Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Kondenzációs szárítógépek

A kondenzációs szárítógép napjainkban a leggyakoribb szárítógép. Legnagyobb előnye, hogy beépítéséhez nincs szükség bonyolult összeszerelésre vagy a kivezetőcsőből kiáramló forró levegő (gőz) elvezetésére. Emellett hatékonyságával időt takarít meg, illetve eltávolítja a port, a finom hajszálakat és a kellemetlen szagokat a ruházatból. De mit jelent a kondenzációs szárítógép kifejezés, hogyan működik a kondenzációs szárítógép és hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő modellt?

Tovább

Kondenzációs szárítógép - Hogyan működik?

A kondenzációs szárítógép működési elve elmagyarázható 4 egyszerű lépésben.

 1. A szárítógép a belsejében futó légáramot hőszivattyúval vagy fűtőszállal felmelegíti.
 2. A forró levegő magához köti a vízgőzt, amely aztán lehűl, majd kondenzálódik, tehát kicsapódik.
 3. Így vízzé alakul és a kondenzációs tartályban kerül tárolásra, vagy a szárítógép közvetlenül a szennyvíz lefolyóba engedi. 
 4. Ezt követően a kondenzációs szárítógép a víztelenített légáramot újramelegíti, és az egész folyamatot újra és újra megismétli.
Kondenzációs szárítógép
Kondenzációs szárítógép

Kondenzációs szárítógépek - Előnyök és hátrányok

A kondenzációs szárítógép számos előnyt kínál a légkivezetéses szárítógépekkel szemben, ugyanakkor bizonyos hátrányai is vannak.

 • A beépítéshez nincs szükség konstrukciós változtatásokra, bonyolult összeszerelésre vagy speciális helyre.
 • A kondenzációs szárítógép nem igényel szellőzést, ezért bármilyen helyiségben használható.
 • A kondenzációs szárítógép tartályában felgyülemlett víz felhasználható egyéb célokra, például virágok öntözésére.
 • A melegebb levegővel történő szárítás miatt a kondenzációs szárítógép több energiát fogyaszt.
 • A könnyebb telepítés, működtetés és kezelés miatt a kondenzációs szárítógép ára általában némileg magasabb.

i

A légkivezetéses szárítógép már a múlté

A légkivezetéses szárítógép kivezetőcsővel távolítja el a szárítás során keletkező forró levegőt (gőzt), amelyet aztán ki kell vezetni a házból vagy lakásból. Ennek megoldása gyakran kisebb lakásátalakítást igényel, ami miatt a légkivezetéses szárítógépeket ma már nem használják széles körben, helyükbe a kondenzációs szárítógépek léptek.

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval
Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval - kíméletes és hatékony szárítás

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval vagy fűtőszállal?

Attól függően, hogy a szárítógép milyen módszerrel melegíti a levegőt, megkülönböztetünk kondenzációs szárítógépet hőszivattyúval és fűtőelemmel.

 • A hőszivattyúval felszerelt kondenzációs szárítógépek valamivel drágábbak, mivel hőszivattyút használnak a levegő felmelegítésére, ami jelentősen energiatakarékosabbá és kíméletesebbé teszi a szárítógépet finom anyagok szárításakor.
 • A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépek viszont fűtőelem segítségével melegítik a levegőt, ami növeli az energiafogyasztást és ezáltal a szárítógép működtetési költségeit. Vitathatatlan előny azonban a rövidebb szárítási idő.

i

A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépet legalább 60 cm-re kell elhelyezni a mosógéptől, a fürdőkádtól és a mosdótól. A fűtőelemes szárítógép ugyanis a körülötte lévő levegőt használja a kondenzátor hűtésére, és ha nagyon felmelegszik, az csökkenti a kondenzáció hatékonyságát.

A kondenzációs szárítógép kapacitása - keskeny vs. normál méret

A szárítógép kapacitása azt a maximális ruhamennyiséget jelzi, amelyet egy szárítási ciklus alatt képes megszárítani. Ez az érték általában 7 és 11 kg között mozog. A 7 kg-os szárító az egy-két tagú háztartásoknak megfelelő. Négyfős család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógépet érdemes választani. A kapacitást az is jelzi, hogy a kondenzációs szárítógép keskeny vagy standard méretű.

 • A standard méretű szárítógépek átlagos mérete 85 × 60 × 60 cm, kapacitásuk pedig 7-11 kg között mozog.
 • A keskeny szárítógépek mélysége maximum 48 cm (a többi méret szabványos). A kapacitásuk 7 kg. Egy ilyen szárítógéppel akár 10-15 cm helyet is megtakaríthatsz, hátránya viszont a kisebb kapacitás és korlátozott kínálat.
Kondenzációs szárítógép - gőzfunkciós
Kondenzációs szárítógép - gőzfunkcióval

Smart és gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítók

Ha valami extrára vágysz, választhatsz kondenzációs szárítógépet gőzfunkcióval vagy smart vezérléssel.

Gőzfunkciós kondenzációs szárítógépek

A gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítógépek mindig hőszivattyúval vannak felszerelve, nincs dobjuk, a ruhanemű szárítását pedig forró gőz biztosítja. Szárítás után a ruhanemű nem gyűrött és puha tapintású. A gőzszárító a száraz ruhaneműkből is eltávolíthatja a kellemetlen szagokat.

Intelligens (SMART) szárítógépek

Az intelligens (SMART) kondenzációs szárítógépek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a nagyobb szárítási hatékonysághoz, az üzembiztonsághoz, és üzemeltetésük is kényelmesebb. Bizonyos modellek WiFi-n és a letölthető alkalmazáson keresztül okostelefonhoz vagy tablethez is csatlakoztathatók, így bármikor információkat kaphatsz a szárítási folyamatról, és a távolból vezérelheted a szárítógépet.

 1. A Smart Touch olyan technológia, amellyel a kondenzációs szárítógép okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható.
 2. Az NFC TagOn - Smart Diagnosis lehetővé teszi új szárítóprogramok letöltését, amelyek megkönnyítik a ruhaneműk szárítását.
 3. A SmartThinQ & WiFi funkció a szárítógép távoli elindítását teszi lehetővé, így könnyedén elindíthatod bárhonnan, akár a munkahelyről is.
 4. A HomeConnect a különböző háztartási készülékek intelligens kapcsolatát kínálja egyetlen alkalmazás segítségével.
 5. A One Touch a szárító okostelefonnal történő összekapcsolására és vezérlésére szolgál NFC technológia alkalmazásával.

Az A +++ kondenzációs szárítógép a leggazdaságosabb modellek közé tartozik

A háztartási eszközök energiafogyasztásáról szóló információkat az energiacímkén találjuk. Minél magasabb az energiaosztály, annál alacsonyabbak az üzemeltetési költségek - ez azt jelenti, hogy az A +++ kondenzációs szárítógép az egyik leggazdaságosabb.

Energiaosztály Fogyasztás kWh-ban Üzemeltetési költség
A+++ 1,27 48,26 Ft
A++ 1,35 51,3 Ft
A+ 1,5 57,00 Ft

38,00 Ft/kWh árral számolva. Az energiafogyasztást befolyásolja a szárítógép típusa, a kiválasztott szárítási program és egyéb tényezők.

Kondenzációs szárítógép - zajszint

Egy másik paraméter, amelyet érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, a szárítógép által keltett zaj. A kondenzációs szárítógép zajszintje általában 62-70 dB között van, ami normális beszélgetés vagy kevésbé intenzív utcai forgalom zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a modell, annál jobb. Panellakásokba leginkább a csendesebb modellek alkalmasak, amelyek éjszaka sem zavarják a szomszédokat.

További fontos paraméter a centrifugálási hatékonyság, amelyet A – G betűkkel jelölnek, és azt jelzi, hogy a ruhanemű mennyire lesz egyenletesen és megfelelően szárítva. A kondenzációs szárítógépek általában az A – C osztályba tartoznak.

Kondenzációs szárítógép - elegancia és funkcionalitás
Kondenzációs szárítógép - elegancia és modern funkcionalitás

Kondenzációs szárítógép - Funkciók

A kondenzációs szárítógépek számos olyan funkcióval és tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyek kiváló segítőkké teszik őket.

 • Woolmark Apparel Care - tanúsított gyapjúkímélő program.
 • Sensor Dry - intelligens elektronikus szárító rendszer.
 • SelfCleaning Condenser - az automatikus kondenzátortisztítás garantálja a magas szárítási hatékonyságot.
 • SensitiveDrying és softDry - a szárítógép különleges dobbal rendelkezik, amely védi a ruhaneműt és csökkenti a gyűrődést.
 • AutoDry - ezek olyan intelligens érzékelők, amelyek folyamatosan mérik a ruhanemű hőmérsékletét és maradék páratartalmát.
 • EcoHybrid - gyorsan, hatékonyan és sokkal kíméletesebben szárítja a ruhaneműt.
 • Perfect Dry - felismeri az aktuális vízkeménységet és ahhoz igazítja a szárítási folyamatot.
 • EcoDry egy olyan szűrőrendszer és karbantartást nem igénylő hőcserélő, amely alacsony fogyasztást és gyorsabb szárítást nyújt.
 • FragnanceDos - különlegesen puha és csodálatosan illatos ruhaneműt eredményez.
 • SteamFinish - gőzprogram, amely megkönnyíti a szárítás utáni vasalást.

i

Nem találtad meg azt az információt, amit kerestél? Akkor olvasd el a Hogyan válasszunk szárítógépet cikkünket.

Külön kondenzációs szárítógép vagy mosó-szárítógép?

A kondenzációs szárítógép a mosó-szárítógéphez képest alacsonyabb energiafogyasztást, sokkal nagyobb hatékonyságot és szárítási kapacitást kínál. Hátránya a magasabb ár, amelyet csökkenthetsz mosógép-szárítógép szett vásárlásával. További hátrány a helyigény, mivel két készüléknek is helyet kell találnod - a megoldás összeépítő keret használata.

Mosógép és szárítógép összeépítő keretek

A mosógép és szárítógép összeépítő keretek akkor hasznosak, ha kevés helyed van, de mégis szeretnél külön mosógépet és szárítógépet a háztartásodban. Összeépítő keret használatával könnyedén és biztonságosan elhelyezheted mindkét készüléket. Ezenkívül az összeépítő keret biztosítja a két készülék stabilitását, és a kompakt elhelyezésnek köszönhetően több helyed marad.

Olcsó szárítógépet szeretnél? Akkor tekintsd meg olcsó kondenzációs szárítógépek kínálatunkat, ahol olcsó kondenzációs szárítógépek találhatók, illetve kondenzációs szárítógépek a legolcsóbbtól a legdrágábbig. Szintén érdekelhet használt kondenzációs szárítógépek kínálatunk, vagy nézd meg kondenzációs szárítógép akció kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE DA83IL/I TwinAir Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, belső világítás és gyerekzár, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg
191 990 Ft

2.
CANDY RO H9A2TE-S Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 41,7 kg
129 990 Ft

3.
CANDY CS H7A2LE-S Szállításra kész 5 db
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, kijelző, méretei: 85 cm × 60 cm × 59,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 32 kg
122 990 Ft

Még több
37 tétel
GORENJE DA83IL/I TwinAir
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, belső világítás és gyerekzár, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

191 990 Ft áfa nélkül 151 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU005
WHIRLPOOL ST 92E EU
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

182 990 Ft áfa nélkül 144 090 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WPRO099
CANDY ROE H9A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

163 590 Ft áfa nélkül 128 810 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU041
GORENJE DE83/GI TwinAir
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, hőszivattyú, méretei: 85 cm × 60 cm × 62,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 51,1 kg

184 990 Ft áfa nélkül 145 660 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORSU008
Bosch WTW85590BY
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 62 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, kijelző, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, méretei: 84,2 cm × 59,8 cm × 59,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 57,1 kg

281 990 Ft áfa nélkül 222 040 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU012
CANDY CS H7A2LE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, kijelző, méretei: 85 cm × 60 cm × 59,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 32 kg

122 990 Ft áfa nélkül 96 840 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANSU008
CANDY RO H9A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 41,7 kg

129 990 Ft áfa nélkül 102 350 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU014
SAMSUNG DV90T6240LH/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

236 390 Ft áfa nélkül 186 130 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HUSASU06
KLARSTEIN Zap Dry BLK
Szárítógép - 3,5 kg szárítási kapacitás, kijelző, színe: fekete, méretei: 74 cm × 37,5 cm × 38 cm (ma×szé×mé), tömege: 6 kg

74 390 Ft áfa nélkül 58 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: KLARSU003
HAIER HD100-A2979-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 10 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 280 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és belső világítás, méretei: 84,5 cm × 59,5 cm × 67,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 51 kg

218 990 Ft áfa nélkül 172 430 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAISU001
CANDY CSO H8A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,5 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 42,2 kg

164 990 Ft áfa nélkül 129 910 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU032
KLARSTEIN Jet Set 2500 WH
Szárítógép - C energiaosztály, 2,5 kg szárítási kapacitás, 57 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, színe: fehér, méretei: 60 cm × 50 cm × 41,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 17 kg

117 590 Ft áfa nélkül 92 590 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KLARSU008
KLARSTEIN Zap Dry RD
Szárítógép - 3,5 kg szárítási kapacitás, kijelző, színe: piros, méretei: 74 cm × 37,5 cm × 38 cm (ma×szé×mé), tömege: 6 kg

74 390 Ft áfa nélkül 58 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: KLARSU004
CANDY ROE H9A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

193 390 Ft áfa nélkül 152 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU044
KLARSTEIN Jet Set 4000 WH
Szárítógép - C energiaosztály, 4 kg szárítási kapacitás, 60 dB zajszint, 317 kWh éves energiafogyasztás, színe: fehér, méretei: 70 cm × 60 cm × 43,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 22 kg

165 090 Ft áfa nélkül 129 990 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KLARSU006
CANDY ROE H8A3TCEX-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

193 390 Ft áfa nélkül 152 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANSU043
CANDY ROE H11A2TCEX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, 11 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 304 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

208 290 Ft áfa nélkül 164 010 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANSU045
CANDY CSOE H7A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

176 990 Ft áfa nélkül 139 360 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANSU038
LORD T1
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 236 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, méretei: 84,8 cm × 59,8 cm × 63,6 cm (ma×szé×mé),

212 990 Ft áfa nélkül 167 710 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LOSU001
CANDY ROE H8A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

193 390 Ft áfa nélkül 152 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANSU042
LORD T2
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 0,02 kWh éves energiafogyasztás, hőszivattyú, színe: fehér, méretei: 84,2 cm × 59,8 cm × 64 cm (ma×szé×mé), tömege: 49,65 kg

233 590 Ft áfa nélkül 183 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LOSU002
CANDY CSOE H8A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

-16% 178 490 Ft
149 990 Ft áfa nélkül 118 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: CANSU039
CANDY RO H9A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 41,7 kg

-25% 129 990 Ft
97 700 Ft áfa nélkül 76 930 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: CANSU014
CANDY RO H11A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 11 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 305 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 65 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

185 740 Ft áfa nélkül 146 250 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: CANSU024

Kondenzációs szárítógépek

szárítógépA szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép...
Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben...
A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a...
cikkÚj energiacímkék 2021 márciusától: Milyen változások várnak ránk? Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan...
További cikkek

Kondenzációs szárítógépek

A Kondenzációs szárítógépek kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kondenzációs szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kondenzációs szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kondenzációs szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kondenzációs szárítógépek vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ