ApF HU ApF HU

Ételtárolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Darab
(439)
Készletek
(126)
Alak
Négyszögletes
(296)
Négyzet alakú
(86)
Kerek
(153)
Ovális
(31)
Teljes térfogat
0,05 l
15 l
-
Ételtároló anyaga
Műanyag
(343)
Üveg
(171)
Fém
(42)
Zománc
(2)
Kerámia
(2)
Porcelán
(5)
Alkalmas
Mikrohullámú sütőbe
(302)
Mosogatógépbe
(480)
Fagyasztóba
(304)
Sütőbe
(48)
Hűtőbe
(97)
Darabszám
1 db
14 db
-

Egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak az ételtartó dobozok. Nemcsak az élelmiszerek szállítását könnyítik meg, hanem hosszabb ideig frissen is tartják azokat, és megkönnyítik a tárolást. A választás során több paramétert is vizsgálj meg, például az anyagot, a tömítést, a fedelet vagy a térfogatot. Melyik ételtartó dobozok tartoznak a legjobbak közé? Olvass tovább.

Tovább

Az ételtartó dobozok minden modern háztartásban megtalálhatók

Az ételtartó dobozok többfunkciós segítők a konyhában. Több feladatot is el tudnak látni, így hamar rájössz, hogy a jóból sosem elég. Mik a legnagyobb előnyeik?

 • Meghosszabbítják az élelmiszerek frissességét és eltarthatóságát.
 • Megkönnyítik az ételek szállítását.
 • A hűtőben és a fagyasztóban tárolhatod benne az ételt.
 • Méretek, anyagok és formák nagy választéka.
 • A műanyag ételtartó dobozok a molyok ellen is védenek.

Milyen helyzetben szeretnéd igénybe venni az ételes dobozok segítségét?

Mielőtt nagyon belemélyednél az ételtartó dobozok kiválasztásába, tisztában kell lenned azzal, hogy mire szeretnéd használni. Fém, üveg vagy műanyag ételtartó dobozok érdekelnek? Ha fagyasztóba szeretnéd tenni, nézd meg, van-e rajta hópehely jel. Ha ebédet szeretnél magaddal vinni, arra a rozsdamentes acél vagy műanyag, osztott ételes dobozok a legalkalmasabbak. Ha melegen szeretnéd tartani az ételt, a hőtartó ételtárolók vagy az ételhordók hasznosak lesznek. A legtöbb ételes doboz a hűtőszekrénybe, a mosogatógépbe és a mikrohullámú sütőbe is betehető.

Fém, üveg vagy műanyag ételtartó dobozok - te melyiket részesíted előnyben?

A megfelelő anyag kiválasztása előtt el kell dönteni, hogy pontosan mire kell az ételes doboz. A műanyag ételtartó dobozok másra jók, mint az üveg ételtárolók. Miben különböznek az anyagok?

Műanyag ételes dobozok

A műanyag ételtartó dobozok még mindig a legnépszerűbbek közé tartoznak, mivel sokféleképpen felhasználhatók. Lényeges azonban, hogy jó minőségű tömítéssel és zárral rendelkező modelleket válassz. Nagy előny, ha BPA-mentes (nem tartalmaz az emberi egészségre negatívan ható vegyi anyagot). Értékes tulajdonsága, hogy szinte minden műanyag ételes doboz a hűtőben, a fagyasztóban és a mikrohullámú sütőben is használható.

 • Könnyűek és egymásra helyezhetők.
 • Számos formában és méretben kapható.
 • A legszélesebb körben alkalmazhatók.
 • A műanyag ételtartó dobozok megfizethetőek.
 • A fedél általában szintén műanyag.
 • A műanyag ételes dobozok nem használhatók a sütőben.
 • A műanyag ételtartó doboz nem olyan hosszú életű.

Vannak eldobható műanyag ételtartó dobozok is, amelyek ideálisak élelmiszerek vagy más termékek értékesítésére.

Üveg ételtárolók

Az üveg ételtartó dobozok legnagyobb előnye, hogy sütni is lehet bennük (ha hőálló üvegből készültek). A sütőedénytől eltérően egyszerűen ráteheted a fedelet, és bárhová elviheted a kész süteményt vagy húst. Természetesen az üveg ételtartó dobozok alkalmasak a hűtőszekrénybe és a mikrohullámú sütőbe.

 • Különböző ételek süthetők benne a sütőben.
 • Egyszerűen csak vidd magaddal vagy tárold benne otthon az ételt.
 • Könnyen mosható mosogatógépben, sérülés nélkül.
 • Az üveg ételes doboz hosszabb élettartamú.
 • A fedél általában üvegből, de műanyagból is készülhet.
 • Nehezebbek, mint a műanyag ételtartó dobozok.
 • Vigyázz a műanyag fedelekkel (nem mehetnek a sütőbe).

Tritan ételtárolók

A Tritan ételtartó dobozok viszonylag újak. Ennek az anyagnak számos előnye van: BPA-mentes, átlátszó, könnyű és rendkívül tartós (akár 90 °C-os hőmérsékletet is kibír). Szagtalan és nem szívja magába a szagokat, így bármit tárolhatsz ezekben a dobozokban.

 • Nagyon könnyűek és könnyen tisztíthatók.
 • Nem befolyásolják az étel ízét vagy illatát.
 • Vákuumos zárral rendelkeznek.
 • Készletben is megvásárolhatók.
 • A fedelek is Tritan anyagból készülnek.
 • Kicsit drágábbak, mint más ételes dobozok.
 • Még nem olyan nagy a választék.

i

Kerámia ételtárolók is vannak, de ezeket főleg vaj vagy cukorka tartónak használják, hagyományos ételes doboz kerámiából nem nagyon készül.

Rozsdamentes acél ételes doboz

A rozsdamentes acél ételes dobozok egyre népszerűbbek, ami nem csoda, hiszen számos előnyük van. Ellenállnak a hőmérséklet-változásoknak, ami azt jelenti, hogy a magas és alacsony hőmérsékletet is kibírják, ezért professzionális konyhákban is használják őket.

 • Könnyűek, ezért alkalmasak utazáshoz.
 • Lehet benne sütni és fagyasztóba is teheted.
 • Mosogatógépben nyugodtan elmoshatod.
 • Nagyon hosszú élettartamúak.
 • A fedél általában rozsdamentes acélból vagy műanyagból készül.
 • Az ára valamivel magasabb.
 • Mikrohullámú sütőbe nem alkalmas.

Műanyag ételtartó dobozok
Műanyag ételes doboz

Rozsdamentes acél ételtárolók
Rozsdamentes acél ételtárolók

Üveg ételtartó dobozok
Üveg ételtartó doboz

Hányféleképpen zárhatók az ételtartó dobozok?

Az ételes doboz zárrendszere fontos paraméter a kiválasztási folyamatban, mivel ez befolyásolja, hogy a benne tárolt étel mennyi ideig marad friss. Ha nincs rendesen lezárva, a levegő bejut, és a benne lévő élelmiszer gyorsabban megromlik.

 1. A pattintós zárral ellátott műanyag fedél az egyik legolcsóbb, viszont nem tökéletesen szigetel, ezért a folyékony ételek kifolyhatnak belőle. Ezek többnyire műanyag ételtartó dobozok - cserébe beteheted őket a mikrohullámú sütőbe vagy a hűtőbe.
 2. A szilikon tömítéssel ellátott klipszes fedél sokkal megbízhatóbb. Az ilyen fedéllel rendelkező ételes dobozok nem fognak szivárogni. Ideális a különböző élelmiszerek szállítására, ráadásul sokkal hosszabb eltarthatóságot garantál.

Az üveg, rozsdamentes acél vagy műanyag ételes dobozok tömítése is szorosan összefügg a záródással

A szilikon tömítésekkel ellátott klipszrendszer kétféle tömítéssel rendelkezhet a fedélben.

 • A szorosan rögzített tömítésbe nem ragad bele az ételmaradék, így megakadályozza a baktériumok kialakulását. Az ilyen ételtartó dobozok drágábbak, másrészt sokkal higiénikusabbak és kevésbé szivárognak.
 • A kivehető, bordázott tömítés körül hézagok vannak, amelybe az étel felhalmozódhat és baktériumok képződhetnek. Nem ajánlott a bébiételt ilyen dobozokban tárolni, mivel könnyebben megromolhat.

A vákuumos ételtárolók meghosszabbítják az élelmiszerek frissességét

A vákuumos ételtartó dobozok képviselik a legjobb megoldást, ha tömítésről van szó. A benne lévő élelmiszereket teljesen légmentesen tárolja, ami azt jelenti, hogy az ételek frissessége és eltarthatósága meghosszabbodik. Az ebéd utáni maradékoktól kezdve a kekszeken, kávén vagy teán át a szalámiig és a sajtig bármihez használhatod őket. A benne lévő étel nem kap nedvességet, és megőrzi az aromáját.

vákuumos ételes doboz

Vákuumos ételtartó dobozok - nem foghatsz mellé.

Üveg, rozsdamentes acél és műanyag ételes doboz számos kivitelben kapható

További fontos szempont a térfogat és a forma, legyen szó üveg, rozsdamentes acél vagy műanyag ételtartó doboz választásáról.

 • Egy kisebb műanyag ételes doboz térfogata mindössze 0,15 liter, míg a legnagyobb ételtartó dobozok akár 15-16 literes térfogatúak is lehetnek.
 • Ami a formát illeti, az ételtartó doboz lehet szögletes (négyzet, téglalap alakú) vagy kerek. Nagy meglepetésekre ne számíts.

i

Többféle ételes doboz is érdekel? A készlet nagyszerű megoldás

Ha több dobozt szeretnél, akkor az ételtartó dobozok szettben történő vásárlása célszerű. Ezekben több, különböző méretű vagy azonos méretű ételes doboz található. Készletben üveg és rozsdamentes acél, valamint fedeles műanyag ételtartó dobozok is kaphatók.

Az ételtartó dobozok számos különleges tulajdonsággal is rendelkezhetnek

Az ételek tárolására szolgáló elsődleges funkciójuk mellett az ételtartó dobozok más különleges tulajdonságokkal is rendelkezhetnek.

 • Speciális szelep a mikrohullámú sütőben való melegítéshez - csak nyisd ki, és az étel akár 9-szer gyorsabban felmelegszik.
 • Az egymásra rakható üveg, rozsdamentes acél és műanyag ételes dobozok helyet takarítanak meg a hűtőben, fagyasztóban vagy kamrában.
 • A tanúsítvány garantálja a vegyszermentességet (jelölések: gyermekek számára alkalmas, minőségi tanúsítvánnyal ellátott és BPA-mentes).

Olcsó ételtartó dobozok érdekelnének? Outlet oldalunkon vagy az akciós ételes dobozok között igazi kincsekre lelhetsz az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ételtároló doboz szett - 4 db téglalap alakú üvegből és kézi vákuumszivattyúból álló készlet, boroszilikát üvegedények, sütőtálként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záródó fedelek szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben használható, az üvegedények mosogatógépben moshatók, falvastagság 4 mm, alj vastagsága 5 mm, űrtartalom 370, 1050, 1520 és 1640 ml
12 990 Ft

2.
Üvegedény / UH GRANIT 1l Szállításra kész 2 db
Tárolóedény - anyaga üveg, térfogata 1 l, szilikon tömítés, mérete: 9 × 9 × 18 cm, 1 db
1 590 Ft

3.
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 1500 ml, méretek: 7,5 × 23,5 × 18 cm
több darab vásárlása esetén 3 560 Ft-tól

Még több
567 termék
Classic Kategória
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 1,0 l, 7,5 x 21 x 16,5 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 1000 ml, méretek: 7,5 × 21 × 16,5 cm
Szuper ár
2 710 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G210Y
Arany középút
4,3 13×
Lamart Air LT6011 3 darabos tárolóedény készlet
Ételtároló doboz szett - 1x 370 ml, 1x 640 ml, 1x 1040 ml, tartós üvegből és műanyagból készült tárolóedények, élelmiszerek tárolására és szállítására, kiváló minőségű szilikon fedél tömítéssel, légmentes záródás, vízálló, szellőztető és párásító szelep, hűtőszekrényekhez, fagyasztókhoz, mikrohullámú sütőkhöz ideális, mosogatógépben mosható, -20 °C és 110 °C közötti hőmérsékleten használható
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMNSS04
Arany középút
5,0 19×
Siguro Feast üvegtál készlet , 0,75 l + 1,5 l + 2,5 l, 3 db
Tál készlet - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és nem színeződik el, alkalmas fagyasztóba, sütőbe és mikrohullámú sütőbe, mosogatógépben mosható, térfogat: 750 -1500 - 2500 ml, felső átmérő: 14,9, 18,9 és 23 cm, alsó átmérő: 7, 9 és 13 cm, magasság: 7,5, 9,5 és 10,1 cm, tömeg: 460, 700 és 1250 g
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_B475Z
Premium Kategória
Siguro vákuumos üvegedény készlet, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + szivattyú, 5 db - Ételtároló doboz szett Típusok
4,7 50×
Siguro vákuumos üvegedény készlet, 0,37 l + 0,64 l + 1,05 l + 1,52 l + szivattyú, 5 db
Ételtároló doboz szett - 4 db téglalap alakú üvegből és kézi vákuumszivattyúból álló készlet, boroszilikát üvegedények, sütőtálként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentesen záródó fedelek szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben használható, az üvegedények mosogatógépben moshatók, falvastagság 4 mm, alj vastagsága 5 mm, űrtartalom 370, 1050, 1520 és 1640 ml
Szuper ár
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G590Y
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 1,5 l, 7,5 x 23,5 x 18 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 1500 ml, méretek: 7,5 × 23,5 × 18 cm
Szuper ár
3 560 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G215Y
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,86 l, 6,5 x 20 x 15 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig hőálló, élelmiszerek tárolására és eltarthatósági idejüknek meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben is, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alj vastagság 4-5 mm, kapacitás 860 ml, méretek 6,5 × 20 × 15 cm
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G208Y
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,8 l, 7 x 16 x 16 cm
Tárolóedény - négyzet, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 800 ml, méretek 7 × 16 × 16 cm
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_FO_G108Y
4,8 28×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,6 l, 6 x 17,5 x 13 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, 100 °C-ig ellenálló, alátétként is használható, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 600 ml, méretek 6 × 17,5 × 13 cm
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G206BB
4,8 28×
Siguro Glass Seal Bamboo élelmiszertároló edény 0,37 l, 5,5 x 14,5 x 10,5 cm
Tárolóedény - anyaga üveg, térfogata 0,37 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, fagyasztóba és sütőbe, mérete: 14,5 × 10,5 × 5,5 cm, 1 db
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G203BB
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,3 l, 6 x 12 x 12 cm
Tárolóedény - anyaga üveg, térfogata 0,3 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, fagyasztóba és sütőbe, mérete: 12 × 12 × 6 cm, 1 db
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGR_FO_G103Y
4,8 63×
Siguro Glass Seal élelmiszertároló edény 0,6 l, 7 x 16 x 16 cm
Tárolóedény - kerek, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 300 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes polipropilén fedél szilikon tömítéssel, elektromos főzőlapon való használatra alkalmas, használható fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, falvastagság 3-5 mm, alsó vastagság 4-5 mm, térfogat 600 ml, méretek 7 × 16 × 16 cm
Szuper ár
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G306Y
4,5 16×
Üveg / UH mézadagoló
Tárolóedény - anyaga üveg, térfogata 0,25 l, mérete: 8 × 8 × 15 cm, 1 db
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIDO052
4,9 202×
Tefal MASTER SEAL FRESH tárolódoboz, 3 db, téglalap alakú, 0,55 l/1,0 l/2,3 l
Ételtároló doboz szett - műanyag, 100%-ban tömít, 100% higiénia, mikrohullámú sütőben is használható (fedél nélkül), hűtőszekrényben vagy fagyasztóban is tárolható, mosogatógépben mosható, tanúsítvánnyal bébiételek tárolására, 100%-ban egészséges, Németországban készült
8 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE088
5,0 25×
Siguro Ételtartó Bamboo, 1,4 l, 19 x 10 x 10 cm
Tárolóedény - négyzet alakú, boroszilikát üvegből készült, 500 °C-ig ellenálló, főként száraz élelmiszerek és gyümölcsök tárolására való, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, bambusz fedél szilikon tömítéssel, fedővel fagyasztóban, fedő nélkül sütőben és mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben mosható (a fedél kivételével), falvastagság és alsó vastagság 2 mm, térfogat 1400 ml, méretek 19 × 10 × 10 cm
Szuper ár
2 970 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G414BB
4,9 215×
Tefal Tárolóedény 0,8 l MASTER SEAL FRESH téglalap alakú
Tárolóedény - anyaga: műanyag, űrtartalma: 0,8 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben mosható, fagyasztóba helyezhető, gumi tömítéssel ellátott fedél, 100%-osan tömít, 100%-osan higiénikus, BPA-mentes, méretek: 19,5×13,5×5,8 cm, 1 db
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE075
4,7 25×
Tescoma Delícia hűtő tálca fedővel, 34 cm
Tálca - kerek, anyaga: műanyag, mérete 18 × 34 × 34 mm (ma ×sz × mé), fedő, markolat és mosogatógépben mosható
5 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS166a
4,9 215×
Tefal Tárolóedény 0,25 l MASTER SEAL FRESH négyzet alakú
Tárolóedény - anyaga: műanyag, űrtartalma: 0,25 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben mosható, fagyasztóba helyezhető, gumi tömítéssel ellátott fedél, 100%-osan tömít, 100%-osan higiénikus, BPA-mentes, méretek: 10,2×10,2×5,8 cm, 1 db
1 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE082
4,4 14×
LAMART LT6012 tárolóedény szett, 3 db
Ételtároló doboz szett - 1 320mll, 1 520 ml, 1 x 800 ml, alkalmas tárolására és szállítására élelmiszer, kopásálló üveg és műanyag, kiváló minőségű szilikon fedő, légmentes és vízhatlan, szelep szellőztető és párátlanító élelmiszer, alkalmas hűtőszekrények, fagyasztók, mikrohullámú sütők, és a mosogatógépek. -20 ° C és 110 ° C
5 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMNSS06
4,9 215×
Tefal Tárolóedény 0,55 l MASTER SEAL FRESH téglalap alakú
Tárolóedény - anyaga: műanyag, űrtartalma: 0,55 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben mosható, fagyasztóba helyezhető, gumi tömítéssel ellátott fedél, 100%-osan tömít, 100%-osan higiénikus, BPA-mentes, méretek: 16,3×11,3×5,8 cm, 1 db
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE074
4,9 215×
Tefal Tárolóedény 2,3 l MASTER SEAL FRESH téglalap alakú
Tárolóedény - anyaga: műanyag, űrtartalma: 2,3 l, szilikon tömítés, mikrohullámú sütőben is használható, mosogatógépben mosható, fagyasztóba helyezhető, gumi tömítéssel ellátott fedél, 100%-osan tömít, 100%-osan higiénikus, BPA-mentes, méretek: 22,5×16,3×9,9 cm, 1 db
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE080
Siguro Vákuumos üvegedény 1520 ml, 7,6 x 17,8 x 23,5 cm - Tárolóedény Típusok
4,7 50×
Siguro Vákuumos üvegedény 1520 ml, 7,6 x 17,8 x 23,5 cm
Tárolóedény - téglalap alakú, boroszilikát üvegből készült, sütőedényként is használható, 500 °C-ig ellenálló, az élelmiszerek megőrzésére és eltarthatósági idejének meghosszabbítására tervezték, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, légmentes fedél szilikon tömítéssel és szeleppel, fedővel a fagyasztóban való használathoz, fedő nélkül a sütőben és a mikrohullámú sütőben, az üvegtartály mosogatógépben mosható, falvastagság 4 mm, alsó vastagsága 5 mm, térfogat 1520 ml, méretek 23,5 × 17,8 × 7,6 cm
Szuper ár
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_FO_G515Y
4,9 202×
Tefal dobozok 5 db: 0,15 l / 0,25 l / 0,55 l / 1,0 l / 3,7 l MASTER SEAL FRESH négyszögletes
Ételtároló doboz szett - műanyag dobozok, 100%-os záródás, 100%-os higiénia, mikrohullámú sütőben is használható (fedél nélkül), tárolható hűtőszekrényben és fagyasztóban, mosogatógépben mosható, gyermekételek tárolására alkalmas tanúsítvánnyal, 100%-ban ártalmatlan, Németországban készült
Leárazás -19 %
7 590 Ft 9 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFE089
4,9 60×
Tescoma PURITY higiénikus tojástartó 10 tojáshoz
Tárolóedény - anyaga műanyag, mosogatógépbe és hűtőbe, mérete: 28 × 11 × 8 cm, 1 db
5 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAC043
5,0 19×
Siguro Üvegtál Feast, 2,5 l
Tál - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, fagyasztóban, sütőben és mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható, térfogat 2500 ml, felső átmérő 23 cm, alsó átmérő 13 cm, magasság 10,1 cm, tömeg 1250 g
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_B250Z

Ételtárolók

mixerGluténmentes receptek karácsonyra A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes ételek elkészítéséhez, amelyek a megfelelő konyhai segédeszközökkel nagyon könnyen elkészíthetők, és ennek köszönhetően ráadásul nem is kell túl sok időt pazarolnod...

Ételtárolók

A Ételtárolók kategóriában összesen 567 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ételtárolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ételtárolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ételtárolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ételtárolók vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ