Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Szobabiciklik

A szobabicikli a kerékpározást szimuláló fitnesz gép. Használható a lábak erősítésére, az állóképesség javítására és természetesen akkor is ha fogyni szeretnél. Ugyanakkor a szobabicikli használata segít a bringásoknak erőnlétüket fenntartani a téli hónapokban. Az állítható nehézségi fokozatoknak köszönhetően a szobabicikli használata könnyű és egyszerű, így ideális edzőtárs bárkinek. De hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő szobabicikli modellt? Tanácsot adunk.

Tovább

A szobabicikli fogyás vagy láberősítés céljára is tökéletes társ

A szobabicikli legnyilvánvalóbb előnye a beltéri használat, amelynek köszönhetően esős napokon vagy téli havas-jeges időjárás esetén sem kell lemondanod a kerékpározás és a testmozgás öröméről. Akár lazább vagy intenzívebb szobabicikli edzésterv követése a célod, nem állhat utadban semmi. Eshet, fújhat, vagy akár villámok csapkodhatnak a házad körül, te nyugodt szívvel hagyhatod magad mögött a kilómétereket, ráadásul nem vagy arra sem kárhoztatva, hogy edzés közben a fehér falat bámuld, mivel szobai kerékpár használata közben nyugodtan nézhetsz TV-t, tabletet, vagy akár könyvet is olvashatsz, mivel bizonyos szobakerékpárok olyan tablet-tartóval vannak felszerelve, ahol nemcsak tablet-et, de akár könyvet is elhelyezhetsz. De a szobabicikli még ennél is tágabb lehetőséget kínál a testmozgás és egyéb hasznos tevékenységed összekötésére. Hallgathatsz például podcast-okat biciklizés közben, vagy intézhetsz üzleti, munkaügyi hívásokat, de akár a heti kétórás Skype-hívást anyukáddal is intézheted biciklizés közben.

A szobakerékpár fő előnye azonban, hogy kitűnő kardió és aerób edzést végezhetsz rajta, amikor csak kedved tartja. A szobakerékpár használata kiváló hatással van az általános egészségre, hangulatra, és az alakot is formálja, átmozgatja a különböző izomcsoportokat, jótékony hatással van az izületekre, edzi a szívet, a tüdőt és az ereket. További előnye, hogy segít a testzsírszázelék csökkentésében, csökkenti a túlsúlyt, és felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből.

Szoba bicikli avagy indoor cycle
A szoba bicikli, vagy angolul indoor cycle, használatával az időjárástól függetlenül végezhetsz hatékony edzést.

Szobabicikli vagy ergométeres szobakerékpár?

A szobabicikli modelleket alapvetően két alaptípusba soroljuk, és mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. A szobakerékpár típusa nemcsak az edzés minőségét befolyásolja, hanem nagyban befolyásolja az árat is.

Mechanikus szobabiciklik

A manuálisan vezérelhető szobabicikli kezelése és használata nagyon egyszerű, általában kevesebb funkciójuk van és inkább lazább, kevésbé komoly edzéshez ajánlottak. Egy egyszerű szobabicikli ára alacsonyabb, mint egy ergométeres szobakerékpár ára.

 • Egyszerű használni
 • Alacsony ár
 • Korlátozott számú nehézségi fokozat
 • Csak alapfunkciók

Ergométeres szobakerékpár

Ergométeres szobakerékpár esetén a beépített számítógép segítségével szélesebb skálán állíthatjuk a terhelést. Általában sokféle funkciót és beállítást kínálnak, részletesen mérik például a fizikai aktivitást. Egy korszerű ergométeres szobakerékpár professzionális edzéshez is alkalmas, és ennek megfelelően az ára is magasabb.

 • A nehézségi fokozat széles skálán állítható
 • Intuitív felhasználói felület a kijelzőn
 • Számos korszerű funkció
 • Magasabb ár

Szobabicikli vagy ergométeres szobakerékpár? - Milyen szempontok alapján válasszunk?

Terhelésszabályozás - a mágnesfékes szobabicikli a legelterjedtebb

 • A mágneses fék úgy szabályozza a terhelést, hogy a mágnest közelíti vagy távolítja a lendkeréktől. A mágnesfékes szobabicikli általában csendes, sokféle terheléssel és hosszú élettartammal rendelkezik.
 • Az indukciós fékes szobabicikli esetén az elektromágneses féket számítógép vezérli. Előnye, hogy nagyon magas terhelést lehet beállítani rajta, pontosan mér és ritkán hibásodik meg.
 • A mechanikus fék meghúzza vagy meglazítja a textilszíjat, és így befolyásolja a lendkerék forgási sebességét. A szalagfékes szobabicikli modellek elég zajosak lehetnek.

A szobabicikli változatos kialakítása

A szobakerékpár kiválasztásakor vedd figyelembe a méreteket és a kialakítást is. Létezik összecsukható szobabicikli és nagyobb háttámlásszabadon álló szobakerékpár is. Az összecsukható kerékpár könnyedén hordozható és kevesebb helyet foglal el, míg az álló verzió stabilabb és nagyobb a teherbírása is.

A szobakerékpár szíve - lendkerék

Lendkerék nélkül a szobakerékpár nem lenne képes egyenletes futást biztosítani edzés közben. A lendkeréknél elsősorban annak tömegére összpontosíts. Minél nehezebb a lendkerék, a szobai kerékpár annál simábban tekerhető, és annál nagyobb terhelést bír.

Elbír-e a szobabicikli?

A szobabicikli kapacitását kilogrammban (kg) adják meg. Legalább 20%-kal többnek kell lennie, mint a legnehezebb indoor bringás súlya. Ez megakadályozza a szobabicikli instabilitását és gyors kopását, elhasználódását.

Különösen figyelj összecsukható szobabicikli vásárlásakor, mert a terhelhetőségük általában viszonylag alacsony. A testesebb felhasználóknak ajánlott álló, nem összecsukható szobabicikli választása.

Elbírom-e a szobabiciklit?

A szobabicikli tömegét kilogrammban (kg) adják meg. Érdemes figyelni rá választáskor, mert szobabicikli tömege nagymértékben befolyásolja a készülék kezelésének és mozgatásának kényelmét. Minél nehezebb a szobakerékpár, annál nehezebb mozgatni.

Összecsukható szobabicikli
Az összecsukható szobabicikli könnyű és pillanatok alatt összehajtható, így helyet takarít meg.

Összecsukható szobabicikli

Ha nem csak a gyakori és hatásos edzés, hanem a szobabicikli könnyű hordozhatósága is szempont, akkor legérdemesebb összecsukható szobabicikli modellt választanod. Ezek tömege gyakran alacsonyabb mint az álló szobabicikli modelleké, illetve összecsukhatóságuk miatt könnyebb őket szállítani vagy raktározni, mivel összecsukott állapotban nem foglalnak olyan sok helyet.

Háttámlás szobabicikli
A háttámlás szobabicikli extra kényelmet, stabilitást és biztonságot nyújt.

Háttámlás szobabicikli

A háttámlás szobabicikli ideális mozgáskorlátozott személyek tornájához vagy rehabilitációjához, mivel nemcsak állítható magasságú üléssel rendelkezik, hanem háttámlával is, amely extra támaszt, biztonságot és kényelmet kínál időseknek, mozgáskorlátozott személyeknek vagy mozgásszervi megbetegedéssel szenvedőknek, vagy bárkinek, aki edzés közben extra kényelemre és biztonságra vágyik.

Szobabicikli - Felszerelés, tartozékok

 • A kijelző felépítése és funkcióinak száma nagyon különböző lehet. A drágább szobabicikli modelleket számítógéphez vagy tablethez is lehet csatlakoztatni.
 • A mérési funkciók a megtett távolság, az átlagsebesség és a szobabicikli egyéb paramétereinek követésére alkalmas.
 • A fizikai aktivitás figyelése a pulzusszám, az elégetett kalória, és hasonló adatok mérését teszi lehetővé a szobabicikli használata közben.
 • Az integrált érzékelők általában a szobabicikli kormányába vannak beépítve.
 • A szobabicikli aljára szerelt görgők nagyban megkönnyítik a szobakerékpár mozgatását.

Szobabicikli - fogyás, a pulzusszám, és a szobabicikli hatása

A szobakerékpár használatakor mindig egyenes háttal, kinyújtott karokkal és fejedet felemelve eddz. Tekerés közben tartsd egyenesen a lábadat (spiccel előre), és ne hajlíts be a bokádat vagy a térdedet. Edzés előtt fontos az alapos bemelegítés és nyújtás.

 • A leghatékonyabb reggel edzeni, vagy olyankor, amikor elegendő energiád van.
 • Edzés intenzitása: a pulzusod a maximális pulzusod 60-70%-a legyen.
 • Ha zsírégetés a cél, ajánlott heti 3–5 alkalommal edzeni.
 • Egy edzés ideális hossza 30-60 perc.

Szobabicikli ár

A szobabicikli modellek ára 50 ezer forint alatt kezdődik. Ha könnyedebb edzés, erőnléted és általános egészségi állapotod stresszmentes javítása a célod és nincsenek bonyolult igényeid, akkor már a legolcsóbb szobabicikli modellek egyike is tökéletes edzőtársad lehet, melyek általában szalagfékes szobabicikli modellek vagy összecsukható szobabicikli változatok. Ha intenzívebb és rendszeresebb szobabicikli edzésterv megvalósításához van szükséged szobakerékpárra, akkor érdemesebb mágnesfékes szobabicikli vásárlásán gondolkodnod, melyek ára 80 ezer forint körül indul. A legdrágább modellek ára 2-300 ezer forint is lehet.

i

A legolcsóbb vagy legjobb ár-érték arányt kínáló szobabicikli kiválasztásához látogasd meg olcsó szobabiciklik oldalunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a szobabicikli modelleket, és összefuthatsz akár használt szobabicikli modellekkel is, amelyekre 12 hónapos garancia mellett jelentős árengedményeket adunk. Ha szeretnéd figyelembe venni vásárlóink véleményét választáskor, akkor biztosan érdekelni fog szobabicikli vélemények oldalunk, ahol számos paraméter alapján rangsoroltuk a szobabicikli modelleket, mind például vásárlói értékelés, népszerűség, akciós ár, vagy éppen panaszok.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Zipro flame Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - lendkerék tömege: 8 kg, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és pc csatlakozás, tömege: 27,3 kg, terhelhetőség: 150 kg
111 390 Ft

2.
Zipro boost Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 7 kg, 8 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 23 kg, terhelhetőség: 120 kg
71 390 Ft

3.
Klarfit Azura Comfort Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szobabicikli - szalagfékes, lendkerék tömege: 3 kg, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 16 kg, terhelhetőség: 100 kg
-9%
46 590 Ft
42 390 Ft

Még több
66 tétel
Classic Kategória
Brother BC 42
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 5,5 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, tömege: 26 kg, terhelhetőség: 130 kg

79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT10079
Arany középút
Tunturi FitCycle 50i
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 14 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória és szállítógörgők, tömege: 28,5 kg, terhelhetőség: 150 kg

199 890 Ft áfa nélkül 157 390 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtun0059
Premium Kategória
Housefit Tiro 100 iTrain
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 9 kg, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória és szállítógörgők, tömege: 39 kg, terhelhetőség: 150 kg

241 190 Ft áfa nélkül 189 910 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPThou0013
Klarfit Azura Comfort
Szobabicikli - szalagfékes, lendkerék tömege: 3 kg, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 16 kg, terhelhetőség: 100 kg

-9% 46 590 Ft
42 390 Ft áfa nélkül 33 380 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif394
Klarfit Azura Pro X-Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 3 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 20 kg, terhelhetőség: 100 kg

48 790 Ft áfa nélkül 38 420 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1679
Zipro boost
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 7 kg, 8 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 23 kg, terhelhetőség: 120 kg

71 390 Ft áfa nélkül 56 210 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor001
Klarfit Azura Plus 3 in 1
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, függőleges nyereg beállítás, szállítógörgők, összecsukható konstrukció és tablettatartó, tömege: 18,4 kg, terhelhetőség: 100 kg

-31% 75 920 Ft
52 590 Ft áfa nélkül 41 410 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTels011
Capital Sports Azura X1 X-Bike - Szobabicikli Típusok
Capital Sports Azura X1 X-Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 4 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 20 kg, terhelhetőség: 120 kg

-1% 60 700 Ft
60 090 Ft áfa nélkül 47 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1672
Zipro rook
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 10 kg, 12 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és pc csatlakozás, tömege: 37,8 kg, terhelhetőség: 150 kg

142 790 Ft áfa nélkül 112 430 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor006
Brother BC 4660
Spinning bicikli - tömeg: 35,5 kg

118 190 Ft áfa nélkül 93 060 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT14629b
Capital Sports Stormstrike 2k ezüst
Szobabicikli - tömege: 25 kg, terhelhetőség: 120 kg

+ INGYEN Digitální předplatné Svět běhu

-24% 94 950 Ft
71 990 Ft áfa nélkül 56 690 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1552
Capital Sports Trajector
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 1,4 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 23 kg, terhelhetőség: 100 kg

-4% 66 320 Ft
63 890 Ft áfa nélkül 50 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1677
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér - Szobabicikli
Típusok
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 4 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 20 kg, terhelhetőség: 120 kg

-12% 51 090 Ft
45 090 Ft áfa nélkül 35 500 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1673
Zipro flame
Szobabicikli - lendkerék tömege: 8 kg, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és pc csatlakozás, tömege: 27,3 kg, terhelhetőség: 150 kg

111 390 Ft áfa nélkül 87 710 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor008
Brother BC4661
Spinning bicikli - mechanikus fék, tömeg: 44 kg

119 490 Ft áfa nélkül 94 090 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTac0021
Tunturi E50-R Performance
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 11 kg, 32 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 56 kg, terhelhetőség: 135 kg

312 390 Ft áfa nélkül 245 980 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 10.24. 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTtun0006
AlzaErgo ABW1PRO
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, kijelző, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória, szállítógörgők és összecsukható konstrukció, tömege: 34,8 kg, terhelhetőség: 136 kg

148 490 Ft áfa nélkül 116 920 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808r
AlzaErgo ABW2OFC
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, kijelző, függőleges nyereg beállítás, szállítógörgők és összecsukható konstrukció, tömege: 23 kg, terhelhetőség: 136 kg

111 390 Ft áfa nélkül 87 710 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808o
Housefit Tiro 100
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 9 kg, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória és szállítógörgők, tömege: 39 kg, terhelhetőség: 150 kg

226 690 Ft áfa nélkül 178 500 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPThou0012
Klarfit Orbifit Basic Crosstrainer
Elliptikus tréner - teherbírása: 100 kg

-20% 65 680 Ft
52 590 Ft áfa nélkül 41 410 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTels024
HOUSEFIT Tiro 50
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 9 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 33 kg, terhelhetőség: 150 kg

183 390 Ft áfa nélkül 144 400 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOUSEF03
BC85E testvér
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 9 kg, fokozatmentesen állítható nehézségi szint, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 34 kg, terhelhetőség: 150 kg

160 390 Ft áfa nélkül 126 290 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTac0028
Zipro beat rs
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 6 kg, 8 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória és szállítógörgők, tömege: 20,5 kg, terhelhetőség: 120 kg

74 190 Ft áfa nélkül 58 420 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor007
Zipro beat
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 6 kg, 8 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória, tömege: 20,5 kg, terhelhetőség: 120 kg

-19% 69 890 Ft
56 490 Ft áfa nélkül 44 480 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor004

Szobabiciklik

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár...

Szobabiciklik

A Szobabiciklik kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szobabiciklik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szobabiciklik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szobabiciklik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szobabiciklik vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ