Nakupujte rychlostí budoucnosti

Sétálópadok

A gyaloglópad, vagy más néven sétálópad, a modern idők találmánya a modern életmódot folytató ember számára. A modern életstílus túl gyakran mozgásszegény életmódhoz vezet - ezen képes segíteni egy ilyen gyaloglógép! Ha sűrűn lakott vagy forgalmas területen élsz, ahol a hosszú séták nem kivitelezhetők, vagy naponta sok-sok órát töltesz ülőmunkával, egy gyaloglópad lehet a tökéletes megoldás. Nézzük, milyen paramétereket kell figyelembe venni az igényeidnek leginkább megfelelő gyaloglógép kiválasztásakor?

Tovább

Gyaloglópad - A legjobb befektetés, amelyet az egészséged bőségesen meghálál

Van egy mondás, miszerint "sitting is the new smoking", tehát a rendszeres és hosszú órákig tartó ülés, például irodai munkavégzés vagy otthoni TV előtti heverészés, éppolyan káros, mint a dohányzás. A legújabb tudományos eredmények szerint ez korántsem igaz, tehát továbbra is az egyik legfontosabb lépés, amelyet az egészségedért tehetsz, a dohányzásról leszokás. Ugyanakkor az ülő életmód káros hatása is sokszorosan bizonyított, ennek ellensúlyozására születtek meg a sétálópadok. Ülés közben a lábakban, és főleg a lábszárakban és lábfejekben a mozgáshiány miatt veszélyes mértékben lelassul a vérkeringés, amely számtalan olyan káros hatást gyakorol szervezetünkre, amelyet a rendszeres napi intenzív edzésmunka sem tud teljes mértékben ellensúlyozni. A gyaloglópad lehetővé teszi, hogy a napi kardióedzést akár munka során is elvégezhesd, így számos egészségügyi kockázattal sikerrel veheted fel a harcot.

 • Mélyvénás trombózis - A hosszantartó ülés növeli a vérrög képződésének esélyét az alsó végtagokban, amely ha elszabadul, akár a tüdőbe is kerülhet és súlyos problémákat okozhat. Emellett növekszik a visszér kockázata is: a vér összegyűlhet a láb valamelyik vénájában, amely így megduzzadhat, és fájdalmas csomók keletkezhetnek rajta. Azonban, ha a munkaidőd vagy a videókonferenciák egy részét a gyaloglógépen töltöd, máris sokat tettél egészséged érdekében.
 • Szívbetegség, szívproblémák - A tudományos vizsgálatok szerint az ülőmunkát végzők, például irodai dolgozók vagy sofőrök, kétszer nagyobb eséllyel lesznek szívbetegek vagy szenvednek szívproblémákkal, mint azok, akik a nap nagy részében állómunkát végeznek, például raktári dolgozók, esztergályosok. Előfordulnak napok, hetek, amikor a határidők nem teszik lehetővé, hogy a szabadban abszolváld a napi egészségügyi sétát, ilyenkor a gyaloglópad aranyat ér.
 • Cukorbetegség, súlygyarapodás - Az egésznapos ülés növeli a cukorbetegség kockázatát, mert az ülés miatt megváltozik az inzulin hatása a szervezetben. A kevesebb kalória elégetése összefüggésben van a túlsúly kialakulásával, amely szintén növeli a cukorbetegség kockázatát. A fogyás nem lehetetlen a home office alatt sem, a gyaloglógép segít a kalóriadeficit fenntartásában.
 • Rákbetegség - A sok ülés növeli bizonyos rákbetegségek kockázatát, például vastagbélrák, tüdőrák, és bizonyos nőgyógyászati rákok kialakulása.
 • Gerincferdülés, csontritkulás - Az ülő helyzet rossz hatással van a gerincre és a nyak izmaira, s rosszabb esetben gerincferdülést is okozhat. Növekszik a csontritkulás esélye is, főleg azoknál az idősebb embereknél, akik kevésbé aktívak és sok időt töltenek üléssel. Mivel a sétálópad maximális sebessége nem haladja meg a 9 km/h-t, az idősebb korosztály is bátran használhatja.
 • Mentális zavarok - A képernyő előtt végzett ülőmunka megzavarhatja a szervezet alvási egyensúlyát. Az alváshiány fokozza a stresszérzetet, amely aggodalmaskodáshoz, szorongáshoz, és egyéb mentális problémákhoz vezethet.

A megoldás: Gyaloglópad

Még ha úgy is gondolod, hogy ördögi körben vagy és nem tudsz elmenekülni az ülőmunka ártalmaitól, a gyaloglópad egyszerű megoldást jelent, amely nemcsak megszabadít az ülés káros hatásaitól, hanem nagymértékben javítja egészségi állapotodat és növeli edzettségedet, állóképességedet. Nézzük, mit is nyújt a sétálópad?

Gyaloglógép
A gyaloglópad az egyik legjobb befektetés, amelyet egészséged és edzettséged érdekében tehetsz.

Gyaloglópad - A legfőbb tulajdonságok

A gyaloglópad lényege a csúszásmentes anyagból készült futószalag, valamint a keret, amely meghajtó-, fékező-, vezérlő- és mérőegységeket tartalmaz. Nézzük, mit is nyújt egy sétálópad és milyen paraméterekre kell figyelni választáskor.

Gyaloglópad - Maximális sebesség

A gyaloglógép modellek sebessége, legyen az otthoni sétálópad vagy irodai sétálópad, maximum 9 km/óra. Az ennél nagyobb sebességre képes modellek már futópadnak számítanak.

Gyaloglópad - A motor teljesítménye

A gyaloglógép motorjának teljesítménye érdemes figyelembe venni a várható terhelést, és azt, hogy milyen gyakran fogod használni az eszközt. Az erősebb motor hosszabb élettartamot és nagyobb tartósságot ígér.

Gyaloglópad - Terhelhetőség

A legtöbb sétálópad, vagy más néven walking pad maximális terhelhetősége 100-120 kg. Választáskor a gyaloglópadot használó legnehezebb személy tömegét vedd figyelembe. A sétálópad 120 kg terhelhetőséggel alkalmasabb akkor, ha férfi is használni fogja az eszközt. Karcsúbb, könnyű csontozatú hölgyek esetén a 100 kg terherbírás bőségesen elegendő.

Összecsukható sétálópad

A gyaloglógép óriási előnye sok futópad modellel szemben a kisebb méret és tömeg. Rengeteg futópad nagyméretű, így komoly helyet, adott esetben egy egész szobát foglal, valamint nagy tömegű, így nehezen mozgatható. Ezzel szemben az összecsukható sétálópad könnyű, ergonómikus és stílusos kialakítású, így a használat végeztével könnyen elrakható, tehát nem foglal feleslegesen helyet és nem zavarja a nappalid hangulatát. Az összecsukható sétálópad akár a kanapé alatt is tárolható.

Összecsukható sétálópad
Az összecsukható sétálópad helyet takarít meg, mivel tárolása egyszerű és problémamentes.

Gyaloglópad - Tippek a használathoz

A használat helyétől és céljától függően a gyaloglógép használható otthoni sétálópad vagy irodai sétálópad szerepben. Irodai használat esetén a használata aránylag korlátozott, hiszen csak irodai munkavégzés során használható, de az otthoni sétálópad használata valóban szertágazó lehet, s a lehetőségeknek csak a képzeletünk és lelkesedésünk szabhat határt. Nézzük a leggyakoribbakat.

 • Home Office - Éppúgy, mint irodai sétálópad esetén, a napi többórányi ülőmunkát lecserélhetjük napi többórányi álló vagy sétálómunkára, amely általános egészségi állapotunkat és edzettségünket új szintre fogja emelni.
 • Televízió nézés - Ki mondta, hogy kedvenc sorozatodat és műsoraidat csak fotelben ülve vagy a kanapén fekve követheted, miközben egy zacskó chips-et és kólát kortyolgatsz? Szokásaid megváltoztatásával önmagadat változatod meg, s növeled önbecsülésedet, önmagadba vetett hitedet, fizikai és mentális képességeidet és lehetőségeidet. Kóla és chips helyett fogyassz inspiráló online tartalmakat álló helyzetben, a gyaloglógép szalagján. Akár csak napi 1-2 óra séta már havi 30-50 km távolságnak felel meg, amely éves szinten több ezer km-t jelent.
 • Podcast, hangoskönyvek hallgatása - Maximalizáld a pihenéssel, feltöltődéssel, vagy éppen önfejlesztéssel töltött időt. Semmi nem tart vissza attól, hogy audio anyagok hallgatása közben felpattanj az otthoni sétálópadra és az elméd mellett a testedet is edzd. Mozgás közben az agyad több vért és oxigént kap, így az új információkat könnyebben és mélyebben képes feldolgozni.
 • Családi beszélgetések, Skype hívások, munkaügyi kommunikáció - Könnyed családi beszélgetések, Skype hívások vagy fontos üzleti telefonbeszélgetések közben használd ki az időt egy kis mozgásra.
 • Olvasás - Ha igazi könyvrajongó vagy, aki legszívesebben séta közben is olvasna, akkor a gyaloglópad a megoldás. Így nem fognak furcsán nézni rád az utcán és további bónusz, hogy nem fogsz villanypóznának sem ütközni.
 • Inspiráld gyermekeidet - Mutasd meg gyermekidnek a mozgás örömét és fontosságát. A gyermekek leginkább példából tanulnak. Ha azt szeretnéd, hogy gyermekeid aktívabbak legyenek és örömmel mozogjanak, akkor legjobb, ha nem a kanapén lustálkodva prédikálsz nekik. Pattanj fel a gyaloglópadra minél gyakrabban és ne hagyd, hogy a sarokban vagy a kanapé alatt porosodjon. Kisebb gyermekeknek színesebb és izgalmasabb a világ, így a gyaloglógép is ellenállhataltan vonzerőt fog nekik jelenteni. Örülhetsz, ha ráengednek majd.

i

Akár otthoni sétálópad, akár irodai sétálópad lesz a társad, legjobban egy állítható íróasztallal együtt fogod tudni kihasználni. Ezek magassága modelltől függően 62 cm és 136 cm között állítható, így gyaloglógép használatához is be tudod állítani az ideális magasságot.

Gyaloglópad Home Office
A Home Office kényelmes - néha túl kényelmes. Ezen könnyedén változtathat egy gyaloglópad, amellyel munkaidőben javíthatod egészségi állapotodat és edzettséged mértékét. És a munkáltatód még fizet is érte.

Gyaloglópad - A leggyakoribb funkciók

A gyaloglógép modellek az alapfunkciókon túl extra funkciókat is kínálhatnak.

 • Kijelző - Leggyakrabban az időt, a sebességet, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a pulzust mutatja.
 • Elégetett kalóriák kijelzése - A futó teljesítményét elégetett kalóriákká konvertálja, és az eredményt megjeleníti a kijelzőn.
 • Sebességszabályozás - Modelltől függően manuálisan vagy elektronikusan is vezérelhető.

Gyaloglógép árak

Gyaloglógép modelljeink ára leggyakrabban 120-170 ezer forint körül mozog, bár a fejlettebb modellek ára 200 ezer forint felett is lehet. Kifizetődik alaposan átgondolni, hogy milyen célra kívánjuk használni és milyen gyakorisággal, illetve milyen extra funkciókra van szükségünk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WalkingPad A1 Szállításra kész > 5 db
Sétáló pad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, Bluetooth, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 28 kg
144 090 Ft

2.
WalkingPad R1 Szállításra kész > 5 db
Sétáló pad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1,25 HP, Bluetooth, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 34 kg
206 090 Ft

3.
KLARFIT Treado Advanced 2.0 Szállításra kész > 5 db
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1 HP, kézi emelés, Bluetooth, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 23 kg
-11%
119 910 Ft
106 690 Ft

Még több
15 tétel
WalkingPad A1
Sétáló pad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, Bluetooth, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 28 kg

144 090 Ft áfa nélkül 113 460 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol120
WalkingPad R1
Sétáló pad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1,25 HP, Bluetooth, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 34 kg

206 090 Ft áfa nélkül 162 280 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol654
Klarfit Pacemaker X1 fekete
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 0,7 HP, terhelhetőség: 120 kg, tömege: 26 kg

84 290 Ft áfa nélkül 66 370 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1502
Klarfit Workspace Go Light
Sétáló pad - minden munkahelyen vagy otthoni irodában tartózkodó személy számára lehetőséget kínál arra, hogy hatékonyan dolgozzon a kondícióján és tegyen valamit az egészségéért, erősítsd meg a kardiovaszkuláris rendszered, állóképességed és mozgékonyságod még munkaidőben és csökkentsd a stresszt

-32% 158 020 Ft
107 790 Ft áfa nélkül 84 870 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkl014
Lifefit TM1300
Futópad - motoros, 9 km/h maximális sebesség, 1 HP, Bluetooth, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 32 kg

131 990 Ft áfa nélkül 103 930 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTrul339
GETFIT GB3900
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1 HP, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 32 kg

122 990 Ft áfa nélkül 96 840 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GETAC489
Brother GB3550 / 1
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1,5 HP, kézi emelés, terhelhetőség: 120 kg, tömege: 40 kg

198 890 Ft áfa nélkül 156 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTac0040
KLARFIT Treado Advanced 2.0
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 1 HP, kézi emelés, Bluetooth, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 23 kg

-11% 119 910 Ft
106 690 Ft áfa nélkül 84 010 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkl015
LIFEFIT TM1100
Futópad - motoros, 10 km/h maximális sebesség, 0,6 HP, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 35 kg

117 790 Ft áfa nélkül 92 750 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif405
Spokey EVEN 1
Sétáló pad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, 1,5 HP, Bluetooth, terhelhetőség: 90 kg, tömeg: 27 kg

116 990 Ft áfa nélkül 92 120 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTspo178
Zipro Lite treadmill
Futópad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, 1 HP, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 31,5 kg

117 890 Ft áfa nélkül 92 830 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzip0008
Brother GB3500/1
Futópad - motoros, 8 km/h maximális sebesség, 1 HP, kézi emelés, terhelhetőség: 110 kg, tömege: 35 kg

167 890 Ft áfa nélkül 132 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTac0039
Master F-05 wood
Sétáló pad - motoros, 6,5 km/h maximális sebesség, 0 HP, Bluetooth, terhelhetőség: 80 kg, tömege: 35 kg

151 290 Ft áfa nélkül 119 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTmas0001
WalkingPad A1
Sétáló pad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, Bluetooth, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 28 kg

159 090 Ft áfa nélkül 125 270 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTnol120
Brother GB3400
Futópad - motoros, 6 km/h maximális sebesség, 0,8 HP, kézi emelés, terhelhetőség: 100 kg, tömege: 33 kg

128 090 Ft áfa nélkül 100 860 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2021. 09. 27.
Termékkód: SPTac0038

Sétálópadok

A Sétálópadok kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB05
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ