LEGO Exclusives prémium építőkészlet

Lépj be a LEGO® Exclusives prémium világába

A LEGO® Exclusives az egyediség és az exkluzivitás szinonimája. A LEGO® Exclusives termékcsalád azok számára készült, akik különleges építési élményt és a hétköznapi készletektől eltérő, egyedi modelleket keresnek. Legyél akár fiatal rajongó, akár tapasztalt építő, a LEGO® Exclusives lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd az összes LEGO® világot, és valami csodálatosat alkoss.

Válassz kedvedre a LEGO® Exkluzív készletek széles választékából

A LEGO® Exclusives termékcsaládot az egyes készletek méretének és nehézségének változatossága jellemzi. Ezek a néhány száz darabtól a hihetetlenül nagy, 7500 darabos darabszámig terjedhetnek. Ez a széles választék lehetővé teszi, hogy minden LEGO® rajongó kiválaszthassa a saját tudásszintjének megfelelő építési kihívást.

LEGO Exclusives készlet mérete és nehézsége
LEGO Exclusive minden építőnek

A LEGO® Exclusives a kezdőket és a haladó építőket egyaránt elszórakoztatja

Egyes exkluzív játékokat már 7 éves gyerekeknek és kezdőknek terveztek, míg mások inkább az építés iránt szenvedélyesen érdeklődő, haladó építőknek szólnak. Kortól és nemtől függetlenül mindenki számára van olyan készlet, amely örömet és szórakozást nyújt. A LEGO® Exclusives a témák és világok széles választékát kínálja, amelyek fiúknak és lányoknak egyaránt vonzóak.

LEGO Exkluzív kompatibilitás

Kompatibilis LEGO® Exkluzív készletek

Az egyes LEGO® Exkluzív készletek nemcsak egymással, hanem az összes többi LEGO® készlettel is kompatibilisek.

LEGO Exclusives témák

LEGO® Exclusive a legkülönfélébb témákkal

Szerezz be egyedi készleteket különböző LEGO® világokból, többek között a LEGO® City, a LEGO® Star Wars™, a LEGO® Harry Potter™ és még sok más világból.

LEGO Exclusives új készletek

Minden évben új LEGO® Exkluzív készletek

A LEGO® rajongók várhatják az új és izgalmas modelleket, amelyeket a LEGO® Exclusives rendszeresen hoz számukra.