30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Babakocsik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Babakocsi típusa
Sport babakocsi
(266)
Kombinált babakocsi
(51)
Golf babakocsi
(70)
Testvér babakocsi
(2)
Iker babakocsi
(2)
Használat
Városba
(352)
Rossz terepviszonyokhoz
(146)
Tulajdonságok
Kiegészítők
Italtartó
(93)
Esőköpeny
(93)
Szúnyogháló
(80)
Kerekek
(39)
Poliuretán
(31)
Gumi
(129)
Kerekek száma
Squad
(378)
Hatkerekű
(1)
Nyolckerekű
(6)
Tömeg
4,6 kg
25 kg
-
Szín
Antracitszürke
(2)
Bézs
(18)
Fehér
(6)
Fekete
(146)
Piros
(7)
Lila
(2)
Grafit
(2)
Barna
(7)
Mustársárga
(1)
Khaki
(2)
Krémszínű
(3)
Réz
(1)
Kék
(32)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(25)
Vintage rózsaszín
(1)
Ezüst
(8)
Világoskék
(5)
Világosszürke
(7)
Szürke
(114)
Szürkéskék
(2)
Sötétkék
(5)
Sötétszürke
(4)
Türkizkék
(1)
Többszínű
(4)
Zöld
(58)
Arany
(5)
Sárga
(3)
Oliva
(6)
Szűrés

A babakocsi kiválasztása a leendő szülők egyik legnehezebb feladata. Multifunkciós vagy sport? Három kerék vagy négy? Nem könnyű eligazodni a számos típus, márka és paraméter között. Nézd meg, mire érdemes a babakocsi kiválasztása során figyelni!

Tovább

Milyen típusú babakocsira van szükséged?

Multifunkciós babakocsi

A szett, amely vázat, mózeskosarat és sportülést, esetleg kompatibilis autós babaülést is tartalmazza, kifejezetten népszerű választás a szülők körében. A multifunkciós babakocsi a gyerek születésétől kb. három éves koráig használható. Elsősorban a váz és a sportrész tulajdonságainak érdemes figyelmet szentelni, mivel ezeket használod majd a legtovább.

Mózeskosaras babakocsi

Születéstől körülbelül a baba 9 hónapos koráig használható. A mózeskosaras babakocsi általában valamivel több helyet kínál, mint a multifunkciós babakocsikhoz való mózeskosár. A mély babakocsikat magasabb rugózási képesség is jellemzi, aminek nagy hasznát veszed majd, ha ringatni szeretnéd a babát vagy egyenetlenebb terepen sétáltok. Hátrányuk ezzel szemben az, hogy nem csukhatóak össze, és az a tény, hogy néhány hónappal később új babakocsit kell majd vennetek.

Sport babakocsi

Az önálló sportbabakocsit a szülők általában a mózeskosaras babakocsi után vásárolják meg. A gyerekek ebben utaznak a leghosszabb ideig, így nagyon kényelmesnek és rendkívül jól kidolgozottnak kellene lennie. Amire nagyon figyelni kell, az a háttámlája, ideális esetben teljesen fekvő pozícióig dönthetőnek kellene lennie, hogy aludni is tudjon benne a gyerek.

Esernyőre csukható babakocsik

Az esernyőre csukható kocsi előnye az, hogy összecsukható és könnyű. Nem igazán alkalmas egész napos ülésre, inkább rövidebb távokon veszed majd hasznát. Néhány típusnak dönthető a háttámlája is. Az esernyőre csukható kocsikat kizárólag ülni már tudó gyerekek használhatják.

MultifunkciósMultifunkciós

MózeskosarasMózeskosaras

SportSport

Esernyőre csukhatóEsernyőre csukható

Mire érdemes figyelni a babakocsi kiválasztása során? 

Kerekek minősége

A kerekek nagyobb figyelmet érdemelnek, mint amit elsőre szentelnénk nekik. Nagyban befolyásolják ugyanis azt, hogy mennyire kényelmesen utazik majd a gyerek, és mennyire lesz könnyen kezelhető a babakocsi. 

Kerekek száma

A babakocsiknak 3 vagy 4 kereke van. A szülők gyakran azt gondolják, hogy a háromkerekű babakocsik kevésbé stabilak, de ez nem teljesen igaz. A babakocsi stabilitását az befolyásolja, hogy mennyire jól kiegyensúlyozott, és mekkora távolság van a kerekek között. A háromkerekű babakocsik alkalmasak arra, hogy az anyuka fusson vagy görkorcsolyázzon velük, és egyenetlenebb terepre. Elsősorban a sportos beállítottságú szülők értékelik majd nagyra.

A kerekek anyaga

  • Felfújható kerekek - ideálisak parkokba és erdei sétákhoz.
  • Műanyag kerekek - városi babakocsizáshoz valók.
  • Fix kerekek - könnyebben lehet nekik köszönhetően terepen közlekedni, de a fix kerekekkel ellátott babakocsit kicsit nehezebb kezelni sík terepen.
  • Bolygósítható kerekek - leegyszerűsítik a sík terepen való kezelést, a babakocsival gyakorlatilag helyben meg tudsz fordulni. Amennyiben terepen is szeretnétek sétálni, figyeljetek rá választáskor, hogy a babakocsi kereke fixálható legyen.

Ha futni vagy korcsolyázni szeretnél a babakocsival, olyat válassz, aminek a fogantyún van a fékje!

Babakocsi méretei

Vedd figyelembe a különböző részek méreteit, de a babakocsi teljes méreteit is. Amennyiben a babakocsit alacsony vagy - ellenkezőleg - magas ember tologatja majd, netán különböző magasságúak, olyat válassz, amelyiknek állítható a karfája. A mózeskosár kiválasztásánál figyelj rá, hogy melyik évszakban születik majd a kicsi. Ha télen használjátok, fontos, hogy a kisbaba téli téli lábzsákkal vagy bundazsákban, vagy vastag takaróval betakarva is kényelmesen elférjen.

Babakocsi tömege

Ezt a paramétert semmiképp ne hagyd majd figyelmen kívül, és ne felejtsd el figyelembe venni a baba tömegét sem. A babakocsit újszülöttel könnyű lesz tolni, de egy 15 kilós gyerekkel már erőn felüli feladat lehet. Amennyiben multifunkciós babakocsi mellett döntesz, a legfontosabb a sportváltozat össztömege.

A babakocsi összecsukhatósága

Ha gyakran szállítod majd autóval a babakocsit, vagy otthon összecsukott állapotban tudod majd tárolni, egyértelműen fontos, hogy milyen módon csukható össze a babakocsi. Vannak olyan sportbabakocsik, amiket egyetlen mozdulattal össze lehet csukni, vannak viszont olyanok, amik alaposan megizzaszthatnak a szétszedés során. Ne felejtsd el ellenőrizni az összecsukott állapot méreteit, egy nagyobb babakocsi nem biztos, hogy befér az autótok csomagtartójába! 

Babakocsi karbantartása

A karbantartást elsősorban a sportverziónál és az esernyőre csukhatóaknál ellenőrizd. A gyerek valószínűleg enni és inni is fog benne, így nagyon hasznos, ha egyszerűen le lehet szedni és ki lehet mosni a huzatot. 

Tartozékok

Ellenőrizd le, van-e a babakocsihoz szúnyogháló, tartozik-e hozzá esőhuzat, vagy kompatibilisek-e vele a kapható univerzális huzatok és hálók. Tartozékokat vehetsz viszont később is. Jól jöhet egy babakocsira akasztható pelenkázó táska, párnázott babakocsiba való alátét, amely kellemesebbé teszi a babakocsiban eltöltött időt a kisgyerek számára. Ne felejtkezz el a babakocsis játékokról sem, amelyekkel játszhat a baba a babakocsiban fekve vagy ülve, vagy szemlélheti őket, ha nincs érdekes nézegetnivaló.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
417 termék
5,0
HAUCK Sport babakocsi Shopper Neo II grey
Babakocsi - sport babakocsi, városba, műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 23 kg, mérete (összecsukva) 106 × 54 × 92 cm (Ma×Sz×H), italtartó és tartókosár a csomag része, tömege 7,95 kg
41 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BABY18068
3,6
HAUCK Sport babakocsi Runner Black/Neon Yellow
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, hluboká, sport kosár, felfújható forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, állítható háttámla teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, gyerek max. tömege 23 kg, mérete (összecsukva) 44 × 60 × 88 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, külön megvásárolható kosár, tömege 10,7 kg
88 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18316
5,0
Zopa Move Cross Gray
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, ötpontos biztonsági öv, mindkét irányú ültetés, állítható lábtartó és háttámla, tolókar max. magassága 100 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 36 × 57 × 63 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, esőköpeny és tartókosár a csomag része, tömege 11,5 kg
111 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls141
4,8
Zopa Move Rocky Grey / Black
Babakocsi - sport babakocsi, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, mérete (összecsukva) 50 × 68 × 34 cm (Ma×Sz×H), lábzsák, esőköpeny és tartókosár a csomag része, tömege 10 kg
102 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY9052
MoMi Miya 2023 szürke - Babakocsi Típusok
3,0
MoMi Miya 2023 szürke
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, sport kosár, poliuretán forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 106 cm, gyerek max. tömege 22 kg, babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó, esőköpeny, szúnyogháló és tartókosár a csomag része, tömege 11 kg
73 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1901
LIONELO Anett Black Carbon - Babakocsi Típusok
5,0
LIONELO Anett Black Carbon
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 90 × 55 × 26 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
57 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY167294
3,0
Lionelo Cloe Green Emerald
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 108 cm, mérete (összecsukva) 60 × 34 × 55 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, tömege 9,5 kg
83 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1065
Hauck Pooh Exploring Sport babakocsi - Babakocsi Típusok
4,2
Hauck Pooh Exploring Sport babakocsi
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, autósülés, műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 24 × 45 × 81 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, gyerekülés (tojás), sportülés, tartókosár a csomag része, külön megvásárolható kosár, tömege 5,9 kg
32 690 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1357
3,0
Lionelo Cloe Grey Stone
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 108 cm, mérete (összecsukva) 60 × 55 × 34 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, tömege 6 kg
86 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1066
Lionelo Riya 2in1 rózsaszín lila
Babakocsi kombinált 2in1 - városba és rossz terepviszonyokhoz, hluboká, sport kosár, zselés forgó kerekek fékezőrendszerrel, magas szülőknek, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 118 cm, kosár hossza 86 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 78 × 69 × 59 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, mózeskosár, sportülés, italtartó, szúnyogháló és babakocsi táska a csomag része, külön megvásárolható autósülés (tojás), tömege 10 kg
130 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls5895
GRACO Transform Slate - Babakocsi Típusok
4,7
GRACO Transform Slate
Babakocsi - kombinált, városba, sport kosár, gumis forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 110 × 66 × 37,5 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, külön megvásárolható autósülés (tojás), tömege 15,8 kg
92 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY3411
LIONELO Anett Blue Denim - Babakocsi Típusok
5,0
LIONELO Anett Blue Denim
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 90 × 55 × 26 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
84 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY167293
BabyJogger CITY ELITE 2 Briar zöld - Babakocsi Típusok
5,0
BabyJogger CITY ELITE 2 Briar zöld
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható teljes fekvő helyzetbe, állítható tolókar, tolókar max. magassága 115,7 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 36,7 × 68 × 82 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része, külön megvásárolható kosár, autósülés (tojás), tömege 11,7 kg
218 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY23009
LIONELO Alexia Grey Stone
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, zselés forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 90 × 55 × 26 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
87 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY167292
Joie Litetrax a Shale-hez - Babakocsi Típusok
Joie Litetrax a Shale-hez
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, tolókar max. magassága 104 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 27,5 × 58 × 84 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, italtartó, esőköpeny és tartókosár a csomag része, külön megvásárolható kosár, autósülés (tojás), tömege 9,7 kg
84 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1617
Joie Tourist 2022 Signature Oyster - Babakocsi Típusok
1,0
Joie Tourist 2022 Signature Oyster
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 106 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 66 × 47 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, külön megvásárolható kosár, autósülés (tojás), tömege 6,5 kg
80 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1551
5,0
ZOPA Move Cross Silver Grey/Black
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, tolókar max. magassága 10,4 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 38 × 57 × 68 cm (Ma×Sz×H), lábzsák és tartókosár a csomag része, tömege 25 kg
111 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY22952
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Lava Grey - Babakocsi Típusok
4,8
CYBEX Eezy S +2 Babakocsi - Lava Grey
Babakocsi kombinált 3in1 - városba, sport kosár, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, mérete (összecsukva) 60 × 45 × 33 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza és sportülés a csomag része, tömege 7,6 kg
127 890 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc01471
Kinderkraft Vesto Grey
Babakocsi - sport babakocsi, városba és rossz terepviszonyokhoz, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek, teleszkópos, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó, tolókar max. magassága 111 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 28 × 62 × 81 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár a csomag része
78 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1663
Joie Tourist 2022 Signature Carbon - Babakocsi Típusok
1,0
Joie Tourist 2022 Signature Carbon
Babakocsi - sport babakocsi, városba, hluboká, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, magas szülőknek, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 106 cm, gyerek max. tömege 15 kg, mérete (összecsukva) 66 × 47 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, tartókosár és babakocsi táska a csomag része, külön megvásárolható kosár, autósülés (tojás), tömege 6,5 kg
72 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1550
Lionelo Julie One Stone Grey - Babakocsi Típusok
Lionelo Julie One Stone Grey
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumi forgó kerekek, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 101 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 27 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
67 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5379
Lionelo Julie One fekete - Babakocsi Típusok
Lionelo Julie One fekete
Babakocsi - sport babakocsi, városba, sport kosár, gumi forgó kerekek, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla teljes fekvő helyzetbe, tolókar max. magassága 101 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 27 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, italtartó és szúnyogháló a csomag része, tömege 8 kg
67 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5376
5,0
ZOPA Move Cross Iron Grey/Black
Babakocsi - sport babakocsi, rossz terepviszonyokhoz, gumi forgó kerekek fékezőrendszerrel, teleszkópos, levehető fogantyú/keret, egy kézzel összecsukható, állítható lábtartó és háttámla, tolókar max. magassága 10,4 cm, gyerek max. tömege 22 kg, mérete (összecsukva) 38 × 57 × 68 cm (Ma×Sz×H), lábzsák és tartókosár a csomag része, tömege 25 kg
115 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY22949
LIONELO ELIA Graphite - Babakocsi
Típusok
4,3
LIONELO ELIA Graphite
Babakocsi - golf babakocsi, városba, sport kosár, tömör habosított műanyag forgó kerekek fékezőrendszerrel, levehető fogantyú/keret, ötpontos biztonsági öv, állítható lábtartó és háttámla, állítható tolókar, tolókar max. magassága 105 cm, mérete (összecsukva) 21 × 21 × 101 cm (Ma×Sz×H), babakocsi váza, sportülés, lábzsák, szúnyogháló és tartókosár a csomag része, tömege 5 kg
Leárazás -11 %
28 790 Ft 32 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY11520

Babakocsik

Babakocsik

A Babakocsik kategóriában összesen 417 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babakocsik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsik vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ