Akvizice ApF HU Shop roku

Gamer figurák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0,25 éves kortól
15 éves kortól
-
Játék magassága
2,3 cm
33 cm
-
Típus
Akció
(50)
Szobrocska
(216)
Játék szett
(26)
Kontroller tartó
(12)
Használat
Játékhoz
(94)
Gyűjthető
(261)
Tulajdonságok
Mozgó fejjel
(66)
Mozgó végtagokkal
(76)
Nem mozgó
(196)
Világító
(14)
Hanggal
(3)
Figurák száma
1 db
5 db
-

A gamer figurák különösen a játékok, filmek és sorozatok rajongóinak okozhatnak örömet. Kedvenc karaktereik, állataik vagy természetfeletti lényeik kicsinyített másait kiállíthatják vagy játszhatnak velük. A gamer figurák többek között remek ajándékként is szolgálhatnak. Szeretnél többet megtudni róluk? Folytasd az olvasást.

Tovább

Gamer figurák választása

Gamer figurákat több szempont alapján kell választani. A legfontosabb természetesen maga a játék, amelyből a figura származik. Ha ajándékként vásárolsz figurát, érdemes utánajárni, mely játékokat kedveli az, akinek szánod a gamer figura játékot. Továbbá fontos a figura magassága is. Kisebbnek kell lennie, vagy éppen azt szeretnéd, hogy felhívja magára a figyelmet? Figyelembe kell venni a speciális tulajdonságokat és funkciókat is. Rendelkezik-e a gamer figura mozgatható részekkel? Világít a sötétben vagy hangot ad ki?

A gamer figurák kiválóak játékra és dekorációnak egyaránt

A gamer figurák kiállíthatók a polcon, vagy használhatók akár játékhoz is. Néhány gyártó konkrétan az egyik vagy másik célra szánja őket, de a legtöbb esetben Te döntheted el, hogy a figurát mely célra használod. A gyűjtői gamer figurák általában autentikusabbak, a játékfiguráknak pedig lekerekített szélei vannak, hogy ne okozzanak sérülést.

Játékra szánt gamer figurák

A játékra szánt gamer figurák elsősorban gyerekeknek készülnek. Úgy tervezték őket, hogy kényelmes és biztonságos játékélményt nyújtsanak, például lekerekített sarkokkal. A játékélmény fokozására néha mozgatható részekkel vagy hanghatásokkal rendelkeznek. A játékra szánt gamer figurák általában műanyagból készülnek.

Gyűjtői gamer figurák

A gyűjtői gamer figurák dekorációként szolgálnak. Gyűjtőknek készülnek, de bárki kiállíthatja őket a polcán. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek az autentikusságra és a hosszú élettartamra. A gyűjtők a részletgazdag kidolgozást értékelik, néha még a mozgatható részeknél jobban számít ez a tulajdonság. A gyűjtői gamer figurákat többnyire vinilből készítik.

gamer figurák
Baby Yoda gamer figura

játékfigurák
Baby Yoda szobor, tökéletes polc dísz

Természetesen a gyermekeid játszhatnak a gyűjtői figurákkal is, vagy kiállíthatják a játékfigurákat, ez csak rajtuk múlik.

A gamer figurák mérete jelentősen eltérő lehet

Gamer figurákat választhatsz a méret alapján is. Játékfigurát keresel? Hasonlítsd össze a gyermek már meglévő játékaival. Gyűjtői figurát szeretnél? Ne becsüld alá a kontrasztot a többi dekorációval szemben, és előre gondold meg, hol állítod ki a gamer figurát.

A gamer karakterek különböző anyagokból készülnek

A gamer karakterek általában különböző anyagokból készülnek, leggyakrabban műanyagból, vinylből és polystoneból.

  • Műanyag figurák: ezek a leggyakoribbak. Alkalmasak gyerekeknek játékhoz, de ki is állíthatók.
  • Vinyl figurák: általában inkább kiállításra, mint játékra valók. A vinyl tipikus a Funko POP! figurák esetében.
  • Polystone figurák: általában drágábbak, gyűjtőknek szánt, részletesen kidolgozott figurák.

Milyen praktikus tulajdonságokkal rendelkezhetnek a gamer figurák?

Egyes gamer figurák különleges tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkeznek.

  • Gamer figurák mozgatható fejjel vagy végtagokkal: fokozzák a játékélményt. Az állítható pozíciójú figura egyszerűen sokkal szórakoztatóbb, és több lehetőséget kínál.
  • Világító gamer figurák: a gyerekeknek is tetszenek. Igazi potenciáljukat természetesen a sötétben mutatják meg.
  • Hangot adó gamer figurák: egy gomb megnyomásával vagy a figura megnyomásával beszélnek, vagy más hangot adnak ki.

i

A gamer figurák tulajdonságait és funkcióit a termékleírásban találod meg. Ha például csak mozgatható részekkel rendelkező figurák érdekelnek, a paraméterek szűrése segítségével csak ezeket a termékeket jelenítheted meg, így megkönnyítve a választást.

Funko POP! figurák: Megkülönböztető lehet a megjelenés

A Funko POP! figurák az amerikai Funko cég termékei. Általában vinylből készülnek és nagy fejükkel valamint látszólag egyszerű, mégis minőségi kidolgozásukkal tűnnek ki. A Funko POP! figurák sok híres film, sorozat és játék karaktereit tartalmazzák, például a Fortnite, a Gyűrűk Ura, a Naruto figuráit.

gamer figurák funko pop pokemon
Funko POP! Pikachu

gamer figurák funko pop harry potter
Funko POP! Harry Potter

gamer figurák funko pop
Funko POP! Ciri

Fortnite gamer figurák: Közvetlenül a repülő buszból

A Fortnite gamer figurák nagyon népszerűek. Tekintettel a Fortnite Battle Royale játék sikerére, ez nem is meglepő. A kínálatban különböző karaktereket és outfiteket ábrázoló figurákat találhatsz, amelyeket kiállíthatsz játszhatsz velük. A Fortnite karakterek egykor a játéktörténelem részét képezik majd.

A Fortnite játéknak jelenleg körülbelül 80 millió aktív játékosa van havonta.

Sonic gamer figurák: Vigyázz, nehogy elszaladjanak

A Sonic gamer figurák nem hiányozhatnak ebből a kategóriából. A Sonic kétségkívül az egyik legismertebb játéksorozat, és létezése során szerte a világon számos rajongót szerzett. A Sonic karakterek örömet szereznek a gyerekeknek, de az idősebb generációnak is, akik számára ez a játék nosztalgia értékű.

Five Nights at Freddy's gamer figurák: Ne félj tőlük

A Five Nights at Freddy's figurák a híres horror jumpscare játék szörnyeit ábrázolják. A kínálatban megtalálhatók sztatikus szobrok és akció figurák mozgatható részekkel, sőt még kulcstartók is a félelmetes plüssfigurák motivumával. Bonnie, Chica, Foxy, Freddles és a többiek már várnak Téged. Ebben az esetben azonban nem kell tőlük félned.

five nights at freddys gamer figurák
Gamer figura

five nights at freddys gamer figurák
Szobor

five nights at freddys gamer figurák
Kulcstartó

Star Wars gamer figurák: Éld át újra a kozmikus kalandokat

A Star Wars figurák jelentős részét képezik kínálatunknak. Ez nem is meglepő, tekintve, hogy a Star Wars olyan filmsorozat, amelynek sikere szavakkal nehezen írható le. Nálunk megtalálhatod a filmvászonról és a televíziós képernyőről jól ismert arcokat, legyenek azok gyermekjátékok vagy gyűjtői figurák.

Harry Potter gamer figurák: Átrepítenek Roxfortba

A Harry Potter figurák a jól ismert varázslatos hangulatot teremtik meg. Harry, Ron, Hermione, Dumbledore, Piton, Hagrid – ők mind már csak Rád várnak. A kínálatban szerepelnek olyan játékkészletek is, amelyek a figurákon kívül díszleteket is tartalmaznak, amelyek még inkább fokozzák a játékélményt.

i

Egyes Harry Potter gamer figurák rendelkeznek szövet ruházattal.

Minecraft gamer figurák: Természetesen kocka alakúak

A Minecraft figurák természetesen helyet kapnak kínálatunkban. A Minecraft az egyik legsikeresebb játéksorozat, és nálunk választhatsz hivatalosan licencelt figurát, amely tökéletesen illeszkedik minden gyermekszobába, különösen, ha az a játék stílusában van berendezve. A Minecraft figurák játékhoz is alkalmasak.

Batman gamer figurák: A képregényhős otthonában

Batman figurák mindenképpen kihagyhatatlanok. Választékunkból minden Batman rajongó talál magának kedvencet, aki harcol a bűn ellen Gotham Cityben. Batmanen kívül természetesen kínálunk más mellékszereplőket is, mint például az ő ravasz ellenségeit, Jokert és a Megfejtőt.

Batman gamer figura
Batman figura

Joker gamer figura
Joker figura

Riddler gamer figura
A megfejtő figura

Pokémon játékfigurák: Szerezd meg hát mind!

Pokémon figurák remek ajándékot jelentenek a japán anime rajongóinak, mely világszerte milliók szívét hódította meg. Szobadekoráció, játék, egy darab nosztalgia – mindez jellemzi a Pokémon figurákat. Ne habozz, és szerezd meg a saját Pikachudat, Squirtledet vagy Bulbasaurodat.

Marvel játékfigurák: A mozivászonról a polcodra

Marvel figurák a hősök és gonosztevők kicsinyített másai, amelyeket már jól ismerünk a képregényekből vagy a mozivászonról, mint például Hulk, Venom és Amerika Kapitány. Ebben az esetben is többnyire hivatalosan licencelt termékekről van szó, melyek hitelességükkel, részletes kidolgozásukkal valamint minőségükkel tűnnek ki.

A Marvel figurák gyakran rendelkeznek mozgatható részekkel.

The Witcher (Vaják) játékfigurák: A játék és a sorozat rajongóinak

The Witcher (magyarul Vaják) játékfigurák a fantasztikus világba repítenek, mely jól ismert a népszerű játékból és a sorozatból, ami idén már a harmadik évadát éli. Kínálatunkban megtalálhatóak játékok és gyűjtői darabok, amelyek designjuknak köszönhetően könnyen illeszkednek a szoba többi részéhez. A The Witcher figurákat inkább az idősebb korosztály értékeli.

i

Érdekelnek a gamer figurák vagy a játék figurák, de korlátozott a büdzséd a vásárlásra? Semmi gond! Neked szóló olcsó játékfiguráink közül biztosan megtalálod a kedvencedet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Avengers Titan Hero Deluxe Hulk Szállításra kész > 5 db
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Bosszúállók, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
9 490 Ft

2.
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Csillagok háborúja, magassága 16 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, hangeffektek, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 5 éves kortól - 1 db a csomagban
-4 %
28 790 Ft
27 590 Ft

3.
Avengers Thanos figura Szállításra kész > 10 db
Figura - akciófigura, játékhoz, gyűjthető, téma Bosszúállók, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
10 990 Ft

Még több
333 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 14×
Avengers Titan Hero Deluxe Hulk
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Bosszúállók, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15879
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 72×
Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett
Figura - kontroller tartó, szobrocska, gyűjthető, téma Csillagok háborúja, magassága 20 cm, anyaga PVC, nem mozgó
13 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHcg040
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Star Wars - Deluxe Vehicle - Razor Crest - Figura Típusok
4,8
Star Wars - Deluxe Vehicle - Razor Crest
Figura - szobrocska, figura, kiegészítők, játékhoz és gyűjthető, téma Csillagok háborúja, anyaga műanyag, játék magassága 20,5 cm, ajánlott 8 éves kortól - 4 db a csomagban
15 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06736
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 50×
Star Wars Baby Yoda figura - Animatronic Force Friend
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Csillagok háborúja, magassága 16 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, hangeffektek, 3 AAA elem (mellékelve), ajánlott 5 éves kortól - 1 db a csomagban
Leárazás -4 %
27 590 Ft 28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn01143
Avengers Titan Hero Iron Man - Figura
Típusok
4,8 10×
Avengers Titan Hero Iron Man
Figura - akciófigura, játékhoz, téma Iron Man, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00375
4,4
LEGO® Marvel Fekete Özvegy és Amerika Kapitány motorkerékpárok 76260
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Marvel sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 130 darab építőelem van
5 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76260
Minecraft - Steve - világító figura - Figura Típusok
4,7 41×
Minecraft - Steve - világító figura
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 10 cm, anyaga PVC, nem mozgó, világító
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb777d
4,9 15×
Funko POP! Spider-Man: Across the Spider-Verse - Spider-Woman
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Pókember, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf1654
5,0
Star Wars - Large - Imperial Troop Transport
Figura - játék szett, figura, játékhoz és gyűjthető, téma Csillagok háborúja, anyaga műanyag, játék magassága 15 cm, mozgó végtagokkal, ajánlott 8 éves kortól - 3 db a csomagban
16 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06733
4,2
Funko Bitty POP! Marvel - Vasember
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Marvel comics, magassága 2,3 cm, anyaga vinyl, nem mozgó, ajánlott 3 hónapos kortól
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf2037
5,0
Funko Pop! The Marvels - Ms Marvel
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Marvel comics, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf2002
Batman és Joker különleges felszereléssel
Figura - szobrocska, figura, kiegészítők, játékhoz, téma Batman, anyaga műanyag, játék magassága 30 cm, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól - 14 db a csomagban
17 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2037
Funko Pop! Marvel: Holiday - She-Hulk
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Marvel comics, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
6 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf1991
Funko Pop! Marvel: Holiday - Vasember táskával
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Iron Man, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
6 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf1990
3,5
Avengers Thanos figura
Figura - akciófigura, játékhoz, gyűjthető, téma Bosszúállók, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02734
5,0
Star Wars Black Series Leia Figura
Figura - akciófigura, gyűjthető, téma Csillagok háborúja, magassága 15 cm, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól - 1 db a csomagban
10 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv01150i
4,9 15×
Funko POP! Spider-Man: Across the Spider-Verse - Spider-Byte
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Pókember, magassága 9 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf1655
4,2
Funko Bitty POP! FNAF - Ballora
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Five Nights at Freddy's, magassága 2,5 cm, anyaga vinyl, nem mozgó
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHf2239
Minecraft - Zombie - világító figura - Figura Típusok
4,7 41×
Minecraft - Zombie - világító figura
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 10 cm, anyaga PVC, nem mozgó, világító
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb777a
4,7 72×
Cable Guys - Sonic - Knuckles
Figura - - figura típusa: távirányító tartó, 24 cm magas, anyaga: PVC
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHcg022
5,0 12×
Star Wars Baby Yoda figura
Figura - akciófigura, játékhoz, gyűjthető, téma Csillagok háborúja, magassága 16,5 cm, anyaga műanyag, mozgó végtagokkal, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn01141
5,0
Harry Potter Hermione figura 20 cm
Figura - játékhoz, téma Harry Potter, magassága 20 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 5 éves kortól
5 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21471
5,0
Star Wars - The Mandalorian - világító figura
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, téma Csillagok háborúja, magassága 11 cm, anyaga PVC, nem mozgó, világító
6 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0775
4,5
Batman figura Joker 30cm
Figura - akciófigura, gyűjthető, téma Batman, magassága 30 cm, anyaga műanyag, mozgó fejjel, mozgó végtagokkal, ajánlott 4 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15167

Gamer figurák

Gamer figurák

A Gamer figurák kategóriában összesen 333 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer figurák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer figurák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer figurák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ