Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

LEGO®️ City

Nem számít mennyire bonyolultakat kérdez gyermeked ...
... mindent el tudsz neki magyarázni a
LEGO® City segítségével

Miért viselnek maszkot a pilóták?

A fák termelik az oxigént, amit belélegzünk. De minél magasabban vagy, annál kevesebb körülötted az oxigén. A pilótáknak a felhők között ezért van maszkra szükségük. Magyarázz el még többet gyermekednek a repülőgépekről a LEGO City kockáival.

lego city
Miért oltja el a víz a tüzet?

A tűz égését az oxigén táplálja, de a víz megakadályozza az oxigén eljutását a tűzhöz. Ugyanakkor a tüzet le is hűti, így is oltja. Próbáljátok ki gyermekeddel a tűzoltást a LEGO City készletekkel.

lego city
Miért van néhány járműnek lánctalpa?

A lánctalp segítségével a járművek leküzdik az akadályokat. Még oda is eljutnak, ahova nem vezet út. Építsetek gyermekeddel különböző járműveket a LEGO City készletek segítségével és próbáljátok ki, melyik hogyan megy.

lego city

Segítsetek a LEGO® City hétköznapi hőseinek megőrizni a város biztonságát - elfogni egy tolvajt, tüzet oltani, a vonatutakat biztonságosan megszervezni, vagy fellőni egy rakétát az űrbe! Gyermeked a hétköznapi élet tapasztalatait is felhasználhatja a játékhoz és a várost egy kalandokkal és vidámsággal teli világgá varázsolhatja a LEGO® City készletek segítségével.

Tovább

Milyen előnyökkel járnak a LEGO®️ City készletek?

A szórakoztató és hasznos LEGO City sorozat sok mindent kínál a gyerekeknek, amire szükségük lehet a városi élet eljátszásához, az építéstől kezdve, az üzemeltetésen át a lakók védelméig. A LEGO City nemcsak szórakozást biztosít a gyermekek számára, hanem ennél sokkal többet kínál. Milyen előnyöket kínálnak a City LEGO készletek?

 • Fejleszti gyermeked kreatív gondolkodását és fantáziáját.
 • Javítja a finommotorikus képességeket.
 • Hosszú órákig szórakoztatja a gyermekeket.
 • Minden korosztály számára megfelelő.
 • A minőségi kivitelezés miatt sok évig fog ki fog tartani.
 • Alkalmas fiúknak és lányoknak egyaránt.

A LEGO City készletek sokféle lehetőséget kínálnak. Milyen kategóriák állnak rendelkezésre?

A LEGO City sorozat témák széles skáláját kínálja. Ha gyermeked tűzoltó, rendőr, űrhajós vagy egy egész város polgármestere akar lenni, a LEGO City lehetővé teszi számára mindezt. Milyen egyéb kategóriákat találsz a kínálatban?

LEGO City-ben jogosítvány nélkül vezethetsz autót és motorkerékpárt

Foglalkoztatja a gyermekedet, hogyan vezetné a saját járművét? Mit szólna egy fagylaltoskocsihoz, markolóhoz, motorkerékpárhoz vagy motoros szánhoz? A LEGO City autók és motorok rengeteg lehetőséget kínálnak!

A LEGO City hajókat a fürdőkádba is beviheted

A LEGO City hajók kategória sok érdekes készletet kínál, amelyeket a gyerekek magukkal vihetnek a fürdőkádba is. Próbáld ki például a búvár jachtot vagy a versenyhajót, és hagyd, hogy a kicsik igazi történeteket éljenek át a vízben.

A City LEGO város lehetővé teszi álmaid városának felépítését

A Lego City Várost a valós élet ihlette, és építhetsz benne szállodát, sípályát, autószervizt, fánkozót, vagy akár vidámparkot. A City LEGO városban még saját utakat is létrehozhatsz.

LEGO City tűzoltóság - mentsd meg a várost és a lakosait a tűztől

A LEGO City tűzoltóság készletekkel gyermeked részt vehet a tűzoltók munkájában, vezethet tűzoltóautót, kipróbálhatja a tűzoltókészüléket és segíthet megoldani sok égető helyzetet.

A LEGO City repülőgépek és helikopterek segítségével drónt vagy gazembereket üldözhetsz

Rendőrségi vagy tűzoltó helikopter, ejtőernyős letartóztatás, járőrözés a légi rendőrségnél vagy egy drón foglyul ejtése? A LEGO City repülőgépek és helikopterek sokféle akciódús szórakozást kínálnak a levegőben!

 • A LEGO City repülőgép lehetővé teszi saját rendőrségi bázis létrehozását, vagy a tolvaj ejtőernyős letartóztatását.
 • A LEGO City helikopterek lehetővé teszik a tűzoltók számára a nagy tüzek elleni küzdelmet, vagy akár a rendőröknek egy drón hálóval való foglyul ejtését.

  A LEGO City világűrben elindulhatsz rakétával a Holdra

  Nem mindenkinek elérhető, hogy elutazzon az űrbe, de a LEGO City világűr segítségével minden lehetséges. Fedezzétek fel a világűr kalandjait a LEGO űrsiklóval vagy űrhajóval, pihenjetek meg az űrállomáson más űrhajósokkal és tudósokkal.

  Kapd el a gonosztevőket a City LEGO rendőrséggel

  Mindenki vágyott már arra, hogy ő legyen az, aki elkapja a gonosztevőket. A LEGO City Rendőrség segítségével gyermeked nemcsak rendőrautót vezethet, hanem helikoptert vagy repülőgépet is. A City LEGO rendőrkapitányságon kihallgathatod a gyanúsítottakat vagy parancsokat osztogathatsz.

  A LEGO City vonatok segítségével mozdonyvezető vagy forgalomirányító lehetsz

  A LEGO City vonatok segítségével a gyermekek megismerhetik a vasút világát, nehéz rakományokat vagy állatokat szállíthatnak tehervonattal LEGO City-n keresztül, vagy megszervezhetik az utakat a vasútállomás egyik irodájából.

  A gyermekek fantáziája nem ismer határokat, a kívánságaiknak pedig teljesülniük kell. Akár LEGO City kombájnnal, LEGO City teherautóval vagy kukásautóval szeretnének a kicsik közlekedni, a City LEGO sorozat pontosan nekik készült.

  Milyen korosztálynak alkalmas a LEGO City sorozat?

  A LEGO City sorozat már 4 éves kortól kínál készleteket, de vannak olyan modellek is, amelyeket 5, 6 vagy 7 éves gyermekek számára terveztek. Gondosan ellenőrizd a készleten található életkor-megjelölést. A nagyobb gyerekeknek való LEGO City készletek apró alkatrészeket tartalmaznak, amelyeket egy kisebb gyermek lenyelhet!

  i

  Minden csomag tartalmazza az építési utasítást

  Minden LEGO City csomag tartalmazza a használati utasítást. Tehát nem kell aggódnod, hogy gyermeked nem tudja megépíteni a megvásárolt készletet.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő LEGO City készletet?

  A LEGO City sorozat a készletek széles választékát kínálja, a szereplőktől az autókig, az épületektől az egész városig. Áruk a csomagban lévő alkatrészek és a minifigurák számától és a készlet méretétől függ. A LEGO City nagyon jó minőségű játék, helyesen kezelve sok évig ki fog tartani, és nem kell aggódnod amiatt sem, hogy évek múlva csökken az ára.

  • A kis készletek általában 50-200 darabot és kettő-öt minifigurát tartalmaznak. Összeszerelésük egyszerűbb, így 4 éves kortól alkalmasak a gyermekek számára. A kisebb szettek olcsóbbak, de mindenképpen azonos minőségűek.
  • A nagy szettek több lehetőséget kínálnak, átfogóbbak és körülbelül 500-1000 darabot, öt-hét minifigurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaznak. Összeszerelésük hosszabb ideig tart, 6 éves és idősebb gyermekek számára alkalmasak.

  Nem engedheted meg magadnak, hogy túl sok pénzt költs? Tekintsd meg a LEGO City outletünket. Itt újszerű, felbontott vagy használt csomagokat találsz, melyek mindegyike garanciális és teljes funkcionalitással rendelkezik. Biztosan megspórolsz vele párszáz forintot.

  LEGO City Undercover - játék különféle konzolokra vagy PC-re

  A LEGO City Undercover egy népszerű játék számos konzolra, például PS4-re, Nintendo-ra, Xbox-ra vagy vagy PC-re. A karaktered egy titkos nyomozó lesz, akinek feladata elkapni a gazembert és rendet teremteni LEGO Cityben. Sikerülni fog? A LEGO City Undercover játék 12 év feletti gyermekek számára alkalmas.

  LEGO City mint képregény - történetek kedvenc hőseiddel

  A LEGO City képregényként is elérhető, amely sok izgalmas történetet kínál. Bújj a rendőr, az űrhajós vagy a mentős szerepébe, és mentsd meg LEGO City-t! Minden csomag tartalmaz egy minifigurát is.

  Népszerű játék a LEGO City Sarkvidéki expedíció is, ahol a gyerekek sarkvidéki expedícióra mennek, és gépek és repülőgép segítségével biztosítanak utánpótlás készleteket egy sarkvidéki kutatóállomáshoz, vagy például megmentenek egy megfagyott mamutot.

  A leírás elrejtése
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
  Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
  Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

  Legtöbbet eladott

  1.
  LEGO® City 60316 Rendőrkapitányság Szállításra kész > 5 db
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 668 db elemből áll
  21 390 Ft

  2.
  LEGO City 60283 Lakóautó nyaraláshoz Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 190 db elemből áll
  6 490 Ft

  3.
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 278 db elemből áll
  9 390 Ft

  Még több
  66 termék
  Classic Kategória
  LEGO City 60283 Lakóautó nyaraláshoz
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 190 db elemből áll

  6 490 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60283
  Arany középút
  LEGO City 60265 Óceánkutató bázis
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2020, 497 db elemből áll

  21 390 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész 2 db
  Termékkód: LO60265
  Premium Kategória
  LEGO City 60246 Rendőrkapitányság
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2019, 743 db elemből áll

  34 590 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész 2 db
  Termékkód: LO60246
  LEGO City 60276 Rendőrségi rabszállító
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 244 db elemből áll

  6 590 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60276
  LEGO City 60287 Traktor
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 148 db elemből áll

  6 690 Ft
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60287
  LEGO City 60205 Sínek
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2018, 20 db elemből áll

  6 190 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60205
  LEGO® City 60292 Városközpont
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 790 db elemből áll

  36 290 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60292
  LEGO® City 60320 Tűzoltóállomás
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 540 db elemből áll

  21 390 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60320
  LEGO® City 60277 Rendőrségi járőrcsónak
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 276 db elemből áll

  18 090 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60277
  LEGO City 60280 Létrás tűzoltóautó
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 4 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 88 db elemből áll

  6 690 Ft 6 990 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60280
  LEGO® City 60314 Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 317 db elemből áll

  10 090 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60314
  LEGO City 60197 Személyszállító vonat
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2018, 677 db elemből áll

  46 090 Ft
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60197
  LEGO City 60304 Útelemek
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 112 db elemből áll

  6 590 Ft
  Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60304
  LEGO City 60275 Rendőrségi helikopter
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 4 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 51 db elemből áll

  3 590 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60275
  LEGO City 60253 Fagylaltos kocsi
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2019, 200 db elemből áll

  6 190 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60253
  LEGO® City 60329 Tanítási nap
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 433 db elemből áll

  22 290 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60329
  LEGO® City 60300 Vadvilági ATV mentőjármű
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 74 db elemből áll

  3 590 Ft
  Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60300
  LEGO® City 60322 Versenyautó
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 4 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 46 db elemből áll

  3 490 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60322
  LEGO® City 60316 Rendőrkapitányság
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 668 db elemből áll

  21 390 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60316
  LEGO® City 60355 Vízirendőrség nyomozói küldetés
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 278 db elemből áll

  9 390 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60355
  LEGO® City 60346 Pajta és háziállatok
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 4 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 230 db elemből áll

  16 390 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60346
  LEGO® City 60348 Holdjáró jármű
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 275 db elemből áll

  9 390 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 10 db
  Termékkód: LO60348
  LEGO® City 60347 Zöldséges
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2022, 404 db elemből áll

  20 990 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60347
  LEGO® City 60291 Családi ház
  LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenési év: 2021, 388 db elemből áll

  19 190 Ft
  Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
  Szállításra kész > 5 db
  Termékkód: LO60291

  LEGO®️ City

  LEGO®️ City

  A LEGO®️ City kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

  Termék neve:

  Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

  Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO®️ City Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO®️ City A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO®️ City A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO®️ City vélemények

  28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  P-DC1-WEB15
  28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ