Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Futópadok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kapcsolódás
Bluetooth
(31)
WiFi
(4)
USB
(8)
Típus
Motoros
(54)
Kiegészítők
(2)
Maximális sebesség
4 km/h
22 km/h
-
Motorteljesítmény
0,00 HP
745,7 HP
- 1 W 556068,49 W
Terhelhetőség
90 kg
180 kg
-
Maximális dönthetőség
0 °
22 °
-

A futópad segítségével otthon is tarthatsz futó vagy sétáló edzést. Különösen rossz időben és olyan városrészeken lehet ez fontos, ahol egyszerűen nincs lehetőség szabadtéri edzésre. A futópad vagy más néven futógép szerkezete, alapvető paraméterei, felszereltsége és kiegészítő funkciói nagyon különböznek egymástól. Lássuk, hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb futópad modellt.

Tovább

Futópadok felépítés szerint

A futógépek egy csúszásmentes anyagból készült futószalagból és egy hajtó-, fék-, vezérlő- és mérőegységekkel ellátott keretből állnak. A futópad elülső részen általában egy fogantyú, egy kijelző és a vezérlőegység található. A futógépek kapcsán gyakran találkozhatunk a treadmill, esetleg treadmill futópad kifejezéssel is, amely a termék angol nyelvű megnevezése. Mivel sokan angol nyelvű videókból, anyagokból próbálnak tájékozódni a fitness világban, a köztudatba is beszivárgott a futópad angol megfelelője.

Treadmill futópad
A futógép segítségével új szintre emelheted edzettségedet és általános egészségi állapotodat.

Mechanikus futópad

A mechanikus futópad egy lábhajtású lendkerékkel mozgatható futógép. A futószalagot a lábad hajtja, tehát csak akkor mozog, ha futsz rajta. A mechanikus futógép fő előnye, hogy kompakt, és az ára is alacsony. A mechanikus futópad kevés állítási lehetőséget kínál; a futószalag ellenállását mechanikus vagy mágneses fék szabályozza, és ezért néha mágneses futópadnak is nevezik.

  • Alacsony ár.
  • Áram nélkül használható.
  • A futópad szalagját saját erőből kell mozdítani.
  • Csak alkalmi és korlátozott használatra ajánlott.
  • Kevesebb beállítási lehetőség.

Motoros futópad

A motoros vagy elektromos futópad működéséhez áramra van szükség. Legnagyobb előnye, hogy szabályozhatod a sebességét, és néha a futópálya típusát is beállíthatod. Az elektromos treadmill villanymotorjai általában 1-5 lóerősek.

  • Állítható terhelés.
  • Számos nehézségi fokozat.
  • Általában sok további funkciót kínál.
  • Magasabb ár.
  • Nagy helyigény.

i

Ha a futópad használatakor a fogyás is a célod, edzés közben tartsd a pulzusodat a maximális pulzusodhoz képest 55-65% között.

Futópad - milyen típust vegyek?

Az otthoni futópad modellt főként a teherbírás, a sportteljesítmény és a hely függvényében válaszd ki. Minél nagyobb a futógép, annál jobban és biztonságosabban fogsz tudni rajta futni.

A futópad maximális sebessége

A futópad általában 0 és 20 km/h közötti sebességgel működik. Egyes modellek nagyobb sebességre is képesek. A gyakori testmozgáshoz és a nagy teljesítményhez jó, ha a futópad legalább 15 km/h sebességre képes.

Futógépek - A motor teljesítménye

A futógép motorteljesítményének kiválasztásakor vedd figyelembe a terhelést és azt, hogy milyen gyakran lesz használatban a futópad. Ritkább használat esetén elegendő egy 2–3 LE-s motorral felszerelt futópad, gyakori használathoz pedig 4–5 LE teljesítményű futópad ajánlott.

i

A LE a lóerő rövidítése. 1 LE körülbelül 0,75 KW-nak felel meg.

A futópad terhelhetősége

A futópad teherbírását a treadmill-t használó legnehezebb személy tömege alapján válaszd ki. Általában a teherbírással arányosan nő a futópad várható élettartama. A legtöbb futópad modell teherbírása általában 100–150 kg.

i

A futógépek terhelhetőségének felső határát súrolja a futópad 150 kg teherbírással. Ezek nagyobb tömegű futógép modellek tartós, erős és ellenálló konstrukcióval, amely biztosítja a hosszútávú megbízhatóságot és üzemképességet komoly igénybevétel esetén is.

Futógépek - Maximális dőlésszög

A ferde futópadok természetesebb mozgást és hatékonyabb edzést biztosítanak. A futópad dőlése általában manuálisan vagy hidraulikusan állítható, esetleg elektronikus szervómotor szabályozza. A futópadok dőlésszöge általában 0–20 fok között állítható.

Futógép otthonra
A futópad otthonra stílusos, elegáns, kevés helyet foglal, és könnyű tömegének és összcsukható kialakításának köszönhetően könnyen tárolható.

Futópad vagy gyaloglógép

A futópadok családjából nőttek ki az ún. sétálópadok (walking pad). Az intenzív gyaloglás is tekinthető kardió edzésnek és magának a sétának is kedvezőek az egészségre gyakorolt hatásai. Az ülőmunka hosszú távon rendkívül káros, egyre jobban előtérbe kerül a "standing office". Erre a szituációra reagált jól számos gyártó és megszületett a gyaloglópad.

A futópadokkal ellentétben sokkal kompaktabbak, maximális sebességük nem haladja meg a 9 km/h-t. Tekintve, hogy egy gyalogló átlagsebessége 5-6 km/h körül mozog, a sétálópadok a gyorsléptű irodai munkások kardió edzését is segítik.

Futópad otthonra

Az otthoni futópad fogalma mindenkinek mást jelent. A kis lakásban futóedzést tartók számára egy összecsukható futópad lesz a tökéletes választás. A szerencsésebbek viszont egy többszintes ház kihasználatlan helységét tudják edzőteremmé változtani. Ide pedig simán elfér egy nagyobb futógép is. Az otthoni futópad számára kifejezetten fontos kiegészítő a csillapító alátét. A nagyobb teljesítményű futógépek eléggé zajosak, az alátét használatával kevésbé fogjuk zavarni a lakótársakat. Válassz otthoni futópadot a következő paraméterek szerint:

  • Mennyi hely áll a rendelkezésedre? Össze kell csuknod az otthoni futópadot, vagy maradhat készenléti helyzetben?
  • Gondolj a teherbírásra is.
  • Csak kocogni fogsz, vagy intenzívebb edzésekre is használni fogod az otthoni futópadot?
  • Lehet, hogy egy sétálópad is elég lesz?

Mini futópad - Futópad otthonra

Ha futópad otthonra a vágyad és fontos szempont, hogy ne foglaljon sok helyet, akkor olyan mini futópad modellt érdemes választanod, amely könnyű - ideális esetben nem nehezebb 30-40 kilónál - és esetleg összecsukható, így tárolása nem okoz problémát. Erre az igényre reagálnak a mini futópadok, amelyek kompaktak, könnyen mozgathatók, egyszerűen összecsukhatók, és bizonyos modellek akár a kanapé alatt is elférnek, így tárolásuk nem is lehetne egyszerűbb.

  • Mini futópad kapható manuális vagy elektromos kivitelben
  • A mini futópad sebessége legalább 12 km/h
  • Némelyik mini futópad modell összecsukható kapaszkodóval is rendelkezik
  • Léteznek mini futópadok félbe hajtható futófelülettel, amely ideális, ha kevés helyed van tárolásra
  • A mini futópad fontos részei a kerekek - bár csak maximum 40 kg-ot nyomnak, nem lenne kényelmes emelgetni és cipelni őket minden használat után
  • A mini futópadok a legtöbb esetben távirányító is tartozik, melyen néha kijelző is található, amelyen a futásra vonatkozó adatok jeleníthetők meg

Futógépek - További tippek a helyes választáshoz

Futógép választásakor vedd figyelembe azt is, hogy milyen gyakran és intenzíven edzel, milyen nehéz vagy, és milyen lehetőségeid vannak a futópad tárolására két edzés között.

  • Alkalmi használatra válassz olcsó és könnyen tárolható, mechanikus futópad modellt.
  • Gyakoribb használathoz 2–3 LE motoros futópad (kb. 2,3 kW) az ajánlott.
  • Intenzív edzéshez legjobb a lehető legnagyobb méretű és 4-5 LE teljesítményű futópad (kb. 4,3 kW). Fontold meg azt is, hogy milyen további hasznos funkciókat fogsz használni.

Futógépek - hasznos funkciók és szolgáltatások

A futógép számos hasznos funkcióval rendelkezhet, melyek az edzés minőségét és hatékonyságát javítják. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribbakat.

  • A kijelző általában az időt, a sebességet, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a pulzust mutatja.
  • Az elégetett kalória számítás - átalakítja a futó teljesítményét elégetett kalóriákká, és az eredményt megjeleníti a kijelzőn.
  • A számítógép számos program és a futó pulzusa szerint állítja be a futópad működését.
  • A pulzusmérés lehetővé teszi az ideális testmozgás kiválasztását. A pulzus és az elégetett kalóriák pontos mérése érdekében egyes futópad modellek mellkaspántokkal is használhatók.
  • A terhelési programok beállítják a sebességet és az útvonal típusát.
  • A sebességszabályozás manuálisan vagy elektronikusan is vezérelhető.
  • A dőlésvezérlésnek köszönhetően a treadmill akár 20 fokkal is megdönthető.
  • Az ízületkímélő funkciók a drágább futópad modellek sajátosságai, a szalag felfüggesztésének kialakítása tompítja a földetérést és képes a rossabb technikát is ellensúlyozni.
  • További kiegészítő elemek lehetnek pl. a mobiltelefon-tartó, MP3-lejátszó és hasonlók.
  • A szállítógörgőkkel könnyebben mozgatható a treadmill futópad.

Futópad ár - Olcsó futópad

A futógépek ára 120-130 ezer forintos áron indul, de már a legolcsóbb modellek is megfelelő terhelhetőséget és elégséges funkciókat kínálnak, habár a maximális sebesség ezen az árszinten maximum 10 km/h, amely az átlagos használónak teljesen ideális. Ha a lehető legjobb áron szeretnéd a neked tetsző futógép tulajdonosa lenni, vagy a lehető legjobb ár-érték arányt kínáló treadmill futópad megvásárlása a célod, akkor legjobb, ha olcsó futópad oldalunkon nézel szét. Olcsó futópad kínálatunk mindig változik, így akkor se csüggedj, ha elsőre nem találod a neked megfelelő modellt.

180-200 ezer forint felett már növekszik a felkínált funkciók száma és a futógépek által kínált maximális sebesség akár 16-20 km/h is lehet. A legdrágább modellek ára jóval 300 ezer forint felett is lehet - ilyen modellekbe komoly kihasználtság és extra igények esetén érdemes befektetni.

Használt futópad

Habár olcsó futópad kínálatunk kedvező árakat kínál, még nagyobb megtakarításra tehetsz szert, ha szétnézel használt futópad kínálatunkban. Ezek rövid ideig és hiba nélkül használt termékek teljesen működőképes állapotban, melyekre legalább 12 hónapos garancia érvényes. Használt futópad kínálatunkban szerepelnek csak felbontott termékek is, melyek soha nem voltak használva, így tökéletes állapotú új termékként vásárolhatod meg őket, csak éppen alacsonyabb áron.

Ha választáskor szereted figyelembe venni más vásárlók véleményét és a termékkel kapcsolatos tapasztalatát is, akkor érdekelni fog futópad vélemények és tesztek oldalunk, ahol számos paraméter alapján rangsoroljuk futógép modelljeinket, például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy akár panaszok.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Walkingpad S1 fekete Szállításra kész > 5 db
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 0,5 km/h, max. sebesség 6 kh/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállítókerekek, távirányítás
171 290 Ft

2.
WalkingPad A1 Szállításra kész > 5 db
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, 2 kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-6 km/h, teherbírás 100 kg, öv mérete 120 × 41,5 cm
162 990 Ft

3.
Zipro Treadmill Tekno Szállításra kész > 5 db
Futópad - motoros, akár 14 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,5 HP, manuális dőlésszög-állítás, 120 kg teherbírás, 42,6 kg tömeg
153 990 Ft

Még több
60 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 18×
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 6 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 6 mm, szín: fekete, színes kiemelésekkel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod002
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Walkingpad S1 fekete - Sétáló pad Típusok
3,9 16×
Walkingpad S1 fekete
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 0,5 km/h, max. sebesség 6 kh/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállítókerekek, távirányítás
171 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol121
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 28×
Walkingpad R2B
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség: 0,5 km/h, max. sebesség: 10 km/h, alacsony ütésállóság, jó tapadású felület, alumíniumötvözet, alacsony tömeg: 37 kg, teherbírás: 110 kg, LED kijelző, szállítókerekek, távirányító, kihúzható fogantyú, biztonsági öv
Leárazás -5 %
212 690 Ft 224 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol126
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2
Zipro Treadmill Pacto
Futópad - motoros, akár 16 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,5 HP, Bluetooth csatlakozás, 130 kg teherbírás, 44 kg tömeg
Szuper ár
280 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTzip0003
Walkingpad S1 Fehér - Sétáló pad Típusok
3,9 16×
Walkingpad S1 Fehér
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 5 km/h, max. sebesség 6km/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállító kerekek, távirányítás
153 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol123
4,4 23×
PUSH szilikonos olaj futópadokhoz 150 ml
Kenőanyag - a futópadok rendszeres karbantartására alkalmas, magas tiszta szilikon tartalommal, csökkenti a futópad kopását és meghosszabbítja az élettartamát, 150 ml
5 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush009
4,6 50×
WalkingPad R1
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, két kerék kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-10 km/h, teherbírás 110 kg, övméret: 120 × 44 cm
240 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol654
4,1 34×
WalkingPad A1
Sétáló pad - manuális és automatikus üzemmód, csendes működés, 2 kerék, összecsukható, ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült váz, LED kijelző, sebesség 0,5-6 km/h, teherbírás 100 kg, öv mérete 120 × 41,5 cm
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol120
4,1 15×
Stormred King
Futópad - motoros, akár 20 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,5 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 140 kg teherbírás, 66 kg tömeg
+Ajándék Erősítő szett Push melynek értéke 9 090 Ft
Szuper ár
294 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm025
5,0
LIFEFIT TM3301
Futópad - motoros, akár 17 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3,00 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth és USB csatlakozás, 120 kg teherbírás, 54 kg tömeg
211 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlif056
4,0 20×
Stormred Rocket
Futópad - motoros, akár 18 km/h sebesség, motorteljesítmény: 4 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 130 kg teherbírás, 53 kg tömeg
+Ajándék Erősítő szett Push melynek értéke 9 090 Ft
Szuper ár
237 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm024
4,0
Lifefit TM1200
Futópad - motoros, akár 12 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,7 HP, 100 kg teherbírás, 27 kg tömeg
148 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif406
4,8
Zipro Jogger treadmill
Futópad - motoros, akár 16 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,5 HP, 120 kg teherbírás, 43,5 kg tömeg
Szuper ár
269 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTzip0007
3,5
Zipro Treadmill Tekno
Futópad - motoros, akár 14 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2,5 HP, manuális dőlésszög-állítás, 120 kg teherbírás, 42,6 kg tömeg
Szuper ár
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzip0043
ZIPRo Notus - Futópad Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ZIPRo Notus
Futópad - motoros, akár 18 km/h sebesség, motorteljesítmény: 4 HP, elektromos dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 150 kg teherbírás, 65,8 kg tömeg
Szuper ár
370 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPT15978
4,5 30×
Lifefit TM3300
Futópad - motoros, akár 17 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 120 kg teherbírás, 51 kg tömeg
251 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTif408
4,4 11×
LIFEFIT TM1100
Futópad - motoros, akár 10 km/h sebesség, motorteljesítmény: 1,2 HP, 100 kg teherbírás, 35 kg tömeg
142 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif405
4,9
PUSH PRO MT tompító alátétek súlyzókhoz, kettlebellekhez és nehéz gépekhez, 8 mm
Tompító alátét - 2 db, 490 × 490 × 8 mm, szín: fekete, színes mintával
10 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTpod001
Lifefit TM7100 - Futópad Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 22×
Lifefit TM7100
Futópad - motoros, akár 20 km/h sebesség, motorteljesítmény: 6 HP, elektromos dőlésszög-állítás, Bluetooth csatlakozás, 150 kg teherbírás, 87 kg tömeg
400 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlfi003
4,7 12×
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 8 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 8 mm, Szín: fekete, színes kiemelésekkel
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod003
Stormred Warrior - Futópad Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
Stormred Warrior
Futópad - motoros, akár 22 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3,5 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 150 kg teherbírás, 85 kg tömeg
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 290 Ft
Szuper ár
383 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm026
4,5 24×
Lifefit TM1300
Futópad - motoros, akár 9 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2 HP, Bluetooth csatlakozás, 100 kg teherbírás, 32 kg tömeg
148 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTrul339
Acra GB 4600 - Futópad Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
Acra GB 4600
Futópad - motoros, akár 22 km/h sebesség, motorteljesítmény: 6 HP, elektromos dőlésszög-állítás, USB csatlakozás, 150 kg teherbírás, 80 kg tömeg
359 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT10910
5,0
Acra GB3950
Futópad - motoros, akár 14 km/h sebesség, motorteljesítmény: 2 HP, manuális dőlésszög-állítás, 120 kg teherbírás, 62 kg tömeg
183 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTACr020

Futópadok

cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Futópadok

Ahogy követték egymást a különböző karantén időszakok, úgy növekedett az otthoni futópadok iránti érdeklődés. Az olcsó futópadok sokak számára megoldották a bezárt edzőtermek okozta gondokat. Azonban a futópadok a téli alapozás során is fontosak lehetnek, a rövidebb nappalok és a jeges-havas futóútvonalak miatt zárt térben kell lefolytatni az edzést.

Futópad olcsón

Milyen futópad számít olcsónak? Nálunk már 100 000 Ft alatt is találsz eladó futópadot. Az olcsóbb árcédulával rendelkező darabok az összecsukható futópadok csoportját gyarapítják, ideálisak kisebb lakásokba, alkalmi használatra. Ami a sebességet illeti, egy szinttel vannak a gyaloglópadok felett, 10-12 km/h maximális sebességre képesek.

Futópad eladó

Az Alza kínálata elsősorban az otthoni futópadok osztályát célozta meg. Az edzőtermeknek megvannak a kapcsolatai a profi és méregdrága futópadok forgalmazóival, így számunkra elsődleges cél az otthonra szánt futógépek kínálatának biztosítása. Eladó futópadjaink között az olcsóbb gépek között megtalálod a középosztály képviselőit is, amelyek ára a félmillió forintot is elérheti. Ezek a sebességet és teherbírást érintő mutatókban nyújtanak többet, mint az olcsó futógépek.

Eladó futópad – mi kellhet még?

Mivel sok esetben komoly terhelésnek kitett gépekről van szó, csomó forgó alkatrésszel, szükség lesz pár kiegészítőre is. Ha otthoni futógépről van szó, talán legfontosabb a csillapító alátét, amely csökkenti az edzés zaját. Ilyenkor előnyben vannak a mini futógépek tulajdonosai, a kisebb gépük alá kevesebb négyzet alakú alátét is megteszi.

További fontos tartozéknak számítanak a kenőanyagok, amelyekkel rendszeresen kell kezelni a futópad alkatrészeit. Ezek leggyakrabban olaj formájában kaphatók, csökkentik a treadmill kopását és meghosszabbítják az élettartamát.

Futópad eladó

Átböngészve eladó futópad kínálatunkat, gyakran fogsz találni használt vagy kicsomagolt termékeket. Ezekkel akár 20-25% kedvezmény is elérhető. Ezekre a készülékekre is minimum 12 hónap garanciát vállalunk. Megéri folyamatosan figyelni a termékskálát és gyorsan lecsapni az ilyen gyöngyszemekre eladó futópadjaink között.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó futópadok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább futópadok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb futópadok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: futópadok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ