November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Všechny dárky jako na dlani

Bakelit lemezjátszók

A lemezlejátszó (vinyl player) kiválasztásakor érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy mi vele a célod: egyszerűen csak a lemezeid lejátszása, vagy pedig a bakelitlejátszó elindításával egy valóban minőségi hangzást szeretnél átélni.

Tovább

A lemezjátszók (vinyl lejátszó) főbb típusai

A lemezlejátszók egyértelműen sokadik virágkorukat élik, alkalmazkodtak a modern igényekhez. Már nem csak a profi audiofil vonalat erősítik, hanem léteznek nagyon felhasználóbarát bakleit lejátszó megoldások is.

Bakelit lemezjátszó hangszóróval együtt (minden egyben)

Az ilyen típusú lemez lejátszó leginkább a kevésbé igényes fülek számára ajánlott. Az erősítő gyárilag beépítésre kerül a bakelit lejátszó belsejébe, sőt, a legtöbb modell esetében még a hangfal is a készülékházban kap helyet (tehát nincs szükség további egységek megvásárlására). A bakelitlemezek lejátszása mellett további funkciókkal is rendelkezik, például FM-rádióval, ébresztőórával, órával, és gyakran a könnyebb hordozhatóság érdekében jár mellé egy hordtáska is.

Hi-Fi lemezlejátszó

A Hi-Fi lemezjátszók jellemzően egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkeznek. Általános szabályként elmondható, hogy lehetőséget kínálnak a tartozékok cseréjére, így könnyen a saját igényeidhez igazíthatod, emellett szebben is szólnak, mint egy "minden egyben" típusú bakelit lemez lejátszó. Azonban külön kell vásárolnod hozzá hangfalakat, erősítőt vagy receivert. A lényeg, hogy tudnod kell, mit vársz el a lemez lejátszó (record player) összeállításodtól. Amennyiben egy teljes Hi-Fi rendszert szeretnél otthon kialakítani (több lejátszóhoz is csatlakoztatott hangszórórendszer), javasoljuk, hogy vásárolj a lemezjátszó mellé egy sztereó erősítőt vagy vevőt. Ha komolyabb szinten szeretnéd élvezni a zenét, válassz 200 ezer forinttól felfelé egy többcsatornás receivert (AV-rádióvevő), amelyhez aztán bármilyen passzív hangszóró csatlakoztatható.

Ha csak lemezeket szeretnél hallgatni, akkor jó megoldás lehet aktív hangfalak megvásárlása a lemez lejátszó mellé, viszont az esetek többségében csak egy vagy két forrásból tudnak jelet fogadni, ami korlátozó tényező lehet a Hi-Fi rendszer jövőbeli bővítése szempontjából.

DJ lemezjátszó

A DJ lemezjátszók igényes kezeléshez és szkreccseléshez lettek kitalálva. Ennek alapjául szolgál a közvetlen meghajtás és az erős nyomatékú motor. Ahhoz, hogy a bakelit lejátszó a DJ-k számára maximálisan kihasználható legyen, szükség van még egy keverőpultra is, amelyhez ezután csatlakoztathatók a stúdió hangfalak (monitor hangfalak).

Minden egyben (hangszórókkal) Hi-Fi lemezlejátszó DJ lemezlejátszó
Minden egyben (hangszórókkal) Hi-Fi lemezlejátszó DJ lemezlejátszó

Mire érdemes még figyelmet fordítani a lemezlejátszó kiválasztásakor?

A lemezlejátszók felépítése elsőre bonyolultnak tűnhet egy laikus számára. Első hallásra ijesztő lehet a hangszedők, karok, motorok, vezérlések útvesztője. Pedig értelmes, csak pár dologra figyelni.

A lemezjátszó vezérlése

 • Manuális – csakis rajtad múlik, hogy elindítod-e a lejátszást. Az ilyen bakelit lemezlejátszó még a lemez végére érve sem kapcsol ki, addig forog, amíg ki nem kapcsolod. Ezt a rendszert a profi lemezjátszó Hi-Fi eszközök használják.
 • Félautomata – a lemez végén a bakelitlejátszó kikapcsol és a kar felemelkedik, bizonyos modellek esetében a lemezlejátszó karja visszakerül az alapra is. Tehát csak annyit kell tenned, hogy elindítod a lejátszást és leengeded a kart a lemezre.
 • Automata – a lemez behelyezése után csak nyomd meg a lejátszás gombot és a lemez lejátszó minden egyébről gondoskodik helyetted. Gyakran rendelkezésre áll az "ismétlés" funkció is, amely automatikusan újrajátssza a lemezt.

Lemezjátszó hangszedő

A lemezjátszó hangszedője, azon belül pedig a lemezjátszó tű felel a lemez barázdáinak hang-rekonstrukciójáért. Ez a bakelit lemezjátszó egyik legfontosabb alkatrésze, melynek minősége közvetlenül visszatükröződik a kapott hangon. Alternatív lemezjátszó hangszedő választásakor fontos kiemelt figyelmet szentelni az adott kar súly- és nyomástartományának.

 • Piezoelektromos hangszedő (kerámia / kristály – 7000 HUF-ig) – ez a legolcsóbb megoldás, leggyakrabban a "minden egyben" típusú lemezjátszó készülékekhez használják. Az MM / MC megoldásokhoz képest alacsonyabb hangminőséget (kb. 50 - 10 000 Hz-es frekvenciatartományt) kínál. Akár háromszor nagyobb csúcsnyomást is igényelhet, így a lemezlejátszó gyorsabban koptatja a lemezt. Ezenkívül gyakran a kar részét képezi, így lehetetlenné teszi az elhasználódott hangszedő cseréjét.
 • Elektromágneses (MM / MC – 7000 HUF-tól) – a leggyakoribb az MM (mozgó mágneses), amely kiváló hangtulajdonságokat kínál kedvező vételár mellett, és legalább akkora, vagy még szélesebb frekvenciatartományt fed le, mint a zenei CD-k (kb. 20 - 20 000 Hz). Az MC (mozgó tekercses) változatot az igazi műértők számára gyártják, előnyei azonban csak lemezjátszó előerősítő és megfelelő Hi-Fi készülék használata mellett érezhető, sok százezer forintos árért cserébe.

A hangszedő frekvenciatartománya azt jelzi, hogy a hangszedő milyen frekvenciákat képes leolvasni a bakelit lemez barázdáiról, amit aztán az erősítőbe vagy az aktív hangszórókba továbbít. A 30 év alatti fiatalok 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartományban hallanak, azonban a szélsőséges frekvenciákat ők is csak nagyon halkan, idősebb korban pedig ez a tartomány (mély és magas hangok) már beszűkül.

Lemezjátszó előerősítő

Az elektromágneses hangszedő (MM / MC) viszonylag alacsony feszültségű audio kimenetet eredményez (MM esetén kb. 3,5-10 mV, MC esetén 0,1-0,3 mV), míg egy közönséges analóg (line-in) bemenethez legalább 200 mV szükséges, ezért az ilyen típusú hangszedők és az erősítő vagy az aktív hangszórók közé szükség van egy lemezjátszó előerősítőre. Az előerősítőnek (erősítőben, lemezjátszóban vagy különállóan) képesnek kell lennie a lemezlejátszóba szerelt hangszedővel való együttműködésre. Minden előerősítő képes felerősíteni az MM hangszedőből kapott jelet, MC esetében pedig még jobb minőségben (Phono MM / MC előerősítő). A piezoelektromos hangszedős lemezjátszók megszólaltatásához nincs szükség előerősítőre, az erősítő vagy az aktív hangfal bármely analóg bemenetébe (line-in / AUX / CD / DVD stb.) csatlakoztatható.

A lemezlejátszó előerősítésének lehetséges megoldásai

 • Bakelitlejátszó előerősítővel – csatlakoztatható bármilyen erősítőhöz, AV-vevőhöz vagy aktív hangszórókhoz.
 • Bakelit lemezjátszó kikapcsolható előerősítővel – lehetővé teszi a lemezlejátszó beépített előerősítője és külső előerősítő használatát is. Az előerősített kimenetet "Line"-nak, a módosítatlan hangszedő jelét "Phono"-nak nevezzük.
 • Előerősítő nélküli bakelit lejátszó – ebbe a kategóriába főleg Hi-Fi modellek tartoznak, amelyek magas minőségű sztereó erősítője vagy vevője beépített előerősítővel rendelkezik, vagy pedig külön csatlakoztatott csúcsminőségű előerősítőt használ.
Lemezlejátszó erősítő Phono MM / MC bemenettel Bakelit lejátszó erősítő Phono MM bemenettel Bakelit lemezlejátszó erősítő Phono bemenet nélkül
Phono MM/MC erősítő bemenet Phono MM erősítő bemenet Erősítő Phono bemenet nélkül

A lemezlejátszó meghajtója

 • Szíjas – otthoni zenehallgatásra szánt lemezjátszók esetében használják, legyen szó a megfizethetőbb modellekről vagy akár a Hi-Fi termékekről. Ha a motor tökéletesen el van különítve a lemezjátszó vázától (ideális esetben a lemezlejátszó tányérjától), annak az az előnye, hogy a rezgéseket csak minimális mértékben továbbítja a lemezre. A szíjat azonban időnként ki kell cserélnie.
 • Közvetlen (központi motor) – többnyire a kifejezetten DJ-k számára készült lemezjátszók rendelkeznek ilyen motorral, ugyanis ezeknél a bakelitlejátszó modelleknél a pontos sebességszabályozás, a zsugorodás erős nyomatéka és a különféle paraméterek finombeállítása miatt ez az egyetlen használható megoldás. Elvétve találkozhatunk otthoni zenehallgatásra szánt, közvetlen meghajtású lemezlejátszó termékekkel is.

A lemezlejátszó karja

 • Egyenes – jobban követi a lemez horonyát, mint az ívelt, de a legtöbb esetben hangban elmarad attól.
 • Ívelt vagy duplán ívelt (S alakú) – lehetővé teszi a letapogató szög jobb beállítását, tökéletesen másolja a bakelit lemez barázdáit és jobb hangminőséget nyújt, mint az egyenes. Rosszabb minőségű, karcos lemezek esetén kiugorhat a horonyból.
S alakú lemezlejátszó kar Egyszerűen ívelt lemezlejátszó kar Egyenes lemezlejátszó kar
Az S alakú kar garantálja a legjobb hangzást Egyszerűen ívelt lemezlejátszó kar Az egyenes kar követi a legjobban a lemez horonyát

Retró lemezjátszó
Kedveled az antik, régies formatervezésű modern lemezlejátszókat? A legjobb a helyen jársz: nézz szét retro lemezjátszó termékkínálatunkban és találd meg a hozzád legjobban illő lemezlejátszó modellt!

A leggyakrabban használt sebességek és bakelit lemez formátumok

Manapság minden kiadott lemezt 45 vagy 33,3 fordulat/perc (rpm) lejátszási sebességre terveznek. Mindkét sebességet támogatja a kínálatunkban szereplő összes lemezlejátszó. A 78 rpm lejátszási sebességet csak régi sellak lemezek igénylik, amelyek gyártása az 1960-as években véget ért.

A lemez átmérője Fordulat/perc Típus
12" (30 cm) 33,3 rpm 45 perces LP (long play)
45 rpm 12" single, maxi single
10" (25 cm) 33,3 rpm LP (long play)
78 rpm 3 perces lemez (*speciális tűt igényel)
7" (17,5 cm) 45 rpm Single
45 rpm Bővített single (EP - extended play)

*Ha a lemezlejátszó a 78 fordulat/perc sebességet támogatja, az nem jelenti azt, hogy bármiféle változtatás nélkül képes lejátszani a 33/45 és 75 fordulat/perc sebességű lemezeket is. A legtöbb esetben a 78 fordulat/perc sebességgel történő lejátszáshoz meg kell vásárolni és fel kell szerelni lemezjátszóra egy speciális hangszedőt, vagy legalább ki kell cserélni a tűt (a 33/45 és 78 fordulat/perc sebességre készült bakelit lemezeken lévő horony eltérő szélessége miatt).

  i

  Lemezjátszó ár
  Amennyiben a vágyad egy olcsó lemezjátszó, tekintsd meg a kínálatunkat a legolcsóbból a legdrágábbig rendezve, vagy nézz körül a lemezlejátszó outletben, ahol számtalan újszerű, felbontott és használt lemezjátszó vár rád. Ha az igazán minőségi hangzást szeretnéd átélni, akkor 50 ezer forinttól felfelé érdemes gondolkodnod, valamint kerüld el a többfunkciós, hangszórókkal ellátott lemezjátszó modelleket.

  A lemezjátszók további hasznos funkciói

  • USB és SD-kártya bemenet – használható a számítógéphez való csatlakoztatáshoz, flash meghajtók vagy SD-kártyák csatlakoztatásához és a lemezek digitalizálásához (bakelit lemezek rögzítése MP3 formátumban). Továbbá használható még MP3 zeneszámok lejátszására és CD-ről MP3 formátumra való rippelésre (felvételre) is.
  • Bluetooth – használható vezeték nélküli hangszórókkal vagy fejhallgatóval történő hallgatáshoz.
  • FM rádió – hangold be és hallgasd kedvenc rádióállomásaidat.
  • CD / kazetta lejátszó – audio kazetták, klasszikus optikai hordozó audio CD-k és esetleg MP3 CD-k lejátszásához.
  • Távirányító – a "minden egyben" típusú lemezjátszók vezérlésére használható (CD, rádió stb.).
  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  Technics SL-1210GR fekete Szállításra kész > 5 db
  Lemezjátszó - fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyirányba tört szárú kar, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez
  549 990 Ft

  2.
  Teac TN-280BT-A3 dió Szállításra kész > 5 db
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel kikapcsolási lehetőséggel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez
  123 990 Ft

  3.
  Technics SL-1210MK7 Beszállítás alatt > 5 db Várható 2021. 11. 23.
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, DJ-knek, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyirányba tört szárú kar, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét
  349 990 Ft

  Még több
  139 tétel
  Classic Kategória
  Hyundai RTCC 513 RIP
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, közvetlen meghajtással, automatikus vezérlés, egyenes szárú kar, USB, rádió, MP3 lejátszó, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez

  55 990 Ft áfa nélkül 44 090 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész 3 db
  Termékkód: JHY452h2
  Arany középút
  Sony Hi-Res PS-HX500
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, USB, vinyl digitalizáló funkció

  164 590 Ft áfa nélkül 129 600 Ft
  Kosárba
  Átvehető: holnap 9:00-tól
  Szállításra kész 2 db
  Termékkód: JW103x
  Premium Kategória
  YAMAHA TT-N503 MusicCast VINYL 500 fehér - Lemezjátszó
  Típusok
  YAMAHA TT-N503 MusicCast VINYL 500 fehér
  Lemezjátszó - fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth

  272 990 Ft áfa nélkül 214 950 Ft
  Kosárba
  Átvehető: holnap 9:00-tól
  Szállításra kész 1 db
  Termékkód: YM750n
  Roadstar HIF-1993 + BT
  Lemezjátszó - hangfalakkal, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, csomagolás tartalma: távirányító

  70 190 Ft áfa nélkül 55 270 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: RDS004c4
  Roadstar HIF-1899TUMPK
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar

  49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
  Kosárba
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: RDS003
  Technics SL-1210GR fekete - Lemezjátszó Típusok
  Technics SL-1210GR fekete
  Lemezjátszó - fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyirányba tört szárú kar, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez

  549 990 Ft áfa nélkül 433 060 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: TECH002b
  Victrola VTA-240B barna
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, rádió, RCA kimenet

  54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész 4 db
  Termékkód: VICT004a1a3
  Hyundai RT 910 RIP
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, vinyl digitalizáló funkció, rádió, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez

  34 290 Ft áfa nélkül 27 000 Ft
  Kosárba
  Átvehető: holnap 9:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: JHY452c7
  Sencor STT 212U
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, MP3 lejátszó, csomagolás tartalma: távirányító és átlátszó felső burkolat

  23 290 Ft áfa nélkül 18 340 Ft
  Figyelem
  Nem elérhető
  Termékkód: GK736fo8
  ION Mustang LP Red - Lemezjátszó Típusok
  ION Mustang LP Red
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, MP3 lejátszó, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez, USB kábel és Vinyl Converter Software

  57 690 Ft áfa nélkül 45 430 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: ION001w2
  Technics SL-1200GR ezüst - Lemezjátszó Típusok
  Technics SL-1200GR ezüst
  Lemezjátszó - fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, egyirányba tört szárú kar, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez

  549 990 Ft áfa nélkül 433 060 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: TECH002a
  Teac TN-280BT-A3 dió - Lemezjátszó Típusok
  Teac TN-280BT-A3 dió
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel kikapcsolási lehetőséggel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez

  123 990 Ft áfa nélkül 97 630 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: TEA008b2b
  Technics SL-1500 - fekete - Lemezjátszó Típusok
  Technics SL-1500 - fekete
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, közvetlen meghajtással, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet

  355 690 Ft áfa nélkül 280 070 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész 5 db
  Termékkód: TECH002d
  Crosley C62 - Grey - Lemezjátszó Típusok
  Crosley C62 - Grey
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet

  96 490 Ft áfa nélkül 75 980 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: CROSLa02
  DENON DP-300F premium silver
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel kikapcsolási lehetőséggel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, automatikus vezérlés, egyenes szárú kar, csomagolás tartalma: átlátszó felső burkolat

  123 590 Ft áfa nélkül 97 310 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész 4 db
  Termékkód: DEN115b
  Pro-Ject T1 BT Walnut OM5e - Lemezjátszó Típusok
  Pro-Ject T1 BT Walnut OM5e
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, RCA kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat, átalakító 45 fordulat/perchez és RCA átalakító

  149 890 Ft áfa nélkül 118 020 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: PRO109a3a2
  Lenco L-3808 szürke - Lemezjátszó Típusok
  Lenco L-3808 szürke
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, DJ-knek, modern dizájn, közvetlen meghajtással, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, vinyl digitalizáló funkció, RCA kimenet, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez

  88 990 Ft áfa nélkül 70 070 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: WZ994z2
  Lenco L-3808 fehér - Lemezjátszó Típusok
  Lenco L-3808 fehér
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, DJ-knek, modern dizájn, közvetlen meghajtással, kétirányba tört szárú (S alakú) kar, USB, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez

  88 290 Ft áfa nélkül 69 520 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: WZ994z1
  Crosley C62 - Walnut - Lemezjátszó Típusok
  Crosley C62 - Walnut
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat és átalakító 45 fordulat/perchez

  120 790 Ft áfa nélkül 95 110 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: CROSLa01
  Sencor STT 016 barna
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, retró dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, USB, vinyl digitalizáló funkció, rádió, MP3 lejátszó, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: távirányító és átalakító 45 fordulat/perchez

  51 990 Ft áfa nélkül 40 940 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész 3 db
  Termékkód: GK736fn
  Lenco LS-300 Black - Lemezjátszó Típusok
  Lenco LS-300 Black
  Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat, átalakító 45 fordulat/perchez és RCA átalakító

  65 390 Ft áfa nélkül 51 490 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: WZ995a1a2
  House of Marley Stir It Up Bluetooth - Signature Black
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, automatikus vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, vinyl digitalizáló funkció, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, csomagolás tartalma: USB kábel

  80 990 Ft áfa nélkül 63 770 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: HMR0040a1
  House of Marley Stir it up - black
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, automatikus vezérlés, egyenes szárú kar, USB, vinyl digitalizáló funkció, csomagolás tartalma: átalakító 45 fordulat/perchez, software Audacity és USB kábel

  78 990 Ft áfa nélkül 62 200 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: HMR0030a
  ION Air LP Wood - Lemezjátszó Típusok
  ION Air LP Wood
  Lemezjátszó - beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3 és 45 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, automatikus vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, vinyl digitalizáló funkció, RCA kimenet, csomagolás tartalma: slipmat alátét, átlátszó felső burkolat, USB kábel és Vinyl Converter Software

  39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
  Kosárba
  Átvehető: ma 18:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: ION001k1

  Bakelit lemezjátszók

  hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen...

  Bakelit lemezjátszók

  A Bakelit lemezjátszók kategóriában összesen 139 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

  Termék neve:

  Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bakelit lemezjátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bakelit lemezjátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bakelit lemezjátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bakelit lemezjátszók vélemények

  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
  Szállítás ide:
  P-DC1-WEB10
  27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
  További információ Kevesebb információ