Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Pampers

Babakocsik

A babakocsi kiválasztása a leendő szülők egyik legnehezebb feladata. Multifunkciós vagy sport? Három kerék vagy négy? Nem könnyű eligazodni a számos típus, márka és paraméter között. Nézd meg, mire érdemes a babakocsi kiválasztása során figyelni!

Tovább

Milyen típusú babakocsira van szükséged?

Multifunkciós babakocsi

A szett, amely vázat, mózeskosarat és sportülést, esetleg kompatibilis autós babaülést is tartalmazza, kifejezetten népszerű választás a szülők körében. A multifunkciós babakocsi a gyerek születésétől kb. három éves koráig használható. Elsősorban a váz és a sportrész tulajdonságainak érdemes figyelmet szentelni, mivel ezeket használod majd a legtovább.

Mózeskosaras babakocsi

Születéstől körülbelül a baba 9 hónapos koráig használható. A mózeskosaras babakocsi általában valamivel több helyet kínál, mint a multifunkciós babakocsikhoz való mózeskosár. A mély babakocsikat magasabb rugózási képesség is jellemzi, aminek nagy hasznát veszed majd, ha ringatni szeretnéd a babát vagy egyenetlenebb terepen sétáltok. Hátrányuk ezzel szemben az, hogy nem csukhatóak össze, és az a tény, hogy néhány hónappal később új babakocsit kell majd vennetek.

Sport babakocsi

Az önálló sportbabakocsit a szülők általában a mózeskosaras babakocsi után vásárolják meg. A gyerekek ebben utaznak a leghosszabb ideig, így nagyon kényelmesnek és rendkívül jól kidolgozottnak kellene lennie. Amire nagyon figyelni kell, az a háttámlája, ideális esetben teljesen fekvő pozícióig dönthetőnek kellene lennie, hogy aludni is tudjon benne a gyerek.

Esernyőre csukható babakocsik

Az esernyőre csukható kocsi előnye az, hogy összecsukható és könnyű. Nem igazán alkalmas egész napos ülésre, inkább rövidebb távokon veszed majd hasznát. Néhány típusnak dönthető a háttámlája is. Az esernyőre csukható kocsikat kizárólag ülni már tudó gyerekek használhatják.

MultifunkciósMultifunkciós

MózeskosarasMózeskosaras

SportSport

Esernyőre csukhatóEsernyőre csukható

Mire érdemes figyelni a babakocsi kiválasztása során? 

Kerekek minősége

A kerekek nagyobb figyelmet érdemelnek, mint amit elsőre szentelnénk nekik. Nagyban befolyásolják ugyanis azt, hogy mennyire kényelmesen utazik majd a gyerek, és mennyire lesz könnyen kezelhető a babakocsi. 

Kerekek száma

A babakocsiknak 3 vagy 4 kereke van. A szülők gyakran azt gondolják, hogy a háromkerekű babakocsik kevésbé stabilak, de ez nem teljesen igaz. A babakocsi stabilitását az befolyásolja, hogy mennyire jól kiegyensúlyozott, és mekkora távolság van a kerekek között. A háromkerekű babakocsik alkalmasak arra, hogy az anyuka fusson vagy görkorcsolyázzon velük, és egyenetlenebb terepre. Elsősorban a sportos beállítottságú szülők értékelik majd nagyra.

A kerekek anyaga

  • Felfújható kerekek - ideálisak parkokba és erdei sétákhoz.
  • Műanyag kerekek - városi babakocsizáshoz valók.
  • Fix kerekek - könnyebben lehet nekik köszönhetően terepen közlekedni, de a fix kerekekkel ellátott babakocsit kicsit nehezebb kezelni sík terepen.
  • Bolygósítható kerekek - leegyszerűsítik a sík terepen való kezelést, a babakocsival gyakorlatilag helyben meg tudsz fordulni. Amennyiben terepen is szeretnétek sétálni, figyeljetek rá választáskor, hogy a babakocsi kereke fixálható legyen.

Ha futni vagy korcsolyázni szeretnél a babakocsival, olyat válassz, aminek a fogantyún van a fékje!

Babakocsi méretei

Vedd figyelembe a különböző részek méreteit, de a babakocsi teljes méreteit is. Amennyiben a babakocsit alacsony vagy - ellenkezőleg - magas ember tologatja majd, netán különböző magasságúak, olyat válassz, amelyiknek állítható a karfája. A mózeskosár kiválasztásánál figyelj rá, hogy melyik évszakban születik majd a kicsi. Ha télen használjátok, fontos, hogy a kisbaba téli téli lábzsákkal vagy bundazsákban, vagy vastag takaróval betakarva is kényelmesen elférjen.

Babakocsi tömege

Ezt a paramétert semmiképp ne hagyd majd figyelmen kívül, és ne felejtsd el figyelembe venni a baba tömegét sem. A babakocsit újszülöttel könnyű lesz tolni, de egy 15 kilós gyerekkel már erőn felüli feladat lehet. Amennyiben multifunkciós babakocsi mellett döntesz, a legfontosabb a sportváltozat össztömege.

A babakocsi összecsukhatósága

Ha gyakran szállítod majd autóval a babakocsit, vagy otthon összecsukott állapotban tudod majd tárolni, egyértelműen fontos, hogy milyen módon csukható össze a babakocsi. Vannak olyan sportbabakocsik, amiket egyetlen mozdulattal össze lehet csukni, vannak viszont olyanok, amik alaposan megizzaszthatnak a szétszedés során. Ne felejtsd el ellenőrizni az összecsukott állapot méreteit, egy nagyobb babakocsi nem biztos, hogy befér az autótok csomagtartójába! 

Babakocsi karbantartása

A karbantartást elsősorban a sportverziónál és az esernyőre csukhatóaknál ellenőrizd. A gyerek valószínűleg enni és inni is fog benne, így nagyon hasznos, ha egyszerűen le lehet szedni és ki lehet mosni a huzatot. 

Tartozékok

Ellenőrizd le, van-e a babakocsihoz szúnyogháló, tartozik-e hozzá esőhuzat, vagy kompatibilisek-e vele a kapható univerzális huzatok és hálók. Tartozékokat vehetsz viszont később is. Jól jöhet egy babakocsira akasztható pelenkázó táska, párnázott babakocsiba való alátét, amely kellemesebbé teszi a babakocsiban eltöltött időt a kisgyerek számára. Ne felejtkezz el a babakocsis játékokról sem, amelyekkel játszhat a baba a babakocsiban fekve vagy ülve, vagy szemlélheti őket, ha nincs érdekes nézegetnivaló.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HAUCK Rapid 3R sportkocsi fekete Szállításra kész > 5 db
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 11,2 cm, egy kézzel összecsukható, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, 23 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 11,55 kg
80 690 Ft

2.
PETITE&MARS Up Ultimate Grey Szállításra kész 1 db
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör poliuretán hab forgó kerekek, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 5,8 kg
67 990 Ft

3.
Kinderkraft Prime 3 az 1-ben 2020 grey Szállításra kész > 5 db
Babakocsi - három kombinációs babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek, fékrendszer, mózeskosár mélysége: 88 cm, tolókar fogantyújának max. magassága: 108 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, sport babakocsi, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 21,9 kg
179 690 Ft

Még több
267 termék
MAMAS & PAPAS Golf Tour 3 Black & Rose Gold
Babakocsi - golf babakocsi városba, gél forgó kerekek, dönthető háttámla, állítható lábtartó, 15 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 8,8 kg

111 990 Ft
1 db
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY16552
JOIE Versatrax pavement szett - Babakocsi Típusok
JOIE Versatrax pavement szett
Babakocsi - 2 kombinációs babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumi forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 102 cm, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 18,13 kg

142 890 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KSPL574
HAUCK Rapid 3R sportkocsi fekete
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 11,2 cm, egy kézzel összecsukható, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, 23 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 11,55 kg

80 690 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18067
PETITE&MARS Up Ultimate Grey - Babakocsi Típusok
PETITE&MARS Up Ultimate Grey
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör poliuretán hab forgó kerekek, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 5,8 kg

67 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY18265
KINDERKRAFT Sport babakocsi All Road Bird Pattern - Babakocsi Típusok
KINDERKRAFT Sport babakocsi All Road Bird Pattern
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 106 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 15 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 11,6 kg

138 090 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY13805
Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Grey - Babakocsi Típusok
Kinderkraft 3 az 1-ben XMOOV 2020 Grey
Babakocsi - hármas kombináció városba, felfújható forgó kerekek rögzítéssel, testhossz 90 cm, max. tolókarmagasság 116 cm (magas szülők számára), teljes felfüggesztés, a lábtartó és a háttámla teljesen hátradönthető, levehető fogantyú/sín, 22 kg-ig alkalmas a gyermekek számára, súlya 17,5 kg, a kocsit sportüléssé lehet alakítani, külön mózeskosár nem tartozék

118 990 Ft 121 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9965
HAUCK Sport babakocsi Runner Black/Neon Yellow
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek, fékrendszer, teljes rugózás, dönthető háttámla, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 23 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10,7 kg

92 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18316
Kinderkraft Prime 3 az 1-ben 2020 grey - Babakocsi Típusok
Kinderkraft Prime 3 az 1-ben 2020 grey
Babakocsi - három kombinációs babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek, fékrendszer, mózeskosár mélysége: 88 cm, tolókar fogantyújának max. magassága: 108 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, sport babakocsi, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 21,9 kg

179 690 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9962
Britax Römer B-Agile M - Wine - Babakocsi Típusok
Britax Römer B-Agile M - Wine
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 102 cm, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, súlya: 10 kg

Leárazás -5 %
105 990 Ft 110 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY9459
Zopa Move Night Black / Black
Babakocsi - sport babakocsi városba, gumis forgó kerekek, fékrendszer, az ülőrész mindkét irányba fordítható, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10 kg

104 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY9050
Britax Römer B-Agile M - Beige - Babakocsi Típusok
Britax Römer B-Agile M - Beige
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 102 cm, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10 kg

105 990 Ft 108 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY9460
Britax Römer B-Agile M - Grey - Babakocsi Típusok
Britax Römer B-Agile M - Grey
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 102 cm, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10 kg

105 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BABY9458
Britax Römer B-Agile M - Navy - Babakocsi Típusok
Britax Römer B-Agile M - Navy
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 102 cm, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10 kg

105 990 Ft 108 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY9461
JOIE Muze LX cranberry - Babakocsi Típusok
JOIE Muze LX cranberry
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 101 cm, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 23 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 9,3 kg

58 790 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KSPL566
ABC DESIGN Salsa 4 2022 Tin Classic - Babakocsi Típusok
ABC DESIGN Salsa 4 2022 Tin Classic
Babakocsi - 2 kombinációs babakocsi városba, gumis forgó kerekek, fékrendszer, mózeskosár mélysége: 77 cm, tolókar fogantyújának max. magassága: 109 cm, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 12,9 kg

246 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY3471
Kinderkraft Prime 3 az 1-ben beige
Babakocsi - három kombinációs babakocsi városba, felfújható forgó kerekek, mózeskosár mélysége: 88 cm, tolókar fogantyújának max. magassága: 105 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, sport babakocsi, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, kézifékkel, 15 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 12 kg

189 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY14232
MAMAS & PAPAS Ocarro Onyx - Babakocsi Típusok
MAMAS & PAPAS Ocarro Onyx
Babakocsi - sport babakocsi városba, gél forgó kerekek, fékrendszer, az ülőrész mindkét irányba fordítható, egy kézzel összecsukható, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 13,5 kg

232 090 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY16563
BABY JOGGER City Mini GT 2 SINGLE - Barre
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 109,5 cm, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 9,7 kg

180 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY11880
BABY JOGGER City Mini Gt 2 Single, Stone Grey - Babakocsi
Típusok
BABY JOGGER City Mini Gt 2 Single, Stone Grey
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, kézifékkel, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 9,7 kg

180 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY167416
Maxi-Cosi Zelia 3 Essential, Graphite - Babakocsi Típusok
Maxi-Cosi Zelia 3 Essential, Graphite
Babakocsi - 2 kombinációs babakocsi városba, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, mózeskosár mélysége: 78 cm, tolókar fogantyújának max. magassága: 107 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, sport babakocsi, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10,7 kg

149 990 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY4589
Leclerc Magic Fold Plus Black - Babakocsi
Típusok
Leclerc Magic Fold Plus Black
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, egy kézzel összecsukható, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 6,6 kg

172 590 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY15876
KINDERKRAFT babakocsi sport All Road Ash Grey - Babakocsi Típusok
KINDERKRAFT babakocsi sport All Road Ash Grey
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, tömör poliuretán hab forgó kerekek, fékrendszer, tolókar fogantyújának max. magassága: 106 cm, az ülőrész mindkét irányba fordítható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 15 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 11,6 kg

138 090 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY13804
ERGOBABY Metro Slate Grey - Babakocsi Típusok
ERGOBABY Metro Slate Grey
Babakocsi - golf babakocsi városba, gumis forgó kerekek, tolókar fogantyújának max. magassága: 105 cm, egy kézzel összecsukható, teljes rugózás, dönthető háttámla, állítható lábtartó, vízszintesig dönthető háttámla, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 7,8 kg

155 390 Ft
1 db
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY2804
Maxi-Cosi Zelia Essential Black
Babakocsi - kombinált babakocsi városba, tömör poliuretán hab forgó kerekek, dönthető háttámla, állítható lábtartó, levehető fogantyú, 22 kg testsúlyig ajánlott, súlya: 10,25 kg

149 990 Ft
Átvehető: hétfő 22.8. 18:00-tól
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY15053

Babakocsik

táskaMit vigyünk magunkkal a szülészetre? Időben készítsd el a kórházi csomagot Különösen azokat a kismamákat foglalkoztatja azoknak a dolgoknak a listája, amelyeket a terhesség végén be...
Babát tervezel vagy arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Mindkét esetben hasznos lehet, ha ismered a...
Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka...

Babakocsik

A Babakocsik kategóriában összesen 267 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babakocsik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsik vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ