Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Szobabiciklik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Terhelhetőség
100 kg
150 kg
-
Terhelés szabályozása
Mágnesfék
(28)
Mechanikus fék
(5)
Légellenállás
(4)
Elektromágneses
(3)
Funkciók
Kijelző
(25)
Pulzusszám mérő
(33)
Függőleges nyereg beállítás
(33)
Vízszintes nyereg beállítás
(28)
Elégetett kalória számláló
(36)

A szobabicikli a kerékpározást szimuláló fitneszgép. Használható a lábak erősítésére, az állóképesség javítására és természetesen akkor is ha fogyni szeretnél. A szobabicikli használata segít a bringásoknak erőnlétük fenntartására a téli hónapokban. Az állítható nehézségi fokozatoknak köszönhetően a szobabicikli használata egyszerű és könnyű, így ideális edzőtárs bárkinek. Tanácsot adunk hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb szobabicikli modellt.

Tovább

A szobabicikli fogyás vagy láberősítés céljára is tökéletes társ

A szobakerékpár legfőbb előnye, hogy kitűnő kardió és aerób edzést végezhetsz rajta, amikor csak kedved tartja. A szobabicikli használata kiváló hatással van az általános egészségre, hangulatra, és az alakot is formálja. Továbbá átmozgatja a különböző izomcsoportokat, jótékony hatással van az izületekre, edzi a szívet, a tüdőt és az ereket. Ráadásul segít a testzsírszázelék lefaragásában, csökkenti a túlsúlyt, és felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből.

Kapcsolódj ki szobabicikli használata közben

A szobabicikli kétségtelen előnye még a beltéri használat, tehát esős napokon vagy téli időjárás esetén sem kell lemondanod a testmozgás és a kerékpározás öröméről. Mindemellett nem vagy arra sem kárhoztatva, hogy edzés közben a fehér falat bámuld, mivel szobai kerékpár használata közben nyugodtan nézhetsz TV-t, tabletet, vagy akár könyvet is olvashatsz. Egyes szobakerékpárok ugyais olyan tablettartóval vannak felszerelve, amire könyvet is elhelyezhetsz.

Hallgathatsz biciklizés közben podcast-okat is, vagy intézhetsz üzleti, munkaügyi hívásokat, ugyanakkor a szokásos videóhívást is lebonyolíthatod közben anyukáddal.

Szobabicikli vagy ergométeres szobakerékpár?

A szobabiciklik alapvetően két alaptípusba sorolhatók, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. A szobakerékpár típusa nemcsak az edzés minőségét befolyásolja, hanem nagyban befolyásolja az árat is.

Mechanikus szobabiciklik

A manuálisan vezérelhető szalagfékes szobabiciklik kezelése és használata rendkívül egyszerű. Általában kevesebb funkcióval rendelkeznek, és inkább lazább edzésekhez alkalmasak. Egy egyszerű mechanikus szobabicikli olcsóbb egy ergométeres szobakerékpár áránál.

 • Egyszerű használni
 • Alacsony ár
 • Korlátozott számú nehézségi fokozat
 • Csak alapfunkciók

Ergométeres szobakerékpárok

Ergométeres szobakerékpár esetén a beépített számítógép segítségével szélesebb skálán állítható a terhelés. Általában sokféle funkciót és beállítást kínálnak, részletesen mérik például a fizikai aktivitást. Egy korszerű ergométeres szobakerékpár professzionális edzéshez is alkalmas, ennek megfelelően az ára is magasabb.

 • A nehézségi fokozat széles skálán állítható
 • Intuitív felhasználói felület a kijelzőn
 • Számos korszerű funkció
 • Magasabb ár

Milyen szempontok alapján válasszunk a szobakerékpárok közül?

Szabályozható terhelés - a mágnesfékes szobabicikli a legelterjedtebb

 • A mágneses fék úgy szabályozza a terhelést, hogy a mágnest közelíti vagy távolítja a lendkeréktől. A mágnesfékes szobabicikli általában csendes, sokféle terheléssel és hosszú élettartammal rendelkezik.
 • Az indukciós fékes szobabicikli esetén az elektromágneses féket számítógép vezérli. Előnye, hogy nagyon magas terhelést lehet beállítani rajta, pontosan mér és ritkán hibásodik meg.
 • A mechanikus fék meghúzza vagy meglazítja a textilszíjat, és így befolyásolja a lendkerék forgási sebességét. A mechanikus, szalagfékes szobabiciklik azonban elég zajosak lehetnek.

Változatos kialakítású szobabiciklik

Szobakerékpár kiválasztásakor vedd figyelembe a méreteket és a kialakítást is. Létezik összecsukható szobabicikli és szabadon álló, fix szobakerékpár is. Az összecsukható szobakerékpár könnyen mozgatható és kevesebb helyet foglal, míg a hagyományos, fix konstrukcióval rendelkező szobabicikli stabilabb és nagyobb a teherbírása is. A nagyobb kényelem és biztonságérzet érdekében háttámlával rendelkező szobabiciklik közül is választhatsz.

A szobakerékpár szíve a lendkerék

Lendkerék nélkül a szobakerékpár nem lenne képes egyenletes futást biztosítani edzés közben. A lendkerék esetében elsősorban annak tömegére összpontosíts. Minél nehezebb a lendkerék, a szobai kerékpár annál simábban tekerhető, és annál nagyobb terhelést bír.

A szobabicikli tehetbírása

A szobabiciklik teherbírását kilogrammban (kg) adják meg. Lehetőség szerint olyan modellt válassz, amely terhelhetősége 20%-kal több, mint a legnehezebb felhasználó súlya. Ezáltal megakadályozható a szobabicikli instabilitása és gyors kopása, elhasználódása.

Különösen figyelj összecsukható szobabicikli vásárlásakor, mert a terhelhetőségük általában viszonylag alacsony. A testesebb felhasználóknak masszív felépítésű, fix szobabicikli választása ajánlott.

A szobabicikli tömege

A szobabicikli tömege kilogrammban (kg) van feltüntetve. Vásárláskor erre is érdemes figyelni, mert ez nagymértékben befolyásolja a készülék kezelésének és mozgatásának kényelmét. Minél nehezebb a szobakerékpár, annál nehezebb mozgatni.

Speciális szobabiciklik

Összecsukható szobabicikli

Ha a szobabicikli kis helyigénye és könnyű hordozhatósága is szempont, akkor összecsukható szobabicikli modellt érdemes választanod. Ezek tömege általában alacsonyabb, mint a fix szobabicikli modelleké, illetve összecsukhatóságuk miatt könnyebb őket szállítani vagy raktározni, mivel összecsukott állapotban csak kis helyet foglalnak el.

Háttámlás szobabicikli

A háttámlás szobabicikli ideális rehabilitációs célra, mivel nemcsak állítható magasságú üléssel, hanem háttámlával is rendelkezik, amely extra támaszt, biztonságot és kényelmet kínál. Tökéletes választás időseknek, mozgáskorlátozott személyeknek vagy mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek, vagy bárkinek, aki edzés közben extra kényelemre és biztonságra vágyik.

Spinning bicikli - Speed bike szobabicikli

A spinning szobabicikli kifejezetten intenzív kardió edzésre lett tervezve, amely a zsírégetés leghatékonyabb formája. Ezt segíti a tökéletesen (több síkban) beállítható ülés és kapaszkodó, valamint a kosaras, két oldalas pedál is. A spinning szobabicikli kijelzője jól olvasható módon informál a legfontosabb edzésadatokról.

Mini szobakerékpár

A mini szobabicikli rendkívül kompakt és jól hordozható, egyszerűen tárolható akár az ágy alatt is. Használható fitnesz és rehabilitációs célra egyaránt. Segítségével nemcsak a láb, de a kéz is edzhető.

Edzőgörgő segítségével szobakerékpár válhat normál kerékpárodból

A mágnesfékes edzőgörgő már nem a klasszikus szobabicikli kategória. Az edzőgőrgőre helyezve saját kerékpárod nyergében élvezheted a tökéletes kerékpáros élményt otthonodban, ha az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a szabadtéri edzést. Verseny előtti bemelegítésre is előszeretettel használják. Rendkívül könnyű, és kis helyet foglal, ráadásul a legtöbb modell még össze is csukható.

AirBike - a crossfit edzések kínzógépe

Az airbike a crossfit órák szerves részévé vált. Ez a fitness gép egyszerre és rendkívül intenzíven dolgoztatja meg a felső és alsó végtagokat, HIIT edzés során egy 45 másodperces intervallum után is izzadságban fogsz úszni. Az airbike által remek kis vetélkedőket lehet rendezte, például egy adott idő alatt, ki tud a legtöbb kalóriát elégetni.

Szobabicikli - felszerelés, tartozékok

 • A kijelző felépítése és funkcióinak száma nagyon különböző lehet. A drágább szobabicikli modelleket számítógéphez vagy tablethez is lehet csatlakoztatni.
 • A mérési funkciók a megtett távolság, az átlagsebesség és a szobabicikli egyéb paramétereinek követésére alkalmas.
 • A fizikai aktivitás nyomonkövetése a pulzusszám, az elégetett kalória, és hasonló adatok mérését teszi lehetővé a szobabicikli használata közben.
 • Az integrált érzékelők általában a szobabicikli kormányába vannak beépítve.
 • A szobabicikli aljára szerelt görgők nagyban megkönnyítik a szobakerékpár mozgatását.

A szobabicikli használata

A szobakerékpár használatakor mindig egyenes háttal, kinyújtott karokkal és fejedet felemelve eddz. Tekerés közben tartsd egyenesen a lábadat (spiccel előre), és ne hajlíts be a bokádat vagy a térdedet. Edzés előtt fontos az alapos bemelegítés, majd azt követően a nyújtás.

 • A leghatékonyabb reggel edzeni, vagy olyankor, amikor elegendő energiád van.
 • Edzés intenzitása: a pulzusod a maximális pulzusod 60-70%-a legyen.
 • Ha zsírégetés a cél, ajánlott heti 3–5 alkalommal edzeni.
 • Egy edzés ideális hossza 30-60 perc.

Szobabicikli ár

A szobabicikli modellek ára 50 ezer forint alatt kezdődik. Ha könnyedebb edzés, erőnléted és általános egészségi állapotod stresszmentes javítása a célod és nincsenek bonyolult igényeid, akkor már a legolcsóbb szobabicikli modellek egyike is tökéletes edzőtársad lehet, melyek általában szalagfékes szobabicikli modellek vagy összecsukható szobabicikli változatok. Ha intenzívebb és rendszeresebb szobabicikli edzésterv megvalósításához van szükséged szobakerékpárra, akkor érdemesebb mágnesfékes szobabicikli vásárlásán gondolkodnod, melyek ára 80 ezer forint körül indul. A legdrágább modellek ára 2-300 ezer forint is lehet.

i

A legolcsóbb vagy legjobb ár-érték arányt kínáló szobabicikli kiválasztásához látogasd meg olcsó szobabiciklik oldalunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a szobabicikli modelleket, és összefuthatsz akár használt szobabicikli modellekkel is, amelyekre 12 hónapos garancia mellett jelentős árengedményeket adunk. Ha szeretnéd figyelembe venni vásárlóink véleményét választáskor, akkor biztosan érdekelni fog szobabicikli vélemények oldalunk, ahol számos paraméter alapján rangsoroltuk a szobabicikli modelleket, mind például vásárlói értékelés, népszerűség, akciós ár, vagy éppen panaszok.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Capital Sports Azura X2 X-Bike fekete Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 4 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 20 kg tömeg, 120 kg teherbírás
58 690 Ft

2.
Zipro beat rs Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
76 890 Ft

3.
Zipro easy fekvő szobabicikli Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 31 kg tömeg, 150 kg teherbírás
141 390 Ft

Még több
47 termék
Classic Kategória
Zipro beat rs
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás

76 890 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor007
Arany középút
ZIPRO Flame WM iConsole + electro-magnetic exercise bike
Szobabicikli - elektromos fék, 8 kg-os lendkerék, 32 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és szállítógörgők, 27,3 kg tömeg, 100 kg teherbírás

161 190 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor008
Premium Kategória
Housefit Tiro 100
Szobabicikli - mágnesfékes, 9 kg-os lendkerék, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 39 kg tömeg, 150 kg teherbírás

227 890 Ft
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPThou0012
ZIPRO Rook iConsole + electromagnetic exercise bike
Szobabicikli - elektromos fék, 10 kg-os lendkerék, 16 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és szállítógörgők, 39,8 kg tömeg, 150 kg teherbírás

117 370 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 13 db
Termékkód: SPTmor006
AlzaErgo ABW2OFC
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, függőleges nyereg beállítás, szállítógörgők és összecsukható konstrukció, 23 kg tömeg, 136 kg teherbírás

Szuper ár
79 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808o
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér - Szobabicikli
Típusok
Capital Sports Azura X2 X-Bike fehér
Szobabicikli - mágnesfékes, 4 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 20 kg tömeg, 120 kg teherbírás

80 290 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1673
Brother BC 42
Szobabicikli - mágnesfékes, 5,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, 26 kg tömeg, 130 kg teherbírás

99 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT10079
Capital Sports Azura X2 X-Bike fekete
Szobabicikli - mágnesfékes, 4 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 20 kg tömeg, 120 kg teherbírás

58 690 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1674
Capital Sports Stormstrike 2k fekete - AirBike Típusok
Capital Sports Stormstrike 2k fekete
AirBike - terhelhetőség: 120 kg, tömege: 25 kg

58 220 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Utolsó 2 db
Termékkód: SPTif1551
AlzaErgo ABW1PRO
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló, szállítógörgők és összecsukható konstrukció, 34,8 kg tömeg, 136 kg teherbírás

Szuper ár
99 990 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808r
Zipro easy fekvő szobabicikli
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 31 kg tömeg, 150 kg teherbírás

141 390 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor005
Stormred Falcon
Szobabicikli - mágnesfékes, 3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és aktuális sebesség, 15 kg tömeg, 100 kg teherbírás

40 550 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
Szuper ár
50 690 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm027
Mediashop Slim Cycle
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 18,14 kg tömeg, 136 kg teherbírás

106 890 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTeds0001
RUNSPORT Rotoped BC51
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és szállítógörgők, 28 kg tömeg, 130 kg teherbírás

88 940 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Utolsó 149 db
Termékkód: SPTruns001
Zipro nitro
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória számláló, 27,5 kg tömeg, 150 kg teherbírás

130 590 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor002
Housefit Tiro 35
Szobabicikli - mágnesfékes, 10 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória számláló, 29 kg tömeg, 125 kg teherbírás

Leárazás -4 %
132 090 Ft 137 790 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPThou0002
Capital Sports Stormstrike 2k ezüst - AirBike Típusok
Capital Sports Stormstrike 2k ezüst
AirBike - terhelhetőség: 120 kg, tömege: 25 kg

115 390 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1552
Capital Sports Trajector
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,4 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória számláló és összecsukható konstrukció, 23 kg tömeg, 100 kg teherbírás

88 790 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTif1677
BC85E testvér
Szobabicikli - mágnesfékes, 9 kg-os lendkerék, fokozatmentesen állítható nehézségi szint, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória számláló, 34 kg tömeg, 150 kg teherbírás

164 790 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTac0028
Brother BC 4660
Szobakerékpár - mechanikus, lendkerék tömege: 18 kg, folyamatosan szabályozható terhelés, terhelhetőség: 130 kg

126 530 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
140 590 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT14629b
Housefit Tiro 30
Szobabicikli - mágnesfékes, 7 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória számláló, 26,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás

142 690 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPThou0001
Brother Rotoped BC1204
Szobabicikli - mágnesfékes, 5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, funkciók: pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás és elégetett kalória számláló, 28 kg tömeg, 110 kg teherbírás

67 490 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
74 990 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0891
Brother 4650 BC
Szobakerékpár - mechanikus fék, lendkerék tömege: 13 kg, laposszíjas működés, nagyon csendes, teherbírás: 110 kg, tömeg: 33 kg, ajánlott max. testmagasság: 192 cm

118 590 Ft
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPT14629a
Stormred Giant
Szobabicikli - funkciók: kijelző, függőleges nyereg beállítás, vízszintes nyereg beállítás, elégetett kalória számláló, szállítógörgők és aktuális sebesség, 37,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás

Szuper ár
268 490 Ft
Átvehető: ma 18:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm032

Szobabiciklik

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát,...

Szobabiciklik

Habár a szobakerékpárok nem tartoznak a legdrágább kardió gépek közé, az ár rendkívül fontos tényező a vásárlás során.

Szobakerékpár árak

Első ránézésre is nyilvánvaló, hogy a szobakerékpár árak rendkívül tág határok közt mozognak. A szobakerékpár vásárlás picit bonyolultabb, mint például a futópad esetében, több változat is elérhető:

 • Ott vannak például a fekvő szobabiciklik, amelyek valószínűleg a legkényelmesebb kardió gépek közé tartoznak, emiatt tökéletes rehabilitációs eszközök is, ha súlyos sérülés után térsz vissza a testmozgáshoz.
 • Az eladó szobakerékpárok között hasonló kategóriába tartoznak a háttámlás szobabiciklik. Nem tudod olyan kényelmi pozícióba helyezni magad, mint a fekvő modellek esetében, de stabilitást biztosítanak tekerés közben.
 • Az x-bike az összecsukható szobakerékpár rövid megnevezése, ezek olcsóbb, kisebb teherbírással rendelkező gépek.
 • A szobakerékpár árak rangsorának tetején pedig a spinning biciklik vannak, amelyek komoly ergométerek, programozható edzéssel és fejlett diagnosztikával.

Eladó szobabicikli

Hasonlóan, mint a futópadok esetében, az Alza szobakerékpár kínálata az otthoni felhasználásra szánt modellekben erős. Szintén fontos megemlíteni, hogy az eladó szobabiciklik között találsz használt vagy felbontott csomagolású darabokat. Ezekre is minimum 12 hónap garanciát biztosítunk. Szakembereink által ellenőrzött gépekről van szó, nagy kockázatot nem vállalsz velük, azonban a megtakarítás mértéke 20-25% is lehet.

Szobakerékpár akció

A használt szobabicikli kínálaton kívül megéri figyelemmel kísérni az akciós termékek kínálatát is. Itt időről-időre bizonyos márkák akciós darabjait találod. A sportolással kapcsolatos kampányokban is rendszeresen jelennek meg szobakerékpár akciók. A kedvezmény formája lehet cashback vagy komolyabb meghatározott időre érvényes árengedmény. Egy szobakerékpár akció keretein belül akár több tízezer forintot is spórolhatsz.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szobabiciklik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szobabiciklik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szobabiciklik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szobabiciklik vélemények
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ