Porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(432)
Porzsákos
(173)
Robot
(265)
Álló
(388)
Kézi (önálló)
(73)
Felület típusa
Minden padlótípus
(827)
Szőnyeg
(604)
Puha felületek
(298)
Kárpit
(302)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(350)
Állatszőrhöz
(425)
Antibakteriális
(183)
Tisztítás típusa
Felszívás
(744)
Törlés
(329)
Nedves tisztítás
(321)
Száraz tisztítás
(546)
Tápellátás típusa
Akkus
(664)
Vezetékes
(359)
Mechanikus
(20)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(35)
Mikroszűrő
(46)
Vízszűrő
(28)
Teljesítmény
12,5 W
14000 W
-
Zajszint
0 dB
96 dB
-
Űrtartalom
0 l
560 l
-
Tömeg
0,45 kg
16 kg
-
Szín
Antracit
(4)
Bézs
(4)
Fehér
(295)
Bronz
(7)
Fekete
(427)
Fekete-narancssárga
(1)
Piros
(91)
Lila
(28)
Grafit
(1)
Barna
(6)
Champagne
(3)
Fém
(1)
Réz
(5)
Fémes
(5)
Kék
(152)
Rozsdamentes acél
(12)
Narancssárga
(20)
Narancssárga-fekete
(1)
Petróleumos
(1)
Átlátszó
(1)
Lila
(1)
Rózsaszín
(4)
Ezüst
(39)
Világosszürke
(5)
Szürke
(130)
Titánium
(2)
Sötétszürke
(12)
Türkiz
(7)
Többszínű
(9)
Többszínű
(1)
Bordó
(3)
Zöld
(52)
Arany
(17)
Sárga
(39)
Szűrés

Porszívó vásárlása előtt érdemes néhány kérdést megválaszolni pl. hogy milyen típusú padló van az otthonodban, hogy van-e a családban allergiás, és hogy van-e háziállatod. Ezek alapján a porszívók széles skálájából választhatsz, a klasszikustól a rúdporszívón át a robotporszívóig. Melyik lesz számodra megfelelő?

Tovább

Milyen típusú porszívók elérhetők?

Napjainkban a piacon a különféle felületekre használható porszívók dominálnak. Az ilyen készülékekkel kifejezetten ablakot lehet mosni, vagy a forró hamut lehet felszívni.

 • A háztartási porszívók bármilyen háztartásba jól illenenek. Ebben a kategóriában porzsákos és porzsák nélküli porszívók is találhatók, sőt, kézi vagy rúdporszívók is.
 • A karcsú kialakítású álló porszívó kapható akkus vagy vezetékes kivitelben, nagyon népszerűek a felmosóval ellátott rúdporszívók, amelyek két takarító eszközt ötvöznek egy vázban.
 • A robotporszívó legfőbb feladata a tisztaság fenntartása. Nem tudja helyettesíteni az alapos kézi porszívózást, de a házi kedvenceket övező kisebb-nagyobb rendetlenséget hatékonyan eltünteti.
 • A kézi porszívó remek segítőtárs, amikor a konyhában a morzsákat vagy a cicavécé körül a macskaalom darabjait kell pillanatok alatt feltakarítani. Kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható.
 • Az ipari porszívók masszívabb és tartósabb felépítésű porszívók. Elsősorban építkezésekre, műhelyekbe vagy ipari csarnokokban használatosak.
 • A többfunkciós, ill. száraz-nedves porszívók bármilyen típusú szennyeződésre alkalmasak - akár por, akár folyadék felszívásáról legyen is szó.
 • A hamuporszívókkal a grillezés után felszívható a hamu, de akár a kandallónál is jó használatot tehetnek. Két változatuk elérhető, attól függően, hogy forró vagy hideg hamu felszívására szeretnénk használni.
 • Az autós porszívók segítségével könnyen megbirkózhatsz az autóban fellelhető apróbb szennyeződésekkel vagy állatszőrrel. Választhatsz akkumulátoros kivitelűt, vagy olyat, amit a szivargyújtóhoz csatlakoztathatsz.
 • A szőnyeg- és kárpittisztítók  nedves és száraz tisztításra is alkalmasak. Eltávolítják a mély szennyeződéseket, az apró porszemcséket, a baktériumokat és allergéneket.
 • Az ablakporszívók jelentősen meggyorsítják az üvegfelülettel történő munkát. Az ablaktisztítás, a tükör vagy a fürdőszobai felszerelések tisztítása egyszerűbbé válik, és az eredmény is csíkmentes lesz.

Hagyományos porszívó
Hagyományos porszívó

Álló porszívó, morzsaporszívó
Álló porszívó és morzsaporszívó

Robotporszívó
Robotporszívó

Ipari porszívó
Ipari porszívó

Egyéb egyedi porszívó típusok

 • A lombszívónak hála vége az őszi végeláthatatlan gereblyézésnek. Ez a kerti porszívó a leveleket összezúzza és egy zsákba gyűjti össze. Hevederekkel kell magadra illesztened a kényelmes használat érdekében.
 • A lakásban tartott kiskedvencek a rengeteg szeretet mellett, komoly mennységű szőrrel is megajándékozzák tulajdonosaikat. Az állatszőr porszívók effektíven veszik fel a harcot a lakásban felbukkanó szőrpamacsokkal.
 • A gőzölős porszívó tisztítószerek nélkül, pusztán a forró gőz erejével a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja.
 • A medence porszívó véget vet a medencében landoló levelek, szennyeződések időigényes, merítőhálós kergetésének. Ez a porszívó a felszínen és a medence alján található piszokkal is felveszi a harcot.

Hamuporszívó
Hamuporszívó

Lombszívó
Lombszívó

Ablakporszívó
Ablakporszívó

Medence porszívó
Medence porszívó

Mi a különbség a porszívó szívóereje és a porszívó bemeneti teljesítménye között?

Új készülék választásakor fontos figyelembe venni ezt a két paramétert, amelyek első pillantásra hasonlónak tűnhetnek, de mégis jelentős különbség van közöttük.

A porszívó szívóereje

A szívóteljesítmény több paramétertől is függ, de legfőképpen azt adja meg, milyen erősen szív a készülék. A porszívók esetében ez egyike a legfontosabb tényezőknek.

 • A nagy szívóerőre a porszívózandó terület, a készülék felépítése, a szívófejek és kefék típusa alapján lehet következtetni.
 • A porszívózási hatékonyságot az energiacímkéről lehet megtudni. Egy "A""-tól "G"-ig tartó skálával jelölik, ahol az "A" a legmagasabb teljesítményt jelöli.

A porszívó bemeneti teljesítménye

A porszívó bemeneti teljesítménye nem a szívóerőt és a készülék szívási hatékonyságát, hanem az energiaszükségletet mutatja meg. A villanyszámla csökkentése érdekében ezért érdemes olyan porszívót választani, amelyik a lehető legalacsonyabb fogyasztású.

 • Alacsony energiafogyasztás mellett is elérhető nagy szívóteljesítmény, akár különféle típusú padlófelületeken is.
 • Korábban hagyományosnak számító, 900 W feletti fogyasztású porszívókat már nem gyártanak, ami jelentős megtakarítást jelent a háztartások számára.

Mekkora egy porszívó energiafogyasztása?

Ha új porszívót vásárolnál, érdemes az energiafogyasztási értéket is figyelembe venni, amely a porszívó teljesítményén kívül az energiaosztálytól is függ.

 • Az "A" energiaosztályú porszívók már a gazdaságos készülékek közé sorolhatók. Az "A+", illetve "A++" osztályok még ennél is gazdaságosabbak.
 • A gazdaságosság szintje az alapértelmezett "A" energiaosztályon alapul. Ez azt jelenti, hogy "B"-től "F" energiaosztályig egyre kevésbé gazdaságosak a porszívók.

Mekkora porzsákú porzsákos porszívót, vagy mekkora portartályú porzsák nélküli porszívót érdemes választani?

A portartály térfogata porszívó-típusonként eltérő. Általánosságban elmondható, hogy a nagyobb tartály lehetővé teszi a zavartalan, folyamatos porszívózást, anélkül, hogy meg kéne állnod kicserélni a porzsákot vagy kiüríteni a tartályt.

 • A porzsák méretét a porszívózandó terület méretétől függően érdemes megválasztani. A porzsák nélküli porszívók esetében egy 1,2-2 literes tartállyal rendelkező típus elegendő lehet általános használatra.
 • A porzsák űrtartalmát ne csak a háztartás méretétől függően válaszd meg, hanem vedd figyelembe a szőnyeg és a padló általános szennyezettségi szintjét is.
Takarítandó felület mérete Porzsák mérete
max. 50 m² 2-2,5 l
50-150 m² 3-4 l
nagyobb, mint 150 m² legalább 4 l

Milyen zajszint jellemzi a porszívókat?

A zajszint, azaz a porszívó hangereje nagy hatással van a porszívózás közbeni kényelemre. A legcsendesebbek általában a robotporszívók.

 • A csendes porszívó általában 60 dB körüli zajt bocsát ki, amely hasonló egy hangosabb emberi beszélgetés hangerejéhez.
 • A leghangosabb porszívók zajszintje meghaladja akár a 85 dB-t is, ami egy erősebb, hangszóróból szóló zenének felel meg.

Hosszú porszívó kábel = maximális kényelem

A takarítást a túl rövid porszívó kábel nagyon kellemetlenné tudja tenni. A tápellátást biztosító vezeték hossza a porszívók esetében 1,2-12 m között mozog. Ez az érték fontos a porszívó hatósugarának megállapításakor.

i A porszívó kiválasztásakor a hatósugár is fontos tényező lehet, amely azt mutatja meg, hogy a konnektortól mekkora távolságra porszívózhatsz. A kábel, a gégecső és a szívófej hossza együttesen adja meg a hatósugarat. Átlagos mérete 4 és 15 m között mozog.

Elektromos vs. akkus porszívó

A kábel rövidségéből fakadó gondok kézenfekvő megoldása lehet egy akkumulátoros porszívó. Az üzemidő típustól függően 10-250 perc lehet, a töltési idő pedig 1-16 óra között mozog. Ha attól tartasz, hogy az akkus porszívó nem fogja bírni szusszal a hosszú takarítást, érdemes lehet egy pót porszívó akkumulátort is beszerezni.

Milyen típusú szűrést rejthetnek a porszívók?

A szűrési minőség befolyásolja a teljes porszívózási teljesítményt. Nem ritka, hogy a porszívók többlépcsős szűrőrendszert használnak. Javasoljuk, hogy az üvegszálból készült, minősített HEPA szűrőket válaszd, ezek általában hatékonyabbak és tartósabbak, mint a szövet mikroszűrők.

 • Mikroszűrő - a szűrők alaptípusa, szövetből, vagy szivacsból készül, időnként cserélni kell.
 • Vízszűrő - a felszívott szennyeződés a porszívó tartályában lévő vízbe kerül. Porszívózás után csak öntsd ki a vizet és mosd el a szűrőt.
 • Mosható szűrő - az egyszerű kezelhetősége miatt kedvelt. A mosás során eltávolíthatók a látható szennyeződések.
 • HEPA és EPA szűrők - rendkívül hatékony, minősített szűrők, amelyek megfogják a szennyeződések akár 99,9 %-át.
i A porszívók 10-12-es EPA szűrőket és 13-14-es HEPA-szűrőket használnak. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb a szűrési fokozat. Az allergiában szenvedőknek a HEPA 13 és magasabb szűrők ajánlottak.
Porszívó szűrő típus Szűrési osztály Hatékonyság (%-ban)
EPA E 10 min. 85
EPA E 11 min. 95
EPA E 12 min. 99,5
HEPA H 13 min. 99,95
HEPA H 14 min. 99,995

A Milyen porszívót vegyek című cikkünkben további tanácsokkal és tippekkel szolgálunk és részletesen bemutatjuk a különböző porszívó típusokat.

Hasznos porszívó tartozékok

A maximális takarítási hatékonyság érdekében érdemes a különféle szívófejeket használni, amelyekkel akár a nehezen hozzáférhető helyek is könnyen kiporszívózhatók.

 • Turbókefe - a beszívott levegővel hajtott kefe tökéletesen felszívja az állatszőrt és a hajat a szőnyegekről.
 • Elektromos turbókefe - hasonló elven működik, mint a levegős turbókefe, de saját motorral rendelkezik, ezért állandó sebességgel és nagyobb erővel forog. A porszívóhoz kábellel csatlakozik.
 • Résszívó - a nehezen hozzáférhető és szűk helyek takarítására.
 • Parketta szívófej - gyengéd és hatékony választás parkettára, járólapra vagy laminált padlóra.
 • Kárpittisztító - hatékony autósülések, kanapék és egyéb kárpitozott bútorok tisztítására.
 • Kefés fej - a szőnyegek alapos tisztítására alkalmas, mivel egészen a szálak mélyéig tud hatolni. Portalanításhoz is hasznos lehet.

Ha szeretnéd még hatékonyabbá tenni a takarítást, szerezd be a szükséges porszívó tartozékokat, amelyek segítenek a tökéletes padlótisztaság elérésében. Válassz a különféle szívófejek, szűrők, akkumulátorok vagy illatosítók közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 111 termék
4,7 18×
Philips PowerPro Compact FC9330/09
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás, HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 24,7 × 28,1 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, piros és kék kivitel
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIBV399
Xiaomi Robot Vacuum E5 (White) EU - Robotporszívó
Típusok
5,0
Xiaomi Robot Vacuum E5 (White) EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 18,33 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 25 W teljesítmény, tömege 2,6 kg, fehér kivitel
40 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIARV673
Roborock Q8 Max+ fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 13×
Roborock Q8 Max+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
267 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv11
Concept VP4380 18,5 V Real Force - Morzsaporszívó
Típusok
4,6 265×
Concept VP4380 18,5 V Real Force
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítási mód felszívás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 80 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,45 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 18,5 × 19 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, fali tartó a csomag része, fekete kivitel
26 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV542
4,2 65×
Hyundai VC009
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 80 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, hatósugár 8 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 28 × 34,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,9 kg, fehér kivitel
18 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUVB432
4,5
Rohnson R-1229 Turbo Force
Álló porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, száraz tisztítás, felszívás, szűrőlerázó rendszer nélkül, EPA E10 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 6 m, LED világítás, hosszabbító cső, mérete 117 × 20,5 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó és szűrő a csomag része, piros és szürke kivitel
29 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROHNtv15
4,6 32×
Rowenta RH1238WO X-Trem Compact Flex 2in1 Essential
Álló porszívó - 2 in 1, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, rugalmas kétoldalú hajlékony szívócső, extra könnyű szerkezet, teljes tömeg 2 kg, akkumulátor kapacitása 16,8 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, töltési idő 4 óra, Li-ion akkumulátor, üzemidő akár 40 perc, mosható szűrő, zajszint 79 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kompakt tárolás, szabadonálló elektromos talapzat a tartozékok tárolására szolgáló rekesszel , motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
62 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROWTV4364
Dreame L10s Ultra - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Dreame L10s Ultra
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, 75 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
355 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRERV477
Rowenta RH6878WO X-Pert 6.60 Animal - Álló porszívó
A kiszállítás
ingyenes
4,2 23×
Rowenta RH6878WO X-Pert 6.60 Animal
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, szennyeződések és háziállatok szőrének eltávolításához, könnyű konstrukció, töltési idő: 4 óra, akkumulátor típusa: Li-ion, akkumulátor kapacitása: 18 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő: 45 perc, mosható szűrő, zajszint: 85 dB, tartály űrtartalma: 0,55 l, kivehető újratölthető akkumulátor, fali tartó, motorizált kefével és LED világítással ellátott fej, kárpitszívófej, mini forgó turbókefe és résszívófej, szín: szürke és piros, 15 év javíthatósági garancia
59 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROWTY891
3,0
Dyson V10 Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 125 × 26 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,67 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
241 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DYSTV8081
Rowenta RO3786EA Compact Power Cyclonic Animal Care - Porzsák nélküli porszívó
Típusok
4,7 340×
Rowenta RO3786EA Compact Power Cyclonic Animal Care
Porzsák nélküli porszívó - teljesítmény 750 W, ciklon rendszer, csúcstechnológiájú EffiTech motor, Clean Express rendszer, habszivacs szűrő a motor előtt, High Efficiency kimeneti szűrő, 1,5 l térfogat, 79 dB (A) zajszint, 6,2 m hosszú tápkábel, 8,8 m hatókör, teleszkópos fém szívócső, padlószívófej, parketta szívófej, mini rotációs Turbo kefe, 2 in 1 résszívófej, kárpittisztító, szélesség 27,6 cm, magasság 29 cm, mélység 41 cm, szín szüke/bézs, 15 éves javíthatósági garancia
41 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWVB010
4,5 44×
TESLA AeroStar T500 - Porzsák nélküli padlóporszívó
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 9 m, gégecsővel, mérete 40 × 28 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, szürke kivitel
Szuper ár
26 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESBV086
4,4 97×
ETA Stormy Home 0517 90000
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2,2 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 24 × 40,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,1 kg, fehér kivitel
30 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETABV717
SENCOR SVC 45BK-EUE3 - Porzsákos porszívó
Típusok
4,4 268×
SENCOR SVC 45BK-EUE3
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, 850 W teljesítmény, zajszint 79 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1,5 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, megtelt tartály kijelzés és puhított kerekek, mérete 21 × 25,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,6 kg, fekete kivitel
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSV304
5,0
Hyundai VC938
Álló porszívó - akkus, alkalmas szőnyeg, kemény padló, linóleum és úszó padló tisztítására, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző és LED világítás, mérete 109 × 22 cm (Ma×Mé), tömege 2,7 kg, fehér és kék kivitel
40 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HYUtvs39
Dreame L10 Ultra - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dreame L10 Ultra
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 210 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
299 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRERV716
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW - Álló porszívó
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,5 121×
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3in1 Allergy Auto 100AW
Álló porszívó - 3 in 1, automatikus felület- és szennyeződés-érzékeléssel a teljesítmény beállításához, minden típusú padlóhoz, szőnyeghez, a szennyeződések eltávolításához, akár 100 AW szívóteljesítmény, digitális kijelző, amely jelzi a szűrő tisztításának szükségességét, rugalmas és hajlékony szívócső, töltési idő 3 óra, akkumulátor típusa Li-ion, az akkumulátor kapacitása 18 V, Boost intenzív teljesítmény funkció, üzemidő akár 45 perc, HEPA szűrő, mosható szűrő, zajszint 83 dB, tartály kapacitása 0,4 l, kivehető újratölthető akkumulátor, falra szerelhető töltőállomás, motoros szívófej LED világítással, kárpittisztító szívófej, réstisztító szívófej, könnyű kialakítás, a porszívó tömege mindössze 2,2 kg, lila és fekete színű, 15 év garancia a javíthatóságra
77 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROWTV027
4,6 105×
Siguro VT-D300W Curlew BLDC
Álló porszívó - akkus, 2 az 1-ben, töltési idő 4 óra, üzemidő akár 60 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, feszültség 25,2 V, tartály térfogata 0,45 l, zajszint 82 dB, szívóteljesítmény 90 AW, teljesítmény 350 W, BLDC motor, minden típusú padlóhoz tervezett porszívó, száraz tisztításhoz, allergiások számára is alkalmas, eltávolítja az állatszőrt is, forgó fej LED világítással, tartály ciklonos szívórendszerrel, 3 teljesítményszint, motoros forgókefe, mosható HEPA 12 szűrő, tartozékok: padlószívófej, kefés és résztisztító szívófej, falra szerelhető, 3 év garancia
Szuper ár
66 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_VT_D300W
4,4 51×
ETA Aquasim PRO 1265 90000
Gőztisztító - teljesítmény: 900 W, 1 tartály, a tartály űrtartalma: 0,22 l, gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kontroll lámpa, gőz készenlét jelzés
12 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPC342
4,9 54×
TESLA LifeStar UV550 - Antibakteriális kézi porszívó UV-vel
Morzsaporszívó - vezetékes, használható puha felületek és kárpit tisztítására, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítási mód száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, kábel hossza 5 m, mérete 37 × 28 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, portartály a csomag része, fehér kivitel
39 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESRV390
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,1 26×
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
4,3 22×
Rohnson R-1214 Cyclone Force
Álló porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, felszívás, HEPA szűrő és mosható szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 4,915 m, hatósugár 6 m, teleszkópos cső, mérete 111 × 26,5 × 14,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,96 kg, fali tartó a csomag része, fekete, piros és szürke kivitel
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTV492
4,6 34×
YORK mechanikus seprőgép Katie
Seprű - szőnyeg és kemény padló, mechanikus, magassága: 94 cm,
8 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL970
4,4 60×
Bosch BCH3K2801
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 55 perc, töltési idő 5 óra, mikroszűrő és mosható szűrő, zajszint 82 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,4 l űrtartalommal, LED világítás, mérete 115 × 26,5 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, fekete kivitel
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOSTV480

Porszívók

Porszívók

A porszívók már több mint 100 éve segítenek otthonaink tisztántartásában, az olyan állócsilagok, mint az Eta porszívók, a Philips porszívók és a remek ár-érték arányú Sencor porszívók fáradhatatlanul bővítik kínálatukat az egyre igényesebb vásárlók kielégítésére.

Porszívók mindenkinek

Akár hagyományos, univerzális vagy könnyű rúdporszívót keresel, itt mindent megtalálsz. A 2in1 porszívó egyszerre kézi porszívó és álló porszívó is. Porzsákra van szükséged? A legjobb helyen jársz. De ha épp ellenkezőleg, szeretnéd elkerülni, hogy állandóan ezt kelljen vásárolnod, porzsák nélküli porszívó vásárlását javasoljuk.

Álló porszívók

A porzsák nélküli porszívó modellek között egyre kedveltebbek a rúdporszívók is. Ezekkel a készülékekkel sokkal kényelmesebb a takarítás hagyományos társaikhoz képest. A Rowenta rúdporszívók pl. kiváló segítőtársak a gyors és hatékony takarításban.
Ha nem szeretnél a kábelekkel bajlódni, az akkumulátoros rúdporszívók lehetnek számodra érdekesek. Az Electrolux akkumulátoros rúdporszívó kínálatában is sokféle modell áll rendelkezésre a legkülönböző funkciókkal.

Robotporszívók

Nincs kedved a porszívózáshoz? Még ez a látszólag megoldhatatlan probléma is áthidalható az iRobot márka egyik robotporszívójával. A porszívózás még sosem volt olyan egyszerű, mint manapság!

Porszívó márka áttekintés

 • Rowenta porszívó - nagyon széles kínálat, az ipari vonalon kívül mindenhol komoly piaci szereplőnek számít.
 • Xiaomi porszívó - sokáig a Xiaomi csak smart porszíkkal foglalkozott, de már megjelentek a kínálatban az álló és mini porszívók is.
 • Dyson porszívó - a márka prémium álló porszívójairól ismert.
 • Electrolux porszívó - a Rowentához hasonlóan a háztartási porszívók minden fontosabb szegmensét lefedi.
 • Roborock porszívó - feltörekvő, új márkáról van szó, népszerűségét remek ár-érték arányú robotporszívóinak köszönheti.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ