh Nagy Csomag 20db Szállításra kész > 10 db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
7 390 Ft

3.
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Szállításra kész > 10 db
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
5 590 Ft

Még több
1 678 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 30×
Play-Doh Nagy Csomag 20db
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, többszínű, ajánlott 2 éves kortól, 20 darabos csomag
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif11626
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 17×
Nerf Elite 2.0 Shockwave rd-15
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 15 töltény fér a tárba, 30 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz22577
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Schleich 42475 Nagy állatmentő teherautó
Figura szett - kiegészítők, játékhoz, anyaga műanyag, játék magassága 23 cm, mozgó végtagokkal, 3 figura a csomagban, ajánlott 3 éves kortól
20 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAhm177
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Schleich Adventure autó utánfutóval és lóval 42535
Figura kiegészítő - minden kis lóbarátnak, számos tartozék, levehető lovas utánfutó, összecsukható hátsó ülésekkel rendelkező autó, felállítható sátor, rugalmasan állítható végtagokkal rendelkező figurák, 5 és 12 év közötti gyermekek számára
27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22125
5,0
Nerf Minecraft Sabrewing
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36102
4,9 85×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
4,5
Nerf Armorstrike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 26m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36100
4,0 13×
Nerf Fortnite BASRL
Nerf puska - Fortnite, nyilakkal, kivehető tár és irányzék, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga műanyag, narancssárga és sárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAdn00761
4,6 21×
Nerf Elite 2.0 Echo CS-10
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, kivehető tár és meghosszabbítható fegyvercső, 12 töltény fér a tárba, 24 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz02715
3,9
HASBRO Furreal Friends Gogo - táncoló kiskutya
Interaktív játék - ajánlott 4 éves kortól, magassága 35,6 cm
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22528
4,3
Nerf Roblox Zombie Attack Viper Strike
Nerf puska - lányoknak és fiúknak, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 27m, hab töltények, alsó korhatár: 8 év
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36099
4,9 12×
Play-Doh grillező
Gyurma - téma élelmiszerek, piros színben, ajánlott 3 éves kortól, 1 darabos csomag
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15904
5,0 11×
Nerf Elite 2.0 Ranger PD 5
Nerf puska - Elite, hab töltények, 5 töltény fér a tárba, 10 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03025
4,9
Play-Doh Béka szett a legkisebbeknek
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol, mosható, visszazárható csomagolás, nem ragad, nem toxikus és hipoallergén, téma állatok, formázó és forma a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 113 g- 1 db a csomagban
Szuper ár
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06624
5,0 11×
Play-Doh Tésztakészítő
Gyurma - téma élelmiszerek, fonott kalács a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól, tömege 280 g
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22610
5,0
Play-Doh Kis szakács Készlet a legkisebbeknek
Gyurma - visszazárható csomagolás és nem ragad, téma élelmiszerek, fonott kalács, forma, tábla, prés és vágó a csomag része, fehér, piros, narancssárga, zöld és sárga színben, ajánlott 3 éves kortól, tömege 255 g
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2218
4,7 30×
Play-Doh Drill 'n' fill
Gyurma - puha és könnyen formázható, téma fogorvos, formázó a csomag része, fehér, piros, ezüst, zöld és arany színben, ajánlott 3 éves kortól, 6 darabos csomag
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15901
4,8 11×
Play-Doh Kávézó
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, fonott kalács és formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36110
5,0 10×
Nerf Elite 2.0 ACE SD 1
Nerf puska - Elite, nyilakkal, 2 töltény fér a tárba, 2 töltény a csomagban, nyilak a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06554
5,0
Nerf Elite Junior Explorer
Játékpisztoly - nyilakkal, 8 töltény fér a tárba, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 6 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06556
5,0
Schleich kaparó macskafa cicákkal 42501
Figura szett - állatkák, kiegészítők, játékhoz, anyaga műanyag, játék magassága 11,5 cm, nem mozgó, ajánlott 3 éves kortól
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAhm201
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984 - Adventi naptár
Típusok
5,0
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, dinoszaurusz motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1696
4,9 12×
Nerf Elite 2.0 Prospect Qs 4
Nerf puska - hab töltények, irányzék, 8 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00360
5,0
Barbie Ken filmes öltözékben 3
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 35,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05535

TV reklámos játékok

TV reklámos játékok

A TV reklámos játékok kategóriában összesen 1677 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV reklámos játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV reklámos játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV reklámos játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ