Légtisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra
1476 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
12 m2
500 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
68 dB(A)
-
Funkciók
Szűrő típusa
HEPA
(183)
Szén
(128)
Por
(52)
Antibakteriális
(39)
UV sugárzás
(37)
Szűrés

Hogyan szabaduljunk meg a mindenhol jelen lévő szálló portól, pollenektől, atkáktól, állatszőrtől, penésztől, vírusoktól és baktériumoktól? A levegő tisztító eltávolítja a különféle szennyeződéseket és allergéneket otthonunk levegőjéből. A levegőtisztító gép kiválasztásánál a szennyeződés típusát, emellett a helyiség méretét is vedd figyelembe, ahol a készüléket el szeretnéd helyezni. Milyen további paraméterek alapján válasszuk ki a megfelelő modellt?

Tovább

A légtisztító berendezés, párásító készülék és ionizátor segíthetnek abban, hogy újra szabadon lélegezhess

A nem megfelelő levegőminőség minden nagyobb városban problémát jelent. Ha olyan helyen élsz, ahol sok a por a levegőben és legalább otthon szeretnél szabadabban lélegezni, a levegő tisztító, párásító vagy ionizátor használata megfelelő választás lehet számodra. Ezek az elektromos szobai légtisztító készülékek eltávolítják a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket.

 • Kiszűrik a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, atkákat és különféle káros anyagokat.
 • Elpusztítják a penészt, gombákat, vírusokat és baktériumokat.
 • Párásabbá teszik a száraz levegőt.
 • Megkönnyebbülést nyújtanak az allergiások számára.
 • Eltávolítják a dohányfüst kellemetlen szagát.

i

Az allergiával küszködők és asztmások részére egy levegő tisztító gép nagyon hasznos lehet, de ennek a készüléknek alapvető felszerelésnek kéne lennie olyan háztartásokban is, ahol kisgyermek tartózkodik - hiszen a tiszta levegő pozitívan befolyásolja a fejlődését.

A légtisztító berendezés egyedi jellemzői

A levegő tisztító kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen problémával szembesülünk a háztartásunkban. Természetesen az összes szobai légtisztító tisztítja a levegőt, de a legtöbb modell ezen kívül még más tulajdonsággal is rendelkezik. A levegőtisztító gép három kategóriába sorolható, de találkozhatunk ionizátorral és párásítóval felszerelt levegő tisztító készülékekkel is, amelyek az összes funkciót egyesítik.

Az okos levegőtisztítók bárhonnan vezérelhetők

Az okos levegő tisztító azoknak ideális, akik szeretik a modern technológiát, mivel mobilalkalmazáson keresztül (iOS és Android) bárhonnan vezérelhető, akár munka közben vagy a fürdőkádból is. A telefon és a levegő tisztító készülék könnyen csatlakoztatható egymáshoz WiFi-n keresztül - csak állítsd be, hogy az otthoni légtisztító mikor kapcsoljon ki/be, vagy állíts be más funkciókat, például a fokozatot, de a szűrő vagy a lakás levegőjének aktuális állapotát is ellenőrizheted.


Okos levegő tisztító

A Siguro levegő tisztító készülékek a legújabb technológiát, a gyönyörű formatervezést és a kiváló ár-érték arányt ötvözik. Győződj meg róla a saját szemeddel.

A szobai légtisztítók csoportosítása a szűrés típusa szerint

Különböző típusú légtisztító szűrő található az egyes készülékekben, attól függően, hogy milyen szennyeződés eltávolítására tervezték. Általában több különböző típusú szűrő kombinációjáról beszélünk. Némelyik szinte ugyanazt a munkát végzi, csak más módon. A legáltalánosabban elterjedt a HEPA szűrővel ellátott porszűrő légtisztító, de nem ez az egyetlen fegyver, amellyel az otthoni légtisztító készülék felveszi a harcot a szennyeződésekkel szemben.

 • A HEPA szűrő szinte 100%-os hatékonysággal képes felfogni az összes szilárd részecskét, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat és egyéb allergéneket. Ugyanakkor a szűrőt rendszeresen cserélni kell.
 • Az elektrosztatikus szűrő ugyanazokat a részecskéket képes felfogni, mint a HEPA szűrő, de emellett mosható is.
 • A vízszűrő felfogja a port és a mikrobákat, emellett segít a levegő párásításában. A vizes levegő tisztító hatékonysága alacsonyabb, de spórolhatunk a szűrők cseréjén. Viszont nagyon fontos a vízszűrő rendszeres tisztítása.
 • A szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat és mérgező gázokat (ammónia, ecet, kén-dioxid stb.).
 • A por előszűrő felfogja a nagyobb porrészecskéket, így tulajdonképpen védi a HEPA szűrőt a beszennyeződéstől.
 • A levegő ionizátor (negatív ion generátor) semlegesíti az allergéneket. Segíti a porrészecskék összetömörítését, így javítja a szűrés hatékonyságát.
 • A plazma ionizátor lebontja a vírusokat, baktériumokat, penészeket, gombákat, szmogot és az illékony anyagokat.
 • A fotokatalitikus szűrő elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a veszélyes méreganyagokat (benzol, toluol, formaldehid), a reakció mellékterméke azonban az ózon.
 • Az UV sterilizáló lámpa elpusztítja a vírusokat és baktériumokat.

Azoknak, akik spórolni szeretnének, a legideálisabb az elektrosztatikus levegőtisztító gép mosható szűrővel. Ez a típus azonban - épp a tisztítás szükségessége miatt - nem ajánlott allergiától szenvedők számára.

Légtisztító berendezés ionizátorral és UV-lámpával
Az ionizátorral és UV lámpával ellátott levegő tisztító megbízhatóan megszabadít az összes mikrobától és portól, emellett hozzájárul a jobb közérzethez.

Mi mindenre figyeljünk még a légfertőtlenítő készülék kiválasztása során?

A légfertőtlenítő készülék kiválasztása esetén fontos figyelembe vennünk néhány alapvető paramétert, mint a teljesítmény, a zajszint, a fogyasztás és nem utolsó sorban a szűrő ára.

Levegő tisztító készülék kontra helyiségméret és hasznos teljesítmény

A hasznos teljesítmény megadja, hány m³ levegőt képes megtisztítani a levegő tisztító 1 óra alatt. Ezt úgy számíthatjuk ki, hogy a helyiség űrtartalmát m³-ben megadva megszorozzuk 2,5-tel (allergiások esetén 4-gyel).

Ne félj nagyobb teljesítményű levegő tisztító gép mellett dönteni, mint amire szükséged van. Ugyanis így alacsonyabb fordulatszámon tud működni, ami csendesebb és takarékosabb. Az erőtlen légtisztító berendezés ezzel szemben hangos és nem tudja megfelelő módon megtisztítani a levegőt.

A levegő tisztító zajszintje

A ventilátoros levegő tisztító gép hasonló zajszinttel rendelkezik, mint egy mosógép, vagy mixer. A nagyobb teljesítményűek természetesen zajosabbak. Ajánlott olyan levegő tisztító készüléket választanod, amelynek a zajszintje nem haladja meg az elviselhető 50 dB-t. Emellett ideális választás lehet az elektrosztatikus szűrővel ellátott légtisztító berendezés, amely szinte alig hallható.

i

A levegőtisztító gép jó része csendes móddal is rendelkezik az éjszakai használathoz, amelynél a zajszint nem haladja meg a 30 dB-t.

A levegő tisztító szűrő ára és élettartama

Önmagában a levegőtisztító gép sem egy kis befektetés. De készülj fel arra, hogy a tartalék szűrők több ezer, vagy akár tízezer forintba is kerülhetnek. Az élettartamuk a teljesítményüktől függően szerencsére általában 6 és 12 hónap között mozog.

Emellett fontos a levegő tisztító energiafogyasztása is

Mindennapos használat esetén a szobai légtisztítók viszonylag sok energiát fogyasztanak. A fogyasztását a teljesítménye alapján tudhatjuk meg, melyet a gyártó a minimális és a maximális teljesítmény mellett szokott feltüntetni. Általában érvényes a szabály - minél alacsonyabb a teljesítmény, annál kevesebb energiára van szükség a szobai légtisztító működéséhez, így annál kisebb a működési költsége.

Mi mindent kell tudnia egy jó otthoni légtisztító készüléknek? Ezzel kapcsolatban sok tesztet találhatsz az interneten. A választásban azonban cikkünk is segíthet.

Ionizátoros légfertőtlenítő készülék
A design is szerepet játszhat a választásban. Nem szükséges, hogy a levegő tisztító egyszerűen egy újabb háztartási nagygép legyen. A lakásod tetszetős kiegészítőjévé is válhat.

i

A levegő tisztító ára

Olcsó, kisebb teljesítményű légtisztító gép már 20 000 forint körül is kapható. Minél nagyobb teljesítményű és minél több funkcióval rendelkezik egy levegő tisztító, annál magasabb az ára, a drágábbak 200 000 és 300 000 forint körül kaphatók. Nézd át levegő tisztító kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva.

A levegőtisztító gép további funkciói

A jobb szobai légtisztító készülékek rendelkeznek digitális kijelzővel és időzítővel. A teljesítmény szabályozása is az alapvető felszereltség közé tartozik, amely általában három teljesítmény-fokozatot jelent. Mi mindennel találkozhatunk még egy levegő tisztító készüléknél?

 • A levegőminőség érzékelő megmutatja, milyen a levegő minősége a helyiségben, ezáltal arról is árulkodik, hogy a levegő tisztító megfelelően működik-e.
 • A szűrőcsere jelző értelemszerűen akkor figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell cserélni.
 • Az automata mód a levegő minőségéhez igazodva állítja be a levegőtisztító gép teljesítményét.
 • Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtsztító berendezés zajszintjét.
 • A gyerekzár megvédi a levegő tisztító gép működését a gyerekek kis kezétől.
 • A távirányítás funkció (távirányító vagy telefon segítéségével) megkönnyíti a légtisztító gép használatát.

Milyen porszűrő légtisztító készüléket válasszanak az allergiával küszködők?

A legjobb levegő tisztító allergiásoknak az, amelyik HEPA szűrővel rendelkezik, és a legfeljebb 0,3 mikron méretű allergéneket is eltávolítja a levegőből. A helyiség levegőjét óránként legalább 3-szor meg kell szűrni.

A légúti allergiában szenvedők életét a levegőben szálló por, penész, állatszőr és pollenek keserítik meg. A tünetek elkerülhetők, ha az allergéneket eltávolítjuk a levegőből. Mire kell figyelni a légfertőtlenítő készülék kiválasztásakor, ha allergiás is él a háztartásunkban?

 • Mekkora részecskéket képes felfogni a légtisztító berendezés - ha ez az érték 0,3 mikron, az azt jelenti, hogy a levegő tisztító a legtöbb allergént, de vírust és baktériumot is képes felfogni.
 • A részecskeméret megjelölésénél a PM 2.5 értékkel is találkozhatsz, ami a legfeljebb 2,5 mikrométer átmérőjű részecskéket jelöli. Pollenallergiásoknak érdemes olyan levegő tisztító készüléket választani, amelyen ez a jelölés látható.

 • Többrétegű szűrőrendszer - az a legjobb levegő tisztító allergiásoknak, amely HEPA szűrővel rendelkezik, de nem szabad megfeledkezni annak rendszeres cseréjéről sem. Leggyakrabban azonban több szűrő kombinációjával találkozhatunk, például aktív szénszűrő (megköti a szagokat és szerves vegyületeket) és HEPA szűrő (felfogja és megtartja a részecskéket) kombinációjával.
 • Levegőminőség figyelés - választhatsz olyan levegő tisztító készüléket, amely többek között az allergének szintjét is figyeli, ha ez a szint meghalad egy bizonyos értéket, a légtisztító berendezés automatikusan reagál és működésbe lép.

i

Az UV-C lámpával ellátott levegő tisztító a legtöbb baktériumtól és vírustól is megszabadítanak.

Levegő tisztító dohányosok számára

A dohányosok számára a legalkalmasabb az ionizátoros vagy a szénszűrős levegő tisztító, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat a bútorokból és a falakból is. Autós levegőtisztító gép jó szolgálatot tehet még az ózongenerátor, amely megtisztítja az autót a baktériumoktól, formaldehidtől, toluoltól és a cigaretta kellemetlen szagától.

Levegő tisztító vagy párásító – mi a különbség

A párásító készülék (vagy épp ellenkezőleg, a páramentesítő) nem egyenlő a levegő tisztító készülékkel. A párásító feladata a helyiség páratartalmának optimalizálása. Ennek 40 és 65% között kéne mozognia. A túlzottan száraz levegő irritálja a nyálkahártyát és azt eredményezheti, hogy gyakrabban leszel beteg. A nagyobb páratartalom pedig a penészgombák elszaporodását okozhatja.

Honnan tudhatod, hogy olyan kombinált levegő tisztító készülékre van-e szükséged, amely párásítóval is rendelkezik? A páratartalmat egy páratartalom mérővel ellenőrizheted, amely a legtöbb digitális háztartási hőmérőn is megtalálható.

A levegő tisztító megfelelő elhelyezése

A levegő tisztító gép megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy azt megfelelően helyezzük el a helyiségben. Mit jelent ez?

 • A légtisztító berendezés csak zárt helyiségben hatékony. Az egész lakás vagy ház levegőjét nem képes megtisztítani.
 • Az a legjobb, ha a levegő tisztító készüléket a hálószobába tesszük, vagy oda, ahol a nap nagy részét töltjük.
 • A porszűrő légtisztító számára a legjobb hely a szoba közepén van.
 • A légtisztító gép nagyjából derékmagasságban helyezzük el.
 • Ne helyezzük olyan helyiségbe, amelyet gyakran szellőztetünk, és egyáltalán ne helyezzük nyitott ablak közelébe.
 • Ne feledkezz meg a rendszeres szellőztetésről. Szellőztetés után azonban mindig kapcsold be a légtisztító készüléket.
 • Ha több helyiségben szeretnéd használni, mindenképpen jól jöhet, ha a levegőtisztító gép kerekekkel is rendelkezik.

Ne feledkezz meg a levegőtisztító gép tartozékok beszerzéséről sem

A levegő tisztító tartozékok között szűrők, UV-lámpák, izzók, ionizátorok, levegőminőség-érzékelők, állványok és fali tartók, tisztító- és javítókészletek, valamint kiegészítők, például illóolajok és dekorációs készletek találhatók.

i

A levegő tisztító elhelyezésénél ügyelni kell arra, hogy az gyermekek és háziállatok számára elérhetetlen helyen legyen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dyson Pure Cool TP00 Raktáron > 5 db
Légtisztító - 1476 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, felszereltség: távirányító, méret: 102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
142 890 Ft

2.
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 43 m² max. ajánlott szobaméret, 33,4 - 61 dB(A) zajszint, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, méret: 52 × 24 cm (Ma×Sz), 4,8 kg súly
50 990 Ft

3.
Légtisztító - 1260 m³/h légtisztító teljesítmény, 45 W teljesítményfelvétel, 36 - 60,5 dB(A) zajszint, HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, szűrőcsere, páratartalom, hőmérséklet és CO-szint jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző és távirányító, méret: 92,3 × 31,2 × 31,2 cm (Ma×Sz×Mé)
319 990 Ft

Még több
253 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi - Ventilátor Típusok
4,0
Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi
Ventilátor - oszlop, ventilátor és légtisztító funkció plazma ionizációval, alacsony zajszint 32 dB, fogyasztás 30 W, érintőképernyő, 12 sebesség, nagy légáramlás 36,7 m³/h-ig, vízszintes oszcilláció 90°-ig, időzítő, távirányító (mellékelt elem), integrált Wi-Fi modul mobilalkalmazások vezérlésére, megerősített talp, szabványon felüli magasság 110 cm, kábelhossz 180 cm, tömeg 3,6 kg, fehér szín, 3 év garancia
Szuper ár
65 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_FN_U320W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,2
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 43 m² max. ajánlott szobaméret, 33,4 - 61 dB(A) zajszint, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, méret: 52 × 24 cm (Ma×Sz), 4,8 kg súly
Szuper ár
50 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HUXIAMI122
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 15×
Dyson Pure Cool TP00
Légtisztító - 1476 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, felszereltség: távirányító, méret: 102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
142 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DYSCV449
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó
Légtisztító - 270 m³/h légtisztító teljesítmény, 40 W teljesítményfelvétel, 70 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 46 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel
Leárazás -12 %
191 990 Ft 219 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHICV917
Philips Series 2000 AC2958/53 - Légtisztító Típusok
4,5
Philips Series 2000 AC2958/53
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 46 W teljesítményfelvétel, 39 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 65 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 65,2 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)
175 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: PHICV159
4,0 15×
Braun BFD104BE2 Scan & Clean Air
Légtisztító - 315 m³/h légtisztító teljesítmény, 129 m² max. ajánlott szobaméret, karbon szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: mosható szűrő
41 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BRAcis01
4,2 38×
Leitz TruSens Z-2000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőrt, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 35 m2
105 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: TRUCV726
Philips Series 1000i AC1715/10 - Légtisztító
Típusok
4,8 45×
Philips Series 1000i AC1715/10
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 50 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: porérzékelő, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé)
79 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV261
Philips 1000i sorozat AC1715/11 - Légtisztító
Típusok
4,8 45×
Philips 1000i sorozat AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 36 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 50 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), 3,78 kg súly
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483
4,6 33×
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact EU
Légtisztító - 230 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 27 m² max. ajánlott szobaméret, 18,3 - 58,9 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, felszereltség: kijelző és gyerekzár, méret: 35,5 × 22 cm (Ma×Sz)
38 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAMI123
4,4
Philips Series 800 AC0820/10
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 48 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: kijelző, méret: 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV320
4,4 12×
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő
Légtisztító - 221 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 46 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 50 dB(A) zajszint, karbon porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), 4 kg súly
33 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV486
4,3 20×
Tesla Smart Air Purifier Pro L
Légtisztító - 360 m³/h légtisztító teljesítmény, 30 W teljesítményfelvétel, 43 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 65 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel
+Ajándék Okos konnektor Tesla Smart melynek értéke 19 990 Ft
Leárazás -4 %
38 890 Ft 40 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: TESCV037
4,3
Levoit Core300-RAC
Légtisztító - 187 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV448
4,7 83×
Levoit Core300S SMART
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV814
4,6
BEURER LR 310
Légtisztító - 55 W teljesítményfelvétel, 56 m² max. ajánlott szobaméret, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, levegőminőség jelzése, felszereltség: kijelző, méret: 40,6 × 16,2 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé)
51 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUCV192
3,4 36×
JEC Air Purifier KJ100G-B
Légtisztító - 100 m³/h légtisztító teljesítmény, 25 W teljesítményfelvétel, 18 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 55 dB(A) zajszint, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon, formaldehid porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa és érintőpanel, méret: 33 × 19,8 × 19,8 cm (Ma×Sz×Mé)
7 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHSOU107b
4,4
Levoit Core400S SMART
Légtisztító - 400 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 83 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV685
4,5 43×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 54 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, UV lámpa, titán dioxid, HEPA, karbon, katalitikus porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
+Ajándék Okos konnektor Tesla Smart melynek értéke 19 990 Ft
Leárazás -4 %
31 190 Ft 32 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: TESCV020
4,5 20×
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 73 m² max. ajánlott szobaméret, 18 - 57 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
212 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: PHICV264
4,5
AENO AP2S
Légtisztító - 370 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, hepa, előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, éjszakai mód, gyermekzár, érintőpanel, mobil vezérlés és wi-fi, méretei: 590 × 384 × 100 mm (szé×ma×mé), falra akaszthatóság
85 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AENCV782
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU
Légtisztító - 600 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 125 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 68 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, 1 szűrő, szagok és toxikus anyagok szűrése, méret: 73 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), 6,5 kg súly
147 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HUXIAMI124
3,0
Philips Series 600 AC0650/10
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 12 W teljesítményfelvétel, 44 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,6 cm, méret: 34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), 2,2 kg súly
Leárazás -22 %
34 990 Ft 44 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV920HU
Philips Series 1000i AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 78 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 50 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), 3,78 kg súly
Leárazás -5 %
79 990 Ft 84 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483HU

Légtisztítók

Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...
RowentaRowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS) Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján illenek bármilyen helyiségben, de gondoskodnak egészségedről is – a levegő minőségéről, amelyet belélegzel. Számolj le a penész, a porrészecskék, a poratkák okozta...
További cikkek

Légtisztítók

A levegőtisztító egy olyan több szűrőből álló egység elvén működik, amelyen áthalad a helyiség levegője. A levegőt megszűri, majd visszajuttatja a helyiségbe. Mivel a légtisztító készülékek képesek eltávolítani a levegőből a különböző szennyeződéseket, ezáltal kiküszöbölni a káros anyagok belélegzését, a légtisztítók az otthonokban, irodákban, iskolákban és egészségügyi intézményekben is nagy népszerűségnek örvendenek. A párásító készülékekhez hasonlóan a légtisztító is jótékony hatással van az egészségünkre. Számos gyártó terméke található légtisztító készülék kínálatunkban, közötte ismertebbek és kevésbé ismertek egyaránt.

Légtisztító készülékek

A légtisztító készülékek iránti kereslet talán még soha nem volt olyan nagy, mint manapság, hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy legalább az otthonunkban tiszta levegőt szívhassunk. Egyre többen vannak azok is, akik légúti allergiában szenvednek, számukra egy levegőtisztító készülék igazi megkönnyebbülést jelenthet. Nézzünk meg alaposabban néhány légtisztító készülék márkát.

Philips légtisztító készülékek

A Philips egyik fontos küldetése, hogy egészségesebbé tegye az emberek életét, mindennapjait. Ebbe a törekvésébe jól beleilleszkednek a Philips légtisztítók, amelyek abban segítenek, hogy az otthonunk allergénektől, vírusoktól és egyéb káros anyagoktól mentes legyen. A Philips légtisztítók zöme eltávolítja a PM 2,5 részecskéket is. Több modell három üzemmódot kínál, többek között a rendkívül hasznos éjszakai üzemmódot. Ha megnézed a kínálatunkban szereplő Philips légtisztító készülékeket, láthatod, hogy a design szempontjából is különféle modellek közül választhatsz.

Electrolux légtisztító készülékek

A svéd Electrolux az egyik legnépszerűbb háztartási gépeket gyártó cég. Az eladott termékek száma alapján világviszonylatban másodikként szokták rangsorolni. Az Electrolux légtisztító készülékek nemcsak tisztábbá teszik az otthoni levegőt, hanem a legtöbb modell igazi designelemmé is válik. Némelyik modell AirSurround rendszerrel büszkélkedhet, amely arról gondoskodik, hogy a helyiség minden szegletét elérje a légtisztító hatása. Egyes modellek alkalmazáson keresztül is vezérelhetők, ami a Wifi-hez történő csatlakoztatás lehetőségének köszönhető.

Beurer légtisztító készülékek

A Beurer márka hallatán bizonyára mindannyiunknak az egészségügyi és gyógyászati termékek jutnak eszünkbe. Masszírozó készülékek, vérnyomásmérők, infralámpák, pulzoximéterek, lázmérők és még hosszan sorolhatnánk a palettáján szereplő termékeket. A légtisztító készülékek szépen beleillenek az előbbi felsorolásba, hiszen a levegőtisztítónak is nagy szerepe van az egészségmegőrzés szempontjából. A Beurer légtisztító készülékek jelentős része párásítás funkcióval is rendelkezik, ami a száraz levegő okozta kellemetlen tüneteket igyekszik enyhíteni. A levegőtisztító jótékony hatását egyes modellek esetében illóolaj hozzáadásával lehet még fokozni.

Xiaomi légtisztító készülékek

A Xiaomi az okostelefonok piacán jelent meg, de manapság okos otthoni készülékek igen széles kínálatával is megörvendezteti a felhasználókat. Ennek részeként találkozhatsz Xiaomi robotporszívókkal, vezeték nélküli porszívókkal vagy éppen légtisztító készülékekkel. A Xiaomi modelleket jó ár-teljesítmény arány jellemzi.

További légtisztító készülék márkák

A fent felsorolt légtisztító készülékek között már találkozhattunk olyannal, amely alkalmazáson keresztül is vezérelhető, de ha ez igazán fontos számodra, érdemes egy pillantást vetned a Tesla Smart légtisztítókra, amelyek mindegyike távolról is vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Levegőtisztító kínálatunkban szép számmal szerepelnek Rohnson légtisztító készülékek, amelyek mindegyike ionizálás funkcióval is büszkélkedhet, sok közülük pedig UV lámpával rendelkezik a hatékonyabb levegő fertőtlenítés érdekében.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ