30 dnů na vrácení MPLA306808

Babakocsik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Babakocsi típusa
Sport babakocsi
(229)
Kombinált babakocsi
(53)
Golf babakocsi
(49)
Testvér babakocsi
(2)
Iker babakocsi
(1)
Használat
Városba
(303)
Rossz terepviszonyokhoz
(136)
Tulajdonságok
Kiegészítők
Italtartó
(89)
Esőköpeny
(89)
Szúnyogháló
(78)
Kerekek
(35)
Poliuretán
(23)
Gumi
(93)
Kerekek száma
Squad
(332)
Hatkerekű
(1)
Nyolckerekű
(4)
Tömeg
4,6 kg
25 kg
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(20)
Fehér
(3)
Fekete
(123)
Piros
(6)
Lila
(2)
Grafit
(3)
Barna
(7)
Mustársárga
(1)
Khaki
(1)
Krémszínű
(2)
Réz
(1)
Kék
(29)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(20)
Vintage rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Világoskék
(3)
Világosszürke
(3)
Szürke
(109)
Szürkéskék
(1)
Sötétkék
(3)
Sötétszürke
(2)
Türkizkék
(1)
Többszínű
(2)
Zöld
(53)
Arany
(6)
Sárga
(1)
Oliva
(6)

A babakocsi kiválasztása a leendő szülők egyik legnehezebb feladata. Multifunkciós vagy sport? Három kerék vagy négy? Nem könnyű eligazodni a számos típus, márka és paraméter között. Nézd meg, mire érdemes a babakocsi kiválasztása során figyelni!

Tovább

Milyen típusú babakocsira van szükséged?

Multifunkciós babakocsi

A szett, amely vázat, mózeskosarat és sportülést, esetleg kompatibilis autós babaülést is tartalmazza, kifejezetten népszerű választás a szülők körében. A multifunkciós babakocsi a gyerek születésétől kb. három éves koráig használható. Elsősorban a váz és a sportrész tulajdonságainak érdemes figyelmet szentelni, mivel ezeket használod majd a legtovább.

Mózeskosaras babakocsi

Születéstől körülbelül a baba 9 hónapos koráig használható. A mózeskosaras babakocsi általában valamivel több helyet kínál, mint a multifunkciós babakocsikhoz való mózeskosár. A mély babakocsikat magasabb rugózási képesség is jellemzi, aminek nagy hasznát veszed majd, ha ringatni szeretnéd a babát vagy egyenetlenebb terepen sétáltok. Hátrányuk ezzel szemben az, hogy nem csukhatóak össze, és az a tény, hogy néhány hónappal később új babakocsit kell majd vennetek.

Sport babakocsi

Az önálló sportbabakocsit a szülők általában a mózeskosaras babakocsi után vásárolják meg. A gyerekek ebben utaznak a leghosszabb ideig, így nagyon kényelmesnek és rendkívül jól kidolgozottnak kellene lennie. Amire nagyon figyelni kell, az a háttámlája, ideális esetben teljesen fekvő pozícióig dönthetőnek kellene lennie, hogy aludni is tudjon benne a gyerek.

Esernyőre csukható babakocsik

Az esernyőre csukható kocsi előnye az, hogy összecsukható és könnyű. Nem igazán alkalmas egész napos ülésre, inkább rövidebb távokon veszed majd hasznát. Néhány típusnak dönthető a háttámlája is. Az esernyőre csukható kocsikat kizárólag ülni már tudó gyerekek használhatják.

MultifunkciósMultifunkciós

MózeskosarasMózeskosaras

SportSport

Esernyőre csukhatóEsernyőre csukható

Mire érdemes figyelni a babakocsi kiválasztása során? 

Kerekek minősége

A kerekek nagyobb figyelmet érdemelnek, mint amit elsőre szentelnénk nekik. Nagyban befolyásolják ugyanis azt, hogy mennyire kényelmesen utazik majd a gyerek, és mennyire lesz könnyen kezelhető a babakocsi. 

Kerekek száma

A babakocsiknak 3 vagy 4 kereke van. A szülők gyakran azt gondolják, hogy a háromkerekű babakocsik kevésbé stabilak, de ez nem teljesen igaz. A babakocsi stabilitását az befolyásolja, hogy mennyire jól kiegyensúlyozott, és mekkora távolság van a kerekek között. A háromkerekű babakocsik alkalmasak arra, hogy az anyuka fusson vagy görkorcsolyázzon velük, és egyenetlenebb terepre. Elsősorban a sportos beállítottságú szülők értékelik majd nagyra.

A kerekek anyaga

  • Felfújható kerekek - ideálisak parkokba és erdei sétákhoz.
  • Műanyag kerekek - városi babakocsizáshoz valók.
  • Fix kerekek - könnyebben lehet nekik köszönhetően terepen közlekedni, de a fix kerekekkel ellátott babakocsit kicsit nehezebb kezelni sík terepen.
  • Bolygósítható kerekek - leegyszerűsítik a sík terepen való kezelést, a babakocsival gyakorlatilag helyben meg tudsz fordulni. Amennyiben terepen is szeretnétek sétálni, figyeljetek rá választáskor, hogy a babakocsi kereke fixálható legyen.

Ha futni vagy korcsolyázni szeretnél a babakocsival, olyat válassz, aminek a fogantyún van a fékje!

Babakocsi méretei

Vedd figyelembe a különböző részek méreteit, de a babakocsi teljes méreteit is. Amennyiben a babakocsit alacsony vagy - ellenkezőleg - magas ember tologatja majd, netán különböző magasságúak, olyat válassz, amelyiknek állítható a karfája. A mózeskosár kiválasztásánál figyelj rá, hogy melyik évszakban születik majd a kicsi. Ha télen használjátok, fontos, hogy a kisbaba téli téli lábzsákkal vagy bundazsákban, vagy vastag takaróval betakarva is kényelmesen elférjen.

Babakocsi tömege

Ezt a paramétert semmiképp ne hagyd majd figyelmen kívül, és ne felejtsd el figyelembe venni a baba tömegét sem. A babakocsit újszülöttel könnyű lesz tolni, de egy 15 kilós gyerekkel már erőn felüli feladat lehet. Amennyiben multifunkciós babakocsi mellett döntesz, a legfontosabb a sportváltozat össztömege.

A babakocsi összecsukhatósága

Ha gyakran szállítod majd autóval a babakocsit, vagy otthon összecsukott állapotban tudod majd tárolni, egyértelműen fontos, hogy milyen módon csukható össze a babakocsi. Vannak olyan sportbabakocsik, amiket egyetlen mozdulattal össze lehet csukni, vannak viszont olyanok, amik alaposan megizzaszthatnak a szétszedés során. Ne felejtsd el ellenőrizni az összecsukott állapot méreteit, egy nagyobb babakocsi nem biztos, hogy befér az autótok csomagtartójába! 

Babakocsi karbantartása

A karbantartást elsősorban a sportverziónál és az esernyőre csukhatóaknál ellenőrizd. A gyerek valószínűleg enni és inni is fog benne, így nagyon hasznos, ha egyszerűen le lehet szedni és ki lehet mosni a huzatot. 

Tartozékok

Ellenőrizd le, van-e a babakocsihoz szúnyogháló, tartozik-e hozzá esőhuzat, vagy kompatibilisek-e vele a kapható univerzális huzatok és hálók. Tartozékokat vehetsz viszont később is. Jól jöhet egy babakocsira akasztható pelenkázó táska, párnázott babakocsiba való alátét, amely kellemesebbé teszi a babakocsiban eltöltött időt a kisgyerek számára. Ne felejtkezz el a babakocsis játékokról sem, amelyekkel játszhat a baba a babakocsiban fekve vagy ülve, vagy szemlélheti őket, ha nincs érdekes nézegetnivaló.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lionelo Annet Plus Green Forest Szállításra kész 1 db
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 110 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 45 × 58 × 84 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
54 590 Ft

2.
LIONELO Emma Plus Stone Szállításra kész 3 db
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 30 × 52 × 96 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, tömege 5 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
35 490 Ft

3.
LIONELO Anett Blue Denim Szállításra kész > 5 db
Babakocsi - sport babakocsi, városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 90 × 55 × 26 cm (Ma×Sz×H), italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
84 190 Ft

Még több
369 termék
Lionelo Annet Plus Green Forest - Babakocsi Típusok
5,0
Lionelo Annet Plus Green Forest
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 110 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 45 × 58 × 84 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
54 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls5371
5,0
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 111 cm, gyerek max. tömege 25 kg, mérete (összecsukva) 87 × 59 × 47 cm (Ma×Sz×H), tartókosár a csomag része, tömege 11,1 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
93 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY23019
Lionelo Irma Dreamin - Babakocsi Típusok
5,0
Lionelo Irma Dreamin
Babakocsi - golf babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 31 × 23 × 105 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, szúnyogháló, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, tömege 7 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
Szuper ár
28 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1055
LIONELO Anett Blue Denim - Babakocsi Típusok
5,0
LIONELO Anett Blue Denim
Babakocsi - sport babakocsi, városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 90 × 55 × 26 cm (Ma×Sz×H), italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
84 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY167293
LIONELO Annet Tour Grey stone - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO Annet Tour Grey stone
Babakocsi - sport babakocsi, városba, zselés forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 20 × 50 × 80 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, italtartó, szúnyogháló és tartókosár a csomag része, tömege 12,5 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
67 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY22409
LIONELO Emma Plus Stone - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO Emma Plus Stone
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 30 × 52 × 96 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, tömege 5 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
35 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY167289
5,0
HAUCK Rapid 4D Air Fekete
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 113 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 34 × 57 × 83 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, italtartó és tartókosár a csomag része, külön megvásárolható kosár, tömege 10,3 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
67 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY23012
4,0
Lionelo Cloe Black Onyx
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 108 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 34 × 55 × 60 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
74 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5374
5,0
HAUCK Sport babakocsi Shopper Neo II grey
Babakocsi - sport babakocsi, városba, műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 23 kg, mérete (összecsukva) 106 × 54 × 92 cm (Ma×Sz×H), italtartó és tartókosár a csomag része, tömege 7,95 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
51 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY18068
Lionelo Irma Black - Babakocsi Típusok
5,0
Lionelo Irma Black
Babakocsi - golf babakocsi, városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, kosár hossza 75 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 98 × 23 × 35 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, szúnyogháló, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, tömege 7 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
33 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls1050
LIONELO Emma Plus Forest Green - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO Emma Plus Forest Green
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 102 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 37 × 53 × 89 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, pelenkázó táska a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
36 090 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY167287
4,8 14×
HAUCK Sport babakocsi Runner 2 black
Babakocsi - sport babakocsi, futáshoz, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, gyerek max. tömege 23 kg, mérete (összecsukva) 110 × 59 × 126 cm (Ma×Sz×H), tartókosár a csomag része, tömege 11,1 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
81 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18074
3,6
HAUCK Sport babakocsi Runner Black/Neon Yellow
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, állítható háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, gyerek max. tömege 23 kg, mérete (összecsukva) 44 × 60 × 88 cm (Ma×Sz×H), tartókosár a csomag része, tömege 10,7 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
88 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18316
HAUCK Sport babakocsi Sport Mickey Stars - Babakocsi Típusok
4,2
HAUCK Sport babakocsi Sport Mickey Stars
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 5,9 kg
34 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18070
ABC Design Salsa 4 Air 2024 babakocsi, Asphalt + ingyenes autósülés adapter - Babakocsi Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
ABC Design Salsa 4 Air 2024 babakocsi, Asphalt + ingyenes autósülés adapter
Babakocsi - kombinált, városba és rossz terepviszonyokhoz, hluboká, sport kosár, felfújható kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, egy kézzel összecsukható, állítható teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, babakocsi váza, mózeskosár, sportülés, tartókosár a csomag része, külön megvásárolható autósülés (tojás), tömege 14,5 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
327 890 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls4819
Lionelo Annet Tour Lovin - Babakocsi Típusok
4,0
Lionelo Annet Tour Lovin
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, zselés forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 45 × 58 × 89 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 10,36 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
67 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1058
HAUCK Sport babakocsi Sport red - Babakocsi Típusok
4,2
HAUCK Sport babakocsi Sport red
Babakocsi - sport babakocsi, városba, műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 100 × 45 × 75 cm (Ma×Sz×H), tartókosár a csomag része, tömege 5,9 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
31 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY18072
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Lava Grey - Babakocsi Típusok
4,8
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Lava Grey
Babakocsi kombinált 3in1 - városba, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, mérete (összecsukva) 60 × 45 × 33 cm (Ma×Sz×H), tömege 7,6 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
154 190 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc01471
Kinderkraft Vesto Pink
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 111 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 28 × 62 × 81 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, tömege 15 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
71 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls2837
MoMi Miya 2023 szürke - Babakocsi Típusok
3,0
MoMi Miya 2023 szürke
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, sport kosár, poliuretán forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 106 cm, gyerek max. tömege 22 kg, babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó, esőköpeny, szúnyogháló és tartókosár a csomag része, tömege 11 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
73 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls1901
Zopa Move Night Black / Black - Babakocsi Típusok
4,8
Zopa Move Night Black / Black
Babakocsi - sport babakocsi, városba, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, mindkét irányú ültetés, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, gyerek max. tömege 22 kg, lábzsák, esőköpeny és tartókosár a csomag része, tömege 10 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
102 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY9050
MoMi ESTELLE fekete - Babakocsi Típusok
4,7 11×
MoMi ESTELLE fekete
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, poliuretán forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 21 × 51 × 65 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, tömege 7,1 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
48 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18752
Zopa Move Rocky Grey / Black - Babakocsi Típusok
4,8
Zopa Move Rocky Grey / Black
Babakocsi - sport babakocsi, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, mérete (összecsukva) 50 × 68 × 34 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, esőköpeny és tartókosár a csomag része, tömege 10 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
102 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY9052
Lionelo Natt Black Onyx - Babakocsi Típusok
Lionelo Natt Black Onyx
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, sport kosár, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 120 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 35 × 56 × 90 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
+Ajándék LEGO LEGO melynek értéke 5 490 Ft
70 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls5384

Babakocsik

táskaMit vigyünk magunkkal a szülészetre? Időben készítsd el a kórházi csomagot Különösen azokat a kismamákat foglalkoztatja azoknak a dolgoknak a listája, amelyeket a terhesség végén be kell csomagolniuk a kórházi csomagba, akik az első szülésükre készülnek. Mikor kell összekészíteni a kórházi csomagot? Lehet-e kórházi csomagot vásárolni? És minek...
Babát tervezel vagy arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Mindkét esetben hasznos lehet, ha ismered a terhesség egyes tüneteit, hogy a lehető leghamarabb, akár teszt nélkül is felismerd, hogy áldott állapotba kerültél. Vessünk egy pillantást az első jelekre, amelyek...
Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka miatt repülünk. De lehet, hogy felteszed a kérdést, mi van a repüléssel a terhesség alatt. Vajon a repülés nem jelent-e veszélyt-e a meg nem született babádra. Akkor...

Babakocsik

A Babakocsik kategóriában összesen 369 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babakocsik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsik vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ