ApF HU ApF HU

Fitness kellékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A fitness kellékek hatékonyan növelik a teljesítményedet otthon és az edzőteremben, kényelmesebbé teszik az edzést és csökkentik a sérülések kockázatát. A fitnesz felszerelés helyes használatával gyorsabban elérheted kitűzött céljaidat. Némelyik fitnesz segédeszköz egy bizonyos testrész erősítésére szolgál, mások komplex edzéstervek lebonyolítására is alkalmasak.

Tovább

Az expanderek és gumiszalagok segítenek az izmokat bemelegíteni

Az expanderek és gumiszalagok olyan fitness kellékek, amelyek az egész test erősítésében segédkeznek. Használhatod őket bemelegítésre, az izmok aktiválására, vagy erősítésre. Az expanderek alkalmasak a karok, a mellkas és a hát erősítésére. A gumiszalagok a fenék, a comb, vagy akár a karok és a kezek erősítésére is használhatók. Többféle erősségű és hosszúságú gumiszalag kapható, amelyekből a saját igényeid és erőszinted alapján választhatsz.

A csomagban értékesített fitness kellékek, mint például gumiszalag szettek, súlyzó szettek, költséghatékonyan tudják megtölteni az otthoni edzőtermet.

Az ugrókötelek remek otthoni fitness kellékek mindennapos használatra

Az ugrálókötelek népszerű otthoni fitness kellékek kardió edzéshez, bemelegítéshez, de akár crossfit edzéshez is. A kínálatban többféle dizájn található, akár műanyagból, akár acélból, nejlonból vagy textilből. Léteznek olyan okos ugrókötelek (SmartRope) is, amelyek számolják az ugrások számát és mobil alkalmazáshoz csatlakoztathatók az edzés optimalizálása és hatékonyságának maximalizálása érdekében.

Fitness kellékek kültéri és beltéri futóedzéshez

Az Agility fitness kellékek bármilyen edzéshez használhatók, akár a szabadban, akár edzőteremben. Jelzőbóják, futóernyők, szlalomrudak és koordinációs létrák közül választhatsz, de találhatsz futóakadályokat vagy reflexlabdákat is.

Medicinlabdák: Fitness kellékek a karok, a has és az altest edzéséhez

A medicinlabdák népszerű fitness kellékek a hasizmok, lábak, és a felsőtest erősítésére. Alkalmazhatók erőedzés vagy kardió edzés során is. A medicinlabdák tömege 1 kg és 15 kg között mozog, amely az átmérőjüket is befolyásolja. Szintetikus, bőr vagy műanyag medicinlabdák közül választhatsz.

A fitness kesztyűk bármilyen edzéshez hasznos segítőtársak

A fitness kesztyűk remek fitness kellékek súlyzók vagy egyéb súlyok napi szintű nyüstöléséhez. Használhatod őket fekvőtámaszhoz vagy húzódzkodáshoz is. A fitness kesztyűk csúszásmentes fogást biztosítanak, így megakadályozzák a sporteszközök kicsúszását a kézből, s csökkentik a sérülések kockázatát.

i

A fitness kesztyűk nagyon hasonlítanak a kerékpáros kesztyűkhöz. Mindkét típus rövid ujjakkal rendelkezik, csúszásmentes és párnázott, amely megakadályozza a bőrkeményedést vagy a horzsolásokat eséskor. A fitness kesztyű általában bőrből, míg a kerékpáros kesztyű többnyire nejlonból és poliészterből készül.

Fekvőtámasz keretek és állványok - fitness kellékek a karoknak

A fekvőtámasz keretek és állványoka fogantyúk tökéletes kialakításának köszönhetően biztosítják az izmok megfelelő mozgását és terhelését. Segítenek beállítani a mellkas és a könyök helyzetét, így nagyobb terheléssel hajtod végre a fekvőtámaszokat. Egyes fekvőtámasz keretek polifoam markolattal rendelkeznek, amelyek kellemesebbé teszik az edzést. Ezek a kezeket és karokat erősítő otthoni fitness kellékek rendkívül népszerűek és kezdőknek is alkalmasak.

Marokerősítő fitness kellékek

A marok- és kézerősítőket nemcsak az erősítő, hanem a rehabilitációs fitness kellékek közé is soroljuk. Javítják az ujjak, a csukló, és az alkar mobilitását és erejét. Alkalmasak sérülés utáni rehabilitációra is, amikor egy adott izmot kell átdolgozni vagy megtornáztatni. A marok- és kézerősítők többféle kivitelben kaphatók, megtalálhatók gumigyűrű, labda vagy fogó formájában. Zenészek, idősek, de gyermekek számára is ajánlott otthoni fitness kellékek.

Edzőmaszkok: fitness kellékek a légzés és a tüdők erősítésére

Az edzőmaszkok olyan fitness kellékek, amelyek a légutak és tüdők edzés közbeni erősítésére szolgálnak. A maszk az edzés során csökkenti a tüdő oxigénellátását, amely növeli az EPO hormon termelését. Ez a hormon biztosítja a vörösvérsejtek képződését, amelynek köszönhetően az oxigén könnyebben átjut az izmokba, így azok jobb teljesítményre lesznek képesek. A levegőellátás mértéke a maszkon szabályozható.

A rekeszizom erősítők kiváló fitness eszközök a teljesítmény javításához

A Powerbreathe rekeszizom erősítők alkalmasak mindenkinek, aki a sportteljesítményán javítani szeretne. Ezek a fitness kellékek belégzéskor terhelést hoznak létre, így erősítik a légzőizmokat. Többféle terheléssel rendelkező Powerbreathe áll rendelkezésre.

i

Rehabilitációs segédeszközök az izmok erősítéséhez és átdolgozásához

A rehabilitációs fitness kellékek az izmok megnyújtására és átdolgozására szolgálnak, ha az izom merev, görcsös, vagy sérülés utáni gyógyuláskor. De bármilyen edzés után is jól jönnek, ha az izmok lazítására van szükség. E fitnesz kellékek között található SMR henger, masszázslabda vagy overball, de merevítő vagy kineziológiai szalag is.

A haskerekek a legjobb otthoni fitness kellékek a has erősítéséhez

A haskerekek a felsőtest, elsősorban a hasizmok erősítésére szolgálnak. A kínálatban azonban találhatók olyan haskerekek is, amelyekkel a lábak is erősíthetők, így ezek a modellek az altest edzésére is alkalmasak. A haskerekek népszerű otthoni fitness kellékek, amelyeket szinte bárhol használhatsz.

Súlymellények: fitness kellékek a terhelés növeléséhez

A súlymellények bármilyen edzéshez alkalmas fitness kellékek. Az edzés közbeni terhelés növelésére alkalmasak, amikor a saját testsúlyoddal edzel, de egyéb gyakorlatok esetén is. A nagyobb terhelés növeli az edzés hatékonyságát. A súlymellények természetesen futáshoz is használhatók. Bizonyos modellek zsebbel vannak ellátva mobiltelefon vagy kulcsok kényelmes tárolásához.

A sport kulacsok nem hiányozhatnak egyetlen fitnesz táskából sem

A sport kulacs azon fitness kellékek egyike, amely nem hiányozhat egyetlen edzés közben sem, akár otthon, a szabadban vagy az edzőteremben edzel. A kínálatban műanyag és üvegpalackok találhatók. A legtöbb modell szíjjal van ellátva, így bárhová felakasztható. A kínálatban kerékpározáshoz alkalmas sport kulacsok is találhatók.

i

A felfüggeszthető erősítő rendszerek a népszerű fitness kellékek közé tartoznak. Használhatók a lábak, a karok, a hát, vagy a csípő erősítésére is. Könnyen ajtóra vagy gerendára akaszthatók, esetleg a tartójuk a mennyezetbe fúrhatók. Használat után könnyedén lecsatolhatók és tárolhatók.

A shakerek a fitnesz életmód szerves részét képezik

A shakerek a különféle étrend kiegészítők, például fehérje készítmények, aminosavak vagy szénhidrát italok egyszerű és gyors elkészítéséhez és elfogyasztásához használatosak. A kínálatból nem hiányoznak a nagyméretű shakerek, amelyekben több adagot is elkészíthetsz, de vannak elektromos modellek is, amelyek maguktól bekeverik az italt számodra.

Fitness törölközőt használhatsz az edzőteremhez és jógához is

A törölköző hasznos fitness kellék az edzőteremben, de akár otthoni edzés során is. Gyorsan szárad, így használat után azonnal a táskádba teheted. A kínálatban találhatsz jógatörölközőket is, amelyeket jóga szőnyegként is használhatsz. A legtöbb törölközővel speciális táskát is kapsz a törölköző könnyű tárolására.

Nem akarsz túl sok pénzt költeni új fitness kellékekre? Akkor érdemes megtekintened használt fitness kellékek oldalunkat, ahol használt, kicsomagolt és felújított termékeket kínálunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Omron PocketTens, 3 év garancia Szállításra kész 4 db
Masszírozó gép - egész test kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, elektrostimulációval, 10 intenzitási szint, 3 program, automatikus kikapcsolás, AAA elem, fehér kivitel, tömege 75 g, mérete 7 × 7,5 × 2,2 cm (Ma×Sz×H)
20 590 Ft

2.
Omron HeatTens, 3 év garancia Szállításra kész > 5 db
Izom- és idegstimulátor -
47 490 Ft

3.
Omron E3 Intense, 3 év garancia Szállításra kész > 5 db
Izom- és idegstimulátor - a hát- és ízületi fájdalom kezelésére, 9 program, 4 kezelési zóna, 4 típusú masszázs, kijelző
35 990 Ft

Még több
333 termék
4,7 39×
Omron E3 Intense, 3 év garancia
Izom- és idegstimulátor - a hát- és ízületi fájdalom kezelésére, 9 program, 4 kezelési zóna, 4 típusú masszázs, kijelző
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRES001
4,6 21×
PUSH ELEMENT Fitness készlet
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush008
5,0 13×
PUSH Element - textil resistance szalag készlet
Gumiszalag szett Erősítő szalagok PUSH Element - textil ellenállás szalag készlet 3 textil erősség szalag készlet, amelyek alkalmasak erő és fitnesz edzéshez.
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush014
Stormred Suspension Training Strap Red - Felfüggeszthető edzőheveder
Típusok
4,8 12×
Stormred Suspension Training Strap Red
Felfüggeszthető edzőheveder - 300 kg teherbírással, markolat anyaga PVC, fekete és piros kivitel
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiron14
4,7 81×
Kine-MAX Professional Mini Loop Resistance Band Kit
Gumiszalag szett - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, ellenállás 1 - 12 kg, 5 expander, zsák a csomag része, anyaga gumi, többszínű
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0028
4,9 97×
Kine-MAX Professional Super Loop Resistance Band Kit
Gumiszalag szett - húzódzkodáshoz, ellenállás 1 - 55 kg, anyaga gumi, fekete, piros, kék, zöld és sárga kivitel
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0027
5,0
GymBeam DuoBand
Erősítő gumiszalag - rendeltetése láb gyakorlatokhoz, pilates és húzódzkodáshoz, ellenállás 9 - 54 kg, 4 expander a csomag része, anyaga gumi,
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym483
4,9 14×
PUSH Element - professional resistance band set
Gumiszalag szett Ellenállási gumik PUSH Element - professzionális ellenállási szalag készlet 4 ellenállású gumiból áll, amelyeket széles körben használnak az edzőteremben, crossfit közben, küzdősportok, gimnasztika, nyújtáshoz és rehabilitációhoz.
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush013
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Mint - Erősítő gumiszalag Típusok
5,0
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Mint
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, türkizkék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTliv026
4,7 45×
Sharp Shape Resistance band (21 mm)
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 10 - 16 kg, anyaga gumi, fekete kivitel
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0049
4,0
Lifefit Long 1,8 m S2 világoszöld
Expander - hossza: 180 cm,
2 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlfi053
4,7 73×
Thera-Band 2m kék
Erősítő gumiszalag - pilates, max. ellenállás 2,6 kg, kék kivitel
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1267
4,8 108×
Sharp Shape funkcionális heveder FEKETE
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, fekete kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich04
5,0
GymBeam Felfüggeszthető edzőheveder
Felfüggeszthető edzőheveder - 450 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 110 és 140 cm között állítható, fekete és narancssárga kivitel
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym192
4,5 10×
Stormred Marokerősítő, kék
Marokerősítő - növeli a kéz, csukló, alkar és ujjak erejét
Szuper ár
1 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv071
Stormred Fitness gumi 32x8 cm lila - Erősítő gumiszalag
Típusok
5,0
Stormred Fitness gumi 32x8 cm lila
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, lila kivitel
Szuper ár
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv025
3,3
Brother 10
Stopperóra - elektronikus, funkciók: óra, időmérő, riasztás, dátum, időintervallum, pontosság: 1/100 másodperc
2 540 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT10166
4,8 108×
Sharp Shape funkcionális heveder SÁRGA
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, sárga kivitel
8 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich02
3,9
YUNMAI Smart Rope
Ugrálókötél - crossfit, okos és csapágyas, hossza 300 cm, anyaga műanyag és acél, fekete kivitel
8 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTyun06
4,8 108×
Sharp Shape felfüggesztő edzőheveder CAMO
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, zöld kivitel
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0069
4,6 28×
Sharp Shape Resistance (29 mm)
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 15 - 20 kg, anyaga gumi, lila kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0050
4,9 25×
Sharp Shape Resistance band 19 mm
Erősítő gumiszalag - húzódzkodáshoz, ellenállás 8 - 13 kg, anyaga gumi, fekete kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0048
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Kék - Erősítő gumiszalag Típusok
5,0
Stormred Gumiszalag 37x8 cm Kék
Erősítő gumiszalag - anyaga poliészter és latex, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv027
Sharp Shape Counter fekete - Ugrálókötél
Típusok
3,9 34×
Sharp Shape Counter fekete
Ugrálókötél - crossfit, számlálós, hossza 305 cm, fekete kivitel
2 520 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn1362

Fitness kellékek

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Fitness kellékek

A Fitness kellékek kategóriában összesen 333 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fitness kellékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fitness kellékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fitness kellékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fitness kellékek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ