Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej Lendülj újra formába

Légtisztítók

0
Szűrés szerinti kiválasztás

Hogyan szabaduljunk meg a mindenhol leszálló portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól? A légtisztítók eltávolítják a különféle szennyeződéseket és allergéneket a háztartásból. A tisztítót a szennyeződés típusa szerint válaszd ki, emellett vedd figyelembe a helyiség méretét, ahol a berendezést szeretnéd elhelyezni. Milyen további paraméterek szerint válasszuk ki a megfelelő modellt?

Tovább

A légtisztítók, párásítók és ionizátorok segítenek a szabad légzésben

A nem megfelelő légkörrel minden nagyobb városnak problémája van. Ha poros környezetben élsz és legalább otthon szeretnél szabadabban lélegezni, a légtisztítók, párásítók és ionizátorok megfelelő választások lehetnek a számodra. Ezek az elektromos berendezések eltávolítják a levegőből a port, polleneket, baktériumokat és további szennyeződéseket.

 • Kiszűrik a levegőből a port, polleneket, atkákat és különféle méreganyagokat.
 • Elpusztítják a penészt, gombákat, vírusokat és baktériumokat.
 • Megnedvesítik a száraz levegőt.
 • Megkönnyebbülést nyújtanak az allergiások számára.
 • Eltávolítják a füst kellemetlen szagát.

i

Az allergiások és asztmások részére a légtisztítók nagyon hasznosak, de ennek a berendezésnek alapvető felszerelésnek kéne lennie olyan háztartásokban is, ahol kisgyermek tartózkodik - akinek a fejlődéséhez a tiszta levegő pozitívan hozzájárul.

Az egyes légtisztítók saját specifikus tulajdonságokkal rendelkeznek

Légtisztítót aszerint választhatunk, hogy milyen problémával találkozunk a háztartásban. Természetes az összes tisztítja a levegőt, de mindegyik modell rendelkezik egy kis extrával. Három kategóriából válogathatunk, de rendelkezésünkre áll az ionizátoros és a párásítóval felszerelt légtisztító is, mely egyesíti magában az összes funkciót.

Melyik a legjobb légtisztító? A termékleírásokban található értékelések segíthetnek.

Légtisztítók felosztása a szűrés típusa szerint

A légtisztító különböző típusú szűrőberendezéseket használhat a szennyeződés típusától függően. Általában néhány fajta szűrő kombinációjáról beszélünk. Némelyik szinte ugyanazt a munkát végzi más módon. A legáltalánosabb légtisztítók HEPA szűrővel felszereltek, de nem ez az egyetlen fegyver a szennyeződések ellen folytatott harcban.

 • A HEPA szűrő felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat és egyéb allergéneket, szinte 100%-os hatékonysággal. Ugyanakkor a szűrőt rendszeresen cserélni kell.
 • Az elektrosztatikus szűrő ugyanazokat a részecskéket képes felfogni, mint a HEPA szűrő, de emellett mosható.
 • A vízszűrő felfogja a port és a mikrobákat, emellett segít a levegő párásításában. A vizes légtisztító hatékonysága alacsonyabb, de így spórolhatunk a szűrők cseréjén. Csak rendszeresen kell tisztítanunk azt.
 • A szénszűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat és mérgező gázokat (ammónia, ecet, kén-dioxid stb.).
 • A por előszűrő felfogja a nagyobb porrészecskéket, így védi a HEPA szűrőt a beszennyeződéstől.
 • A levegő ionizátor (negatív ion generátor) neutralizálja az allergéneket. Segíti a porrészecskék tömörülését, így javítja a szűrés hatékonyságát.
 • A plazma ionizáló lebontja a vírusokat, baktériumokat, penészeket, gombákat, szmogot és az illékony anyagokat.
 • A fotokatalitikus szűrő elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a veszélyes méreganyagokat,  (benzol, toluén, formaldehid) a reakció mellékterméke azonban az ózon.
 • Az UV sterilizáló lámpa megöli az összes általános vírust és baktériumot.

Azoknak, akik spórolni szeretnének, biztosan ideálisabb az elektrosztatikus légtisztító mosható szűrővel. Ez a típus azonban - épp a tisztítás miatt - nem ajánlott az allergiások számára.

Čistička vzduchu s ionizátorem a UV lampou
Az ionizátorral és UV lámpával ellátott légtisztító megbízhatóan megszabadít az összes mikrobától és portól, emellett hozzájárul a jobb hangulathoz.

Mi mindenre figyeljünk még a légtisztító kiválasztása során?

A légtisztító kiválasztása esetén fontos figyelembe vennünk néhány alapvető paramétert, mint a teljesítmény, a tisztító zajszintje, a fogyasztás és nem utolsó sorban a szűrő ára.

A helyiség mérete és a hasznos teljesítmény

A hasznos teljesítmény megadja, hány m³ levegőt képes megtisztítani a berendezés 1 óra alatt. Ezt úgy számíthatjuk ki, hogy a helyiség űrtartalmát m³-ben megadva felszorozzuk 2,5-tel (allergiások esetén 4-gyel).

Ne félj nagyobb teljesítményű légtisztítót vásárolni, mint amire szükséged van. Ugyanis így alacsonyabb fordulatszámon tud működni, ami csendesebb és takarékosabb. A gyenge légtisztító ezzel szemben hangos lesz és nem tisztítja jól a levegőt.

A légtisztító zajszintje

A ventilátoros légtisztító hasonló zajszinttel rendelkezik, mint egy mosógép, vagy mixer. A nagyobb teljesítményűek természetesen zajosabbak. Jó ötlet olyan légtisztítót választani, amelynek a zajszintje nem haladja meg az elviselhető 50 dB-t. Emellett ideális választás lehet az elektrosztatikus szűrővel ellátott légtisztító, mely szinte alig hallható.

i

Sok modell rendelkezik csendes móddal az éjszakai használathoz, melynél a zajszint nem haladja meg a 30 dB-t.

A szűrő ára és élettartama

Önmagában a légtisztító sem egy kis befektetés. De készülj fel arra, hogy a pótszűrők többezer, vagy tízezer forintba kerülhetnek. Az élettartamuk a teljesítmény szerint szerencsére általában 6 és 12 hónap között mozog.

Emellett fontos az energiafogyasztás is

A mindennapos működés mellett a légtisztító nem kevés energiát fogyaszt. A fogyasztását a teljesítménye alapján tudhatjuk meg, melyet a gyártó a minimális és a maximális teljesítmény mellett is feltüntet. Általában érvényes a szabály - minél alacsonyabb a teljesítmény, annál kevesebb energiára van szüksége a berendezésnek a működéshez, így annál kisebbek a működtetési költségek.

Mit kell tudnia egy jó légtisztítónak? Sok tesztet találhatsz az interneten. A választásban azonban segíthet a cikkünk is.

Čistička vzduchu s ionizátorem
A formatervezés is szerepet játszhat a választásban. A légtisztítónak nem kell egy további fehér berendezésnek lennie. Gyönyörű lakáskiegészítő is válhat belőle.

Milyen további funkciókkal rendelkezhet a légtisztító?

Az összes igényesebb légtisztító rendelkezik digitális kijelzővel és időzítővel. Szintén alapvető dolog a teljesítmény szabályozása, amely általában három teljesítmény-fokozatot jelent. Mi mindennel találkozhatunk még?

 • A légkör minőségének érzékelője megmutatja a levegő minőségét a helyiségben, és elárulja, hogy a berendezés megfelelően működik-e.
 • A szűrőcsere jelző értelemszerűen arról árulkodik, ha a szűrőt cserélni kell.
 • Az automata mód a levegő minősége szerint állítja be a légtisztító teljesítményét.
 • Az éjszakai mód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zajszintjét.
 • A gyermekzár megvédi a légtisztítót a matató kis kezektől.
 • A távirányítás funkció (távirányító vagy telefon segítéségével) megkönnyíti a légtisztítóval való munkát.

Milyen légtisztítót válasszanak az allergiások?

A legjobb légtisztító az allergiásoknak a HEPA szűrővel ellátott berendezés, mely eltávolítja az akár 0,3 mikron nagyságú allergéneket is a légkörből. A helyiség levegőjét 3x ajánlott átszűrni óránként.

Az UV lámpával ellátott légszűrő megszabadít az általános baktériumoktól és vírusoktól.

Légtisztító dohányosok számára

A dohányosok számára a legalkalmasabb az ionizátoros vagy a szénszűrős légtisztító, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat a bútorokból és a falakból is. Autós légtisztítóként jól szolgálhat még az ózongenerátor, mely megszabadítja az autót a baktériumoktól, formaldehidtől, toluéntől és a kellemetlen cigaretta szagtól.

Légtisztítók és párásítók – Különbség

A párásító készülék (vagy épp ellenkezője, a párátlanító vagy páramentesítő) nem egyenlő a légtisztítóval. A párásító feladata a helyiség páratartalmának az optimalizálása. Ennek 40 és 65% között kéne mozognia. A túlzottan száraz levegő irritálja a nyálkahártyákat és gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. A nagyobb páratartalom pedig elősegítheti a penészgombák elszaporodását.

Honnan tudhatod, hogy kombinált légtisztítóra van szükséged, ami párásítóval is rendelkezik? A páratartalom tesztet páratartalom mérővel végezheted el, amelyet leggyakrabban az általános, digitális háztartási hőmérők is tartalmaznak.

Hova kell elhelyezni a légtisztítót?

Hogy a légtisztító helyesen működhessen, helyesen kell elhelyezni azt a helyiségben. Mit jelent ez?

 • A légtisztító csak zárt helyiségben hatékony. Az egész lakást vagy házat nem képes kitisztítani.
 • Ideális felállítani a hálószobába, vagy oda, ahol a nap nagy részét töltjük.
 • A legjobb hely a szoba közepén van.
 • A légtisztító berendezést nagyjából derékmagasságban szükséges elhelyezni.
 • Ne helyezzük olyan helyiségbe, amelyet gyakran szellőztetünk, és egyáltalán ne helyezzük nyitott ablak közelébe.
 • Ne feledkezzünk meg a rendszeres szellőztetésről. Azonban kapcsoljuk be a légtisztítót a szellőztetés után.
 • Ha több helyiségben szeretnénk használni a berendezést, biztosan jól jöhet a kerékkel ellátott légtisztító.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Series 2000i Combi AC2729/50 légtisztító Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Légtisztító - 250 m3/óra légtisztító teljesítmény, 60 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 61 dB(A) maximális zajszint, 32 dB(A) minimális zajszint, antibakteriális szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, párásító és gyermekzár
-9%
118 790 Ft
107 990 Ft

2.
Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Légtisztító - 280 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, katalitikus és formaldehid szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás
67 390 Ft

3.
Leitz TruSens Z-3000 Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőr töredékeket, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 70 m2
132 990 Ft

Még több
149 tétel
Classic Kategória
Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Rohnson R-9300 kompakt légkondicionáló
Légtisztító - 100 m3/óra légtisztító teljesítmény, 42 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, hepa, szén és előszűrő szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

32 990 Ft áfa nélkül 25 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHUV152
Arany középút
Philips Series 2000i Combi AC2729/50 légtisztító - Légtisztító
-9%
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Philips Series 2000i Combi AC2729/50 légtisztító
Légtisztító - 250 m3/óra légtisztító teljesítmény, 60 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 61 dB(A) maximális zajszint, 32 dB(A) minimális zajszint, antibakteriális szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, párásító és gyermekzár

-9% 118 790 Ft
107 990 Ft áfa nélkül 85 030 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV916
Premium Kategória
Electrolux PA91-604GY - Légtisztító
Típusok
Electrolux PA91-604GY
Légtisztító - 620 m3/óra légtisztító teljesítmény, 41 W fogyasztás, 129 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 46 dB(A) maximális zajszint, 17 dB(A) minimális zajszint, antibakteriális szűrő, légminőség érzékelő, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és allergiásoknak

-1% 181 990 Ft
179 390 Ft áfa nélkül 141 250 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELECV587
Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Rohnson R-9450 Steril Air UVC + ION
Légtisztító - 280 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, 50 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, katalitikus és formaldehid szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

67 390 Ft áfa nélkül 53 060 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV145
CONCEPT CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal - Légtisztító
-26%
CONCEPT CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal
Légtisztító - 350 m3/óra légtisztító teljesítmény, 80 W fogyasztás, 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 60 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, antibakteriális és uv-c sugárzás szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

-26% 108 790 Ft
80 990 Ft áfa nélkül 63 770 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONCV352
Dyson Pure Hot + Cool HP04 - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Dyson Pure Hot + Cool HP04
Légtisztító - 1044 m3/óra légtisztító teljesítmény, 2000 W fogyasztás, 62 dB(A) maximális zajszint, hepa és szén szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és allergiásoknak

229 990 Ft áfa nélkül 181 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV581
Electrolux PA91-404GY - Légtisztító
-5%
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Electrolux PA91-404GY
Légtisztító - 485 m3/óra légtisztító teljesítmény, 28 W fogyasztás, 92 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 46 dB(A) maximális zajszint, 17 dB(A) minimális zajszint, antibakteriális szűrő, légminőség érzékelő, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és allergiásoknak

-5% 137 360 Ft
129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELECV556
Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Rohnson R-9700 PURE AIR Wi-Fi
Légtisztító - 320 m3/óra légtisztító teljesítmény, 80 W fogyasztás, 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 48 dB(A) maximális zajszint, 29 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, katalitikus, formaldehid, antibakteriális, alumínium porszűrő és uv-c sugárzás szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

121 490 Ft áfa nélkül 95 660 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV114
Toshiba CAF-X33XPL - Légtisztító
-7%
Több, mint99%Megbízhatóság
Toshiba CAF-X33XPL
Légtisztító - 200 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, 24 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 52 dB(A) maximális zajszint, 28 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, katalitikus és antibakteriális szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód és levegő ionizálás

-7% 39 990 Ft
37 390 Ft áfa nélkül 29 440 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TOSCV001
Concept CA1000 Perfect Air - Légtisztító
Concept CA1000 Perfect Air
Légtisztító - 238 m3/óra légtisztító teljesítmény, 55 W fogyasztás, 35 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, 41 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, időzítő, uv fertőtlenítő lámpa és levegő ionizálás

49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONPA418
Philips Series 1000 AC1215/50 - Légtisztító
Több, mint99%Megbízhatóság
Philips Series 1000 AC1215/50
Légtisztító - 270 m3/óra légtisztító teljesítmény, 50 W fogyasztás, 32 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 33 dB(A) maximális zajszint, hepa szűrő, légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és allergiásoknak

83 790 Ft áfa nélkül 65 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV175
Leitz TruSens Z-1000 - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Leitz TruSens Z-1000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, 360° DuPont™ szén és HEPA szűrő felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőr töredékeket, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer a gyors és hatékony levegő eloszlatásért, teljesítmény szabályozás, szűrőcsere jelző, ajánlott helyiségméret: 23 m2

55 590 Ft áfa nélkül 43 770 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV719
Philips Series 3000i Combi 2v1 AC3829/10 - Légtisztító
-16%
Több, mint98%Megbízhatóság
Philips Series 3000i Combi 2v1 AC3829/10
Légtisztító - 310 m3/óra légtisztító teljesítmény, 37 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 62 dB(A) maximális zajszint, 32 dB(A) minimális zajszint, por szűrő, időzítő, kijelző, éjszakai mód és automatikus üzemmód

-16% 174 240 Ft
146 590 Ft áfa nélkül 115 430 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHISS0300
Vocolinc Smart Air Purifier VAP1
Légtisztító - 500 m3/óra légtisztító teljesítmény, 42 W fogyasztás, 60 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 63 dB(A) maximális zajszint, 27 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, távirányító, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód és gyermekzár

179 990 Ft áfa nélkül 141 720 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VOCO19015
Dyson Pure Cool Me, légtisztító - Légtisztító
Dyson Pure Cool Me, légtisztító
Légtisztító - 612 m3/óra légtisztító teljesítmény, 40 W fogyasztás, 59 dB(A) maximális zajszint, 43,5 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és allergiásoknak

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV850
Guzzanti GZ 998
Légtisztító - 30 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 45 dB maximális zajszint, 30 dB minimális zajszint, hepa szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító és kijelző

31 990 Ft áfa nélkül 25 190 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV107j
HanksAir V01
Légtisztító - 160 m3/óra légtisztító teljesítmény, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 43 dB maximális zajszint, 18 dB minimális zajszint, hepa, szén, katalitikus és antibakteriális szűrő, időzítő, távirányító, éjszakai mód és levegő ionizálás

55 690 Ft áfa nélkül 43 850 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HANCV588
Hysure HALO Air Purifier Replacement Filter
Légtisztító szűrőbetét - csereszűrő Hysure Halo légtisztítóhoz, tartalma: előszűrő, aktív szénszűrő és HEPA szűrő

6 890 Ft áfa nélkül 5 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HYSFC207
Hysure Halo Air Purifier - Légtisztító
-35%
Hysure Halo Air Purifier
Légtisztító - 80 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, 10 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás, éjszakai mód és érintőpanel

-35% 33 720 Ft
21 950 Ft áfa nélkül 17 280 Ft
Kosárba
Kiárusítás
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYSCV122
ROHNSON R-9100 CAR PURIFIER
Légtisztító - 40 m3/óra légtisztító teljesítmény, 4 W fogyasztás, 4 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 39 dB maximális zajszint, 32 dB minimális zajszint, hepa szűrő, teljesítményszabályozás és levegő ionizálás

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHCV910
Klarstein Valbella - Légtisztító
Klarstein Valbella
Légtisztító - 25 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 60 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, teljesítményszabályozás és uv fertőtlenítő lámpa

50 290 Ft áfa nélkül 39 600 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLACV228
Rohnson R-9450FSET
Légtisztító szűrőbetét - kombinált szűrő, amely porszűrőből, HEPA szűrőből, formaldehid szűrőből és aktív szénszűrőből áll

10 790 Ft áfa nélkül 8 500 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHFC155
-13% 48 090 Ft
41 690 Ft áfa nélkül 32 830 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HYSCV122bun
Leitz TruSens Z-3000 - Légtisztító
Több, mint98%Megbízhatóság
Leitz TruSens Z-3000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőr töredékeket, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 70 m2

132 990 Ft áfa nélkül 104 720 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV733

Légtisztítók

cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan...
A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján...

Légtisztítók

A Légtisztítók kategóriában összesen 149 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légtisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket