ApF HU Pravé ucho Alza dny

Játék autók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kisautó hossza
2,5 cm
73 cm
-
Tulajdonságok
Lendkerék
(21)
Hangok
(73)
Fényeffektek
(57)
Homokhoz alkalmas
(27)
Színváltozás
(1)
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-

A játékautók mindig is a fiús játékok közé tartoztak, de ez ma már nem feltétlenül van így. A játékok világának éppen az a varázsa, hogy minden gyermek számára ad valamit. Tehát a lányoknak szánt játékautók sem számítanak kivételesnek. De melyiket válaszd? Elektromos, antigravitációs játékautó vagy garázs a játékautóknak? Tájékozódj a kínálatunkban fellelhető különféle játékautó típusokról.

Tovább

Elektromos játékautók és más lenyűgöző modellek kínálatunkban

Akár egy remek születésnapi ajándékot keresel, akár csak örömet szeretnél szerezni, a játékautó nagyszerű megoldás. Kínálatunk rendkívül változatos. Számtalan típusú, változatú és mintázatú játékautó modell létezik. Találhatsz itt a legkisebbeknek szánt játékautók mellett olyan elektromos autót is, amely még a nagy elvárásokkal rendelkező gyerekeket is órákon át leköti.

Játékautó babáknak - a legkisebbeknek szánt játékautók fejlesztik a finommotoros készségeket

A legkisebbeknek szánt játékautók fejlesztik a finommotoros készségeket, a képzelőerőt, a kreativitást és a logikus gondolkodást. Az ilyen játékok felkeltik a gyermek érdeklődését a technológia iránt, és lehetővé teszik, hogy jobban megértse, hogyan működik egy igazi autó. Egy egyéves gyermeket a játékautók jobban motiválják a motoros tevékenységek végzésére, mint a statikus játékok. Ne feledkezz meg azonban a gyermek biztonságáról. A kivitelezéstől függően a játékautók a következőképpen oszthatók fel:

  • Az 1 éves korú gyermekek számára készült játékautók lekerekített szélekkel rendelkeznek. Válassz könnyen mosható darabot.
  • A 2 éves korú gyermekek számára készült játékautó modellek összetettebbek lehetnek, és jellegzetes hangokat adhatnak ki (pl. rendőrautó).
  • A gyerekeknek 10 éves korig alkalmas játékautók fejlesztik a kézügyességet, a gondolkodást és a képzelőerőt. Különböző anyagú modellek közül választhatsz, a gyermek érdeklődésétől függően.
  • A 10 éves és annál idősebb gyermekek számára készült játékautók gyakran távirányítósak. A komplex LEGO Technic készletek is népszerűek.

A játékautó remek választás a kicsiknek. Szórakoztató, biztonságos és számos különböző színben, méretben és motívummal kapható.

Speciális kiadású játékok - népszerű játékautók fiúknak és lányoknak

A jól ismert animációs vagy rajzfilmhősök mintájára is készülnek fiúknak vagy lányoknak szánt játékautók. Emellett a műanyag játék fegyvereket gyártó Nerf cégnek is van egy olyan sorozata, amelyben a kilövőbe szivacs játékautó helyezhető. Mi gyermeked kedvenc meséje? A játékautó kiválasztásakor ezt is vedd figyelembe, lehet, hogy pont ilyet szeretne.

  • A Verdák játékautók között a Verdák című ikonikus animációs film főszereplőinek modelljei közül választhatsz.
  • A Transformers figurák rendkívül különlegesek és egyediek. A robot egyszerűen autóvá alakítható.
  • Egy Mancs őrjárat játékautó a kutyákból álló mentőcsapat minden kis rajongójának örömet szerez. A járművekhez legtöbbször figurák is tartoznak.

Verdák játékautó
Verdák játékautó

Transformers játékautó
Transformers játékok

Mancs őrjárat játékautók
Mancs őrjárat játékautó

LEGO játékautó - a világhírű építőjáték gyártójától

A LEGO játékautók ösztönzik a gyermek kreativitását, és számos készség fejlesztéséhez járulnak hozzá. Minden gyermek ismeri a LEGO építőjátékot, elvégre évtizedek óta varázsol mosolyt a gyerekek arcára, és ez alól a játékautók sem jelentenek kivételt. Legyen szó rajzfilmes témájú vagy különböző színes játékokról, mindenki számára örömet okoz.

Hot Wheels játékautó - a jól ismert márka nem okoz csalódást

A Hot Wheels játékautók több mint ötvenéves történetre tekintenek vissza, és a legnépszerűbbek közé tartoznak. Egyik legnagyobb vonzereje, hogy különböző formájú és méretű saját autópályákat építhetsz, valamint az autógyártók hivatalos licencei. A gyermekek és felnőttek számára népszerű "matchboxok" közé tartoznak az Audi, a BMW, a Porsche és más gyártók modelljei.

Hot Wheels játékautó

A különböző Hot Wheels autópályák összekapcsolhatók.

Érdekes konstrukciók és funkciók, amelyeket nem csak az elektromos játékautók kínálhatnak a gyerekeknek

Egy hagyományos, vagy egy elektromos játékautó is számos érdekes szerkentyűvel és tartozékkal rendelkezhet, amelyek még érdekesebbé teszik a játékot. Hasznos lehet egy műanyag parkolóház is a játékautóknak, amelybe gyermeked például közlekedési táblákat is elhelyezhet.

A játékautók valódi hangokat adhatnak ki

Az igazi autókat jellegzetes hangjuk alapján is felismerhetjük, nincs ez másként bizonyos játék autó típusok esetében sem. A hangot adó játékautók megteremtik a megfelelő hangulatot és tökéletesen kiegészítik a játékot. Ezek között nagyobb gyerekeknek szánt elektromos játékautók is találhatók.

i

A fiúknak (különösen a kisebbeknek) szánt nagy játékautó modellek a legnépszerűbb darabok közé tartoznak. Erőteljes és valósághű benyomást keltenek.

Lendkerekes játékautók - húzd hátra és már indul is

Valószínűleg még jó pár szülő emlékszik vissza arra a sok-sok mókára, amit egy lendkerekes játékautó okozott nekik. Egy egyszerű mechanizmus, amely, ha megfelelően van felhúzva, lehetővé teszi, hogy a játékautó magától mozogjon a padlón. A teherautóktól a fém kisautókig mindenféle játékautó készül lendkerekes kivitelben.

Saját otthoni versenypályáról álmodsz, vagy autót szeretnél a versenypályára? Kínálatunkban mindkét esetben találsz megoldást: játékautók autópályához és autópályák és versenypályák.

Egyes játékautó modellek közelebb hozhatják a gyerekekhez a mindennapi hősöket

Sok gyermeket lenyűgöz a tűzoltók vagy a rendőrök munkája, és ezek a szakmák gyakran válnak a játékautók témájává. Villogó fények, szirénahangok és gyakran mozgatható elemek. Mindennek köszönhetően a gyerekek órákig tudnak majd játszani ezekkel az autókkal.

  • A játék tűzoltóautók gyakran villogó fényekkel, hangokkal vagy például kihúzható létrával rendelkeznek.
  • A játék rendőrautók megjelenését sok esetben a világ különböző tájáról származó motívumok ihletik.

A távirányítós játékautók igen népszerűek

A távirányítós autók kínálata rendkívül változatos. Ezek az elektromos játékautók nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is jó szórakozást biztosítanak.

Az antigravitációs játékautó első ránézésre úgy tűnik, mintha megszegné a fizika törvényeit

Az antigravitációs játékautók az RC modellek közé tartoznak. Az antigravitáció titka a tervezésben rejlik. Egy porszívóhoz hasonló vákuumszivattyúval van felszerelve, amely elszívja a levegőt. Mivel az oldalsó teret speciális gumivászon borítja, a távirányítós autó nem fog leesni, és úgy tűnik, mintha a fizika törvényei nem vonatkoznának rá.

i

Az antigravitációs és az elektromos játékautók tápellátást igényelnek

Ha akciódús kalandokra vágysz, és egy elektromos játékautó modellt választasz, ne feledd, hogy ahhoz áramra van szükség - amelyet töltő és akkumulátor vagy elemek szolgáltatnak. Az akkumulátorok, vagy a különböző méretű ceruzaelemek jelentik a tápellátás legelterjedtebb módját.

A 4 kerék meghajtású elektromos játékutó mindenen átmegy

A négykerék meghajtású elektromos játékautó a terepen való közlekedésre született. Annak köszönhetően, hogy összkerékhajtással rendelkezik, olyan helyeken is képes közlekedni, ahol más játékautók már biztosan elakadnának. A többféle színben és kivitelben kapható 4×4 elektromos játékautók mindenkinek elnyerik majd a tetszését. De az RC modellek között más autókat is találsz, amelyek közül biztosan tudsz majd választani.

Játékautó babáknak
Játékautó babáknak

LEGO játék autó
LEGO játékautó

RC játékautók
Távirányítós játékautó

i

Rendkívül népszerű játékautók - járművek, amelyekben a gyermek maga is utazhat

Egy elektromos kisautó minden gyermek álma, különösen, ha egy kis barátot is elvihetnek vele egy körre. Kínálatunkban többek között kétszemélyes elektromos autót is találsz. A legnépszerűbb márkák között válogathatsz: BMW, Mercedes vagy egy elegáns Audi, vagy éppen egy Jeep a terepen való barangoláshoz.

Minden játékautó garázsban szeretné kipihenni a nap fáradalmait

A játékautók megfelelő védelmet érdemelnek. Ehhez egy parkolóház nélkülözhetetlen. Különböző anyagból készülhetnek, természetesen a hagyományos fa parkolóház sem hiányzik a kínálatból. Ha a játékautó készlet nem is tartalmaz garázst (például a játékautók versenypályához), akkor sincs baj, hiszen garázs külön is kapható.

Megfizethetőbb elektromos autót keresel? A használt, vagy éppen csak felbontott autókat gyakran az eredeti ár töredékéért vásárolhatod meg, ráadásul garanciával. És ha még mindig nem tudsz dönteni, böngéssz tovább, hogy megtudd, vásárlóink mely játék autókat értékelik a legjobbra - a visszajelzések alapján.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO City Tehervonat 60198 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 1226 db építőelem van
60 990 Ft

2.
LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 42143 Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3778 db építőelem van
159 990 Ft

3.
LEGO® Creator Ford Mustang 10265 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Creator Expert sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagban 1471 darab építőelem van
53 890 Ft

Még több
505 termék
Classic Kategória
5,0 61×
LEGO® Technic Jeep® Wrangler 42122
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 665 darab építőelem van
15 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42122
Arany középút
5,0 24×
LEGO® City Rendőrkapitányság 60316
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 668 db építőelem van
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60316
Arany középút
3,0
Mancs őrjárat őrtorony
Autópálya játék - szétszedhető, pálya hossza 51 cm, utak száma a pályán 1, ajánlott 3 éves kortól, pálya, figurák és kisautó a csomag része, anyaga műanyag
+Ajándék Uzsonnás doboz Euro-Trade melynek értéke 2 790 Ft
Leárazás -27 %
25 990 Ft 35 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05286
Premium Kategória
5,0 71×
LEGO® Creator Ford Mustang 10265
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Creator Expert sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagban 1471 darab építőelem van
53 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10265
4,8 49×
LEGO City Tehervonat 60198
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 1226 db építőelem van
60 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60198
5,0 36×
LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 42143
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3778 db építőelem van
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO42143
4,9 46×
LEGO® Technic Lamborghini Sián FKP 37 42115
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 3696 db építőelem van
175 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO42115
4,7 10×
Mancs őrjárat Alap járművek Rocky
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 20 cm hosszú
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz19602
4,7 10×
Mancs őrjárat Alapjármű Ryder
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 14 cm hosszú - 2 db a csomagban
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29669
4,9 47×
LEGO Speed Champions Toyota GR Supra 76901
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Speed Champions sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 299 db építőelem van
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76901
4,9 42×
LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® 42138
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, lendkerekes, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 544 darab építőelem van
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42138
4,9 35×
LEGO® Icons Porsche 911 10295
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 1458 db építőelem van
54 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10295
4,6
Hot Wheels 10 db tematikus játék autó - Halálos iramban
Játék autó készlet - alsó korhatár: 3 éves
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05375
5,0 54×
LEGO Technic Monster Jam® Grave Digger® 42118
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, lendkerekes, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 212 db építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42118
5,0 31×
LEGO Technic Dom's Dodge Charger 42111
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 1077 darab építőelem van
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42111
5,0 34×
LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko 76900
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Speed Champions sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 280 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76900
4,9 25×
LEGO® Speed Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T 76912
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Speed Champions sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 345 db építőelem van
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76912
5,0 28×
LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó 10969
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 21 darab építőelem van
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10969
4,9 13×
LEGO Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse 51” 42125
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 1684 darab építőelem van
64 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42125
4,8 39×
LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5 76911
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Speed Champions sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 298 db építőelem van
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76911
4,7 17×
Mancs őrjárat Zuma alapjármű
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 18 cm hosszú
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz19601
4,7 13×
LEGO Classic Kockák és járművek 11014
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 653 darab építőelem van
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO11014
4,9 26×
LEGO® City Tehervonat 60336
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, távirányítás, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1153 darab építőelem van
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60336
5,0 12×
Mancs őrjárat Rubble alapjármű
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott, 14 cm hosszú
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz19600

Játék autók

gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...

Játék autók

A Játék autók kategóriában összesen 505 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék autók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játék autók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játék autók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játék autók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ