Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Fitness gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A különféle fitness gépek vagy kardió gépek általában eltérő típusú mozgásokra, gyakorlatokra lettek kialakítva. Egyes fitness gépek a futásra fókuszálnak, mások viszont a kerékpározásra, az evezésre, a lépcsőzésre vagy egyéb komplex mozgásgyakorlatok elvégzésére. Ha pedig a kardió gépek legmodernebb kategóriájából szeretnél válogatni, az ergométer a legjobb választás. Olvass tovább és tudj meg mindent a fitness gépek világáról!

Tovább

Milyen célt szolgálnak az egyes fitness gépek?

Ha az egész testedet szeretnéd edzni, talán a leghatékonyabb edzésforma, amit csak választhatsz, a kardió edzés, mely során a test megnövekedett terhelésnek van kitéve. A kardió nemcsak az izomzatot fejleszti, hanem a szívet, a vérkeringést és a légzéskapacitást is. A fogyás kardió gépekkel szintén eredményes lehet, hiszen munkavégzés, tévénézés, társalgás közben is lehet őket használni. A kardiógépek hátrányai közül talán azt lehetne megemlíteni, hogy méretei miatt kis lakásokban túl sok helyet vesz el az élettérből, maga az edzés pedig a monotonitása miatt sokak számára unalmas lehet.

Ergométer jelentése / Mi az az ergométer?

Az ergométer az izom munkateljesítményét mérő fitness gépek egy fajtája. Többféle változatban kaphatók, létezik például szobabicikli és evezős ergométer is. Az ergometer remek alternatívát kínál a sportolók téli edzéseinek beltéri elvégzésére, emellett hatékonyan fejleszti a fizikai állóképességet, a gyakorlatok eredményességét pedig számokban fejezi ki, ennek köszönhetően nyomon tudod követni a teljesítményedet.

Kardió gépek fajtái

Kardió gépek vásárlása előtt nem árt tisztában lenni vele, hogy mennyire sokszínű a kínálat. A legismertebb fitness gépek otthonra a következők: futópadok, szobabiciklik és edzőgörgők, elliptikus trénerek, evezőpadok, lépcsőzőgépek, kondigépek. Az említett otthoni kardió gépek nőknek és férfiaknak egyaránt hatékony edzést tudnak biztosítani, a kardió gépek között található kisméretű, összecsukható és kompakt kardió gépek is, így mindenki a saját igényeinek és körülményeinek megfelelően tud választani.

Gyaloglópad

A sétálópadok leginkább a sebesség terén különböznek a mini futópadoktól. Mivel az átlag gyalogos sebessége ritkán haladja meg az 5-7 km/h-t, a gyaloglópadok is ehhez igazodnak. Ezek igazán kompakt, akár hordozható kardió gépek, további előnyük, hogy edzés közben akár egy munkahelyi megbeszélést is levezethetsz. A standing office mozgalom következő lépcsőfoka a gyaloglópad lesz.

Futópad

A futópadok beltéri gyaloglásra vagy futásra való fitness gépek. A „hagyományoshoz” képest a futópadon történő futás könnyebb. Ha az adott fitness gép felfüggesztéssel is rendelkezik, akkor még jobban kíméli az ízületeket és az ínakat.

Szobabicikli és edzőgörgő

A kardió gépek ezen típusai a kerékpározást szimulálják. Míg a szobabiciklire elég csak felülni és már lehet is tekerni, az edzőgörgőbe előbb be kell rögzítened a saját kerékpárodat.

 • Szobabiciklik – a kevésbé zajos fitness gépek közé tartoznak. Nincs szükség hozzájuk saját kerékpárra.
 • Kerékpáros edzőgörgők – ezen fitness gépek legfőbb előnye, hogy saját kerékpárunkkal használhatjuk őket, amelyet már megszoktunk. Hátrányuk viszont, hogy zajosabbak.

Spinning bicikli

A kardió gépek egyik legalapvetőbb típusa a szobabicikli és a spinning bicikli. Az utóbbi kardió gép kapcsán sokaknak az első kérdése, hogy mi a különbség a szobakerékpár és a spinning kerékpár között. A válasz, hogy míg a szobabicikli a hagyományos otthoni edzésre szolgál, a spinning bicikli célja az országúti edzés minél pontosabb, tökéletesebb modellezése. Ennek fontos része a pontosabb és érzékenyebb terhelés beállítás és a stabilabb, simább működés. A spinning biciklik váza szintén erősebb, szilárdabb, vaskosabb, és ellenáll a legkomolyabb igénybevételnek is. A szobakerékpár nem a professzionális edzés eszköze, de a spinning bicikli, főként a minőségibb modellek, megfelelnek a legkomolyabb sportolók által támasztott követelményeknek is.

 • Általános erőnlét fejlesztése
 • Szív- és keringési rendszer erősítése
 • Ideális fogyáshoz
 • Comb- és fenékizmok erősítése, formálása
 • Anyagcsere felgyorsítása
 • Ellenállóképesség növelése
 • Használható télen-nyáron, bármilyen időjárás esetén

Taposógép

A taposógép azon kardio gépek sorába tartozik, amelyek elsősorban a láb és a fenék izmait erősítik. A taposógépek (stepper) lényege, hogy a lépcső használatát szimulálják, és nagy előnyük, hogy a legtöbb otthoni használatra szánt kardió gép igazán kompakt kivitelezésű, így minimális helyet foglalnak és könnyen hordozhatók. Kiváló fitness gép zsírégetésre és a lábak, a fenék és a csípő erősítésére. Kardió gép kiválasztáskor vedd figyelembe a maximális terhelést és a lépcsőmagasság állítását. Nagyobb testtömegű felhasználóknak ajánlott nagyobb teherbírású, állvánnyal ellátott taposógépet választani.

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréneren történő edzés egyesíti a futás, a kerékpározás, és a lépcsőzés közben végzett mozgások szimulációját. Az elliptikus trénerek rendkívül komplex fitness gépek, szinte az egész testet átmozgatják.

Inverziós padok

Az inverziós padok ismertsége és népszerűsége az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt. Az inverziós pad legnagyobb előnye, hogy a normál testhelyzeteknél megszokott terheléssel ellentétes hatást vált ki nemcsak a gerinc, hanem a csontok, izmok és ízületek esetében. A fitness gép használata számos előnnyel jár.

 • A derék és hát izmainak lazítása, nyújtása
 • Derékfájdalom esetén
 • Merev, görcsös nyak- és hátizmok lazításához
 • Gerinccsigolyák pozíciójának javítása
 • Porckorongok fájdalmának enyhítésére
 • Sport utáni nyújtás, lazítás

Inverziós pad választáskor vedd figyelembe a következőket:

 • Maximális testmagasság
 • Maximális teherbírás
 • Az inverziós pad mérete és tömege (helyigény, stabilitás)
 • Tárolás - összecsukható?

Vibrációs tréner

A vibrációs tréner nem a kardió gépek sorát erősíti, de mégis népeszerű fitness gépek egyike, amely anélkül mozgatja meg az izmaidat, hogy nagy intenzitású testmozgást kellene végezned. A vibrációs tréner használata fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott. Előnyei:

 • Használata nem igényel erőfeszítést
 • Rövid edzésidő
 • Kedvező hatásait orvosi tanulmányok igazolják
 • Erősíti az izmokat, növeli az izomtömeget
 • Fokozza az anyagcserét
 • Erősíti a csontokat, ízületeket
 • Javítja a hangulatot, enyhíti a stresszt
 • Különösen hasznos lehet az időskori egészségmegőrzés területén

Kondigépek

A kondigépek változatos lehetőségeket kínáló, elsősorban erőedzésre, az izmok erősítésére szolgáló fitness gépek. A kondigépek számtalan típusa között találhatsz olyan modelleket, amelyeket saját testsúlyos edzésekre terveztek, és olyan kardió gépek is találhatóak, amelyeken súlyzós vagy súlyos edzést lehet végezni. A kombinált kondigépek egyszerre teszik lehetővé a saját testsúlyos edzést, valamint a súlyzós vagy súlyos edzést. A multifunkciós kondigépek előnye, hogy egyetlen fitness gép teszi lehetővé a legtöbb izomcsoport erősítését. Fontos szempontok kondigép választásakor:

 • A kondigép típusa - Függőleges, kombinált, egycélú, multifunkciós
 • Az edzőgép mérete és tömege
 • A kondigép terhelhetősége
 • A legfontosabb: Milyen típusú gyakorlatokat kívánsz végezni rajta?

Evezőpad

Az evezőpadokkal a hát, a karok, a lábak, a fenék, a has és a gerinc izmait lehet erősíteni. Az evezőpadok olyan fitness gépek, melyek magukba foglalják az aerob és az erősítő edzésformákat is.

Erősítő pad

Az edzőpadok ideális fitness kiegészítők a hagyományos súlyzós edzésekhez. Ebben a kategóriában multifunkciós fitness padok és speciális padok is megtalálhatók, melyek a has- és hátizmok erősítésére szolgálnak.

Fitness gépek vásárlása

Kardiógép vásárlás előtt nem szabad figyelmen kívül hagyni bizonyos szempontokat:

 • Méretek – nem szerencsés, ha egy hatalmas profi futópad elfoglalja a fél nappalit. Egyre inkább népszerűbbé válnak a kompakt kardió gépek, mint a mini futópad vagy az összecsukható szobakerékpár
 • Teherbírás - az otthonra szánt kardió gépek felső határa nagyjából 150 Kg. Természetesen az edzőtermi fitness gépek a termetesebb felhasználókat is bírják, de áruk és méretük is sokkal nagyobb lesz.
 • Kijelző és mérések - az ergométerek mindent pontosan mérnek és statisztikákkal látnak el, de erre nem mindenkinek van szüksége. Aki egy esős napon le szeretné tudni a 30 perces gyaloglását, annak egy sétálópad is bőven megfelel.
 • Ár - egy otthoni kardió gép az egészségünket szolgálja, amin nem éri meg spórolni. Hosszútávon azonban csak akkor éri meg, ha valóban rendszeresen fogjuk használni az eszközt.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Stormred Rocket Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Futópad - motoros, akár 18 km/h sebesség, motorteljesítmény: 4 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 130 kg teherbírás, 53 kg tömeg
257 790 Ft

2.
WalkingPad A1 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, 2 kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-6 km/h, teherbírás 100 kg, öv mérete 120 × 41,5 cm
144 090 Ft

3.
Concept2 E modell, PM5, fekete Szállításra kész 2 db
Evezőgép - légellenállásos, összecsukható, görgőkkel, 135 kg teherbírás, 29 kg tömeg
563 390 Ft

Még több
226 termék
WalkingPad A1
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, 2 kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-6 km/h, teherbírás 100 kg, öv mérete 120 × 41,5 cm

144 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol120
Walkingpad R2B
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség: 0,5 km/h, max. sebesség: 12 km/h, alacsony ütésállóságú, jó tapadású felület, alumíniumötvözet, alacsony tömeg: 37 kg, teherbírás: 110 kg, LED kijelző, szállítókerekek, távirányító, kihúzható fogantyú, biztonsági öv

Leárazás
213 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol126
WalkingPad R1
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, két kerék kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-10 km/h, teherbírás 110 kg, övméret: 120 × 44 cm

186 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol654
Stormred Shark
Elliptikus tréner - 8 nehézségi fokozat, 32 cm lépéshossz, 5 kg-os lendkerék, mágnesfék, 110 kg teherbírás

Szuper ár
93 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm014
WalkingPad Treadmill X21
Futópad - motoros, akár 12 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1 HP, WiFi, Bluetooth és NFC csatlakozás, 110 kg teherbírás, 38 kg tömeg

335 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol125
Lifefit TM7100
Futópad - motoros, akár 20 km/h sebesség, motorteljesítmény: 6 HP, elektromos dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 150 kg teherbírás, 87 kg tömeg

486 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlfi003
Stormred Rocket
Futópad - motoros, akár 18 km/h sebesség, motorteljesítmény: 4 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 130 kg teherbírás, 53 kg tömeg

Szuper ár
257 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm024
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 6 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 6 mm, szín: fekete, színes kiemelésekkel

25 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod002
Lifefit TM1200
Futópad - motoros, akár 12 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,7 HP, 100 kg teherbírás, 27 kg tömeg

Szuper ár
152 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif406
Walkingpad S1 fekete - Sétáló pad
Típusok
Walkingpad S1 fekete
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 0,5 km/h, max. sebesség 6 kh/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállítókerekek, távirányítás

211 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol121
ZIPRO Rook iConsole + electromagnetic exercise bike
Szobabicikli - elektromos fék, 10 kg-os lendkerék, 16 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és szállítógörgők, 39,8 kg tömeg, 150 kg teherbírás

176 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor006
Lifefit TM3300
Futópad - motoros, akár 17 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 120 kg teherbírás, 51 kg tömeg

Szuper ár
261 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif408
KLARFIT Treado Advanced 2.0
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 110 kg teherbírás, 23 kg tömeg

163 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkl015
AlzaErgo ABW2OFC
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, függőleges nyereg beállítás, szállítógörgők és összecsukható konstrukció, 23 kg tömeg, 136 kg teherbírás

Szuper ár
79 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808o
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér - Szobabicikli
Típusok
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér
Szobabicikli - mágnesfékes, 4 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 20 kg tömeg, 120 kg teherbírás

79 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1673
VibroLegs
Vibrációs tréner - programok száma: 4, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás

52 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTvib001
Vibro Shaper
Vibrációs tréner - programok száma: 3, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás

76 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDS005
Capital Sports Galaxy Step kék - Taposógép
Típusok
Capital Sports Galaxy Step kék
Taposógép - mini stepper, prémium fokok, LCD kijelző, alkalmazások, kék

53 930 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTels073
Acra BR2400
Evezőgép - mágnesfékes, 150 kg teherbírás, 28 kg tömeg

129 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT13255VT
Stormred Maverick
Futópad - motoros, akár 17 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3 HP, manuális dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 120 kg teherbírás, 45 kg tömeg

155 910 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
194 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm023
Brother BC 42
Szobabicikli - mágnesfékes, 5,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, 26 kg tömeg, 130 kg teherbírás

99 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT10079
Zipro Iconsole+ Heat
Elliptikus tréner -, 8 kg-os lendkerék, mágnesfék, funkciók: az elégetett kalóriák mérése és a pulzusszám mérése, 100 kg teherbírás

158 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor015
Stormred Warrior
Futópad - motoros, akár 22 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3,5 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 150 kg teherbírás, 85 kg tömeg

Szuper ár
365 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm026
Stormred Flyer
Evezőgép - vízellenállásos, összecsukható, 150 kg teherbírás, 35 kg tömeg

Szuper ár
335 490 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm020

Fitness gépek

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása...
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát,...
A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben,...

Fitness gépek

A Fitness gépek kategóriában összesen 223 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fitness gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fitness gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fitness gépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ