30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Fitness gépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A különféle fitness gépek vagy kardió gépek általában eltérő típusú mozgásokra, gyakorlatokra lettek kialakítva. Egyes fitness gépek a futásra fókuszálnak, mások viszont a kerékpározásra, az evezésre, a lépcsőzésre vagy egyéb komplex mozgásgyakorlatok elvégzésére. Ha pedig a kardió gépek legmodernebb kategóriájából szeretnél válogatni, az ergométer a legjobb választás. Olvass tovább és tudj meg mindent a fitness gépek világáról!

Tovább

Milyen célt szolgálnak az egyes fitness gépek?

Ha az egész testedet szeretnéd edzni, talán a leghatékonyabb edzésforma, amit csak választhatsz, a kardió edzés, mely során a test megnövekedett terhelésnek van kitéve. A kardió nemcsak az izomzatot fejleszti, hanem a szívet, a vérkeringést és a légzéskapacitást is. A fogyás kardió gépekkel szintén eredményes lehet, hiszen munkavégzés, tévénézés, társalgás közben is lehet őket használni. A kardiógépek hátrányai közül talán azt lehetne megemlíteni, hogy méretei miatt kis lakásokban túl sok helyet vesz el az élettérből, maga az edzés pedig a monotonitása miatt sokak számára unalmas lehet.

Ergométer jelentése / Mi az az ergométer?

Az ergométer az izom munkateljesítményét mérő fitness gépek egy fajtája. Többféle változatban kaphatók, létezik például szobabicikli és evezős ergométer is. Az ergometer remek alternatívát kínál a sportolók téli edzéseinek beltéri elvégzésére, emellett hatékonyan fejleszti a fizikai állóképességet, a gyakorlatok eredményességét pedig számokban fejezi ki, ennek köszönhetően nyomon tudod követni a teljesítményedet.

Kardió gépek fajtái

Kardió gépek vásárlása előtt nem árt tisztában lenni vele, hogy mennyire sokszínű a kínálat. A legismertebb fitness gépek otthonra a következők: futópadok, szobabiciklik és edzőgörgők, elliptikus trénerek, evezőpadok, lépcsőzőgépek, kondigépek. Az említett otthoni kardió gépek nőknek és férfiaknak egyaránt hatékony edzést tudnak biztosítani, a kardió gépek között található kisméretű, összecsukható és kompakt kardió gépek is, így mindenki a saját igényeinek és körülményeinek megfelelően tud választani.

Gyaloglópad

A sétálópadok leginkább a sebesség terén különböznek a mini futópadoktól. Mivel az átlag gyalogos sebessége ritkán haladja meg az 5-7 km/h-t, a gyaloglópadok is ehhez igazodnak. Ezek igazán kompakt, akár hordozható kardió gépek, további előnyük, hogy edzés közben akár egy munkahelyi megbeszélést is levezethetsz. A standing office mozgalom következő lépcsőfoka a gyaloglópad lesz.

Futópad

A futópadok beltéri gyaloglásra vagy futásra való fitness gépek. A „hagyományoshoz” képest a futópadon történő futás könnyebb. Ha az adott fitness gép felfüggesztéssel is rendelkezik, akkor még jobban kíméli az ízületeket és az ínakat.

Szobabicikli és edzőgörgő

A kardió gépek ezen típusai a kerékpározást szimulálják. Míg a szobabiciklire elég csak felülni és már lehet is tekerni, az edzőgörgőbe előbb be kell rögzítened a saját kerékpárodat.

  • Szobabiciklik – a kevésbé zajos fitness gépek közé tartoznak. Nincs szükség hozzájuk saját kerékpárra.
  • Kerékpáros edzőgörgők – ezen fitness gépek legfőbb előnye, hogy saját kerékpárunkkal használhatjuk őket, amelyet már megszoktunk. Hátrányuk viszont, hogy zajosabbak.

Spinning bicikli

A kardió gépek egyik legalapvetőbb típusa a szobabicikli és a spinning bicikli. Az utóbbi kardió gép kapcsán sokaknak az első kérdése, hogy mi a különbség a szobakerékpár és a spinning kerékpár között. A válasz, hogy míg a szobabicikli a hagyományos otthoni edzésre szolgál, a spinning bicikli célja az országúti edzés minél pontosabb, tökéletesebb modellezése. Ennek fontos része a pontosabb és érzékenyebb terhelés beállítás és a stabilabb, simább működés. A spinning biciklik váza szintén erősebb, szilárdabb, vaskosabb, és ellenáll a legkomolyabb igénybevételnek is. A szobakerékpár nem a professzionális edzés eszköze, de a spinning bicikli, főként a minőségibb modellek, megfelelnek a legkomolyabb sportolók által támasztott követelményeknek is.

  • Általános erőnlét fejlesztése
  • Szív- és keringési rendszer erősítése
  • Ideális fogyáshoz
  • Comb- és fenékizmok erősítése, formálása
  • Anyagcsere felgyorsítása
  • Ellenállóképesség növelése
  • Használható télen-nyáron, bármilyen időjárás esetén

Taposógép

A taposógép azon kardio gépek sorába tartozik, amelyek elsősorban a láb és a fenék izmait erősítik. A taposógépek (stepper) lényege, hogy a lépcső használatát szimulálják, és nagy előnyük, hogy a legtöbb otthoni használatra szánt kardió gép igazán kompakt kivitelezésű, így minimális helyet foglalnak és könnyen hordozhatók. Kiváló fitness gép zsírégetésre és a lábak, a fenék és a csípő erősítésére. Kardió gép kiválasztáskor vedd figyelembe a maximális terhelést és a lépcsőmagasság állítását. Nagyobb testtömegű felhasználóknak ajánlott nagyobb teherbírású, állvánnyal ellátott taposógépet választani.

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréneren történő edzés egyesíti a futás, a kerékpározás, és a lépcsőzés közben végzett mozgások szimulációját. Az elliptikus trénerek rendkívül komplex fitness gépek, szinte az egész testet átmozgatják.

Inverziós padok

Az inverziós padok ismertsége és népszerűsége az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt. Az inverziós pad legnagyobb előnye, hogy a normál testhelyzeteknél megszokott terheléssel ellentétes hatást vált ki nemcsak a gerinc, hanem a csontok, izmok és ízületek esetében. A fitness gép használata számos előnnyel jár.

  • A derék és hát izmainak lazítása, nyújtása
  • Derékfájdalom esetén
  • Merev, görcsös nyak- és hátizmok lazításához
  • Gerinccsigolyák pozíciójának javítása
  • Porckorongok fájdalmának enyhítésére
  • Sport utáni nyújtás, lazítás

Inverziós pad választáskor vedd figyelembe a következőket:

  • Maximális testmagasság
  • Maximális teherbírás
  • Az inverziós pad mérete és tömege (helyigény, stabilitás)
  • Tárolás - összecsukható?

Vibrációs tréner

A vibrációs tréner nem a kardió gépek sorát erősíti, de mégis népeszerű fitness gépek egyike, amely anélkül mozgatja meg az izmaidat, hogy nagy intenzitású testmozgást kellene végezned. A vibrációs tréner használata fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott. Előnyei:

  • Használata nem igényel erőfeszítést
  • Rövid edzésidő
  • Kedvező hatásait orvosi tanulmányok igazolják
  • Erősíti az izmokat, növeli az izomtömeget
  • Fokozza az anyagcserét
  • Erősíti a csontokat, ízületeket
  • Javítja a hangulatot, enyhíti a stresszt
  • Különösen hasznos lehet az időskori egészségmegőrzés területén

Kondigépek

A kondigépek változatos lehetőségeket kínáló, elsősorban erőedzésre, az izmok erősítésére szolgáló fitness gépek. A kondigépek számtalan típusa között találhatsz olyan modelleket, amelyeket saját testsúlyos edzésekre terveztek, és olyan kardió gépek is találhatóak, amelyeken súlyzós vagy súlyos edzést lehet végezni. A kombinált kondigépek egyszerre teszik lehetővé a saját testsúlyos edzést, valamint a súlyzós vagy súlyos edzést. A multifunkciós kondigépek előnye, hogy egyetlen fitness gép teszi lehetővé a legtöbb izomcsoport erősítését. Fontos szempontok kondigép választásakor:

  • A kondigép típusa - Függőleges, kombinált, egycélú, multifunkciós
  • Az edzőgép mérete és tömege
  • A kondigép terhelhetősége
  • A legfontosabb: Milyen típusú gyakorlatokat kívánsz végezni rajta?

Evezőpad

Az evezőpadokkal a hát, a karok, a lábak, a fenék, a has és a gerinc izmait lehet erősíteni. Az evezőpadok olyan fitness gépek, melyek magukba foglalják az aerob és az erősítő edzésformákat is.

Erősítő pad

Az edzőpadok ideális fitness kiegészítők a hagyományos súlyzós edzésekhez. Ebben a kategóriában multifunkciós fitness padok és speciális padok is megtalálhatók, melyek a has- és hátizmok erősítésére szolgálnak.

Fitness gépek vásárlása

Kardiógép vásárlás előtt nem szabad figyelmen kívül hagyni bizonyos szempontokat:

  • Méretek – nem szerencsés, ha egy hatalmas profi futópad elfoglalja a fél nappalit. Egyre inkább népszerűbbé válnak a kompakt kardió gépek, mint a mini futópad vagy az összecsukható szobakerékpár
  • Teherbírás - az otthonra szánt kardió gépek felső határa nagyjából 150 Kg. Természetesen az edzőtermi fitness gépek a termetesebb felhasználókat is bírják, de áruk és méretük is sokkal nagyobb lesz.
  • Kijelző és mérések - az ergométerek mindent pontosan mérnek és statisztikákkal látnak el, de erre nem mindenkinek van szüksége. Aki egy esős napon le szeretné tudni a 30 perces gyaloglását, annak egy sétálópad is bőven megfelel.
  • Ár - egy otthoni kardió gép az egészségünket szolgálja, amin nem éri meg spórolni. Hosszútávon azonban csak akkor éri meg, ha valóban rendszeresen fogjuk használni az eszközt.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Zipro Core állítható edzőpad Szállításra kész 2 db
Edzőpad - ferde, vállak és mellkas edzésére, terhelhetősége 230 kg
33 690 Ft

2.
Zipro Jacked állítható edzőpad Szállításra kész > 5 db
Edzőpad - kombinált, vállak, mellkas, kar és combok edzésére, terhelhetősége 230 kg
40 190 Ft

3.
Zipro Superset állítható edzőpad Szállításra kész > 5 db
Edzőpad - kombinált, vállak, mellkas, kar és combok edzésére, terhelhetősége 270 kg
101 190 Ft

Még több
60 termék
4,7 104×
Vibro Shaper
Vibrációs tréner - programok száma: 3, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDS005
5,0
Zipro Core állítható edzőpad
Edzőpad - ferde, vállak és mellkas edzésére, terhelhetősége 230 kg
33 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTzipr009
3,3
Zipro Jacked állítható edzőpad
Edzőpad - kombinált, vállak, mellkas, kar és combok edzésére, terhelhetősége 230 kg
40 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzipr005
3,7
Tunturi UB40 Utility Bench
Edzőpad - kombinált, vállak, mellkas, kar és has edzésére, terhelhetősége 200 kg, méretek 70 × 47 × 125 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 17,5 kg
53 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTtun0030
HMS SVP01, azúrkék - Vibrációs tréner Típusok
4,8
HMS SVP01, azúrkék
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmh1112
4,3
HMS Premium L8022 állítható
Edzőpad - pozicionálható, kombinált, hát, mellkas, kar, has és combok edzésére, terhelhetősége 180 kg, méretek 100 × 45 × 140 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 14 kg
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTasplav014
HMS SVP01, arany - Vibrációs tréner Típusok
4,8
HMS SVP01, arany
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmh1111
3,7
Acra WB 2800
Edzőpad - vállak, hát, mellkas, kar, fenék, combok és vádli edzésére, terhelhetősége 140 kg, méretek 142 × 165 × 102 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 28 kg
43 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPT10086
4,0 14×
Acra KH 666
Edzőpad - kombinált, vállak, hát, mellkas, kar, has, fenék, combok és vádli edzésére, terhelhetősége 120 kg, méretek 120 × 34 × 142 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12 kg
31 450 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT3943
4,7 36×
VibroLegs
Vibrációs tréner - programok száma: 4, maximális terhelhetőség: 100 kg, távirányítás
43 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvib001
4,8 11×
Acra KH 333
Edzőpad - ferde, hát és has edzésére, terhelhetősége 130 kg, méretek 75 × 32 × 140 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
19 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPT3944
4,0
Tunturi WB20 Basic Weight Bench
Edzőpad - kombinált, vállak, hát, mellkas, kar és has edzésére, terhelhetősége 125 kg, méretek 105 × 56 × 126 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 17,5 kg
Szuper ár
105 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTtun0025
Zipro Superset állítható edzőpad
Edzőpad - kombinált, vállak, mellkas, kar és combok edzésére, terhelhetősége 270 kg
101 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzipr002
Christopeit Vibro 3000
Vibrációs tréner , maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
Szuper ár
65 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTchri025
5,0
Tunturi AB20 Abdominal Bench
Edzőpad - ferde, vállak, mellkas, kar és has edzésére, terhelhetősége 120 kg, méretek 50 × 33 × 130 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
44 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTtun0034
4,0
LIFEFIT ülő-fekvő-bench plus LIFEFIT expanderekkel
Edzőpad - vállak, hát, mellkas, kar és has edzésére, méretek 118 × 45 × 129 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,7 kg
42 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTlif052
4,3
Backlounge
Inverziós pad - inverziós pad a hát, a törzs a has és a láb edzéséhez
Szuper ár
53 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTmes0001
4,0
Christopeit Weight bench WB 1000
Edzőpad - egyenes, vállak, hát, mellkas és kar edzésére, súlyzótartó állvány, terhelhetősége 200 kg, méretek 112 × 102 × 128 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 18 kg
59 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTchri007
4,0
MEDIASHOP Total Crunch
Edzőpad - ferde, vállak, mellkas, has és combok edzésére, terhelhetősége 100 kg, méretek 119 × 80 × 90 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11 kg
42 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTpl001
3,7
LIFEFIT S2 ülő-fekvő egyenes
Edzőpad - hát, mellkas, kar és has edzésére, méretek 72 × 40 × 140 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,83 kg
26 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTlif048
HMS SVP01, piros - Vibrációs tréner Típusok
4,8
HMS SVP01, piros
Vibrációs tréner - programok száma: 10, maximális terhelhetőség: 150 kg, távirányítás
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmh1110
Christopeit Total Exerciser TE 1000, full body trainer
Edzőpad - pozicionálható, kombinált, vállak, hát, mellkas, kar, has, fenék, combok és vádli edzésére, összecsukható, terhelhetősége 120 kg, méretek 97 × 62 × 185 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 23 kg
64 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTchri006
Brother WB3000 Profi
Edzőpad - hát, mellkas, kar, has, combok és vádli edzésére, méretek 1400 × 1650 × 1690 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 38 kg
97 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTac0037
LIFEFIT VIBRA TRAINER
Vibrációs tréner , maximális terhelhetőség: 120 kg, távirányítás
93 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT16427

Fitness gépek

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben, hidegben vagy esőben kerékpározol. Ezenkívül intenzív edzéshez is használhatók. 

Fitness gépek

A Fitness gépek kategóriában összesen 60 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fitness gépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fitness gépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fitness gépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fitness gépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ