ApF HU ApF HU

Orvosi acél ékszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ékszer típusa
Karkötő
(71)
Medál
(10)
Fülbevaló
(45)
Nyaklánc
(61)
Lánc
(1)
Típus
Női
(94)
Férfi
(35)
Uniszex
(58)
Kirakás
Kő nélkül
(19)
Kirakás nélküli
(32)
Kristályok
(45)
Swarovski kristályok
(10)
Természetes ásványok
(1)
Cirkónium
(10)
Anyag
Orvosi fém
(188)
Kerámia
(1)
Kristály
(3)
Bőr
(26)
Természetes ásványok
(2)

Az orvosi fém ékszerek modern és népszerű típus. Ez az ékszer tartósságáról, hipoallergén tulajdonságairól és megfizethető áráról ismert. Termékek széles választékából választhatsz, beleértve a hölgyek és urak számára készült ékszerek minden és tudj meg többet.

Tovább

Miért válassz orvosi fém ékszer típust?

Az orvosi acél ékszerek ugyanolyan népszerűek, mint a nemesfém ékszerek. Ez nem csoda, a kellemesebb áron kívül számos előnnyel is rendelkeznek. Erőssége és tartóssága miatt az orvosi acél ékszer népszerű választás azoknál az ékszereknél, amelyek fokozottabban ki vannak téve a körülményeknek, például gyakra érintkeznek vízzel vagy fizikai aktivitás során használják őket. Ezenkívül az anyag hipoallergén jellege biztosítja, hogy az orvosi fém ékszerek alkalmasak az érzékeny bőrű vagy más típusú fémekre allergiás egyének számára.

  • Az orvosi fém ékszer rendkívül ellenálló a korrózióval, rozsdával és elszíneződéssel szemben, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Az orvosi fém ékszerek alkalmasak az érzékeny bőrű vagy allergiás emberek számára, mivel kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciókat okoznak.
  • Az orvosi fém ékszer anyaga rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy ezek a modellek megtartják az alakjukat, és nem sérülnek még erős kopás esetén sem.
  • Az orvosi acél ékszerek mindig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Nem igényelnek speciális tisztítást, valamint izzadság- és vízállóak.
  • Ezüstös csillogásuknak és modern megjelenésüknek köszönhetően az orvosi acél ékszerek különböző stílusokhoz és alkalmakhoz illenek.
  • Az olyan nemesfémekhez képest, mint az arany, az ezüst vagy a platina, az orvosi fém ékszer megfizethetőbb.

i

Mi az az orvosi fém ékszer? Imádni fogod ezt a típust

z orvosi fém ékszerek, más néven orvosi acél ékszerek, kiváló minőségű ötvözetek, amelyek kivételes korrózió-, rozsda- és elszíneződés-állósággal rendelkeznek. Ez a főként vasat, szenet és krómot tartalmazó anyag szilárdságáról, tartósságáról és hipoallergén tulajdonságairól ismert. Többek között sebészeti műszerek, implantátumok és természetesen ékszerek gyártásához használják.

Ki viselhet orvosi acél ékszer típust?

Ha orvosi fém ékszer típust választasz, célszerű először tisztázni, hogy ki fogja azt viselni. Számos változatban kaphatók. A legnépszerűbbek a női orvosi fém ékszerek, de ezt az ékszertípust egyre gyakrabban keresik a férfiak is, akik nemcsak a megjelenését, hanem nagyfokú tartósságát is értékelik. Ez a típus nem korlátozza őket a sportban és fizikai munkában. Léteznek uniszex orvosi fém ékszerek is, amelyek nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelnek.

Orvosi fém ékszerek
Medál

orvosi acél ékszer
Fülbevalók

Milyen orvosi fém ékszerek kaphatók?

Természetesen az ékszer típusa is fontos szempont a választásnál. Orvosi acél ékszerek minden lehetséges változatban kaphatók.

  • Az orvosi acél medálok tartósságuk és kialakításuk miatt népszerűek. Nagyszerű kiegészítői lesznek nyakláncodnak vagy karkötődnek, és választhatsz az elegáns, időtlen és aranyos medálok közül. Vásárláskor figyelj a felfűzési lyuk méretére.
  • Az orvosi fém fülbevalók nagyszerű választás az érzékeny bőrűek számára, akik gyakran nem tolerálják a más fémekből készült fülbevalókat. A választék nagyon gazdag – vásárolhatsz beszúrós vagy hosszú fülbevalókat, esetleg csillogó kövekkel kirakott modelleket.
  • Az orvosi acél nyakláncok szintén gyakori orvosi fém ékszerek. Értékelni fogod csillogásukat, elegáns megjelenésüket és precíz tartósságukat. Lehetnek egyszerű láncok vagy strasszkövekkel és különböző medálokkal díszítettek.
  • Az orvosi fém karkötők minden csuklón ragyogóan mutatnak. Tartósságuknak köszönhetően nem kell aggódni miattuk a különböző tevékenységek során, és a minták, stílusok és méretek széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja a neki tetsző darabot.
  • Az orvosi fém gyűrűk lenyűgöznek kiváló tartósságukkal. A férfiak gyakran választják ezt a típust. Az orvosi acél ékszer lehet többszínű, strasszkövekkel kirakott, különböző formájú vagy egyszerű. Gyakran használják őket jegygyűrűként is.
  • A mandzsettagombok elegáns kiegészítők, amelyeket különösen a férfiak értékelnek. Hasznosnak fogják találni őket, hogy különleges alkalmakkor feldobják megjelenésüket.

orvosi fém ékszerek
Nyaklánc

orvosi acél ékszerek
Karkötők

Az orvosi acél ékszerek akár luxus típusúak is lehetnek

Az orvosi fém ékszerek, különösen a női modellek gyakran különböző strasszkövekkel díszítettek, amelyek még több csillogást és luxus megjelenést kölcsönöznek nekik. Választhatsz a népszerű és kiváló minőségű Swarovski kristályok, cirkóniák, klasszikus kristályok vagy luxus gyöngyök közül. A foglalatok lehetnek egyszínűek vagy kombinálhatnak különböző színeket. A képzeletnek semmi sem szabhat határt, az orvosi ékszer típusokhoz használható ásványok választéka valóban óriási.

Az orvosi fém ékszerek bevonhatók a nagyobb tartósság vagy színváltozás érdekében. Az eredeti orvosi acél ékszerek számos színben, illetve aranyra vagy rózsaaranyra emlékeztető színben kaphatók.

A tökéletes ajándékot keresed? Az orvosi fém ékszerek pont megfelelőek lesznek

Az orvosi fém ékszerek biztonságosak. Ha nem vagy biztos a megajándékozandó személy preferenciáiban vagy méretében, válassz egyszerűbb kivitelű ékszert. Ideálisak a méretszabályozással ellátott karkötők, láncok és nyakláncok. Ha pedig több ajándékot szeretnél adni, válassz olyan ajándékkészletet, amely stílusos és színben is összeillő, orvosi fém ékszer típusokat tartalmaz.

Női orvosi fém ékszerek
Női orvosi fém ékszer szettek

Női orvosi fém ékszer szettek
Ajándékcsomag

A választás során ne feledkezz meg az orvosi fém ékszer méretéről

Annak érdekében, hogy az új orvosi acél ékszer tökéletesen illeszkedjen hozzád vagy a szerettedhez, a választáskor mindenképpen a megfelelő méretet keresd. Ez a nyakláncok, láncok vagy fülbevalók esetében nem annyira fontos, de a gyűrűk és karkötők esetében igen lényeges. A méretet egyszerűen megmérheted magadnak, de ha ajándékoznál, és nem tudod, hogyan találd meg az ideális méretet, nézd meg Hogyan válasszunk ékszert című útmutatónkat.

i

Hol kapható olcsó orvosi fém ékszer?

A legolcsóbb orvosi acél ékszer modelleket keresed? Nézz körül akciós orvosi fém ékszerek kategóriánkban vagy outletünkben. Itt igazi kincseket találhatsz az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 3 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, ékszer tömege: 6 g
7 090 Ft

188 termék
5,0
MORELLATO SAHB01 Versilia
Nyaklánc - férfi nyaklánc, mérete: 50 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
21 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18056
5,0
JSB Bijoux kockák Swarovski® kristálykövekkel 61400911ab
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 3 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, ékszer tömege: 6 g
7 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11640
5,0
MORELLATO Moody SQH20
Karkötő - férfi karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém, kristály és bőr, ékszer tömege: 26 g
Leárazás -6 %
26 990 Ft 28 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP9824
4,0
MORELLATO Női nyaklánc Talismani SAGZ16
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 90 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
34 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGZ16
5,0
JSB Bijoux Angel Extramix Swarovski® kristálykövekkel 61300831cr
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, tömege: 5 g
8 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP11632
JSB Bijoux 61400774ab Swarovski® kristályokkal - Fülbevaló Típusok
5,0
JSB Bijoux 61400774ab Swarovski® kristályokkal
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,2 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém, ékszer tömege: 7 g
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP10497
4,0
MORELLATO SCZ1178 Drops
Nyaklánc - uniszex nyaklánc, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18071
4,8
MORELLATO Drops CZ714
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
20 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP4814
MORELLATO Női nyaklánc Maia SAUY03
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 42 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
23 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAUY03
MORELLATO Incanto SAVA04
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 2,87 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
26 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SP16116
MORELLATO Női nyaklánc Abbraccio SAUB14
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 45 cm, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
25 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAUB14
MORELLATO Férfi karkötő Versilia SAHB07
Karkötő - férfi karkötő, mérete: 22 cm, fényes felületi kezelést kapott, anyaga: orvosi fém és pamut
26 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAHB07
POLICE PEAGN0010001 Saint II
Nyaklánc - uniszex nyaklánc, mérete: 50 cm, fényes felületi kezelést kapott, anyaga: orvosi fém
25 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18049
FOSSIL JF00846791
Nyaklánc - női nyaklánc, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: orvosi fém
20 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP4152
MORELLATO Motown SALS72
Fülbevaló - férfi fülbevaló, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, kő nélkül, anyaga: orvosi fém
Szuper ár
14 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18340
MORELLATO SCZ1287 Drops
Nyaklánc - uniszex nyaklánc, mérete: 42 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18072
MORELLATO SAVZ01 Istanti
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 80 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
15 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18067
MORELLATO Női fülbevaló Poetica SAUZ33
Fülbevaló - női fülbevaló, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém
14 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAUZ33
MORELLATO Női fülbevaló Creole SAUP02
Fülbevaló - női fülbevaló, fényes felületi kezelést kapott, kő nélkül, anyaga: orvosi fém
12 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAUP02
TROLI nyaklánc, acél, cirkónia (lánc, 2× medál) - Szűz - Nyaklánc Típusok
4,7
TROLI nyaklánc, acél, cirkónia (lánc, 2× medál) - Szűz
Nyaklánc - uniszex nyaklánc, mérete: 43 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: orvosi fém
5 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18286
5,0
MORELLATO Férfi karkötő Moody SQH53
Karkötő - férfi karkötő, mérete: 21 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristályok, anyaga: orvosi fém és bőr
26 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SQH53
4,3
MORELLATO Női nyaklánc Talismani SAGZ19
Nyaklánc - női nyaklánc, mérete: 90 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: orvosi fém
22 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGZ19
4,5
JSB Bijoux Szárnyak Swarovski kristályokkal 61400850cr
Fülbevaló - női fülbevaló, mérete: 1,6 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: swarovski kristályok, anyaga: orvosi fém
8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP15887
TROLI Acél nyaklánc Skorpió cirkóniával (lánc, 2x medál) - Nyaklánc Típusok
4,7
TROLI Acél nyaklánc Skorpió cirkóniával (lánc, 2x medál)
Nyaklánc - uniszex nyaklánc, mérete: 48 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: orvosi fém
Szuper ár
5 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18296

Orvosi acél ékszerek

KarácsonyKarácsonyi ajándék ötletek egy csipetnyi luxussal férfiaknak és nőknek A minőségi ékszerek és a dizájner órák remek ajándékok, amelyekkel idén karácsonykor megmutathatod szeretteidnek, hogy igazán fontosak neked. Karácsonyi ajándék ötletek széles választéka áll rendelkezésedre, így nem lesz nehéz a választás, akár férfi, akár hölgy számára...

Orvosi acél ékszerek

A Orvosi acél ékszerek kategóriában összesen 188 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó orvosi acél ékszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább orvosi acél ékszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb orvosi acél ékszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: orvosi acél ékszerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ