30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Bakelit lemezjátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Klasszikus
(64)
Hi-Fi
(53)
DJ számára
(9)
Előerősítő
Kikapcsolható, beépített
(20)
Előerősítő nélkül
(32)
Hajtás
Szíjas
(140)
Lejátszható formátum
CD
(6)
Kazetta
(3)
LP
(167)
SD kártya
(4)
Pendrive
(27)
Fordulatszám (f/p)
33,3
(167)
45
(167)
78
(97)
Csatlakozás
RCA kimenet
(143)
3,5 mm jack kimenet
(56)
(27)
AUX bemenet
(10)
Hangszedő típusa
Piezoelektromos (kerámia, kristály)
(70)
Elektromágneses (MM/MC)
(70)
Szín
Bézs
(8)
Fehér
(16)
Fekete
(85)
Piros
(3)
Lila
(3)
Barna
(42)
Kék
(5)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(14)
Szürke
(5)
Zöld
(5)
Arany
(2)
Sárga
(1)

A lemezlejátszó (vinyl player) kiválasztásakor érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy mi vele a célod: egyszerűen csak a lemezeid lejátszása, vagy pedig a bakelitlejátszó elindításával egy valóban minőségi hangzást szeretnél átélni.

Tovább

A lemezjátszók (vinyl lejátszó) főbb típusai

A lemezlejátszók egyértelműen sokadik virágkorukat élik, alkalmazkodtak a modern igényekhez. Már nem csak a profi audiofil vonalat erősítik, hanem léteznek nagyon felhasználóbarát bakelit lejátszó megoldások is.

Bakelit lemezjátszó hangszóróval együtt (minden egyben)

Az ilyen típusú lemez lejátszó leginkább a kevésbé igényes fülek számára ajánlott. Az erősítő gyárilag beépítésre kerül a bakelit lejátszó belsejébe, sőt, a legtöbb modell esetében még a hangfal is a készülékházban kap helyet (tehát nincs szükség további egységek megvásárlására). A bakelitlemezek lejátszása mellett további funkciókkal is rendelkezik, például FM-rádióval, ébresztőórával, órával, és gyakran a könnyebb hordozhatóság érdekében jár mellé egy hordtáska is.

Hi-Fi lemezlejátszó

A Hi-Fi lemezjátszók jellemzően egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkeznek. Általános szabályként elmondható, hogy lehetőséget kínálnak a tartozékok cseréjére, így könnyen a saját igényeidhez igazíthatod, emellett szebben is szólnak, mint egy "minden egyben" típusú bakelit lemez lejátszó. Azonban külön kell vásárolnod hozzá hangfalakat, erősítőt vagy receivert. A lényeg, hogy tudnod kell, mit vársz el a lemez lejátszó (vinyl player) összeállításodtól. Amennyiben egy teljes Hi-Fi rendszert szeretnél otthon kialakítani (több lejátszóhoz is csatlakoztatott hangszórórendszer), javasoljuk, hogy vásárolj a lemezjátszó mellé egy sztereó erősítőt vagy vevőt. Ha komolyabb szinten szeretnéd élvezni a zenét, válassz 200 ezer forinttól felfelé egy többcsatornás receivert (AV-rádióvevő), amelyhez aztán bármilyen passzív hangszóró csatlakoztatható.

Ha csak lemezeket szeretnél hallgatni, akkor jó megoldás lehet aktív hangfalak megvásárlása a lemez lejátszó mellé, viszont az esetek többségében csak egy vagy két forrásból tudnak jelet fogadni, ami korlátozó tényező lehet a Hi-Fi rendszer jövőbeli bővítése szempontjából.

DJ lemezjátszó

A DJ lemezjátszók igényes kezeléshez és szkreccseléshez lettek kitalálva. Ennek alapjául szolgál a közvetlen meghajtás és az erős nyomatékú motor. Ahhoz, hogy a bakelit lejátszó a DJ-k számára maximálisan kihasználható legyen, szükség van még egy keverőpultra is, amelyhez ezután csatlakoztathatók a stúdió hangfalak (monitor hangfalak).

Minden egyben vinyl player (hangszórókkal) Hi-Fi lemezlejátszó DJ lemezlejátszó
Minden egyben vinyl player (hangszórókkal) Hi-Fi lemezlejátszó DJ lemezlejátszó

Mire érdemes még figyelmet fordítani a lemezlejátszó kiválasztásakor?

A lemezlejátszók felépítése elsőre bonyolultnak tűnhet egy laikus számára. Első hallásra ijesztő lehet a hangszedők, karok, motorok, vezérlések útvesztője. Pedig érdemes csak pár dologra figyelni.

A lemezjátszó vezérlése

  • Manuális – csakis rajtad múlik, hogy elindítod-e a lejátszást. Az ilyen bakelit lemezlejátszó még a lemez végére érve sem kapcsol ki, addig forog, amíg ki nem kapcsolod. Ezt a rendszert a profi lemezjátszó Hi-Fi eszközök használják.
  • Félautomata – a lemez végén a bakelitlejátszó kikapcsol és a kar felemelkedik, bizonyos modellek esetében a lemezlejátszó karja visszakerül az alapra is. Tehát csak annyit kell tenned, hogy elindítod a lejátszást és leengeded a kart a lemezre.
  • Automata – a lemez behelyezése után csak nyomd meg a lejátszás gombot és a lemez lejátszó minden egyébről gondoskodik helyetted. Gyakran rendelkezésre áll az "ismétlés" funkció is, amely automatikusan újrajátssza a lemezt.

Lemezjátszó hangszedő

A lemezjátszó hangszedője, azon belül pedig a lemezjátszó tű felel a lemez barázdáinak hang-rekonstrukciójáért. Ez a bakelit lemezjátszó egyik legfontosabb alkatrésze, melynek minősége közvetlenül visszatükröződik a kapott hangon. Alternatív lemezjátszó hangszedő választásakor fontos kiemelt figyelmet szentelni az adott kar súly- és nyomástartományának.

  • Piezoelektromos hangszedő (kerámia / kristály – 7000 HUF-ig) – ez a legolcsóbb megoldás, leggyakrabban a "minden egyben" típusú lemezjátszó készülékekhez használják. Az MM / MC megoldásokhoz képest alacsonyabb hangminőséget (kb. 50 - 10 000 Hz-es frekvenciatartományt) kínál. Akár háromszor nagyobb csúcsnyomást is igényelhet, így a lemezlejátszó gyorsabban koptatja a lemezt. Ezenkívül gyakran a kar részét képezi, így lehetetlenné teszi az elhasználódott hangszedő cseréjét.
  • Elektromágneses (MM / MC – 7000 HUF-tól) – a leggyakoribb az MM (mozgó mágneses), amely kiváló hangtulajdonságokat kínál kedvező vételár mellett, és legalább akkora, vagy még szélesebb frekvenciatartományt fed le, mint a zenei CD-k (kb. 20 - 20 000 Hz). Az MC (mozgó tekercses) változatot az igazi műértők számára gyártják, előnyei azonban csak lemezjátszó előerősítő és megfelelő Hi-Fi készülék használata mellett érezhető, sok százezer forintos árért cserébe.

A hangszedő frekvenciatartománya azt jelzi, hogy a hangszedő milyen frekvenciákat képes leolvasni a bakelit lemez barázdáiról, amit aztán az erősítőbe vagy az aktív hangszórókba továbbít. A 30 év alatti fiatalok 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartományban hallanak, azonban a szélsőséges frekvenciákat ők is csak nagyon halkan, idősebb korban pedig ez a tartomány (mély és magas hangok) már beszűkül.

Lemezjátszó előerősítő

Az elektromágneses hangszedő (MM / MC) viszonylag alacsony feszültségű audio kimenetet eredményez (MM esetén kb. 3,5-10 mV, MC esetén 0,1-0,3 mV), míg egy közönséges analóg (line-in) bemenethez legalább 200 mV szükséges, ezért az ilyen típusú hangszedők és az erősítő vagy az aktív hangszórók közé szükség van egy lemezjátszó előerősítőre. Az előerősítőnek (erősítőben, lemezjátszóban vagy különállóan) képesnek kell lennie a lemezlejátszóba szerelt hangszedővel való együttműködésre. Minden előerősítő képes felerősíteni az MM hangszedőből kapott jelet, MC esetében pedig még jobb minőségben (Phono MM / MC előerősítő). A piezoelektromos hangszedős lemezjátszók megszólaltatásához nincs szükség előerősítőre, az erősítő vagy az aktív hangfal bármely analóg bemenetébe (line-in / AUX / CD / DVD stb.) csatlakoztatható.

A lemezlejátszó előerősítésének lehetséges megoldásai

  • Lemezjátszó erősítővel – csatlakoztatható bármilyen erősítőhöz, AV-vevőhöz vagy aktív hangszórókhoz.
  • Lemezjátszó kikapcsolható erősítővel – lehetővé teszi a lemezlejátszó beépített előerősítője és külső előerősítő használatát is. Az előerősített kimenetet "Line"-nak, a módosítatlan hangszedő jelét "Phono"-nak nevezzük.
  • Előerősítő nélküli bakelit lejátszó – ebbe a kategóriába főleg Hi-Fi modellek tartoznak, amelyek magas minőségű sztereó erősítője vagy vevője beépített előerősítővel rendelkezik, vagy pedig külön csatlakoztatott csúcsminőségű előerősítőt használ.
Lemezlejátszó erősítő Phono MM / MC bemenettel Vinyl player erősítő Phono MM bemenettel Vinyl player erősítő Phono bemenet nélkül
Phono MM/MC erősítő bemenet Phono MM erősítő bemenet Erősítő Phono bemenet nélkül

A lemezlejátszó meghajtója

  • Szíjas – otthoni zenehallgatásra szánt lemezjátszók esetében használják, legyen szó a megfizethetőbb modellekről vagy akár a Hi-Fi termékekről. Ha a motor tökéletesen el van különítve a lemezjátszó vázától (ideális esetben a lemezlejátszó tányérjától), annak az az előnye, hogy a rezgéseket csak minimális mértékben továbbítja a lemezre. A szíjat azonban időnként ki kell cserélnie.
  • Közvetlen (központi motor) – többnyire a kifejezetten DJ-k számára készült lemezjátszók rendelkeznek ilyen motorral, ugyanis ezeknél a bakelitlejátszó modelleknél a pontos sebességszabályozás, a zsugorodás erős nyomatéka és a különféle paraméterek finombeállítása miatt ez az egyetlen használható megoldás. Elvétve találkozhatunk otthoni zenehallgatásra szánt, közvetlen meghajtású vinyl player termékekkel is.

A lemezlejátszó karja

  • Egyenes – jobban követi a lemez horonyát, mint az ívelt, de a legtöbb esetben hangban elmarad attól.
  • Ívelt vagy duplán ívelt (S alakú) – lehetővé teszi a letapogató szög jobb beállítását, tökéletesen másolja a bakelit lemez barázdáit és jobb hangminőséget nyújt, mint az egyenes. Rosszabb minőségű, karcos lemezek esetén kiugorhat a horonyból.
S alakú lemezlejátszó kar Egyszerűen ívelt lemezlejátszó kar Egyenes lemezlejátszó kar
Az S alakú vinyl player kar garantálja a legjobb hangzást Egyszerűen ívelt lemezlejátszó kar Az egyenes vinyl player kar követi a legjobban a lemez horonyát

Retró lemezjátszó
Kedveled az antik, régies formatervezésű modern lemezlejátszókat? A legjobb a helyen jársz: nézz szét retro lemezjátszó termékkínálatunkban és találd meg a hozzád legjobban illő lemezlejátszó modellt!

A leggyakrabban használt sebességek és bakelit lemez formátumok

Manapság minden kiadott lemezt 45 vagy 33,3 fordulat/perc (rpm) lejátszási sebességre terveznek. Mindkét sebességet támogatja a kínálatunkban szereplő összes lemezlejátszó. A 78 rpm lejátszási sebességet csak régi sellak lemezek igénylik, amelyek gyártása az 1960-as években véget ért.

A lemez átmérője Fordulat/perc Típus
12" (30 cm) 33,3 rpm 45 perces LP (long play)
45 rpm 12" single, maxi single
10" (25 cm) 33,3 rpm LP (long play)
78 rpm 3 perces lemez (*speciális tűt igényel)
7" (17,5 cm) 45 rpm Single
45 rpm Bővített single (EP - extended play)

*Ha a lemezlejátszó a 78 fordulat/perc sebességet támogatja, az nem jelenti azt, hogy bármiféle változtatás nélkül képes lejátszani a 33/45 és 75 fordulat/perc sebességű lemezeket is. A legtöbb esetben a 78 fordulat/perc sebességgel történő lejátszáshoz meg kell vásárolni és fel kell szerelni lemezjátszóra egy speciális hangszedőt, vagy legalább ki kell cserélni a tűt (a 33/45 és 78 fordulat/perc sebességre készült bakelit lemezeken lévő horony eltérő szélessége miatt).

    i

    Lemezjátszó ár
    Amennyiben a vágyad egy olcsó lemezjátszó, tekintsd meg a kínálatunkat a legolcsóbból a legdrágábbig rendezve, vagy nézz körül a lemezlejátszó outletben, ahol számtalan újszerű, felbontott és használt lemezjátszó vár rád. Ha az igazán minőségi hangzást szeretnéd átélni, akkor 50 ezer forinttól felfelé érdemes gondolkodnod, valamint kerüld el a többfunkciós, hangszórókkal ellátott lemezjátszó modelleket.

    A lemezjátszók további hasznos funkciói

    • USB és SD-kártya bemenet – használható a számítógéphez való csatlakoztatáshoz, flash meghajtók vagy SD-kártyák csatlakoztatásához és a lemezek digitalizálásához (bakelit lemezek rögzítése MP3 formátumban). Továbbá használható még MP3 zeneszámok lejátszására és CD-ről MP3 formátumra való rippelésre (felvételre) is.
    • Bluetooth vinyl player – használható vezeték nélküli hangszórókkal vagy fejhallgatóval történő hallgatáshoz.
    • FM rádió – hangold be és hallgasd kedvenc rádióállomásaidat.
    • CD / kazetta lejátszó – audio kazetták, klasszikus optikai hordozó audio CD-k és esetleg MP3 CD-k lejátszásához.
    • Távirányító – a "minden egyben" típusú lemezjátszók vezérlésére használható (CD, rádió stb.).
    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    ION LP Max fekete Szállításra kész 4 db
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 3,5 kg, méretek 103 × 418 × 387 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    42 890 Ft

    2.
    Sencor STT 212U Szállításra kész > 5 db
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, fejhallgató kimenet, tömege 1,9 kg, méretek 124 × 305 × 288 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    29 490 Ft

    3.
    Audio-Technica AT-LP3XBTWH Szállításra kész > 5 db
    Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, automatikus kikapcsolás, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, AC adapter és RCA kábel a csomagban, tömege 5 kg, méretek 128 × 435,6 × 374 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
    120 190 Ft

    Még több
    167 termék
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    5,0
    Audio-Technica AT-LP3XBT
    Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, RCA kábel a csomagban, tömege 5 kg, méretek 128 × 435 × 374 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    Szuper ár
    113 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ADT050x7a1
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    5,0
    RELOOP RP-7000 MK2
    Lemezjátszó - modern dizájn, sebesség szabályozás, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, alkalmas DJ-nek, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, slipmat alátét a csomagban, tömege 11,7 kg, méretek 145 × 458 × 354 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    205 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: RLP003j
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    DENON DP-400 White - Lemezjátszó Típusok
    4,8
    DENON DP-400 White
    Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, automatikus kikapcsolás, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 5,8 kg, méretek 132 × 414 × 342 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
    209 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: DEN115g1
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Technics SL-1210MK7 - Lemezjátszó Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    5,0
    Technics SL-1210MK7
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, alkalmas DJ-nek, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, egyirányba tört szárú kar, kétirányú lejátszás, RCA kimenet, slipmat alátét a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    432 690 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: TECH002c
    4,4 44×
    Sencor STT 212U
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, fejhallgató kimenet, tömege 1,9 kg, méretek 124 × 305 × 288 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    29 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GK736fo8
    ION LP Max fekete - Lemezjátszó Típusok
    4,4 27×
    ION LP Max fekete
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 3,5 kg, méretek 103 × 418 × 387 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    42 890 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ION001m2
    Gemini TT-900BB - Lemezjátszó Típusok
    5,0
    Gemini TT-900BB
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 5,4 kg, méretek 370 × 490 × 410 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    74 390 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: GEMIg03
    4,9 10×
    Victrola Eastwood
    Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, RCA átalakító a csomagban, tömege 2 kg, méretek 131 × 322 × 312 mm (Ma×Sz×Mé), bézs, fekete és barna kivitel
    Szuper ár
    53 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: VICT004a1a1e
    Gemini TT-900BW - Lemezjátszó Típusok
    5,0
    Gemini TT-900BW
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 5,4 kg, méretek 370 × 490 × 410 mm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
    74 390 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GEMIg04
    4,6
    Victrola VTA-240B barna
    Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, rádió, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 7,98 kg, méretek 170 × 391 × 391 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    67 090 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: VICT004a1a3
    Crosley Voyager BT - Tan - Lemezjátszó Típusok
    4,8
    Crosley Voyager BT - Tan
    Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 360 × 295 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
    45 390 Ft
    Szállításra kész 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: CROSLa27
    5,0
    MUSE MT-108BT
    Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez és AC adapter a csomagban, tömege 4,7 kg, méretek 98 × 329 × 300 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    51 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Termékkód: MUSEe07
    4,7 16×
    Victrola VTA-270B barna
    Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, rádió, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 8,3 kg, méretek 380 × 480 × 200 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    90 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: VICT004a1a4
    4,0 13×
    Crosley Voyager - Sage
    Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 295 × 360 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és zöld kivitel
    38 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: CROSLa24
    4,0
    Denver VPR-190
    Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, rádió, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 2,69 kg, méretek 145 × 330 × 285 mm (Ma×Sz×Mé), barna és ezüst kivitel
    23 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: DENV09a6
    4,8 31×
    Sony PS-LX310BT
    Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, tömege 3,5 kg, méretek 108 × 430 × 367 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    130 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JW103u2
    5,0
    Audio-Technica AT-LP120XUSBSV
    Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, elektronikus fékkel, anti-skating, sebesség szabályozás, hangerő szabályzás, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, átalakító 45 fordulat/perchez, USB kábel, AC adapter és RCA kábel a csomagban, tömege 8 kg, méretek 142 × 452 × 352 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
    135 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ADT050y3
    4,1 11×
    Lenco LS-50 Wood
    Lemezjátszó - modern dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, egyirányba tört szárú kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 3,4 kg, méretek 118 × 410 × 330 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    53 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: WZ995a29b
    5,0
    Audio-Technica AT-LP2X Grey
    Lemezjátszó - modern dizájn, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, automata vezérlés, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, szürke kivitel
    89 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: ADT050x8
    4,3
    Lenco LS-100WD
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, AC adapter a csomagban, tömege 3,98 kg, méretek 100 × 340 × 320 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    57 990 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WZ993a0a5
    Technics SL-1500 - fekete - Lemezjátszó Típusok Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,4
    Technics SL-1500 - fekete
    Lemezjátszó - modern dizájn, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    499 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: TECH002d
    Lenco LS-300 Wood - Lemezjátszó Típusok
    4,4 11×
    Lenco LS-300 Wood
    Lemezjátszó - modern dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, AC adapter a csomagban, tömege 7,8 kg, méretek 350 × 152 × 438 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    86 990 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Termékkód: WZ995a1a1
    Lenco LS-500OK - Lemezjátszó Típusok
    3,5 10×
    Lenco LS-500OK
    Lemezjátszó - modern dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, anti-skating, hangerő szabályzás, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, lemeztányér átmérője 280 mm, lemeztányér anyaga fém, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 9,3 kg, méretek 123 × 418 × 346 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
    124 890 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WZ995a1a5
    YAMAHA TT-N503 MusicCast VINYL 500 fekete - Lemezjátszó Típusok Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,0
    YAMAHA TT-N503 MusicCast VINYL 500 fekete
    Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, hangerő szabályzás, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 300 mm, lemeztányér anyaga alumínium, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, MP3 lejátszó, RCA kimenet, tömege 5,7 kg, méretek 136 × 450 × 368 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
    299 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Termékkód: YM750m

    Bakelit lemezjátszók

    4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
    A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

    Bakelit lemezjátszók

    A Bakelit lemezjátszók kategóriában összesen 167 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bakelit lemezjátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bakelit lemezjátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bakelit lemezjátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bakelit lemezjátszók vélemények
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ