30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Faszenes grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(109)
Gáz
(1)
Fatüzelésű
(19)
Pellet tüzelésű
(4)
Grill típusa
Kerti
(53)
Gömb
(42)
Hordozható
(42)
Erkély
(21)
Füstmentes
(19)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(7)
Kerámia
(2)
Fém
(25)
Króm
(21)
Bambusz
(1)
Grillfelület átmérője
24 cm
94 cm
-
Grillfelület szélessége
30 cm
112 cm
-
Grillfelület mélysége
20 cm
55 cm
-
Grill magassága
5 cm
181 cm
-
Grill szélessége
25 cm
202 cm
-
Grill mélysége
14 cm
126 cm
-

A faszenes grill rendkívül népszerű összetéveszthetetlen hangulata miatt, amelyet grillezés közben teremt. Szilárd tüzelőanyagokat használ, amelyek magas hőmérsékletet érnek el, ezért gyorsabban süt, mint a gáz vagy elektromos grillek. Megnézzük, mi a különbség a faszenes grill és a fatüzelésű grillsütő között, segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Tovább

A faszenes grill előnyei és hátrányai

A faszenes grill kiváló eszköz a családdal és barátokkal való kerti grillezéshez. Van azonban néhány hátránya, ami miatt érdemes megfontolni inkább egy gázgrill vagy egy elektromos grill használatát.

  • Igazi grill élmény.
  • A grillezett ételeknek kellemesen füstös az íze.
  • A faszenes grillek az olcsóbbak közé tartoznak.
  • Gyorsan elkészül az étel a magas hőmérsékletnek köszönhetően.
  • Grillezés közvetlen és közvetett módszerekkel.
  • Tüzelőanyag beszerzése szükséges.
  • Nehézkes a tűz táplálása és a hőmérséklet-szabályozás.
  • A sütés előkészítése hosszabb időt vesz igénybe (15-30 perc).
  • Viszonylag sok füst termelődik, csak a szabadban használható.
  • Nehéz karbantartani és tisztítani.

i

Faszenes grillek - közvetlen vs. közvetett grillezési módszer

  • A közvetlen grillezés abból áll, hogy az ételt közvetlenül a hőforrás, a tűz fölé helyezzük. A vékonyabb vagy kisebb ételdarabok viszonylag gyors sütését biztosítja magas hőmérsékleten.
  • A közvetlen grillezés ezzel szemben nagyobb vagy keményebb húsdarabokhoz alkalmas, amelyeket nem közvetlenül a hőforrás fölé helyezünk, majd fedéllel lefedünk. A hő egyenletesen kering a fedél alatt, akárcsak a sütőben.

Faszenes grill vs. gázgrill - mi a különbség?

A faszenes grillek esetében tűzzel dolgozhatsz, ami megfelelő adrenalinlöketet ad. Azonban nem rendelkeznek folyamatos lángszabályozással, ezért a grillezés kissé nagyobb tapasztalatot igényel. A gázgrill nem termel füstöt, ezért félig zárt helyiségekben is használható. Emellett könnyű hőmérséklet-szabályozást is kínál.

A faszenes grill fajtái

A faszenes grillek több különböző típusra oszthatók, amelyek használatukban és egyéb jellemzőikben is különböznek egymástól.

  • A gömbgrill olyan faszenes grill, amelynek fedele van, lehetővé téve, hogy szeles vagy hideg időben is grillezz. A fedélnek köszönhetően még a nagyobb húsdarabok is egyenletesen, minden oldalról átsülnek.
  • A füstmentes grillek felépítésüknek köszönhetően nem termelnek füstöt. A ventilátor, amelyet általában egy ceruzaelem működtet, friss levegőt fúj a faszéntartályba, egyenletes és füstmentes égést biztosítva.
  • A grillcsirke sütő a forgó nyársról ismerhető meg, amelyre a csirkét, pulykát vagy combot rá lehet húzni. Néhány grillsütő motorral is rendelkezik a nyárs forgatásához.
  • A hordozható faszenes grillek könnyen összecsukhatók, vagy eleve kompakt, könnyen mozgatható kivitelben készülnek.
  • Az egyszer használatos faszenes grillek utazáshoz is alkalmasak. Eldobhatók, és méretüktől függően több mint két órán át éghetnek. Előkészítésük, beleértve az optimális hőmérsékletre való felmelegítést is, körülbelül 20 percet vesz igénybe.
  • A füstölős faszenes grill a leghelyigényesebb, de tetszés szerint grillezhetsz és füstölhetsz is benne. A nagy grillkapacitásnak köszönhetően egyszerre több vendéget is kiszolgálhatsz. Ezek közül a legismertebbek a grill mozdonyok.

Faszenes grill - gömbgrill
Gömbgrill

Füstmentes faszenes grillek
Füstmentes grill

Faszenes grill, hordozható
Hordozható grill

Egyszer használatos faszenes grill
Egyszer használatos grill

Füstölős faszenes grillek - mozdony grill
Füstölős faszenes grill (grill mozdony)

A hordozható tűzrakóhely élvezetesebbé teszi a szabadtéri összejöveteleket

A hordozható tűzrakóhely belsejében lobogó tűz köré telepedhetsz, például a kempingben, a kertben vagy a teraszon. Néhányuk grillsütővel rendelkezik, így grillezéshez is használhatod. A klasszikus hordozható faszenes grillekhez képest valamivel egyszerűbb kialakításúak, tartós kivitelben készülnek, amely nem igényel különösebb karbantartást.

A füstölővel ellátott többfunkciós faszenes grillek a füstölt hús kedvelőinek alkalmasak

A füstölős faszenes grillek tökéletesek a füstölt finomságok szerelmeseinek. Összekapcsolt tűztérrel rendelkeznek - először a grillező rész melegszik fel, amely füstöt is biztosít a füstöléshez. Ezzel némi tüzelőanyagot is megtakaríthatsz.

  1. A 3 az 1-ben grillek egy tál vizet használnak a grill túl magas hőmérsékletének csökkentésére. A 3 az 1-ben faszenes grillen sütött húsok és zöldségek egészségesebbek is, mivel a lecsöpögő olaj a vízkamrába kerül, ahol nem ég meg.
  2. A füstölős grill mozdonyok tágas, összekapcsolt tűztereket kínálnak - grillezéshez és füstöléshez. Ugyanakkor lehetővé teszik a főzést és a barbecue módszert (alacsony hőmérsékletű grillezés) is. Rendszerint számos hasznos kiegészítővel rendelkeznek.

i

A füstölős mozdony grill különleges kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet

A füstölős mozdony grill sajátos, gőzmozdonyra emlékeztető megjelenéssel rendelkezik. Ez a faszenes grillsütő biztosan téged is lenyűgöz majd teljesítményével, sokoldalúságával, és szó szerint a kerted büszkesége lesz.

Milyen tüzelőanyagot használjunk a grillhez? A faszén és a brikett is jó megoldás

A faszén a brikettekkel ellentétben gyorsabban ég, de kisebb méretű, ezért tovább tart. Alkalmas 1-2 adag hús grillezéséhez. A brikettet viszont nehezebb meggyújtani, de tovább tart, mint a szén. Stabil fűtést biztosít, és nem kell olyan gyakran a tűzre tenni. Ideális 2 vagy több adag hús grillezéséhez.

Fatüzelésű grillsütő vs. faszenes grill - mi a különbség?

A fatüzelésű grillsütő általában nagyobb méretű, és lehetővé teszi malac, pulyka, csirke vagy más nagyméretű húsdarabok és ételek grillezését. Ezzel szemben a brikettes vagy faszenes grillek jellemzően kisebb kialakításúak.

Hogyan válasszunk kerti grillsütőt? című cikkünkben a faszenes grillek mellett az elektromos és gáz grillekről is olvashatsz.

Honnan lehet tudni, hogy tartós lesz-e a faszenes grill?

Faszenes grillsütő választásakor figyelj a felhasznált anyag minőségére és a konstrukció tartósságára.

Zománc, rozsdamentes acél vagy öntöttvas faszenes grill?

A konstrukció anyagától függően a faszenes grillsütők tartóssága és hőtechnikai tulajdonságai eltérőek.

  1. A zománcozott faszenes grillek megfizethetőek, de idővel az anyag elhasználódhat.
  2. A rozsdamentes acél faszenes grill nem rozsdásodik és nagyon könnyen tisztítható. Gondos karbantartás mellett hosszú élettartamú.
  3. Az öntöttvas faszenes grillek jól tárolják a hőt, és a legjobb minőségűek közé tartoznak.

Faszenes grill öntöttvas rácsokkal - igazán meggyőző

A brikettes vagy faszenes grillsütők rozsdamentes acél grillráccsal is felszerelhetők, amely nagyszerűen karbantartható, de tapadásmentes jellege miatt nem hozza létre a jellegzetes rácsos nyomokat az ételen. Ezzel szemben az öntöttvas ráccsal rendelkező faszenes grill jól tárolja a hőt, és jellegzetes nyomot hagy a húson. Karbantartása azonban sokkal nehezebb.

Kínálatunkban a kiegészítők között grillrácsok külön is kaphatók.

A stabil szerkezetű faszenes grill kényelmes grillezést biztosít

Fontos, hogy a faszenes grill szilárd és stabil szerkezettel rendelkezzen, hogy ne boruljon fel és ne veszélyeztessen senkit. A választás során figyelj a mozgó alkatrészek számára is. A csavaros helyett inkább a hegesztett illesztésekkel ellátott modelleket válaszd, amelyeknél nem áll fenn a korrózió veszélye és nem adódhat probléma az összeszerelésnél.

  • Az állványos szerkezet rendkívül stabil, de egy ilyen faszenes grill mozgatása nagyon nehézkes.
  • A hordozható szerkezet előnye, hogy könnyen mozgatható, a stabilitást a kerekek nélküli lábak biztosítják.
  • Az asztalra vagy konyhapultra helyezhető grillsütők stabilak, könnyen mozgathatók és megfelelő kényelmet biztosítanak grillezés közben. Ezek általában a füstmentes faszenes grillek.

A minőségi kivitelezés mellett más biztonsági jellemzőkre is figyelj, például a hőálló fogantyúk meglétére.

Jó választást jelentenek a praktikus tartozékokkal rendelkező faszenes grillsütők

A faszenes grillek hasznos tartozékai élvezetesebbé teszik a grillezést. A fedél nem hiányozhat, ami lehetővé teszi a grillezést közvetett módszerrel is, és a bármilyen időjárási körülmények között való használatot. A hamutálca szintén fontos. Nagyobb grillek esetén értékelni fogod a különböző tárolóhelyeket vagy a görgőket, amelyek leegyszerűsítik a használatot.

A faszenes grill csak szellőzőnyílásokkal működőképes

A hőmérséklet szabályozása nagyon nehéz a faszenes grillsütő esetében. Ezt részben a tűztér fedelén vagy alján lévő szellőzőnyílások teszik lehetővé, amelyeken keresztül szabályozható a tűztér levegőellátása. Minél több levegőt engedsz be, annál magasabb lesz a belső hőmérséklet, és fordítva. De ahogy nő az oxigénellátás, több tüzelőanyagra is lesz szükség.

i

Ne feledkezz meg a grill kiegészítőkről sem

Begyújtók, grill eszközök, faszén, ponyvák vagy faszenes grill tisztítók mind találhatók grill kiegészítők kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
La Proromance Barbeque CHB-02 Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel és füstölő, grillfelület 2043,5 cm², méretek 120 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, füstelvezető, lehajtható felület, fedő és hőmérő, tömege 21,5 kg
55 790 Ft

2.
Weber Classic Kettle 47 cm fekete Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, kerti, grillfelület 1734 cm², méretek 89 × 51,5 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, hőmérő, tömege 8,52 kg
-24 %
85 590 Ft
65 390 Ft

3.
Weber COMPACT KETTLE 47 cm Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, hordozható, grillfelület 2209 cm², méretek 43 × 36 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, tapadásmentes felület, fedő és hőszabályzás, tömege 7 kg
-34 %
69 790 Ft
45 790 Ft

Még több
109 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
5,0
La Proromance Lava Egg Kamado 18
Grill - kamado, prémium anyagokból, faszénhez, kerti és hordozható, minőségi mázas kerámia, rozsdamentes acél rostély, öntöttvas rács szénhez, öntöttvas kémény huzatszabályozással, összecsukható polcok kampós tartozékok akasztásához, hőmérő, kerekek fékekkel, csomagos gereblyében, fogantyú a rostély és a fedőlemez emeléséhez, grill átmérője 45,7 cm, grillrács átmérője 38,3 cm, munkamagassága 78 cm, méretei 107 × 116 × 63,8 cm, tömege 62 kg
Szuper ár
225 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNLPRGT73
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 17×
COMPASS Gril BARREL
Grill - faszén tüzelésű, beépített füstölővel és mozdony, grillfelület 2701 cm², méretek 103 × 108 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 16 kg
Leárazás -15 %
53 090 Ft 62 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP191f
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
COUPLE 2in1 gáz/szén grill
Grill - faszén tüzelésű és gáz, kerti és 2 az 1-ben, méretek 102 × 159 × 49 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, hőszabályzás és hőmérő, tömege 36 kg
Leárazás -13 %
149 990 Ft 172 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CMP1338
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
G21 Colorado BBQ grill
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti, beépített füstölővel, 3 az 1-ben, mozdony és füstölő, grillfelület 3471 cm², méretek 132 × 155 × 78 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga öntöttvas, füstelvezető, tapadásmentes felület, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 58 kg
173 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK167
4,0 28×
Cattara BARI
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1660 cm², méretek 75 × 46 × 50 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, fedő és hőszabályzás, tömege 4 kg
Leárazás -12 %
14 390 Ft 16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP191b
4,5 24×
CATTARA KEG
Grill - faszén tüzelésű, asztali és füstmentes, grillfelület 700 cm², méretek 32 × 22 cm (Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga fém, csepptálca és ventilátor, tömege 4,3 kg
Leárazás -16 %
32 090 Ft 38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPRA4677
4,4 11×
CasusGrill
Egyszer használatos grill - egyszer használatos, teljesen természetes anyagokból, hordozható, grillezési felület mérete 24 x 32 cm, 4-6 fő részére, grillezési idő 60 perc, tömege 1,1 kg
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HHO031
4,6 48×
SOLO Egyszer használatos grill
Egyszer használatos grill - faszenes, begyújtóval együtt. Időt takarít meg, és maximális kényelmet kínál a grillezés során. Több, mint egy órán keresztül ég.
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOLO008
3,7 17×
La Proromance Barbeque CHB-02
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel és füstölő, grillfelület 2043,5 cm², méretek 120 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, füstelvezető, lehajtható felület, fedő és hőmérő, tömege 21,5 kg
Szuper ár
55 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: raich03
5,0
Weber Classic Kettle 47 cm fekete
Grill - faszén tüzelésű, kerti, grillfelület 1734 cm², méretek 89 × 51,5 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, hőmérő, tömege 8,52 kg
Leárazás -24 %
65 390 Ft 85 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR18008
5,0
Weber COMPACT KETTLE 47 cm
Grill - faszén tüzelésű, hordozható, grillfelület 2209 cm², méretek 43 × 36 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, tapadásmentes felület, fedő és hőszabályzás, tömege 7 kg
Leárazás -34 %
45 790 Ft 69 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBRGR001
4,1 10×
VOREL Faszenes grill 71x34,5cm
Grill - faszén tüzelésű, grillfelület 2449 cm², méretek 94 × 115 × 58 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 17 kg
Leárazás -16 %
51 490 Ft 61 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPRA4703a
4,0
Fieldmann FZG 1007
Grill - faszén tüzelésű, beépített füstölővel és mozdony, grillfelület 3420 cm², méretek 78 × 76 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
44 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOJ114i
4,8 14×
FIELDMANN FZG 1014
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 2290 cm², méretek 90 × 62 × 126 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, tapadásmentes felület, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás és hőmérő, tömege 19,6 kg
Szuper ár
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOJ404b
3,3
CATTARA SMOKIE faszenes grill füstölővel
Grill - faszén tüzelésű, kerti és beépített füstölővel, méretek 113 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, lehajtható felület, tömege 14,7 kg
Leárazás -18 %
40 190 Ft 48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1282
4,7 20×
Fieldmann FZG 1004
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 2290 cm², méretek 68 × 57 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga fém, lehajtható felület, fedő és kivehető rács, tömege 7,5 kg
33 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: BOJ114e
4,8 26×
G21 BBQ big
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel, mozdony és füstölő, grillfelület 2360 cm², méretek 138 × 126 × 72 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 32 kg
111 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AV008a
5,0
Weber 70th Anniversary Kettle, 57 cm Metal Grey
Grill - faszén tüzelésű, kerti, tűzrakó és gömb, méretek 107 × 67 × 72 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 17 kg
Leárazás -28 %
180 190 Ft 249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBRGR055
3,9
Cattara MESSINA
Grill - faszén tüzelésű, kerti és gömb, grillfelület 2025 cm², méretek 102 × 93 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, tömege 7 kg
Leárazás -16 %
23 390 Ft 27 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara047
4,8
Weber Smokey Joe Premium fekete 37 cm
Grill - faszén tüzelésű, kerti, méretek 43,2 × 36,1 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc
Leárazás -29 %
43 590 Ft 61 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WBR18015
4,8 76×
Fieldmann FZG 1003
Grill - faszén tüzelésű, asztali és hordozható, grillfelület 490 cm², méretek 26 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, kivehető rács, tömege 1 kg
7 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOJ114d2
4,6 19×
Cattara DOUBLE 2x 38 cm
Grill - faszén tüzelésű, hordozható, grillfelület 864 cm², méretek 38 × 42 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga rozsdamentes acél, fedő és kivehető rács, tömege 3 kg
Leárazás -16 %
15 990 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Cattara048
3,0
Panama BBQ
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti és BBQ, grillfelület 3024 cm², méretek 131 × 151 × 68 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, csúszásgátló lábak, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
155 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PWP199
3,0
Fieldmann FZG 1008
Grill - faszén tüzelésű, kerti, grillfelület 2352 cm², grill anyaga fém
66 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOJ114j

Faszenes grillek

faszenes grillező5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...

Faszenes grillek

A Faszenes grillek kategóriában összesen 109 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó faszenes grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább faszenes grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb faszenes grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: faszenes grillek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ