Szabadonálló mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(5)
B
(17)
C
(22)
D
(32)
E
(42)
F
(1)
Mosogatógép típusa
Keskeny
(46)
Szabvány
(73)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(2)
Szabadon álló
(119)
Aláépíthető
(1)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(113)
Teljesen integrált
(6)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(101)
Automata mosogatószeradagoló
(6)
Vízérzékelő
(21)
Töltöttség érzékelő
(6)
Hőcserélő
(17)
Mosogató programok
Gyors
(70)
ECO
(37)
Éjszakai
(8)
Féltöltet
(30)
Intenzív
(25)
Szűrés

A szabadonálló mosogatógép bárhol elhelyezhető, ahol a víz-, szennyvíz- és áramvezetékek elérhetőek. A beépített modellel ellentétben bármikor áthelyezhető. Ezáltal ideális megoldás olyan háztartások számára, ahol praktikus és rugalmas készülékre van szükség. Kíváncsi vagy, milyen specifikációkkal rendelkezik egy szabadonálló mosogatógép? Milyen méretben kapható, és mennyi a hozzávetőleges víz- vagy energiafogyasztása? Olvass tovább, mi segíthetünk neked.

Tovább

Miért kell egy szabadonálló mosogatógép az otthonodba?

A szabadonálló mosogatógépek ideálisak azok számára, akik rugalmas és könnyen mozgatható konyhai eszközöket szeretnének vagy igényelnek otthonukban. Ennek oka, hogy ezt a mosogatógépet bárhol elhelyezheted, ahol van vízvezeték és lefolyócsatlakozás, egyébként pedig szükség szerint mozgathatod. A beépített modellhez hasonlóan a szabadonálló mosogatógépek is nagy teljesítményt, energiatakarékosságot és egyszerű kezelhetőséget kínálnak. Emellett nem igényelnek semmilyen átalakítást vagy módosítást a konyhaszekrényeken, így végül olcsóbb a beszerelésük.

  • Bárhol elhelyezheted, ahol van víz- és lefolyócsatlakozás.
  • Nem kell átalakítanod a konyhát.
  • Szükség szerint áthelyezheted.
  • A közelében elektromos aljzatnak kell lennie.
  • A szabadonálló mosogatógép több helyet foglal.
  • Nem feltétlenül illeszkedik a konyhába.

Melyik a legjobb szabadonálló mosogatógép?

Az új, szabadonálló mosogatógépek számos fontos paraméternek kell, hogy megfeleljen. Az első dolog, amit figyelembe kell venned, a méretei, bár szinte bárhová elhelyezheted, lényeges, hogy illeszkedjen az általad választott helyre. Ezután nézd meg a fogyasztását, mind a víz-, mind az energiafogyasztást, valamint az energiaosztályát, azt, hogy hány edénykészletet képes befogadni a szabadonálló mosogatógép, valamint az összes lehetséges programot és funkciót, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Csak így választhatod ki a számodra megfelelő darabot.

eépíthető mosogatógépet szeretnél? Beépíthető mosogatógépek elérhetőek normál és keskeny változatban.

A szabadonálló mosogatógépek is megfelelő méretekkel kell, hogy rendelkezzenek

A szabadonálló mosogatógépek méretei az egyik legfontosabb tényező a kiválasztáskor. A szélességet tekintve 60 cm-es szabványmérettel találkozhatsz a piacon, de kisebb helyiségek számára keskeny, 45 cm széles mosogatógépek is kaphatók. A mosogatógép mélysége 55-62 cm lehet. Végül pedig ott van a készülék magassága, amely a szabadonálló mosogatógépek esetében általában 80 cm körül van, és néhány esetben állítható lábakkal egy kicsit módosítható.

  • A 60 cm széles szabadonálló mosogatógépek nagyobb kapacitásuknak köszönhetően ideálisak nagycsaládosok számára. Általában 85 × 60 × 60 cm-es méretekben kaphatók. Akár 16 edénykészletet is el tudnak mosogatni. Ez jól jön, ha nagy családod van, vagy gyakran gyűlik össze a család valami finomság mellett az asztalnál.
  • A 45 cm széles szabadonálló mosogatógépek a térfogatuk miatt kisebb családok, párok vagy akár főzni szerető egyének számára is alkalmasak. A keskeny modellek a szokásos 85 × 45 × 60 cm-es méretekkel rendelkeznek, és jellemzően 8-10 edénykészlet befogadására alkalmasak. Ennek ellenére olyan modern funkciókat és technológiát kínálnak, amelyek egyszerre teszik őket praktikussá és hatékonnyá.

A szabadonálló mosogatógép kapacitását az edénykészletek, azaz a mély, sekély és desszertes tányérok, csésze és csészealj, valamint evőeszközök száma adja meg.

És mekkora a vízfogyasztással rendelkezik egy szabadonálló mosogatógép?

A vízfogyasztást a kiválasztott program, a víz mennyisége és egyéb tényezők is befolyásolják. Egy szabadonálló mosogatógép bizonyítottan akár 7-szer kevesebb vizet használ, mint egy kézi mosogatás. A mosogatógép szélességétől függően a fogyasztás ECO üzemmódban mosási ciklusonként körülbelül 6 és 16 liter víz között mozog. Kézi mosogatásnál ez eléri az 50-70 litert. Ez az állandó vízáramlásnak és a gyakran nehézkes szabályozásnak köszönhető. Egy modern, szabadonálló mosogatógép ezzel szemben hatékonyan használja a vizet, és így pénzt takarít meg.

Gorenje 45 cm-es szabadonálló mosogatógép
Fehér mosogatógép

Haier mosogatógép szabadonálló 60 cm
Antracit mosogatógép

Siguro mosogatógép szabadonálló 45 cm
Rozsdamentes acél mosogatógép

Siguro mosogatógép szabadonálló 60 cm
Fekete mosogatógép

Nézd meg, mennyi energiát fogyasztanak a szabadonálló mosogatógépek

Egy szabadonálló mosogatógép másik fontos tényezője az energiahatékonyság, amelynek meg kell felelnie. A-tól F-ig terjedő energiaosztályokba sorolják, ahol az A osztály a leghatékonyabb. Az ECO program szerinti szabadonálló mosogatógépek energiafogyasztása 100 mosási ciklusonként körülbelül 50 és 100 kWh között mozog. Bár egy energiatakarékosabb mosogatógép szabadonálló változata többe kerülhet, a befektetés az üzemeltetés során megtérül.

Az is fontos lehet, hogy mennyire zajos egy mosogatógép szabadonálló változata, különösen, ha a konyha a nappali részét képezi. A leggyakoribb zajszint 43 és 47 dB között van, tehát nagyon csendesek, és nem zavarnak téged.

A mosogatógép szabadonálló változatán rendelkezésre álló programok

Milyen programokat kínálnak a szabadonálló mosogatógépek? Egész sor van belőlük, a klasszikus programoktól a különlegesekig. A legelterjedtebb talán az ECO program, amely vizet és energiát takarít meg, de hosszabb ideig mosogat. Aztán hasznos lehet a gyorsprogram is, amely 30 perc alatt mosogatja el az enyhén szennyezett edényeket. Van egy félig töltött program is, amikor kisebb mennyiséget kell elmosogatnod, amivel vizet és energiát takaríthatsz meg. A mosogatógép szabadonálló változatai között találsz intenzív vagy éjszakai programot is.

Élvezd a fejlett funkciókat, a szabadonálló mosogatógép képes kezelni őket

Még egy szabadonálló mosogatógép is rendelkezhet olyan fejlett funkciókkal, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Ezek közé tartozik a késleltetett indítás, amely lehetővé teszi, hogy a mosogatógépet a neked megfelelő időpontban indítsad el. Az automatikus mosogatószer-adagolás a szükséges mennyiségű mosogatószert adagolja a mosogatógépbe, a vízérzékelő és a mosogatógép telítettségét érzékelő szenzor pedig szintén hozzájárul a működési költségek csökkentéséhez. Egyes mosogatógépekben extra szárító vagy öntisztító funkciókat és gőzfunkciókat is találhatsz a tökéletesen tiszta edények és mosogatógép érdekében.

Bosch 45 cm-es szabadonálló mosogatógép evőeszközös fiókkal

Még egy 45 cm széles, szabadonálló mosogatógép is sok edényt tud elmosogatni.

Mennyire biztonságosak a szabadonálló mosogatógépek általában?

A szabadonálló mosogatógépek gyakran automatikus védelemmel vannak ellátva, amely megakadályozza a víz bejutását a motorba és a készülékből való kijutását. Az érzékelő figyeli a vízszintet a mosogatógépen belül, és amikor túl sok víz van benne, kiszivattyúzza azt, így megelőzve a túlcsordulást és a készülék, valamint a környezete károsodását. Néhány szabadonálló mosogatógép további biztonsági funkcióként gyermekzárral is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a gyerekek a működés közben kinyissák vagy más programot állítsanak be.

i

A szabadonálló mosogatógépek Aquastop funkciója

Az Aquastop funkció megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a készülékből. Meghibásodás esetén ez a funkció kikapcsolja a programot, leereszti a vizet és elzárja a vízellátó szelepet. Ez például akkor történhet meg, ha a tápcső elreped, vagy ha a mosogatógép belsejében szivárgás van. Egyes típusoknál a funkció aktiválódását egy kijelző is jelzi, így azonnal tudni fogod, hogy a szabadonálló mosogatógép meghibásodott. Így nem kell aggódnod, hogy elárasztod a szomszédokat.

A szabadonálló mosogatógépek egyéb jellemzői

Mit tudnak még a szabadonálló mosogatógépek? Nagyon praktikus a kijelző, amelyen információkat láthatsz a kiválasztott programról, a program befejezéséig tartó időről vagy akár a hibaüzenetekről. Nagyon praktikusak az állítható kosarak, amelyek lehetővé teszik, hogy az edények méretének megfelelően állítsa be őket, például alkalmasak serpenyők vagy nagy fazekak számára. Végül, van egy levehető felső fedél is, amely lehetővé teszi, hogy a mosogatógépet könnyen becsúsztathasd a konyhapult alá. Ezzel csökkentheted a magasságot, és egy szabadonálló mosogatógép lesz a pult alatt.

Az okos, szabadonálló mosogatógép lehetővé teszi, hogy okoseszközöddel vezéreld, és Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakozz hozzá.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
119 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro DW-F453S Efficlean - Mosogatógép Típusok
4,8 25×
Siguro DW-F453S Efficlean - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - keskeny (45 cm), szabadonálló, panellel, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, Turbo speed+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, állítható magasságú felső kosár, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 84,5 × 44,8 × 60 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 39 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra
Szuper ár
129 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F453S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 21×
GORENJE GS620C10W TotalDry
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés és AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző és állítható kosarak, mérete 85 × 60 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
159 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY26
Arany középút Kiváló ár/érték arány
CANDY CF 6B4S1PA - Mosogatógép Típusok
4,6 10×
CANDY CF 6B4S1PA
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, levehető felső fedél , mérete 85 × 59,7 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
216 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMY95
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH SMS6ZDI11E - Mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH SMS6ZDI11E
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, érintéses vezérlés és távoli bekapcsolás, evőeszközök elhelyezése kosárba és fiókba
309 790 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: BOMY313
5,0
SAMSUNG DW60A6082FS/EO
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 13 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, AutoOpen szárítás, kijelző és állítható kosarak, mérete 84,5 × 59,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
160 000 Ft 179 000 Ft
Raktáron
Termékkód: SAMWM016
4,8 28×
AMICA DFV41E6aISMG
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, mosás végét jelző hangjelzés és érintéses vezérlés, levehető felső fedél , mérete 85 × 44,8 × 59,8 cm (Ma×Sz×Mé)
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMIMY007
4,4 14×
GORENJE GS520E15W
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, levehető felső fedél , mérete 84,5 × 44,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
123 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY37
5,0
WHIRLPOOL WFO 3T233 P 6.5 X
Mosogatógép - standard 60 cm) és paneles, energiaosztály D, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, magassága 85 cm, szélessége 60 cm, mélysége 59 cm
Leárazás -10 %
177 690 Ft 197 740 Ft
Raktáron
Termékkód: WHIMY074
4,0
CANDY CDPH 2L1047B
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, levehető felső fedél és állítható kosarak
121 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMY99
4,5 14×
GORENJE GS520E15S
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program)
133 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY36
5,0
GORENJE GS643D90X
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 16 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző
154 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY71
5,0
GORENJE GS642D90X
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, AutoOpen szárítás, kijelző
154 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMY70
4,6 33×
WHIRLPOOL WSFO 3O23 PF X
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése fiókba, kijelző, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 85 × 45 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
155 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY044
5,0
BOSCH SPS2IKW04E
Mosogatógép - energiaosztály F, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és AquaStop, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző és állítható kosarak, mérete 84,5 × 44,8 × 57,3 cm (Ma×Sz×Mé)
171 000 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOMY255
4,5
GORENJE GS541D10X PowerDrive
Mosogatógép - energiaosztály D, akár 11 étkészlet ciklusonként (ECO program), AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, mosási fázis jelzése és AutoOpen szárítás
160 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: GORMY39
5,0
CANDY CF 5C6F0B
Mosogatógép - energiaosztály C, akár 15 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző
170 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMY90
Siguro DW-F602DS Neo Green - Mosogatógép Típusok
4,7 33×
Siguro DW-F602DS Neo Green - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - standard (60 cm), szabadon álló, B energiaosztály, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, speciális pohár/üveg mosó fúvóka, állítható magasságú felső kosár megrakva is, automatikus ajtónyitás, belső világítás, kettős kar, AquaStop, méretek: 84,5×59,8×60 cm (M×Sz×Mé), tömeg: 54,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverter motorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
179 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F602DS
Siguro DW-F602W Neo Green - Mosogatógép Típusok
4,7 33×
Siguro DW-F602W Neo Green - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - standard (60 cm), szabadon álló, B energiaosztály, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program), evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, speciális pohár/üveg mosó fúvóka, állítható magasságú felső kosár megrakva is, automatikus ajtónyitás, belső világítás, kettős kar, AquaStop, méretek: 84,5×59,8×60 cm (M×Sz×Mé), tömeg: 54,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverter motorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
172 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F602W
Siguro DW-F453W Efficlean - Mosogatógép Típusok
4,8 25×
Siguro DW-F453W Efficlean - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosogatógép - keskeny (45 cm), szabadonálló, a panellel, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, Turbósebesség+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, a felső kosár állítható magasságú, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 84,5 × 44,8 × 60 cm (M×Sz×M), tömege 39 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra
Szuper ár
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_DW_F453W
4,6 44×
WHIRLPOOL WSFO 3O23 PF
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, evőeszközök elhelyezése kosárba, kijelző, levehető felső fedél és állítható kosarak, mérete 45 × 59 cm (Sz×Mé)
Szuper ár
146 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHIMY027
4,8
BEKO Beyond BDFN26641XQ
Mosogatógép - energiaosztály C, AutoOpen szárítás, IKEA METOD konyhához megfelelő kialakítás és állítható kosarak, mérete 85 × 59,8 × 60 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -4 %
177 790 Ft 185 490 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: BEMY150
4,9 11×
CANDY CDPH 2L1047W
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár és túlcsordulás elleni védelem, mosás végét jelző hangjelzés, levehető felső fedél és állítható kosarak
121 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMY100
5,0
MORA SM 535 W
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program), gyerekzár, túlcsordulás elleni védelem és AquaStop, mosás végét jelző hangjelzés, kijelző, mérete 84,5 × 44,8 × 61 cm (Ma×Sz×Mé)
112 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MORMY019
4,8
WHIRLPOOL WFO 3O32 NPX
Mosogatógép - standard 60 cm) és paneles, energiaosztály D, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, evőeszközkosár, késleltetett indítás, aqua stop, állítható kosarak, kijelző és aquastop, magassága 85 cm, szélessége 60 cm, mélysége 59 cm
Leárazás -10 %
157 490 Ft 174 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WHIMY084

Szabadonálló mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

Szabadonálló mosogatógépek

A Szabadonálló mosogatógépek kategóriában összesen 119 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szabadonálló mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szabadonálló mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szabadonálló mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ