Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Overlock-ok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Overlock öltés
(3)
Szabad kar
(2)
Dupla tűs varrás
(3)
Öltéshossz beállítás
(3)
Öltésszélesség beállítás
(3)
Világítás
(3)
Öltés típusok száma
8
23
-
Szűrés

Az overlock varrógépek varráshoz és varratok javítására használatosak, hogy azok később ne foszljanak ki. Lehetővé teszik a különböző típusú szövetek varrását, a finom és vékony szövetektől a legvastagabb szövetekig. Az overlock varrógép rugalmas, tartós és erős öltésekkel jellemezhető. Mire kell figyelned a választáskor? Olvass tovább.

Tovább

Overlock varrógépek szálszáma

Az overlock varrógép kiválasztásakor az alapvető szempont a szálszám. Ez lehet 2, 3, 4 vagy 5 szálas. A szám elárulja az öltések felhasználási lehetőségeit és általános minőségét.

  • A két szálas öltés csak befejező öltés, nem pedig tartós öltés. Ezt szegélyek és csipkék varrására használják.
  • A háromszálas öltés általában lezáró jellegű, azonban alkalmas lehet szövetek összevarrására is, bár általában nem biztosít olyan erős varrást, mint a négy vagy ötszálas öltés.
  • A négyszálas öltés az overlock varrógép leggyakrabban használt tartós öltése, szélesebb és erősebb szegéllyel.
  • Az ötszálas öltés nagyon erős, és például nadrágoknál használják. Az ötszálas overlock varrógépek minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyre szükséged lehet, de a velük való munkavégzéshez tapasztalatra lesz szükséged.

Vásárlás előtt mérlegelned kell, hogy az overlock varrógép mennyire lesz használatban. Vékony és könnyen áteresztő szövetek varrása során más overlock varrással fogsz dolgozni, mint amikor kemény és nehéz szövetekkel dolgozol, ahol az overlock más kritériumoknak felelhet meg.

Melyek az overlock varrógépek funkciói és jellemzői?

A minőségi overlock differenciális előtolással van felszerelve, amely lehetővé teszi az anyag összehúzását, nyújtását vagy ráncolását. Ez biztosítja az egyenletes öltést és az anyag mozgását. Az overlock varrógép a kiegészítő funkciókkal még egy kezdő számára is egyszerűen kezelhetővé válik.

  • Az automatikus cérna befuző megspórolja a csipesszel történő fáradságos befűzést.
  • A színes cérnafűző rendszer használata a könnyű és gyors befűzéshez.
  • A szabadon álló kar lehetővé teszi az atipikus formák és a díszítő szegélyek varrását.
  • Az öltéshossz beállítása a szolid vagy dekoratív öltések kiválasztásához.
  • A munkafelület megvilágítása LED-ekkel.
  • Az öltésszélesség beállítása a finom öltések használatához.
  • A dupla tűs varrás a rugalmas és megerősített szegélyhez.
  • Tűvezető a meghajlás megakadályozására.
i A varróműhelyek vagy egyedi szabóműhelyek különösen jól használják az ipari overlock gépet. Míg az otthoni overlock varrógép műanyagból készül, az ipari overlock varrógép fémből készült, és jobban ellenáll a kopásnak. Nagyobb teljesítményt is nyújt, de ez az árában is megmutatkozik.

Kiegészítők az overlock varrógépek használatához

A szilárd anyagból készült stabil konstrukció és a minőségi kések mellett az overlock varrógépek tartalmaznak egy alapvető kiegészítő készletet, amely gyakorlatilag nem nélkülözhető. Az overlock varrógépek további alkatrészei könnyen elérhetők.

  • Csavarhúzó,
  • csipesz,
  • kefe,
  • védőburkolat,
  • tisztítókefe,
  • tűkészlet,
  • vakvarró láb,
  • tartalék alsó penge.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,7
Texi JoyLock 2/4
Overlock - 2, 3, 4-szálas varrógép, professzionális Overlock technológia, erős motorral ellátott termék.
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEXSC578
Texi Tegra 4
Overlock - 2, 3, 4-menetes overlock - varrógép, a professzionális öltéseket létrehozó készülék nagy teljesítményű, 91 W-os motorral van ellátva
105 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: TEXOV084
Coverlock 3.0 - Overlock Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Coverlock 3.0
Overlock - Az Overlock-Coverlock 23 féle öltést képes varrni, beleértve az alsóneműket is, overlock öltés, láncfűzés. overlay vagy hengerelt szegély. Automatikus ATD technológia. 105W elektronikus motor - nagy teljesítményű elektronikus befecskendezés.
307 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PfaSC516
KoronavirusHogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ) Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig nincs elég a piacon, ezért jelentkezünk az útmutatóval ahhoz, hogyan lehet otthon szájmaszkot készíteni. A pamut szájmaszk előnye elsősorban az, hogy többször is...

Overlock-ok

A Overlock-ok kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Overlock-ok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó overlock-ok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább overlock-ok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb overlock-ok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: overlock-ok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ