Dárkový rádce Výměna nevhodného dárku

Babakocsik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Babakocsi típusa
Sport babakocsi
(194)
Kombinált babakocsi
(59)
Golf babakocsi
(58)
Testvér babakocsi
(2)
Iker babakocsi
(1)
Használat
Városba
(289)
Rossz terepviszonyokhoz
(123)
Tulajdonságok
Kiegészítők
Italtartó
(94)
Esőköpeny
(109)
Szúnyogháló
(87)
Kerekek
(30)
Poliuretán
(21)
Gumi
(112)
Kerekek száma
Squad
(330)
Hatkerekű
(2)
Nyolckerekű
(1)
Tömeg
0,01 kg
25 kg
-
Szín
Bézs
(19)
Fehér
(4)
Fekete
(128)
Piros
(5)
Lila
(1)
Grafit
(2)
Barna
(8)
Mustársárga
(1)
Khaki
(4)
Krémszínű
(2)
Mentol
(1)
Kék
(38)
Rózsaszín
(19)
Fáradt rózsaszín
(1)
Ezüst
(11)
Világoskék
(3)
Világosszürke
(1)
Szürke
(113)
Sötétkék
(2)
Sötétszürke
(2)
Türkizkék
(1)
Többszínű
(4)
Borvörös
(1)
Zöld
(45)
Arany
(6)
Sárga
(1)
Oliva
(2)

A babakocsi kiválasztása a leendő szülők egyik legnehezebb feladata. Multifunkciós vagy sport? Három kerék vagy négy? Nem könnyű eligazodni a számos típus, márka és paraméter között. Nézd meg, mire érdemes a babakocsi kiválasztása során figyelni!

Tovább

Milyen típusú babakocsira van szükséged?

Multifunkciós babakocsi

A szett, amely vázat, mózeskosarat és sportülést, esetleg kompatibilis autós babaülést is tartalmazza, kifejezetten népszerű választás a szülők körében. A multifunkciós babakocsi a gyerek születésétől kb. három éves koráig használható. Elsősorban a váz és a sportrész tulajdonságainak érdemes figyelmet szentelni, mivel ezeket használod majd a legtovább.

Mózeskosaras babakocsi

Születéstől körülbelül a baba 9 hónapos koráig használható. A mózeskosaras babakocsi általában valamivel több helyet kínál, mint a multifunkciós babakocsikhoz való mózeskosár. A mély babakocsikat magasabb rugózási képesség is jellemzi, aminek nagy hasznát veszed majd, ha ringatni szeretnéd a babát vagy egyenetlenebb terepen sétáltok. Hátrányuk ezzel szemben az, hogy nem csukhatóak össze, és az a tény, hogy néhány hónappal később új babakocsit kell majd vennetek.

Sport babakocsi

Az önálló sportbabakocsit a szülők általában a mózeskosaras babakocsi után vásárolják meg. A gyerekek ebben utaznak a leghosszabb ideig, így nagyon kényelmesnek és rendkívül jól kidolgozottnak kellene lennie. Amire nagyon figyelni kell, az a háttámlája, ideális esetben teljesen fekvő pozícióig dönthetőnek kellene lennie, hogy aludni is tudjon benne a gyerek.

Esernyőre csukható babakocsik

Az esernyőre csukható kocsi előnye az, hogy összecsukható és könnyű. Nem igazán alkalmas egész napos ülésre, inkább rövidebb távokon veszed majd hasznát. Néhány típusnak dönthető a háttámlája is. Az esernyőre csukható kocsikat kizárólag ülni már tudó gyerekek használhatják.

MultifunkciósMultifunkciós

MózeskosarasMózeskosaras

SportSport

Esernyőre csukhatóEsernyőre csukható

Mire érdemes figyelni a babakocsi kiválasztása során? 

Kerekek minősége

A kerekek nagyobb figyelmet érdemelnek, mint amit elsőre szentelnénk nekik. Nagyban befolyásolják ugyanis azt, hogy mennyire kényelmesen utazik majd a gyerek, és mennyire lesz könnyen kezelhető a babakocsi. 

Kerekek száma

A babakocsiknak 3 vagy 4 kereke van. A szülők gyakran azt gondolják, hogy a háromkerekű babakocsik kevésbé stabilak, de ez nem teljesen igaz. A babakocsi stabilitását az befolyásolja, hogy mennyire jól kiegyensúlyozott, és mekkora távolság van a kerekek között. A háromkerekű babakocsik alkalmasak arra, hogy az anyuka fusson vagy görkorcsolyázzon velük, és egyenetlenebb terepre. Elsősorban a sportos beállítottságú szülők értékelik majd nagyra.

A kerekek anyaga

  • Felfújható kerekek - ideálisak parkokba és erdei sétákhoz.
  • Műanyag kerekek - városi babakocsizáshoz valók.
  • Fix kerekek - könnyebben lehet nekik köszönhetően terepen közlekedni, de a fix kerekekkel ellátott babakocsit kicsit nehezebb kezelni sík terepen.
  • Bolygósítható kerekek - leegyszerűsítik a sík terepen való kezelést, a babakocsival gyakorlatilag helyben meg tudsz fordulni. Amennyiben terepen is szeretnétek sétálni, figyeljetek rá választáskor, hogy a babakocsi kereke fixálható legyen.

Ha futni vagy korcsolyázni szeretnél a babakocsival, olyat válassz, aminek a fogantyún van a fékje!

Babakocsi méretei

Vedd figyelembe a különböző részek méreteit, de a babakocsi teljes méreteit is. Amennyiben a babakocsit alacsony vagy - ellenkezőleg - magas ember tologatja majd, netán különböző magasságúak, olyat válassz, amelyiknek állítható a karfája. A mózeskosár kiválasztásánál figyelj rá, hogy melyik évszakban születik majd a kicsi. Ha télen használjátok, fontos, hogy a kisbaba téli téli lábzsákkal vagy bundazsákban, vagy vastag takaróval betakarva is kényelmesen elférjen.

Babakocsi tömege

Ezt a paramétert semmiképp ne hagyd majd figyelmen kívül, és ne felejtsd el figyelembe venni a baba tömegét sem. A babakocsit újszülöttel könnyű lesz tolni, de egy 15 kilós gyerekkel már erőn felüli feladat lehet. Amennyiben multifunkciós babakocsi mellett döntesz, a legfontosabb a sportváltozat össztömege.

A babakocsi összecsukhatósága

Ha gyakran szállítod majd autóval a babakocsit, vagy otthon összecsukott állapotban tudod majd tárolni, egyértelműen fontos, hogy milyen módon csukható össze a babakocsi. Vannak olyan sportbabakocsik, amiket egyetlen mozdulattal össze lehet csukni, vannak viszont olyanok, amik alaposan megizzaszthatnak a szétszedés során. Ne felejtsd el ellenőrizni az összecsukott állapot méreteit, egy nagyobb babakocsi nem biztos, hogy befér az autótok csomagtartójába! 

Babakocsi karbantartása

A karbantartást elsősorban a sportverziónál és az esernyőre csukhatóaknál ellenőrizd. A gyerek valószínűleg enni és inni is fog benne, így nagyon hasznos, ha egyszerűen le lehet szedni és ki lehet mosni a huzatot. 

Tartozékok

Ellenőrizd le, van-e a babakocsihoz szúnyogháló, tartozik-e hozzá esőhuzat, vagy kompatibilisek-e vele a kapható univerzális huzatok és hálók. Tartozékokat vehetsz viszont később is. Jól jöhet egy babakocsira akasztható pelenkázó táska, párnázott babakocsiba való alátét, amely kellemesebbé teszi a babakocsiban eltöltött időt a kisgyerek számára. Ne felejtkezz el a babakocsis játékokról sem, amelyekkel játszhat a baba a babakocsiban fekve vagy ülve, vagy szemlélheti őket, ha nincs érdekes nézegetnivaló.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HAUCK Sport babakocsi Runner 2 black Szállításra kész > 5 db
Babakocsi - sport babakocsi futáshoz, felfújható forgó kerekek fékrendszerrel, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 23 kg, tömege 11,1 kg
99 990 Ft

2.
Lionelo Annet Plus Dreamin Szállításra kész 5 db
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 105 cm, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 10,36 kg
66 390 Ft

3.
Joie Tourist 2022 Signature Carbon Szállításra kész > 5 db
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 106 cm, teleszkópos, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 6,5 kg
64 590 Ft

Még több
366 termék
4,8 11×
HAUCK Sport babakocsi Runner 2 black
Babakocsi - sport babakocsi futáshoz, felfújható forgó kerekek fékrendszerrel, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 23 kg, tömege 11,1 kg
99 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18074
LIONELO Annet Tour Grey stone - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO Annet Tour Grey stone
Babakocsi - sport babakocsi városba, zselés forgó kerekek fékrendszerrel, teleszkópos, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 12,5 kg
Szuper ár
70 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY22409
5,0
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 111 cm (magas szülőknek), egy kézzel összecsukható, állítható háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 25 kg, tömege 11,1 kg
92 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY23019
4,6
MoMi ESTELLE fekete
Babakocsi - sport babakocsi városba, poliuretán forgó kerekek fékrendszerrel, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 7,1 kg
51 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18752
LIONELO ELIA Graphite - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO ELIA Graphite
Babakocsi - golf babakocsi városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 105 cm, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, tömege 5 kg
34 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY11520
HAUCK Sport babakocsi Sport red - Babakocsi Típusok
4,2
HAUCK Sport babakocsi Sport red
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 5,9 kg
26 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18072
LIONELO Annet Tour Black Carbon - Babakocsi Típusok
4,0
LIONELO Annet Tour Black Carbon
Babakocsi - sport babakocsi városba, zselés forgó kerekek fékrendszerrel, teleszkópos, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 12,5 kg
83 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY22410
3,6
HAUCK Sport babakocsi Runner Black/Neon Yellow
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, felfújható forgó kerekek fékrendszerrel, teleszkópos, állítható háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 23 kg, tömege 10,7 kg
93 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18316
Zopa Move Night Black / Black - Babakocsi Típusok
5,0
Zopa Move Night Black / Black
Babakocsi - sport babakocsi városba, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, mindkét irányú ültetés, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 10 kg
95 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY9050
4,4 11×
HAUCK Rapid 3R sportkocsi fekete
Babakocsi - sport babakocsi rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 11,2 cm, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, gyermek maximális súlya 23 kg, tömege 11,55 kg
73 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18067
5,0
HAUCK Sport babakocsi Shopper Neo II grey
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyermek maximális súlya 23 kg, tömege 7,95 kg
45 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18068
Kinderkraft Select Nea 2in1 Premium Deep Grey - Babakocsi Típusok
Kinderkraft Select Nea 2in1 Premium Deep Grey
Babakocsi - kombinált babakocsi városba, gumi forgó kerekek, mózeskosár hossza 83 cm, tolókar max. magassága 112 cm (magas szülőknek), mindkét irányú ültetés a babakocsiba, állítható lábtartó és háttámla, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 11,6 kg
212 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1665
Lionelo Annet Tour Lovin - Babakocsi Típusok
4,0
Lionelo Annet Tour Lovin
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, zselés forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 105 cm, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 10,36 kg
83 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls1058
Lionelo Annet Plus Dreamin - Babakocsi Típusok
Lionelo Annet Plus Dreamin
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 105 cm, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 10,36 kg
66 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAls1057
Fillikid Styler Elite LightGrey Melange - Babakocsi Típusok
5,0
Fillikid Styler Elite LightGrey Melange
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 110 cm (magas szülőknek), egy kézzel összecsukható, teleszkópos, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 7,4 kg
59 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls652
4,9
MoMi ESTELLE szürke, arany kerettel
Babakocsi - sport babakocsi városba, poliuretán forgó kerekek fékrendszerrel, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 7,1 kg
48 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18918
Joie Tourist 2022 Signature Carbon - Babakocsi Típusok
Joie Tourist 2022 Signature Carbon
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 106 cm, teleszkópos, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 6,5 kg
64 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1550
Joie Tourist 2022 Signature Oyster - Babakocsi Típusok
Joie Tourist 2022 Signature Oyster
Babakocsi - sport babakocsi városba, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 106 cm, teleszkópos, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 6,5 kg
64 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1551
Zopa Move Rocky Grey / Black - Babakocsi Típusok
5,0
Zopa Move Rocky Grey / Black
Babakocsi - sport babakocsi, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, tömege 10 kg
95 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY9052
Lionelo Cloe Grey Stone - Babakocsi Típusok
4,0
Lionelo Cloe Grey Stone
Babakocsi - sport babakocsi városba, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 108 cm, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, tömege 6 kg
72 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1066
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Beach Blue - Babakocsi Típusok
5,0
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Beach Blue
Babakocsi - gumi forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 105 cm, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, tömege 7,6 kg
+Ajándék Babakocsi esővédő Cybex melynek értéke 16 690 Ft
146 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01473
4,0
JOIE Muze LX coal
Babakocsi - sport babakocsi városba, műanyag forgó kerekek fékrendszerrel, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 15 kg, tömege 9,3 kg
47 490 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KSPL565
Lionelo Cloe Green Emerald - Babakocsi Típusok
4,0
Lionelo Cloe Green Emerald
Babakocsi - sport babakocsi városba, gumis forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 108 cm, állítható lábtartó és háttámla, levehető tartó/keret, tömege 9,5 kg
72 190 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls1065
MoMi Miya 2023 rózsaszín - Babakocsi Típusok
MoMi Miya 2023 rózsaszín
Babakocsi - sport babakocsi városba és rossz terepviszonyokhoz, poliuretán forgó kerekek fékrendszerrel, tolókar max. magassága 106 cm, egy kézzel összecsukható, teleszkópos, állítható teljes fekvő helyzetbe levehető tartó/keret, gyermek maximális súlya 22 kg, tömege 11 kg
74 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1902

Babakocsik

táskaMit vigyünk magunkkal a szülészetre? Időben készítsd el a kórházi csomagot Különösen azokat a kismamákat foglalkoztatja azoknak a dolgoknak a listája, amelyeket a terhesség végén be kell csomagolniuk a kórházi csomagba, akik az első szülésükre készülnek. Mikor kell összekészíteni a kórházi csomagot? Lehet-e kórházi csomagot vásárolni? És minek...
Babát tervezel vagy arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Mindkét esetben hasznos lehet, ha ismered a terhesség egyes tüneteit, hogy a lehető leghamarabb, akár teszt nélkül is felismerd, hogy áldott állapotba kerültél. Vessünk egy pillantást az első jelekre, amelyek...
Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka miatt repülünk. De lehet, hogy felteszed a kérdést, mi van a repüléssel a terhesség alatt. Vajon a repülés nem jelent-e veszélyt-e a meg nem született babádra. Akkor...

Babakocsik

A Babakocsik kategóriában összesen 366 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babakocsik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsik vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ