Légtisztítók

Hogyan szabaduljunk meg a mindenhol jelen lévő szálló portól, pollenektől, atkáktól, állatszőrtől, penésztől, vírusoktól és baktériumoktól? A légtisztító eltávolítja a különféle szennyeződéseket és allergéneket otthonunk levegőjéből. A légtisztító készülék kiválasztásánál a szennyeződés típusát, emellett a helyiség méretét is vedd figyelembe, ahol a készüléket el szeretnéd helyezni. Milyen további paraméterek alapján válasszuk ki a megfelelő modellt?

Tovább

A légtisztító, párásító készülékek és ionizátorok segíthetnek abban, hogy újra szabadon lélegezhess

A nem megfelelő levegőminőség minden nagyobb városban problémát jelent. Ha olyan helyen élsz, ahol sok a por a levegőben és legalább otthon szeretnél szabadabban lélegezni, a légtisztító, párásító vagy ionizátor használata megfelelő választás lehet számodra. Ezek az elektromos levegőtisztító készülékek eltávolítják a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket.

 • Kiszűrik a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, atkákat és különféle káros anyagokat.
 • Elpusztítják a penészt, gombákat, vírusokat és baktériumokat.
 • Párásabbá teszik a száraz levegőt.
 • Megkönnyebbülést nyújtanak az allergiások számára.
 • Eltávolítják a dohányfüst kellemetlen szagát.

i

Az allergiával küszködők és asztmások részére egy levegőtisztító nagyon hasznos lehet, de ennek a készüléknek alapvető felszerelésnek kéne lennie olyan háztartásokban is, ahol kisgyermek tartózkodik - hiszen a tiszta levegő pozitívan befolyásolja a fejlődését.

Minden egyes légtisztító készüléknek megvan a maga sajátossága

A légtisztító kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen problémával szembesülünk a háztartásunkban. Természetesen az összes levegőtisztító készülék tisztítja a levegőt, de a legtöbb modell ezen kívül még más tulajdonsággal is rendelkezik. Három kategóriába sorolhatjuk a légtisztítókat, de találkozhatunk ionizátorral és párásítóval felszerelt légtisztító készülékekkel is, amelyek az összes funkciót egyesítik.

Melyik a legjobb levegőtisztító? A termékleírásokban található felhasználói értékelések segíthetnek.

A légtisztító készülékek csoportosítása a szűrés típusa alapján

A levegőtisztító különböző típusú szűrőket használ, attól függően, hogy milyen szennyeződés eltávolítására tervezték. Általában több különböző típusú szűrő kombinációjáról beszélünk. Némelyik szinte ugyanazt a munkát végzi, csak más módon. A legáltalánosabban elterjedtek a HEPA szűrővel ellátott légtisztítók, de nem ez az egyetlen fegyver, amellyel a levegőtisztító készülék felveszi a harcot a szennyeződésekkel szemben.

 • A HEPA szűrő szinte 100%-os hatékonysággal képes felfogni az összes szilárd részecskét, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat és egyéb allergéneket. Ugyanakkor a szűrőt rendszeresen cserélni kell.
 • Az elektrosztatikus szűrő ugyanazokat a részecskéket képes felfogni, mint a HEPA szűrő, de emellett mosható is.
 • A vízszűrő felfogja a port és a mikrobákat, emellett segít a levegő párásításában. A vizes légtisztító hatékonysága alacsonyabb, de spórolhatunk a szűrők cseréjén. Viszont nagyon fontos a vízszűrő rendszeres tisztítása.
 • A szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat és mérgező gázokat (ammónia, ecet, kén-dioxid stb.).
 • A por előszűrő felfogja a nagyobb porrészecskéket, így tulajdonképpen védi a HEPA szűrőt a beszennyeződéstől.
 • A levegő ionizátor (negatív ion generátor) semlegesíti az allergéneket. Segíti a porrészecskék összetömörítését, így javítja a szűrés hatékonyságát.
 • A plazma ionizátor lebontja a vírusokat, baktériumokat, penészeket, gombákat, szmogot és az illékony anyagokat.
 • A fotokatalitikus szűrő elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a veszélyes méreganyagokat (benzol, toluol, formaldehid), a reakció mellékterméke azonban az ózon.
 • Az UV sterilizáló lámpa elpusztítja a vírusokat és baktériumokat.

Azoknak, akik spórolni szeretnének, a legideálisabb az elektrosztatikus légtisztító mosható szűrővel. Ez a típus azonban - épp a tisztítás szükségessége miatt - nem ajánlott allergiától szenvedők számára.

Légtisztító ionizátorral és UV-lámpával
Az ionizátorral és UV lámpával ellátott levegőtisztító megbízhatóan megszabadít az összes mikrobától és portól, emellett hozzájárul a jobb közérzethez.

Mi mindenre figyeljünk még a légtisztító kiválasztása során?

A levegőtisztító kiválasztása esetén fontos figyelembe vennünk néhány alapvető paramétert, mint a teljesítmény, a zajszint, a fogyasztás és nem utolsó sorban a szűrő ára.

Levegőtisztító készülék kontra helyiségméret és hasznos teljesítmény

A hasznos teljesítmény megadja, hány m³ levegőt képes megtisztítani a levegőtisztító 1 óra alatt. Ezt úgy számíthatjuk ki, hogy a helyiség űrtartalmát m³-ben megadva megszorozzuk 2,5-tel (allergiások esetén 4-gyel).

Ne félj nagyobb teljesítményű légtisztító készüléket vásárolni, mint amire szükséged van. Ugyanis így alacsonyabb fordulatszámon tud működni, ami csendesebb és takarékosabb. Az erőtlen levegőtisztító ezzel szemben hangos lesz és nem tisztítja jól a levegőt.

A légtisztító zajszintje

A ventilátoros légtisztító hasonló zajszinttel rendelkezik, mint egy mosógép, vagy mixer. A nagyobb teljesítményűek természetesen zajosabbak. Ajánlott olyan légtisztító készüléket választani, amelynek a zajszintje nem haladja meg az elviselhető 50 dB-t. Emellett ideális választás lehet az elektrosztatikus szűrővel ellátott levegőtisztító, amely szinte alig hallható.

i

Sok levegőtisztító modell rendelkezik csendes móddal az éjszakai használathoz, melynél a zajszint nem haladja meg a 30 dB-t.

A levegőtisztító szűrő ára és élettartama

Önmagában a légtisztító sem egy kis befektetés. De készülj fel arra, hogy a tartalék szűrők több ezer, vagy akár tízezer forintba is kerülhetnek. Az élettartamuk a teljesítményüktől függően szerencsére általában 6 és 12 hónap között mozog.

Emellett fontos a légtisztító energiafogyasztása is

Mindennapos használat esetén a levegő fertőtlenítő nem kevés energiát fogyaszt. A fogyasztását a teljesítménye alapján tudhatjuk meg, melyet a gyártó a minimális és a maximális teljesítmény mellett szokott feltüntetni. Általában érvényes a szabály - minél alacsonyabb a teljesítmény, annál kevesebb energiára van szükség a légtisztító készülék működéséhez, így annál kisebb a működési költsége.

Mi mindent kell tudnia egy jó légtisztító készüléknek? Ezzel kapcsolatban sok tesztet találhatsz az interneten. A választásban azonban cikkünk is segíthet.

Ionizátoros légtisztító
A design is szerepet játszhat a választásban. Nem szükséges, hogy a légtisztító egyszerűen egy újabb háztartási nagygép legyen. A lakásod tetszetős kiegészítőjévé is válhat.

i

Légtisztító készülék ár

Olcsó, kisebb teljesítményű légtisztító készüléket már 20 000 forint körül is kaphatsz. Minél nagyobb teljesítményű és minél több funkcióval rendelkezik egy légtisztító, annál magasabb az ára, a drágábbak 200 000 és 300 000 forint körül kaphatók. Nézd át légtisztító készülék kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva.

Milyen további funkciókkal rendelkezhet egy légtisztító?

Az összes jobb légtisztító rendelkezik digitális kijelzővel és időzítővel. A teljesítmény szabályozása is az alapvető felszereltség közé tartozik, amely általában három teljesítmény-fokozatot jelent. Mi mindennel találkozhatunk még egy levegőtisztító készüléknél?

 • A levegőminőség érzékelő megmutatja, milyen a levegő minősége a helyiségben, ezáltal arról is árulkodik, hogy a levegőtisztító megfelelően működik-e.
 • A szűrőcsere jelző értelemszerűen akkor figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell cserélni.
 • Az automata mód a levegő minősége szerint állítja be a légtisztító teljesítményét.
 • Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zajszintjét.
 • A gyerekzár megvédi a légtisztító készüléket a gyerekek kis kezétől.
 • A távirányítás funkció (távirányító vagy telefon segítéségével) megkönnyíti a légtisztító használatát.

Milyen légtisztító készüléket válasszanak az allergiával küszködők?

A légúti allergiában szenvedők életét a levegőben szálló por, penész, állatszőr és pollenek keserítik meg. A tünetek elkerülhetők, ha az allergéneket eltávolítjuk a levegőből. Ez természetesen nem mindenhol kivitelezhető, hiszen az utcán, tömegközlekedési eszközön, röviden, ha házon kívül vagyunk, nem nagyon tudjuk befolyásolni a levegő minőségét. Mindennapjaink legnagyobb részét azonban beltéren, az utóbbi időben pedig inkább otthon töltjük - elég, ha csak az otthonról dolgozók megnövekedett számára gondolunk. Ehhez vegyük még azt is hozzá, hogy a beltéri levegő akár 5x piszkosabb lehet, mint a kültéri, így máris beláthatjuk, hogy a légtisztító készülék otthoni használata nem hiábavaló. Mire kell figyelni a levegőtisztító kiválasztásakor, ha allergiás is él a háztartásunkban?


 • Mekkora részecskéket képes felfogni a légtisztító készülék - ha ez az érték 0,3 mikron, az azt jelenti, hogy a levegőtisztító készülék a legtöbb allergént, de vírust és baktériumot is képes felfogni.
 • i

  A részecskeméret megjelölésénél a PM 2.5 értékkel is találkozhatsz, ami a legfeljebb 2,5 mikrométer átmérőjű részecskéket jelöli. Pollenallergiásoknak érdemes olyan levegőtisztító készüléket választani, amelyen ez a jelölés látható.

 • Többrétegű szűrőrendszer - az a legjobb légtisztító allergiásoknak, amely HEPA szűrővel rendelkezik, de nem szabad megfeledkezni annak rendszeres cseréjéről sem. Leggyakrabban azonban több szűrő kombinációjával találkozhatunk, például aktív szénszűrő (megköti a szagokat és szerves vegyületeket) és HEPA szűrő (felfogja és megtartja a részecskéket) kombinációjával.
 • Levegőminőség figyelés - választhatsz olyan légtisztító készüléket, amely többek között az allergének szintjét is figyeli, ha ez a szint meghalad egy bizonyos értéket, a levegőtisztító automatikusan reagál és működésbe lép.

Az UV-C lámpával ellátott légszűrő a legtöbb baktériumtól és vírustól is megszabadít.

Légtisztító dohányosok számára

A dohányosok számára a legalkalmasabb az ionizátoros vagy a szénszűrős légtisztító, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat a bútorokból és a falakból is. Autós légtisztító készülékként jó szolgálatot tehet még az ózongenerátor, amely megtisztítja az autót a baktériumoktól, formaldehidtől, toluoltól és a cigaretta kellemetlen szagától.

Légtisztító vagy párásító – mi a különbség

A párásító készülék (vagy épp ellenkezőleg, a páramentesítő) nem egyenlő a légtisztító készülékkel. A párásító feladata a helyiség páratartalmának optimalizálása. Ennek 40 és 65% között kéne mozognia. A túlzottan száraz levegő irritálja a nyálkahártyát és azt eredményezheti, hogy gyakrabban leszel beteg. A nagyobb páratartalom pedig hozzájárulhat a penészgombák elszaporodásához.

Honnan tudhatod, hogy olyan kombinált légtisztító készülékre van-e szükséged, amely párásítóval is rendelkezik? A páratartalmat egy páratartalom mérővel ellenőrizheted, amely a legtöbb digitális háztartási hőmérőn is megtalálható.

Hova helyezzük a légtisztítót?

A légtisztító megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy azt megfelelően helyezzük el a helyiségben. Mit jelent ez?

 • A levegőtisztító csak zárt helyiségben hatékony. Az egész lakás vagy ház levegőjét nem képes megtisztítani.
 • Az a legjobb, ha a levegőtisztító készüléket a hálószobába tesszük, vagy oda, ahol a nap nagy részét töltjük.
 • A légtisztító számára a legjobb hely a szoba közepén van.
 • A légtisztító készüléket nagyjából derékmagasságban helyezzük el.
 • Ne helyezzük olyan helyiségbe, amelyet gyakran szellőztetünk, és egyáltalán ne helyezzük nyitott ablak közelébe.
 • Ne feledkezzünk meg a rendszeres szellőztetésről. Szellőztetés után azonban mindig kapcsold be a légtisztító készüléket.
 • Ha több helyiségben szeretnéd használni, mindenképpen jól jöhet, ha a légtisztító kerekekkel is rendelkezik.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Légtisztító - 400 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 48 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 63 dB(A) maximális zajszint, 61 dB(A) minimális zajszint, , méretei: 240 × 533,5 × 240 mm (szé×ma×mé)
63 490 Ft

2.
Tesla Smart Air Purifier Pro M Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 210 m3/óra légtisztító teljesítmény, 20 W fogyasztás, max. 25 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 54 dB(A) maximális zajszint, 20 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por, előszűrő, katalitikus, uv-c sugárzás, nagy sűrűségű részecskeszűrő, mosható előszűrő, uv lámpa és TiO2 szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa, levegő ionizálás, allergiások számára, érintőpanel, porérzékelő, mobil vezérlés, szén, wi-fi és smart, méretei: 347 × 535 × 175 mm (szé×ma×mé)
83 690 Ft

3.
Levoit Core300-RAC Szállításra kész 2 db
Légtisztító - 187 m3/óra légtisztító teljesítmény, 33 W fogyasztás, max. 40 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 24 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, gyermekzár, allergiások számára, érintőpanel és szén, méretei: 220 × 360 × 220 mm (szé×ma×mé)
59 990 Ft

Még több
208 termék
Classic Kategória
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m3/óra légtisztító teljesítmény, 20 W fogyasztás, max. 25 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 54 dB(A) maximális zajszint, 20 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por, előszűrő, katalitikus, uv-c sugárzás, nagy sűrűségű részecskeszűrő, mosható előszűrő, uv lámpa és TiO2 szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa, levegő ionizálás, allergiások számára, érintőpanel, porérzékelő, mobil vezérlés, szén, wi-fi és smart, méretei: 347 × 535 × 175 mm (szé×ma×mé)

83 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV020
Arany középút
Rowenta QU5030F0 Eclipse 2v1
Légtisztító és 2in1 ventilátor, az allergének és a finom részecskék akár 99,95% -áig történő szűrés és intenzív frissítés kombinációja, ajánlott szoba mérete 48 m2, kettős szűrés, előszűrő és nagy sűrűségű részecskeszűrő, érintőképernyő és kijelző, távirányító, minimális zaj 33 dB (A), maximális zaj 60 dB (A), 12 sebesség, éjszakai és automatikus üzemmód, többszögű oszcilláció, időzítő, késleltetett indítás, szűrőcsere jelző, dekoratív fény

133 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ROWCV280
Premium Kategória
Panasonic F-VXR70G
Légtisztító - 402 m3/óra légtisztító teljesítmény, 66 W fogyasztás, max. 52 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 54 dB(A) maximális zajszint, 18 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, párásító, gyermekzár és allergiások számára

209 520 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PANCV825
Siguro AP-G35 Pure Air WHITE
Légtisztító - teljesítmény 205m3/h, teljesítmény 22W, ajánlott szobaméret 25m2, kijelző, levegő ionizálás, zajszint 22-55dB, érzékelő a levegőminőség érzékelésére, automatikus üzemmód, HEPA 13 (visszatartja a 0,1-0,3 mikrométeres részecskék 99,95%-át), 100% réz motor, időzítő, méretek 50,5×19,4×35,8cm, kábel hossza 2,5m, 3 év garancia

+ INGYEN Párásító Home

Szuper ár
59 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AP_G350W
Hysure MAX
Légtisztító - 400 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, max. 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 56 dB(A) maximális zajszint, 35 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, levegő ionizálás, allergiások számára és érintőpanel, méretei: 303 × 497 × 270 mm (szé×ma×mé)

Szuper ár
55 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSCV476
JEC Air Purifier KJ100G
Légtisztító - 100 m3/óra légtisztító teljesítmény, 20 W fogyasztás, max. 20 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 24 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por, előszűrő, formaldehid, antibakteriális, uv-c sugárzás, antivírus és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, uv fertőtlenítő lámpa, levegő ionizálás, érintőpanel és porérzékelő, méretei: 200 × 330 × 200 mm (szé×ma×mé)

19 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHSOU107
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Légtisztító - 130 m3/óra légtisztító teljesítmény, 23 W fogyasztás, max. 16 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, párásító, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiások számára és érintőpanel

Szuper ár
43 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSCV391
Hysure Halo Air Purifier
Légtisztító - 80 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 10 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód és érintőpanel

Szuper ár
24 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYSCV122
Hysure Fillo Air Purifier
Légtisztító - 90 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 11 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 50 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód, levegő ionizálás, allergiások számára és érintőpanel, méretei: 195 × 402 × 195 mm (szé×ma×mé)

Szuper ár
17 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SHYSCV469
Xiaomi Smart Air Purifier 4
Légtisztító - 400 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 48 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 63 dB(A) maximális zajszint, 61 dB(A) minimális zajszint, , méretei: 240 × 533,5 × 240 mm (szé×ma×mé)

63 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAMI120
Leitz TruSens Z-3000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőr töredékeket, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 70 m2

160 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV733
Concept CA1000 Perfect Air
Légtisztító - 238 m3/óra légtisztító teljesítmény, 55 W fogyasztás, max. 35 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

40 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONPA418
Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION
Légtisztító - 280 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, max. 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, katalitikus és formaldehid szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

52 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV145
Rohnson R-9440 sterilizáló UVC + ION
Légtisztító - 120 m3/óra légtisztító teljesítmény, 24 W fogyasztás, max. 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 24 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por és uv-c sugárzás szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás, méretei: 200 × 330 × 200 mm (szé×ma×mé)

33 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ROHCV220
Rowenta PU2530F0 Pure Air Essential
Légtisztító a szennyeződések, beleértve az allergéneket, akár 99,99% -át is kiszűri, teljesítmény 230 m3 / óra, energiafogyasztás 50 W, ajánlott szobaméret 90 m2-ig, előszűrő, 2in1 szénszűrő és szilárd szűrő, 3 tisztítási sebesség, éjszakai mód, néma üzemmód, időzítő és késleltetett indítás, gyermekzár, kijelző, érintő panel, szűrőcsere jelző, alkalmas allergiások számára

60 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWCV816
ROHNSON R-9600
Légtisztító - 320 m3/óra légtisztító teljesítmény, 80 W fogyasztás, max. 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, katalitikus, formaldehid, antibakteriális, alumínium porszűrő és uv lámpa szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás, méretei: 360 × 650 × 200 mm (szé×ma×mé)

+ INGYEN Légtisztító Rohnson

82 690 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV001
Midea MDL-UVGL38W UV csírátlanító lámpa
UVC lámpa - elpusztítja a penészgombákat, vírusokat, baktériumokat, gombákat, 30-40 m2-es területet fertőtlenít, emberi testet felismerő érzékelő 5 m-en, időzítő: 30, 60 perc, gyerekzár, élettartama 9000 óra, frekvencia: 50 Hz, feszültség: 220 V, méretei 190 × 450 mm

Szuper ár
16 090 Ft
1 db
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SMIDGL070
Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09
Légtisztító - 290 m3/óra légtisztító teljesítmény, 40 W fogyasztás, max. 40 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 61,5 dB(A) maximális zajszint, hepa, szén és katalitikus szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód és wi-fi, méretei: 210 × 1050 × 210 mm (szé×ma×mé)

296 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV291
Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Silver
Légtisztító - formaldehid szűrő,

8 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BASE014
Dyson Pure Cool TP00
Légtisztító - 1476 m3/óra légtisztító teljesítmény, 56 W fogyasztás, max. 35 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 62 dB(A) maximális zajszint, hepa szűrő, funkciók: időzítő, távirányító és allergiások számára, méretei: 200 × 1020 × 200 mm (szé×ma×mé)

159 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV449
Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi
Légtisztító - 320 m3/óra légtisztító teljesítmény, 80 W fogyasztás, max. 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, katalitikus, formaldehid, antibakteriális, alumínium porszűrő és uv-c sugárzás szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

+ INGYEN Légtisztító Rohnson

125 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV114
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondicionáló - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm

Szuper ár
94 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Levoit Core300S SMART
Légtisztító - 195 m3/óra légtisztító teljesítmény, 15 W fogyasztás, max. 41 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 22 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, por, előszűrő és antibakteriális szűrő, funkciók: időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, allergiások számára, érintőpanel, mobil vezérlés, szén és wi-fi, méretei: 220 × 360 × 220 mm (szé×ma×mé)

72 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEVCV814
JEC Air Purifier KJ280G
Légtisztító - 280 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, max. 40 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 45 dB(A) maximális zajszint, hepa, szén, por, előszűrő, formaldehid, antibakteriális, uv-c sugárzás, antivírus, nagy sűrűségű részecskeszűrő, mosható előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa, levegő ionizálás, érintőpanel, porérzékelő és szén, méretei: 350 × 640 × 190 mm (szé×ma×mé)

54 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CHSOU603

Légtisztítók

légtisztítóA legjobb légtisztítók 2022-ben Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni...
Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a...
cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján...
További cikkek

Légtisztítók

A levegőtisztító egy olyan több szűrőből álló egység elvén működik, amelyen áthalad a helyiség levegője. A levegőt megszűri, majd visszajuttatja a helyiségbe. Mivel a légtisztító készülékek képesek eltávolítani a levegőből a különböző szennyeződéseket, ezáltal kiküszöbölni a káros anyagok belélegzését, a légtisztítók az otthonokban, irodákban, iskolákban és egészségügyi intézményekben is nagy népszerűségnek örvendenek. A párásító készülékekhez hasonlóan a légtisztító is jótékony hatással van az egészségünkre. Számos gyártó terméke található légtisztító készülék kínálatunkban, közötte ismertebbek és kevésbé ismertek egyaránt.

Légtisztító készülékek

A légtisztító készülékek iránti kereslet talán még soha nem volt olyan nagy, mint manapság, hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy legalább az otthonunkban tiszta levegőt szívhassunk. Egyre többen vannak azok is, akik légúti allergiában szenvednek, számukra egy levegőtisztító készülék igazi megkönnyebbülést jelenthet. Nézzünk meg alaposabban néhány légtisztító készülék márkát.

Philips légtisztító készülékek

A Philips egyik fontos küldetése, hogy egészségesebbé tegye az emberek életét, mindennapjait. Ebbe a törekvésébe jól beleilleszkednek a Philips légtisztítók, amelyek abban segítenek, hogy az otthonunk allergénektől, vírusoktól és egyéb káros anyagoktól mentes legyen. A Philips légtisztítók zöme eltávolítja a PM 2,5 részecskéket is. Több modell három üzemmódot kínál, többek között a rendkívül hasznos éjszakai üzemmódot. Ha megnézed a kínálatunkban szereplő Philips légtisztító készülékeket, láthatod, hogy a design szempontjából is különféle modellek közül választhatsz.

Electrolux légtisztító készülékek

A svéd Electrolux az egyik legnépszerűbb háztartási gépeket gyártó cég. Az eladott termékek száma alapján világviszonylatban másodikként szokták rangsorolni. Az Electrolux légtisztító készülékek nemcsak tisztábbá teszik az otthoni levegőt, hanem a legtöbb modell igazi designelemmé is válik. Némelyik modell AirSurround rendszerrel büszkélkedhet, amely arról gondoskodik, hogy a helyiség minden szegletét elérje a légtisztító hatása. Egyes modellek alkalmazáson keresztül is vezérelhetők, ami a Wifi-hez történő csatlakoztatás lehetőségének köszönhető.

Beurer légtisztító készülékek

A Beurer márka hallatán bizonyára mindannyiunknak az egészségügyi és gyógyászati termékek jutnak eszünkbe. Masszírozó készülékek, vérnyomásmérők, infralámpák, pulzoximéterek, lázmérők és még hosszan sorolhatnánk a palettáján szereplő termékeket. A légtisztító készülékek szépen beleillenek az előbbi felsorolásba, hiszen a levegőtisztítónak is nagy szerepe van az egészségmegőrzés szempontjából. A Beurer légtisztító készülékek jelentős része párásítás funkcióval is rendelkezik, ami a száraz levegő okozta kellemetlen tüneteket igyekszik enyhíteni. A levegőtisztító jótékony hatását egyes modellek esetében illóolaj hozzáadásával lehet még fokozni.

Xiaomi légtisztító készülékek

A Xiaomi az okostelefonok piacán jelent meg, de manapság okos otthoni készülékek igen széles kínálatával is megörvendezteti a felhasználókat. Ennek részeként találkozhatsz Xiaomi robotporszívókkal, vezeték nélküli porszívókkal vagy éppen légtisztító készülékekkel. A Xiaomi modelleket jó ár-teljesítmény arány jellemzi.

További légtisztító készülék márkák

A fent felsorolt légtisztító készülékek között már találkozhattunk olyannal, amely alkalmazáson keresztül is vezérelhető, de ha ez igazán fontos számodra, érdemes egy pillantást vetned a Tesla Smart légtisztítókra, amelyek mindegyike távolról is vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Levegőtisztító kínálatunkban szép számmal szerepelnek Rohnson légtisztító készülékek, amelyek mindegyike ionizálás funkcióval is büszkélkedhet, sok közülük pedig UV lámpával rendelkezik a hatékonyabb levegő fertőtlenítés érdekében.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ