Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(348)
Porzsákos
(153)
Robot
(155)
Álló
(288)
Kézi (önálló)
(63)
Felület típusa
Minden padlótípus
(630)
Szőnyeg
(453)
Puha felületek
(214)
Kárpit
(241)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(254)
Állatszőrhöz
(315)
Antibakteriális
(133)
Tisztítás típusa
Felszívás
(542)
Törlés
(191)
Nedves tisztítás
(239)
Száraz tisztítás
(409)
Tápellátás típusa
Akkus
(463)
Vezetékes
(315)
Mechanikus
(13)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(37)
Mikroszűrő
(42)
Vízszűrő
(25)
Teljesítmény
12,5 W
14000 W
-
Zajszint
0 dB
96 dB
-
Űrtartalom
0 l
560 l
-
Tömeg
0,45 kg
16 kg
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(3)
Fehér
(191)
Bronz
(4)
Fekete
(302)
Fekete-narancssárga
(2)
Piros
(70)
Lila
(21)
Grafit
(1)
Barna
(5)
Champagne
(3)
Réz
(1)
Fémes
(4)
Kék
(134)
Rozsdamentes acél
(12)
Narancssárga
(18)
Narancssárga-fekete
(1)
Petróleumos
(1)
Átlátszó
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(30)
Világosszürke
(3)
Szürke
(105)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(11)
Türkiz
(7)
Többszínű
(9)
Többszínű
(1)
Zöld
(41)
Arany
(21)
Sárga
(40)

Porszívó vásárlása előtt érdemes néhány kérdést megválaszolni pl. hogy milyen típusú padló van az otthonodban, hogy van-e a családban allergiás, és hogy van-e háziállatod. Ezek alapján a porszívók széles skálájából választhatsz, a klasszikustól a rúdporszívón át a robotporszívóig. Melyik lesz számodra megfelelő?

Tovább

Milyen típusú porszívók elérhetők?

Napjainkban a piacon a különféle felületekre használható porszívók dominálnak. Az ilyen készülékekkel kifejezetten ablakot lehet mosni, vagy a forró hamut lehet felszívni.

 • A háztartási porszívók bármilyen háztartásba jól illenenek. Ebben a kategóriában porzsákos és porzsák nélküli porszívók is találhatók, sőt, kézi vagy rúdporszívók is.
 • A karcsú kialakítású álló porszívó kapható akkus vagy vezetékes kivitelben, nagyon népszerűek a felmosóval ellátott rúdporszívók, amelyek két takarító eszközt ötvöznek egy vázban.
 • A robotporszívó legfőbb feladata a tisztaság fenntartása. Nem tudja helyettesíteni az alapos kézi porszívózást, de a házi kedvenceket övező kisebb-nagyobb rendetlenséget hatékonyan eltünteti.
 • A kézi porszívó remek segítőtárs, amikor a konyhában a morzsákat vagy a cicavécé körül a macskaalom darabjait kell pillanatok alatt feltakarítani. Kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható.
 • Az ipari porszívók masszívabb és tartósabb felépítésű porszívók. Elsősorban építkezésekre, műhelyekbe vagy ipari csarnokokban használatosak.
 • A többfunkciós, ill. száraz-nedves porszívók bármilyen típusú szennyeződésre alkalmasak - akár por, akár folyadék felszívásáról legyen is szó.
 • A hamuporszívókkal a grillezés után felszívható a hamu, de akár a kandallónál is jó használatot tehetnek. Két változatuk elérhető, attól függően, hogy forró vagy hideg hamu felszívására szeretnénk használni.
 • Az autós porszívók segítségével könnyen megbirkózhatsz az autóban fellelhető apróbb szennyeződésekkel vagy állatszőrrel. Választhatsz akkumulátoros kivitelűt, vagy olyat, amit a szivargyújtóhoz csatlakoztathatsz.
 • A szőnyeg- és kárpittisztítók  nedves és száraz tisztításra is alkalmasak. Eltávolítják a mély szennyeződéseket, az apró porszemcséket, a baktériumokat és allergéneket.
 • Az ablakporszívók jelentősen meggyorsítják az üvegfelülettel történő munkát. Az ablaktisztítás, a tükör vagy a fürdőszobai felszerelések tisztítása egyszerűbbé válik, és az eredmény is csíkmentes lesz.

Hagyományos porszívó
Hagyományos porszívó

Álló porszívó, morzsaporszívó
Álló porszívó és morzsaporszívó

Robotporszívó
Robotporszívó

Ipari porszívó
Ipari porszívó

Egyéb egyedi porszívó típusok

 • A lombszívónak hála vége az őszi végeláthatatlan gereblyézésnek. Ez a kerti porszívó a leveleket összezúzza és egy zsákba gyűjti össze. Hevederekkel kell magadra illesztened a kényelmes használat érdekében.
 • A lakásban tartott kiskedvencek a rengeteg szeretet mellett, komoly mennységű szőrrel is megajándékozzák tulajdonosaikat. Az állatszőr porszívók effektíven veszik fel a harcot a lakásban felbukkanó szőrpamacsokkal.
 • A gőzölős porszívó tisztítószerek nélkül, pusztán a forró gőz erejével a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja.
 • A medence porszívó véget vet a medencében landoló levelek, szennyeződések időigényes, merítőhálós kergetésének. Ez a porszívó a felszínen és a medence alján található piszokkal is felveszi a harcot.

Hamuporszívó
Hamuporszívó

Lombszívó
Lombszívó

Ablakporszívó
Ablakporszívó

Medence porszívó
Medence porszívó

Mi a különbség a porszívó szívóereje és a porszívó bemeneti teljesítménye között?

Új készülék választásakor fontos figyelembe venni ezt a két paramétert, amelyek első pillantásra hasonlónak tűnhetnek, de mégis jelentős különbség van közöttük.

A porszívó szívóereje

A szívóteljesítmény több paramétertől is függ, de legfőképpen azt adja meg, milyen erősen szív a készülék. A porszívók esetében ez egyike a legfontosabb tényezőknek.

 • A nagy szívóerőre a porszívózandó terület, a készülék felépítése, a szívófejek és kefék típusa alapján lehet következtetni.
 • A porszívózási hatékonyságot az energiacímkéről lehet megtudni. Egy "A""-tól "G"-ig tartó skálával jelölik, ahol az "A" a legmagasabb teljesítményt jelöli.

A porszívó bemeneti teljesítménye

A porszívó bemeneti teljesítménye nem a szívóerőt és a készülék szívási hatékonyságát, hanem az energiaszükségletet mutatja meg. A villanyszámla csökkentése érdekében ezért érdemes olyan porszívót választani, amelyik a lehető legalacsonyabb fogyasztású.

 • Alacsony energiafogyasztás mellett is elérhető nagy szívóteljesítmény, akár különféle típusú padlófelületeken is.
 • Korábban hagyományosnak számító, 900 W feletti fogyasztású porszívókat már nem gyártanak, ami jelentős megtakarítást jelent a háztartások számára.

Mekkora egy porszívó energiafogyasztása?

Ha új porszívót vásárolnál, érdemes az energiafogyasztási értéket is figyelembe venni, amely a porszívó teljesítményén kívül az energiaosztálytól is függ.

 • Az "A" energiaosztályú porszívók már a gazdaságos készülékek közé sorolhatók. Az "A+", illetve "A++" osztályok még ennél is gazdaságosabbak.
 • A gazdaságosság szintje az alapértelmezett "A" energiaosztályon alapul. Ez azt jelenti, hogy "B"-től "F" energiaosztályig egyre kevésbé gazdaságosak a porszívók.

Mekkora porzsákú porzsákos porszívót, vagy mekkora portartályú porzsák nélküli porszívót érdemes választani?

A portartály térfogata porszívó-típusonként eltérő. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb tartály lehetővé teszi a zavartalan, folyamatos porszívózást, anélkül, hogy meg kéne állnod kicserélni a porzsákot vagy kiüríteni a tartályt.

 • A porzsák méretét a porszívózandó terület méretétől függően érdemes megválasztani. A porzsák nélküli porszívók esetében egy 1,2-2 literes tartállyal rendelkező típus elegendő lehet általános használatra.
 • A porzsák űrtartalmát ne csak a háztartás méretétől függően válaszd meg, hanem vedd figyelembe a szőnyeg és a padló általános szennyezettségi szintjét is.
Takarítandó felület mérete Porzsák mérete
max. 50 m² 2-2,5 l
50-150 m² 3-4 l
nagyobb, mint 150 m² legalább 4 l

Milyen zajszint jellemzi a porszívókat?

A zajszint, azaz a porszívó hangereje nagy hatással van a porszívózás közbeni kényelemre. A legcsendesebbek általában a robotporszívók.

 • A csendes porszívó általában 60 dB körüli zajt bocsát ki, amely hasonló egy hangosabb emberi beszélgetés hangerejéhez.
 • A leghangosabb porszívók zajszintje meghaladja akár a 85 dB-t is, ami egy erősebb, hangszóróból szóló zenének felel meg.

Hosszú porszívó kábel = maximális kényelem

A takarítást a túl rövid porszívó kábel nagyon kellemetlenné tudja tenni. A tápellátást biztosító vezeték hossza a porszívók esetében 1,2-12 m között mozog. Ez az érték fontos a porszívó hatósugarának megállapításakor.

i A porszívó kiválasztásakor a hatósugár is fontos tényező lehet, amely azt mutatja meg, hogy a konnektortól mekkora távolságra porszívózhatsz. A kábel, a gégecső és a szívófej hossza együttesen adja meg a hatósugarat. Átlagos mérete 4 és 15 m között mozog.

Elektromos vs. akkus porszívó

A kábel rövidségéből fakadó gondok kézenfekvő megoldása lehet egy akkumulátoros porszívó. Az üzemidő típustól függően 10-250 perc lehet, a töltési idő pedig 1-16 óra között mozog. Ha attól tartasz, hogy az akkus porszívó nem fogja bírni szusszal a hosszú takarítást, érdemes lehet egy pót porszívó akkumulátort is beszerezni.

Milyen típusú szűrést rejthetnek a porszívók?

A szűrési minőség befolyásolja a teljes porszívózási teljesítményt. Nem ritka, hogy a porszívók többlépcsős szűrőrendszert használnak. Javasoljuk, hogy az üvegszálból készült, minősített HEPA szűrőket válaszd, ezek általában hatékonyabbak és tartósabbak, mint a szövet mikroszűrők.

 • Mikroszűrő - a szűrők alaptípusa, szövetből, vagy szivacsból készül, időnként cserélni kell.
 • Vízszűrő - a felszívott szennyeződés a porszívó tartályában lévő vízbe kerül. Porszívózás után csak öntsd ki a vizet és mosd el a szűrőt.
 • Mosható szűrő - az egyszerű kezelhetősége miatt kedvelt. A mosás során eltávolíthatók a látható szennyeződések.
 • HEPA és EPA szűrők - rendkívül hatékony, minősített szűrők, amelyek megfogják a szennyeződések akár 99,9 %-át.
i A porszívók 10-12-es EPA szűrőket és 13-14-es HEPA-szűrőket használnak. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a szűrési fokozat. Az allergiában szenvedőknek a HEPA 13 és magasabb szűrők ajánlottak.
Porszívó szűrő típus Szűrési osztály Hatékonyság (%-ban)
EPA E 10 min. 85
EPA E 11 min. 95
EPA E 12 min. 99,5
HEPA H 13 min. 99,95
HEPA H 14 min. 99,995

A Milyen porszívót vegyek című cikkünkben további tanácsokkal és tippekkel szolgálunk és részletesen bemutatjuk a különböző porszívó típusokat.

Hasznos porszívó tartozékok

A maximális takarítási hatékonyság érdekében érdemes a különféle szívófejeket használni, amelyekkel akár a nehezen hozzáférhető helyek is könnyen kiporszívózhatók.

 • Turbókefe - a beszívott levegővel hajtott kefe tökéletesen felszívja az állatszőrt és a hajat a szőnyegekről.
 • Elektromos turbókefe - hasonló elven működik, mint a levegős turbókefe, de saját motorral rendelkezik, ezért állandó sebességgel és nagyobb erővel forog. A porszívóhoz kábellel csatlakozik.
 • Résszívó - a nehezen hozzáférhető és szűk helyek takarítására.
 • Parketta szívófej - gyengéd és hatékony választás parkettára, járólapra vagy laminált padlóra.
 • Kárpittisztító - hatékony autósülések, kanapék és egyéb kárpitozott bútorok tisztítására.
 • Kefés fej - a szőnyegek alapos tisztítására alkalmas, mivel egészen a szálak mélyéig tud hatolni. Portalanításhoz is hasznos lehet.

Ha szeretnéd még hatékonyabbá tenni a takarítást, szerezd be a szükséges porszívó tartozékokat, amelyek segítenek a tökéletes padlótisztaság elérésében. Válassz a különféle szívófejek, szűrők, akkumulátorok vagy illatosítók közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rowenta RO3731EA Compact Power Cyclonic Classic+ Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Porzsák nélküli porszívó - 750 W teljesítményfelvétel, ciklon rendszer, EffiTech motor, 2 szűrési fokozat, motor előtti habszűrő, High Efficiency légkimeneti szűrő, 1,5 l-es porgyűjtő, 79 dB(A) zajszint, 6,2 m hosszú tápvezeték, 8,8 m-es hatósugár, teleszkópos fém porszívócső, padlószívófej, 2 az 1-ben résszívófej, 15 év javíthatósági garancia
-22 %
35 690 Ft
27 990 Ft

2.
KÄRCHER VC 3 Szállításra kész > 5 db
Porzsák nélküli porszívó - alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, tisztítás módja száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, megtelt tartály kijelzés, gégecsővel, mérete 33,4 × 26,9 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,4 kg, sárga kivitel
41 790 Ft

3.
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
272 990 Ft

Még több
846 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,7 94×
Siguro VT-D300W Curlew BLDC
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 60 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 25,2 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 82 dB, szívóteljesítmény 90 AW, teljesítmény 350 W, BLDC motor, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos szívórendszerrel, 3 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
66 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_VT_D300W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Philips FC9555/09 PowerPro Active
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 28 × 28 × 41,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, szürke és zöld kivitel
Leárazás -13 %
64 990 Ft 74 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIBV570HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV320
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Roborock S8 fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9 90×
Roborock S8 fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV521
4,9 57×
KÄRCHER VC 3
Porzsák nélküli porszívó - alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, tisztítás módja száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, megtelt tartály kijelzés, gégecsővel, mérete 33,4 × 26,9 × 38,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,4 kg, sárga kivitel
Szuper ár
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KARVY207
Roborock S8 Pro Ultra fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 48×
Roborock S8 Pro Ultra fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
529 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROBRV668
5,0 12×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
272 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV180
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó
Ingyen
Alzabox szállítás
5,0 17×
Dyson V15s Detect Submarine
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV073
Roborock Q8 Max+ fehér - Robotporszívó
Típusok
5,0
Roborock Q8 Max+ fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
215 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv64
5,0
Philips XC8045/01 Series 8000 SpeedPro Max 25,2V
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő, zajszint 84 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED világítás, mérete 117 × 26 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, kék kivitel
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIL0080
Dyson Gen5detect Absolute - Álló porszívó Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 13×
Dyson Gen5detect Absolute
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 70 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,77 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED beállított teljesítményszint jelző, mérete 128 × 28 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, lila és szürke kivitel
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYStv23
4,8
Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus EU
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, tömege 3,4 kg, fehér és arany kivitel
81 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIATV407
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 94×
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
Leárazás -8 %
71 490 Ft 77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV027
4,9 21×
Dyson V8
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítményszabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
153 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV839
Roborock Q8 Max fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9
Roborock Q8 Max fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv28
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó
Típusok
4,9
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítményszabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
170 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 94×
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3in1 Animal Auto 100AW
Álló porszívó - 3in1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony cső, töltési idő 3 óra, Li-ion akkumulátor típusa, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intnezív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, fali tartó, motoros szívófej led világítással, kárpittisztító szívófej, forgó mini turbókefe, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, piros és fekete szín, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV238
4,5 92×
ETA Stormy Home 0517 90000
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 72 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2,2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 24 × 40,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,1 kg, fehér kivitel
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETABV717
Roborock S8 fekete - Robotporszívó
Típusok
4,9 90×
Roborock S8 fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV514
4,5 14×
Philips Series 3000 2in1 XC3031/01
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, száraz tisztítás, felszívás, zajszint 80 dB, többszínű kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHItv820
Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60 3in1 Animal Auto 150AW - Álló porszívó
Típusok
4,6 82×
Rowenta RH98A8WO X-Force Flex 12.60 3in1 Animal Auto 150AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződés és a háziállatok szőrének eltávolításához, akár 150 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, akkumulátor kapacitása 25,2 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 82 dB, tartály kapacitása 0,9 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, Deep Power szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, forgó mini turbókefe, réstisztító szívófej, piros és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
114 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWTV591
5,0
Xiaomi Robot Vacuum S10 EU
Robotporszívó - alkalmas linóleum, úszó padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, töltöttségjelző és megtelt tartály kijelzés, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,47 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 65 dB, automata szűrőlerázó rendszer, kompatibilitás Bluetooth, 45 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,77 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV926
Roborock S8+ fekete - Robotporszívó
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 42×
Roborock S8+ fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete kivitel
347 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV538
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 42×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545

Porszívók

Robot porszívóA legjobb robotporszívók Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a...
A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a...
A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai...
További cikkek Összes cikk

Porszívók

A porszívók már több mint 100 éve segítenek otthonaink tisztántartásában, az olyan állócsilagok, mint az Eta porszívók, a Philips porszívók és a remek ár-érték arányú Sencor porszívók fáradhatatlanul bővítik kínálatukat az egyre igényesebb vásárlók kielégítésére.

Porszívók mindenkinek

Akár hagyományos, univerzális vagy könnyű rúdporszívót keresel, itt mindent megtalálsz. A 2in1 porszívó egyszerre kézi porszívó és álló porszívó is. Porzsákra van szükséged? A legjobb helyen jársz. De ha épp ellenkezőleg, szeretnéd elkerülni, hogy állandóan ezt kelljen vásárolnod, porzsák nélküli porszívó vásárlását javasoljuk.

Álló porszívók

A porzsák nélküli porszívó modellek között egyre kedveltebbek a rúdporszívók is. Ezekkel a készülékekkel sokkal kényelmesebb a takarítás hagyományos társaikhoz képest. A Rowenta rúdporszívók pl. kiváló segítőtársak a gyors és hatékony takarításban.
Ha nem szeretnél a kábelekkel bajlódni, az akkumulátoros rúdporszívók lehetnek számodra érdekesek. Az Electrolux akkumulátoros rúdporszívó kínálatában is sokféle modell áll rendelkezésre a legkülönböző funkciókkal.

Robotporszívók

Nincs kedved a porszívózáshoz? Még ez a látszólag megoldhatatlan probléma is áthidalható az iRobot márka egyik robotporszívójával. A porszívózás még sosem volt olyan egyszerű, mint manapság!

Porszívó márka áttekintés

 • Rowenta porszívó - nagyon széles kínálat, az ipari vonalon kívül mindenhol komoly piaci szereplőnek számít.
 • Xiaomi porszívó - sokáig a Xiaomi csak smart porszíkkal foglalkozott, de már megjelentek a kínálatban az álló és mini porszívók is.
 • Dyson porszívó - a márka prémium álló porszívójairól ismert.
 • Electrolux porszívó - a Rowentához hasonlóan a háztartási porszívók minden fontosabb szegmensét lefedi.
 • Roborock porszívó - feltörekvő, új márkáról van szó, népszerűségét remek ár-érték arányú robotporszívóinak köszönheti.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ