AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Légtisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra
1476 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
12 m2
500 m2
-
Maximális zajszint
19 dB(A)
68 dB(A)
-
Funkciók
Szűrő típusa
HEPA
(173)
Szén
(121)
Por
(43)
UV sugárzás ellen
(38)
Antibakteriális
(27)

Hogyan szabaduljunk meg a mindenhol jelen lévő szálló portól, pollenektől, atkáktól, állatszőrtől, penésztől, vírusoktól és baktériumoktól? A légtisztító eltávolítja a különféle szennyeződéseket és allergéneket otthonunk levegőjéből. A légtisztító készülék kiválasztásánál a szennyeződés típusát, emellett a helyiség méretét is vedd figyelembe, ahol a készüléket el szeretnéd helyezni. Milyen további paraméterek alapján válasszuk ki a megfelelő modellt?

Tovább

A légtisztítók, párásító készülékek és ionizátorok segíthetnek abban, hogy újra szabadon lélegezhess

A nem megfelelő levegőminőség minden nagyobb városban problémát jelent. Ha olyan helyen élsz, ahol sok a por a levegőben és legalább otthon szeretnél szabadabban lélegezni, a légtisztító, párásító vagy ionizátor használata megfelelő választás lehet számodra. Ezek az elektromos levegőtisztító készülékek eltávolítják a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, vírusokat, baktériumokat és más szennyeződéseket.

  • Kiszűrik a levegőből a port, állatszőrt, polleneket, atkákat és különféle káros anyagokat.
  • Elpusztítják a penészt, gombákat, vírusokat és baktériumokat.
  • Párásabbá teszik a száraz levegőt.
  • Megkönnyebbülést nyújtanak az allergiások számára.
  • Eltávolítják a dohányfüst kellemetlen szagát.

i

Az allergiával küszködők és asztmások részére egy levegőtisztító nagyon hasznos lehet, de ennek a készüléknek alapvető felszerelésnek kéne lennie olyan háztartásokban is, ahol kisgyermek tartózkodik - hiszen a tiszta levegő pozitívan befolyásolja a fejlődését.

A légtisztítók egyedi jellemzői

A légtisztító kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen problémával szembesülünk a háztartásunkban. Természetesen az összes levegőtisztító készülék tisztítja a levegőt, de a legtöbb modell ezen kívül még más tulajdonsággal is rendelkezik. A légtisztítók három kategóriába sorolhatók, de találkozhatunk ionizátorral és párásítóval felszerelt légtisztító készülékekkel is, amelyek az összes funkciót egyesítik.

Az okos légtisztítók bárhonnan vezérelhetők

Az okos légtisztító azoknak ideális, akik szeretik a modern technológiát, mivel mobilalkalmazáson keresztül (iOS és Android) bárhonnan vezérelhető, akár munka közben vagy a fürdőkádból is. A telefon és a légtisztító készülék könnyen csatlakoztatható egymáshoz WiFi-n keresztül - csak állítsd be, hogy a légtisztító mikor kapcsoljon ki/be, vagy állíts be más funkciókat, például a fokozatot, de a szűrő vagy a lakás levegőjének aktuális állapotát is ellenőrizheted.


Chytré čističky vzduchu

A Siguro légtisztító készülékek a legújabb technológiát, a gyönyörű formatervezést és a kiváló ár-érték arányt ötvözik. Győződj meg róla a saját szemeddel.

A légtisztítók csoportosítása a szűrés típusa szerint

Különböző típusú légtisztító szűrő található az egyes készülékekben, attól függően, hogy milyen szennyeződés eltávolítására tervezték. Általában több különböző típusú szűrő kombinációjáról beszélünk. Némelyik szinte ugyanazt a munkát végzi, csak más módon. A legáltalánosabban elterjedtek a HEPA szűrővel ellátott légtisztítók, de nem ez az egyetlen fegyver, amellyel a levegőtisztító készülék felveszi a harcot a szennyeződésekkel szemben.

  • A HEPA szűrő szinte 100%-os hatékonysággal képes felfogni az összes szilárd részecskét, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat és egyéb allergéneket. Ugyanakkor a szűrőt rendszeresen cserélni kell.
  • Az elektrosztatikus szűrő ugyanazokat a részecskéket képes felfogni, mint a HEPA szűrő, de emellett mosható is.
  • A vízszűrő felfogja a port és a mikrobákat, emellett segít a levegő párásításában. A vizes légtisztító hatékonysága alacsonyabb, de spórolhatunk a szűrők cseréjén. Viszont nagyon fontos a vízszűrő rendszeres tisztítása.
  • A szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat és mérgező gázokat (ammónia, ecet, kén-dioxid stb.).
  • A por előszűrő felfogja a nagyobb porrészecskéket, így tulajdonképpen védi a HEPA szűrőt a beszennyeződéstől.
  • A levegő ionizátor (negatív ion generátor) semlegesíti az allergéneket. Segíti a porrészecskék összetömörítését, így javítja a szűrés hatékonyságát.
  • A plazma ionizátor lebontja a vírusokat, baktériumokat, penészeket, gombákat, szmogot és az illékony anyagokat.
  • A fotokatalitikus szűrő elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a veszélyes méreganyagokat (benzol, toluol, formaldehid), a reakció mellékterméke azonban az ózon.
  • Az UV sterilizáló lámpa elpusztítja a vírusokat és baktériumokat.

Azoknak, akik spórolni szeretnének, a legideálisabb az elektrosztatikus légtisztító mosható szűrővel. Ez a típus azonban - épp a tisztítás szükségessége miatt - nem ajánlott allergiától szenvedők számára.

Légtisztító ionizátorral és UV-lámpával
Az ionizátorral és UV lámpával ellátott levegőtisztító megbízhatóan megszabadít az összes mikrobától és portól, emellett hozzájárul a jobb közérzethez.

Mi mindenre figyeljünk még a légtisztító kiválasztása során?

A levegőtisztító kiválasztása esetén fontos figyelembe vennünk néhány alapvető paramétert, mint a teljesítmény, a zajszint, a fogyasztás és nem utolsó sorban a szűrő ára.

Levegőtisztító készülék kontra helyiségméret és hasznos teljesítmény

A hasznos teljesítmény megadja, hány m³ levegőt képes megtisztítani a levegőtisztító 1 óra alatt. Ezt úgy számíthatjuk ki, hogy a helyiség űrtartalmát m³-ben megadva megszorozzuk 2,5-tel (allergiások esetén 4-gyel).

Ne félj nagyobb teljesítményű légtisztító készüléket vásárolni, mint amire szükséged van. Ugyanis így alacsonyabb fordulatszámon tud működni, ami csendesebb és takarékosabb. Az erőtlen légtisztítók ezzel szemben hangosak és nem tudják megfelelő módon megtisztítani a levegőt.

A légtisztítók zajszintje

A ventilátoros légtisztító hasonló zajszinttel rendelkezik, mint egy mosógép, vagy mixer. A nagyobb teljesítményűek természetesen zajosabbak. Ajánlott olyan légtisztító készüléket választani, amelynek a zajszintje nem haladja meg az elviselhető 50 dB-t. Emellett ideális választás lehet az elektrosztatikus szűrővel ellátott levegőtisztító, amely szinte alig hallható.

i

A légtisztítók jó része csendes móddal is rendelkezik az éjszakai használathoz, amelynél a zajszint nem haladja meg a 30 dB-t.

A levegőtisztító szűrő ára és élettartama

Önmagában a légtisztító sem egy kis befektetés. De készülj fel arra, hogy a tartalék szűrők több ezer, vagy akár tízezer forintba is kerülhetnek. Az élettartamuk a teljesítményüktől függően szerencsére általában 6 és 12 hónap között mozog.

Emellett fontos a légtisztító energiafogyasztása is

Mindennapos használat esetén a légtisztítók viszonylag sok energiát fogyasztanak. A fogyasztását a teljesítménye alapján tudhatjuk meg, melyet a gyártó a minimális és a maximális teljesítmény mellett szokott feltüntetni. Általában érvényes a szabály - minél alacsonyabb a teljesítmény, annál kevesebb energiára van szükség a légtisztító készülék működéséhez, így annál kisebb a működési költsége.

Mi mindent kell tudnia egy jó légtisztító készüléknek? Ezzel kapcsolatban sok tesztet találhatsz az interneten. A választásban azonban cikkünk is segíthet.

Ionizátoros légtisztítók
A design is szerepet játszhat a választásban. Nem szükséges, hogy a légtisztító egyszerűen egy újabb háztartási nagygép legyen. A lakásod tetszetős kiegészítőjévé is válhat.

i

Légtisztító készülék ár

Olcsó, kisebb teljesítményű légtisztítók már 20 000 forint körül is kaphatók. Minél nagyobb teljesítményű és minél több funkcióval rendelkezik egy légtisztító, annál magasabb az ára, a drágábbak 200 000 és 300 000 forint körül kaphatók. Nézd át légtisztító készülék kínálatunkat a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva.

A légtisztítók további funkciói

A jobb légtisztítók rendelkeznek digitális kijelzővel és időzítővel. A teljesítmény szabályozása is az alapvető felszereltség közé tartozik, amely általában három teljesítmény-fokozatot jelent. Mi mindennel találkozhatunk még egy levegőtisztító készüléknél?

  • A levegőminőség érzékelő megmutatja, milyen a levegő minősége a helyiségben, ezáltal arról is árulkodik, hogy a levegőtisztító megfelelően működik-e.
  • A szűrőcsere jelző értelemszerűen akkor figyelmeztet, ha a szűrőt ki kell cserélni.
  • Az automata mód a levegő minőségéhez igazodva állítja be a légtisztító teljesítményét.
  • Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zajszintjét.
  • A gyerekzár megvédi a légtisztító készüléket a gyerekek kis kezétől.
  • A távirányítás funkció (távirányító vagy telefon segítéségével) megkönnyíti a légtisztítók használatát.

Milyen légtisztító készüléket válasszanak az allergiával küszködők?

A legjobb légtisztító allergiásoknak az, amelyik HEPA szűrővel rendelkezik, és a legfeljebb 0,3 mikron méretű allergéneket is eltávolítja a levegőből. A helyiség levegőjét óránként legalább 3-szor meg kell szűrni.

A légúti allergiában szenvedők életét a levegőben szálló por, penész, állatszőr és pollenek keserítik meg. A tünetek elkerülhetők, ha az allergéneket eltávolítjuk a levegőből. Mire kell figyelni a légtisztító kiválasztásakor, ha allergiás is él a háztartásunkban?

  • Mekkora részecskéket képes felfogni a légtisztító készülék - ha ez az érték 0,3 mikron, az azt jelenti, hogy a levegőtisztító a legtöbb allergént, de vírust és baktériumot is képes felfogni.
  • A részecskeméret megjelölésénél a PM 2.5 értékkel is találkozhatsz, ami a legfeljebb 2,5 mikrométer átmérőjű részecskéket jelöli. Pollenallergiásoknak érdemes olyan levegőtisztító készüléket választani, amelyen ez a jelölés látható.

  • Többrétegű szűrőrendszer - az a legjobb légtisztító allergiásoknak, amely HEPA szűrővel rendelkezik, de nem szabad megfeledkezni annak rendszeres cseréjéről sem. Leggyakrabban azonban több szűrő kombinációjával találkozhatunk, például aktív szénszűrő (megköti a szagokat és szerves vegyületeket) és HEPA szűrő (felfogja és megtartja a részecskéket) kombinációjával.
  • Levegőminőség figyelés - választhatsz olyan légtisztító készüléket, amely többek között az allergének szintjét is figyeli, ha ez a szint meghalad egy bizonyos értéket, a levegőtisztító automatikusan reagál és működésbe lép.

i

Az UV-C lámpával ellátott légtisztítók a legtöbb baktériumtól és vírustól is megszabadítanak.

Légtisztító dohányosok számára

A dohányosok számára a legalkalmasabb az ionizátoros vagy a szénszűrős légtisztító, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat a bútorokból és a falakból is. Autós légtisztító készülékként jó szolgálatot tehet még az ózongenerátor, amely megtisztítja az autót a baktériumoktól, formaldehidtől, toluoltól és a cigaretta kellemetlen szagától.

Légtisztító vagy párásító – mi a különbség

A párásító készülék (vagy épp ellenkezőleg, a páramentesítő) nem egyenlő a légtisztító készülékkel. A párásító feladata a helyiség páratartalmának optimalizálása. Ennek 40 és 65% között kéne mozognia. A túlzottan száraz levegő irritálja a nyálkahártyát és azt eredményezheti, hogy gyakrabban leszel beteg. A nagyobb páratartalom pedig a penészgombák elszaporodását okozhatja.

Honnan tudhatod, hogy olyan kombinált légtisztító készülékre van-e szükséged, amely párásítóval is rendelkezik? A páratartalmat egy páratartalom mérővel ellenőrizheted, amely a legtöbb digitális háztartási hőmérőn is megtalálható.

A légtisztító megfelelő elhelyezése

A légtisztító megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy azt megfelelően helyezzük el a helyiségben. Mit jelent ez?

  • A légtisztító csak zárt helyiségben hatékony. Az egész lakás vagy ház levegőjét nem képes megtisztítani.
  • Az a legjobb, ha a levegőtisztító készüléket a hálószobába tesszük, vagy oda, ahol a nap nagy részét töltjük.
  • A légtisztító számára a legjobb hely a szoba közepén van.
  • A légtisztító készüléket nagyjából derékmagasságban helyezzük el.
  • Ne helyezzük olyan helyiségbe, amelyet gyakran szellőztetünk, és egyáltalán ne helyezzük nyitott ablak közelébe.
  • Ne feledkezz meg a rendszeres szellőztetésről. Szellőztetés után azonban mindig kapcsold be a légtisztító készüléket.
  • Ha több helyiségben szeretnéd használni, mindenképpen jól jöhet, ha a légtisztító kerekekkel is rendelkezik.

Ne feledkezz meg a légtisztító tartozékok beszerzéséről sem

A légtisztító tartozékok között szűrők, UV-lámpák, izzók, ionizátorok, levegőminőség-érzékelők, állványok és fali tartók, tisztító- és javítókészletek, valamint kiegészítők, például illóolajok és dekorációs készletek találhatók.

i

A légtisztító elhelyezésénél ügyelni kell arra, hogy az gyermekek és háziállatok számára elérhetetlen helyen legyen.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rowenta PU3030F0 Pure Air Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - eltávolítja az allergének és apró részecskék akár 99.99%-át, előszűrő, aktív szénszűrő, Allergy+ szűrő, tiszta levegő mindössze 6 perc után, szűrési sebesség 290 m3/óra, szennyezettségi szintet érzékelő intelligens szenzor, 4 sebességfokozat, éjjeli üzemmód, világítás, időzítő, akár 8 órás késleltetett indítás, szűrőcsere kijelző, gyerekzár, 15 év javíthatósági garancia
69 790 Ft

2.
Levoit Core300S SMART Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 41 m², zajszint 22 - 48 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, por szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel a csomag része, mérete 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft

3.
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact EU Szállításra kész 5 db
Légtisztító - 230 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 27 m², zajszint 18,3 - 58,9 dB(A), HEPA szűrő, funkciói időzítő, éjszakai mód, alkalmas dohányosok számára, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, szilárd szennyeződések, szagok és toxikus anyagok szűrése, kijelző és gyerekzár a csomag része, mérete 35,5 × 22 cm (Ma×Sz)
37 390 Ft

Még több
235 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 53×
Siguro AP-K50 Air Master WHITE
Légtisztító teljesítmény 490m3/h, fogyasztás 50W, ajánlott szobaméret 57m2, érintőképernyő, levegő ionizáció, zajszint 30,5-60dB, levegőminőség érzékelő, automatikus üzemmód, UV fénnyel, 4 szűrőrendszer (Mesh PP, HEPA, Carbon, Photocatalyc), HEPA 13 (visszatartja a 0,1-0,3 mikrométeres részecskék 99,95%-át), mobiltelefonos alkalmazás, 100% rézmotor, időzítő, méretek 52 × 24,7 × 24,7 cm, kábel hossza 1,5 m, 3 év garancia.
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_AP_K500W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 73×
Levoit Core300S SMART
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 41 m², zajszint 22 - 48 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, por szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel a csomag része, mérete 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV814
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0 19×
Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítóval
Légtisztító - párásítóval, 488 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 60 m², zajszint 30 - 60 dB(A), UV lámpás szűrő, antibakteriális, HEPA, por, katalitikus szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel a csomag része
158 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONCV832
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 - Légtisztító Típusok
4,4 13×
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 73 m², zajszint 18 - 57 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói éjszakai mód, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, porérzékelő, kijelző és érintőpanel a csomag része, mérete 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
247 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV264
4,0 13×
Braun BFD104BE2 Scan & Clean Air
Légtisztító - 315 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 129 m², karbon szűrő, funkciói időzítő, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak, mosható szűrő a csomag része
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAcis01
4,5 33×
Tesla Smart Air Purifier Pro M
Légtisztító - 210 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 25 m², zajszint 20 - 54 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpás szűrő, titán dioxid szűrő, HEPA, karbon, por, katalitikus szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, porérzékelő, kijelző, UV fertőtlenítő lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel a csomag része, mérete 53,5 × 34,7 × 17,5 cm (Ma×Sz×Mé)
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV020
4,8 12×
Levoit Core200S SMART
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 35 m², zajszint 24 - 45 dB(A), antibakteriális, HEPA, karbon, por szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel a csomag része, mérete 32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
52 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV190
4,0
Xiaomi Smart Air Purifier 4
Légtisztító - 400 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 48 m², zajszint 61 - 63 dB(A), okos funkciók, hőmérséklet jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, toxikus anyagok szűrése, kijelző a csomag része, mérete 53,35 × 24 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAMI120
3,8 15×
Rowenta PU3030F0 Pure Air
Légtisztító - eltávolítja az allergének és apró részecskék akár 99.99%-át, előszűrő, aktív szénszűrő, Allergy+ szűrő, tiszta levegő mindössze 6 perc után, szűrési sebesség 290 m3/óra, szennyezettségi szintet érzékelő intelligens szenzor, 4 sebességfokozat, éjjeli üzemmód, világítás, időzítő, akár 8 órás késleltetett indítás, szűrőcsere kijelző, gyerekzár, 15 év javíthatósági garancia
69 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWCV322
4,4 10×
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő
Légtisztító - 221 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 46 m², zajszint 23 - 50 dB(A), karbon, por szűrő, funkciói automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai mód, alkalmas dohányosok számára és alkalmas allergiásoknak, szűrőcsere jelzése, vezérlés a készüléken, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel a csomag része, mérete 41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV486
5,0
Rowenta PU2840F0 Pure Air City
Légtisztító - akár 100%-ig kiszűri a finom részecskéket, beleértve az allergéneket is, kompatibilitás a Pure Air mobilalkalmazással a távirányítóhoz, levegőteljesítmény 240 m3/óra, fogyasztás 60 W, ajánlott helyiségméret 20 m2-ig, 3 fokozatú szűrés, előszűrő, szénszűrő, formaldehid szűrő, 6 tisztítási sebesség, nappali és éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód és szűrési intenzitás beállítása a légszennyezettség szerint, levegőminőség-érzékelő, zajszint 38 dB, minimális zajszint 32 dB, időzítő, zár, elektronikus vezérlőpanel, szűrőcsere-jelző, allergiások számára alkalmas, 15 év garanciális javíthatóság
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWCV299
4,5
Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1
Légtisztító teljesítmény 78 m3/h, 7W, energiahatékony, legfeljebb 17 m2-es szobák, csendes működés 25-45dB, antibakteriális, tanúsítás allergiások számára, tervezési díj, LED kijelző, A tisztítás 3 fázisa, aromaterápia, éjszakai üzemmód
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV368
3,4 26×
JEC Air Purifier KJ100G-B
Légtisztító - 100 m³/h légtisztító teljesítmény, 25 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 18 m², zajszint 23 - 55 dB(A), UV lámpás szűrő, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon, por, formaldehid szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegő minőség jelzése, vezérlés a készüléken, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, porérzékelő, kijelző, UV fertőtlenítő lámpa és érintőpanel a csomag része, mérete 33 × 19,8 × 19,8 cm (Ma×Sz×Mé)
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHSOU107b
4,3 37×
Leitz TruSens Z-2000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőrt, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 35 m2
105 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV726
4,4 17×
Tesla Smart Air Purifier Pro XL
Légtisztító - 510 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 61 m², zajszint 20 - 67 dB(A), részecskeszűrő, UV lámpás szűrő, titán dioxid szűrő, HEPA, karbon, por, katalitikus szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, levegő minőség jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, porérzékelő, kijelző, UV fertőtlenítő lámpa, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel a csomag része, mérete 71 × 46 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESCV044
4,6
BEURER LR 310
Légtisztító - 55 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 56 m², HEPA, karbon szűrő, funkciói időzítő, levegő minőség jelzése, kijelző a csomag része, mérete 40,6 × 16,2 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé)
52 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUCV192
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Légkondi - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,5
AENO AP2S
Légtisztító - 370 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, hepa, előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, éjszakai mód, gyermekzár, érintőpanel, mobil vezérlés és wi-fi, méretei: 590 × 384 × 100 mm (szé×ma×mé), falra akaszthatóság
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENCV782
Philips Series 1000i AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 78 m², zajszint 15 - 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói éjszakai mód, alkalmas allergiásoknak, szűrőcsere jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, kijelző és érintőpanel a csomag része, mérete 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,78 kg
114 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483HU
Philips Series 600 AC0651/10
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 44 m², zajszint 19 - 49 dB(A), HEPA szűrő, funkciói turbo üzemmód, időzítő, éjszakai mód, automatikus üzemmód, kábel hossza 160 cm, mérete 34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHLPcs82HU
Philips Series 800 AC0819/10
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 22 m², zajszint 19 - 49 dB(A), HEPA szűrő, funkciói turbo üzemmód, 2 tisztítási mód, alkalmas allergiásoknak, levegő minőség jelzése, vezérlés a készüléken, 2 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 160 cm, mérete 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV588
Philips Series 600 AC0650/10
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 12 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 44 m², zajszint 19 - 49 dB(A), HEPA szűrő, funkciói éjszakai mód, automatikus üzemmód, alkalmas allergiásoknak, szűrőcsere jelzése, vezérlés a készüléken, mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,6 cm, mérete 34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV920HU
2,4 15×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Légkondi - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtő, LED kijelző és légtisztítás, fehér színű
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
Hoover HHP50CA011
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 42 W teljesítmény, ajánlott szobaméret max. 110 m², maximális zajszint 50 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciói időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, 3 tisztítási mód, alkalmas allergiásoknak és okos funkciók, levegő minőség és CO-szint jelzése, vezérlés mobilalkalmazással, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, aromadiffúzor, kijelző, távirányító és gyerekzár a csomag része, mérete 57,5 × 28 × 31,7 cm (Ma×Sz×Mé)
119 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HOOCV651

Légtisztítók

Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...
RowentaRowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS) Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján illenek bármilyen helyiségben, de gondoskodnak egészségedről is – a levegő minőségéről, amelyet belélegzel. Számolj le a penész, a porrészecskék, a poratkák okozta...
További cikkek

Légtisztítók

A levegőtisztító egy olyan több szűrőből álló egység elvén működik, amelyen áthalad a helyiség levegője. A levegőt megszűri, majd visszajuttatja a helyiségbe. Mivel a légtisztító készülékek képesek eltávolítani a levegőből a különböző szennyeződéseket, ezáltal kiküszöbölni a káros anyagok belélegzését, a légtisztítók az otthonokban, irodákban, iskolákban és egészségügyi intézményekben is nagy népszerűségnek örvendenek. A párásító készülékekhez hasonlóan a légtisztító is jótékony hatással van az egészségünkre. Számos gyártó terméke található légtisztító készülék kínálatunkban, közötte ismertebbek és kevésbé ismertek egyaránt.

Légtisztító készülékek

A légtisztító készülékek iránti kereslet talán még soha nem volt olyan nagy, mint manapság, hiszen mindannyian arra vágyunk, hogy legalább az otthonunkban tiszta levegőt szívhassunk. Egyre többen vannak azok is, akik légúti allergiában szenvednek, számukra egy levegőtisztító készülék igazi megkönnyebbülést jelenthet. Nézzünk meg alaposabban néhány légtisztító készülék márkát.

Philips légtisztító készülékek

A Philips egyik fontos küldetése, hogy egészségesebbé tegye az emberek életét, mindennapjait. Ebbe a törekvésébe jól beleilleszkednek a Philips légtisztítók, amelyek abban segítenek, hogy az otthonunk allergénektől, vírusoktól és egyéb káros anyagoktól mentes legyen. A Philips légtisztítók zöme eltávolítja a PM 2,5 részecskéket is. Több modell három üzemmódot kínál, többek között a rendkívül hasznos éjszakai üzemmódot. Ha megnézed a kínálatunkban szereplő Philips légtisztító készülékeket, láthatod, hogy a design szempontjából is különféle modellek közül választhatsz.

Electrolux légtisztító készülékek

A svéd Electrolux az egyik legnépszerűbb háztartási gépeket gyártó cég. Az eladott termékek száma alapján világviszonylatban másodikként szokták rangsorolni. Az Electrolux légtisztító készülékek nemcsak tisztábbá teszik az otthoni levegőt, hanem a legtöbb modell igazi designelemmé is válik. Némelyik modell AirSurround rendszerrel büszkélkedhet, amely arról gondoskodik, hogy a helyiség minden szegletét elérje a légtisztító hatása. Egyes modellek alkalmazáson keresztül is vezérelhetők, ami a Wifi-hez történő csatlakoztatás lehetőségének köszönhető.

Beurer légtisztító készülékek

A Beurer márka hallatán bizonyára mindannyiunknak az egészségügyi és gyógyászati termékek jutnak eszünkbe. Masszírozó készülékek, vérnyomásmérők, infralámpák, pulzoximéterek, lázmérők és még hosszan sorolhatnánk a palettáján szereplő termékeket. A légtisztító készülékek szépen beleillenek az előbbi felsorolásba, hiszen a levegőtisztítónak is nagy szerepe van az egészségmegőrzés szempontjából. A Beurer légtisztító készülékek jelentős része párásítás funkcióval is rendelkezik, ami a száraz levegő okozta kellemetlen tüneteket igyekszik enyhíteni. A levegőtisztító jótékony hatását egyes modellek esetében illóolaj hozzáadásával lehet még fokozni.

Xiaomi légtisztító készülékek

A Xiaomi az okostelefonok piacán jelent meg, de manapság okos otthoni készülékek igen széles kínálatával is megörvendezteti a felhasználókat. Ennek részeként találkozhatsz Xiaomi robotporszívókkal, vezeték nélküli porszívókkal vagy éppen légtisztító készülékekkel. A Xiaomi modelleket jó ár-teljesítmény arány jellemzi.

További légtisztító készülék márkák

A fent felsorolt légtisztító készülékek között már találkozhattunk olyannal, amely alkalmazáson keresztül is vezérelhető, de ha ez igazán fontos számodra, érdemes egy pillantást vetned a Tesla Smart légtisztítókra, amelyek mindegyike távolról is vezérelhető az alkalmazáson keresztül. Levegőtisztító kínálatunkban szép számmal szerepelnek Rohnson légtisztító készülékek, amelyek mindegyike ionizálás funkcióval is büszkélkedhet, sok közülük pedig UV lámpával rendelkezik a hatékonyabb levegő fertőtlenítés érdekében.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ