Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Futócipők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(30)
Férfi
(7)
Uniszex
(3)
EU
36
46,67
-
Mondopoint
215 mm
295 mm
-
Szín
Fehér
(13)
Fekete
(27)
Piros
(3)
Lila
(2)
Kék
(6)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(2)
Szürke
(7)
Sárga
(2)
Szűrés

Akár lazán, akár hivatásszerűen futsz, a megfelelő futócipő a siker alfája és omegája. Védi az ízületeidet és optimális futási körülményeket biztosít. Kíváncsi vagy, mi a különbség a verseny- és az edző futócipő között, illetve arra, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő darabot? Olvass tovább, hadd segítsünk neked!

Tovább

Miben különböznek egymástól a futócipők?

A futócipő több szempont szerint is megkülönböztethető. Nézzük meg az összes kategóriát együtt.

Futócipők terepre és aszfaltra - válaszd ki a megfelelő darabot!

A futócipők kiválasztásakor találkozhatsz terepre, útra vagy pályára való cipőkkel, ezért vedd figyelembe, hogy milyen felületen futsz leggyakrabban. A fő különbségek a talp mintázatában, a felületkezelésben, a párnázottságban és a súlyban rejlenek.

  1. A terepfutó cipők burkolatlan utakra alkalmasak. Ezek durva talpmintával, tartós felsőrésszel és valamivel nagyobb súllyal is rendelkeznek - ezek a tulajdonságok védik a lábat és megelőzik a sérüléseket.
  2. Az aszfalt futócipők elsősorban közutakra és aszfaltozott utakra alkalmasak, sima talppal és légáteresztő felületkezeléssel rendelkeznek. Jellemzően hangsúlyosabb párnázottsággal is rendelkeznek, ami teljes kényelmet biztosít tekerés közben.
  3. A futópályás futócipők ideálisak a pályán való futáshoz. Hasonlítanak az atlétikai szöges edzőcipőkre, így a mozgás sokkal könnyebb. A futópálya hosszától függően különböző típusokat találhatsz.

i

Alkalmi futáshoz az aszfaltra való futócipők a legjobbak

Gyakran váltogatsz a terep és az aszfaltozott út között? Akkor az aszfaltra való futócipők vagy az univerzális futócipők a legjobbak számodra. Ha nem félsz a zord időjárási körülményektől, akkor értékelni fogod a goretexszel ellátott futócipőket..

Futócipő versenyzéshez vagy edzéshez? Válassz a várható terhelés figyelembevételével

Az országúti, a pálya és a terepen való használatra szánt futócipők az ajánlott terhelésükben különböznek egymástól. Mindegyik típust más-más hosszúságú és gyakoriságú futáshoz tervezték, ezért mindig mérlegeld, hogy mennyit szeretnél futni a cipődben.

  • Az edző futócipők lehetővé teszik, hogy sok kilométert tudj futni. Aktív futók és teljesen kezdők számára alkalmasak, mivel magasabb szintű párnázottsággal és kényelemmel rendelkeznek.
  • A tempó futócipők ideálisak, ha versenyezni készülsz, de még nem futsz profi szinten. Tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy hosszú, kényelmes és nagyon gyors futást végezz egyszerre.
  • A verseny futócipők elsősorban a teljesítményre összpontosítanak. Minimalista, könnyű és nagy sebességet tesznek lehetővé. Másrészt nem olyan kényelmesek, mint a hagyományos edzőcipők, és kevésbé tartósak is.

fekete futócipő adidas
Futócipő edzéshez

futócipő, hogyan válasszd ki
Tempó futócipő

a legjobb nike futócipő
Futócipő versenyzéshez

Férfi futócipő vs. női futócipő - a különbségek döntők

A férfi futócipők nem alkalmasak nőknek és fordítva. Végül is, ha sem a férfi, sem a női futócipő nem illik hozzád, válaszd az uniszexet. A legkisebb sportolók számára léteznek gyermek futócipők.

  • A férfi futócipők általában nagyobbak, nehezebbek, szélesebbek a lábfejnél.
  • A női futócipők könnyebbek, vékonyabbak és több helyet biztosítanak a lábfej boltozatának.
  • A gyermek futócipők elsősorban kisebb méretűek, és a gyermekek maximális kényelmét célozzák meg.

Tedd élvezetesebbé a futást kedvenc zenéddel vagy podcastoddal. A fülhallgatók futáshoz izzadásállók, és a kábelek részleges vagy teljes hiányának köszönhetően nem lesznek útban futás közben.

Futócipő - mire figyelj még?

Az adott kategórián kívül a futócipőt a tulajdonságai alapján válaszd ki.

A megbízható tapadás érdekében a futócipő legyen a terepnek vagy az útnak megfelelő talppal ellátva

A terep- és aszfaltos futáshoz való futócipők jó minőségű talppal kell rendelkezzenek, mivel ez biztosítja a megbízható tapadást és a kiegyensúlyozott védelmet az egyenetlenségek ellen. A vastagabb talp jobb tapadást biztosít az egyenetlen felületeken, és nagyobb kontrollt biztosít a láb visszapattanása felett. A sima talp ezzel szemben az utakra és más síkfelületekre alkalmas.

A futófelülettől függően olyan női vagy férfi futócipő legyen a választottad, amely támogatja a pronációt vagy szupinációt

Hogy női vagy férfi futócipő pronációval vagy anélkül, azt a lépésed határozza meg. Ez azt írja le, hogy a lábad hogyan mozog futás közben, és befolyásolja a cipőben lévő támasztóelemek jelenlétét. Ha nem tudod kitalálni, a régi cipők segíthetnek. Részben láthatod belőlük, hogy mely részeken vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve.

  • A pronációs lépés a leggyakoribb. Ez a bokát befelé nyomja, és a lábfej inkább X alakúvá válik.
  • A semleges lépés azt jelenti, hogy a sarkad futás közben középen vagy csak kissé kívül vagy belülre ér.
  • A szupinációs lépés a lábfej nagyobb kitérését jelenti kifelé. A lábfej O alakú.

i

Ha olyan futócipő mellett döntesz, amelynek nem megfelelő a lábfeje, akkor futás közben fájdalmat érezhetsz a bokádban, a térdedben vagy a csípődben. A lágyrészek - szalagok és inak - is érintettek lehetnek. A megfelelő talppal rendelkező futócipő kiválasztása ezért kulcsfontosságú.

A természetes talajérintést a megfelelő cipőmagassággal rendelkező futócipő biztosítja

A drop a lábujj lejtését jelenti a sarokhoz képest, más néven a lábujj és a sarok közötti magasságkülönbséget. Az alacsony drop a lábközépre ütő futóknak, míg a magasabb drop a sarokra ütő futóknak megfelelő. Ideális, ha a futócipő a lehető legalacsonyabb eséssel rendelkezik, mivel így a lábfej természetesebben ér földet.

Ha most magas a cipőd, és csökkenteni szeretnéd, akkor lassan haladj. A bokában vagy a lábfejben lévő Achilles-ínnak és szalagoknak fokozatosan kell hozzászokniuk a változáshoz.

Védd az ízületeidet - a megfelelő párnázottsággal rendelkező futócipő kiválasztása fontos

A párnázás mértéke nemcsak a felülethez való alkalmazkodási képességet befolyásolja, hanem a súlyátvitel révén az ízületeket is védi. A párnázottságnak köszönhetően futás közben nem zavar majd fájdalom, és akadálytalanul futhatsz. A futócipők három lehetséges párnázási típus egyikével rendelkezhetnek:

  1. Válaszd a magas párnázottságot, ha közúton vagy más kemény felületen futsz.
  2. Közepes párnázottságot használj, ha mesterséges felületeken vagy futópályán futsz.
  3. Az alacsony párnázottság puha, egyenetlen felületekhez, például földes vagy erdei utakhoz alkalmas.

Vedd figyelembe a súlyodat - minél nagyobb a súlyod, annál nagyobb csillapítással kell rendelkeznie a futócipőnek. Ennek oka, hogy futás közben a rád ható erő a súlyod akár 3,5-szerese is lehet.

Futócipő membránnal vagy anélkül?

A vízálló membránnal ellátott futócipők különösen hasznosak a terepfutáshoz, mivel szárazon, melegen és vízhatlanul tartják a lábad. Meleg időben azonban a membrán inkább nem kívánatos - a lábad izzad, és hajlamos a vízhólyagok kialakulására. A membránnal ellátott futócipők mindig kissé merevebbek és kisebb térfogatúak.

i

Még a legjobb futócipő mellett is jó minőségű, légáteresztő zoknit kell használnod

Ahhoz, hogy meleg időben ne izzadjon a lábad, még a legjobb futócipő is kiegészítendő funkcionális zoknival. Ezek ugyanis általában gyorsan száradó, jó minőségű anyagból készülnek, amely megszünteti az izzadást, és megakadályozza, hogy a nem kívánt zokni lecsússzon a lábáról.

Utolsó tippek a sikeres futócipő kiválasztásához

Az első pár futócipő kiválasztása bonyolult dolognak tűnhet, ezért összeállítottunk néhány hasznos tippet, amelyek biztosan segítenek.

Nem számít, hogy a férfi vagy a női futócipő fekete vagy fehér-e

Rengeteg futó van, aki még mindig a szín alapján választ cipőt. Az azonban, hogy a férfi vagy női futócipő fekete, fehér vagy színes, a futás szempontjából nem nagyon számít. Válassz elsősorban a tulajdonságaik alapján. Manapság azonban a gyártóknak a vizuális megjelenés is fontos, így gyakran könnyű kombinálni a funkcionalitást a stílusos dizájnnal.

Ez alól azonban kivételt képezhetnek a fekete futócipők, amelyek napközben több napenergiát nyelnek el, és megégethetik a lábat. Éjszakai futásra sem alkalmasak, mivel könnyen beleolvadnak a környező sötétségbe. Éjszakai futóknak ezért színes, lehetőleg fényvisszaverő elemekkel ellátott futócipők ajánlottak.

A kényelmes futócipők megfelelő méretű mozgástérrel kell, hogy rendelkezzenek

A legjobb futóeredmények eléréséhez a megfelelő cipőméretet kell kiválasztani. A kényelmes futócipők 1-2 mérettel nagyobbak legyenek a normál cipődnél. A láb könnyen mozog, és ami még fontosabb, megduzzad a cipőben futás közben. Minél tovább futsz, annál jobban megduzzad, és ha a cipő éppen csak megfelelő, akkor a lábujjakon hólyagok és vízhólyagok keletkezhetnek. Hogyan ismerhető fel a megfelelő méretű futócipő?

  • A hüvelykujj előtt legalább 0,5 cm helynek kell lennie. Mérd meg ezt az értéket állva.
  • A futócipő nem szabad, hogy a lejárjon a sarkadról, és a lábfejednél ne legyen túl laza. A cipőt nem szabad túl sokat mozgatni futás közben, hogy elkerüljük a kopásokat.
  • Másrészt a futócipő nem lehet túl szoros sem, különösen a lábfej és a lábujjak területén. Vigyázz, hogy a kislábujjadat ne szorítsad bele.

A futócipők különböző méretjelölésekkel kaphatók

Figyeld meg alaposan a méretcímkéket. Jelenleg négy különböző számozási rendszer létezik mind az alkalmi, mind a futócipők esetében. Az EU-s számozási rendszer a leggyakrabban használt, de találkozhatsz brit, amerikai vagy Mondopoint számozási rendszerrel is.

i

Melyik számozási rendszert kell megbízhatóan követni a futócipő kiválasztásakor?

Sajnos ezek a számozási rendszerek nemzetközileg nem teljesen egységesek, és a gyártók között eltérések lehetnek. Azonban megbízhatóan kiválaszthatod a futócipődet a cm-ben megadott méretek alapján, amelyek az adott mérethez ajánlott lábhosszt jelzik.

Milyen egyéb tulajdonságokkal és kütyükkel rendelkezhet még a futócipő?

Annak érdekében, hogy a futócipők minél kényelmesebbek és ugyanakkor praktikusak legyenek, a gyártók praktikus funkciókkal látják el őket. Melyek a leggyakoribbak közül?

  • A fényvisszaverő funkcióknak magától értetődőnek kell lenniük mindazok számára, akik sötétben vagy gyenge fényviszonyok között futnak. A fényvisszaverő elemekre nemcsak az úton, hanem az erdőben, a városban és a kerékpárúton is szükség van.
  • A kivehető talpbetét lehetővé teszi a futócipő méretének jobb ellenőrzését. Emellett a tisztítást is megkönnyíti.
  • Ha télen hóban és fagyos időben fogsz futni, válassz magas vagy tüskékkel ellátott futócipőt, amely biztosítja a szükséges stabilitást.

A súly is szerepet játszik. Milyen nehéz legyen a futócipő?

A futócipő mindenképpen legyen a lehető legkönnyebb, mivel a súlyát minden egyes kilométerrel egyre jobban érezni fogod. A cipő súlyát befolyásolja az anyagösszetétel, és ez a futócipő típusától függ. A membránnal ellátott túracipők súlya meghaladhatja az 500 grammot, míg a legkönnyebb futócipők 100 gramm körüli súlyúak. Általánosságban elmondható, hogy ha van választási lehetőséged, inkább a könnyebb futócipőket válaszd.

Ajánlott a 30 000 HUF alatti futócipő vásárlása?

A 30 000 HUF alatti futócipők akkor érik meg, ha leszámítjuk az olyan extra funkciókat, mint a kifinomultabb talp, a nagyobb teherbírású párnázási képességek, az ötletes szellőzés vagy az egyes gyártók különböző innovatív jellemzői. Alkalmi futóknak és azoknak, akik jó időben rövidebb távokat futnak, mindenképpen megéri. De semmiképpen ne fukarkodj olyan cipőkön, amelyeknek több száz kilométeren keresztül kell támogatniuk téged.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a futásból, ne feledkezz meg a futófelszerelések beszerzéséről sem, mint például az ivópalackok, cipőbetétek, vesetáskák, telefontokok és sporttesztek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
39 termék
Adidas Pureboost Jet fekete/fehér - Futócipő Típusok
5,0
Adidas Pureboost Jet fekete/fehér
Futócipő - Férfi, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás,
35 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi846nad
Salomon Speedcross 6 W Moonscape/Black/Ash
Trekking cipő - női, Gore-Tex membrán, felsőrész anyaga textil, cipő tömege 262 g, fekete és lila kivitel
47 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1537nad
PUMA Twitch Runner Trail Winter - Futócipő
36
Típusok
PUMA Twitch Runner Trail Winter
Futócipő - Uniszex, edzéshez, közepes tompítás,
23 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTpuma3383nad
Adidas PUREBOOST JET fekete/fehér EU 42,67/263 mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET fekete/fehér EU 42,67/263 mm
Futócipő - Férfi, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 42,67
35 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi847
Mizuno Wave Revolt 2 szürke/sárga EU 40.5 / 260 mm - Futócipő Típusok
5,0
Mizuno Wave Revolt 2 szürke/sárga EU 40.5 / 260 mm
Futócipő - Férfi, edzéshez, talajfogás semleges, közepes tompítás, drop 10 mm, talp X10, tömeg 265 g mérete 40,5
26 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTmiz782
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 38 / 233mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 38 / 233mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 38
37 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi839
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 39,33 / 242mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 39,33 / 242mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 39,33
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi841
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 40,67 / 250mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 40,67 / 250mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 40,67
37 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi843
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 40 / 246mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 40 / 246mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 40
37 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi842
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 38,67 / 238mm - Futócipő Típusok
5,0
Adidas PUREBOOST JET, fehér, EU 38,67 / 238mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 38,67
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTadi840
Mizuno Wave Rider Neo 2 rózsaszín / kék EU 38.5 / 245 mm - Futócipő Típusok
5,0
Mizuno Wave Rider Neo 2 rózsaszín / kék EU 38.5 / 245 mm
Futócipő - Női, tempófutáshoz, talajfogás semleges, közepes tompítás, drop 12 mm, talp X10, tömeg 225 g mérete 38,5
49 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTmiz820
PUMA Twitch Runner Trail Winter, 36 EU / 225 mm-es méret - Futócipő
36
Típusok
PUMA Twitch Runner Trail Winter, 36 EU / 225 mm-es méret
Futócipő - Uniszex, edzéshez, közepes tompítás, mérete 36
23 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTpuma3383
Saucony Triumph 19, fekete, EU 37,5/230 mm - Futócipő Típusok
Saucony Triumph 19, fekete, EU 37,5/230 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, magas tompítás, drop 8 mm, tömeg 290 g mérete 37,5
50 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsau693
Saucony Triumph 19 fekete EU 38 / 235 mm - Futócipő Típusok
Saucony Triumph 19 fekete EU 38 / 235 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, magas tompítás, drop 8 mm, tömeg 290 g mérete 38
55 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsau694
Saucony Triumph 19, fekete, EU 39/245 mm - Futócipő Típusok
Saucony Triumph 19, fekete, EU 39/245 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, magas tompítás, drop 8 mm, tömeg 290 g mérete 39
52 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsau696
Saucony Triumph 19 fekete EU 37 / 225 mm - Futócipő Típusok
Saucony Triumph 19 fekete EU 37 / 225 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, magas tompítás, drop 8 mm, tömeg 290 g mérete 37
50 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsau692
Mizuno Wave Rider 25 szürke/fehér EU 36.5 / 230 mm - Futócipő Típusok
Mizuno Wave Rider 25 szürke/fehér EU 36.5 / 230 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, közepes tompítás, drop 12 mm, talp X10, tömeg 230 g mérete 36,5
42 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmiz801
Saucony Peregrine 11 szürke / kék EU 37,5 / 230 mm - Futócipő Típusok
Saucony Peregrine 11 szürke / kék EU 37,5 / 230 mm
Futócipő - Női, edzéshez, talajfogás semleges, közepes tompítás, drop 4 mm, talp PWRTRAC, tömeg 270 g mérete 37,5
39 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsau503
5,0
Adidas PUREBOOST JET fekete/fehér EU 42,67/263 mm
Futócipő - Férfi, edzéshez, talajfogás semleges, enyhe tompítás, mérete 42,67
34 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTadi847
5,0
Salomon Supercross 4 W White/Black/White EU 38 2/3 / 235 mm
Trekking cipő - női, EU méret 38,67, felsőrész anyaga textil, cipő tömege 259 g, fehér és fekete kivitel
46 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsal1554
Salomon XA PRO 3D v8 W Ashley Blue/Ebony/O
Trekking cipő - női, felsőrész anyaga szintetikus anyag és textil, cipő tömege 315 g, fekete és kék kivitel
47 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1578nad
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black - Trekking cipő Típusok
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black
Trekking cipő - férfi, felsőrész anyaga textil, cipő tömege 348 g, fekete kivitel
45 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1547nad
5,0
Salomon Supercross 4 W White/Black/White
Trekking cipő - női, felsőrész anyaga textil, cipő tömege 259 g, fehér és fekete kivitel
42 190 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1551nad
Salomon Sense Ride 5 GTX W Black/Mgnt/Blac
Trekking cipő - női, Gore-Tex membrán, felsőrész anyaga textil, cipő tömege 258 g, fekete és szürke kivitel
47 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1499nad

Futócipők

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
A nordic walkingnak nevezett mozgás az elmúlt években vált népszerűvé, amely minden korosztály és teljesítménycsoport számára szórakoztató lehet. És ehhez nincs is szükség semmi különösre. Csak botokra. Te tudod, hogyan válassz megfelelőt? És hogy hogyan kerüld el a...

Futócipők

A Futócipők kategóriában összesen 39 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó futócipők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább futócipők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb futócipők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: futócipők vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ