Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Kondenzációs szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
A+++
(9)
A++
(13)
A+
(2)
B
(1)
C
(1)
Töltetkapacitás
4 kg
11 kg
-
Mélység
43,5 cm
65,6 cm
-
Szárítógép funkciói
Késleltetett indítás
(22)
Hőszivattyú
(22)
Kijelző
(20)
Gyorsprogram
(13)
Lefolyóhoz csatlakoztatható
(12)

A kondenzációs szárítógép napjainkban a leggyakoribb szárítógép. Legnagyobb előnye, hogy beépítéséhez nincs szükség bonyolult összeszerelésre vagy a kivezetőcsőből kiáramló forró levegő (gőz) elvezetésére. Emellett hatékonyságával időt takarít meg, illetve eltávolítja a port, a finom hajszálakat és a kellemetlen szagokat a ruházatból. De mit jelent a kondenzációs szárítógép kifejezés, hogyan működik a kondenzációs szárítógép és hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő modellt?

Tovább

Kondenzációs szárítógép - Hogyan működik?

A kondenzációs szárítógép működési elve elmagyarázható 4 egyszerű lépésben.

 1. A szárítógép a belsejében futó légáramot hőszivattyúval vagy fűtőszállal felmelegíti.
 2. A forró levegő magához köti a vízgőzt, amely aztán lehűl, majd kondenzálódik, tehát kicsapódik.
 3. Így vízzé alakul és a kondenzációs tartályban kerül tárolásra, vagy a szárítógép közvetlenül a szennyvíz lefolyóba engedi.
 4. Ezt követően a kondenzációs szárítógép a víztelenített légáramot újramelegíti, és az egész folyamatot újra és újra megismétli.

Kondenzációs szárítógépek - Előnyök és hátrányok

A kondenzációs szárítógép számos előnyt kínál a légkivezetéses szárítógépekkel szemben, ugyanakkor bizonyos hátrányai is vannak.

 • A beépítéshez nincs szükség konstrukciós változtatásokra, bonyolult összeszerelésre vagy speciális helyre.
 • A kondenzációs szárítógép nem igényel szellőzést, ezért bármilyen helyiségben használható.
 • A kondenzációs szárítógép tartályában felgyülemlett víz felhasználható egyéb célokra, például virágok öntözésére.
 • A melegebb levegővel történő szárítás miatt a kondenzációs szárítógép több energiát fogyaszt.
 • A könnyebb telepítés, működtetés és kezelés miatt a kondenzációs szárítógép ára általában némileg magasabb.

i

A légkivezetéses szárítógép már a múlté

A légkivezetéses szárítógép kivezetőcsővel távolítja el a szárítás során keletkező forró levegőt (gőzt), amelyet aztán ki kell vezetni a házból vagy lakásból. Ennek megoldása gyakran kisebb lakásátalakítást igényel, ami miatt a légkivezetéses szárítógépeket ma már nem használják széles körben, helyükbe a kondenzációs szárítógépek léptek.

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval
Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval - kíméletes és hatékony szárítás

Kondenzációs szárítógép hőszivattyúval vagy fűtőszállal?

Attól függően, hogy a szárítógép milyen módszerrel melegíti a levegőt, megkülönböztetünk kondenzációs szárítógépet hőszivattyúval és fűtőelemmel.

 • A hőszivattyúval felszerelt kondenzációs szárítógépek valamivel drágábbak, mivel hőszivattyút használnak a levegő felmelegítésére, ami jelentősen energiatakarékosabbá és kíméletesebbé teszi a szárítógépet finom anyagok szárításakor.
 • A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépek viszont fűtőelem segítségével melegítik a levegőt, ami növeli az energiafogyasztást és ezáltal a szárítógép működtetési költségeit. Vitathatatlan előny azonban a rövidebb szárítási idő.

i

A fűtőelemet használó kondenzációs szárítógépet legalább 60 cm-re kell elhelyezni a mosógéptől, a fürdőkádtól és a mosdótól. A fűtőelemes szárítógép ugyanis a körülötte lévő levegőt használja a kondenzátor hűtésére, és ha nagyon felmelegszik, az csökkenti a kondenzáció hatékonyságát.

A kondenzációs szárítógép kapacitása - keskeny vs. normál méret

A szárítógép kapacitása azt a maximális ruhamennyiséget jelzi, amelyet egy szárítási ciklus alatt képes megszárítani. Ez az érték általában 7 és 11 kg között mozog. A 7 kg-os szárító az egy-két tagú háztartásoknak megfelelő. Négyfős család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógépet érdemes választani. A kapacitást az is jelzi, hogy a kondenzációs szárítógép keskeny vagy standard méretű.

 • A standard méretű szárítógépek átlagos mérete 85 × 60 × 60 cm, kapacitásuk pedig 7-11 kg között mozog.
 • A keskeny szárítógépek mélysége maximum 48 cm (a többi méret szabványos). A kapacitásuk 7 kg. Egy ilyen szárítógéppel akár 10-15 cm helyet is megtakaríthatsz, hátránya viszont a kisebb kapacitás és korlátozott kínálat.

Smart és gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítók

Ha valami extrára vágysz, választhatsz kondenzációs szárítógépet gőzfunkcióval vagy smart vezérléssel.

Gőzfunkciós kondenzációs szárítógépek

A gőzfunkcióval rendelkező kondenzációs szárítógépek mindig hőszivattyúval vannak felszerelve, nincs dobjuk, a ruhanemű szárítását pedig forró gőz biztosítja. Szárítás után a ruhanemű nem gyűrött és puha tapintású. A gőzszárító a száraz ruhaneműkből is eltávolíthatja a kellemetlen szagokat.

Intelligens (SMART) szárítógépek

Az intelligens (SMART) kondenzációs szárítógépek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a nagyobb szárítási hatékonysághoz, az üzembiztonsághoz, és üzemeltetésük is kényelmesebb. Bizonyos modellek WiFi-n és a letölthető alkalmazáson keresztül okostelefonhoz vagy tablethez is csatlakoztathatók, így bármikor információkat kaphatsz a szárítási folyamatról, és a távolból vezérelheted a szárítógépet.

 1. A Smart Touch olyan technológia, amellyel a kondenzációs szárítógép okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható.
 2. Az NFC TagOn - Smart Diagnosis lehetővé teszi új szárítóprogramok letöltését, amelyek megkönnyítik a ruhaneműk szárítását.
 3. A SmartThinQ & WiFi funkció a szárítógép távoli elindítását teszi lehetővé, így könnyedén elindíthatod bárhonnan, akár a munkahelyről is.
 4. A HomeConnect a különböző háztartási készülékek intelligens kapcsolatát kínálja egyetlen alkalmazás segítségével.
 5. A One Touch a szárító okostelefonnal történő összekapcsolására és vezérlésére szolgál NFC technológia alkalmazásával.

Az A+++ kondenzációs szárítógép a leggazdaságosabb modellek közé tartozik

A háztartási eszközök energiafogyasztásáról szóló információkat az energiacímkén találjuk. Minél magasabb az energiaosztály, annál alacsonyabbak az üzemeltetési költségek - ez azt jelenti, hogy az A+++ kondenzációs szárítógép az egyik leggazdaságosabb.

Energiaosztály Fogyasztás kWh-ban Üzemeltetési költség
A+++ 1,27 48,26 Ft
A++ 1,35 51,3 Ft
A+ 1,5 57,00 Ft

38,00 Ft/kWh árral számolva. Az energiafogyasztást befolyásolja a szárítógép típusa, a kiválasztott szárítási program és egyéb tényezők.

Kondenzációs szárítógép - zajszint

Egy másik paraméter, amelyet érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, a szárítógép által keltett zaj. A kondenzációs szárítógép zajszintje általában 62-70 dB között van, ami normális beszélgetés vagy kevésbé intenzív utcai forgalom zajszintjének felel meg. Természetesen minél csendesebb a gép, annál jobb. Panellakásokba leginkább a csendesebb modellek alkalmasak, amelyek éjszaka sem zavarják a szomszédokat.

További fontos paraméter a centrifugálási hatékonyság, amelyet A – G betűkkel jelölnek, és azt jelzi, hogy a ruhanemű mennyire lesz egyenletesen és megfelelően szárítva. A kondenzációs szárítógépek általában az A – C osztályba tartoznak.

Kondenzációs szárítógép - Funkciók

A kondenzációs szárítógépek számos olyan funkcióval és tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyek kiváló segítőkké teszik őket.

 • Woolmark Apparel Care - tanúsított gyapjúkímélő program.
 • Sensor Dry - intelligens elektronikus szárító rendszer.
 • SelfCleaning Condenser - az automatikus kondenzátortisztítás garantálja a magas szárítási hatékonyságot.
 • SensitiveDrying és softDry - a kondenzációs szárítógép különleges dobbal rendelkezik, amely védi a ruhaneműt és csökkenti a gyűrődést.
 • AutoDry - ezek olyan intelligens érzékelők, amelyek folyamatosan mérik a ruhanemű hőmérsékletét és maradék páratartalmát.
 • EcoHybrid - gyorsan, hatékonyan és sokkal kíméletesebben szárítja a ruhaneműt.
 • Perfect Dry - felismeri az aktuális vízkeménységet és ahhoz igazítja a szárítási folyamatot.
 • EcoDry egy olyan szűrőrendszer és karbantartást nem igénylő hőcserélő, amely alacsony fogyasztást és gyorsabb szárítást nyújt.
 • FragnanceDos - különlegesen puha és csodálatosan illatos ruhaneműt eredményez.
 • SteamFinish - kondenzációs szárítógép gőzprogramja, amely megkönnyíti a szárítás utáni vasalást.

i

Nem találtad meg azt az információt, amit kerestél? Akkor olvasd el a Hogyan válasszunk szárítógépet cikkünket.

Külön kondenzációs szárítógép vagy mosó-szárítógép?

A kondenzációs szárítógép a mosó-szárítógéphez képest alacsonyabb energiafogyasztást, sokkal nagyobb hatékonyságot és szárítási kapacitást kínál. Hátránya a magasabb ár, amelyet csökkenthetsz mosógép-szárítógép szett vásárlásával. További hátrány a helyigény, mivel két készüléknek is helyet kell találnod - a megoldás összeépítő keret használata.

Mosógép és szárítógép összeépítő keretek

A mosógép és szárítógép összeépítő keretek akkor hasznosak, ha kevés helyed van, de mégis szeretnél külön mosógépet és szárítógépet a háztartásodban. Összeépítő keret használatával könnyedén és biztonságosan elhelyezheted mindkét készüléket. Ezenkívül az összeépítő keret biztosítja a két készülék stabilitását, és a kompakt elhelyezésnek köszönhetően több helyed marad.

Olcsó szárítógépet szeretnél? Akkor tekintsd meg olcsó kondenzációs szárítógépek kínálatunkat, ahol a kondenzációs szárítógépek a legolcsóbbtól a legdrágábbig vannak rangsorolva. Szintén érdekelhet használt kondenzációs szárítógépek kínálatunk, vagy nézd meg akciós kondenzációs szárítógép kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CSOE H7A3TE-S Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg
197 990 Ft

2.
CANDY ROE H9A3TE-S Szállításra kész > 5 db
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg
219 490 Ft

3.
SAMSUNG DV70TA200AE/LE Utolsó 2 termék a raktáron és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 158 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg
265 790 Ft

Még több
26 termék
AMICA SUPF 810 W
Szárítógép - B energiaosztály, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 561 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, belső világítás és gyerekzár, méretei: 84,5 cm × 59,5 cm × 62,2 cm (ma×szé×mé), tömege: 43 kg

117 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMSU001
SAMSUNG DV70TA200AE/LE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 158 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

212 630 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
265 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HUSASU01
CANDY CSOE H7A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

197 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU038
CANDY ROE H9A3TE-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 194 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

186 570 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
219 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU044
CANDY ROE H8A2TE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 236 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

165 690 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU040
WHIRLPOOL FFT M11 82B EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 234 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

213 290 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU004
WHIRLPOOL FFT M22 9X2B EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 258 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

232 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WHSU006
GORENJE DA92IL IonTech
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, belső világítás és gyerekzár, méretei: 85 cm × 60 cm × 62,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 51,6 kg

Szuper ár
225 490 Ft
Átvehető: kedd 6.12. 9:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: GORSU009
WHIRLPOOL FFT D 8X3B EE
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 64 dB zajszint, 175 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható és hőszivattyú, színe: fehér, méretei: 84,9 cm × 59,5 cm × 64,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 44 kg

262 190 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHSU005
SAMSUNG DV80T6220LH/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 60 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

269 350 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
336 690 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HUSASU07
SAMSUNG DV80T7220BT/S6
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 63 dB zajszint, 176 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 65 cm (ma×szé×mé), tömege: 50 kg

338 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HUSASU04
CANDY ROE H8A3TCEX-S
Szárítógép - A+++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 69 dB zajszint, 177 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

229 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU043
KLARSTEIN Jet Set 4000 BLK
Szárítógép - C energiaosztály, 4 kg szárítási kapacitás, 60 dB zajszint, 317 kWh éves energiafogyasztás, színe: fekete, méretei: 70 cm × 60 cm × 43,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 22 kg

117 910 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
147 390 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KLARSU007
CANDY CSO4H7A2DE-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,5 cm × 46,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 37,5 kg

228 290 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU055
CANDY RO4 H7A2TCERX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, késleltetett indítás, kijelző, gyerekzár, mobil vezérlés és gyerekzár, színe: antracitszürke, méretei: 85 cm × 60 cm × 46,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 37,5 kg

240 970 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT15
283 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU059
CANDY RO4H7A2TCEX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 212 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú és kijelző, színe: fehér, méretei: 85 cm × 59,6 cm × 46,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 37,5 kg

231 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU052
CANDY RO4H7A1TEX-S
Szárítógép - A+ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 269 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 46,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 37,5 kg

217 690 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU054
WHIRLPOOL W7 D93SB EE
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, 59 dB zajszint, 259 kWh éves energiafogyasztás, FreshCare+ és 6, érzék, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyerekzár, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, színe: ezüst, méretei: 84,9 cm × 59,7 cm × 65,6 cm (ma×szé×mé), tömege: 50,5 kg

303 270 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
379 090 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: WHPR102
CANDY ROE H11A2TCEX-S
Szárítógép - A++ energiaosztály, 11 kg szárítási kapacitás, 66 dB zajszint, 304 kWh éves energiafogyasztás, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 58,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 43,2 kg

157 110 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
196 390 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANSU045
BOSCH WTH85205BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 0,02 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 84,2 cm × 59,8 cm × 61,3 cm (ma×szé×mé), tömege: 49,2 kg

259 590 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU031
BOSCH WTH85207BY
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 0,03 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, színe: fehér, méretei: 84,2 cm × 59,8 cm × 59,9 cm (ma×szé×mé), tömege: 46,6 kg

296 690 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOSU032
GORENJE DNE82/BGN
Szárítógép - A++ energiaosztály, "A" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 0,03 kWh éves energiafogyasztás, SensitiveDrying, hőszivattyú, méretei: 85 cm × 60 cm × 62,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 51,3 kg

247 190 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GORSU017
CANDY RO4H7A1TEX-S
Szárítógép - A+ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 7 kg szárítási kapacitás, 67 dB zajszint, 269 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés, színe: fehér, méretei: 85 cm × 60 cm × 46,5 cm (ma×szé×mé), tömege: 37,5 kg

173 600 Ft
Átvehető: kedd 6.12. 9:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: CANSU054
LG RH80T1AP6M
Szárítógép - A++ energiaosztály, "B" szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, 65 dB zajszint, 235 kWh éves energiafogyasztás, késleltetett indítás, kijelző és gyűrődésgátló rendszer, színe: fehér, méretei: 84,5 cm × 59,6 cm × 60,9 cm (ma×szé×mé),

223 960 Ft
Átvehető: kedd 6.12. 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: LGHUSU001

Kondenzációs szárítógépek

cikkMosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén? A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van...
A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb módon se...
Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy...
szárítógépA szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem...
Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben...
A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a...
További cikkek Összes cikk

Kondenzációs szárítógépek

Több olyan márkát is értékesítünk, amelyeknél borítékolható a hosszútávú megfelelő működés, a megbízhatóság és ezáltal a minőségi eredmény.

Kondenzációs szárítógépek

A kondenzációs szárítógépek gyors és kényelmes módon biztosítják a ruhaneműk szárítását. A modern technológiáknak köszönhetően könnyen és gyorsan végezhetünk a sokak számára kellemetlen feladattal, hiszen így nincs szükség a ruhák kiteregetésére. De vajon melyik kondenzációs szárítógép márka felel meg leginkább a te igényeidnek?

Bosch kondenzációs szárítógép

A német Bosch kondenzációs szárítógépek rendkívül magas minőségű alkatrészeket, ezáltal hosszú élettartamot ígérnek. A Bosch modelljei emellett a legtöbb márkához képest viszonylag alacsony zajszintet biztosítanak, így kiválóan alkalmasak társasházi lakásokba. A Bosch kondenzációs szárítógépek a környezetre is gondoltak, ugyanis rendkívül energiahatékonyak. Emellett tökéletesen kielégítik az allergiával küszködők és az érzékeny bőrű felhasználók igényeit a speciális programjaiknak és fejlett technológiáiknak köszönhetően.

Samsung kondenzációs szárítógép

A Samsung a világ egyik vezető márkája, és nemcsak a mobiltelefonok területén. A Samsung kondenzációs szárítógépek letisztult dizájnt, magas minőséget és intuitív kezelőfelületet garantálnak, illetve olyan innovatív technológiákkal felszereltek, mint a HygieneCare program, amely megakadályozza a baktériumok, atkák és allergének lerakódását a ruhákon - az ilyen kártékony anyagok akár 99%-át is képes elpusztítani. Némelyik Samsung kondenzációs szárítógép pedig mesterséges intelligenciával is rendelkezik, így az okosháztartásba is integrálható.

Whirlpool kondenzációs szárítógép

A Whirlpool kondenzációs szárítógépek a 6. érzék technológiának köszönhetően hatékonyabban szárítják meg a ruhaneműket, melyeknek köszönhetően a szárítási ciklus lerövidül, így energiát takaríthatunk meg. Egyes modellek FreshCare+ technológiával ellátottak, amely a szárítási ciklus befejezése után még akár 6 órával is frissen tartják a ruhaneműt, gyűrődések nélkül. A Whirlpool kondenzációs szárítógépek esetében hatalmas előnynek számít a nagyon könnyű karbantartás. Az alkatrészek magas minőségéről árulkodik az is, hogy sok Whirlpool kondenzációs szárítógép akár 10 év garanciát is vállal a berendezés motorjára.

Gorenje kondenzációs szárítógép

A Gorenje kondenzációs szárítógépek az egyszerűségre és a hatékonyságra esküdtek fel. Modelljeik megfelelnek a legújabb környezetvédelmi előírásoknak, ezért nagyon magas energiahatékonysággal rendelkeznek. A márka mindenre gondolt - a SoftSound technológia és a StableTech oldallapok biztosítják a minimális zajszintet, bizonyos készülékek gyermekruhák számára készült programmal és gyermekzárral is ellátottak. Az áttekinthető vezérlőpult pedig valóban könnyű és felhasználóbarát kezelést biztosít, így egy állandóan rohanó, kisgyermekes család számára egy ilyen kondenzációs szárítógép ideális választás lehet.

Candy kondenzációs szárítógépek

A Candy kondenzációs szárítógépek olyan személyek számára alkalmasak, akik szeretnék optimalizálni az időbeosztásukat. Sok modell Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik és hangasszisztens segítségével, illetve okostelefon által távolról is vezérelhető. Az Easy Care kondenzvíz tartály pedig igazán víztakarékos megoldást biztosít - a kondenzvizet így felhasználhatjuk a vasalás során, vagy virágok locsolására. Emellett természetesen számos klasszikus előnyt is felfedezhetünk a Candy kondenzációs szárítógépek körében.

Kondenzációs szárítógép árak

A kondenzációs szárítógépek ára általában 140ezer forint körül indul. A mesterséges intelligenciát és a több fajta programot kínáló modellek ára akár többszázezer forint is lehet. Ugyanakkor találhatunk kondenzációs szárítógépet 140 ezer forint alatti áron is, azonban ebben az árkategóriában általában a feltörekvő márkák modelljei mozognak.

Kondenzációs szárítógép - Egyéb márkák

Ha a fentebb bemutatott márkák mégsem győztek meg, természetesen további márkák termékei között válogathatsz. Ilyenek például a Klarstein vagy a HAIER kondenzációs szárítógépek, amelyek szintén megfelelő minőséget, modern dizájnt és rendkívül fontos funkciók sokaságát kínálják számodra.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kondenzációs szárítógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kondenzációs szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kondenzációs szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kondenzációs szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ